Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Elin γιατί δεν έβαλες λαδομπογιά στο κρεβάτι;

Εγώ έβαψα με ριπολινη που διαλύεται με νέφτι όχι νερό, έκανα γερό κεφάλι :tongue: από την μυρωδιά, αλλά αυτό μου συνεστησαν για καλύτερο αποτέλεσμα...

Καλημέρα!

Ακριβώς για αυτό το λόγο!

Επίσης οι σύζυγοι μας έχουν κοινά όπως κι εμείς οι δύο άλλωστε...:wink:

Το αυτό!

Καλημέρα σε όλη την υπόλοιπη παρέα!

ΡαβΤ, είπες αποχνουδωτής?Άκουσα καλά? ΑΠΟΧΝΟΥΔΩΤΗΣ?!?!?ΑΠΟΧΝΟΥΔΩΤΗΣ?!?!?!

Πληροφορίες πληζ!!!

Έχω ένα σετ ριχτάρια, τα οποία είναι πραγματικά όμορφα, αλλά από τη χρήση-αν και σχετικά καινούρια-έχουν κάνει κομπάκια. Μπορεί ο αποχνουδωτής να τα σώσει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα elin, έχω κι εγώ έναν παροπλισμενο από το LIDL, ούτε θυμάμαι από πότε τον έχω... :tongue:

Ravt η Ειρήνη έχει γενέθλια σήμερα.

Χρόνια πολλά και καλά κι από εδώ, Ειρήνη, Ρηνακι, Ρηνιω!

Διαφημίσεις

Κοίτα.... Σχετικά με το Χριστουγεννιάτικο θέμα..... Θεωρώ πως τον Οκτώβριο είναι καλά να ανοιχτεί!!! Έεεεε;

:D:D:D

Αν το φιογκάκι αποφασίσει πως θέλει πάρτυ για τα γεννεθλια του, οκ.. μ έχετε ξεφορτωθεί! Αν όχι.... :twisted::twisted::twisted:

Με κανετε όμως να νιώθω να θελω να ξεκινησω πραγματα με αυτα που γραφετε!

Με εχετε μπριζώσει ομως να αρχισω σιγα σιγα.

Προσωπικα, αυτό που γράφεις και μόνο, ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ! Μπράβο! :D

Κορίτσια καλημέρα.

Γενικά, κυριαρχεί μεγάλη μαυρίλα και η διάθεση μου είναι στα πατώματα αλλά προσπαθώ όταν γυρίζω να κάνω πράγματα μαζί με τις κόρες και βόλτες όποτε μπορώ και αντέχω για να ξεφεύγω.

Αύριο πρεμιέρα για το ''Ψάχνοντας την Ντόρυ'', ανυπομονούν τόσο πολύ να το δουν!

Μην νομίζεις.. κάπως έτσι είμαστε όλοι... η μαυρίλα που μας έχουν καταδικάσει {όχι μονο στη χώρα μας αλλά παντού}, είναι κάτι το τραγικό... :|

Πως ήταν το έργο, μάτια μου?

Εν το μεταξυ εχω ενα θεμα. Γιατι ενω το σπιτι το χω καθαρο και περιποιημένο με πιανει ενα πραγμα και θελω να τα ξεσηκώσω όλα για καθαρισμα παλι? Με αγχώνει αυτο το πραγμα. Και με πιανει πανικος που πρεπει να φτιάξω ντουλαπες.

Οταν θα σε πιάνει αυτό το πράγμα {θα έχεις καταλάβει πόσο απεχθανομαι το να νιώθω αγχωμένη}, θα το παλεύεις.. θα σκέφτεσαι "μπράβο μου.. έχω καθαρό το σπιτάκι μου.. ας φτιάξω ένα καφεδάκι / τσαγάκι / χαμομηλάκι να πιω, να χαλαρώσω" :-D .

Με σώζει που είμαι ονειροπόλα έως αηδίας!

Σήμερα ο μπαμπάς μας πήγε για δουλειά (κάνοντας μια νέα αρχή σε πρόσωπα, μέρος και πρόγραμμα γεγονός που εμένα με αγχώνει περισσότερο), έφτιαξα πρωινό στα παιδιά και τώρα πίνω τον καφέ μου για να πάμε βολτούλα με τα πόδια έως το κρεοπωλείο για σνίτσελ κοτόπουλο καθώς η επισκέπτρια δήλωσε πως δεν θέλει φασόλια στο φούρνο!

Αχ.. κάνε μας 2, κοριτσάκι μου....!

Με το καλό εύχομαι, να πάει ο σύζυγος!

-Τσέκαρα με τα παιδιά τα περυσινά τους ρούχα, ξεχώρισα κάποια για χάρισμα, κάποια για πώληση και κάποια για ανακύκλωση και φυσικά κράτησα και τακτοποίησα καλύτερα στις ντουλάπες αυτά που τους κάνουν.

Αχ, αυτό πρέπει να το κάνω και γω... :?

Less is more!!!

Αχ, ν αγιάσει το στόμα σουυυυυυυυυυυυυυυ!!!! :P

Ειρηνάκι τελειο το χαλακι του φιογκακίου. Αχ εγω κανω λιστα στην λιστα και τπτ δεν κανω..

Αυτό είναι το χειρότερο, κορίτσι μου.

Εγώ, όταν βλέπω πως κάτι δεν λειτουργεί το καταργώ γιατί με στοιχειώνει περισσότερα. Το τετράδιο δηλαδη, το έκανα παλιότερα και για πολλά χρόνια. Οταν διαπίστωσα ότι δεν λειτουργεί {το είχα βαρεθεί}, το έδιωξα. Τώρα το ξεκίνησα ξανά καθώς υπάρχουν πολλάαααα που πρέπει να γίνουν και ένιωσα να το χρειάζομαι. Οργανώσου, εδώ είμαστε εμείς! :)

Καλημέρα κοριτσια μου! Μετα απο αρκετους σκοπελους κ προβληματα επιτελους βλεπουμε φως στο τουνελ κ κσπως μπαίνουμε σε μια σειρα. Ειχαμε διαφορα προβληματα, οικονομικα, εφοριακα, διαδικαστικα, δικαστικα, ενα προβλημα υγείας που ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, λυθηκε κ αυτο ειναι το βασικο! Μεταφεραμε την βάπτιση της μικρης κ θα γινει σε 2 εβδ. Τραπεζι δεν θα κανουμε γιατί δεν υπαρχουν χρηματα. Θα βγαλουμε εξω γονεις κ κουμπάρους κ τελος! Για την βάπτιση ειναι ολα ετοιμα αλλά δεν εχω στείλει προσκλητήρια ακόμα θα το κάνουμε σημερα αλλα εχω ειδοποιήσει τηλεφωνικα. Ολα τα αλλα θεματα που εχαμε εκτος βεβαια απο το οικονομικο βαίνουν καλως, ευτυχως. Μεσα σε ολα κ αυτο είναι που μας εχει δεσει τα χερια εινσι οτι κανουμε μετακομιση στο μαγαζι. Εχουμε χαλασει αρκετα χρηματα κ προβλεπονται κιαλλα κ εγω ειμαι ολη μερα με τα παιδια στο παλιο μαγαζι, ευτυχως εχουμε λιγο δουλιτσα. Σηκωνομαι απο το αγριο χαραμα για να μαγειρεψω κ να κανω δυο δουλειες κ ειμαι παρα πολυ κουρασμενη! Διακοπες δεν καταφεραμε να παμε αλλα δεν με ενοιαξε καθολου. Μονο στην σκεψη να μαζεψω βαλιτσες κ τσιμπραγκαλα βγαζω σπυρια!

Κατα τα αλλά ειμαστε καλα, τα παιδακια μας θεριευουν κ εγω ανυπομονώ να ξεκινησουν τα σχολεία για να ηρεμισει λιγο το κεφαλι μου!

Απο δουλειές το σπιτι ήταν στο ελεος του κ την κυριακη εκανα ενα ντου κ σουλουπωθηκε (εκανα κ τζαμια! )

Σας διαβαζω ανελλιπώς κ σας ευχαριστω ολες μια μια που με σκεφτεστε! Φιλακια πολλά

Γιωτάκο μου, πόσο χάρηκα που σε διάβασα! Μας λείπεις από την παρέα, να ξέρεις!

Μπράβο που προχωράτε τα θέματά σας

Μπράβο για την βάφτιση της μικρής και με το καλό!

Μπράβο που έχετε δουλίτσα!

Μπράβο για τις δουλίτσες που έκανες!

Σε περιμένω, πιο ήρεμη και εδώ είμαστε και μεις.. αφού το ξέρεις.. είμαστε το χαλαρωτικό φάρμακο η μία της άλλης! ;)

Καλημέρα να χαιρομαστε την Ρηνουλα μας :)

Ξέρω ότι εχω χαθει σας διαβάζω όμως ανελειπως ... :)

Σας φιλώ

Σοφάκι μου σ ευχαριστώ!!!

Ravt η Ειρήνη έχει γενέθλια σήμερα.

Χρόνια πολλά και καλά κι από εδώ, Ειρήνη, Ρηνακι, Ρηνιω!

Ματάκια μου εσύ.....! :P:p

Χρόνια της πολλά λοιπόν!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!!!

Ευχαριστω ραβφτακι μου! Να σαι καλα! Γενέθλια το ειρηνακι μας? Πολύχρονη κοπελα μου να τα εκατοστησεις, να εισαι γερη χαρουμενη κ ευτυχισμενη!

Σ ευχαριστώ Γιωτούλα μου!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Όντως χθες, ήταν τα γεννέθλιά μου.. άλλη μία χρονιά, που προσπαθώ να ζήσω τη ζωή μου όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ. Αλλη μία χρονιά που είμαι γερή και εγώ και η οικογένειά μου! Δόξα την Παναγία! :)

Είχα μία πολύ όμορφη μέρα. Δεν μου "βγήκε" δουλειά και έτσι το ευχαριστήθηκα.

Το πρωί, αφού το φιογκάκι με ξύπνησε με φιλιά και χάδια και μου έδωσε το δώρο του {μία χειροποίητη κάρτα, με μία φωτογραφία μου στην μέση, που μ έκανε αλοιφή για κάλους :mrgreen::mrgreen: }, το πήρα και πήγαμε {παρά την βροχή που καθόλου δεν μας έριξε} για καφέ σε μία φίλη μου. Γελάσαμε τρελά όταν διαπιστώσαμε οτι και εγώ αλλα και εκείνη, είχαμε πάρει δώρο η μία στην άλλη, κάτι για το λαιμό {είχε και εκεινη γιορτή πριν λίγο καιρό}! :mrgreen::mrgreen:

Μου πήρε ένα υπέροχο πολύ-πολύ λεπτό κολιεδάκι-αλυσίδα {κοντά στο λαιμό}, το οποίο λάτρεψα. Μία άλλη φίλη μου πριν χρόνια μου είχε πάρει ακόμα ένα παρόμοιο, το οποίο δεν βγάζω ποτέ και τώρα τα έκανα δύο. Ειναι όνειρο!

Επιστρέψαμε, έκανα ένα υπέροχο φαγάκι και ξεκουραζόμουν δεχόμενη ευχές από τους φίλους και συγγενείς μας.

Το μεσημέρι το μεγάλο αγόρι μου ήρθε με μία υπέροχη σύνθεση λουλουδιών... μικρή και σικάτη, σε λευκό και μωβ... τη λάτρεψα, κόρες μου!!!!!

Το απόγευμα, το μεγάλο αγόρι, που είπε να πάμε στο river, να ψωνίσω κάτι για δώρο μου!!!!! Με τα οικονομικά μας, γενικά δεν πολυ-ψωνιζω για μένα, οπότε ΠΕΤΑΞΑ!!!

Αγόρασα ένα υπέροχο, μαύρο, πολύ καλής ποιότητος κολάν και ένα πουλοβεράκι, μαλακό, σε γκρι χρώμα, μακρύ... νιώθω υπέροχα κόρες! Πήρα σετάκι!!! Πολύ οικονομικό από το stradivarious αλλά τόσο σικάτο.

Το βραδάκι σπίτι μας, ήρθε και ο μπαμπάς μου, τσιμπήσαμε και ηρεμίσαμε.

Από σήμερα, back to reality, δουλίτσα αλλά και δουλειές στο σπίτι μας. Έχω προχωρήσει πολλές σε δουλειές, έχω κάνει όμορφες τακτοποιήσεις αλλά θα σας γράψω ξεχωριστό ποστ για αυτές και ελπίζω να σας εμπνεύσουν!

Σας φιλώ, γλυκά, όλες!

777885dugw57gt25.gif

Χρόνια της πολλά λοιπόν!

Elin, δες εδώ την ανάρτησή μου έναν χρόνο πριν όταν και τον αγόρασα απ το lidl. Νομίζω έχει και στο jumbo

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/09/gadget.html

Καλημέρα!

Σε αγαπώ!

Ειρήνη,και του χρόνου με υγεία

Καλησπέρα κορίτσια,

εδώ και εγώ.Καλό φθινόπωρο να έχουμε.Σας διαβάζω καιρό και όλο ήθελα να γράψω αλλά η διάθεση είναι όχι απλά στα πατώματα αλλά ακόμα πιο κάτω και πιο κάτω και πιο κάτω.Δυστυχώς τα νέα με την πεθερά μου δεν είναι καλά και κατά πως φαίνεται το τέλος πλησιάζει.Ο άντρας μου εκτός από την τρελή πίεση στην δουλειά έχει την στεναχώρια του με την μάνα του και κυρίως γιατί δεν είναι κοντά της ώστε να την βοηθήσει.Να ανεβούν Αθήνα ούτε λόγος και από την δουλειά του δεν μπορεί να πάρει άδεια και έτσι γίνεται χειρότερα.Βέβαια τα οικονομικά όπως όλοι μας ένα μαύρο χάλι εγώ δεν βρίσκω δουλειά και η ψυχολογία μου είναι χάλια.Τέσπα αρκετά σας μαύρισα.

Τον προηγούμενο μήνα βάψαμε τα δωμάτια των παιδιών που ήταν πιο επείγον γιατί είχαν αρχίσει να σκάνε οι τοίχοι και δεν έπαιρνε άλλη αναβολή.Το δικό μας είδομεν πότε.Ετσι το παιδικό έγινε πράσινο και το εφηβικό πλεον κίτρινο.Διχρωμίες που σκεφτόμασταν να κάνουμε δεν κάναμε γιατί και περισσότερο χρώμα θα θέλαμε άλλα δεν είχαμε και διάθεση οπότε μονόχρωμα και θα παίξουμε με τα διακοσμητικά τα οποία και αυτά θα μπουν σιγά σιγά λόγω οικονομικών.Το μόνο που μας έχει μείνει είναι να βάψουμε τις ντουλάπες και τις πόρτες αλλά σιγά σιγά.Οπότε αφού μαζευτήκαμε με τα δωμάτια ετοιμαζόμαστε για το σχολείο.Οι τσάντες τους έχουν πλυθεί από το καλοκαίρι οπότε είναι έτοιμες για το σχολείο.Για να δούμε τί θα δούμε φέτος. Αγχώνομαι με τον μεγάλο που πλέον θα είναι γυμνάσιο πώς θα είναι στα μαθήματα,τί παρέες θα κάνει και γενικώς νιώθω ότι φεύγει σιγά σιγά από κοντά μου μεγαλώνει και όπως λέει ο άντρας μου το 2016 είναι τέλος εποχής για πολλά πράγματα.Και φυσικά τα μικρά τί δασκάλες θα έχουμε και γενικώς πώς θα πάμε;Αγχος άγχος άγχος αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω.

Μέσα σε όλα αυτά μας προέκυψε και σκολίωση στα δύο μεγάλα και έτσι θα τρέχω στο ΚΑΤ για να δούμε τί θα γίνει.Αλλά τσαντίζομαι περισσότερο γιατί τα παιδιά τα είχε δει ο παιδιάτρος τον Μάρτιο και τότε δεν μας είχε πει τίποτα και τώρα ξαφνικά σκολίωση τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ.

Το πρόγραμμα από την άλλη εβδομάδα με δραστηριότητες και μαθήματα δύσκολο οπότε καλά κουράγια σε όλους μας.

Αυτά για την ώρα και συγνώμη για την μαυρίλα.

καλησπέρα!ακόμα μια αγχωμένη με τις καινούργιες αρχές....η μεγάλη μου πρώτη, ο μικρός προνήπια και γω σε καινούργιο σχολείο - επιλογή μου μεν, δύσκολη η νεα αρχή δε...- είμαι και άνθρωπος που πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό...αχ, δεν γίνεται να ρθει αρχές Νοεμβρίου, να χουν τακτοποιηθεί όλα να χουμε βρει ρυθμούς??πολλά ζητάω ε..

Γιώτα μου μπράβο που τα λύσατε τα σημαντικότερα, σε σκεφτόμουν...με το καλό η βάφτιση

Ειρήνη μου μπράβο που τα βλέπεις όλα με τόσο αισιόδοξη ματιά, μακάρι να το χα αυτό, μου λείπει αυτό το στοιχείο...

Εμείς είδαμε πρόσφατα το "Μπάτε σκύλοι αλέστε", πολύ καλό!

φιλιά πολλά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν το "Ψάχνοντας την Ντορι" είναι εξίσου καλό με τον Νέμο κατά την ταπεινή μου γνώμη. Ο Νεμο είναι μια ταινία που θα μείνει στην ιστορία, θεωρώ πως θα γίνει κλασσική ταινία στο μέλλον, αλλά και η Ντόρι μια χαρά ήταν 12 χρόνια μετά.

Αστείο, συγκινητικό σε στιγμές και καθόλου βαρετό.

Μας άρεσε πολύ και ανυπομονούμε ήδη να το ξαναδούμε.

Την Κυριακή θα πάμε να δούμε το "Μπάτε σκύλοι αλέστε" κι εμείς mirtoula. Νομίζω θα μας αρέσει πολύ, ότι πρέπει πριν τα σχολεία...... Μπρρρρ.

Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά, σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

...λες και μας ματιάζουν, βρε κορίτσια μου... :roll: . Διάβασα και τα νέα της Νάσιας μας.. λες και μας ματιάζουν...

Και γω σε πολύ περίεργη κατάσταση... είδα κι έπαθα να ηρεμίσω κάπως τον άντρα μου στο τηλέφωνο, που είναι μόνιμη κατάσταση τελευταία.. τους έχουν τρελάνει στη δουλειά, κόρες... άσχημες συμπεριφορές, μισθός για γέλια και σήμερα τους ξεφούρνησαν πως θέλουν να τους μιλήσουν μετά τη λήξη της βάρδιάς τους και μάλλον για μία ακόμα μείωση μισθού.... :( .

Θα επανέλθω...με τα δικά μας

777885dugw57gt25.gif

Όντως χθες, ήταν τα γεννέθλιά μου.. άλλη μία χρονιά, που προσπαθώ να ζήσω τη ζωή μου όσο το δυνατόν καλύτερα μπορώ. Αλλη μία χρονιά που είμαι γερή και εγώ και η οικογένειά μου! Δόξα την Παναγία! :)

Είχα μία πολύ όμορφη μέρα. Δεν μου "βγήκε" δουλειά και έτσι το ευχαριστήθηκα.

Το πρωί, αφού το φιογκάκι με ξύπνησε με φιλιά και χάδια και μου έδωσε το δώρο του {μία χειροποίητη κάρτα, με μία φωτογραφία μου στην μέση, που μ έκανε αλοιφή για κάλους :mrgreen::mrgreen: }, το πήρα και πήγαμε {παρά την βροχή που καθόλου δεν μας έριξε} για καφέ σε μία φίλη μου. Γελάσαμε τρελά όταν διαπιστώσαμε οτι και εγώ αλλα και εκείνη, είχαμε πάρει δώρο η μία στην άλλη, κάτι για το λαιμό {είχε και εκεινη γιορτή πριν λίγο καιρό}! :mrgreen::mrgreen:

Μου πήρε ένα υπέροχο πολύ-πολύ λεπτό κολιεδάκι-αλυσίδα {κοντά στο λαιμό}, το οποίο λάτρεψα. Μία άλλη φίλη μου πριν χρόνια μου είχε πάρει ακόμα ένα παρόμοιο, το οποίο δεν βγάζω ποτέ και τώρα τα έκανα δύο. Ειναι όνειρο!

Επιστρέψαμε, έκανα ένα υπέροχο φαγάκι και ξεκουραζόμουν δεχόμενη ευχές από τους φίλους και συγγενείς μας.

Το μεσημέρι το μεγάλο αγόρι μου ήρθε με μία υπέροχη σύνθεση λουλουδιών... μικρή και σικάτη, σε λευκό και μωβ... τη λάτρεψα, κόρες μου!!!!!

Το απόγευμα, το μεγάλο αγόρι, που είπε να πάμε στο river, να ψωνίσω κάτι για δώρο μου!!!!! Με τα οικονομικά μας, γενικά δεν πολυ-ψωνιζω για μένα, οπότε ΠΕΤΑΞΑ!!!

Αγόρασα ένα υπέροχο, μαύρο, πολύ καλής ποιότητος κολάν και ένα πουλοβεράκι, μαλακό, σε γκρι χρώμα, μακρύ... νιώθω υπέροχα κόρες! Πήρα σετάκι!!! Πολύ οικονομικό από το stradivarious αλλά τόσο σικάτο.

Το βραδάκι σπίτι μας, ήρθε και ο μπαμπάς μου, τσιμπήσαμε και ηρεμίσαμε.

Από σήμερα, back to reality, δουλίτσα αλλά και δουλειές στο σπίτι μας. Έχω προχωρήσει πολλές σε δουλειές, έχω κάνει όμορφες τακτοποιήσεις αλλά θα σας γράψω ξεχωριστό ποστ για αυτές και ελπίζω να σας εμπνεύσουν!

Σας φιλώ, γλυκά, όλες!

Να τα καλοφορέσεις, με'γειά!!! :P:p

Μπράβο στο αγόρι σου! :wink::wink:

Μέσα σε όλα αυτά μας προέκυψε και σκολίωση στα δύο μεγάλα και έτσι θα τρέχω στο ΚΑΤ για να δούμε τί θα γίνει.Αλλά τσαντίζομαι περισσότερο γιατί τα παιδιά τα είχε δει ο παιδιάτρος τον Μάρτιο και τότε δεν μας είχε πει τίποτα και τώρα ξαφνικά σκολίωση τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ.

Το πρόγραμμα από την άλλη εβδομάδα με δραστηριότητες και μαθήματα δύσκολο οπότε καλά κουράγια σε όλους μας.

Αυτά για την ώρα και συγνώμη για την μαυρίλα.

Καλό φθινόπωρο.

Κι εγώ έχω σκολίωση, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα όμως. Προσοχή στο πως κάθονται, μερικές φορές κάθομαι ακόμη στραβά όταν ξεχνιέμαι.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με μικρά και μεγάλα παιδιά.

...λες και μας ματιάζουν, βρε κορίτσια μου... :roll: . Διάβασα και τα νέα της Νάσιας μας.. λες και μας ματιάζουν...

Και γω σε πολύ περίεργη κατάσταση... είδα κι έπαθα να ηρεμίσω κάπως τον άντρα μου στο τηλέφωνο, που είναι μόνιμη κατάσταση τελευταία.. τους έχουν τρελάνει στη δουλειά, κόρες... άσχημες συμπεριφορές, μισθός για γέλια και σήμερα τους ξεφούρνησαν πως θέλουν να τους μιλήσουν μετά τη λήξη της βάρδιάς τους και μάλλον για μία ακόμα μείωση μισθού.... :( .

Θα επανέλθω...με τα δικά μας

Τα ζω δυστυχώς λόγω δουλειάς, εκβιασμοί, ψυχολογική πίεση, κακοποίηση λεκτική και ψυχολογική, δεν πληρώνουν......

Κι εμένα μου έκαναν μια μικρή ακόμη μείωση από τον Μάρτιο και μετά..... Βρίσκουν και κάνουν, η αλήθεια είναι αυτή. Είναι ελάχιστοι οι εργοδότες που συμπεριφέρονται ανθρώπινα, δυστυχώς.

Όλα καλά εύχομαι Ειρήνη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...