Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αφροδίτη μου πολύ όμορφο απ ότι είδα λιγο το δωμάτιο! Να το χαρεί!

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Καλότυχο!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!:P:p

Εδώ ακόμη ζέστη, με air condition το βράδυ και το μεσημέρι......Προς τα ξημερώματα δροσίζει λίγο αλλά με σεντόνι σκεπαζόμαστε ακόμη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πανω που ειπα κι εγω να κανω την εμφανιση μου μετα απο πολυυυ καιρο πεφτω σε αυτο το ποστ.

καλημεριζω μετα απο πολυυυυυ καιρο

ΚΑΙ ευθαρσως δηλωνω

οτι εχω καθαρο φουρνο ,αδειο καλαθι με απλυτα κ ουτε ενα ασιδερωτο ρουχο!!!!

Ο φουρνος μου εχει τα μαυρα του χαλια ,τα καλαθια ειναι μισογεματα και τα ασιδερωτα μου ειναι βουνο ΑΛΛΑ εγω ολο το ΣΚ εκανα βολτες :oops::oops:

Με τι μουτρα θα εμφανιστω στη νοικοκυροπαρεα τωρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ασε θα κρυφτω λιγο ακομα....:lol:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Πανω που ειπα κι εγω να κανω την εμφανιση μου μετα απο πολυυυ καιρο πεφτω σε αυτο το ποστ.

Ο φουρνος μου εχει τα μαυρα του χαλια ,τα καλαθια ειναι μισογεματα και τα ασιδερωτα μου ειναι βουνο ΑΛΛΑ εγω ολο το ΣΚ εκανα βολτες :oops::oops:

Χαχα με τα μούτρα που εμφανίζομαι εγώ! Βρώμικος φούρνος, ασιδέρωτα βουνό και άπλυτα πολλά... :tongue:

Καλημέρα κορίτσια,

εδώ και εγώ που επιτέλους κάθισα λίγο γιατί η προηγούμενη εβδομάδα ήταν εβδομάδα για γερά νεύρα.Μέσα στον πανικό του ξεκινήματος της σχολικής χρονιάς ο άντρας μου έπρεπε να πάει στην πεθερά μου με αποτέλεσμα να μείνουμε χωρίς μεταφορικό μέσο οπότε καταλαβαίνετε τί γινόταν τριγυρνόντας με τα παιδιά στην Αθήνα και τον Πειραιά με την συγκοινωνία και τα πόδια.

Τεσπά τα σχολεία άνοιξαν και ευτυχώς οι δασκάλες μας είναι πολύ καλές και στο γυμνάσιο εκτός από τον μαθηματικό που τον είχα για ένα φεγγάρι και ξέρω τί χάλια είναι οι υπόλοιποι είναι πολύ καλοί και έχω ακούσει καλά λόγια από γονείς που είχαν τα παιδιά τους εκεί τις προηγούμενες χρονιές.Τώρα για τα μαθηματικά θα δούμε πως θα πάει και αν χρειαστεί θα του δοθεί και βοήθεια.Από τα μικρά οι σχολικές λίστες δόθηκαν και ευτυχώς ξεμπερδέψαμε με 15? ο καθένας τους.Ο μεγάλος ακόμα αγοράζουμε τετράδια γιατί ο κάθε καθηγητής τους τα λέει ένα ένα.Απο ωράριο ακόμα δεν έχουμε μπει σε πρόγραμμα αλλά προσεχώς καλύτερα.Γενικά πάμε καλά και τα μικρά έρχονται με όρεξη για διάβασμα βέβαια την προηγούμενη εβδομάδα που έπρεπε να κοιτάω και τα τρία στα μαθήματα ήταν λίγο τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω.Ξεκινήσαμε και κολυμβητήριο στο δήμο και είναι ενθουσιασμένα.Τώρα για την σκολίωση έχουμε ραντεβού αύριο.Απλά εμένα είναι και αριστερόχειρες και ούτως ή άλλως η στάση που κάθονται για να γράψουν δεν είναι η ιδανικότερη πάντως τον μεσαίο που πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΚΑΤ για να δούν και τα πόδια του δεν του βρήκανε να έχει σκολίωση ο μεγάλος είδομεν αύριο.

Από δουλειές τα απολύτως απαραίτητα και κατάφερα εχτες το μεσημέρι να τελειώσω το σίδερο.Βέβαια το βράδυ που γύρισε ο άντρας μου έφερε ρούχα και από το χωριό οπότε πάλι σήμερα έχω πλυντήρια.

Σήμερα από το πρωί πήγα τα μικρά στο σχολείο αφού πρώτα περάσαμε να πάρουμε γλυκά από το ζαχαροπλαστείο μιας και ο βενιαμίν είχε εχτές γενέλθια και έτσι πήρε για να κεράσει στο σχολείο.Γύρισα έπλυνα τα πρωινά πιατικά,σκούπισα,ξεσκόνισα,έκανα μπάνια,έβαλα ένα πλυντήριο,έφτιαξα γιουβάρλακος για το μεσημέρι,έβαλα ψωμί να γίνεται στον αρτοπαρασκευαστή,άπλωσα το πλυντήριο και έβαλα ένα με σκούρα και τώρα κάθομαι και σας διαβάζω.

Ο φούρνος μου είναι και εμένα χάλια αλλά πάει και αυτός στα προσεχώς.

Αφροδιτάκι πολύ ωραίο γίνεται το δωμάτιο της μικρής σου.Εγώ φοβήθηκα να αλλάξω χρώμα στα έπιπλα και έτσι έμεναν με το χρώμα του ξύλου αλλά ταίριαξαν με το κίτρινο που κανάμε στον μεγάλο αλλά και με το πράσινο των μικρών.Ελπίζω και εγώ να τελειώσω σύντομα με τα γύρω γύρω και να σας βάλω φωτό.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ Αφροδιτάκι,

τα παιδικά δωμάτια είναι τα πιο ωραία και ειδικά όταν προορίζονται για κορίτσια μπορείς να φτιάξεις χίλια δύο πράγματα ενώ για τα αγόρια είναι περιορισμένο το ρεπερτόριο.

Πάντως τα βλέπεις με το που τους φτιάχνεις δικό τους δωμάτιο δεν ξεκολλάνε από αυτό.

Γεια σας κοριτσάκια χ

Αχ Χριστούγεννα.. τα περιμένω πως και πως..

Εγω το Σαββατο καθαρισα όπως καθε Σαββατο και αρχισα να φτιαχνω ντουλαπια. Ξεκινησα απο το δικο μου. Σημειώνω ότι θα χρειαστω να παρω και θα συνεχισω με του παιδιου και μετα του συζυγου. Εδωσα 4-5 κομματια στην αδελφη μου και εχουμε πολλα να δωσουμε ακομη. Ειπα στον συζυγο θα κρατησουμε οσα φοραμε τιποτα αλλο

Το παιδι επαθε οστρακια και το εχουμε σπιτι. Το ταισα τωρα και παω να βαλω ακομα ενα πλυντηριο με μπλουζες δικες μου. Ειχα βαλει χθες ενα με κολαν και φουστες και ενα με φορεματα και μαλλινα. Οταν τελειώσω με τα πλυντηρια θα τα σιδερώσω και θα τα κρεμασω καλα.

Εχω πολλα που πρεπει να γινουν.. σιγα σιγα ευχομαι να τα καταφερω.

Αφροδιτακι τελεια εγιναν και το μωβ το λατρευω.

Φιλια..

Καλημέρα κορίτσια,

ωραία μέρα σήμερα ξημέρωσε.Από το πρωί πήγα τα μικρά στο σχολείο και πέρασα από το Γυμνάσιο να δικαιολογήσω τις χθεσινές απουσίες(τζάμπα πήγαμε στο ΚΑΤ και τζάμπα έφαγε ακτινοβολία το παιδί,τίποτα δεν είχε ούτε σκολίωση ούτε τίποτα),γύρισα σπίτι,μάζεψα κρεβάτια,έπλυνα τα πρωινά και πότισα τα λουλούδια μου,έβαλα φακές για σήμερα και σε λίγο θα πάω να σιδερώσω.

Ψιλοβαριέμαι λίγο η αλήθεια είναι αλλά τί να κάνω δεν θα προλάβω διαφορετικά μιας και μόλις γυρίσουμε από το σχολείο θα φάνε και θα ξεκινήσουμε διαβάσματα γιατί το απόγευμα τα μικρά θα πάνε με τον μπαμπά τους κολυμβητήριο και εγώ με τον μεγάλο θα πάμε στον Αγιασμό του φροντιστηρίου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών μιας και ευτυχώς τον πήρανε και έτσι τουλάχιστον για αρχή θα έχει μια βοήθεια χωρίς επιπλέον έξοδα.Οπότε καλό βραδάκι θα μαζευτούμε πάλι.

Μανουλίτα οστρακιά ε; Τελικά έχουν δίκιο που λένε ότι ξαναεμφανίστηκαν αρρώστιες που είχαν εκλείψει τα τελευταία χρόνια,εμάς πέρσι σχεδόν μισή τάξη είχε λείψει λόγω οστρακιάς.Περαστικά στο μικρούλι σου.

Χριστούγεννα,μμμμμμμμμμμμμ ήδη έχουν αρχίσει να σκάνε οι πρώτες εικόνες και οι πρώτες ιδεες για κατασκευές.Ελπίζω να είναι καλά και όμορφα Χριστούγεννα για όλους.

Ωραία μέρα είπα ναι καλά συννέφιασε πάλι.Σεπτέμβρης είναι όμως και παίζει πότε γελά πότε κλαίει.

Τέσπα το σίδερο έγινε και τα ρούχα μπήκαν στην θέση τους.Το φαγητό μας έτοιμο και έβαλα και λουκανικοπιτάκια και τυροπιτάκια να γίνονται για συνοδευτικό.Έριξα και ένα ξεσκόνισμα και είμαστε έτοιμοι.Μπάνια και σφουγγάρισμα έκανα εχτές μιας και ήρθε ένας συμμαθητής του μεγάλου να του δώσει τα μαθήματα και έτσι έγιναν και αυτά.Και φυσικά έκανα και τα τζάμια μπρος και πίσω μπαλκονιού.

Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι....

καλημεριζω μετα απο πολυυυυυ καιρο

ΚΑΙ ευθαρσως δηλωνω

οτι εχω καθαρο φουρνο ,αδειο καλαθι με απλυτα κ ουτε ενα ασιδερωτο ρουχο!!!!

101 μερες εεεεεε?????? την πηρα την εκδικηση μου μανα κ συνεργος....

σορυ για τα υπολοιπα κοριτσια που δεν καταλαβαινουν την σφηνα μου αλλα θα καταλαβει η μανα!!!!

:shock::shock::shock:

:!::!::!:

:lol::lol::lol::lol:

Βρε ξωτικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! :tongue:

Τι άτιμο είσαι!!! χαχαχαχαχα

Χρωστάω φώτος από πράγματα που έφτιαξα στο δωμάτιο των παιδιών.

Το χρώμα που επέλεξε η κόρη μου για τους τοίχους, ήταν γκρι και λιλά. Μου φάνηκε λίγο σκούρο στην αρχή αλλά στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

Ματάκια μου, κάνατε τέλεια δουλίτσα!!!!

Μπράβο !!!!

Την Παρασκευή γιόρταζε η κόρη μου και την Πέμπτη φτιάξαμε μαζί, γλυκάκια-τρουφάκια για κέρασμα στο σχολείο της.

Δοκίμασα μια νέα συνταγή, που βγήκε (ευτυχώς) πολύ πετυχημένη!

Το βράδυ κάλεσε τις κολλητές της, παραγγείλαμε σουβλάκια και κλείστηκαν στο δωμάτιο της που έχει γίνει το αγαπημένο τους μέρος. Ευτυχώς ήρθαν με το ταχυδρομείο την Πέμπτη κάτι αφίσες που μας ζήτησε για τους τοίχους της, οι οποίες είχαν καθυστερήσει λίγο.....Η κόρη μου καμαρώνει και τους δείχνει κάθετι καινούριο που τοποθετούμε.

Η μικρή μου γύρισε την Παρασκευή με ένα τόνο διάβασμα....:confused::confused::confused:

Εχθές κάναμε λίγες δουλίτσες αλλά περισσότερο βολτίτσες και ραντεβού για παιχνίδι σε φιλικά σπίτια.

Σήμερα μου φαίνεται θα διαβάζουμε όλη μέρα με την μικρούλα μου....Έχει αρχίσει ήδη με τον μπαμπά της, εγώ μόλις τελείωσα με το φαγητό μας (μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο), πάω να απλώσω ένα βραδινό πλυντήριο και μετά αναλαμβάνω εγώ :roll::roll:.

Να την χαίρεσαι! Πολύχρονη και καλότυχη να είναι!

Υ.Γ. Και μεις έχουμε μπει φουλ στα διαβάσματα... :(:(

Εσύ, που έχεις και γεννέθλια σήμερα και να σε χαιρόμαστε, γερή, γερή και γερή και χαμογελαστή, με όμορφες στιγμές για σένα και την οικογένειά σου, να παραμείνεις! Γιατί εισαι δικό μου, αυθεντικό παιδί και φυσικά εχω βουνό άπλυτα, βουνό ασιδέρωτα και ο φούρνος μου είναι χάλια! :tongue::tongue:

Γεια σας κοριτσάκια χ

Αχ Χριστούγεννα.. τα περιμένω πως και πως..

Το παιδι επαθε οστρακια και το εχουμε σπιτι. Το ταισα τωρα και παω να βαλω ακομα ενα πλυντηριο με μπλουζες δικες μου. Ειχα βαλει χθες ενα με κολαν και φουστες και ενα με φορεματα και μαλλινα. Οταν τελειώσω με τα πλυντηρια θα τα σιδερώσω και θα τα κρεμασω καλα.

Χριστούγεννα!!! Αχ.. εμείς να δεις!!!!! ;);)

Ωχ βρε ματάκια μου.. περαστικά του, του παιδιού! :shock:

Καλημέρα κορίτσια,

ωραία μέρα σήμερα ξημέρωσε.Από το πρωί πήγα τα μικρά στο σχολείο και πέρασα από το Γυμνάσιο να δικαιολογήσω τις χθεσινές απουσίες(τζάμπα πήγαμε στο ΚΑΤ και τζάμπα έφαγε ακτινοβολία το παιδί,τίποτα δεν είχε ούτε σκολίωση ούτε τίποτα),γύρισα σπίτι,μάζεψα κρεβάτια,έπλυνα τα πρωινά και πότισα τα λουλούδια μου,έβαλα φακές για σήμερα και σε λίγο θα πάω να σιδερώσω.

Χριστούγεννα,μμμμμμμμμμμμμ ήδη έχουν αρχίσει να σκάνε οι πρώτες εικόνες και οι πρώτες ιδεες για κατασκευές.Ελπίζω να είναι καλά και όμορφα Χριστούγεννα για όλους.

Νάσια μου, πολύ χάρηκα που το παιδάκι σου είναι καλά! Μπράβο! Να και ένα καλό νέο, κορίτσι μου!

Αχ... χριστουγεννάκια.. έρχονταιιιιι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε? εμεις χαλαρωσαμε λιγο, βεβαια τρεχω πολυ με την δουλεια το σπιτι κ τα παιδια μιας κ το καινουργιο μας μαγαζι δεν ειναι ετοιμο κ ο αντρας μου ειναι ολη μερα εκει. οποτε εγω ειμαι στο παλιο μαγαζι ολη μερα.....ωραριο καταστηματων καταλαβαινετε.....

λοιπον εμεις βαπτιστηκαμε! ηταν ολα τελεια! η μικρη απιστευτη, δεν εκλαψε καθολου, επερνε ποζες για τις φωτο κ εκανε ολα τα ναζια κ τα σκερτσα της κ ηταν υπεροχη.

ΑΛΛΑ παντα υπαρχει ενα αλλα! εχουμε ενα φιδι στην οικογενεια που εκανε οτι μπορουσε για να μας χαλασει την ημερα, αλλα εμεις ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!! οποτε δεν ασχοληθηκαμε κ συνεχισουμε!!!!

κ εγω εχω τονους ασιδερωτα, απλυτα κ φουρνο χαλια κ γενικως το σπιτι θελει αρκετη δουλεια, αλλα ειπαμε με τον αντρα μου οταν με το καλο τελειωσει το μαγαζι θα κατσω χαλαρα να το καθαρισω κ να το τακτοποιησω. μεχρι τοτε μονο τα βασικα.

η μεγαλη μου ξεκινησε νηπιο με μεγαλη επιτυχια, της αρεσει κ ετσι κ εγω ειμαι ηρεμη!!!

αυτα τα νεα μας! ελπιζω να χαλαρωσω λιγο περισσοτερο κ να τα λεμε πιο συχνα!

φιλακια σε ολες!

Γλυκές μου κόρες, καλημέρα!

Έχω, επιτέλους, μία μέρα χωρίς δουλειά και θέλω να την ευχαριστηθώ!

Καλό φθινόπωρο {και επίσημα!}, σε όλες! Να είμαστε γερές και αισιόδοξες!

Ανάμεσα στις δουλίτσες μου, τις οποίες κάνω με πρόγραμμα {στο μυαλό μου, όχι γραπτό γιατί καταπιέζομαι}, αφού λόγω δουλειάς, διαβασμάτων και εξω-σχολικών, δεν βγαίνουν αλλιώς, κάνω και κάποιες αλλαγές / οργανώσεις, τις οποίες πολύ χρειάζομαι για τα κέφια μου.

Είχα λοιπόν, το κουτί που έχουμε όλες για τη σκόνη πλυντηρίου. Καιρό έψαχνα να βρω κάτι πιο.. "κομψό", ας πούμε και νομίζω το βρήκα!

Είχα αυτό το υπέροχο γυάλινο, ας πούμε, βάζο, το οποίο κατά καιρούς έχω αξιοποιήσει διαφορετικά και αποφάσισα να βάζω εκεί πλέον τη σκόνη μου. Έτσι και το χάρτινο κουτί ξεφορτώθηκα και λιγότερο χώρο μου πιάνει και πιο κομψό είναι!

easy3_zpsumwbzvxf.jpg

easy_zpsyw9kt5cd.jpg

Σας φιλώ όλες γλυκά, πάω να κάνω κάποια πρώτα και τα ξαναλέμε αργότερα. :-P

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα κορίτσια,

βροχερή η πρώτη μέρα του φθινοπώρου.

Σήμερα από το πρωί δεν έχω κάνει πολλά πραγματάκια,λίγο η βροχή λίγο ότι με έπιασε βαρεμάρα λίγα πράγματα προχώρησαν.

• Σηκωθήκαμε
  • Ξύπνησα τα μικρά
  • Εφτιαξα πρωινά
  • Εφτιαξα κολατσιό για το σχολείο
  • Μάζεψα κρεβάτια
  • Απλωσα τα πράγματα από το χθεσινό κολυμβητήριο
  • Πήγαμε υπο βροχής στο σχολείο
  • Γύρισα
  • Άνοιξα μπαλκονόπορτες για να αεριστεί το σπίτι
  • Έπλυνα τα πρωινά
  • Έβαλα ψωμί να γίνεται
  • Έφτιαξα ωραιότατο κοκκινιστό κοτοπουλάκι για το μεσημέρι και έκοψα τις πατάτες που θα τηγανίσω όταν γυρίσουμε από το σχολείο για να είναι ζεστές.
  • Καθάρισα νεροχύτη
  • Σκούπισα
  • Χάζεψα λίγο στο ιντερνετ
  • Διορθωσα και προχώρησα λίγο κάποιες από τις κατασκευές για το δωμάτιο του μεγάλου
  • Άλλαξα πετσέτες στα μπάνια

Αυτά προς ώρας.

Ειρήνη μου αυτό με το απορρυπαντικό το έχω κάνει και εγώ αρκετό καιρό πρώτον όπως λές και εσύ έφυγε το μεγάλο κουτί της σκόνης και δεύτερον πιάνει πολύ λίγοτερο χώρο στο ντουλάπι του μπάνιου.Το ίδιο έχω κάνει και με το μαλακτικό.Το βάζω σε μικρότερο μπουκάλι και το μεγάλο το έχω στην ντουλάπα του μπαλκονιού και όταν αδειάζουν τα μέσα πάω και γεμίζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...