Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένες μου, καλή σας μέρα.

Το φιογκάκι πλέον, μπήκε σε φουλ πρόγραμμα.. χθες, άρχισαν και τα αγγλικά, οπότε φαντάζεστε πίεση... ήδη την Τριτη, η δασκάλα τους, τους έβαλε το πρωτο διαγώνισμα της χρονιάς στη Γλώσσα... :?

Ο άντρας μου, αναγκάζεται να εργαστεί για 3 εβδομάδες βραδινή βάρδια {δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.. φαντάζεστε :| }, οποτε εγώ προσπαθώ να τα βολέψω όλα... σπίτι, μαγείρεμα, δουλειά, διαβάσματα και τα εξω-σχολικά του παιδιού.."ρίχνουμε" το tae φυσικά, καθώς είναι τελευταίο στη λίστα μου, σε σχέση με τις "υποχρεώσεις" του παιδιού.

Ακόμα ένα άσχημο, μόλις μου χάλασε η στιρέλα... μεγάλο πρόβλημα αυτό για μένα, να δω πως θα σιδερώνω και φυσικά αν θα φτιαχτεί και πόσο θα κοστίσει.. αύριο θα την πάω για επισκευή.. για να δούμε :(:( .

Οι δουλίτσες μου συνεχίζονται κανονικά, με πρόγραμμα, ώστε να μπορώ να ανταπεξέλθω σε όσα πρέπει να γίνουν:

Έπλυνα την ελαφριά κουβερτούλα του φιογκακίου γιατί το βραδάκι "τσιμπάει" πια και μοσχομύρισε το δωμάτιό του μαλακτικό:

easy6_zpshyroxi44.jpg

Πλέον, το φιογκάκι φοράει τα καινούργια του αθλητικά στο σχολείο, που είχαμε αγοράσει με τις εκπτώσεις τον Αύγουστο {... ευτυχως}:

easy4_zpsxnowqiyi.jpg

Έκανα ένα πρώτο αλλά "γερό" ξεκαθάρισμα στα ρούχα του φιογκακίου. Φυσικά βρήκα "θησαυρούς".

Ξεδιάλεξα 2 σακούλες, γεμάτες ρούχα, οι οποίες πήγα σε 2 διαφορετικές οικογένειες. Διάφορα ρουχαλάκια.. μπουφάν, παντελόνια, φόρμες, καλοκαιρινά, μέχρι και αποκριάτικη στολή.

Ήδη χθες, έδωσα και τη 2η σακούλα και πολύ το χάρηκα.

easy3_zpshihl1lzd.jpg

Το συρτάρι του φιογκακίου, με τις μπλούζες, ήδη ανάπνευσε και μαζί του και γω ;) .

easy5_zpsrstqnuki.jpg

Αυτά για την ώρα, περιμένω τα νέα σας και θα επανέλθω και γω με κάποιες μικρές {και πολύ φτηνές} αγορές που έκανα για το ΙΚΕΑ, ώστε να καλυτερέψω την καθημερινότητά μας.

Σας φιλώ γλυκά

Η μάνα

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

εγω τρεχω τοσο πολυ που σημερα απο την κουραση εκλεισα το ξυπνητηρι στον υπνο μου κ ξυπνησα 8 παρα δεκα.....τι να πρωτοκανω? να ταισω την ? ετρεχα πανικοβλητη.....! κ δεν μαγειρεψα το πρωι....

τελοσπαντων γυρισα απο το σχολειο, εφτιαξα καφεδες ποτισα τα λουλουδια μου κ ταισα τα ψαρια και κατεβηκα να ανοιξω το μαγαζι. αργοτερα που ξυπνησε η μικρη εφτιαξα μακαρονια με σαλτσα, δεν προλαβαινα κατι αλλο.

εγω ακομα δεν εχω κανει τιποτα απο χειμωνιατικες τακτοποιησεις, λιγα πραγματα καθημερινα κανω κ αλλαγες δωρων που φεραν στην βαπτιση. να σας πω την μαυρη μου αληθεια, αλλαζω τα ρουχα της μικρης κ περνω της μεγαλης....καθολου δεν μου αρεσει αυτο αλλα η μικρη εχει απειρα ρουχα κ η μεγαλη χρειαζεται αρκετα ρουχα καθως δεν της κανει τιποτα απο περυσι. οποτε ειπαμε να παρουμε της μεγαλης, να δουμε ποσο καναν τα ρουχα κ σιγα σιγα να βαλουμε αυτα τα λεφτα στην ακρη για την μικρη. για να μην την ριξουμε.

σημερα που δεν εχω μαγαζι το απογευμα, θα παω να αλλαξω κατι ρουχα στα ορκεστρα κ στο τζαμπο κατι που μας φεραν, κ μολις γυρισω θελω:

να σιδερωσω

να απλωσω

να μαγειρεψω για αυριο

να σκουπισω

και να συμμαζεψω

θα προλαβω??? μαλλον οχι.....!

ετσι το σκ θα ξεκινησω να φτιαξω τις ντουλαπες μας πρωτα των παιδιων (και μολις ολοκληρωσω κ τις αγορες της μεγαλης θα τελειωσω κ την δικη της) κ αν προλαβω θα φτιαξω κ λιγο τις δικες μας (λιγα ρουχα για να εχουμε να φοραμε)

θα σας γραφω την προοδο μου (υπαρχουν πολλα που πρεπει να γινουν, αλλα δεν υπαρχει χρονος! ορεξη εχω αλλα χρονο 0!!!!)

σας φιλω!

....αχ, ναι, ματάκια μου!!! :-):smile:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα κορίτσια! Γιωτάκι περαστικά σας και να σας ζήσει η νεοφώτιστη!

ευχααριστω ραβτακι μου! (η μεγαλη την σκαπουλαρε με 1 μονο πυρετο κ η μικρη ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ!!!!)

ΥΓ.ποσες δουλειες εκανες????????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Για να δούμε τι έκανα :

Εκλεισα το μαγαζι στις 2.30, ανεβηκα πανω σηκωσα την μικρη κ εφτιαξα φρουτοκρεμα κ την τάισα, η μεγαλη ειχε φαει οταν γυρισε απο το σχολείο.

Έπλυνα τα τζατζαλα

Ετοιμασα τις επιστροφες που εχω να κανωαδειασα τις τσαντες της θαλασσας(ναι τις ειχα ακομα γεματες σε μια γωνια στην τραπεζαρια)

Απλωσα ενα πλυντηριο

Εβαλα ενα με τις πετσετες της θάλασσας

Μαζεψα οτι παιχνίδι ηταν κατω κ σκουπισα το ενα παιδικό, το χωλ, το μπανιο κ σαλονοκουζινα.

Η μεγαλη κοιμηθικε κ σε λιγο θα βαλω κ την μικρή, θα ετοιμασω να φαμε, θα μαζεψω κουζινα κ θα φυγω.

Αυτα προς το παρόν!

[quote=YOTOU;2596520

Ετοιμασα τις επιστροφες που εχω να κανωαδειασα τις τσαντες της θαλασσας(ναι τις ειχα ακομα γεματες σε μια γωνια στην τραπεζαρια)

χαχαχα κι εγώ!!! Στο πρόγραμμα να το κάνω το ΣΚ...:tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. μην αισθάνεσαι άσχημα για τα ρούχα της μικρής, το έκανα κι εγώ για να καλύψω ανάγκες της μεγάλης ;);).

Διαφημίσεις

χαχαχα κι εγώ!!! Στο πρόγραμμα να το κάνω το ΣΚ...:tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. μην αισθάνεσαι άσχημα για τα ρούχα της μικρής, το έκανα κι εγώ για να καλύψω ανάγκες της μεγάλης ;);).

Χαχα καλημέρα! Νιωθω πολυ καλύτερα που δεν είμαι η μονη που εχω μεινει τοσο πισω! Θα γραφω κιαλλες τετοιες ατασταλειες κ αν υπαρχει καμιά που εχει κανει το ιδιο ας το λεει πλιζ!

Ηδη εβαλα το φαγητο κ σιδερωνω!

Καλημέρα σε ολες!

Καλημέρα στα νοικοκυροκόριτσα!

Βρε Γιώτα μου, ίδιες ζωές έχουμε; Ίδιο χρόνο; Τι σκας; Το σπίτι είναι για να το ζούμε όχι για να ζούμε για το σπίτι. Αν δεις το σαλόνι μου αυτή τη στιγμή δεν θα ανακουφιστείς απλά, θα πεις "υπάρχουν και χειρότερα". Τι να κάνω; Να μαζεύω για να ξαναγίνουν το επόμενο λεπτό; Πλέον αποφασίζω τι μάχες δίνω. Αλλιώς θα με βρουν κοκκαλωμένη στο πάτωμα να μαζεύω παιχνίδια.

Εγώ από χθες κόρες ξεκίνησα τη φθινοπωρινή γενική και το στρώσιμο. Εκτός απ το οτι έχει βάλει κρύο (9 βαθμούς το πρωί που πάμε σχολείο, 24 μέγιστη το μεσημέρι και 20 εντός σπιτιού), τα παιδιά μου είναι μονίμως στο πάτωμα. Βέβαια, δεν ξέρω πότε θα σας γράψω "τελείωσα τη γενική και το στρώσιμο"! Το σπίτι είναι μεγάλο, τα παιδιά είναι δυο (μη προσθέσω και τον μπαμπά τους και γίνουν τρια!), πολλά πρέπει να γίνουν διότι τα αμελούσα και προστέθηκαν κ.λπ.

Και ξεκινώ απ την αρχή...

Προχθές αποφασίσαμε με τον σύζυγο να διαγράψουμε απ τη λίστα μας κάποια απ τα αναγκαία μας ψώνια (κάνοντάς τα) διότι χωρίς αυτά μέναν πίσω δουλειές. Πήγαμε και πήραμε μια σκάλα. Το πιστεύετε πως τόσα χρόνια οικογένεια δεν είχαμε σκάλα; Αποτέλεσμα αυτού, να κρέμομαι απ την όρεξη του συζύγου (που δεν υπήρχε ΠΟΤΕ εννοείται) για να βγάλει τις κουρτίνες, να καθαρίσει το πάνω μέρος της ντουλάπας, να δει απο που στο $%^&^ βγαίνουν τα μυρμήγκια κ.λπ.

ΑΝΑΣΑΝΑ! 10 φορές τον χρόνο θέλω να πλένω κουρτίνες; Θα τις πλένω! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

2η αγορά. Μια ραφιέρα ακόμα για την αποθήκη μας. Πέρυσι είχαμε πάρει 2 μεγάλες και είχαμε εν πολλοίς τακτοποιήσει το υπόγειο με ελάχιστα πράγματα να μένουν κάτω απ τα ράφια. Στο υπόγειο όμως έχουμε και το τραπέζι της κουζίνας το οποίο ερχόμενοι σε αυτό το σπίτι που είχε δικό του τραπέζι, "εντοιχισμένο", δεν το χρησιμοποιούσαμε. Μια όμως που αυξηθήκαμε, μια που τα οικονομικά μας δεν μας παίρνουν για μια προσθήκη που σκεφτόμασταν στην κουζίνα, αποφασίσαμε να ανέβει το τραπέζι επάνω. Για να γίνει αυτό, τα πράγματα που είναι τοποθετημένα επάνω του πρέπει να πάνε σε ραφιέρα.

Όταν λοιπόν τη φτιάξουμε (ξέρετε ποιον περιμένω ε;;;), θα ολοκληρωθεί και αυτή η δουλειά ενώ θα αδειάσει εντελώς το πάτωμα στο υπόγειο επιτέλους.

Η 3η αγορά που ΔΕΝ ολοκληρώθηκε, είναι μια ακόμα παπουτσοθήκη διότι αυτή που έχουμε γέμισε και το κάτω μπάνιο έχει γίνει μια απέραντη παπουτσοθήκη. Τα κακά του διόροφου. Ότι κατεβαίνει δεν ανεβαίνει κ.λπ... Το τόνισα σε όλους. Αν δω σαγιονάρα έξω απ την παπουτσοθήκη όταν την αγοράσουμε, θα τους δείρω με αυτήν!

Η 4η αγορά ήταν μια σιλικόνη διαφανής ώστε να κλείσω τις διόδους των μυρμηγκιών πίσω απ τα ντουλάπια της κουζίνας. Αυτό εννοείται έπρεπε να το έχει κάνει αυτός που την έφτιαξε αλλά τι τα θες τι τα γυρεύεις!

Έχω να αναφέρω πως αυτές τις μέρες δεν ξέρω πως έτυχε αλλά κατάφερα να σιδερώνω άμεσα και καθώς δεν μαζευόντουσαν πάνω απο 2 πλυντήρια ρούχα, τελείωνα και γρήγορα. Μεγάλη υπόθεση να μην έχεις ντάνες με ασιδέρωτα. Στο μάτι κυρίως!

Χθες λοιπόν...

-Κατέβασα τις κουρτίνες του μικρού

-Τις έβαλα να πλυθούν

-Έπλυνα το κοινό μπαλκόνι των παιδικών δωματίων και τα μπατζούρια.

-Καθάρισα με πανί τα αλουμίνια, τα ρολά, τις μαρμαροποδιές και τις σίτες στο δωμάτιο του μικρού.

-Καθάρισα τα τζάμια

-Άπλωσα τις κουρτίνες

-Τράβηξα τον καναπέ-κρεβάτι και καθάρισα από πίσω (τον καναπέ τον είχα καθαρίσει πριν λίγες μέρες) και από κάτω.

-Έβγαλα έξω τα παιχνίδια τακτοποιημένα

-Καθάρισα τα κουρτινόξυλα, το φωτιστικό, το πορτατίφ, το καλοριφέρ, τους διακόπτες και τις πρίζες, την εσωτερική πόρτα, την ντουλάπα εξωτερικά (εσωτερικά την καθάρισα προχθές που την τακτοποίησα), την συρταριέρα και την κούνια.

-Έβγαλα στο μπαλκόνι τα αφρώδη χαλάκια, τα έπλυνα και τα άφησα να στεγνώσουν

-Σκούπισα και σφουγγάρισα

-Σιδέρωσα τις κουρτίνες και τις κρέμασα

-Έβαλα τα έπιπλα στις θέσεις τους

-Έστρωσα το χαλί, τα αφρώδη χαλάκια, τοποθέτησα τα παιχνίδια στη μια γωνίτσα, στόλισα τα λούτρινα στα μπράτσα του καναπέ (τα είχα πλύνει πρόσφατα)

-Κατέβασα τη μια εξωτερική κουρτίνα του σαλονιού, την έβαλα να πλυθεί,την άπλωσα και τη μάζεψα μόλις στέγνωσε ενώ το ίδιο έκανα και για την χοντρή της κόρης μου.

Φυσικά μαγείρεψα κοτόπουλο λεμονάτο με πιλάφι αλλά και κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο (αυτό συμβαίνει όταν βγάζεις δυο πακέτα κοτόπουλο απ την κατάψυξη αλλά δεν βλέπεις οτι το "μπούτι" δεν λέει "φιλέτο"!)

Δε συζητώ για καθημερινές δουλειές γιατί κουράζομαι και μόνο που το σκέφτομαι.

Σήμερα, έχω βάλει την κουρτίνα της μεγάλης την λεπτή (αυτές τις κρεμάω απευθείας, δεν τις απλώνω) να πλυθεί και τώρα ανεβαίνω να καθαρίσω ότι προλάβω απ το δωμάτιό της πριν ξυπνήσει ο μικρός, ΜΗΠΩΣ στρώσω και το δικό της δωμάτιο σήμερα αν και δεν το βλέπω γιατί το απόγευμα θα δούμε τις φίλες μας. Η κόρη τις δικές της και η μαμά τις δικές της!

Σας χαιρετώ, σας δίνω κουράγιο γιατί μου δίνετε και εσείς και πάω!

Καλημέρα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Βρε Γιώτα μου, ίδιες ζωές έχουμε; Ίδιο χρόνο; Τι σκας; Το σπίτι είναι για να το ζούμε όχι για να ζούμε για το σπίτι. Αν δεις το σαλόνι μου αυτή τη στιγμή δεν θα ανακουφιστείς απλά, θα πεις "υπάρχουν και χειρότερα". Τι να κάνω; Να μαζεύω για να ξαναγίνουν το επόμενο λεπτό; Πλέον αποφασίζω τι μάχες δίνω.

Το αυτό

Αλλιώς θα με βρουν κοκκαλωμένη στο πάτωμα να μαζεύω παιχνίδια.

ΛΟΟΟλ!!!

Εγώ από χθες κόρες ξεκίνησα τη φθινοπωρινή γενική και το στρώσιμο. Εκτός απ το οτι έχει βάλει κρύο (9 βαθμούς το πρωί που πάμε σχολείο, 24 μέγιστη το μεσημέρι και 20 εντός σπιτιού), τα παιδιά μου είναι μονίμως στο πάτωμα. Βέβαια, δεν ξέρω πότε θα σας γράψω "τελείωσα τη γενική και το στρώσιμο"! Το σπίτι είναι μεγάλο, τα παιδιά είναι δυο (μη προσθέσω και τον μπαμπά τους και γίνουν τρια!),πολλά πρέπει να γίνουν διότι τα αμελούσα και προστέθηκαν κ.λπ.

Έτσι, κ γω τρίτεκνη!!!

Προχθές αποφασίσαμε με τον σύζυγο να διαγράψουμε απ τη λίστα μας κάποια απ τα αναγκαία μας ψώνια (κάνοντάς τα) διότι χωρίς αυτά μέναν πίσω δουλειές. Πήγαμε και πήραμε μια σκάλα. Το πιστεύετε πως τόσα χρόνια οικογένεια δεν είχαμε σκάλα; Αποτέλεσμα αυτού, να κρέμομαι απ την όρεξη του συζύγου (που δεν υπήρχε ΠΟΤΕ εννοείται) για να βγάλει τις κουρτίνες, να καθαρίσει το πάνω μέρος της ντουλάπας, να δει απο που στο $%^&^ βγαίνουν τα μυρμήγκια κ.λπ.

Σωστή!!!

2η αγορά. Μια ραφιέρα ακόμα για την αποθήκη μας. Πέρυσι είχαμε πάρει 2 μεγάλες και είχαμε εν πολλοίς τακτοποιήσει το υπόγειο με ελάχιστα πράγματα να μένουν κάτω απ τα ράφια. Στο υπόγειο όμως έχουμε και το τραπέζι της κουζίνας το οποίο ερχόμενοι σε αυτό το σπίτι που είχε δικό του τραπέζι, "εντοιχισμένο", δεν το χρησιμοποιούσαμε. Μια όμως που αυξηθήκαμε, μια που τα οικονομικά μας δεν μας παίρνουν για μια προσθήκη που σκεφτόμασταν στην κουζίνα, αποφασίσαμε να ανέβει το τραπέζι επάνω. Για να γίνει αυτό, τα πράγματα που είναι τοποθετημένα επάνω του πρέπει να πάνε σε ραφιέρα.

Όταν λοιπόν τη φτιάξουμε (ξέρετε ποιον περιμένω ε;;;), θα ολοκληρωθεί και αυτή η δουλειά ενώ θα αδειάσει εντελώς το πάτωμα στο υπόγειο επιτέλους.

Η 3η αγορά που ΔΕΝ ολοκληρώθηκε, είναι μια ακόμα παπουτσοθήκη διότι αυτή που έχουμε γέμισε και το κάτω μπάνιο έχει γίνει μια απέραντη παπουτσοθήκη. Τα κακά του διόροφου. Ότι κατεβαίνει δεν ανεβαίνει κ.λπ... Το τόνισα σε όλους. Αν δω σαγιονάρα έξω απ την παπουτσοθήκη όταν την αγοράσουμε, θα τους δείρω με αυτήν!

Η 4η αγορά ήταν μια σιλικόνη διαφανής ώστε να κλείσω τις διόδους των μυρμηγκιών πίσω απ τα ντουλάπια της κουζίνας. Αυτό εννοείται έπρεπε να το έχει κάνει αυτός που την έφτιαξε αλλά τι τα θες τι τα γυρεύεις!

Έχω να αναφέρω πως αυτές τις μέρες δεν ξέρω πως έτυχε αλλά κατάφερα να σιδερώνω άμεσα και καθώς δεν μαζευόντουσαν πάνω απο 2 πλυντήρια ρούχα, τελείωνα και γρήγορα. Μεγάλη υπόθεση να μην έχεις ντάνες με ασιδέρωτα. Στο μάτι κυρίως!

Χθες λοιπόν...

-Τις έβαλα να πλυθούν

-Καθάρισα με πανί τα αλουμίνια, τα ρολά, τις μαρμαροποδιές και τις σίτες στο δωμάτιο του μικρού.

-Καθάρισα τα τζάμια

-Άπλωσα τις κουρτίνες

-Τράβηξα τον καναπέ-κρεβάτι και καθάρισα από πίσω (τον καναπέ τον είχα καθαρίσει πριν λίγες μέρες) και από κάτω.

-Καθάρισα τα κουρτινόξυλα, το φωτιστικό, το πορτατίφ, το καλοριφέρ, τους διακόπτες και τις πρίζες, την εσωτερική πόρτα, την ντουλάπα εξωτερικά (εσωτερικά την καθάρισα προχθές που την τακτοποίησα), την συρταριέρα και την κούνια.

-Έστρωσα το χαλί, τα αφρώδη χαλάκια, τοποθέτησα τα παιχνίδια στη μια γωνίτσα, στόλισα τα λούτρινα στα μπράτσα του καναπέ (τα είχα πλύνει πρόσφατα)

-Κατέβασα τη μια εξωτερική κουρτίνα του σαλονιού, την έβαλα να πλυθεί,την άπλωσα και τη μάζεψα μόλις στέγνωσε ενώ το ίδιο έκανα και για την χοντρή της κόρης μου.

Φυσικά μαγείρεψα κοτόπουλο λεμονάτο με πιλάφι αλλά και κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο (αυτό συμβαίνει όταν βγάζεις δυο πακέτα κοτόπουλο απ την κατάψυξη αλλά δεν βλέπεις οτι το "μπούτι" δεν λέει "φιλέτο"!)

Σήμερα, έχω βάλει την κουρτίνα της μεγάλης την λεπτή (αυτές τις κρεμάω απευθείας, δεν τις απλώνω) να πλυθεί και τώρα ανεβαίνω να καθαρίσω ότι προλάβω απ το δωμάτιό της πριν ξυπνήσει ο μικρός, ΜΗΠΩΣ στρώσω και το δικό της δωμάτιο σήμερα αν και δεν το βλέπω γιατί το απόγευμα θα δούμε τις φίλες μας. Η κόρη τις δικές της και η μαμά τις δικές της!

Καλημέρα!

Σ' έχω δει, κάπου κάπου σε ξέρω...

Θεά πάντως. Μου έφτιαξες τη μέρα, να'σαι καλά!

Κουράγιο κοριτσάκι, ολοι το ίδιο έργο βλέπουμε.

Καλά Θεά εννοείται πως είμαι! Τελικά το μόνο που πρόλαβα πριν ξυπνήσει το τρεχαντήρι μου είναι να καθαρίσω αλουμίνια, ρολά, σίτες, μαρμαροποδιές, τζάμια και κουρτινόξυλα της μεγάλης. Ελπίζω σε μια σχετική συνέχεια το μεσημεράκι αλλά με τίποτα πια δεν πρόκειται να τελειώσω αυτό το δωμάτιο σήμερα.

Σε λίγο θα βγω με τον μικρό για εξωτερικές δουλειές (αυτό ξέρετε τι είναι ε; Πληρωμές λογαριασμών γκρρρρ!). Θα πάρουμε και τη μεγάλη απ το σχολείο και τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Μεσημεριανά, καθαρίσματα, διαβάσματα, ρυθμικές...

Φιλιά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κοριτσάκια, δεν φαντάζεστε τι έμπνευση είστε όλες με τις φωτογραφίες και τις λεπτομερείς περιγραφές των δουλειών που κάνετε!

Γιωτάκι, αν θες να νιώσεις καλύτερα, σε καλώ για καφέ σπίτι μου :tongue:!

Πάντως, κι εγώ πιστεύω μια χαρά τα είπε η Rav!

Εγώ τρέχω με τα της βάφτισης, που είναι μεθαύριο. Τρέχω αλλά προσπαθώ παράλληλα να το χαίρομαι κιόλας μιας που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το ξανακάνω :(.

Από Δευτέρα θα φτιάξω κι εγώ ένα, όχι πολύ πιεστικό, πρόγραμμα ενασχόλησης με το σπίτι μας, ώστε να γίνουν κάποια πραγματάκια, που με "εκνευρίζουν" εδώ και καιρό, όπως λέει κι η μάνα!

Στο μεταξύ με πήραν σε ένα μεταπτυχιακό και παρόλο που το ήθελα πολύ καιρό τώρα, δεν μπορώ να μη σκέφτομαι και το "όλα τα 'χε η Μαριορή..."

Πολλή οργάνωση, πειθαρχία και όρεξη, αυτά χρειάζομαι!

Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ και πάλι, είστε πράγματι μεγάλη βοήθεια ;)!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλά Θεά εννοείται πως είμαι! Τελικά το μόνο που πρόλαβα πριν ξυπνήσει το τρεχαντήρι μου είναι να καθαρίσω αλουμίνια, ρολά, σίτες, μαρμαροποδιές, τζάμια και κουρτινόξυλα της μεγάλης. Ελπίζω σε μια σχετική συνέχεια το μεσημεράκι αλλά με τίποτα πια δεν πρόκειται να τελειώσω αυτό το δωμάτιο σήμερα.

Ρε Rav, το μόνο;;; Μα το μόνο; :tongue:

Να 'σαι καλά, ρε κορίτσι! Είσαι φοβερή!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Βρε Γιώτα μου, ίδιες ζωές έχουμε; Ίδιο χρόνο; Τι σκας; Το σπίτι είναι για να το ζούμε όχι για να ζούμε για το σπίτι. Αν δεις το σαλόνι μου αυτή τη στιγμή δεν θα ανακουφιστείς απλά, θα πεις "υπάρχουν και χειρότερα". Τι να κάνω; Να μαζεύω για να ξαναγίνουν το επόμενο λεπτό; Πλέον αποφασίζω τι μάχες δίνω. Αλλιώς θα με βρουν κοκκαλωμένη στο πάτωμα να μαζεύω παιχνίδια.

Εγώ από χθες κόρες ξεκίνησα τη φθινοπωρινή γενική και το στρώσιμο. Εκτός απ το οτι έχει βάλει κρύο (9 βαθμούς το πρωί που πάμε σχολείο, 24 μέγιστη το μεσημέρι και 20 εντός σπιτιού), τα παιδιά μου είναι μονίμως στο πάτωμα. Βέβαια, δεν ξέρω πότε θα σας γράψω "τελείωσα τη γενική και το στρώσιμο"! Το σπίτι είναι μεγάλο, τα παιδιά είναι δυο (μη προσθέσω και τον μπαμπά τους και γίνουν τρια!), πολλά πρέπει να γίνουν διότι τα αμελούσα και προστέθηκαν κ.λπ.

Χθες λοιπόν...

-Τις έβαλα να πλυθούν

-Καθάρισα τα τζάμια

-Άπλωσα τις κουρτίνες

Καλημέρα!

μα τωρα με τοσα που εκανες ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ???????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν μιλαω μονο για εκτος θεσης κ τακτοποιησεις που πανε με ρυθμους χελωνας αλλα και για καθαρισμα. το σπιτι θελει πολυ καθαρισμα εδω κ μηνες κανω μονο τα βασικα κ ψευτοκαθαρισμα......

παντως αποφασισα αφου σηκωνομαι που σηκωνομαι αγριο χαραμα για μαγειρεμα, να σιδερωνω κ απο ενα πλυντηριο την ημερα, σε 10 μερες θα εχω τελειωσει, και καθε πλυντηριο που βγαινει θα το κανω την επομενη το πρωι γιατι ελεος με τα ασιδερωτα......!!!!!!

Κοριτσάκια, δεν φαντάζεστε τι έμπνευση είστε όλες με τις φωτογραφίες και τις λεπτομερείς περιγραφές των δουλειών που κάνετε!

Γιωτάκι, αν θες να νιώσεις καλύτερα, σε καλώ για καφέ σπίτι μου :tongue:!

Πάντως, κι εγώ πιστεύω μια χαρά τα είπε η Rav!

Εγώ τρέχω με τα της βάφτισης, που είναι μεθαύριο. Τρέχω αλλά προσπαθώ παράλληλα να το χαίρομαι κιόλας μιας που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το ξανακάνω :(.

Από Δευτέρα θα φτιάξω κι εγώ ένα, όχι πολύ πιεστικό, πρόγραμμα ενασχόλησης με το σπίτι μας, ώστε να γίνουν κάποια πραγματάκια, που με "εκνευρίζουν" εδώ και καιρό, όπως λέει κι η μάνα!

Στο μεταξύ με πήραν σε ένα μεταπτυχιακό και παρόλο που το ήθελα πολύ καιρό τώρα, δεν μπορώ να μη σκέφτομαι και το "όλα τα 'χε η Μαριορή..."

Πολλή οργάνωση, πειθαρχία και όρεξη, αυτά χρειάζομαι!

Σας φιλώ όλες και σας ευχαριστώ και πάλι, είστε πράγματι μεγάλη βοήθεια ;)!

ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

με το καλο η βαπτιση! το πιστευεις οτι κ εγω αυτο σκεφτομουν? οτι δεν θα ξαναμπω σε τετοιες διαδικασιες (εγκυμοσυνης-γεννας-βαπτισης κτλ) κ οτι σε λιγο καιρο δεν θα εχω πια μωρο αλλα 2 παιδιακια. κ προσπαθω να την χαρω οσο μπορω τωρα που ακομα ειναι μικρη!!!!

αχ αυτη η μαριορη!!!!!!!

καλησπέρα!

κορίτσια κ γω το χα σκεφτεί αυτό στη 2η βάπτιση, ότι μάλλον θα ναι και η τελευταία, αλλά χωρίς τέτοια :-( φατσούλα βρε Κική..θες -ή μάλλον αντέχεις- κ άλλο?εγω οσο και αν γυροφέρνει το μυαλό μου, με τόσο τρέξιμο και κούραση το απορίπτω:rolleyes:. Με το καλό η βάπτισή σας!:D

Εμεις μπήκαμε σε μια σειρά θα λεγα, βέβαια θα θελα να ταν τέλος Νόεμβρη ας πούμε, αλλά τεσπα, θα ρθει κ αυτό..

Δουλειές κάνω, εν συντομία βέβαια και με συνοπτικές διαδικασίες αλλά γίνονται οσα πρέπει, τα βασικά πάντα.

η μεγάλη μου σκέψη κ βραχνάς είναι ότι σύντομα πρέπει να αλλάξω σεζόν στις ντουλάπες, μεγάααααλη δουλειά..

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Χαχα καλημέρα! Νιωθω πολυ καλύτερα που δεν είμαι η μονη που εχω μεινει τοσο πισω! Θα γραφω κιαλλες τετοιες ατασταλειες κ αν υπαρχει καμιά που εχει κανει το ιδιο ας το λεει πλιζ!

Ηδη εβαλα το φαγητο κ σιδερωνω!

Καλημέρα σε ολες!

Καλέ ναι!!! Εδώ γράφουμε για άλλους λόγους όχι για ανταγωνισμό. Φυσικά και θα υπάρχει η ικανοποίηση ενός καθαρού σπιτιού αλλά οι συνθήκες ζωής δεν βοηθούν πάντα σ' αυτό.

Κι εγώ γράφω για όσα δεν κάνω....:tongue::tongue: μου φαίνεται δεν διαβάζεις προσεκτικά :D:D:D.

Υ.Γ. θα συμφωνήσω με ravt για τις μάχες! Ravt πάρε την σκάλα σου κι έλα και για τις δικές μου κουρτίνες! Με γειά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...