Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μια από τα ίδια Ειρήνη...

Άρρωστος σύζυγος και άπειρο διάβασμα για σήμερα γιατί εχθές βολτάραμε και παίζαμε όλη μέρα!

Το μενού μας σήμερα, τι άλλο; Κοτόσουπα...:rolleyes::rolleyes:

Καλή Κυριακή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια από τα ίδια Ειρήνη...

Άρρωστος σύζυγος και άπειρο διάβασμα για σήμερα γιατί εχθές βολτάραμε και παίζαμε όλη μέρα!

Το μενού μας σήμερα, τι άλλο; Κοτόσουπα...:rolleyes::rolleyes:

Καλή Κυριακή.

...πήξαμε στην κλεισούρα, αυτό το σ/κ...

Αρρωστο το μεγάλο αγόρι και καλωσήρθες γκρίνια.. :?

Ευτυχώς, που δεν θα μαγειρέψω. ΑΡΝΟΥΜΑΙ τις Κυριακές, λέμε! Οπότε θα πάμε στο πεθερικό, που θα μας φτιάξει ψαρόσουπα, με τα παρελκόμενα. Ευτυχώς κόρες γιατί έπηξα, κυρίως με τα ατελείωτα διαβάσματα που είχε το παιδί... το απόγευμα δουλεύω.

Σημαντική βοήθεια στη νέα εμφάνιση του σαλονιού, αποτέλεσε η διπλή ραφιέρα του ΙΚΕΑ που από όρθια ως βιβλιοθήκη, έγινε ξαπλωτή και φιλοξενεί ότι και πριν συν την τηλεόραση!

Μου αρέσουν πολύ αυτές οι αλλαγές!!! Μπράβο σας!

Για παράδειγμα, εδώ και 1.5-2 χρόνια, μαζεύω καπάκια για τη γνωστή κίνηση. Τα μάζευα σε μια διαφανή σακούλα, τοποθετημένη πάνω στη φρουτιέρα. Όταν γέμιζε, τα άδειαζα σε κουτί στο υπόγειο. Σε άλλη σακουλίτσα, μάζευα τις χαλασμένες μπαταρίες για ανακύκλωση. Δε μου άρεσε! Προχθές λοιπόν που τακτοποιούσα την αποθήκη, βρήκα 2 λευκά πορσελάνινα καλαθάκια, δυο διαφορετικών μεγεθών. Έτσι, πλέον το μεγάλο φιλοξενεί τα καπάκια και το μικρό τις μπαταρίες. Και δε φαίνονται άσχημα και η δουλειά γίνεται!

Μια χαρά το σκέφτηκες, κορίτσι μου! Και το μάτι σου θα είναι πιο ήρεμο. :)

Επίσης, μέχρι να πάρω ένα ακόμα μικρό καφέ καλαθάκι, ανέβασα μια μικρή γυάλα για να βάζω τις αποδείξεις και τα μικρό-πράγματα που κυκλοφορούν ώστε να τα τακτοποιώ μια φορά την εβδομάδα χωρίς στο μεταξύ να γίνεται χαμός επάνω στον πάγκο.

rici7l.jpg

Πολύ σωστά το σκέφτηκες.

Εγώ έχω αυτό το ψαθάκι, από το ΙΚΕΑ, το οποίο με βοηθάει τόσο πολύ... βάζω τα πάντα μέσα.. στυλό που χρειάζομαι συνέχεια.. αποδείξεις, μόλις μπαινω από τα ψώνια και άλλα τέτοια μικρά και εκνευριστικά. Το τακτοποιώ μία στο τόσο και είμαι πάντα ήρεμη.

DSCN2081_zpsggahhert.jpg

Εγω ξεσκόνισα και σφουγγαρισα την τεταρτη και προχώρησα το σιδερο. Εμειναν πολυ λίγα και εκανα και τα καθημερινα. Εφτιαξα τα νύχια μου και αυριο θα παω για μαλλιά. Έχει 6 μηνες να παω κομμωτηριο.

Μπράβο κορίτσι μου! Μπράβο που έβαλες και τον εαυτό σου, στο πρόγραμμα!

Μπράβο!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

εμείς προσπαθούμε να μπούμε σε ένα πρόγραμμα πλέον.Δυστυχώς η πεθερά μου "έφυγε" πριν 10 μέρες οπότε τώρα προσπαθούμε να συνέλθουμε σιγά σιγά και να επανέλθουμε στην καθημερινότητα.

Από δουλειές εκτός από τα κλασικά συμμαζέματα το μόνο καινούργιο είναι ότι έφτιαξα τις ντουλάπες με τα χειμωνιάτικα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω σηκώσει τα καλοκαιρινά μιας και ο καιρός δεν έχει αποφασίσει ακόμα τί θέλει να κάνει.Αλλά τουλάχιστον έχουν μπει σε μια σειρά τα ρούχα έκανα και ξεκαθάρισμα και στα καλοκαιρινά αλλά και στα χειμωνιάτικα.

Ευελπιστώ από την παραπάνω εβδομάδα να ξεκινήσω γενικό για τον χειμώνα και προς το τέλος του μήνα να στρώσω κιόλας πριν ξεκινήσουν τα κρύα και επειδή το πρώτο σκ του Νοέμβρη είναι και το μνημόσυνο της πεθεράς μου οπότε πάλι θα τρέχουμε θέλω να έχω τελειώσει με τις δουλειές.

Πάντως παρόλο που δεν έχω κουραστεί ιδιαίτερα νιώθω τέτοια κούραση μα τέτοια κούραση που δεν λέγεται.Κάνω πράγματα απλά για να τα κάνω.

Προσεχώς ελπίζω καλύτερα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

εμείς προσπαθούμε να μπούμε σε ένα πρόγραμμα πλέον.Δυστυχώς η πεθερά μου "έφυγε" πριν 10 μέρες οπότε τώρα προσπαθούμε να συνέλθουμε σιγά σιγά και να επανέλθουμε στην καθημερινότητα.

Από δουλειές εκτός από τα κλασικά συμμαζέματα το μόνο καινούργιο είναι ότι έφτιαξα τις ντουλάπες με τα χειμωνιάτικα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω σηκώσει τα καλοκαιρινά μιας και ο καιρός δεν έχει αποφασίσει ακόμα τί θέλει να κάνει.Αλλά τουλάχιστον έχουν μπει σε μια σειρά τα ρούχα έκανα και ξεκαθάρισμα και στα καλοκαιρινά αλλά και στα χειμωνιάτικα.

Ευελπιστώ από την παραπάνω εβδομάδα να ξεκινήσω γενικό για τον χειμώνα και προς το τέλος του μήνα να στρώσω κιόλας πριν ξεκινήσουν τα κρύα και επειδή το πρώτο σκ του Νοέμβρη είναι και το μνημόσυνο της πεθεράς μου οπότε πάλι θα τρέχουμε θέλω να έχω τελειώσει με τις δουλειές.

Πάντως παρόλο που δεν έχω κουραστεί ιδιαίτερα νιώθω τέτοια κούραση μα τέτοια κούραση που δεν λέγεται.Κάνω πράγματα απλά για να τα κάνω.

Προσεχώς ελπίζω καλύτερα.

Νάσια, ζωή σε σας...........

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ όλες, όμως η ζωή συνεχίζεται και έτσι και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με αναμνήσεις καλές και πάντα να την έχουμε στην καρδιά μας όπως της άξιζε.

Λοιπόν σήμερα Δευτέρα αρχή της εβδομάδας ας έχουμε λοιπόν μια καλή και ευλογημένη εβδομάδα με δύναμη να ξεπεράσουμε ότι μας τύχει.

• Το πρώι αφού σηκώθηκα
  • έφτιαξα πρωινά και κολατσιό για το σχολείο
  • και ξεκίνησα την επιχείρηση πρωινό ξύπνημα για το σχολείο και μετά από ένα τέταρτο ξύπνησαν τα μπουμπούκια μου.
  • Ντυθήκαμε και ήπιαν γάλα
  • Εν τω μεταξύ έστρωσα κρεβάτια και έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα
  • Πήγαμε σχολείο και αφού γύρισα
  • έφτιαξα ένα καφεδάκι και έπλυνα τα πρωινά πιατικά
  • Ανοιξα μπαλκονόπορτες να αεριστεί το σπίτι
  • Σε λίγο τελειώνει το πρωινό πλυντήριο και θα το απλώσω.

Σήμερα το μενού έχει γιουβάρλακος που έλεγε και ο Τζανετάκος στην γνωστή ελληνική ταινία οπότε σηκώνουμε μανίκια και ξεκινάμε.

Κορίτσια μου καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Ξεκινήσαμε δυναμικά και ελπίζω να έχουμε υγεία.

Πήγα το παιδί σχολείο

Πήγα σούπερ μάρκετ, επέστρεψα σπίτι και

Πότισα

Άπλωσα την πικεδένια κουβέρτα, που ειχα στο πλυντήριο να πλένεται με το νυχτερινό.

Μάζεψα το σαλόνι μας, που επειδή ο άντρας μου είχε αυτό το κρύωμα, κοιμόμουν στον καναπέ 3 μέρες {αχ τα πλευράκια μου :mrgreen:} και φυσικά το φιογκάκι δεν έχασε ευκαιρία! Κι αυτό κοιμόταν στον άλλο καναπέ και το βρήκε τρελό παιχνίδι... επιτέλους το σαλόνι μας ήρθε στην αρχική του κατάσταση.

Άδειασα τα κρεβάτια μας και ήδη πλένονται στο πλυντήριο

Ετοίμασα τοστάκια και χυμό, για μένα και τον άντρα μου

Ντύθηκα, ψιλο-βάφτηκα λίγο ν ανέβουν λίγο τα κέφια μου

Έστρωσα παντού καθαρά σεντόνια κτλ.

Πήγα λαική, επέστρεψα και τακτοποίησα όλα τα τρόφιμα στις θέσεις τους.

Σε λιγάκι, θα περάσει μία φίλη μου να με πάρει να πάμε εδώ παρακάτω σε μία άλλη φίλη μας, να πιούμε ένα καφεδάκι.

Αχ, ωραίο να μπορείς να τα συνδιάζεις καμιά φορά όλες.

Σας φιλώ γλυκά όλες

Μπράβο για το ξεκαθάρισμα, Νάσια μου!

777885dugw57gt25.gif

• .....Το πλυντήριο με τα σκούρα απλώθηκε και μπήκε ένα με λευκά
  • Έκανα τα τζάμια μέσα έξω γιατί είχαν γίνει χάλια
  • Έκανα τα μπάνια
  • Ξεσκόνισα
  • Σκούπισα
  • Έφτιαξα τα γιουβάρλακος
  • Γέμισα το ντουλάπι με τα γάλα και το ντουλάπι με τα χαρτιά υγείας
  • Άλλαξα πετσέτες παντού

και συνεχίζω....

Διαφημίσεις

• έβαλα κάτι πατάκια να πλένονται
  • τα άπλωσα
  • πήγα πήρα τα παιδιά από το σχολείο
  • φάγαμε
  • μάζεψα τα πιάτα
  • έβαλα πλυντήριο πιάτων
  • μάζεψα τα ρούχα
  • έφτιαξα αραβικές για αύριο
  • διάβασα τον μικρό αν και αύριο δεν θα κάνουν μάθημα για να κάνουν τις αθλητικές εκδηλώσεις που έχασαν την προηγούμενη βδομάδα
  • σιδέρωσα τα πρωινά ρούχα

το μεσημέρι που γυρνούσα από το σχολείο έμαθα ότι δύο στενά από το σπίτι μας θα κάνουν ανοικτό hot spot.Δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά με τόσα που ακούγονται εγώ φοβάμαι και για εμάς αλλά και για τα παιδιά:roll::roll::roll:.Ήταν ανάγκη η περιοχή μας δεν είναι και από τις πιο αναβαθμισμένες και ένα hot spot θα επιβάρυνε ακόμα περισσότερο την κατάσταση.Ήδη έχουν μαζευτεί αρκετοί αθίγγανοι τώρα θα έρθουν και αυτοί και μετά;;;;;;;Ποιός θα τους επιβλέπει;Εδώ στα κλειστά και γίνονται ένα σωρό συμπλοκές πόσο μάλλον στο ανοικτό.Δεν ξέρω......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αγαπημένες μου καλή και βροχερή μέρα να έχετε.

Σηκώθηκα πολύ νωρίς.. {αχ πλέον στις 7 είναι νύχτα ακομα :roll: }, ετοίμασα πρωινό και το παιδί και φύγαμε για σχολείο.

Πήγα σούπερ μάρκετ

Επέστρεψα και φύγαμε με τον άντρα μου, για ΚΕΠ, να βγάλουμε κάποια πιστοποιητικά που χρειαζόμασταν.

Τελειώσαμε και μετά, πήγα στον μάστορα να πάρω τη χαλασμένη μου στιρέλα. 28? το κόστος... :? .

Άφησα τον άντρα μου στη στάση και επέστρεψα σπίτι.

Έβαλα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια ν ακούω {εμ.. ταίριαζαν με τον καιρό! :mrgreen: } και ξεκίνησα τις δουλίτσες μου, χαλαρά:

Ετοίμασα ένα ωραιότατο κέικ βανίλιας και μοσχομύρισε το σπίτι μας

Έπλυνα το μπάνιο

Έπλυνα τα πιάτα {πόσα ήταν.. :rolleyes: }

Έπλασα κεφτεδάκια και τα τηγάνισα

Έκοψα πατατούλες και έφτιαξα σως και τις έβαλα στον φούρνο μαζί με λίγα καροτάκια

Άπλωσα ένα πλυντήριο που είχα με το νυχτερινό

Ξεσκόνισα

Έπλυνα το "πόδι" της ηλεκτρικής μου σκούπας {... τι έβγαλε!!! :shock::shock:}

Έστρωσα κρεβάτια και αέρισα το σπίτι, καλά

Σας φιλώ γλυκά και ελπίζω να είστε όλες καλά

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Αχ ειρηνη μου κέικ και χριστουγεννιάτικα? Πότε θες να έρθω για καφέ? Θα είμαι καλό κορίτσι χαχα

Εγω εφτιαξα τα ράφια.. όνειρο ετών πραγματοποιήθηκε.. ο σύζυγος με κοροϊδεύει.. πηγαίνω συνέχεια και τα χαζεύω χαχα

Λοιπόν.. να ναι καλα η μαμά μου μου σιδέρωσε 2 ώρες χτες και 2 σήμερα και φύλαξα μπόλικα.. το σπίτι ξαναπαίρνει μορφή σπιτιού και όχι πλυντηρίου σιδερωτηρίου.

Ειρηνάκι σημερα η πρέσα μου μου εκανε νερα.. ούτε να σκεφτομαι δεν θελω ποσα θα θελει να φτιαχτει..

Το Σαββατο επλυνα την κουβερτα μας το παπλωμα και τα αποθηκευσα. Εβαλα όλα τα σιδερωμένα στα καινούργια ραφάκια και εβαλα ακόμη 4 πλυντήρια τζιν του αντρα μου και τα σακάκια του. Τα σιδέρωσε η μαμα και τα φύλαξα πριν λίγο. Εβαλα και τα αντιμουχλικά σε καθε ντουλαπα.

Αν είναι καλα η πρεσα τώρα θα σιδερώσω καποια καθημερινα και αύριο πρεπει να τελειώσω με τα πλυντήρια. Εμειναν κατι βοηθητικές κουβερτούλες και όλα τα σεντονια. Μετα απο το τέλος στις ντουλαπες θα παρουν σειρα και αλλοι αποθηκευτικοί χώροι.

Καληνύχτα χ χ

Καλημέρα αγαπημένες μου!

Σήμερα, αφού πήγα το παιδάκι μου σχολειο, πήγα φούρνο και επέστρεψα σπίτι.

Έκοψα όλα τα υπέροχα λαχανικά που μας δίνει η γη μας και κάνω φαγάκι σούπερ

Πατατούλες

Κόκκινη και πράσινη πιπεριά

Μελιτζάνα

Καροτάκια

Κολοκυθάκια

bri_zpskn0vmwx6.jpg

Τώρα, ετοιμάζω τη σαλτσούλα και σε λίγο το φαγητό-ποίημα :tongue: , θα μπει στο φούρνο.

Σας φιλώ όλες και καλά κουράγια

777885dugw57gt25.gif

Αγαπημένες μου, εδώ και πάλι.

Προχώρησα διάφορες δουλίτσες, που ήθελα.

Ξανα-έπλυνα την κουβέρτα, που χρησιμοποιούσε ο άντρας μου την περασμένη εβδομάδα που είχε ίωση

Ετοίμασα ακόμα ένα πλυντήριο, για την νύχτα όμως

Ετοίμασα ένα κεικ βανίλιας με σταγόνες σοκολάτας

simera19_zpsifrand8u.jpg

Ήρθε μία φίλη μου για καφεδάκι και βρήκα ευκαιρία και σιδέρωσα πολλά ρουχαλάκια, όσο τα λέγαμε

Έφερα το παιδάκι μου από το σχολείο, έστρωσα τραπέζι, φάγαμε και τώρα διάβασμα και λίγο ξεκούραση.

Σας φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...