Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κ από μένα, να ρωτήσω τη mamavasia για τη συνταγή με την ασπιρίνη. Άραγε εγώ που είμαι έγκυος να επιτρέπεται να την εφαρμόσω;.

Δεν ξέρω αν κάνει, αλλά για να μην σε πάρω στο λαιμό μου καλύτερα να μην το δοκιμάσεις...δεν έχει κάτι κακό αυτή η μάσκα, αλλά ας μην κάνεις πειράματα :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα,τί κάνετε?

Μόλιςπήγα το μικρό στο σχολείο και έβαλα ένα πλυντήριο, για μια σύντομη πλύση, και ίσα που προλαβαίνω να κάτσω στο pc να πιω τον καφέ μου.Σε λίγο θα κόπεί το ρευμα και εγώ θα μείνω πίσω σε όλες τις δουλείες μου,δεν φτάνει που δεν πήγα στο νοσοκομείο,θα κάτσω και μάλιστα απραγη.Τα νευρα μου!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κ από μένα, να ρωτήσω τη mamavasia για τη συνταγή με την ασπιρίνη. Άραγε εγώ που είμαι έγκυος να επιτρέπεται να την εφαρμόσω;.

Όσο για τα χαλιά κ εγώ λέω φέτος να μην τα δώσω έξω άλλωστε ήταν η μοναδική χρονιά που δεν είχαμε κόσμο στις γιορτές λόγω της δικής μου κατάστασης - ναυτίες κ εμετούς μέχρι τον 5ο. Άρα δεν πατήθηκαν. Έχω κ εγώ θέμα με τα παππούτσια από το πατρικό μου ακόμα. Μόλις μπω σπίτι θέλω να τα βγάλω κ προσπαθώ να το περάσω αυτό κ στον μικρό μου. Για τον άντρα μου δεν λέω γιατί τι να πω ποια, ντύνεται ετοιμάζεται βάζει παππούτσια κ μετά θυμάται ότι κατουριέται, ότι ξέχασα κάτι κ πρέπει να μπει μέσα, δράμα. Έλεγα ότι με το παιδί θα στρώσει, τώρα λέω ότι με το δεύτερο παιδί που θα πάει θα στρώσει. Αλλά το λέω μάλλον για να ηρεμώ εγώ. Αφού δεν καταλαβαίνουν κ τρελαίνομαι με την ατάκα: μην κουράζεσαι άστα δεν πειράζει. Ε κ ποιος θα τα κάνει δηλαδή... Έλεος αυτοί οι άντρες. Συγνώμη κορίτσια αλλά μου βγήκε. Διάβασα κ την Ειρήνη που έλεγε ότι την βοήθησε ο άντρας της να μαζέψει το χαλί κ ζήλεψα. Εμένα κ να με βοηθήσει θα το κάνει με νεύρα κ γκρίνια κ άντε τέλειωνε κ είναι απαραίτητο να γίνει αυτό κ σήμερα; Όλο τέτοια. Δεν ξέρω πότε κ αν θα στρώσει ποτέ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;

Α κ κάτι άλλο να σας πω που θυμήθηκα, μιάς που αναφέρατε για σκωροκτόνα. Μην πάρετε ποτέ αυτά τα σκωροκτόνα που κ καλά είναι για τα ντουλάπια τροφίμων. εγώ πήρα πέρυσι κ έβαλα κ κάποια μέρα άνοιξα κ τι να δω, φουλ κολλημένα πάνω στο αυτοκόλλητο.. Με έπιασε αμόκ. Τι χλωρίνες τι απολλυμαντικά στο ντουλάπι, ευτυχώς είχα βάλει μόνο στο ένα. Μετά λοιπόν διάβασα στο ίντερνετ ότι αυτά τα αυτοκόλλητα έχουν μία ουσία πάνω που τραβάει το αρσενικό κ ειδικά καλοκαίρι που είναι ανοιχτά τα παράθυρα κ σκώρο να μην έχεις θα ρθει από έξω. Ποτέ ξανά...

Σαν να έγραφα εγώ!:rolleyes:Ακριβώς έτσι και ο δικός μου,μου λεέι να μην κάνω τίποτα είναι όλα καθαρά.Αν μείνει μόνος του,θα φτιάξει φαγητό,θα βάλει τα πιάτα στο πλυντήριο και τέλος,όσες μέρες κι αν λείπω.Υπομονή,όλοι εχουμε ελαττώματα και οι αντρες μας τα δικά τους!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

οταν θηλαζετε τη κανετε με τον αλλο νεαρο. εμενα θυμαται να τα ζητησει ολα τοτε και μαλιστα αρχιζει γινεται και επιθετικος που ηταν ενα παιδι ησυχο και υπακουο. πολυ στεναχωριεμαι. ξεσπαω και εγω καμια φορα σ αυτον λες και ειναι μεγαλο παλικαρι. σορυ κοριτσια βγηκα εκτος

Και η δικιά μου ακριβώς τα ίδια!Προσπαθώ να ασχολούμαι μαζί της εκείνη την ώρα πχ λέγοντάς της κανένα παραμύθι αλλά....δεν πιάνει!Απελπισία!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα . Ελπίζω να είστε όλες καλά έχω να μπω από τις μέρες του Πάσχα και δεν ξέρω αν θα προλάβω να διαβάσω τα νέα σας . Εύχομαι να περνάτε όλες καλά , πολλά φιλιααααά .

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τέλεια ημέρα σήμερα! Μου χει φτιάξει τα κέφια! :P

Λοιπόν, το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο και είμαι πολύ χαλαρή. Ούτως ή άλλως σε καμιά ωρίτσα θα φύγω γιατί δουλεύω! Ξεκίνησαν και τα πεντικιούρ! ;)

Χθες το βραδάκι, στο πολύ χαλαρό, έβγαλα μερικές κρεμάστρες {όπως ήταν} με χειμωνιάτικα ρούχα και της ανέβασα στην πάνω ντουλάπα που φυλώ τα καλοκαιρινά. Τίποτα πολύπλοκο... απλώς τα πήρα από την κάτω και τα ανέβασα στην πάνω ντουλάπα. Έκανα λίγο χώρο στην ντουλάπα μου και μου μπήκε το μικρόβιο να ξεκινήσω χαλαρά να κάνω την αλλαγή.

Σήμερα άλλαξα τα σεντόνια μας και έβαλα το ανοιξιάτικο πάπλωμα μας στο πλυντήριο (ήδη πλένεται) ώστε να φύγει και το βαρύ πάπλωμα από πάνω μας και να παει για αποθήκευση...!

Σας φιλώ όλες! :P

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα . Ελπίζω να είστε όλες καλά έχω να μπω από τις μέρες του Πάσχα και δεν ξέρω αν θα προλάβω να διαβάσω τα νέα σας . Εύχομαι να περνάτε όλες καλά , πολλά φιλιααααά .

Μαράκι μου!!!!

Ρώτησα τον αδερφό μου!!! Χαχαχαχα κι όμως το θυμήθηκα!!! :tongue::tongue::tongue:

Μου είπε πως θεωρητικά δεν "βλέπει" να υπάρχει πρόβλημα με το να έχουμε κάποια τρόφιμα στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη, με το σκεπτικό πως αυτά τα τρόφιμα {όπως π.χ. λάδι και πατάτες} ανανεώνονται από μας γιατί οι ποσότητες που αποθηκεύονται είναι μικρές.

Γενικότερα όμως λόγω της όποιας οσμής έχουν τα σκουπίδια {και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι πως μου τα είπε} καλό θα ήταν {πάλι θεωρητικά} να μην τα έχουμε εκεί!

Σε φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Μάσκα ομορφιάς

Αυτή η μάσκα ομορφιάς θα σας αφήσει άφωνες όπως και εμένα όταν την πρωτοέκανα....το μόνο που χρειάζεται είναι 3 ασπιρίνες και λίγο γιαούρτι χύμα....Σε μια κουταλιά της σούπας βάζετε τις 3 ασπιρίνες και ρίχνεται πάνω τους 3 - 5 σταγόνες νερό προκειμένου να λιώσουν.....δεν λιώνουν αμέσως μετά απο δευτερόλεπτα μαλακώνουν....μόλις γίνει αυτό τις αδειάζετε σε ένα φλυτζάνι και βάζετε μισό κουτάλι του γλυκού γιαούρτι....ανακατεύετε και έτοιμη η μάσκα....απλώνετε στο πρόσωπο εκτός απο τα μάτια και το αφήνετε για 20 λεπτά...θα δείτε ότι θα σφίξει μετά απο ώρα, θα σας τσιτώσει το πρόσωπο και θα σας εξαφανίσει τα μαύρα στίγματα....Ξεπλένετε με νερό και σαπούνι...Βάλτε σημάδι με μαύρα στίγματα και δείτε μετά την μάσκα...

Η ασπιρίνη έχει μια ουσία που χρησιμοποιείται και στις καλλυντικές κρέμες γιαυτό κάνει δουλειά!

Αυτό θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε γιατρέ μου και θα σου πω αν έγινα Σίντυ Κρόφορντ! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διάβασα κ την Ειρήνη που έλεγε ότι την βοήθησε ο άντρας της να μαζέψει το χαλί κ ζήλεψα. Εμένα κ να με βοηθήσει θα το κάνει με νεύρα κ γκρίνια κ άντε τέλειωνε κ είναι απαραίτητο να γίνει αυτό κ σήμερα; Όλο τέτοια. Δεν ξέρω πότε κ αν θα στρώσει ποτέ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;

Οχι ρε κοριτσάκι... δεν το γραψα γι αυτο...! :?

Αλλα να σου πω, πως τσαντίστηκα που και να σε βοηθήσει θα έχει νεύρα και γκρινια!

Να ξέρεις το εξής: τους άντρες, όσο τους αφήνεις τόσο "απλώνονται"... που λέω εγώ. Εγώ του άντρα μου, δεν του το ζητώ σαν επιλογή. Του λέω π.χ. "σήμερα μαζεύουμε τα χαλιά" και αυτό είναι όλο.

Ακου κει... έχουν και νεύρα! :evil:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Νοικοκυροκόριτσά μου καλησπέρα!!

Σας διαβάζω συχνά-πυκνά και... σας θαυμάζω!! Μ' έχετε παρακινήσει και μένα για αλλαγές και (περισσότερη) οργάνωση!!

Είναι πολλά αυτά που θέλω να ρωτήσω/να πω αλλά ας αρχίσω με ότι θυμάμαι:roll: :

2) Αντί για σκωροκτόνα, κάποιος άλλος υγιεινός τρόπος για τα χειμωνιάτικα?

Φυσική λεβάντα {πουλάνε αποξηραμένη σε πουγκάκια} ή γαρύφαλλα {το μπαχαρικό}.

Υ.Γ. Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω κοριτσάκι μου! :P

777885dugw57gt25.gif

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά για τους εορτάζοντες και ευχαρίστώ πολύ για τις ευχές και τη θετική σας ενέργεια.

Ο μπαμπάς μου είναι καλύτερα,το χειρουργείο πήγε καλά και τώρα περιμένουμε κάποιες εξετάσεις ακόμη αλλά ευτυχώς νομίζω πάμε καλά.Ειδομεν...

Τις προηγούμενες ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο και ήρθα σήμερα το απόγευμα στο σαπίτι οπότε φαντάζεστε τι γίνεται.

Ε, ρε σπάσιμο! :?:-?

Ξανά-περαστικά στον μπαμπά σου και κουράγιο σε σένα!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρες! Το θέμα Ειρηνάκι δεν είναι τα νεύρα. Είναι η τσαπατσουλιά που προκύπτει από αυτά και που τελικά πρέπει να τα ξανάκεις όοοοοολα από την αρχή.

Γιαυτό το γιόκα μου τον βάζω να μαζεύει τα πάντα...... και να νιώθει υπεύθυνος για κάποιες μικροδουλειές στο σπίτι (τα παπούτσια του, τα παιχνίδια του, να πάει τις πάνες του στο δωμάτιό του μετά το σούπερ κτλ).

Κατά τα άλλα δεν αντιμετωπίζεται αυτό το πράγμα με τίποτα. Μία κρεβατομουρμούρα κάθε όποτε και κατά βάθος το παίρνεις απόφαση.

Ομολογώ ότι γιαυτό το σπίτι μου έφτασε σε αυτή την κατάσταση γιατί με είχαν πιάσει τα διαόλια μου να είμαι η υπηρέτρια. Μου τη δίνει δε θέλω λέμε...... Τελικά βέβαια εγώ τα λούζομαι πάλι δεν υπάρχει σωτηρία. Αν και για να πω την αλήθεια τώρα που με βλέπει να κουράζομαι πολύ προσπαθεί λίγο περισσότερο αλλά.... έχουμε πολύ δρόμο ακόμη......

sbxre6a2f.png

Καλημέρες! Το θέμα Ειρηνάκι δεν είναι τα νεύρα. Είναι η τσαπατσουλιά που προκύπτει από αυτά και που τελικά πρέπει να τα ξανάκεις όοοοοολα από την αρχή.

Σε νιώθω. Δυστυχώς όταν το θέμα είναι η τσαπατσουλιά, λίγα μπορείς να κάνεις. Γιατί ο τσαπατσούλης... δεν διορθώνεται, οχι τουλάχιστον θεαμάτικα! Το να κάνει όμως τα αυτονόητα είναι θέμα φιλότιμου και ελπίζω αυτό να το έχει.

Γιαυτό το γιόκα μου τον βάζω να μαζεύει τα πάντα...... και να νιώθει υπεύθυνος για κάποιες μικροδουλειές στο σπίτι (τα παπούτσια του, τα παιχνίδια του, να πάει τις πάνες του στο δωμάτιό του μετά το σούπερ κτλ).
Ακριβώς το ίδιο κάνω και γω με τον φιόγκο. Τα Σαβ/κα μαγειρεύουμε μαζί, ψευτο-σιδερώνει {καθισμένη δίπλα του φυσικά εγώ}, μαζεύει μόνος του το δωμάτιό του, πλέον κάνει και μπάνιο μόνος του και για τα θέματα του είναι υπεύθυνος αυτός {τουλάχιστον αυτό του περνάω εγώ}. Και αυτό γιατί θέλω να τον κάνω αυτάρκη! Σε όλα!

777885dugw57gt25.gif

kalimera koritsia....poso sas zilevo pou exete xrono gia ta spitakia sas....ego prepi na exo austiro programa na ginoun ola stin ora tous gia na exo ena aksioprepi spiti:-? kai an stravosi kati opos simera to proi pou evala plintirio kai evgale nera sto mpanio:mad: asta na panetelos panton ekana ta kathimerina mou krevatia ,skoupa,sfougarisma kai ena mpalkoni,2 plintiria kai hrtha sto magazi.....simera klino 3 kai den erxome alo;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...