Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια κούραση δεν θα πει τίποτα!τρέχουμε τρελά λέμε.... Και δεν ξέρω και τι να περιμένω...να βγω στη σύνταξη (στα 62) πχ????:confused:

Ούτε τοτε θα ξεκουραζομαστε, θα κραταμε εγγονια καλα να ειμαστε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα πω μόνο πως γύρισα τώρα από την δουλειά και με περίμενε μεγάλο τάπερ με παστίτσιο από την μαμά μου.

Κορίτσια σαν να μου χάρισε τον κόσμο ένα πράγμα, τόσο κομμάτια είμαι :rolleyes::rolleyes:.

Ειρήνη ωραία ιδέα αυτή για τα μολύβια κλπ, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και είναι και πρακτικό.

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το δοχείο της τουαλέτας....μου σπάει τα νεύρα.

Mirtoula μεγάλη κουβέντα είπες....:shock::shock:

ravt δεν το έχω χτυπήσει ποτέ το δικό μας, είναι ασήκωτο :oops:. Των κοριτσιών το χτυπάω έξω στον ήλιο (αφού το έχω αφήσει κανα δυο ώρες) 2-3 φορές τον χρόνο και πάλι βγάζει σκόνη...:(:(

Καλημέρα!

Μπαίνω να δηλώσω τη συμπαράστασή μου στο απίστευτο τρέξιμο των ημερών, που ελπίζω να οφείλεται -έστω ένα μικρό μερος του- και στην εποχή, που όσο να πεις είναι μεταβατική κι έχει έξτρα δουλειές.

Η βάφτισή μας ολοκληρώθηκε κι όλα ήταν πολύ όμορφα, το ευχαριστηθήκαμε πολύ, η μικρή ήταν ήρεμη και βολική και θα τη θυμόμαστε την ημέρα με χαμόγελο :-D.

Στα δικά μας, εχθές κατάφερα να επαναφέρω πλήρως το σπίτι, αφού μετά τη βάφτιση μεταφερθήκαμε στον κήπο μας για τη συνέχεια: ένα θα πω και νομίζω θα με καταλάβετε, 13 μικρά (2-7 ετών) και οι γονείς τους...

Τώρα ασχολούμαι με το πρότζεκτ ντουλάπες. Της μικρής και τα δικά μου είναι σε καλό δρόμο, η μεγάλη κι ο μπαμπάς έπονται.

Και μέσα σ' όλα διαβάζω για το μεταπτυχιακό, κάτι τελείως άκυρες ώρες ή το πρωί όταν κοιμάται η μικρή και λείπει η μεγάλη στο σχολείο. Να δω όταν θα πρέπει να επιστρέψω δουλειά τι θα κάνω :roll:.

Καλή συνέχεια σε όλες μας!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ειρήνη ωραία ιδέα αυτή για τα μολύβια κλπ, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και είναι και πρακτικό.

ravt δεν το έχω χτυπήσει ποτέ το δικό μας, είναι ασήκωτο :oops:. Των κοριτσιών το χτυπάω έξω στον ήλιο (αφού το έχω αφήσει κανα δυο ώρες) 2-3 φορές τον χρόνο και πάλι βγάζει σκόνη...:(:(

Ναι Ειρήνη μου, πολύ όμορφη ιδέα! Αν και απεχθάνομαι τα τρυπήματα στους τοίχους, είναι ωραία σαν σκέψη. Θα τον βολέψει σίγουρα!

Αυτά τα ρημάδια τα inox... ΌΠΟΥ κι αν είναι μες το μπάνιο, έτσι γίνονται! Πραγματικά τα έχω και εγώ στη λίστα για αλλαγή. Δεν τα θέλω τα πλαστικά αλλά απ το να βλέπω την εικόνα που βλέπω...

Αμ δεν κατάλαβες... Επειδή και το δικό μου είναι ασήκωτο και επειδή μια φορά που ανέφερα στον σύζυγο ότι πρέπει να το βγάλουμε έξω με κοίταγε λες και έβλεπε το τέρας του Νοχ Νες, το χτύπησα ΜΕΣΑ στο δωμάτιο! Ευτυχώς με το 1ο χτύπημα κατάλαβα τι πρόκειται να συμβεί και έκλεισα την εσωτερική πόρτα οπότε την απόλαυσα μόνη μου αυτή τη φρίκη. Καλά, τι τράβηξα μετά να την ξεφορτωθώ απ τα βέγγε έπιπλα... ΔΡΑΜΑ!

Γι αυτό σας λέω... Μη στεναχωριέστε για τις δουλειές του σπιτιού. Όλες έχουμε τα θέματά μας!

Χθες σιδέρωσα, όπως είχα προγραμματίσει οπότε δεν έχω ασιδέρωτα. Ο σύζυγος επίσης, καθώς κάπως συνήλθε επιτέλους, έφτιαξε τη ραφιέρα που πήραμε για το υπόγειο οπότε σήμερα θα τη γεμίσω (άρα θα τακτοποιήσω και το υπόγειο), ώστε να ανεβάσουμε επάνω το τραπέζι της κουζίνας. Θεωρητικά σήμερα θα ξεκινήσω γενική και στρώσιμο κάτω. Θα ξεκινήσω από την τραπεζαρία. Στην κουζίνα δεν ξέρω αν θα φτάσω γιατί είναι πολλά τα ντουλάπια Άρη... (Τώρα πως γίνεται όταν είναι για καθάρισμα να φαίνονται πολλά και όταν είναι για αποθήκευση να φωνάζω ότι δεν έχω αρκετά... Άβυσσος!)

Σας καλημερίζω όλες! Καλά μας κουράγια!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κούκλες!

Βλέπω ανασκουμπωθήκατε.

Εγώ πάλι πρώτη φορά φέτος και αδυνατώ να τακτοποιήσω το σπίτι μου. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι. Οι ντουλάπες είναι πολύ μικρές και δεν υπάρχει αποθήκη, ρούχα από την απλώστρα σέρνονται στον καναπέ, τα πλυντήρια δεν έχουν τελειωμό (ας μου πει μία ότι το παιδί γυρνά με καθαρά ρούχα από το σχολείο και τα φοράει 2η μέρα, πχ το τζην του και να πω μπράβο στο παιδί).

Συνέπεσε και το γεγονός ότι δεν έχουμε πλέον στη διάθεσή μας μία μικρή αποθήκη ενός τμ που μας παραχωρούσε ο αποκάτω, καθότι τη χρειάζεται φέτος, οπότε καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκομαι...θα πρέπει να λυθεί άμεσα το θέμα, είμαι αρκετά προβληματισμένη και θα πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις.

ΟΜΩΣ έκανα κάτι που πραγματικά με διευκόλυνε αφάνταστα αναφορικά με τα "χαρτιά" των παιδιών. Κάθε χρόνο είχα καρτελάκια και αποδείξεις από δραστηριότητες, προγραμματισμένες επισκέψεις σε παιδίατρο κλπ-κλπ τα οποία τα αφήναμε από δω τα αφήναμε από κει και ψαχνόμασταν. Ε, λοιπόν φέτος-που πάμε και πρώτη- πήρα ένα ντοσιε σε ένα ωραίο πορτοκαλί χρώμα που είναι και το αγαπημένο μου, με ενσωματωμένες διαφάνειες, το οποίο το χώρισα σε δύο μέρη και στην κάθε διαφάνεια βάζω ανακοινώσεις σχολείου/νηπιαγωγείου, χαρτιά δραστηριοτήτων (χωριστά για την κάθε μία) και προγράμματα, για κάθε παιδί. Είναι και εμφανίσιμο, οπότε δεν με πειράζει να περιφέρεται και...φίιιιου, ανακούφισις! Όποτε δεν θυμάμαι κάτι ανατρέχω εκεί, αντί να ψάχνω χαρτιά γύρω-γύρω.

Κατά τα λοιπά αυτό το μήνα ξηλωθήκαμε με τα σχολικά, το αυτοκίνητο που χάλασε , την εφορία και 1-2 άλλα έκτακτα έξοδα. Τι να πω, ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι άλλο να κόψω. Φοβερο πάντως αυτό το πράγμα. Να σε πληρώνουν και μετά να σου τα παίρνουν με δόσεις.

Γενικώς η διάθεσή μου είναι μέτρια σήμερα, άκουγα στο ραδιόφωνο για επερχόμενους φόρους και πραγματικά αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί που τα αποφασίζουν, θα σηκωνόντουσαν από το κρεβάτι τους για 450 ευρώ τα οποία θα έπρεπε να επιστρέψουν...με δόσεις!!!

ΥΓ:Οι φωτογραφίες σας είναι πάντα έμπνευση.

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου να εισαι καλα με τις φωτογραφίες και όλα τα κοριτσια με κανατε και πηρα μπρος.. νομιζα δεν θα ξεκινουσα ποτέ ομως.. δεν θα χαμε ουτε βρακι να φορεσουμε.

Χαίρομαι πολύ, που είμαστε ο λόγος που παρακινείσαι! Σιγά-σιγά και όλα θα γίνουν!

Καλημέρα στα κορίτσια! Ευπειθώς αναφέρω στο στράτευμα πως ο πάνω όροφος είναι πεντακάθαρος και στρωμένος απ την Κυριακή.

Δε σας γράφω πάλι αναλυτικά τι έκανα, όλα τα έκανα! Θα σας πω όμως το εξής: Αν δεν έχετε τινάξει το στρώμα σας ποτέ (όπως εγώ), όταν το κάνετε να είστε προετοιμασμένες για σοκ! Που να ξερα οτι το να το σκουπίζεις, να το περνάς με ατμοκαθαριστή και να αλλάζεις συχνά το κάλυμμα ΔΕΝ αποκλείει τα δισεκατομμύρια ακάρεα που μαζεύει; Ένα χτύπημα και θα πνιγείτε στη σκόνη...

Κάντε το σύντομα όσες δεν το χετε κάνει ποτέ...

Εύγε, Ραβτάκι!

Εγώ κορίτσια μου, το έχω ξαναγράψει και πολύ παλιά αλλα και σε διάφορα ποστς μου, 2 φορές το χρόνο... "σιδερώνω" το στρώμα μας. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πως με το σίδερο "καίγονται" αρκετά από τα ακάρεα και τα λοιπά βλαβερά που βρίσκονται μέσα σ αυτό.

Εχω ακούσει διάφορες απόψεις, πως καταστρέφω το στρώμα κτλ. αλλά και στο παλιό μας στρώμα και στο τωρινό, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, το τωρινό μας, πρέπει να αλλαχθεί αλλά επειδή το έχουμε πολλά πολλά χρόνια...

Επίσης, το καλοκαίρι και μόνο, το περνάω με σφουγγάρι {καλά στιμένο}, το οποίο έχω βουτήξει σε νερό και ξύδι.

Αχ ειρηνη μου! Welcome to the club! Πλεον εχω ανοσια στην κουραση τοσο πολυ που το βραδυ εχω υπερένταση κ δεν μπορω να κοιμηθω... Εχτες κοιμηθηκα στις 1 κ σηκωθηκα 6!

Αχ Γιωτάκι μου..... :(

Ε μα... και φαινόταν βρώμικο και παλιακό, ενώ το είχα μερικούς μήνες.. οπότε βουρ για αλλαγή. Το συγκεκριμένο δε, δεν φαίνεται πλαστικούρα... καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ξεμπέρδεψα και μ αυτή τη δουλίτσα.

Καλημέρα!

Μπαίνω να δηλώσω τη συμπαράστασή μου στο απίστευτο τρέξιμο των ημερών, που ελπίζω να οφείλεται -έστω ένα μικρό μερος του- και στην εποχή, που όσο να πεις είναι μεταβατική κι έχει έξτρα δουλειές.

Η βάφτισή μας ολοκληρώθηκε κι όλα ήταν πολύ όμορφα, το ευχαριστηθήκαμε πολύ, η μικρή ήταν ήρεμη και βολική και θα τη θυμόμαστε την ημέρα με χαμόγελο :-D.

Ευγε ματάκια μου! Πόσο σωστά το λες...! Είναι όντως μεταβατική, η συγκεκριμένη περίοδος και έχει επιπλέον δουλειές!

Πολύ χαίρομαι που τελειώσατε και με την βάφτισή σας!

Να σας ζήσει το μπουμπουκάκι σας, να είναι γερό και ευτυχισμένο!!!

Ναι Ειρήνη μου, πολύ όμορφη ιδέα! Αν και απεχθάνομαι τα τρυπήματα στους τοίχους, είναι ωραία σαν σκέψη. Θα τον βολέψει σίγουρα!

Ραβτάκι μου, να σου πω κάτι, μιας που το ανέφερες? Και γω, κοριτσάκι μου, απεχθανόμουν τα τρυπήματα στους τοίχους, μέχρι και πριν λίγα χρόνια. Όμως, πήγαινα σε σπίτια με κάδρα η/και με διάφορα πράγματα κρεμασμένα στους τοίχους και έλεγα "πω πω.. τι όμορφο σπίτι, γεμάτο με προσωπικό στυλ..." και τελικά κατάλαβα {άργησα... :-P }, οτι οι τοίχοι ξαναφτιάχονται {οι τρυπούλες δηλαδή που κάνουμε}. Δεν πειράζει δηλαδή και αν κάνουμε μερικές τρύπες γιατί είναι πολύ εύκολο να διορθωθεί αυτό. Και έτσι πια, τολμάω. :P

Εγώ πάλι πρώτη φορά φέτος και αδυνατώ να τακτοποιήσω το σπίτι μου. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι. Οι ντουλάπες είναι πολύ μικρές και δεν υπάρχει αποθήκη, ρούχα από την απλώστρα σέρνονται στον καναπέ, τα πλυντήρια δεν έχουν τελειωμό (ας μου πει μία ότι το παιδί γυρνά με καθαρά ρούχα από το σχολείο και τα φοράει 2η μέρα, πχ το τζην του και να πω μπράβο στο παιδί).

Οντως.. μεγάλο πρόβλημα το να μην έχεις αποθηκευτικούς χώρους.. έχω μία ιδέα να σου προτείνω... σύντομα για να σου ανεβάσω και φωτογραφία για να δεις. Μία μικρή ιδέα, που θα σε βοηθήσει, έστω λίγο ελπίζω.

ΟΜΩΣ έκανα κάτι που πραγματικά με διευκόλυνε αφάνταστα αναφορικά με τα "χαρτιά" των παιδιών. Κάθε χρόνο είχα καρτελάκια και αποδείξεις από δραστηριότητες, προγραμματισμένες επισκέψεις σε παιδίατρο κλπ-κλπ τα οποία τα αφήναμε από δω τα αφήναμε από κει και ψαχνόμασταν. Ε, λοιπόν φέτος-που πάμε και πρώτη- πήρα ένα ντοσιε σε ένα ωραίο πορτοκαλί χρώμα που είναι και το αγαπημένο μου, με ενσωματωμένες διαφάνειες, το οποίο το χώρισα σε δύο μέρη και στην κάθε διαφάνεια βάζω ανακοινώσεις σχολείου/νηπιαγωγείου, χαρτιά δραστηριοτήτων (χωριστά για την κάθε μία) και προγράμματα, για κάθε παιδί. Είναι και εμφανίσιμο, οπότε δεν με πειράζει να περιφέρεται και...φίιιιου, ανακούφισις! Όποτε δεν θυμάμαι κάτι ανατρέχω εκεί, αντί να ψάχνω χαρτιά γύρω-γύρω.

Μπράβο! Τέτοιες μικρο-τακτοποιήσεις {που συνηθίζω να λέω}, είναι σωτήριες για την κάθε νοικοκυρά.

ΥΓ:Οι φωτογραφίες σας είναι πάντα έμπνευση

:P:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

Έτσι λίγο για να ανασάνουμε, ορίστε και μία όμορφη ιδέα για φθινοπωρινή διακόσμηση :D :

easy_zpskog9xkjr.jpg

υπεροχη!!!

τρεχω τρεχω και τρεχω!!!! (ολο πρωτοτυπια ειμαι ρε κοριτσια καταντισα γραφικη!!!!!) αλλα οι χειροτερες μερες τις εβδομαδες ειναι πεμπτη κ παρασκευη που ειμαι συνεχομενα 2 μερες πρωι-απογευμα στο μαγαζι.

σημερα μαγειρεψα το πρωι πριν το σχολειο κ το μαγαζι κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζι, αλλα δεν σιδερωσα οπως κανω καθε μερα, δεν ειχα ουτε ορεξη ουτε κουραγιο κ ετσι ειπα να μην πιεστω.

το σαββατο απο το μεσημερι κ μετα θα εχει φασινα κ την κυριακη θα παμε στην εκκλησια για την 3η κοινωνια της μικρης κ καπακι σε μια βαπτιση. ευτυχως εχει τραπεζι μετα κ δεν θα μαγειρεψω. το απογευμα μου εχει κανονισει η κορη παιδικη χαρα με τις φιλες της αλλα δεν ξερω ποσο κουραγιο θα εχω για να την παω. θα δειξει.

σας φιλω, καλο σαββατοκυριακο!

Αγαπημένες μου,

Οι προηγουμενες μέρες ήταν φουλ στις δουλειές.. διάφορες δουλειές.. σπιτιού, εξωτερικές, οργανωτικές... τα πάντα. Φόρτσαρα και προχώρησα ένα σωρό πράγματα..

...αγόρασα, για το μπουφάν του φιογκακίου, 2 αυτοκόλλητα γιατί πέρσι και ενώ ήταν ολοκαίνουργιο, το έσκισε ελαφρώς, ευτυχώς χαμηλά. Απευθείας το πήγα στον ράφτη, να μου το ράψει και να ράψει και τα αυτοκόλλητα από πάνω {γιατί στο συγκεκριμένο ύφασμα, δεν γινόταν να κολληθούν}.

Σιδέρωσα πολλά ρούχα... έκανα ξεσκαρτάρισμα σε διάφορα βιβλία του φιογκακίου και έβγαλα μία ολόκληρη σακούλα για δόσιμο σε 2 διαφορετικές φίλες, που θα φανούν χρήσιμα στα παιδάκια τους.

Εκανα την αλλαγή των παπουτσιών μας, από καλοκαιρινά σε χειμωνιάτικα

Έβαλα μία πολύ καλή ηλεκτρική σκούπα, παντού, τράβηξα έπιπλα, καναπέδες, τα πάντα.. πολύ το χρειαζόταν το σπίτι, ήταν μέσα στη βρώμα..:oops:

Έκανα γενική το μπάνιο, σαπούνισα, καθάρισα, τακτοποίησα και πέταξα διάφορα

Έκανα ένα ακόμη, μικρό αλλά βοήθησε, ξεκαθάρισμα στη δική μου ντουλάπα. Έβγαλα 2 υπέροχα φορέματα, ένα μάξι και ένα μίντι και ένα κοστούμι, τα οποία έδωσα σε μία φίλη.

Η ντουλάπα μου, βρίσκεται σε καλύτερη φάση τώρα :-D .

Σήκωσα την μοκέτα του φιογκακίου, την τίναξα καλά και την ξανα-έστρωσα.

Πήγα τη στιρέλα για φτιάξιμο και μολις έμαθα το κόστος.. 28? . Ευτυχώς δηλαδή γιατί την προηγούμενη φορά είχα πληρώσει 80! :(

Δυστυχώς σήμερα μου αρρώστησε το μεγάλο αγόρι και έχω και νοσοκομειακή υποστήριξη :tongue::tongue::tongue: . Δεν είναι τίποτα σοβαρό, ένα κρύωμα, που όμως του έκανε λίγο πυρετό το πρωί και είναι κρεβατωμένος.

Καλή συνέχεια σε όλες :-)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ωωωω ναι Χριστούγεννα..

Καλησπέρα κορίτσια..

Ραβτάκι εγω το στρώμα το κοπανάω χαχα μια φορα τη βδομαδα που αλλαζω τα σεντόνια και ετσι μπορω να πω δεν βγαζει πολυ πράμα.. καθε 2 μηνες του αλλαζω πλευρα και το ίδιο και 4 φορες το χρόνο καθαριζω πολυ καλα με την ηλεκτρική

Ειρηνάκι μου αυτό με το ξυδι δεν το σκέφτηκα ποτέ.. θα το κανω σιγουρα την επόμενη φορα.

Και ο ήλιος καλο κανει αλλα ποιος το κουβαλαει..

Εγω ξεσκόνισα και σφουγγαρισα την τεταρτη και προχώρησα το σιδερο. Εμειναν πολυ λίγα και εκανα και τα καθημερινα. Εφτιαξα τα νύχια μου και αυριο θα παω για μαλλιά. Έχει 6 μηνες να παω κομμωτηριο.

Σημερα τελικα ηλθε ο μαραγκός και βαλαμε τους πατούς στις πανω ντουλάπες μας και ειναι απιστευτο πόσα θα χωρέσουν τώρα..ανυπομωνω τα τις φτιάξω.

Καληνύχτα κορίτσια μου φιλια χ χ

Καλημέρα στα κορίτσια μας! Ειρήνη τρελό ξωτικό! Αχ! Αχ!

Έχω να ανακοινώσω πως μετά από δυο μέρες εντατικό ξεπάτωμα, ολοκλήρωσα την καθαριότητα και το στρώσιμο του σπιτιού.

Μένει μόνο το υπόγειο, το γκαράζ, οι αποθηκούλες (σκούπισμα, ξαράχνιασμα και μια μικρή τακτοποίηση) και η αυλή. Ένα σκούπισμα, ένα πλύσιμο, καθάρισμα τις σχάρες κ.λπ. Αυτά ελπίζω να τα κάνω αύριο να τελειώνω επιτέλους.

Σήμερα είμαι μόνη με τα παιδιά και ελπίζω να καταφέρω εν μέσω διαβάσματος & παιχνιδιού, να κάνω το επάνω μπάνιο, να ξεσκονίσω και να σκουπίσω επάνω.

Δεν αναφέρω δουλειές αναλυτικά, τα έκανα όλα, τι να πω!

Το πιο σημαντικό δε, είναι ότι με τη μόνιμη επιμονή του συζύγου, αλλάξαμε διαρρύθμιση στα έπιπλα και ο κάτω όροφος έχει μεταμορφωθεί πλήρως! Παρότι ο καναπές μας είναι γωνία και τεράστιος, με λίγη καλή θέληση οι αλλαγές συμβαίνουν!

Πλέον, εκτός απ την αλλαγή στην όψη, υπάρχει και περισσότερος χώρος για να παίζει ο μικρός.

Σημαντική βοήθεια στη νέα εμφάνιση του σαλονιού, αποτέλεσε η διπλή ραφιέρα του ΙΚΕΑ που από όρθια ως βιβλιοθήκη, έγινε ξαπλωτή και φιλοξενεί ότι και πριν συν την τηλεόραση!

Ο ένας καναπές (χωρίσαμε τη γωνία δηλαδή), κόλλησε στο μικρό πάσο και το πρώην τραπέζι της κουζίνας, ενώ καλύπτει και το μεγάλο τραπέζι της κουζίνας. Όλοι ευχαριστημένοι!

Επιπλέον, έχω περισσότερους πάγκους πλέον (επιφάνειες anyway) και αυτό μέσα στην κούραση μου έδωσε ώθηση να σκέφτομαι και άλλες διακοσμήσεις.

Για παράδειγμα, εδώ και 1.5-2 χρόνια, μαζεύω καπάκια για τη γνωστή κίνηση. Τα μάζευα σε μια διαφανή σακούλα, τοποθετημένη πάνω στη φρουτιέρα. Όταν γέμιζε, τα άδειαζα σε κουτί στο υπόγειο. Σε άλλη σακουλίτσα, μάζευα τις χαλασμένες μπαταρίες για ανακύκλωση. Δε μου άρεσε! Προχθές λοιπόν που τακτοποιούσα την αποθήκη, βρήκα 2 λευκά πορσελάνινα καλαθάκια, δυο διαφορετικών μεγεθών. Έτσι, πλέον το μεγάλο φιλοξενεί τα καπάκια και το μικρό τις μπαταρίες. Και δε φαίνονται άσχημα και η δουλειά γίνεται!

316nqk5.jpg

Επίσης, μέχρι να πάρω ένα ακόμα μικρό καφέ καλαθάκι, ανέβασα μια μικρή γυάλα για να βάζω τις αποδείξεις και τα μικρό-πράγματα που κυκλοφορούν ώστε να τα τακτοποιώ μια φορά την εβδομάδα χωρίς στο μεταξύ να γίνεται χαμός επάνω στον πάγκο.

rici7l.jpg

Επίσης άδειασα τα κάστανα σε ένα διαφανές μπωλ και τα έβαλα πάνω στη φρουτιέρα μέχρι να τα βράσω. Δε θέλω να βλέπω σακούλες πουθενά!

2cfv7gm.jpg

Έπλυνα και ένα παιχνιδόκουτο για το δωμάτιο του μικρού γιατί βαρέθηκα να τα σηκώνω για να καθαρίζω και καθώς είναι παιχνιδιάρικο, ελπίζω να αρχίσει να τα μαζεύει κιόλας όταν το λέμε.

Τώρα πάω να απλώσω το μπουφαν-γιλέκο της μικρής και να βάλω τα παπούτσια της να πλυθούν, να στρώσω κρεβάτια, να πάω να την πάρω απ το γυμναστήριο και να επιστρέψω να φτιάξω μπιφτεκάκια.

Α, δε σας είπα! Χθες όπως σκούπιζα, πιάστηκε η ηλεκτρική σε μια καρέκλα, την τραβάω χωρίς να δω που κόλλησε και μου πεσε η καρέκλα στο κουτεπιέ! Ακόμα πονάω! Μασίφ ξύλο ήθελα, καλά να πάθω!

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου κορίτσια μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κορίτσια μου,

Από χθες, έχω το μεγάλο αγόρι λίγο άρρωστο {αλλά ξερετε.. οι άντρες "πεθαίνουν" με 37.5 :lol::lol: }, οπότε μας έχει φάει η κλεισούρα.

Αποφάσισα λοιπόν να το εκμεταλλευτώ, να χαλαρώσω σπίτι μου και να κάνω και κάποιες δουλίτσες.

Χωρίς πίεση, χαλαρά.

Χθες, κοιμήθηκα στο σαλόνι, στον έναν καναπέ, για να μην κολλήσω.. αυτό μόνο μας έλειπε. Το φιογκάκι δε, άλλο που δεν ήθελε.. στρώσαμε στον άλλο καναπέ για εκείνον και το κατα-ευχαριστήθηκε! Αχ, πόσο όμορφα είναι όταν περνάμε χρονο μαζί... Έλεγε συνέχεια

"Μαμά, είναι λες και κάνουμε παρτυ"! :tongue::tongue:

Σκούπισα τα μπαλκόνια, μετά το χθεσινο-βραδινό χαμό... :rolleyes: .

Έβαλα 2 πλυντήρια

Ξεσκόνισα

Έβαλα τα χθεσινά σιδερωμένα, στις θέσεις τους

Έπλυνα, 2 βοηθητικά μαξιλάρια:

easy_zpsms8ncxf4.jpg

Έπλυνα και τακτοποίησα στις θέσεις τους, τα καλοκαιρινά ριχτάρια

easy7_zps1ullwsaa.jpg

Το διάβασμα δε.. πίκρα, κορίτσια μου.. Τρίτη γράφουν διαγώνισμα Ιστορίας, Τετάρτη, Γεωγραφίας.. γράψαμε επίσης έκθεση αγγλικών, για την Τρίτη.. διαβάσαμε τα μαθήματα της Δευτέρας... υπερβολικά πολλά! :roll:

Και έχουμε ακόμα να διαβάσουμε λεξιλόγιο Αγγλικών για την Τρίτη, που είναι 30 καινούργιες λέξεις... :roll:

Πήγα σούπερ μάρκετ, φούρνο και αργότερα θέλω να σιδερώσω.

Σας φιλώ γλυκά όλες και εύχομαι να περνάτε όμορφα.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...