Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ηλιαχτίδα,διάβασα για την τροφοθήκη σου,να σου πω πως και εμένα 45 πόντους είναι και ξεκινάει από τον πάγκο μέχρι το τέρμα των ντουλαπιών και χωράει πααρα πολλά πράγματα απλά γιατί έχω ράφια και όχι μηχανισμό.

Αν και οι μηχανισμοί δείχνουν όμορφοι και ντιζαινάτοι ,για έμένα, σπανια είναι πρακτικοί.Αν προτεραιότητά σου είναι η χωριτικότητα θα μπορούσες και τώρα να τον αφαιρέσεις και να βάλεις ράφια με μικρό κόστος,αν βέβαια σου αρέσει απλά μηχανευεσαι τον καλύτερο τρόπο οργάνωσης για εσένα.

Καλημέρα Χρύσα, διαβάζοντας το μήνυμα σου, μπήκα σε σκέψεις και ξαναμέτρησα τα συρτάρια και τους μηχανισμούς μου.

Τελικά τα καλάθια δεν είναι 45, αλλά 30 εκατοστά πλάτος και έχουν 45 εκατοστά βάθος (μάλλον, αυτό μπέρδεψα).

Τα συρτάρια είναι 40 εκατοστά και όχι 55 (τα συρτάρια είναι κάτω από τα ντουλάπια, οπότε φυσικό ήταν αφού μπέρδεψα τα καλάθια, να μπερδέψω και τα συρτάρια)

Τους μηχανισμούς στο ντουλάπι, τους έβαλα πρόσφατα, γιατί είναι πάρα πολύ ψηλά τα δύο πάνω ράφια. Επίσης είναι στη γωνία και δεν μπορούσα να δω τι έχω πίσω πίσω.

Άρα μπορεί να έχασα λίγο χώρο, όμως τώρα βλέπω τι έχω.

Ήθελα να βάλω τα τρόφιμα αλλού, αλλά δεν έχω άλλα ντουλάπια επάνω (εκτός από αυτά που βάζω πιάτα και ποτήρια) και δεν ήθελα να βάλω τα τρόφιμα στα κάτω ντουλάπια.

Μόλις ηρεμήσει λίγο ο μικρός θα προσπαθήσω να τα ξανατακτοποιήσω.

Δυστυχώς αυτό τον καιρό είναι πολύ ανήσυχος.

Μάλλον βγάζει δοντάκια.

Ε! σε κανένα μήνα υπολογίζω να έχει ηρεμήσει για να τακτοποιήσω.

Θα σας γράψω τι έκανα.

Προς το παρόν, απλά προσπαθώ να έχω πολύ λίγα πράγματα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Σήμερα θα κάνω το peeling και την μάσκα για να γίνω κι εγώ sindy ;)

Πριν από αυτό όμως έχω

Να καθαρίζω τα μπάνια μου

Να μαζέψω τα παιχνιδάκια

Να καθαρίζω-ξεσκονίσω -σκουπήσω - κάνω τζάμια στο δωμάτιο των κοριτσιών

Να σιδερώσω

Να απλώσω τα ρουχαλάκια

Και τα κλασικά της κουζινας.... μαγείρεμα-πλυντήριο πιάτων-πάγκοι κλπ κλπ

αυτά είναι αρκετά ...γιατί μια sindy δεν μπορεί να ασχολείται με τέτοια:tongue:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

γεια σας κορίτσια! έμπλεξα με το Πάσχα και τα κοτόπουλα και δεν πρόλαβα να σας γράψω, σας διάβασα όμως!

Χρύσα, περαστικά στο μπαμπά σου... ο δικός μου ταλαιπωριόταν χρόνια με αρρώστια και πήγε από μικροατύχημα άρα τι να λέμε... προσωπικά το έχω φιλοσοφήσει. ό,τι είναι να 'ρθει θε να 'ρθει. Το βασικότερο είναι η καλή ψυχολογία!

Ειρήνη, ελπίζω να είναι καλύτερα το τραύμα του... φιογκακίου! Και αν μείνει σημαδάκι σιγά, θα καμαρώνει αργότερα, να είσαι σίγουρη! :)

Για τα αγόρια που δε βοηθάνε... καλή διάθεση να υπάρχει!! Και ο δικός μου μόνο τα βασικά κάνει (φαΐ, κανα πλυντήριο στο τσακίρ κέφι). Μετά από ήρεμη κουβέντα (η γκρίνια στον δικό μου δεν πιάνει, μπαίνει σε άμυνα!) τώρα τελευταία κάνει προσπάθειες να... επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Ε μα δε γίνεται να με βλέπει να λιώνω στις δουλειές και να κάθεται στον καναπέ! Να σημειώσω ότι στην πρώην σοβαρή σχέση μου, το αγόρι μου έκανε αγόγγυστα όλες, ΟΛΕΣ τις δουλειές και εγώ είχα αναλάβει πλύσιμο πιάτων και στεγνωτήριο. Είναι ψηλά ο πήχυς λοιπόν, αλλά δείχνω κατανόηση γιατί το αγαπάω το σκασμένο! Μανούλες, να μαθαίνεται στα αγόρια σας να κάνουν δουλειές, θα γίνουν έτσι περιζήτητοι γαμπροί!

Ήθελα και άλλα να σχολιάσω αλλά έχουν ειπωθεί τόσα πολλά που χάνομαι!

Στο σπίτι, το νοικοκυριό μου έχει επιβαρυνθεί από τα κοτόπουλα! Η πρώτη φουρνιά πήγε σήμερα στο κοτέτσι με το "μπαμπά" τους και έμεινα να συνεχίσω το βαθύ καθάρισμα για τρίτη μέρα, χαλαρά όμως! Από αύριο αρχίζει να σκάει η δεύτερη φουρνιά.

Για να παρηγορήσω όσες νιώθουν ότι τα σπίτια σας είναι αχούρια, θα σας πω εγώ τι είναι αχούρι. Τα κοτοπουλάκια τα έχουμε σε ένα αποθηκάκι με ράφια και πράγματα, τακτοποιημένα αλλά κάποια ακάλυπτα. Τα κοτοπουλάκια βγάζουν χνούδι και η τροφή τους είναι πούδρα. Ξεσκονίζεις και λίγη ώρα μετά πάλι όλα είναι καλυμένα με άσπρη σκόνη! Προχθές λοιπόν, που έφυγαν κάτι επισκέψεις (αυτό μας έλειπε!) άδειασα όλη την αποθήκη, έβγαλα και όσα ξύλα είχαν απομείνει, και μετά άρχισα το καθάρισμα... Αυτά προχθές!

Χθες έβαλα στο μάτι το φούρνο, έβαλα πλυντήρια, καθάρισα το τζάκι, αναδιοργάνωσα κάποια πράγματα (πάντα βρίσκω καλύτερα συστήματα οργάνωσης και το αγόρι μου με κοροϊδεύει που όλο τακτοποιώ!). Ξεσκόνισα, έβαλα ηλεκτρική, τακτοποίησα κουζίνα και μπάνιο.

Σήμερα συνεχίζω με σκοπό να τα κάνω όλα λαμπίκο (έμεινα και μόνη μου, θα δώσω ρέστα!). Έχω όμως ξυπνήσει από τις 5, και αύριο το ίδιο προβλέπεται, να δω πόσο θα αντέξω!

Προσπαθώ να οργανώνομαι, να κάνω λίγες δουλίτσες κάθε μέρα αλλά όταν μαζεύονται μου αρέσει να τα βάζω με τη μία κάτω να ξεμπερδεύω!

(τι σεντόνι κι αυτό ε;)

Γειά σας και πάλι.Σήμερα αφού είχαμε και τη διακοπή ρευματος,πήγα στον κήπο,ασχολήθηκα λίγο εκεί,πήγα σε μία θεία μου και ήπιαμε καφέ και γυρνώντας βγαλα και επλυνα το χαλί του παιδικού δωματίου,ακόμη όμως έχω να το τακτοποιήσω και να σφουγγαρίσω.Έπλυνα το μπαλκόνι και έβαλα ένα σπανακόρυζο να γίνει στα γρήγορα,ήρθε και μία φίλη μου και καθήσαμε λιγάκι μέχρι να πάρουμε τα παιδάκια μας από το σχολείο.Εχω να απλώσω ένα πλυντήριο,να μαζέψω αλλα δύο και να πλύνω το μπάνιο.Βέβαια και απειρο σίδερο...Αυριο θα είμαι πάλι στο νοσοκομείο καιπρέπει να κάνω αρκετά πράγματα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια για την μάσκα με την ασπιρίνη αφού την κάνετε θα πρέπει να αποφύγετε τον ήλιο για κανα δύωρο....φαρμακοποιός μου το είχε πει.....εγώ την κάνω συνήθως αφού κοιμηθούν τα παιδιά το βράδυ ή το πρωί εφόσον δεν έχω να βγω για δουλειές!

Κόρες τι νέα? Μόλις επέστρεψα και έβαλα ένα κοκκινιστό κοτοπουλάκι και ενώ είχα υπολογίσει να τους το κάνω με ωραίο ρυζάκι, τα αγόρια επαναστάτησαν και με τσαμπουκά θα τους κάνω σπαγγετίνη! :tongue::tongue:

Το μεσημέρι διάβασμα του φιόγκου και το απόγευμα και πάλι δουλειά, καλά να μαστε! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Mενω νοτια Λακωνία.

Γιατρέ μου.... είμαι από την Μάνη! :tongue:

Ο παππούς μου από την Νύφη και έχουμε σπίτι στο Γύθειο οπου πηγαίνω κάθε χρόνο, έστω για λίγο!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

kalimera koritsia....poso sas zilevo pou exete xrono gia ta spitakia sas....ego prepi na exo austiro programa na ginoun ola stin ora tous gia na exo ena aksioprepi spiti:-? kai an stravosi kati opos simera to proi pou evala plintirio kai evgale nera sto mpanio:mad: asta na panetelos panton ekana ta kathimerina mou krevatia ,skoupa,sfougarisma kai ena mpalkoni,2 plintiria kai hrtha sto magazi.....simera klino 3 kai den erxome alo;)

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι! Εκανες αρκετά!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γιατρέ μου.... είμαι από την Μάνη! :tongue:

Ο παππούς μου από την Νύφη και έχουμε σπίτι στο Γύθειο οπου πηγαίνω κάθε χρόνο, έστω για λίγο!!! :tongue::tongue::tongue:

Με το Γύθειο είμαστε 1,5 ώρα δρόμο,μένω Νεάπολη.Εννοείται πως αμα κατεβεις κανονίζουμε καφεδάκι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αυτά είναι αρκετά ...γιατί μια sindy δεν μπορεί να ασχολείται με τέτοια:tongue:

Ω Cindy, έχεις δίκιο αλλά ... έχω δώσει ρεπό σε όλο το υπηρετικό προσωπικό γιατί έτσι μαζοχιστικά, γουστάρω να βασανίζομαι!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, ελπίζω να είναι καλύτερα το τραύμα του... φιογκακίου! Και αν μείνει σημαδάκι σιγά, θα καμαρώνει αργότερα, να είσαι σίγουρη! :)

Είμαι σίγουρη πως θα λέει αργότερα "με πλάκωσαν 8 άτομα... αλλά μου έμεινε μόνο αυτό το μικρό σημαδάκι... που να δείτε εκείνους τι τους έκανα!!!!" :tongue::tongue:

Πω πω... είπες πούδρα από το φαγητό και το χνούδι που βγάζουν και έπαθα ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΥΡΕΤΟ!!!! :?:?:?:tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια για την μάσκα με την ασπιρίνη αφού την κάνετε θα πρέπει να αποφύγετε τον ήλιο για κανα δύωρο....φαρμακοποιός μου το είχε πει.....εγώ την κάνω συνήθως αφού κοιμηθούν τα παιδιά το βράδυ ή το πρωί εφόσον δεν έχω να βγω για δουλειές!

Μπράβο ρε Βασιάκι! Θα την κάνω τις επόμενες ημέρες! Το χω στο προγραμμα!

777885dugw57gt25.gif

Με το Γύθειο είμαστε 1,5 ώρα δρόμο,μένω Νεάπολη.Εννοείται πως αμα κατεβεις κανονίζουμε καφεδάκι!

Καφεδάκι??? Θα μου μαγειρέψεις ακόμη και με το ζόρι σου λέω!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...