Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μαύρα δεν λες τίποτα... Η μικρή μου έχει και ένα θέμα με σχολική φοβία, εχθές δεν μπορούσε να κοιμηθεί από το άγχος της. Θα το αναπτύξω αργότερα να μου πείτε την γνώμη σας.

Εγώ έχω άδεια αυτή την εβδομάδα και κάνω κι εγώ ξεκαθάρισμα (ξανά).

Από εχθές πήγα μια τσάντα βιβλία και παιχνίδια στο νηπιαγωγείο, μία πιο μικρή στον παιδικό σταθμό και διάλεξα κάποια ρούχα και βιβλία σε πολύ καλή κατάσταση προς πώληση εδώ στο forum.

Εχθές έδωσα στην αδερφή μου ρούχα και παπούτσια για την ανηψιά μου και κάποια σε όχι και τόσο καλή κατάσταση, τα έστειλα σε κάποιες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Σήμερα ξεκίνησα επίσης γενική στο δωμάτιο της μικρής και μαγείρεψα κι εγώ γεμιστά!

Τελευταία θα αφήσω τα δικά μας βιβλία (μανούλα μου ούτε βιβλιοπωλείο να είχαμε). Θα πρέπει να ετοιμάσω αγγελίες και γι' αυτά καθώς και να επιλέξω ποια θα χαρίσω ή θα δωρίσω στην δημοτική μας βιβλιοθήκη.

Ειρήνη μου, είμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σου.

Από δουλειές, τα παραπάνω και μόνο.

Χαζολογώ με τις κόρες μου και χαιρόμαστε την άδεια μου τρελά!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και οι περισσότερες είμαστε έμπειρες μανούλες, έφτιαξα βίντεο για σωστό και εύκολο ντύσιμο βιβλίων και το μοιράζομαι μαζί σας με αγάπη!

Σ ευχαριστούμε, Ραβτάκι!

:lol::lol::lol::lol:

Είναι η πιο πρόσφατη ανάρτηση στη σελίδα μου:

https://www.facebook.com/Apospitimeagapi/

Πως σας φαίνεται;

Υπέροχο! Πολλά μπράβο!

Αφροδιτάκι μου, μ έπιασαν τα νεύρα μου, σε σχέση με τον δ/ντή....! :evil: Ανεπίτρεπτο το σχόλιο, που δεν του πέφτει καν λόγος και δεν είχε κανένα δικαίωμα να πει κουβέντα.

Επειδη, στο παρελθόν, νιώθω, ότι έχω αδικήσει το παιδί μου αλλά και εμένα προσωπικά με τέτοιου είδους παρεμβάσεις, πλέον δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, απαντώ ακριβώς στο ίδιο ύφος και με ερωτηματικό του τύπου "θα δεχομουν το σχόλιό σας κύριε, αν σας είχα ζητήσει την άποψή σας."

Στη θέση σου, θα πήγαινα στο γραφείο του και θα ζήταγα προσωπική συνάντηση μαζί του και θα τον ξέχεζα ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Αν θέλεις μάλιστα, επειδή έχω φίλο στο υπουργείο παιδείας, ο οποίος και αυτός αλλα και η γυναίκα του είναι πολύ ευαίσθητοι σε τέτοια ζητήματα, θα μπορούσα να αναφέρω το συμβάν. Ντροπή του!

777885dugw57gt25.gif

Θα προσπαθήσω να το λύσω πιο διπλωματικά.

Προς το παρόν θα περιμένω να με ενημερώσουν για την εγκύκλιο που περιμένουν γιατί νομίζω πως θα το επιτρέψουν μόνο σε αλλόθρησκους ή άθρησκους. Αν μπορούσες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα της απαλλαγής εκ των έσω, είναι ευπρόσδεκτες.

Και φυσικά δεν θα το ξαναβουλώσω φέτος για πράγματα στα οποία έκανα (ΚΑΚΩΣ) τα στραβά μάτια. Η σκέψη μου ήταν να μην στοχοποιήσω τα παιδιά μου αλλά ως εδώ.

π.χ. γυμναστής σε πρωτάκια δίνει το κινητό του στα παιδιά εν ώρα γυμναστικής για να παίξουν παιχνίδια. Δεν το είπα.....πουθενά :confused::confused::confused: Αν το μετάνιωσα; Ναι!

Τελικά όντως δεν υπάρχει (προς το παρόν) νεώτερη εγκύκλιος και δεν επιτρέπεται απαλλαγή σε μη αλλόθρησκους ή αθρησκους κλπ.

Το καλό είναι πως σήμερα το πρωί είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον δάσκαλο της, του εξήγησα τους προβληματισμούς μου, το συζητήσαμε και βρήκαμε μια χρυσή τομή.

Το ευχάριστο επίσης είναι πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συζητάμε στο σπίτι τις απόψεις μας και να της εκφράζει το παιδί στο σχολείο (αν θέλει να το συζητήσει στην τάξη), σε περιπτώσεις που κρίνουμε πως τα βιβλία είναι κακογραμμένα και κρύβουν κάποιες αλήθειες. Ίσα ίσα, είναι κάτι που τον διευκολύνει στο να υπάρχει διάλογος, ανταλλαγή απόψεων κλπ. Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα μαθήματα εννοείται...

Αυτά.

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου καλησπέρα.

Το σχολείο ξεκίνησε, εμείς πια, έχουμε διαβάσματα φουλ και ξέρετε πόσο "ευτυχισμένη" με κάνει αυτό... :roll:

Έχω πολύ δουλίτσα ακόμα, ευτυχώς και προσπαθώ να τα συνδιάσω όλα, μιας που ο άντρας μου ειναι βραδινός και αυτό σημαίνει πως εγώ κάνω και τα εξω-σχολικά, για την εβδομάδα...

Χθες, είχαμε το μόνο απόγευμα ελευθερίας, οπότε πήγαμε σινεμά με το φιογκάκι μου. Είδαμε το Μπάτε Σκύλοι Αλέστε και το γέλιο που κάναμε.... δεν περιγράφεται!!!!

Οσες το είδατε, με καταλαβαίνετε! :tongue::tongue:

Λόγω της δουλειάς, δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά στο σπίτι, τα απαραίτητα για τη λειτουργία του και τα περισσότερα θα γίνουν το σ/κ.

Έκανα όμως, κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα, ένα γερό καθάρισμα / πλύσιμο, στο πίσω μου μπαλκόνι, έπλυνα γλαστρούλες, τους καθάρισα τα χώματα από φύλλα, πρόσθεσα και σ αυτά χώμα και γενικά, το πίσω μου μπαλκόνι είναι σε καλή κατάσταση:

easy1_zpsoc9tamjx.jpg

Θα προσπαθήσω να το λύσω πιο διπλωματικά.

Προς το παρόν θα περιμένω να με ενημερώσουν για την εγκύκλιο που περιμένουν γιατί νομίζω πως θα το επιτρέψουν μόνο σε αλλόθρησκους ή άθρησκους. Αν μπορούσες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα της απαλλαγής εκ των έσω, είναι ευπρόσδεκτες.

Και φυσικά δεν θα το ξαναβουλώσω φέτος για πράγματα στα οποία έκανα (ΚΑΚΩΣ) τα στραβά μάτια. Η σκέψη μου ήταν να μην στοχοποιήσω τα παιδιά μου αλλά ως εδώ.

π.χ. γυμναστής σε πρωτάκια δίνει το κινητό του στα παιδιά εν ώρα γυμναστικής για να παίξουν παιχνίδια. Δεν το είπα.....πουθενά :confused::confused::confused: Αν το μετάνιωσα; Ναι!

.....:mad: :mad:

Νομίζω, πως ολοι κάπως έτσι σκεφτόμαστε.. να μην στοχοποιήσουμε τα παιδιά.. αλλά έλεος ρε γμτ!

Αααα και για να μην το ξεχάσω! :tongue::tongue::tongue:

101 ΜΕΡΕΣ ΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Φιλιά πολλά!

ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :!::!::!::!:

Ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Ακούω ήδη τα καμπανάκια του Ρούντολφ! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

καλημεριζω μετα απο πολυυυυυ καιρο

ΚΑΙ ευθαρσως δηλωνω

οτι εχω καθαρο φουρνο ,αδειο καλαθι με απλυτα κ ουτε ενα ασιδερωτο ρουχο!!!!

101 μερες εεεεεε?????? την πηρα την εκδικηση μου μανα κ συνεργος....

σορυ για τα υπολοιπα κοριτσια που δεν καταλαβαινουν την σφηνα μου αλλα θα καταλαβει η μανα!!!!

Καλημέρα αγαπημένες μου.

Είχα τρελή δουλειά, τις προηγούμενες μέρες, οπότε είχα αγνοήσει το σπίτι. Ετσι λοιπόν σήμερα, ξύπνησα με όρεξη:

1) Άδειασα το κρεβάτι και έστρωσα καθαρά σεντόνια

2) Ετοίμασα ένα πλυντήριο με ανοιχτόχρωμα, χρωματιστά

3) Μάζεψα το σαλόνι, καθώς χθες ήταν σουβλάκι-night αλλά ήμουν τόσο κουρασμένη, που πήγα απευθείας στο κρεβατάκι μου

4) Πότισα τα λουλούδια

5) Έβαλα τα υλικά της δουλειάς μου ν αποστειρώνονται στον κλίβανο

6) Ξύπνησε το φιογκάκι, πλυθήκαμε, ντυθήκαμε και φύγαμε για εξωτερικές

7) Πήγαμε φούρνο

8 ) Πήγαμε κρεοπώλη, επιστρέψαμε και τακτοποιήσαμε τις αγορές μας

9) Έφτιαξα πρωϊνό για τους 2 μας

10) Ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μας

11) Έστρωσα το κρεβάτι του φιογκακίδιου

12) Έπλυνα κάποια χθεσινά πιατικά

13) Έβαλα ηλεκτρική στο υπνοδωμάτιο

14) Άδειασα το πλυντήριο πιάτων από τη χθεσινή πλύση και μπήκαν όλα στις θέσεις τους

15) Σφουγγάρισα το υπνοδωμάτιο

16) Αδειασα και καθάρισα καλά την ηλεκτρική γιατί είχε γεμίσει.. {!}

17) Σκούπισα τα πλυμένα πιατικά, που είχα πλύνει νωρίτερα και τα έβαλα στις θέσεις τους

18 )Έβαλα σκούπα στο παιδικό και το σφουγγάρισα.

19) Έβαλα σκούπα στο σαλόνι / κουζίνα, τράβηξα έπιπλα, καναπέδες, τα πάντα

20) Στη φάση αυτή έκανα ένα μπανάκι γιατί είχα σκάσει και συνεχίζω. Έκανα μπανάκι, ξυρίστηκα, έβαλα τις κρέμες μου… αχ, κομπλέ, νιώθω όμορφα.

21) Έφτιαξα φραπεδάκι, σε μία μικρή.. γλάστρα { χαχαχχαχα!!!}, έπλυνα τη φραπεδιέρα, γέμισα νερά και παγάκια.. κανείς δεν το κάνει, το κερατάκι μου!

22) Άπλωσα το πλυντήριο, που είχα βάλει νωρίτερα

23) Μόλις λούστηκα και έκανα μάσκα. Τα έβαλα σε πετσέτα και θα τα ξεβγάλω σε καμιά ωρίτσα.

24) Πήρα τα υλικά μου από τον κλίβανο, που είχαν κρυώσει, τα τακτοποίησα στις θέσεις τους, σκούπισα με υγρό πανί τις τσάντες που μεταφέρω όλα μου τα πράγματα τις δουλειάς και έπλυνα την πλαστική ποδιά που χρησιμοποιώ στο πεντικιούρ

Πάω να ετοιμάσω φαγάκι... :-D

777885dugw57gt25.gif

25) Έκοψα πατατούλες, σε σχήμα για τηγανιτές γιατί δεν αρέσουν οι χοντροκομμένες του φιογκακίου… έκοψα καρότα, σε μικρά κομματάκια και μπουτάκια κοτόπουλου {τα χάραξα}. Τα έπλυνα και τα έβαλα στο ταψί. Έφτιαξα τη σως, τα «μάσαρα» όλα, καλά, να πάει παντού η σως και μπήκαν στον φούρνο. Σε χαμηλή θερμοκρασία, για να σιγο-ψηθούν και να γίνουν…. Ακόμα και τα καρότα, που το φιογκάκι τα μισεί με πάθος, τα τρώει έτσι. Κόρες, γίνονται λουκούμι!

26) Ξέβγαλα τα μαλλάκια μου.. τα άφησα πάνω από μία ώρα με την μάσκα. Πιστεύω, πως μόνο έτσι ενεργεί η μάσκα.. θέλει ώρα.

27) Έφτιαξα μους σοκολάτας, με 2 υλικά {!}

28 ) Έπλυνα όσα πιατικά βγήκαν {αρκετά….}

29) Έβαλα ένα ακόμα πλυντήριο με τα 3 φθινοπωρινά ριχτάρια

30) Ξεσκόνισα το σαλόνι

31) Άπλωσα τα ριχτάρια {μόλις}

32) Σιδέρωσα 1 ωρίτσα και…

… πάω να στρώσω τραπέζι, να φάμε και να ξεκουραστούμε γιατί το απόγευμα έχω ένα ραντεβού και το μικρό μου, παιδικό πάρτυ

Σας φιλώ γλυκά, όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημεριζω μετα απο πολυυυυυ καιρο

ΚΑΙ ευθαρσως δηλωνω

οτι εχω καθαρο φουρνο ,αδειο καλαθι με απλυτα κ ουτε ενα ασιδερωτο ρουχο!!!!

101 μερες εεεεεε?????? την πηρα την εκδικηση μου μανα κ συνεργος....

σορυ για τα υπολοιπα κοριτσια που δεν καταλαβαινουν την σφηνα μου αλλα θα καταλαβει η μανα!!!!

Καλώς την!!!! :lol::lol::lol:

Χρωστάω φώτος από πράγματα που έφτιαξα στο δωμάτιο των παιδιών.

Το χρώμα που επέλεξε η κόρη μου για τους τοίχους, ήταν γκρι και λιλά. Μου φάνηκε λίγο σκούρο στην αρχή αλλά στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

- Η κουκέτα από έτσι:

http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/paidia-ilikia-8-12/paidika-krevatia-8-12/skeletos-koyketas-2446/3577/

έγινε έτσι:

P60818-110829_zpsnhcgwvee.jpg

Της μικρής μου παρέμεινε στο χρώμα του ξύλου.

- Κάτι ράφια που είχαμε στο γραφείο μας βάφτηκαν σε λευκό χρώμα.

P60805-201832_zpsmelj0ctk.jpg

P60808-175519_zps4wx9vptf.jpg

- Το βοηθητικό σκαμνάκι-σκαλάκι του ΙΚΕΑ είχε τα χάλια του αλλά το μεταμόρφωσα και το κάναμε κομοδινάκι της. Έγινε πραγματικά πανέμορφο! Βρήκε την θέση του στο δωμάτιο της και στο σπίτι μας, με τον καλύτερο τρόπο.

P60806-113924_zpsm5hxg4c0.jpg

P60808-171742_zpsidjsqabb.jpg

Την Παρασκευή γιόρταζε η κόρη μου και την Πέμπτη φτιάξαμε μαζί, γλυκάκια-τρουφάκια για κέρασμα στο σχολείο της.

Δοκίμασα μια νέα συνταγή, που βγήκε (ευτυχώς) πολύ πετυχημένη!

P60916-075655_zpsma8wlqgh.jpg

Το βράδυ κάλεσε τις κολλητές της, παραγγείλαμε σουβλάκια και κλείστηκαν στο δωμάτιο της που έχει γίνει το αγαπημένο τους μέρος. Ευτυχώς ήρθαν με το ταχυδρομείο την Πέμπτη κάτι αφίσες που μας ζήτησε για τους τοίχους της, οι οποίες είχαν καθυστερήσει λίγο.....Η κόρη μου καμαρώνει και τους δείχνει κάθετι καινούριο που τοποθετούμε.

Η μικρή μου γύρισε την Παρασκευή με ένα τόνο διάβασμα....:confused::confused::confused:

Εχθές κάναμε λίγες δουλίτσες αλλά περισσότερο βολτίτσες και ραντεβού για παιχνίδι σε φιλικά σπίτια.

Σήμερα μου φαίνεται θα διαβάζουμε όλη μέρα με την μικρούλα μου....Έχει αρχίσει ήδη με τον μπαμπά της, εγώ μόλις τελείωσα με το φαγητό μας (μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο), πάω να απλώσω ένα βραδινό πλυντήριο και μετά αναλαμβάνω εγώ :roll::roll:.

Καλημέρα στα κορίτσια! Η 1η εβδομάδα σχολείου τελείωσε με πολλααααααααα πλυντήρια! Έπλυνα τα καινούργια ρούχα των παιδιών συν όλα τα εβδομαδιαία μας οπότε τώρα βάζω μοσχάρι κοκκινιστό να βράζει και ανεβαίνω για σιδέρωμα τρελό!

Μόλις μας χάλασε και ο καιρός και άντε να δω πότε θα βρούμε ηλιόλουστη μέρα να αρχίσω να πλένω κουρτίνες και να στρώνω χαλιά.

Από μέρες στρώσαμε και τις πικέ κουβερτούλες μας γιατί έχει δροσίσει οπότε μετράμε αντίστροφα για τον χειμώνα.

Σήμερα επίσης πρέπει να κατεβούν στο υπόγειο τα καλοκαιρινά αξεσουάρ (ανεμιστήρες κ.λπ) για να μας αδειάσουν τη γωνιά.

Αφροδίτη μου πολύ όμορφο απ ότι είδα λιγο το δωμάτιο! Να το χαρεί!

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Καλότυχο!

Σας φιλώ, πάω να βάλω το φαγητό και να σιδερωσωωωωωωωωωωωωω

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...