Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Καιρό εχω να μπω.. αλλα παντα σας διαβαζω εννοείται αυτό!!!! Απλά ήταν περίεργα για μας το τελευταίο διαστημα.

Ειρηνάκι μου χαίρομαι που επανήλθες..

Αφροδιτάκι ουτε μενα μου εφτασαν οι διακοπες φέτος και δεν πηγαμε και πουθενα και δεν εκανα και τιποτα στο σπιτι περα των καθημερινών.

Με κανετε όμως να νιώθω να θελω να ξεκινησω πραγματα με αυτα που γραφετε!

ΤΙ ωραία που ανανεώνετε τα παιδικά. Εμεις του χρόνου να μαστε καλα!

Ραβτάκι παντα σε θαυμάζω για το πόσα κανεις!!!

Ειρηνη μου εγω τελευταια αποφευγω να γραφω όσα θελω γιατι τελικα ποτε τιποτα δεν κανουμε. Παω στα καταστηματα βλεπω και φευγω όπως πηγα.. και στα ρούχα θελουμε αλλαγη να ανανεωθούμε λίγο αλλα μπα.

Ολόκληρο χρόνο μακαρι να καταφερνουμε να έχουμε φαγητο ρούχα για το παιδι να πηγαίνει καμια δραστηριότητα και να του κανουμε ενα παρτακι

Με εχετε μπριζώσει ομως να αρχισω σιγα σιγα.

Φιλια για την ώρα χ χ

Καλησπέρα κορίτσια μου και παλι.

Σημερα καναμε μόνο τα ψώνια του σπιτιού απο το σουπερμαρκετ και φρουταρία και τα τακτοποιησαμε όλα και επλυνε τα φρούτα και λαχανικα ο αντρας μου

Και τα τακτοποίησα.

Εφτιαξα μπιφτέκια φαγαμε επλυνα τα πιατα τα σκούπισα και τα φύλαξα τακτοποίησα ότι υπηρχε και μαζεψα τα στεγνα ρούχα. Αυριο μετα τη δουλεια εχω να σιδερώσω 3 πλυντηρια..

Καλό ξημέρωμα χ

Κορίτσια καλημέρα.

Φύγαμε για Σ/Κ και δεν έγινε τίποτα στο σπίτι από δουλειές που ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν.

Γυρίσαμε, έπλυνα κι άλλα ρούχα και μεγάλωσε το βουνό των ασιδέρωτων...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αλλά...;) με έχει πιάσει μαγειρικός οίστρος! Έφτιαξα φανουρόπιτα για την εκκλησία το Σάββατο το πρωί και πίτσα για το Σάββατο το βράδυ (την πήραμε μαζί μας να την ψήσουμε στο εξοχικό).

Κυριακή μεσημέρι φάγαμε σε ψαροταβέρνα με τους γονείς μου, τους βγάζουμε έξω κάθε καλοκαίρι σαν ένα μικρό ευχαριστώ για τα παιδιά που τα κρατάνε για κάποιο διάστημα στο εξοχικό τους. Παλιότερα το κάναμε και πιο συχνά αλλά τώρα.....Τέλος πάντων είναι κάτι σαν παράδοση στο δικό μου μυαλό.

Επιστροφή Κυριακή βράδυ και μαγείρεψα ένα ταψί γεμιστά.

Δευτέρα βράδυ μαγείρεψα για την Τρίτη φιογκάκια με κιμά και εχθές το βράδυ έφτιαξα την πολυπόθητη μαρμελάδα σταφύλι.

Σήμερα θα φάμε περισσεύματα.

Γενικά, κυριαρχεί μεγάλη μαυρίλα και η διάθεση μου είναι στα πατώματα αλλά προσπαθώ όταν γυρίζω να κάνω πράγματα μαζί με τις κόρες και βόλτες όποτε μπορώ και αντέχω για να ξεφεύγω.

Αύριο πρεμιέρα για το ''Ψάχνοντας την Ντόρυ'', ανυπομονούν τόσο πολύ να το δουν!

Καλησπέρα κορίτσια μου χ χ

Αφροδιτούλα καλε μου τρεξαν τα σαλια βραδιάτικα.. πόσα εφτιαξες? Διαβαζα και δεν τελείωναν.. μπράβο σου!!!

Εγω σημερα σχόλασα πηρα το παιδι και την αδελφη μου καναμε μια μικρη βολτούλα με το αμαξι ηρθαμε σπιτι εκανα το παιδι μπανιο εβαλα να ψησω πιτσες ηρθε ο αντρας μου φαγαμε μετα ειδαμε μια ταινια εγω κατα τη διαρκεια της ταινιας σιδερωσα 3 πλυντηρια ρούχα.. επιτελους! Με το που τελείωσε η ταινια ο αντρας μου και το παιδι επλυναν δοντια και ξαπλωσαν εγω επλυνα πιατα καθαρισα παγκους εστρωσα καλα τα ριχταρια ξεσκόνισα το κεντρικό τραπεζάκι μαζεψα τα σκουπιδια και τα μπουκάλια για ανακύκλωση φύλαξα το σιδερο φύλαξα τα σιδερωμένα και πηγα σπιτι την αδελφή μου. Τώρα θα ξαπλώσω και γω..

Εν το μεταξυ εχω ενα θεμα. Γιατι ενω το σπιτι το χω καθαρο και περιποιημένο με πιανει ενα πραγμα και θελω να τα ξεσηκώσω όλα για καθαρισμα παλι? Με αγχώνει αυτο το πραγμα. Και με πιανει πανικος που πρεπει να φτιάξω ντουλαπες.

Καληνύχτα χ χ φιλια θα τα πούμε αυριο χ χ

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!

Αφροδιτάκι, δεν είσαι η μόνη. Γενικά έχω ένα bad mood αλλά το παλεύω φέρνοντας τις ευχαριστες σκέψεις μπροστά. Με σώζει που είμαι ονειροπόλα έως αηδίας!

Χθες, αφού ξεμπερδέψαμε με τα χωριά και τα πανηγύρια, κάναμε τα εξής:

-Πήγαμε σε 2 σουπερ μάρκετ, ψωνίσαμε και τακτοποίησα τα ψώνια στο ψυγείο και τα πέταξα στην τροφοθήκη. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται άμεσα τακτοποίηση η τροφοθήκη γιατί από πριν τις διακοπές μας έχει γίνει μαντάρα και αφού δε χωράνε σωστά, τα πετάω όπου να ναι!

-Έβαλα πατάτες στο φούρνο (για να συνοδεύσουμε το ψητό αρνί απ την προηγούμενη ημέρα), έφτιαξα τζατζίκι και ντοματοσαλάτα να φάμε.

-Μάζεψα την κουζίνα, έπλυνα και τακτοποίησα σκεύη

-Όσο η μεγάλη μάζευε τα παιχνίδια απ το σαλόνι (και τα πέταγε σε μια γωνία γκρρρρρρρρ) εγώ ξεσκόνιζα.

-Σκούπισα τον κάτω όροφο, έσπασα ένα βαζάκι και ξανασκούπισα (γκρρρρρ)

-Σκούπισα την εσωτερική σκάλα

-Ξεσκόνισα τον επάνω όροφο

-Τακτοποίησα τα εκτός θέσης

-Έβαλα τα σιδερωμένα στις θέσεις τους

-Καθάρισα το πάνω μπάνιο

-Έστρωσα τα κρεβάτια

-Σιδέρωσα 1 πλυντήριο που είχε μείνει

-Μάζεψα σιδερώστρα και σίδερο

-Σκούπισα τον επάνω όροφο

-Μάζεψα τα σκουπίδια από παντού και τα πήγα στον κάδο

-Καθάρισα το κάτω μπάνιο

-Έστρωσα τα ριχτάρια

Ο σύζυγος κούρεψε το γκαζόν αφαιρώντας ένα μεγάλο ματσάκι ωραιότατου δυόσμου που φύτρωσε μόνος του στον κήπο. Το πήρα, το έβαλα σε γλαστράκι και το τοποθέτησα στο μπαλκόνι μαζί με τα υπόλοιπα μυρωδικά μου.

Ήρθαν οι παππούδες με τα μικρά μου ξαδελφάκια, τα παιδιά έπαιξαν, εμείς τα είπαμε και μου άφησαν την ξαδέλφη μου για διανυκτέρευση. Αφού κοίμισα τον μικρό, παραγγείλαμε πίτσες, φάγανε τα κορίτσια και εγώ αφού πότισα τον κήπο έπλυνα και τα δυο κάτω μπαλκόνια.

Μάζεψα την κουζίνα (ξανααααααα), έστρωσα το κρεβάτι για την επισκέπτριά μας, έβαλα τα κορίτσια στα κρεβάτια τους και αφού κους κούσεψαν για καμιά ώρα τελικά κοιμήθηκαμε όλοι ταυτόχρονα.

Σήμερα ο μπαμπάς μας πήγε για δουλειά (κάνοντας μια νέα αρχή σε πρόσωπα, μέρος και πρόγραμμα γεγονός που εμένα με αγχώνει περισσότερο), έφτιαξα πρωινό στα παιδιά και τώρα πίνω τον καφέ μου για να πάμε βολτούλα με τα πόδια έως το κρεοπωλείο για σνίτσελ κοτόπουλο καθώς η επισκέπτρια δήλωσε πως δεν θέλει φασόλια στο φούρνο!

Το απόγευμα όλοι μαζί θα πάμε να κάνουμε επανεγγραφή στη σχολή εικαστικών για τη μεγάλη & θα πάμε την ξαδελφούλα στα μισά του δρόμου για το χωριό ώστε να διευκολυνθούν οι παππούδες.

Αύριο πιθανότατα θα πάμε και σε έναν αθλητικό σύλλογο να δούμε αν θα γράψουμε την κόρη μου και ρυθμική.

Για αγγλικά μου είπαν καλύτερα από την Τρίτη Δημοτικού να ξεκινήσουμε. Εσείς πότε ξεκινήσατε αγγλικά στα παιδιά σας;

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο φθινόπωρο!

ceb687ebc711fc850509de359daa4b3a.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλό μήνα, καλό μήνα! Αχ τρελαίνομαι για το φθινόπωρο, πάντα μου άρεσε πολύ! Πολύ ωραία φώτο ravt, ταξιδιάρικη!

Καλή αρχή για τον σύζυγο ravt, εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σχετικά με τα αγγλικά, η μεγάλη μου κόρη ξεκίνησε στην Γ' δημοτικού και όντως είναι η κατάλληλη ηλικία (αλλά καταλάβαινε και μίλαγε από πολύ μικρή επειδή της μίλαγε ο σύζυγος αγγλικά από μωρό). Δεν ήξερε βέβαια ορθογραφία καλά και γραμματικούς κανόνες αλλά της φάνηκε πολύ εύκολο λόγω της επαφής που είχε ούτως ή άλλως.

Η μικρή θα πάει φέτος Β' δημοτικού, δεν είμαστε σίγουροι αλλά μάλλον θα ξεκινήσει φέτος. Η μικρή μας λοιπόν δεν έχει μεγάλη επαφή επειδή από όταν άρχισε να μιλάει εκδήλωσε την δυσαρέσκεια για την αγγλική γλώσσα που χρησιμοποιούσε ο μπαμπάς στο σπίτι και ήθελε να της μιλάει μόνο ελληνικά. Γι' αυτό σκεφτόμαστε μήπως αρχίσει λίγο νωρίτερα αλλά να σας πω δεν την βλέπω και πολύ ώριμη ακόμη.....

Κορίτσια η μαρμελάδα σταφύλι βγήκε τέλεια, ίσως λίγο πιο γλυκιά από ότι φανταζόμουν.

Συνταγή εδώ: http://www.cretangastronomy.gr/2014/10/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9-2/

Εχθές παρήγγειλα από e-shop κάποια έργα και αφίσες που διάλεξε η μεγάλη για το δωμάτιο της, θα έρθουν σε 5-10 μέρες. Θα πρέπει μετά να διαλέξουμε κορνίζες και έτοιμο το δωμάτιο της! Σας χρωστάω φώτος το ξέρω, θα το κάνω όμως όποτε προλάβω.

Φιλιά!

Αγαπημένες μου, :P

Μετά τις διακοπές, για μένα, πάντα είναι η «νέα χρονιά»… η περίοδος που αρχίζουν τα σχολεία και μετά το υπέροχο ξεμυάλισμα των διακοπών, ξαναμπαίνουμε σε «πρόγραμμα» και οργανωνόμαστε.

Οπότε τώρα, σιγά-σιγά, χωρίς χρονοδιάγραμμα, με μόνο «κλειδί» την οργάνωση του χρόνου αλλά και τις αντοχές μου, κάνω αρκετές δουλίτσες.. και καθαριότητας και οργανωτικές και γενικές τακτοποιήσεις.

Αυτή την εβδομάδα, είχα πολύ-πολύ δουλίτσα. Ανάμεσα στη δουλειά όμως, οργανώθηκα σωστά και έτσι βρήκα χρόνο να κάνω και κάποιες δουλίτσες που ήθελα:

Σας γράφω τα διάφορά μου και ελπίζω να τα βρείτε χρήσιμα και να παρακινηθείτε:

Aγόρασα ένα τετράδιο, μόνο δικό μου και εκεί σημειώνω δουλίτσες. Οτιδήποτε μπορείτε να φανταστειτε. Αγορές που πρέπει να γίνουν.. δουλειές που είναι στα υπόψη.. γιατροί που πρέπει να επισκεφτούμε.. τα πάντα. Θα σας γράψω με λεπτομέρειες άλλη φορά γι αυτό.

Έπλυνα την παιδική μοκέτα του φιογκακίου, στο μπαλκόνι. Την άπλωσα κάτω και την έκανα «λουλούδι»… πάει κι αυτή η δουλίτσα

easy_zpswscmm2kc.jpg

Επλυνα καλά το μπροστινό μου μπαλκόνι, καθάρισα τις γλάστρες μου από φύλλα / κλαράκια κτλ., και το μεγάλο αγόρι πρόσθεσε χώμα. Οι γλάστρες μας είναι υπέροχες.

easy3_zpsjqo0ri0r.jpg

Σαπούνισα και έπλυνα, καλά, τη σχολική τσάντα του φιογκακίου, μιας που πέρσι την χρυσο-πληρώσαμε οπότε και φέτος την ίδια. Χρειάζεται 1-2 επιδιορθώσεις αλλά με αυτό θα ασχοληθώ απο βδομάδα.

easy1_zpsxd9iq120.jpg.html?sort=3&o=2easy1_zpsxd9iq120.jpg

Για την ώρα σας αφήνω. Είχαμε 2 προβλήματα... με την αλουμινένια πόρτα του σαλονιού αλλά και με τα στόρια στο παιδικό. Ευτυχώς βρήκαν έναν κύριο που ασχολείται με αλουμίνια και περιμένω να έρθει για επισκευές.

Σας φιλώ και θα επανέλθω!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα & καλή εβδομάδα κορίτσια!

1 εβδομάδα πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, έχω αφήσει λίγο πίσω τα καθαρίσματα για να ολοκληρωθούν οι τακτοποιήσεις.

-Έπλυνα το φθινοπωρινό κουβερλί της μεγάλης που είχε μείνει έξω απ τη ντουλάπα

-Βρήκαμε όλα τα σχολικά, ξύσαμε μολύβια, τσεκάραμε τους μαρκαδόρους και τακτοποιήσαμε το γραφείο και τα συρτάρια της βιβλιοθήκης της. Φτιάξαμε την κασετίνα, αγοράσαμε καινούργια τσάντα γιατί η μαμά μπέρδεψε τις θερμοκρασίες και την ζεμάτισε την προηγούμενη, σημειώσαμε τις ελλείψεις και θα περιμένουμε την περιβόητη λίστα για να ψωνίσουμε ότι χρειάζεται.

-Κάναμε κάποιες αγορές ενόψει χειμώνα σε ότι ελλείψεις είχαμε (ψωνίζω στις χειμερινές εκπτώσεις φόρμες κ πυτζάμες οπότε απ αυτά είμαστε υπερ-πλήρεις), ψώνισα και εγώ επιτέλους χρηστικά καθημερινά ρούχα και αθλητικά παπούτσια οπότε θα πνέει και μια ανανέωση στη ντουλάπα μου επιτέλους!

-Τσέκαρα με τα παιδιά τα περυσινά τους ρούχα, ξεχώρισα κάποια για χάρισμα, κάποια για πώληση και κάποια για ανακύκλωση και φυσικά κράτησα και τακτοποίησα καλύτερα στις ντουλάπες αυτά που τους κάνουν.

-Σιγά σιγά βγάζω και πλένω τα καινούργια ρούχα ώστε το πρώτο πλύσιμο να γίνει με στέγνωμα στον ήλιο και σιδέρωμα.

-Χθες έπλυνα και τα παπούτσια που φοράνε αυτό το διάστημα για να φρεσκαριστούν

-Τακτοποίησα τη χαβούζα παιχνιδιών στην οποία είχε εξελιχθεί το σαλόνι μας. Τα βρεφικά που είναι σε καλή κατάσταση θα δοθούν, εκείνα που πέρασαν από δυο παιδιά πετάχτηκαν και μοίρασα σε δωμάτιο/σαλόνι/υπόγειο εκείνα που είναι σε χρήση ώστε και χαμός να μη γίνεται και να έχει παιχνίδια στο δωμάτιο τώρα που ξεκινά το σχολείο και θα πρέπει να χω το νου μου και στο διάβασμα της μεγάλης και αυτά στο υπόγειο να αποτελούν συχνές εκπλήξεις ώστε να ανανεώνονται τα παιχνίδια για να μη βαριέται.

Μιας και ανακάλυψα πως του αρέσουν τα playmobil θα τους φτιάξω έναν κοινό "σταθμό" playmobil ώστε να παίζουν εκεί όποτε θέλουν μαζί ή χώρια. Άρα μόλις κατέβασα τα παλιά, ανέβασα τα playmobil.

-Σήμερα θα πλύνω τα λούτρινα (σε 2-3 δόσεις καθώς είναι πολλά!)

-Έπλυνα ριχτάρια και μαξιλαροθήκες καναπέ. Πρέπει σήμερα να καθαρίσω καλά τον καναπέ και να τα στρώσω

-Έχω θέσει deadline στη μεγάλη να τακτοποιήσει τα παιχνίδια της έως το Σάββατο. Αλλιώς μπαίνω και πετάω!

-Σειρά για ανακύκλωση έχουν η παλιά εσπρεσιέρα και η τοστιέρα που έχουν χαλάσει αλλά εξακολουθώ να τις εχω στον πάγκο και το μπλέντερ επιτέλους αποσύρεται στο υπόγειο καθώς επιτέλους κόψαμε τα αλεσμένα!

-Όοοοοοοοταν μαζέψουμε χρήματα, θα κάνουμε μια όμορφη προσθήκη στην κουζίνα καθώς είναι μικρή. Ούτε χώρους αποθήκευσης έχει πολλούς, ούτε πάγκους ούτε τραπέζι που να χωράμε όλοι πια.

-Έγιναν και κάποιες εργασίες συντήρησης, όπως αλλαγή καπέλου καμινάδας, καθάρισμα τζακιού κ.α.

Όπως καταλάβατε, πνίγομαι! Και ακόμα δεν ξέρω πότε θα κατεβάσω κουρτίνες. Γιατί αν περιμένω να έρθει ο καιρός να στρώσω (ελπίζω να αντέξουμε 1 ακόμα μήνα), θα χάσω τον ήλιο!

Ειρήνη και εγώ το κάνω αυτό με το τετράδιο, χρόνια τώρα!

Καλή εβδομάδα σας εύχομαι, να είστε όλες καλά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμένα!

Πάρτε ιδέες από τις κοπέλες μας και αρχίστε το ξεκαθάρισμα!

Less is more!!!

Έπλυνα κι εγώ τσάντες στην μπανιέρα και έκαναν μια μίνι απογραφή σχολικών προμηθειών για να δούμε τι μας λείπει για την λίστα μας.

Εχθές πήγα στο σχολείο το απόγευμα (καθότι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου) για να πάρω κάποια έντυπα και να αρχίζω να προετοιμάζομαι για τις εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο-Νοέμβριο.

Μαγείρεψα αυγά με λουκάνικο χωριάτικο το Σάββατο,

κεμπάπ με πατάτες φούρνου, πίτες και τζατζίκι εχθές και φακές για σήμερα.

Για αύριο σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτα-μανιτάρια.

Δεν είμαι καλά γενικώς αλλά προσπαθώ πολύ.

Εκτός από τα παραπάνω και πλύσιμο μπαλκονιών-πλύσιμο ρούχων, δεν έκανα άλλες δουλειές το Σ/Κ, πήγαμε και βόλτες....δεν είχα άλλη αντοχή ούτε και θέληση.

Φιλιά!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Αφροδιτάκι μου υπομονη. Και γω δεν ειμαι καλα και μονο η υπομονη μου εμεινε.

Ραβτ τι ωραία που φτιαξατε τα σχολικα. Αχ πολλα παιχνιδια και μεις.. εγω ειμαι στη φαση να τα δώσω να τα κρατησω για 2ο? Θα κανουμε 2ο? Δεν ξερω..

Ειρηνάκι τελειο το χαλακι του φιογκακίου. Αχ εγω κανω λιστα στην λιστα και τπτ δεν κανω..

Το καλο το σ/κ πηγαμε εκδρομη 4 ζευγαρια με παιδια εμεις με δωρεαν διανυκτέρευση και περασαμε ωραια.. εβρεξε κιόλας.. τελεια!!!

Επιστρέψαμε τακτοποιησα οτι πηραμε μπανια φαγητο εβαλα πλυντηριο και σημερα δουλεια τα καθημερινα και αυριο εχω πολύ σίδερο.

Εγώ ποτε θα τα φτιαξω ολα δεν ξερω.

Καλό ξημέρωμα να εχουμε χ χ φιλια χ χ

Καλημέρα κοριτσια μου! Μετα απο αρκετους σκοπελους κ προβληματα επιτελους βλεπουμε φως στο τουνελ κ κσπως μπαίνουμε σε μια σειρα. Ειχαμε διαφορα προβληματα, οικονομικα, εφοριακα, διαδικαστικα, δικαστικα, ενα προβλημα υγείας που ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, λυθηκε κ αυτο ειναι το βασικο! Μεταφεραμε την βάπτιση της μικρης κ θα γινει σε 2 εβδ. Τραπεζι δεν θα κανουμε γιατί δεν υπαρχουν χρηματα. Θα βγαλουμε εξω γονεις κ κουμπάρους κ τελος! Για την βάπτιση ειναι ολα ετοιμα αλλά δεν εχω στείλει προσκλητήρια ακόμα θα το κάνουμε σημερα αλλα εχω ειδοποιήσει τηλεφωνικα. Ολα τα αλλα θεματα που εχαμε εκτος βεβαια απο το οικονομικο βαίνουν καλως, ευτυχως. Μεσα σε ολα κ αυτο είναι που μας εχει δεσει τα χερια εινσι οτι κανουμε μετακομιση στο μαγαζι. Εχουμε χαλασει αρκετα χρηματα κ προβλεπονται κιαλλα κ εγω ειμαι ολη μερα με τα παιδια στο παλιο μαγαζι, ευτυχως εχουμε λιγο δουλιτσα. Σηκωνομαι απο το αγριο χαραμα για να μαγειρεψω κ να κανω δυο δουλειες κ ειμαι παρα πολυ κουρασμενη! Διακοπες δεν καταφεραμε να παμε αλλα δεν με ενοιαξε καθολου. Μονο στην σκεψη να μαζεψω βαλιτσες κ τσιμπραγκαλα βγαζω σπυρια!

Κατα τα αλλά ειμαστε καλα, τα παιδακια μας θεριευουν κ εγω ανυπομονώ να ξεκινησουν τα σχολεία για να ηρεμισει λιγο το κεφαλι μου!

Απο δουλειές το σπιτι ήταν στο ελεος του κ την κυριακη εκανα ενα ντου κ σουλουπωθηκε (εκανα κ τζαμια! )

Σας διαβαζω ανελλιπώς κ σας ευχαριστω ολες μια μια που με σκεφτεστε! Φιλακια πολλά

Καλημέρα σε όλες! Γιωτάκι, σε σκεφτόμουν που χεις χαθεί... Μακάρι όλα σύντομα να τα αφήσετε στο παρελθόν!

Γεια σου Σοφία φωτοβολίδα! Ποια Ρηνούλα γιορτάζει;

Εγώ προχθές τελικά έκανα ένα ντου και κάπως καθαρίσαμε πάλι.

-Σκούπισα καλά τον καναπέ

-Καθάρισα λίγους λεκέδες τοπικά

-Πέρασα με λευκό ξίδι για φρεσκάδα και καθάρισα τα inox πόδια

-Σε κάποια σημεία είχε κομπάκια ο καναπές οπότε πέρασα με τον αποχνουδωτή

-Ξεσκόνισα πάνω και κάτω

-Σκούπισα πάνω και κάτω

-Σφουγγάρισα κάτω

-Καθάρισα τα δυο τζάμια του σαλονιού που ήταν αίσχος

-Καθάρισα τα μπάνια

-Έβαλα 2 πλυντήρια ρούχων, 1 πλυντήριο με τα λούτρινα του μικρού και 1 με το μαξιλάρι του συζύγου. Τα άπλωσα και τα μάζεψα.

-Σκούπισα τον καναπέ που είναι στο δωμάτιο του μικρού και τακτοποίησα εκεί τα κουκλάκια του.

-Έστρωσα τα ριχτάρια στον καναπέ, έβαλα τις μαξιλαροθήκες στα μαξιλάρια του καναπέ και τα 5 απ αυτά που είχαν πάρα πολλά κομπάκια (τα άλλα 4 είναι άλλο ύφασμα και δεν κάνει κόμπους!) τα πέρασα με τεράστια υπομονή με τον αποχνουδωτή!

Όλο και κάτι άλλο θα έκανα αλλά δεν τα θυμάμαι!

Χθες, ξεκινήσαμε δίαιτα. Παρά τη βροχή που είχε ξεκινήσει απ τα ξημερώματα, ο σύζυγος πήρε την α' λίστα και πήγε για κρέατα στον χασάπη και αφού στο μεταξύ τάισα τον μικρό φρούτα, πήγαμε οικογενειακώς σούπερ μάρκετ.

Γυρίσαμε, τακτοποίησα τα ψώνια, χώρισα τα κρέατα και τα έβαλα στην κατάψυξη. Έφτιαξα φασολάκια για να φάνε οι υπόλοιποι και έψησα 2 φιλέτα κοτόπουλο στο σχαροτήγανο για εμένα αλλά και για το βραδινό του συζύγου.

Φάγαμε, μάζεψα την κουζίνα, έφτιαξα μπιφτέκια και τα έβαλα στην κατάψυξη και ξαναμάζεψα την κουζίνα.

Σήμερα σα να σταμάτησε η βροχή λιγάκι οπότε έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα που ήταν στην αναμονή. Αν τα απλώσω τα άπλωσα. Αλλιώς να ναι καλά ο Άγιος στεγνωτήριος!

Σήμερα επίσης έχω πολύ σίδερο, πρέπει να πάμε να δούμε για 2η δραστηριότητα της μεγάλης και να πάμε μια επίσκεψη. Σύντομα η θεία μας γεννά το 3ο της παιδάκι και τις προηγούμενες ημέρες της έφτιαξα ένα δωράκι το οποίο θα σας δείξω όταν με το καλό υποδεχτούμε το νέο μέλος!

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη ημέρα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...