Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια και γω σήμερα στη δουλειά ήμουν έτοιμη σε κάποια φάση να πω "Αη στο διάολο, παραιτούμαι" και να φύγω..έλα όμως που ΔΕΝ μπορώ. Μακάρι να χα τη δυνατότητα να πάρω μια ανευ αποδοχών ή να κάθομαι σπίτι μέχρι να βρω κάτι που με βολεύει αλλά δεν γίνεται. Οπότε στον αγώνα...:|

Υπομονή σε όλες

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια!!!

Τι μου κάνετε;

Σας διαβάζω αλλά αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με τα κορίτσια μου (τα διπλασίασα :mrgreen:), τον εαυτό μου και το σύζυγο, με αυτήν τη σειρά!!!

Το σπίτι έχει περάσει σε τεταρτο-πέμπτη μοίρα, μιας που τη χρονιά που μας πέρασε, μετακομίσαμε και πάτησα αρκετή δουλειά με την κοιλιά τούρλα. Φυσικά, υπάρχουν ακόμη άπειρα θέματα για λύσιμο αλλά σιγά σιγά γιατί, εννοείται, ούτε τα οικονομικά βοηθούν ούτε κι όλος μας ο χρόνος μπορεί να επενδύεται εκεί.

Οι συνθήκες στα εργασιακά είναι σχεδόν παντού δράμα. Το ζούμε κι εμείς :mad:.

Σας φιλώ και σας διαβάζω γιατί είστε πάντα έμπνευση. Ελπίζω να συνεισφέρω κι εγώ έστω και λίγο στο θεματάκι μας, στα δικά μας ;)!

Ειρηνάκι μουυυυυ!!! Χρόνια σου πολλά κι όλα ευτυχισμένα, προικισμένο κορίτσι! Να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι, να σε χαιρόμαστε κι εμείς ως διαδικτυακή (και όχι μόνο) παρουσία :D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Κορίτσια και γω σήμερα στη δουλειά ήμουν έτοιμη σε κάποια φάση να πω "Αη στο διάολο, παραιτούμαι" και να φύγω..έλα όμως που ΔΕΝ μπορώ. Μακάρι να χα τη δυνατότητα να πάρω μια ανευ αποδοχών ή να κάθομαι σπίτι μέχρι να βρω κάτι που με βολεύει αλλά δεν γίνεται. Οπότε στον αγώνα...:|

Υπομονή σε όλες

Γιατί βρε; Δεν πάει όπως το φανταζόσουν εκεί;

Σκέφτομαι πάντα όσους αρχίζουν εκ νέου κατι....

Κοριτσάκια!!!

Τι μου κάνετε;

Σας διαβάζω αλλά αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με τα κορίτσια μου (τα διπλασίασα :mrgreen:), τον εαυτό μου και το σύζυγο, με αυτήν τη σειρά!!!

Το σπίτι έχει περάσει σε τεταρτο-πέμπτη μοίρα, μιας που τη χρονιά που μας πέρασε, μετακομίσαμε και πάτησα αρκετή δουλειά με την κοιλιά τούρλα. Φυσικά, υπάρχουν ακόμη άπειρα θέματα για λύσιμο αλλά σιγά σιγά γιατί, εννοείται, ούτε τα οικονομικά βοηθούν ούτε κι όλος μας ο χρόνος μπορεί να επενδύεται εκεί.

Σας φιλώ και σας διαβάζω γιατί είστε πάντα έμπνευση. Ελπίζω να συνεισφέρω κι εγώ έστω και λίγο στο θεματάκι μας, στα δικά μας ;)!

Ειρηνάκι μουυυυυ!!! Χρόνια σου πολλά κι όλα ευτυχισμένα, προικισμένο κορίτσι! Να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι, να σε χαιρόμαστε κι εμείς ως διαδικτυακή (και όχι μόνο) παρουσία :D!

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και οι δουλειές δεν τελειωνουν ποτέ.

Προτεραιότητα τα παιδιά.

Αγαπημένες μου καλημέρα.

Ευτυχώς, για την ώρα, δεν είχαμε κι άλλη μείωση μισθού.. τους έπρηξαν {οπως αλλωστε κάνουν παντού} και τους είπαν "μέχρι Δεκέμβρη".... .

Το ξεχνάω {επιλεκτικά} και προχωρώ με τις δουλειές μου και την οικογένειά μου....

Χθες, δούλευα μέχρι αργά.

Σήμερα το αγόρι μου έχει ρεπό, οπότε σηκωθήκαμε όλοι με κέφι.

Από το πρωί:

1) Άλλαξα σεντόνια και πετσέτες

2) Έβαλα ένα πλυντήριο

3) Έπλυνα κάποια χτεσινά πιατικά

4) Πήγα φούρνο

5) Πήγα κρεοπωλείο

6) Καθάρισα πατατουλες, καροτάκια και έπλυνα μπουτάκια κοτόπουλου

7) Έφτιαξα την λατρεμένη μας σως, τη χτύπησα στο μπλέντερ, έβαλα όλα τα υλικά μου στο μεγάλο ταψί της κουζίνας και έβαλα το φαγητό μας στο φούρνο

8 ) Έπλυνα όσα πιατικά είχαν βγει, για την ετοιμασία του φαγητού μου

9) Απλωσα τα ρούχα, μόλις τελείωσε το πλυντήριό μου

10) Έβγαλα όλα τα διακοσμητικά μου από το σαλόνι και τα έπλυνα καλά

11) Αποφάσισα να τα αλλάξω όλα.. είχα πολύ καιρό ν ανανεώσω τη διακόσμηση του σαλονιού μου και το είχα πολύ όρεξη και κυρίως.. ανάγκη. Τα άλλαξα τελείως και μάλιστα με τρόπο που δεν είχα ξανακάνει στο παρελθόν. Κεντρικό τραπεζάκι σαλονιού, τραπεζαρία, πάσο κουζίνας.. τα πάντα. Στα αγόρια άρεσε πολύ.. όλα τα προσέχουν!

12) Έβγαλα το φαγητό, ετοιμάσαμε τραπέζι και φάγαμε.. κόρες, ένα θα σας πω: ο άντρας μου, μου είπε ότι ήταν το καλύτερο φαγητό, που έχω φτιάξει ποτέ!!! Εγώ δε, έφαγα του σκασμού.. ακόμα και τα καροτάκια ήταν λες και τρώγαμε λουκούμια! Τελικά, η σως, είναι το μυστικό για όλα και αυτό το εχω διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια..

Μόλις έκανα ένα μπανάκι και θα ξαπλώσουμε, λίγο να χαλαρώσουμε..

Το βραδάκι καφέ και σινεμά, με ένα φιλικό μας ζευγάρι, να ξεμπαφιάσουμε! ;)

Σας φιλώ γλυκά όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γιατί βρε; Δεν πάει όπως το φανταζόσουν εκεί;

Σκέφτομαι πάντα όσους αρχίζουν εκ νέου κατι....

Γιατί Αφροδίτη μου όταν πας σε ενα καινούργιο σχολείο και 50 χρόνια υπηρεσίας να έχεις - λέμε τώρα - κάποιοι διευθυντές επιλέγουν να σε αντιμετωπίσουν σαν "καινούργιο" και σου φέρονται αναλόγως...κάτι που δεν το σηκώνει καθόλου η ιδιοσυγκρασία μου και η αίσθηση δικαίου που εχω...τεσπα, ας είμαστε καλά, θα μπουν ολα στη θέση τους

Κική μου εχεις κ άλλο κοριτσάκι!να σου ζήσει το μπουμπούκι σου!

Ειρήνη πολύ καλά κάνεις και ξεχνάς επιλεκτικά και εγω αυτό θα κάνω!

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Χρυσή μου γράψε συνταγή για την σάλτσα. Αγόρασα ωραιότατα κοτοπουλάκια κομμένα σε μερίδες σήμερα και θέλω να το κάνω κι εγώ!!!!

Καλά κάνεις και ξεχνάς.....μαζί σου είμαι.

Mirtoula4 εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως..... Αχ...

Χρυσή μου γράψε συνταγή για την σάλτσα. Αγόρασα ωραιότατα κοτοπουλάκια κομμένα σε μερίδες σήμερα και θέλω να το κάνω κι εγώ!!!!

Καλά κάνεις και ξεχνάς.....μαζί σου είμαι.

Mirtoula4 εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως..... Αχ...

Αφροδιτάκι μου αγαπημένο,

Βάζω το κοτόπουλο και τις πατατούλες, στο ταψί. Ρίχνω αλατάκι και πιπεράκι.

Σημείωση, οι πατατούλες να μην είναι κομμένες σε μεγάλο μέγεθος, για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο με το κοτοπουλάκι, που γίνεται γρήγορα.

Σε ένα μπλέντερ βάζω

2 λεμόνια

μπόλικο λάδι

μουστάρδα

και 2 κουταλιές με πολτό σκόρδου, με ελαιόλαδο

[αυτό

http://www.driskas.com/articles.php?product_id=492 ]

Τα χτυπάω στο μπλέντερ και βάζω γάντια και αφού το περιχύσω πάνω απο το φαγάκι, "μασάρω" όλα τα υλικά {και τις πατατούλες και τα κομματάκια κοτόπουλου}, να πάει παντού, σε όλες τις πλευρές.

Το μυστικό είναι να πάει παντού το υλικό {οπότε εσύ θα δεις τις ποσότητες} και να μην βάλεις καθόλου νερό.. δεν χρειάζεται. Αν δεις οτι κατά τη διάρκεια του ψησίματος, σου τελειώνουν τα υγρά, ρίξε από πάνω λίγο λαδάκι ακόμα.

Το βάζω στις 180, στον αέρα.Λίγο πριν το τέλος, το κατεβάζω στους 150. Θέλει αργό ψήσιμο {κι όμως γίνεται πολύ γρήγορα}, για να γίνει λουκούμι.

Κόλαση! Είναι τόσο νόστιμο, που ο άντρας μου και πάλι προχθές μου είεπ οτι ειναι το ωραιότερο φαγητό, που κάνω.. λουκούμι

Περιμένω εντυπώσεις, αν το κάνεις :)

Υ.Γ. Εγώ πλέον και επειδή το φιογκάκι δεν τρώει καρότα, κόβω και μπαστουνάκια {μικρά και λεπτά ώστε να ψηθούν} καρότου και τα βάζω κι αυτά. Τα μασάρω κι αυτά με το μίγμα μου. ΛΟΥΚΟΥΜΙ.. αυτό σου λέω μόνο.. δεν ήξερα οτι τα καρότα, μπορούν να δώσουν τέτοια γεύση!

777885dugw57gt25.gif

Βέβαια τα οικονομικά όπως όλοι μας ένα μαύρο χάλι εγώ δεν βρίσκω δουλειά και η ψυχολογία μου είναι χάλια.Τέσπα αρκετά σας μαύρισα.

Μέσα σε όλα αυτά μας προέκυψε και σκολίωση στα δύο μεγάλα και έτσι θα τρέχω στο ΚΑΤ για να δούμε τί θα γίνει.Αλλά τσαντίζομαι περισσότερο γιατί τα παιδιά τα είχε δει ο παιδιάτρος τον Μάρτιο και τότε δεν μας είχε πει τίποτα και τώρα ξαφνικά σκολίωση τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ.

:(:(:(

Ειρήνη μου μπράβο που τα βλέπεις όλα με τόσο αισιόδοξη ματιά, μακάρι να το χα αυτό, μου λείπει αυτό το στοιχείο...

... για το καλό της υγείας μας, Ερσάκι μου...

Να τα καλοφορέσεις, με'γειά!!! :P:p

Μπράβο στο αγόρι σου! :wink::wink:

Σ ευχαριστώ πολύ, Αφροδιτάκο μου!!!

Τα ζω δυστυχώς λόγω δουλειάς, εκβιασμοί, ψυχολογική πίεση, κακοποίηση λεκτική και ψυχολογική, δεν πληρώνουν......

Κι εμένα μου έκαναν μια μικρή ακόμη μείωση από τον Μάρτιο και μετά..... Βρίσκουν και κάνουν, η αλήθεια είναι αυτή. Είναι ελάχιστοι οι εργοδότες που συμπεριφέρονται ανθρώπινα, δυστυχώς.

Όλα καλά εύχομαι Ειρήνη.

:(:(:( τι άνθρωποι, Χριστέ μου...

:(:(:(.. τα νευρα μου!

Κοριτσάκια!!!

Τι μου κάνετε;

Επιτέλους, ΉΡΘΕΣ! :D:D:D

Σ ευχαριστώ πολύ για τις αληθινές σου, υπέροχες ευχές, ματάκια μου!

Μείνω κοντά μας και είμαι σίγουρη πως και θα εμπνευστείς αλλά και θα συνεισφέρεις! ;)

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια, πάει κι αυτό.... Τα έχουμε βάψει λίγο μαύρα.....με το ξεκίνημα του σχολείου.

Άυριο αρχίζει και η μικρή μου Αγγλικά....

Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια.

Εκνευρίστηκα λίγο γιατί σκεφτόμασταν από πρόπερσι να πάρει απαλλαγή από τα Θρησκευτικά αλλά δεν το κάναμε έως και πέρυσι (περισσότερο για να μην στοχοποιηθεί το παιδί αλλά και για να την αφήσουμε να έχει δική της άποψη, όχι ότι θέλουμε εμείς), για φέτος όμως το είχε αποφασίσει το παιδί και έτσι πήγαμε σήμερα να ενημερώσουμε και να το συζητήσουμε.

Ο διευθυντής μας ειρωνεύτηκε και άφησε υπονοούμενα (μπροστά στο παιδί) με αποτέλεσμα η κόρη μου να αισθανθεί άσχημα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλή εβδομάδα και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα ζουζούνια μας και καλό μας κουράγιο!

Σήμερα κάναμε αγιασμό και πήραμε τα βιβλία μας.

Μαγείρεψα στήθος κοτόπουλο στη λαδόκολλα και έγινε λουκούμι!

Έβαλα στα παιδιά να φάνε και έπειτα έβαλα τον μικρό για ύπνο.

Τώρα φάγαμε κι εμείς και πάω να ντύσω τα βιβλία!

Το απόγευμα έχουμε δοκιμαστική 1η στη ρυθμική να δούμε αν θα εγγραφούμε. Την Τετάρτη ξεκινάμε και ζωγραφική για 2η χρονιά!

Προχθές γεννήθηκε το 3ο ανιψάκι μας και του έφτιαξα ένα δωράκι όπως σας είχα πει

Είναι η πιο πρόσφατη ανάρτηση στη σελίδα μου:

https://www.facebook.com/Apospitimeagapi/

Πως σας φαίνεται;

Αφροδίτη, αν και πιστεύω (με τον δικό μου τρόπο) είμαι αντίθετη σε πολλά απ όσα πρεσβεύει η εκκλησία και οι ιερείς. Επίσης, όσο κι αν αντιτίθεμαι στην παύση της πρωινής προσευχής ή στην παρουσία εικόνων στις αίθουσες, συμφωνώ πως πρέπει το μάθημα των θρησκευτικών να γίνει μάθημα "θρησκειών". Επίσης θα ήθελα να έρθει σε ηλικία που τα παιδιά μπορούν να κατανοήσουν αυτά που θα μάθουν. Ο διευθυντής ήταν απαράδεκτος, δεν είχε δικαίωμα να αντιδράσει καν απ τη στιγμή που ο νόμος δίνει το δικαίωμα της απαλλαγής. Να του κάνετε μια καταγγελία να βάλει μυαλό. Εγώ θα το έκανα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλή εβδομάδα και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα ζουζούνια μας και καλό μας κουράγιο!

Σήμερα κάναμε αγιασμό και πήραμε τα βιβλία μας.

Μαγείρεψα στήθος κοτόπουλο στη λαδόκολλα και έγινε λουκούμι!

Έβαλα στα παιδιά να φάνε και έπειτα έβαλα τον μικρό για ύπνο.

Τώρα φάγαμε κι εμείς και πάω να ντύσω τα βιβλία!

Το απόγευμα έχουμε δοκιμαστική 1η στη ρυθμική να δούμε αν θα εγγραφούμε. Την Τετάρτη ξεκινάμε και ζωγραφική για 2η χρονιά!

Προχθές γεννήθηκε το 3ο ανιψάκι μας και του έφτιαξα ένα δωράκι όπως σας είχα πει

Είναι η πιο πρόσφατη ανάρτηση στη σελίδα μου:

https://www.facebook.com/Apospitimeagapi/

Πως σας φαίνεται;

Αφροδίτη, αν και πιστεύω (με τον δικό μου τρόπο) είμαι αντίθετη σε πολλά απ όσα πρεσβεύει η εκκλησία και οι ιερείς. Επίσης, όσο κι αν αντιτίθεμαι στην παύση της πρωινής προσευχής ή στην παρουσία εικόνων στις αίθουσες, συμφωνώ πως πρέπει το μάθημα των θρησκευτικών να γίνει μάθημα "θρησκειών". Επίσης θα ήθελα να έρθει σε ηλικία που τα παιδιά μπορούν να κατανοήσουν αυτά που θα μάθουν. Ο διευθυντής ήταν απαράδεκτος, δεν είχε δικαίωμα να αντιδράσει καν απ τη στιγμή που ο νόμος δίνει το δικαίωμα της απαλλαγής. Να του κάνετε μια καταγγελία να βάλει μυαλό. Εγώ θα το έκανα!

Καλή χρονιά!

Το δώρο το είδα και στο blog, είναι πολύ ωραίο! Να σας ζήσει!

Κι εγώ πιστεύω με τον δικό μου τρόπο αλλά επειδή είναι λεπτό ζήτημα δεν μου άρεσε να μιλάω για αυτό και δεν κριτικάρω κανέναν (αρκεί να μην με ενοχλεί και καταπιέζει βέβαια).

Αν το φιογκάκι αποφασίσει πως θέλει πάρτυ για τα γεννεθλια του, οκ.. μ έχετε ξεφορτωθεί! Αν όχι.... :twisted::twisted::twisted:

http://70kids.dreamingofgalleries.me/when-she-walked-into-target-she-never-imagined-she-d-see-this-1?v=u8wGLLzecLMlRj9qFvljcA851BJsHi3x94E0&page=3

Καλημέρα, πολυαγαπημένες μου :D

Μπήκαμε πλέον στην περίοδο του σχολείο και πραγματικά τα χουμε βάψει μαύρα... και το φιογκάκι αλλά και εγώ.. "λατρεύουμε" το σχολείο! :mrgreen::mrgreen:

Ευτυχώς, αυτή την εβδομάδα, συνεχίζεται η πολύ δουλειά, οπότε τρέχω σε όλα τα επίπεδα και επειδή ο άντρας μου ειναι βραδινός, έχοντας μαζί και το παιδί.

Στα μεσο-διαστήματα όμως, με σωστή οργάνωση του χρόνου αλλά και φυσικά ανάλογα τα κέφια μου, κάνω τις δουλίτσες μου, ώστε να νιώθω ήρεμη.

Έχω ξεκινησει μεγάλο ξεκαθάρισμα ρούχων.. κάποια τα έχω βάλει για πώληση και κάποια {το μεγαλύτερο μέρος} το προωθώ σε φίλους αλλά και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Προχθές πήγα σε μία φίλη μου, στην οποία πήγα μία σακούλα ρουχαλάκια για εκείνη και την κόρη της. Μου είπε οτι πάντα "μαλώνουν" για το ποια θα τα πρωτο-βάλει και κατα-χάρηκα:

easy_zpslekrtsou.jpg

Χθες πήγα σε μία άλλη φιλη, λίγα ρουχαλάκια του φιογκακίου για τον γιο της. Αχ.. ελπίζω κάποια στιγμή να "αναπνεύσουν" οι ντουλάπες και τα συρτάρια μας.

Κατέβασα τις 2πλές κουρτίνες του υπνοδωματίου μας, πλύθηκαν, καθάρισα καλά και την κουρτινόβεργα και ξαναμπήκαν.. μοσχο-μύρισε όλο το σπίτι μαλακτικό...

easy2_zpsxl6lquq9.jpg

Σήμερα ήδη από το πρωί:

1) Σηκώθηκα, πλύθηκα, ντύθηκα και βάφτικα ελαφρώς

2) Πήγα το φιογκάκι σχολείο

3) Πήγα τράπεζα

4) Πήγα σούπερ μάρκετ, ψώνισα και τα έφερα σπίτι

5) Πήγα φούρνο, για ψωμί αλλά και ψωμάκια για σάντουϊτς

6) Πήγα σ ένα μαγαζί που ψωνίζω υλικά δουλειάς και αγόρασα λάδια για μασάζ καθώς και κάποια ακόμα υλικά.

7) Έκανα σαντουϊτσάκι για μένα {πρωϊνό} αλλά και για τη δουλειά του άντρα μου

8 ) Έπλυνα και έκοψα λαχανικά, για γεμιστά, καθώς και λίγες πατατούλες

9) Ετοίμασα και έβρασα τη γέμιση και γέμισα τα γεμιστά μου. Μπήκαν φούρνο

10) Γέμισα ένα πλυντήριο πιάτων και έπλυνα οτι περίσσεψε, καθώς χθες, δούλευα όλη μέρα, οπότε γινόταν ο χαμός στην κουζίνα μου... :|

11) Ετοίμασα ένα πλυντήριο με ευαίσθητα, για αργότερα

12) Πότισα τα λουλούδια

13) Τακτοποίησα τ αγορασμένα μου από τα σούπερ μάρκετ, ξε-σκάρταρα το ψυγείο μου και το τακτοποίησα κι αυτό

Και τώρα έκατσα λίγο, να σας μιλήσω...

Τρεχάτε ποδαράκια μας... :-)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...