Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Και γω δυο παιδάκια -2 ετών και 50 ημερών - και νεύρα πολλάαααα!Αν κάνω ότι δεν τα βλέπω, δημιουργείται χάος και είναι χειρότερα, αν φωνάξω μαμά- πεθερά μετά μου μπαστακώνονται εδω και έχω περισσότερα νεύρα, ο σύζυγος βοηθάει αλλά δουλεύει κιόλας οπότε πόσα να κάνει, φωνάζω γυναίκα αλλά πρέπει να μαζευτούμε σε ένα δωμάτιο όσο θα καθαρίζει, αερίζει κλπ κ δεν μ αρέσει, οπότε τι κάνουμε βρε παιδιά?? Προσπαθώ να κάνω τα βασικά να μην δημιουργείται χάος μόνο. Τι άλλο να κάνω η δόλια??Και η συμβουλή στην κοπέλα που ρωτούσε: στεγνωτήριο. Το χω ξαναπεί, με μωράκια απαραίτητο. Δεν σιδερώνεις πλέον, δεν απλώνεις, δεν μαζεύεις. Τέλειο.

ψυχραιμίαααα, τα πέρασα πριν λίγους μήνες και τα έχω φρέσκα. Το αντιμετώπισα ως εξής:

με γυναίκα πότε - πότε (και ναι, κλεισμένες σε ένα δωμάτιο, αλλά ρύθμιζα πχ το ξεκίνημα από τα υπνοδωμάτια, οπότε το πρωί ήμασταν σαλόνι και μετά, μεταφορά στα δωμάτια, κοντά στο μεσημέρι ώστε να κοιμηθεί η μικρή και η πολύ μικρή απλά να θηλάζει, κοιμάται, κτλ).

Παράλληλα, άντεξα το μπαστάκωμα των γιαγιάδων, διότι το σήκωνε καλύτερα ο οργανισμός μου από τα χνούδια κτλ...

τι να γίνει, συμβιβασμοί είναι αυτοί που πρέπει να κάνουμε.....

ο καιρός περνάει γρήγορα και όπως μου θύμισε μία κοπέλα το σημαντικό είναι τα παιδάκια και το γεγονός ότι έχουμε 2 παιδάκια και την υγειά μας και τα ρέστα έπονται....

Κορίτσια sorry!!!:(

Είχα καιρό να μπω και δεν είδα ότι είχατε αναλύσει το θέμα:ΧΑΛΙΑ

Διάβασα τις συμβουλές σας και νοιώθω έτοιμη να μαζέψω τα δικά μου

Μάλλον δεν θα τα πλύνω αφού όπως κατάλαβα δεν χρειάζεται να το κάνουμε κάθε χρόνο. ;)

φτου, είχα ξεχάσει ότι πρέπει να γινει αυτή η δουλειά... τυχαίο? χα χαααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψυχραιμίαααα, τα πέρασα πριν λίγους μήνες και τα έχω φρέσκα. Το αντιμετώπισα ως εξής:

με γυναίκα πότε - πότε (και ναι, κλεισμένες σε ένα δωμάτιο, αλλά ρύθμιζα πχ το ξεκίνημα από τα υπνοδωμάτια, οπότε το πρωί ήμασταν σαλόνι και μετά, μεταφορά στα δωμάτια, κοντά στο μεσημέρι ώστε να κοιμηθεί η μικρή και η πολύ μικρή απλά να θηλάζει, κοιμάται, κτλ).

Παράλληλα, άντεξα το μπαστάκωμα των γιαγιάδων, διότι το σήκωνε καλύτερα ο οργανισμός μου από τα χνούδια κτλ...

τι να γίνει, συμβιβασμοί είναι αυτοί που πρέπει να κάνουμε.....

έχεις δίκιο, μάλλον πρέπει να συμβιβαστώ με κάτι και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται;).

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μόλις έκανα μία ανάρτηση {σεντόνι, αναγκαστικά!} σχετικά με την οργάνωση της ντουλάπας μας!

Ουφ.. μου πήρε κάποιο χρόνο! :rolleyes:

Ελπιζω να την βρείτε χρήσιμη κοριτσάκια μου!

Πάω να βάλω λαδάκι στα μαλλιά μου {αντί μάσκας! ;);)} και να σιδερώσω!

Φιλάκια!

777885dugw57gt25.gif

Να 'μαι πάλι, κάνω διαλειμματάκι.

Και θυμήθηκα να ρωτήσω για μαλλιά, μου είχατε δώσει το ελεύθερο θυμάμαι!

Λοιπόν, κοπέλα με το κομμωτήριο και το δύσκολο όνομα, εμένα τα μαλλάκια μου φριζάρουν, αλλά εάν βάλω κάτι ισιωτικό γίνονται πολύ πατικωμένα και χάνουν τον όγκο τους. υπάρχει λύση??

Εάν βρεις χρόνο, δώσε καμιά συμβουλή. Γιατί το μαλλί το easy το κάνει hard living πολύ εύκολα......!!!

Φιλάκια :)

ΥΓ. Ειρήνη ευχαριστώ!!!! θα το εφαρμόζω αυτό με τη λίστα όταν νιώθω ότι μένω πίσω στις δουλειές!!

kaliopaki kai koritsia kalispera...ta proionta isiomatos varenoun ta malia opote apofigeta:rolleyes: tha se voithouse mia kali enudatiki maska gia to lousimo,kai gia to stegnoma ena kalo metaksi pou tha vazis stis akres, episis otan ta stegnonis tha exeis to pistolaki sti xamili skala....frizaroun ligotero

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα μοιραστώ μαζί σας κάποια μυστικά ομορφιάς που ακολουθώ με φυσικά προϊόντα!!! Κάνουν το πρόσωπο πεντακάθαρο και επίσης λαμπερό και χωρίς μαύρα στίγματα! Μια φορά την εβδομάδα τα κάνω ειδικά το καλοκαίρι είναι τυπική!

Απολέπιση προσώπου

Δεν χρειάζεται να αγοράζετε 10 κιλά πανάκριβες κρέμες ειδικά τώρα με την κρίση....πάρτε ένα φλυτζάνι του καφέ βάλτε δύο κουταλιές του γλυκού ζάχαρη ή αλάτι (όχι βουνό) και ρίξτε και λίγο λάδι (μισή κουταλιά του γλυκού), ανακατέψτε να γίνει πάστα και απλώστε στο πρόσωπο τρίβοντας κυκλικά....ξεπλένετε με νερό και σαπούνι. απολεπίζει το πρόσωπο και το κάνει βελούδο! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα πόδια

Μάσκα ομορφιάς

Αυτή η μάσκα ομορφιάς θα σας αφήσει άφωνες όπως και εμένα όταν την πρωτοέκανα....το μόνο που χρειάζεται είναι 3 ασπιρίνες και λίγο γιαούρτι χύμα....Σε μια κουταλιά της σούπας βάζετε τις 3 ασπιρίνες και ρίχνεται πάνω τους 3 - 5 σταγόνες νερό προκειμένου να λιώσουν.....δεν λιώνουν αμέσως μετά απο δευτερόλεπτα μαλακώνουν....μόλις γίνει αυτό τις αδειάζετε σε ένα φλυτζάνι και βάζετε μισό κουτάλι του γλυκού γιαούρτι....ανακατεύετε και έτοιμη η μάσκα....απλώνετε στο πρόσωπο εκτός απο τα μάτια και το αφήνετε για 20 λεπτά...θα δείτε ότι θα σφίξει μετά απο ώρα, θα σας τσιτώσει το πρόσωπο και θα σας εξαφανίσει τα μαύρα στίγματα....Ξεπλένετε με νερό και σαπούνι...Βάλτε σημάδι με μαύρα στίγματα και δείτε μετά την μάσκα...

Η ασπιρίνη έχει μια ουσία που χρησιμοποιείται και στις καλλυντικές κρέμες γιαυτό κάνει δουλειά!

χρονια πολλα στην εορταζουσα! βρε κοριτσια εχω και εγω θεμα να δεχομαι βοηθεια. καλα τη μαμα την εχω μακρυα. κοντα εχω την πεθερα αλλα πιστεψτε με πανω κατω το ιδιο θα αντιδρουσα! κανα δυο φορες που βρηκα γυναικα να με βοηθαει με τις δουλειες μετα οταν εφευγε εκανα και εγω απο πισω!!!!!! σαλταρε ο αντρα μου! μου λεει για ποιο λογο την φερνουμε!!!!!! δεν ξερω κοριτσια ειμε δυσκολη γενικως και αμα βλεπω κατι που δεν μ αρεσει π.χ. με το παιδι και θα σαλαστω πολυ και δε θα πω τιποτα! οπτε για την ωρα κραταω!!!!!!!! - λεμε τωρα -! για την κοπελα που μου συστησε το στεγνωτηριο πολυ δυσκολο! ημαστε σ ενοικιο και κοριτσια δεν υπαρχει χωρος ουτε για καρφιτσα! ( βεβαια ειρηνακι μου εχω και πολλα τζιτζιλα μιτζιλα!)

επεισης κατι τελευταιο να μη σας κουρασω. οταν θηλαζετε τη κανετε με τον αλλο νεαρο. εμενα θυμαται να τα ζητησει ολα τοτε και μαλιστα αρχιζει γινεται και επιθετικος που ηταν ενα παιδι ησυχο και υπακουο. πολυ στεναχωριεμαι. ξεσπαω και εγω καμια φορα σ αυτον λες και ειναι μεγαλο παλικαρι. σορυ κοριτσια βγηκα εκτος

Κοριτσάκια μου, εσείς οι μωρομάνες... ΥΠΟΜΟΝΗ!

Δεν έχω τίποτα καινούργιο να σας συμβουλέψω παρά μόνο ΥΠΟΜΟΝΗ!

Το ξέρω πως μπορεί να γίνει εκνευριστικό, το ξέρω πως μπορεί να γίνει κουραστικό, το ξέρω πως μπορει να σας βγάλει από τα ρούχα σας. :? Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία μαγική λύση, κανένα μαγικό φίλτρο.

Ωρες και στιγμές θα ήθελα να είμαστε όλες πολυ κοντά ώστε να οργανώνουμε ομάδες κρούσης! Ομάδες βοηθειας για όσες μας χρειάζονται. Λιγο σιδερο εγώ, λιγο μαγειρεμα καποια άλλη, λίγη τακτοποίηση μια 3η... Μακάρι να γινόταν! :|

Σκεφτείτε τον εαυτό σας για να μπορείτε να δώσετε ότι καλύτερο στο μωράκι σας. Βράστε το σπίτι και σας το λέω εγώ που ξέρετε το πόσο λατρεύω την οργάνωση του σπιτιού! Αλλά το διάστημα αυτό, δεν είναι το σημαντικό! Το σημαντικό είναι το μωράκι και εσείς! Τιποτα άλλο!

Ας είναι το σπίτι βρώμικο.. τα ρούχα ασιδέρωτα... το μπάνιο λερωμένο. Δεν θα γίνετε πιο ευτυχισμένες σιδερώνοντας ή έχοντας ένα καθαρό σπίτι. Αντιθέτως θα γίνετε πιο ευτυχισμένες αν τα νεύρα σας είναι ήρεμα!

Σας γλυκοφιλώ! :P

777885dugw57gt25.gif

{καλά ι γκαντεμιά μου δεν έχει όρια :evil: αφού μου έπεσε coca cola στο λαπτοπ κι έκαψε το πλικτρολόγιο, πίρα ένα εξωτερικό, όπου σίμερα μου έπεσε καφές :shock: δεν δουλεύει το γράμμα "ιτα" όπως καταλάβατε..}

Ειρίνι μου ναι τις αυθεντικές ugg έβαλα στο πλιντύριο :rolleyes: άσε ξέρω, είχα βάλει πριν χρόνια τις παλιές μου και μου τις έκανε σαν τα μούτρα μου, αλλά τώρα δοκίμασα να τις πλύνω με το ειδικό απορρυπαντικό για τα μάλλινα και στο αντίστοιχο πρόγραμμα..Βγίκαν οκ, αλλά περιμένω να στεγνώσουν (ένα δι-ιμεράκι το θέλουν) για να σας πω ετυμιγορία!

Μάσκα ομορφιάς

Η ασπιρίνη έχει μια ουσία που χρησιμοποιείται και στις καλλυντικές κρέμες γιαυτό κάνει δουλειά!

Θα τι δοκιμάσω όπως και δίποτε!!! θενκς φορ δε τιπ :D

Για τιν κοπέλα που ρώτισε για τα μαλλιά που φριζάρουν: αφού έχουμε και τιν ειδικό στιν παρέα θα μας πει βέβαια ι ίδια τι να κάνουμε γιατί σχεδόν όλες το έχουμε αυτό το πρόβλιμα, αλλά απ' όσο ξέρω όλα ξεκινάνε από μέσα..ΝΕΡΟ!! Πρέπει να πίνουμε νερό γιατί το φριζάρισμα σιμαινει αφιδάτωσι..

Σας αφίνω τώρα, πάω να τα ακουμπίσω ξανά στο Πλαίσιο :mad:

g8Sbp2.png

Νοικοκυροκόριτσά μου καλησπέρα!!

Σας διαβάζω συχνά-πυκνά και... σας θαυμάζω!! Μ' έχετε παρακινήσει και μένα για αλλαγές και (περισσότερη) οργάνωση!!

Είναι πολλά αυτά που θέλω να ρωτήσω/να πω αλλά ας αρχίσω με ότι θυμάμαι:roll: :

1) Ποιά κοπέλα είχε πει για μια συσκευή που βάζουμε στα ντουλάπια και τραβάει την υγρασία? Νομίζω, από το πράκτικερ?

2) Αντί για σκωροκτόνα, κάποιος άλλος υγιεινός τρόπος για τα χειμωνιάτικα?

2) Έχετε κάποιο φυσικό τρόπο αντιμετώπισης των κουνουπιών?

3) Όσες έχετε αυλή και φυτά, πως παλεύετε με τις σφίγγες?:|

Αυτά προς το παρόν...

Διαφημίσεις

Νοικοκυροκόριτσά μου καλησπέρα!!

Σας διαβάζω συχνά-πυκνά και... σας θαυμάζω!! Μ' έχετε παρακινήσει και μένα για αλλαγές και (περισσότερη) οργάνωση!!

Είναι πολλά αυτά που θέλω να ρωτήσω/να πω αλλά ας αρχίσω με ότι θυμάμαι:roll: :

1) Ποιά κοπέλα είχε πει για μια συσκευή που βάζουμε στα ντουλάπια και τραβάει την υγρασία? Νομίζω, από το πράκτικερ?

2) Αντί για σκωροκτόνα, κάποιος άλλος υγιεινός τρόπος για τα χειμωνιάτικα?

2) Έχετε κάποιο φυσικό τρόπο αντιμετώπισης των κουνουπιών?

3) Όσες έχετε αυλή και φυτά, πως παλεύετε με τις σφίγγες?:|

Αυτά προς το παρόν...

1. εγώ ξέρω για ένα κουτί που υπάρχει και μέσα έχει κάτι σαν μικρό μαξιλάρι με ένα υλικό....το βάζεις σε εξωτειρκό ή εσωτερικό χώρο και απορροφά την υγρασία...μετά απο ένα μήνα το μισό κουτί έχει γεμίσει με νερό, έχει και στα πράκτικερ

2. Νομίζω ότι η λεβάντα κάνει (λουλούδι), την βάζεις σε σακουλάκι στα συρτάρια

3. Φυσικός τρόπος είναι το ξύδι, πρέπει να αλειφτείς ολόκληρη με αυτό για να μην έρχονται πάνω σου....εγώ χρησιμοποιώ το autan spray ή το crilen αν είναι για μωρά

4. για τις σφίγγες βάζεις σε ένα μπουκάλι λίγη πορτοκαλάδα, το βάζεις σε ένα σημείο μακριά σας και άστες να κάνουν πάρτυ, μπαίνουν μέσα και πνίγονται!!! επίσης υπάρχουν και στο εμπόριο παρόμοια μπουκάλια για να κάνουν πάρτυ οι σφίγγες

1. Δεν ξέρω κι ήθελα κι εγώ να το ρωτήσω.

2. Ανθάκια λεβάντας ή ξύλο κέδρου (άμα βρεις φυσικό τέτοιο κι όχι σανιδάκι εμποτισμένο με και καλά αιθ. έλαιο κέδρου πές μου πού να κάνω παραγγελία).

3. Μία σταγονίτσα αιθέριο έλαιο γεράνιο (επιτρέπεται και στα βρέφη και στην εγκυμοσύνη μετά το πρώτο τρίμηνο) σε ένα βαμβάκι στο κομοδίνο σου ή το φοράς σαν αρωματάκι και δεν πλησιάζουν. Προσοχή όχι πολύ ε; Επίσης εκείνα τα cer8 κάνουν δουλίτσα (δοκιμασμένα στην Αντίπαρο που παίζει ΤΟ κουνούπι).

4. Αυτό με τα μπουκάλια ξέρω κι εγώ (και φυσικά τις τσιρίδες αααααα διώχτην διώχτην)

Ζωπυράκι είδα την υπογραφή σου και νόμισα ότι είχες έρθει στο σπίτι μου......

Χρύσα σας σκέφτομαι βρε κορίτσι. Τα πρώτα 24ωρα είναι πάντα δύσκολα, αλλά κάθε τικ τακ του ρολογιού είναι απόδειξη ότι για άλλη μια φορά τα καταφέρατε, έστω και για ένα λεπτό ακόμη. Θα φτιάξουν τα πράγματα σύντομα.

sbxre6a2f.png

Kαλησπέρα και χρόνια πολλά για τους εορτάζοντες και ευχαρίστώ πολύ για τις ευχές και τη θετική σας ενέργεια.

Ο μπαμπάς μου είναι καλύτερα,το χειρουργείο πήγε καλά και τώρα περιμένουμε κάποιες εξετάσεις ακόμη αλλά ευτυχώς νομίζω πάμε καλά.Ειδομεν...

Τις προηγούμενες ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο και ήρθα σήμερα το απόγευμα στο σαπίτι οπότε φαντάζεστε τι γίνεται.Αυριο θα είμαι σπίτι και ετσι ελπίζω να το φέρω βόλτα, αν και αλλες είναι οι προτεραιότητες μου τώρα,ας έχουμε ένα ρούχο να φορέσουμε τουλάχιστον.

Ηλιαχτίδα,διάβασα για την τροφοθήκη σου,να σου πω πως και εμένα 45 πόντους είναι και ξεκινάει από τον πάγκο μέχρι το τέρμα των ντουλαπιών και χωράει πααρα πολλά πράγματα απλά γιατί έχω ράφια και όχι μηχανισμό.

Αν και οι μηχανισμοί δείχνουν όμορφοι και ντιζαινάτοι ,για έμένα, σπανια είναι πρακτικοί.Αν προτεραιότητά σου είναι η χωριτικότητα θα μπορούσες και τώρα να τον αφαιρέσεις και να βάλεις ράφια με μικρό κόστος,αν βέβαια σου αρέσει απλά μηχανευεσαι τον καλύτερο τρόπο οργάνωσης για εσένα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

1. Δεν ξέρω κι ήθελα κι εγώ να το ρωτήσω.

2. Ανθάκια λεβάντας ή ξύλο κέδρου (άμα βρεις φυσικό τέτοιο κι όχι σανιδάκι εμποτισμένο με και καλά αιθ. έλαιο κέδρου πές μου πού να κάνω παραγγελία).

3. Μία σταγονίτσα αιθέριο έλαιο γεράνιο (επιτρέπεται και στα βρέφη και στην εγκυμοσύνη μετά το πρώτο τρίμηνο) σε ένα βαμβάκι στο κομοδίνο σου ή το φοράς σαν αρωματάκι και δεν πλησιάζουν. Προσοχή όχι πολύ ε; Επίσης εκείνα τα cer8 κάνουν δουλίτσα (δοκιμασμένα στην Αντίπαρο που παίζει ΤΟ κουνούπι).

4. Αυτό με τα μπουκάλια ξέρω κι εγώ (και φυσικά τις τσιρίδες αααααα διώχτην διώχτην)

Ζωπυράκι είδα την υπογραφή σου και νόμισα ότι είχες έρθει στο σπίτι μου......

Χρύσα σας σκέφτομαι βρε κορίτσι. Τα πρώτα 24ωρα είναι πάντα δύσκολα, αλλά κάθε τικ τακ του ρολογιού είναι απόδειξη ότι για άλλη μια φορά τα καταφέρατε, έστω και για ένα λεπτό ακόμη. Θα φτιάξουν τα πράγματα σύντομα.

Σε ευχαριστώ, όπως και όλες ,για το ενδιαφέρον,ευτυχώς φαίνονται καλά τα πραγματα και νιώθουμε και εμεις καλυτερα αυριο είναι μια καινουρια μέρα,ελπιζω ακόμη καλύτερη από τη σημερινή.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κ από μένα, να ρωτήσω τη mamavasia για τη συνταγή με την ασπιρίνη. Άραγε εγώ που είμαι έγκυος να επιτρέπεται να την εφαρμόσω;.

Όσο για τα χαλιά κ εγώ λέω φέτος να μην τα δώσω έξω άλλωστε ήταν η μοναδική χρονιά που δεν είχαμε κόσμο στις γιορτές λόγω της δικής μου κατάστασης - ναυτίες κ εμετούς μέχρι τον 5ο. Άρα δεν πατήθηκαν. Έχω κ εγώ θέμα με τα παππούτσια από το πατρικό μου ακόμα. Μόλις μπω σπίτι θέλω να τα βγάλω κ προσπαθώ να το περάσω αυτό κ στον μικρό μου. Για τον άντρα μου δεν λέω γιατί τι να πω ποια, ντύνεται ετοιμάζεται βάζει παππούτσια κ μετά θυμάται ότι κατουριέται, ότι ξέχασα κάτι κ πρέπει να μπει μέσα, δράμα. Έλεγα ότι με το παιδί θα στρώσει, τώρα λέω ότι με το δεύτερο παιδί που θα πάει θα στρώσει. Αλλά το λέω μάλλον για να ηρεμώ εγώ. Αφού δεν καταλαβαίνουν κ τρελαίνομαι με την ατάκα: μην κουράζεσαι άστα δεν πειράζει. Ε κ ποιος θα τα κάνει δηλαδή... Έλεος αυτοί οι άντρες. Συγνώμη κορίτσια αλλά μου βγήκε. Διάβασα κ την Ειρήνη που έλεγε ότι την βοήθησε ο άντρας της να μαζέψει το χαλί κ ζήλεψα. Εμένα κ να με βοηθήσει θα το κάνει με νεύρα κ γκρίνια κ άντε τέλειωνε κ είναι απαραίτητο να γίνει αυτό κ σήμερα; Όλο τέτοια. Δεν ξέρω πότε κ αν θα στρώσει ποτέ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;

Α κ κάτι άλλο να σας πω που θυμήθηκα, μιάς που αναφέρατε για σκωροκτόνα. Μην πάρετε ποτέ αυτά τα σκωροκτόνα που κ καλά είναι για τα ντουλάπια τροφίμων. εγώ πήρα πέρυσι κ έβαλα κ κάποια μέρα άνοιξα κ τι να δω, φουλ κολλημένα πάνω στο αυτοκόλλητο.. Με έπιασε αμόκ. Τι χλωρίνες τι απολλυμαντικά στο ντουλάπι, ευτυχώς είχα βάλει μόνο στο ένα. Μετά λοιπόν διάβασα στο ίντερνετ ότι αυτά τα αυτοκόλλητα έχουν μία ουσία πάνω που τραβάει το αρσενικό κ ειδικά καλοκαίρι που είναι ανοιχτά τα παράθυρα κ σκώρο να μην έχεις θα ρθει από έξω. Ποτέ ξανά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...