Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια help! Πως βγαινει μαρκαδορος μαυρος σε ροζ φορεμα το οποιο εχει πλυθει πριν καθαρισω τον μαρκαδόρο κ τωρα πηγα να σιδερωσω κ ειδα την σταμπα.

Δες αυτό το βίντεο!

Δουλεύει!!!

https://www.buzzfeed.com/carolineemiller/get-permanent-marker-out-just-about-anything-with-these-hack?utm_term=.pmL1rbxNRK#.wcQRN1ez4p

λοιπον εμεις βαπτιστηκαμε! ηταν ολα τελεια! η μικρη απιστευτη, δεν εκλαψε καθολου, επερνε ποζες για τις φωτο κ εκανε ολα τα ναζια κ τα σκερτσα της κ ηταν υπεροχη.

ΑΛΛΑ παντα υπαρχει ενα αλλα! εχουμε ενα φιδι στην οικογενεια που εκανε οτι μπορουσε για να μας χαλασει την ημερα, αλλα εμεις ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!! οποτε δεν ασχοληθηκαμε κ συνεχισουμε!!!!

Να σας ζήσει!

Τα φιδάκια δεν λείπουν από πουθενά δυστυχώς...Την καλύτερη δουλειά κάνεις, αδιαφορία!

Γιώτα μου να σας ζήσει το κοριτσάκι σας με το όνομα!Γερή και καλοφώτιστη να είναι!

δε λέω άλλα, τρέχουμε τρελά λέμε, καλό Φθινόπωρο!:D

Ευχαριστώ μυρτουλα μου! Να σαι καλα! Καλο τρεξιμο!

Ευχαριστω! Θα το δοκιμασω κ θα σου πω!

Να σας ζήσει!

Τα φιδάκια δεν λείπουν από πουθενά δυστυχώς...Την καλύτερη δουλειά κάνεις, αδιαφορία!

Το θεμα ειναι οτι οσο αδιαφορουμε τοσο σκυλιαζει κ κανει ολο και χειροτερα.... Μεγαλο προβλημα παντως να πρεπει να συναναστρέφεσαι με τετοια ατομα....

Ευχαριστω για τις ευχες!

Ευχαριστώ μυρτουλα μου! Να σαι καλα! Καλο τρεξιμο!

Ευχαριστω! Θα το δοκιμασω κ θα σου πω!

Το θεμα ειναι οτι οσο αδιαφορουμε τοσο σκυλιαζει κ κανει ολο και χειροτερα.... Μεγαλο προβλημα παντως να πρεπει να συναναστρέφεσαι με τετοια ατομα....

Ευχαριστω για τις ευχες!

Το έχω δοκιμάσει κι έχει βγει. Σε λευκό μπλουζάκι έχω καταφύγει και σε χλωρίνη βέβαια.

Σχετικά με τα φιδάκια, εμείς εκτός από αδιαφορία, σταματήσαμε και κάθε επαφή χωρίς να τσακωθούμε. Απόσταση τελείως, ξέρεις η δουλειά, τα παιδιά, η ρουτίνα, δεν έχουμε χρόνο κλπ κλπ κλπ. Δεν ξέρω τι λένε πίσω από την πλάτη μας και δεν θέλω να μάθω κιόλας, δεν υπάρχουν απλά.

Διαφημίσεις

Καλό φθινόπωρο, επίσημα κι από εμένα!!

Άντε να ανοίγει σιγά σιγά το Χριστουγεννιάτικο!!!:tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη πολύ όμορφο αυτό με την σκόνη! Καμία σχέση η μία εικόνα με την άλλη...

Μια γνωστή μου το έχει κάνει με το απορρυπαντικό για τα πιάτα (το έβαλε σε dispenser πολύ πολύ όμορφο και παιχνιδιάρικο) και μεταμορφώθηκε όλος ο νεροχύτης!

Σχετικά με τα φιδάκια, εμείς εκτός από αδιαφορία, σταματήσαμε και κάθε επαφή χωρίς να τσακωθούμε. Απόσταση τελείως, ξέρεις η δουλειά, τα παιδιά, η ρουτίνα, δεν έχουμε χρόνο κλπ κλπ κλπ. Δεν ξέρω τι λένε πίσω από την πλάτη μας και δεν θέλω να μάθω κιόλας, δεν υπάρχουν απλά.

Σε κάθε σπίτι τα φιδάκια βλέπω... Και εμείς όπως η Αφροδίτη... Μακριά κι αγαπημένοι. Τα τυπικά και μάλιστα ποιο τυπικά και από τυπικά! Η ζωή είναι μικρή για να ασχολούμαστε με κομπλεξικούς!

Καλό φθινόπωρο, επίσημα κι από εμένα!!

Άντε να ανοίγει σιγά σιγά το Χριστουγεννιάτικο!!!:tongue::tongue::tongue:

Μια γνωστή μου το έχει κάνει με το απορρυπαντικό για τα πιάτα (το έβαλε σε dispenser πολύ πολύ όμορφο και παιχνιδιάρικο) και μεταμορφώθηκε όλος ο νεροχύτης!

Χρι-στου-γε-ννια-τι-κο!!! (Ντάξει η αλήθεια είναι πως δεν ειμαι φουλ μουντ ακόμα...)

Ειρήνη τι όμορφη εικόνα πραγματικά σε σχέση με το χαζοκούτι! Εχω θέμα όμως, μου μυρίζει και φοβάμαι πως αν θα ναι τελείως ανοιχτό θα μυρίζει περισσότερο. Θα το δω κι εγώ όμως, τόσα βάζα έχω.

Αφροδίτη αυτό με το ντισπένσερ στην κουζίνα ΠΟΛΥ κακώς που δεν το έχω κάνει εδώ και χρόνια που το σκέφτομαι. Νομίζω ήρθε η ώρα να οργανώσω λίγο τον νεροχύτη μου. Τόσες φορές τη μέρα τον χαϊδεύω, ας είναι όμορφος!

Εγώ διανύω ημέρες βαρεμάρας και νταουνιάς! Το σπίτι (εκτός του σαλονιού) είναι τακτοποιημένο, την Κυριακή είχα σιδερώσει και τα άπαντα, μεσοβδόμαδα είχα βάλει σκούπα και είχα πλύνει τα μπάνια. Κάνω τα καθημερινά και απαραίτητα.

Αύριο μάλλον θα είναι η μέρα της εβδομαδιαίας καθαριότητας, οπότε παίρνω δυνάμεις!

Καλό Σαββατοκυριακο σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Σε κάθε σπίτι τα φιδάκια βλέπω... Και εμείς όπως η Αφροδίτη... Μακριά κι αγαπημένοι. Τα τυπικά και μάλιστα ποιο τυπικά και από τυπικά! Η ζωή είναι μικρή για να ασχολούμαστε με κομπλεξικούς!

Χρι-στου-γε-ννια-τι-κο!!! (Ντάξει η αλήθεια είναι πως δεν ειμαι φουλ μουντ ακόμα...)

Ειρήνη τι όμορφη εικόνα πραγματικά σε σχέση με το χαζοκούτι! Εχω θέμα όμως, μου μυρίζει και φοβάμαι πως αν θα ναι τελείως ανοιχτό θα μυρίζει περισσότερο. Θα το δω κι εγώ όμως, τόσα βάζα έχω.

Αφροδίτη αυτό με το ντισπένσερ στην κουζίνα ΠΟΛΥ κακώς που δεν το έχω κάνει εδώ και χρόνια που το σκέφτομαι. Νομίζω ήρθε η ώρα να οργανώσω λίγο τον νεροχύτη μου. Τόσες φορές τη μέρα τον χαϊδεύω, ας είναι όμορφος!

Εγώ διανύω ημέρες βαρεμάρας και νταουνιάς! Το σπίτι (εκτός του σαλονιού) είναι τακτοποιημένο, την Κυριακή είχα σιδερώσει και τα άπαντα, μεσοβδόμαδα είχα βάλει σκούπα και είχα πλύνει τα μπάνια. Κάνω τα καθημερινά και απαραίτητα.

Αύριο μάλλον θα είναι η μέρα της εβδομαδιαίας καθαριότητας, οπότε παίρνω δυνάμεις!

Καλό Σαββατοκυριακο σε όλες!

Η αλήθεια είναι για το Χριστουγεννιάτικο, πως πιστεύω πως θα με βοηθήσει να ξεφύγω για λίγο, γιατί θα ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει (εφόσον θα έχω τον χρόνο να το κάνω). Ακόμη και φωτογραφίες να χαζεύω, με ξεκουράζει ψυχολογικά.

Τα τελευταία χρόνια έχω χάσει δυστυχώς την θέρμη που είχα για το στόλισμα κλπ γιατί στο μυαλό και στην ψυχολογία μου επικρατούν η κούραση και το άγχος. Προσπαθώ για τα παιδιά πάντα να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Λοιπόν αυτό με το ντισπένσερ ούτε κι εγώ το είχα φανταστεί....Το είδα κι έπαθα πλάκα, πάρα πολύ όμορφος τρόπος να κάνεις το κατιτίς στην κουζίνα.

Πάω να μαγειρέψω γεμιστά για αύριο...:rolleyes::rolleyes:

Φιλιά, καλό βράδυ.

Καλημέρα κορίτσια,

πώς είμαστε σήμερα;Ας πούμε καλύτερα για να το πιστέψουμε και να πάμε παρακάτω.Ημέρα καθαριότητας σήμερα για τις περισσότερες από εμάς έτσι λοιπόν και εγώ:

• Αφού σηκώθηκα
  • Ξύπνησα τα μικρά
  • Που μέχρι να σηκωθούν τους έφτιαξα πρωινά και κολατσιό για το σχολείο
  • Μάζεψα κρεβάτια
  • Πήγαμε σχολείο
  • Γύρισα
  • Μάζεψα ότι δεν ήταν στην θέση του
  • Σκούπισα
  • Εκανα μπάνια
  • Ξεσκόνισα
  • Εβαλα ένα πλυντήριο
  • Σφουγγάρισα
  • Μάζεψα,τίναξα και έστρωσα τα ριχτάρια στους καναπέδες
  • Επλυνα τα πρωινά πιάτα
  • Σκούπισα τα μπαλκόνια
  • Και τώρα πίνω καφεδάκι γιατί το απόγευμα δεν θα προλάβω ούτε ανάσα να πάρω.

Κορίτσια αντι για ανοικτό βάζο μπορείτε να βάλετε με καπάκι σαν τους κηροστάτες ή τις γυάλες με καπάκι και με μία κορδελίτσα στο καπάκι θα είναι υπέροχο.Όντως βολεύει και ομορφαίνει και το ντισπένσερ στην κουζίνα.

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε? εμεις χαλαρωσαμε λιγο, βεβαια τρεχω πολυ με την δουλεια το σπιτι κ τα παιδια μιας κ το καινουργιο μας μαγαζι δεν ειναι ετοιμο κ ο αντρας μου ειναι ολη μερα εκει. οποτε εγω ειμαι στο παλιο μαγαζι ολη μερα.....ωραριο καταστηματων καταλαβαινετε.....

λοιπον εμεις βαπτιστηκαμε! ηταν ολα τελεια! η μικρη απιστευτη, δεν εκλαψε καθολου, επερνε ποζες για τις φωτο κ εκανε ολα τα ναζια κ τα σκερτσα της κ ηταν υπεροχη.

ΑΛΛΑ παντα υπαρχει ενα αλλα! εχουμε ενα φιδι στην οικογενεια που εκανε οτι μπορουσε για να μας χαλασει την ημερα, αλλα εμεις ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!! οποτε δεν ασχοληθηκαμε κ συνεχισουμε!!!!

κ εγω εχω τονους ασιδερωτα, απλυτα κ φουρνο χαλια κ γενικως το σπιτι θελει αρκετη δουλεια, αλλα ειπαμε με τον αντρα μου οταν με το καλο τελειωσει το μαγαζι θα κατσω χαλαρα να το καθαρισω κ να το τακτοποιησω. μεχρι τοτε μονο τα βασικα.

η μεγαλη μου ξεκινησε νηπιο με μεγαλη επιτυχια, της αρεσει κ ετσι κ εγω ειμαι ηρεμη!!!

Γιωτάκι μου, καλή αρχή στο παιδί! Εύγε που πάει καλά και ελπίζω να συνεχίσει!

Γερή και ευτυχισμένη, η νεοφώτιστη!!!!

Ειρήνη μου αυτό με το απορρυπαντικό το έχω κάνει και εγώ αρκετό καιρό πρώτον όπως λές και εσύ έφυγε το μεγάλο κουτί της σκόνης και δεύτερον πιάνει πολύ λίγοτερο χώρο στο ντουλάπι του μπάνιου.Το ίδιο έχω κάνει και με το μαλακτικό.Το βάζω σε μικρότερο μπουκάλι και το μεγάλο το έχω στην ντουλάπα του μπαλκονιού και όταν αδειάζουν τα μέσα πάω και γεμίζω.

Μπραβο Νάσια μου.. όντως, καμία σχέση και σε χώρο και σε εμφάνιση :)

Είχα για αρκετά χρόνια, ένα υπέροχο ντισπένσερ και για τα πιατα. Το είχα πάρει από το Χάμπιτατ και ήταν μεγάλο σε μέγεθος {για να μην γεμίζεις κάθε 3 και λίγο} αλλά και πολύ κομψό!

Δυστυχώς, κάποια στιγμή, μου έσπασε και δεν ασχολήθηκα ξανα...

Υ.Γ. Χριστουγεννιάτικοοοοοοοοοοοοοοοο γιεεεεεεεεεεεε:lol::lol::lol::lol:

Για ρίξε μια ματιά, μήπως βρεις κάτι που να κλείνει από πάνω.

Είναι όμορφη αλλαγή :wink: .

Η αλήθεια είναι για το Χριστουγεννιάτικο, πως πιστεύω πως θα με βοηθήσει να ξεφύγω για λίγο, γιατί θα ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει (εφόσον θα έχω τον χρόνο να το κάνω). Ακόμη και φωτογραφίες να χαζεύω, με ξεκουράζει ψυχολογικά.

Τα τελευταία χρόνια έχω χάσει δυστυχώς την θέρμη που είχα για το στόλισμα κλπ γιατί στο μυαλό και στην ψυχολογία μου επικρατούν η κούραση και το άγχος. Προσπαθώ για τα παιδιά πάντα να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Το ίδιο μου συμβαίνει και μένα.. το χριστουγεννιάτικο θέμα, με ηρεμεί, με ταξιδεύει και μου απαλύνει τις σκέψεις.. μεγάλη βοήθεια για την καθημερινότητα.:-)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γιωτάκι μου, καλή αρχή στο παιδί! Εύγε που πάει καλά και ελπίζω να συνεχίσει!

Γερή και ευτυχισμένη, η νεοφώτιστη!!!!

Ευχαριστω ειρηνη μου! Τωρα κατα το ημισυ είσαστε συνονόματες :D!

Εγω λογω οτι εκανε η μεγαλη την τεταρτη ενα 38 πυρετό (αρχισαμε! ) την κρατησα σπιτι εχτές κ σημερα, κ αφου δεν κατεβηκα στο μαγαζι εχω κανει αρκετες δουλειες κ τακτοποιήσεις που το χρειαζόταν πολύ το σπιτι, βεβαια θελει ακομα πολύ δουλεια! Αυριο θελω να κανω τα βασικα γιατι παντρεύεται ο αδελφός μου κ θελω να ειμαι φρεσκια κ ξεκουραστη.

Μολις φαγαμε κ παω να βαλω την μεγαλη γι α υπνο κ μολις ξυπνήσει η μικρη φτου κ απο την αρχη! Σας φιλω

Καλησπέρα κορίτσια! Γιωτάκι περαστικά σας και να σας ζήσει η νεοφώτιστη!

Χθες και σήμερα, τι ΔΕΝ έκανα!

Χθες:

Ανάμεσα σε ξεσκονίσματα, σκουπίσματα, αλλαγές σεντονιών, καθαρισμό μπάνιων, πλυντήρια/απλώματα/στεγνώματα, μαγειρέματα και λοιπά εβδομαδιαία (που απ ότι κατάλαβα και καθημερινά να γινόντουσαν πάλι δεν θα ήταν αρκετό!), έκανα πάρα πολλές τακτοποιήσεις που αποτελούσαν βραχνά, με εκνεύριζαν και με κρατούσαν σε αυτή την κατάσταση πολύ πολύ καιρό!

1ον μια τυφλή γωνία στην τραπεζαρία που είχε γίνει η αποθήκη του ορόφου. Ότι δεν έπρεπε να είναι αλλού, κατέληγε εκεί! Τα εξαφάνισα όλα! Πλέον εκεί πάει και κρύβεται ο μικρός! αχαχαχαχαχα!

2ον η σκάλα που οδηγεί απ το σαλόνι στο υπόγειο. Πάντα κάτι θα έχει εκεί. Είτε είδη σούπερ μάρκετ που δε χωράνε στα ντουλάπια, είτε τσάντες με πράγματα που πρέπει να κατέβουν στο υπόγειο και όλο εκεί μένουν. Τα εξαφάνισα όλα. Είδα ξανά πόσο μακριά είναι τα σκαλιά μου...

3ον το γραφείο μας στο χωλ του πάνω ορόφου. Εκεί κατέληγαν όλα τα εκτός θέσης του πάνω ορόφου. Μανταλάκια που έφερνε μέσα ο μικρός, ρούχα και παπούτσια που δεν έκαναν στα παιδιά, ρούχα για ανακύκλωση, ηλεκτρονικά (καλώδια, φλασάκια κ.α.), βιβλία που τελειώναμε το διάβασμά τους, κοσμήματα, κοκκαλάκια κ.α.

Μπήκαν όλα στις θέσεις τους, τακτοποιήθηκαν και έτσι το γραφείο είναι γραφείο και στην καρέκλα του κάθεσαι κιόλας! Τρομερό;

4ον Τα ρούχα και τα παπούτσια που δεν κάνουν πια στα παιδιά, πλέον είναι τακτοποιημένα στο μισό πάνω μέρος μιας ντουλάπας και έτσι μπορώ να βρω ότι θέλω, όταν το θέλω, ενώ κάθε φορά που αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι δεν τους κάνει, αμέσως πηγαίνει εκεί χωρίς να περιφέρεται.

5ον Τα σκεπάσματα του μικρού ήταν σε μια τσάντα αποθήκευσης η οποία είχε σκιστεί εντελώς (πιο κακή αγορά δεν έχω κάνει ποτέ!). Έπλυνα μια που προηγουμένως φιλοξενούσε κάτι άλλο και τα τακτοποίησα εκεί. Έκανα και μια αναδιάρθρωση της μισής ντουλάπας του δωματίου του και τώρα είναι όλα τακτοποιημένα.

Σήμερα, αφού χθες ψόφησα, τα πράγματα ήταν σαφώς πιο χαλαρά.

-Άνοιξα να αερίσω το σπίτι

-Έριξα χλωρίνη στις λεκάνες

-Έβαλα μπιφτεκάκια με πατατούλες και καροτάκια να ψήνονται

-Καθάρισα την κουζίνα

-Μάζεψα τα ρούχα που άπλωσα χθες βράδυ

-Έστρωσα τα κρεβάτια

-Σφουγγάρισα τον επάνω όροφο και τη σκάλα

-Σκούπισα τα μπαλκόνια, το αίθριο έξω απ την πόρτα του σπιτιού, την εξωτερική σκάλα και τη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο μαζί με το υπόγειο.

-Καθάρισα τα έπιπλα των μπαλκονιών

-Πότησα τα μυρωδικούλια μου

-Μάζεψα τα σκουπίδια και τα πήγα στον κάδο

-Έβαλα να φάμε, τάισα τον μικρό, έφαγα και εγώ.

-Μάζεψα ξανά την κουζίνα

-Καθάρισα τα τζάμια

-Τίναξα και έστρωσα τα ριχτάρια

Το βράδυ που θα κοιμηθούν τα παιδιά ευελπισθώ να σφουγγαρίσω και τον κάτω όροφο ώστε να κάνω μπάνιο και να κοιμηθώ ξέροντας πως αύριο δεν έχω φασίνα!

Τώρα περιμένω τη φίλη της μεγάλης να παίξουν. Αν δεν μείνει και η μαμά της για καφέ, θα σιδερώσω. Ευτυχώς είναι μόνο τα 2 χθεσινά πλυντήρια των παιδιών.

Θα βάλω και τα καινούργια μπουφάν των παιδιών να πλυθούν μιας και έχει καλό καιρό αυτές τις μέρες.

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου σε όλες!

Υ.Γ. Το χριστουγεννιάτικο θέμα, αυτό ακριβώς κάνει πρωτίστως! Μας ηρεμεί, μας ταξιδεύει, μας γαληνεύει!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αγαπημένες μου, καλή εβδομάδα να έχουμε.

Οι μέρες που περνάω, είναι απίστευτα "τρεχάτες" αλλά δεν το βάζω κάτω.

Καθημερινά δουλειά, που είναι δύσκολο να συνδιάσω με όσα πρέπει να γινουν αλλά το παλεύω. Οργάνωση ε.. και λίγο περισσότερη κούραση.

Στο σπίτι, είμαι σε φάση μαζικών εκκαθαρίσεων αλλα και τακτοποιήσεων και πολύ το ευχαριστιέμαι! :tongue:

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, task ήταν το φύλο ντουλάπας με τα μπουφάν μας.

Εβγαλα λοιπόν όλα τα μπουφάν από μέσα και τα έβγαλα στο μπαλκόνι, επάνω στην απλώστρα, ώστε να αεριστούν:

easy1_zpsp99bq66a.jpg

Έπλυνα καλά το συγκεκριμένο φύλο και το άφησα να αεριστή και να "στεγνώσει".

easy2_zpsfi8qmgqr.jpg

Αγόρασα το αγαπημένο μου μαλακτικό ρούχων και καθημερινά, έβαζα και από 2 μπουφάν για πλύσιμο {ώστε να πλυθούν σωστά και να μην γίνουν χάλια από τις τσαλάκες}, τα έβαζα σε κρεμάστρες και αφού στέγνωναν, τα έβαζα μυρωδάτα, ξανά, μέσα στην φρεσκο-πλυμένη ντουλάπα.

Πλύθηκαν όλα τα μπουφάν μας, με το ίδιο μαλακτικό και φυσικά μοσχομυρίζουν όλα καθώς και το φύλο ντουλάπας! :)

End of this task!

Δεν χάνουμε όμως τα κουράγια μας.. χθες, παρά που δούλευα από τις 4 μέχρι τις 11 και μισή {ναι, το βράδυ! :!: }, ήταν Κυριακή και το φιογκάκι μας δεν γινόταν να μην κάνει μια όμορφη δραστηριότητα.

Ετσι λοιπόν, πήγαμε στο αγαπημένο μας και στολίδι για την χώρα μας, Κέντρο Πολιτισμού Νιάρχου, το οποίο διοργανώνει υπέροχες δράσεις για μικρούς αλλά και μεγάλους και έκανε δωρεάν μάθημα ιστιοπλοϊας!!! Το πόσο το χάρηκε.. δεν μπορώ να σας περιγράψω.. καταλαβαίνετε! Ήταν μία υπέροχη Κυριακή

kalam_zpsfsaxifn6.jpg

Σας φιλώ γλυκά όλες!

777885dugw57gt25.gif

Ανάμεσα σε ξεσκονίσματα, σκουπίσματα, αλλαγές σεντονιών, καθαρισμό μπάνιων, πλυντήρια/απλώματα/στεγνώματα, μαγειρέματα και λοιπά εβδομαδιαία (που απ ότι κατάλαβα και καθημερινά να γινόντουσαν πάλι δεν θα ήταν αρκετό!), έκανα πάρα πολλές τακτοποιήσεις που αποτελούσαν βραχνά, με εκνεύριζαν και με κρατούσαν σε αυτή την κατάσταση πολύ πολύ καιρό!

1ον μια τυφλή γωνία στην τραπεζαρία που είχε γίνει η αποθήκη του ορόφου. Ότι δεν έπρεπε να είναι αλλού, κατέληγε εκεί! Τα εξαφάνισα όλα! Πλέον εκεί πάει και κρύβεται ο μικρός! αχαχαχαχαχα!

2ον η σκάλα που οδηγεί απ το σαλόνι στο υπόγειο. Πάντα κάτι θα έχει εκεί. Είτε είδη σούπερ μάρκετ που δε χωράνε στα ντουλάπια, είτε τσάντες με πράγματα που πρέπει να κατέβουν στο υπόγειο και όλο εκεί μένουν. Τα εξαφάνισα όλα. Είδα ξανά πόσο μακριά είναι τα σκαλιά μου...

3ον το γραφείο μας στο χωλ του πάνω ορόφου. Εκεί κατέληγαν όλα τα εκτός θέσης του πάνω ορόφου. Μανταλάκια που έφερνε μέσα ο μικρός, ρούχα και παπούτσια που δεν έκαναν στα παιδιά, ρούχα για ανακύκλωση, ηλεκτρονικά (καλώδια, φλασάκια κ.α.), βιβλία που τελειώναμε το διάβασμά τους, κοσμήματα, κοκκαλάκια κ.α.

Μπήκαν όλα στις θέσεις τους, τακτοποιήθηκαν και έτσι το γραφείο είναι γραφείο και στην καρέκλα του κάθεσαι κιόλας! Τρομερό;

4ον Τα ρούχα και τα παπούτσια που δεν κάνουν πια στα παιδιά, πλέον είναι τακτοποιημένα στο μισό πάνω μέρος μιας ντουλάπας και έτσι μπορώ να βρω ότι θέλω, όταν το θέλω, ενώ κάθε φορά που αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι δεν τους κάνει, αμέσως πηγαίνει εκεί χωρίς να περιφέρεται.

5ον Τα σκεπάσματα του μικρού ήταν σε μια τσάντα αποθήκευσης η οποία είχε σκιστεί εντελώς (πιο κακή αγορά δεν έχω κάνει ποτέ!). Έπλυνα μια που προηγουμένως φιλοξενούσε κάτι άλλο και τα τακτοποίησα εκεί. Έκανα και μια αναδιάρθρωση της μισής ντουλάπας του δωματίου του και τώρα είναι όλα τακτοποιημένα.

Υ.Γ. Το χριστουγεννιάτικο θέμα, αυτό ακριβώς κάνει πρωτίστως! Μας ηρεμεί, μας ταξιδεύει, μας γαληνεύει!

Το πόσο λάτρεψα τις δουλειές που έκανες.. δεν μπορώ, με λόγια να σου περιγράψω!!!! :!::!:

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ!

Είναι αυτές οι δουλειές, που τις έχεις στο μυαλό σου, που σε ταλανίζουν.. σου δημιουργούν έναν μικρό εκνευρισμό αλλά και πάλι δεν θέλεις ν ασχοληθείς.. τις βαριέσαι... και πάει λέγοντας!

Χίλια μπράβο, Ραβτάκι!!!

Υ.Γ. Αχ.. που θα πάει.. πλησιάζει ο Ρουντολφφφφφφφ!!!!!:lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...