Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελείωσα με το σπανακόρυζο και έφτιαξα και μία ομελέτα,

σκούπισα,σφουγγάρισα και ξεσκόνισα το δωμάτιο του γιού,

εβαλα το πάπλωμά του στη μπανιέρα για πλύσιμο,έστρωσα το ανοιξιάτικο,

σκούπισα τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια και συμμάζεψα.Συνεχίζω...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλησπέρα καλές ντούρασελ φιλενάδες μου!

Εγώ είμαι σκασμένη από διάφορα ανάποδα στη δουλειά, αλλά οοοκ, αντέχω, τα έγραψα σε άλλο θέμα και ξαλάφρωσα.

Σήμερα το σπιτάκι μου καθαρίζεται από την καλή κυρία που έρχεται πότε-πότε κι εγώ έχω στο πλάνο "επιχείρηση ντουλάπα" για το απόγευμα... βοήθειά μας....

Mενω νοτια Λακωνία.

Η μαμά μου είναι από Αρεόπολη Μάνης. Πανέμορφο το Γύθειο κ ο Γερολιμένας (έχουμε συγγενη με σπίτι πάνω στη θάλασσα δηλαδή βγαίνεις μπαλκόνι το οποίο είναι μέσα στη θάλασσα, τέλειο) αλλά βρε κορίτσια πολύ μακριά από εδώ.

Η μαμά μου είναι από Αρεόπολη Μάνης. Πανέμορφο το Γύθειο κ ο Γερολιμένας (έχουμε συγγενη με σπίτι πάνω στη θάλασσα δηλαδή βγαίνεις μπαλκόνι το οποίο είναι μέσα στη θάλασσα, τέλειο) αλλά βρε κορίτσια πολύ μακριά από εδώ.

Πολύ, αλλά το συνηθίζεις.Εμείς κάνουμε ταξίδι για Αθήνα οικογενειακώς για πλάκα!Το μόνο ασχημο είναι πως είμαστε μακριά από ιατρικές υπηρεσίες, κατα τ'άλλα δεν θα αλλαζα τόπο διαμονής με τίποτα.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

γράψατε τόσα πολλά και θυμάμαι τόσα λίγα ... :(

Χρύσα, περαστικά στον μπαμπά σου.

Mamavasia, θα ασπιρινιαστώ σήμερα ή αύριο το βράδυ :)

Ειρήνη, διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τις αναρτήσεις σου τόσο για την ντουλάπα όσο για τις αναμνήσεις μας σε βαζάκια και μου άρεσε πολυ!

Σήμερα έκανα πολλά στο σπίτι, επλυνα τις χειμωνιάτικες κουρτίνες στο σαλόνι και έβαλα καλοκαιρινές αφού τις έπλυνα ξανά και αυτές ... περισσότερο τις ξαναπλένω πριν τις κρεμάσω για να γλιτώσω το σίδερο... ναι, τις απλώνω βρεγμένες :) ( είνια λεπτές και σε 20' με ανοιχτή μπαλκονόπορτα είανι στεγνές)

Πέρασα με ξύδι 3 χαλιά και τα μάζεψα, τα υπόλοιπα αύριο ;) και το τεράστιο στο σαλόνι με το σύζυγο το Σάββατο, ξεσκόνισα και έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι. Διακόσμησα λίγο το μπαλκόνι με 2 καινούργια μαξιλαράκια! Εβαλα και άπλωσα 2 πλυντήρια ρούχα και επίσης μαγείρεψα!

Σε λίγο θα πάω μια βόλτα - παιδική χαρά με το παιδάκι μου και αργά το απόγευμα έχουμε παιδίατρο!

Εύχομαι να έχετε ένα καλό και δημιουργικό απόγευμα!

Κοριτσάκια μου, εσείς οι μωρομάνες... ΥΠΟΜΟΝΗ!

Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία μαγική λύση, κανένα μαγικό φίλτρο.

Μα γιατί δεν υπάρχει????

Κορίτσια θα μοιραστώ μαζί σας κάποια μυστικά ομορφιάς που ακολουθώ με φυσικά προϊόντα!!! Κάνουν το πρόσωπο πεντακάθαρο και επίσης λαμπερό και χωρίς μαύρα στίγματα! Μια φορά την εβδομάδα τα κάνω ειδικά το καλοκαίρι είναι τυπική!

Η ασπιρίνη έχει μια ουσία που χρησιμοποιείται και στις καλλυντικές κρέμες γιαυτό κάνει δουλειά!

Την έκανα κ εγώ κάποτε,είναι πολύ καλή αλλά τώρα θηλάζω κ δεν ξέρω αν κάνει...κάνει??

Για τον άντρα μου δεν λέω γιατί τι να πω ποια, ντύνεται ετοιμάζεται βάζει παππούτσια κ μετά θυμάται ότι κατουριέται, ότι ξέχασα κάτι κ πρέπει να μπει μέσα, δράμα.

Ακριβώς το ίδιο κ ο δικός μου! Τουλάχιστον δεν παρεξηγείται άμα φωνάξω

Γεια σας κ από μένα! Μία ερώτηση ίσως λίγο κουλή... Θέλω να αποθηκεύσω το νυφικό μου!!!! Το έχω μέσα σε μια ντουλάπα σε υφασμάτινη θήκη αλλά φοβάμαι μην το φάει ο σκόρος κ επίσης είναι τερααααάστιο κ πιάνει τη μισή ντουλάπα! Τι να κάνω??? Εσείς που το έχετε?? Αυτές τις μέρες πρέπει να φτιάξω οπωσδήποτε τις ντουλάπες,το έχω αφήσει λίγο το θέμα(Ειρήνη να σαι καλά που μου το θύμησες) κ με τα μωρουδιακά γίνεται Ο χαμός!!!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

ααααααα και για να μην ξεχνιόμαστε, μπαίνει ο Μαίος, ώρα για Happy Swap, μην πετάτε τίποτα, ότι δεν φοράει το παιδί σας μπορεί να το θέλει κάποιος άλλος.......λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες :P

Αχού τι μου θύμησες..εκεί στον Γερολιμένα είχαμε πάει για "μίνι" μήνα του μέλιτος ( καθότι έγκυος) με τον άντρα μου, στο ξενοδοχείο "Κυρίμαι"..Κορίτσια απίστευτο, το συστήνω ανεπιφίλακτα! :D

Γεια σας κ από μένα! Μία ερώτηση ίσως λίγο κουλή... Θέλω να αποθηκεύσω το νυφικό μου!!!! Το έχω μέσα σε μια ντουλάπα σε υφασμάτινη θήκη αλλά φοβάμαι μην το φάει ο σκόρος κ επίσης είναι τερααααάστιο κ πιάνει τη μισή ντουλάπα! Τι να κάνω??? Εσείς που το έχετε?? Αυτές τις μέρες πρέπει να φτιάξω οπωσδήποτε τις ντουλάπες,το έχω αφήσει λίγο το θέμα(Ειρήνη να σαι καλά που μου το θύμησες) κ με τα μωρουδιακά γίνεται Ο χαμός!!!

Εγώ το έχω στην καλύτερη αποθήκη..στο πατρικό μου! Χεχε :tongue: το βγάζει και το αερίζει μια φορά το χρόνο η μαμά μου, ρίχνει κι ένα κλάμα κι όλα οκ :)

ααααααα και για να μην ξεχνιόμαστε, μπαίνει ο Μαίος, ώρα για Happy Swap, μην πετάτε τίποτα, ότι δεν φοράει το παιδί σας μπορεί να το θέλει κάποιος άλλος.......λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες :P

Άντε επιτέλους mamavasia, έχω ήδη ξεκινήσει να συγκεντώνω πράγματα και περιμένω το σύνθημα ;)

g8Sbp2.png

Γεια σας κορίτσια μου!Μπορεί να μην γράφω συχνά,αλλά...

Σας διαβάζω και σας χαίρομαι για όλα αυτά που προλαβαίνετε να κάνετε...

Το μόνο που έχω κάνει από τις δουλειές της εποχής αυτής είναι που έχω μαζέψει τα μάλλινα.

Πέραν τούτου ουδέν...

Ούτε τολμώ να βγω να δω πώς είναι τα μπαλκόνια μου από τον αέρα και το κοκκινόχωμα.

Δεν προλαβαίνω τίποτα περισσότερο από τα βασικά

Και κάνω βόλτες και παιχνίδια με τον μικρό μου

Η ασπιρινίαση είναι άκρως ενδιαφέρουσα.Πολύ θα ήθελα να βρω χρόνο και κουράγιο να τη δοκιμάσω.

Ποια μίλησε για τσαπατσουλιά;Πονεμένη ιστορία...

Πάσχω από τσαπατσούλη άντρα και υποφέρω.Ενώ είναι νοικοκύρης και με βοηθάει στις δουλειές,δεν υπολογίζει μετά ούτε τον κόπο του...Μπορεί σε χρόνο dt εκεί που καθάρισε να προκαλέσει το...χάος!

Φιλάκια πολλά

και εγω το ίδιο σε υφασματινη θήκη στο επάνω μέρος της ντουλάπας του συζύγου :) και κάθε φορά που με ρωτά γιατί το έχουμε εκεί .. του λέω για να του θυμίζει τι πήγε και έκανε :))) ... ευτυχώς το δικό μου δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο...

Επίσης πείτε κάτι καλό για τα νεύρα εκτός από ξύδι.. Ξύπνησα με πολλά!! Ευτυχώς ο καλός μου πήρε λίγο τα μωρά κ έκανα μερικές δουλείτσες.. Αλλά τα νεύρα, νεύρα!

γιατι βρε κοριτσάκι μου? αφού είσαι μόνη σπίτι κάνει κάτι που σε χαλαρώνει... κανε ενα αφρόλουτρο, πιες ενα κρασάκι και ακουσε μουσική ... ή αντε ενα ουίσκυ :)

τι πάει να πει τις επόμενες μέρες? τεμπελιάζουμε? ε? ε? α, μάλιστα.... και σε είχα για προκομένη :)

αναμένω νεώτερα ( ευτυχώς χωρίς κομμένη ανάσα:tongue:)

Γεια σας κορίτσια μου!Μπορεί να μην γράφω συχνά,αλλά...

Σας διαβάζω και σας χαίρομαι για όλα αυτά που προλαβαίνετε να κάνετε...

Το μόνο που έχω κάνει από τις δουλειές της εποχής αυτής είναι που έχω μαζέψει τα μάλλινα.

Πέραν τούτου ουδέν...

Ούτε τολμώ να βγω να δω πώς είναι τα μπαλκόνια μου από τον αέρα και το κοκκινόχωμα.

Δεν προλαβαίνω τίποτα περισσότερο από τα βασικά

Και κάνω βόλτες και παιχνίδια με τον μικρό μου

Η ασπιρινίαση είναι άκρως ενδιαφέρουσα.Πολύ θα ήθελα να βρω χρόνο και κουράγιο να τη δοκιμάσω.

Ποια μίλησε για τσαπατσουλιά;Πονεμένη ιστορία...

Πάσχω από τσαπατσούλη άντρα και υποφέρω.Ενώ είναι νοικοκύρης και με βοηθάει στις δουλειές,δεν υπολογίζει μετά ούτε τον κόπο του...Μπορεί σε χρόνο dt εκεί που καθάρισε να προκαλέσει το...χάος!

Φιλάκια πολλά

αχ τα διάβασα αυτά για τους συζύγους και θα αρχίσω να φωνάζω .... καλό είναι να τους περάσετε το μηνυμα ότι δεν παντρεύτηκαν τη βιονική γυναίκα και δεν είναι δυνατό να τα κανετε όλα... αν τσαπατσουλιάζουν λιγότερο θα είστε πιο ευτυχισμένες, χωρίς νεύρα και ορεξάτες και χαλαρές... ;) τι άλλο να πω ? κουράγιο ...

Για τα μαλλιά που διάβασα και συγκεκριμένα για το φριζάρισμα, προτάθηκε η χρήση μεταξιού και απλά θέλω να συμφωνήσω με χίλια!!! όπως επίσης, ας το επιβεβαιώσει η ειδικός :), πολύ καλό κανει και η χρήση ιονικου σεσουαρ σε συνδιασμό με πολύ καλη βούρτσα... αν κάποια ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρεις δεν έχει απλά να μου το ζητήσει.

επιστρέψαμε απο παιδική χαρά και παιδίατρο πριν 1 ώρα και είμαι ψιλο πτώμα...

πολλά φιλιά σε όλες σας!

Γεια σας κόρες! Τι κάνετε καλά μου?

Εγώ πριν λίγο γύρισα, κοίμησα το φιογκάκι, έκανα ένα ντουζάκι και την έπεσα στον καναπέ...

Πολλά και γλυκά φιλιά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...