Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.. Σας παρακολουθώ καιρό και παλιά συμμετείχα κι εγώ. Παίρνω το θάρρος να απαντήσω στη φίλη μας z-maria. Κοριτσάκι παλιά είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες ταμπλέτες. Έτσι άλλαξα και παίρνω ταμπλέτες Fairy που αποτελούνται από υγρό και διαλύονται άψογα ακόμα και στο μισάωρο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ εγώ.. Επίσης έχουν και υπέροχο άρωμα.. Δεν τις αλλάζω..

Καλό καλοκαίρι σε όλα τα κοριτσάκια.

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπημένες μου,

Είμαστε φουλ σε καλοκαιρινό mood, παρά που, προσωπικά, δουλεύω σχεδόν όλη μέρα… δεν χάνω το κέφι μου αν και η ζέστη, είναι ώρες και στιγμές, ανυπόφορη.

Ανάμεσα στη δουλειά, πάντα βρίσκω χρόνο για βόλτες αλλά και μερικές τακτοποιησούλες στο σπίτι.. όχι γι άλλο λόγο, για να μην το βλέπω άνω-κάτω και να μην μου δημιουργείται εκνευρισμός. Οχι πολλά πράγματα.. σκούπα.. ένα σφουγγάρισμα... ξεσκόνισμα.. ήρεμα και χαλαρά. Ούτως ή άλλως όλες οι μπαλκονόπορτες είναι ανοιχτές. Η σκόνη πάει κι έρχεται. :tongue:

Επιτέλους, αγόρασα καινούργιο, μεγάλο, τηγάνι! Το ήθελα εδώ και μήνες αλλά όλο το ανέβαλλα. Tefal, με καπάκι, 30 εκ. Τηγανίζει πατάτες σε 4-5 λεπτά! Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις νέο τηγάνι!

Μείον ένα πράγμα, για το μυαλό μου, λοιπόν.

easy_zpsz0myaxbx.jpg

Ένα από τα ράφια μου, στην «τροφοθήκη», είχε γίνει χάλια. Τα έβγαλα λοιπόν όλα έξω, το καθάρισα και ξαναμπήκαν όλα στη σωστή τους θέση. Πάει κι αυτό!

easy1_zpsilxvoexa.jpg

easy2_zps2hty03ks.jpg

Σήμερα, επιτέλους, αγόρασα και την πούδρα μου. Είναι η αγαπημένη μου, την φοράω χρόνια και είναι το μόνο «ακριβό», για τα δεδομένα μου, καλλυντικό που χρησιμοποιώ. Είχαν στο Gallerie De Beaute 30% έκπτωση, οπότε ήταν ευκαιρία. Δηλαδή, πάντα την αγοράζω με τη συγκεκριμένη έκπτωση και επειδή μου τελειώνει.. ήταν όντως ευκαιρία.

Επίσης, την περασμένη εβδομάδα είχαν εκπτώσεις στα H&M και βρήκα μαγιό του φιογκακίου, με 5 ευρώ, υπέροχο! Πάει κι αυτό.

Εχω αρκετά ν ασχοληθώ, όταν επιστρέψουμε από τις ολιγοήμερες διακοπές μας… κυρίως με το δωμάτιο του φιογκακίου. Αλλά για την ώρα, έχω δρομολογήσει τα θέματα της δουλειάς και της ετοιμασίας βαλίτσας για τις διακοπές, οπότε θα ασχοληθώ όταν επιστρέψουμε.

Σας γλυκοφιλώ, όλες και ελπίζω να ξεκουράζεστε!

777885dugw57gt25.gif

Παραλάβαμε Ειρήνη μου όλα εντάξει. Και γω το φοβόμουν για πολύ καιρό, τελικά έγινε και ησυχάσαμε -και μεις και το πλυντήριο:tongue:-. Αυτή τη φορά πήραμε ενα οικονομικό 7κιλο και οσο αντέξει, είδαμε και το ακριβό που είχαμε...

... και πολύ καλά έκανες Ερσάκι μου! ;)

Να ρωτήσω κάτι....:rolleyes::confused:

Οι δικοί σας σύζυγοι είναι κι αυτοί κάπως πως να το πω ευγενικά.....''αλλού'' ως προς πράγματα όπως βάψιμο, μερεμέτια κλπ...... Δηλαδή θα έβαφαν δωμάτιο χωρίς να καλύψουν έπιπλα; :confused::confused::confused:

Θα πήγαιναν να πάρουν χρώμα που τελείωσε χωρίς να πάρουν μαζί τους τον κωδικό και θα έπαιρναν την αμέσως επόμενη απόχρωση επειδή αυτή τους πήγαινε στο μάτι ως η σωστή;

Είμαι λίγο έξαλλη αλλά προσπαθώ να το ρίξω στην πλάκα για να μην γίνει πόλεμος στο σπίτι....

χαχαχαχαχα!!! :tongue: Μπράβο που το έχεις ρίξει "στην τρελή" γιατί είναι κρίμα να χαλάσεις το καλοκαιρινό σας κλίμα.

Νομίζω, λίγο πολύ, όλα τ αγόρια έτσι είναι.. ο δικός μου, ας πούμε, που είναι και πολύ οργανωτικός και δεν θα έφευγε από το σπίτι ν αγοράσει χρώμα που τελείωσε χωρίς τον κωδικό, πνίγεται σε μία κουταλιά νερό! Χρειάζεται να του πω εγώ "είναι 2 δουλειές αυτές που έχεις να κάνεις. Αφού ζορίζεσαι, κάνε την μία σήμερα και την άλλη αύριο"... και πετάει σαν πουλάκι, που δεν το είχε σκεφτεί! :tongue::tongue::tongue:

Υπομονή!

Περιμένω με αγωνία, να μας πεις, πως πάνε οι αλλαγές!

Κορίτσια καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι σχετικά με πλυντήριο πιάτων; Όταν βγάζω τα πιατικά κτλ από το πλυντήριο, βλέπω κάποιες φορές, ειδικά μέσα σε φλυτζάνια και ποτήρια, κάτι κόκκους σαν υπολείμματα από το απορρυπαντικό, χρησιμοποιώ ταμπλέτες finish και πλένω στο πρόγραμμα της μιας ώρας. Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος αν αυτά καταποθούν; Αναγκάζομαι να ξαναξεβγάζω τα ποτήρια μόλις τελειώσει η πλύση και πριν τα βάλω στη θέση τους.

Μήπως ν αλλάξεις μάρκα στις ταμπλέτες σου, Μαράκι μου, ώστε να τσεκάρεις τι γίνεται?

Καλησπέρα κορίτσια.. Σας παρακολουθώ καιρό και παλιά συμμετείχα κι εγώ. Παίρνω το θάρρος να απαντήσω στη φίλη μας z-maria. Κοριτσάκι παλιά είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες ταμπλέτες. Έτσι άλλαξα και παίρνω ταμπλέτες Fairy που αποτελούνται από υγρό και διαλύονται άψογα ακόμα και στο μισάωρο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ εγώ.. Επίσης έχουν και υπέροχο άρωμα.. Δεν τις αλλάζω..

Καλό καλοκαίρι σε όλα τα κοριτσάκια.

Φυσικά σε θυμάμαι, κορίτσι μου!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

777885dugw57gt25.gif

καλησπέρα!

Ειρήνη μεγεια τις αγορές σου κ καλές ετοιμασίες διακοπών!

Αφροδίτη κ γω απορώ με το μυαλό των αντρών, μα να μη μας μοιάζουν καθόλου βρε παιδί μου:tongue::tongue:. Εσυ πάλι καλά κρατιέσαι, εγω δεν κρατιέμαι σε κάτι τέτοια και γίνεται καβγάς

Μαρία και γω θα σου προτείνω υγρό απορρυπαντικό και θα τελειώσεις μια κ καλή με τα υπολείμματα...

καλή συνέχεια διακοπών!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Το έσωσε επειδή σκέφτηκε ν' αραιωσει το χρώμα και έτσι βγήκε πάλι στην σωστή απόχρωση. Το Σάββατο τελειώσαμε με βάψιμο τοίχων και μένουν τα έπιπλα τώρα.

Έχει μείνει το κρεβάτι της, 2 ράφια και ένα σκαμπό από το ΙΚΕΑ, όλα θα τα βάψω εγώ.

Φύγαμε Σάββατο απόγευμα να δούμε την μικρή, την Κυριακή πήγαμε όλοι μαζί στην κατασκήνωση να δούμε την μεγάλη και επιστροφή στην πόλη με την μικρή μας. Αυτή την στιγμή κοιμάται στην αγκαλιά μου κι εγώ ξεκουράζομαι :).

Είναι πολύ χαρούμενη που επιτέλους έχω άδεια!

Σήμερα ο σύζυγος εξυσε όλες τις μπογιές που έπεσαν κάτω και του ξέφυγαν και τις βρωμιες σε πλακάκια και σοβατεπί στο νέο παιδικό κι εγώ καθάρισα πολυυυ καλά την μπαλκονόπορτα μέσα έξω, το πίσω μπαλκόνι και μαγείρεψα μακαρόνια με κιμά. Το απόγευμα θα αρχίσω με το κρεβάτι και θα τελειώσω το σκαμπό που άρχισα το Σάββατο.

Βγάζω φωτογραφίες πριν και μετά για να σας δείξω τι κάναμε.

Ειρήνη έχω συμβουλές για το βάψιμο του παλιού γραφείου σου.

Φιλιά!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ειρήνη ευχαριστώ για τις ιδέες βόλτας. Αγαπάμε μουσεία, ειδικά από τότε που πήγαν με το καμπ σε 2-3, δέχομαι καταιγισμό...νιαουρισμάτων για ανάλογες εξορμήσεις!

Πρόσφατα ξανα-ματα-πήγαμε Πλάκα-Μοναστηράκι-Θησείο. Κ μας μας αρέσει.

Στα υπόψη το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για τα ρούχα...Τα "μικρά" των παιδιών τα δίνω. Τα δικά μου όχι τόσο εύκολα, κάποια τα μεταποιώ, αλλά φέτος πραγματικά ψάχνω χρόνο με το κυάλι. Κάπου πάσχω σε οργάνωση νομίζω...

Επίσης να πω ότι ξεκαθάρισα τρεις τεράστιες σακούλες jumbo με παιχνίδια με τα οποία δεν παίζουμε πια. Κάποια τα δώσαμε ήδη, ενώ λίγα θα αποθηκευτούν (αναμνηστικά γαρ).

ΠΕΤΑΞΑ ΑΛΥΠΗΤΑ χαρτάκια, υπολείμματα από μπλοκ με αυτοκόλλητα, χάρτινα κουτάκια δώρων, καπελάκια και σφυρίχτρες από πάρτυ, σπασμένα π[ράγματα, ακόμη και τσουμπλεκάκια που μπορεί να ήταν κομμάτια από παιχνίδια. Ε, προειδοποίησα 1-2-3-...-1.000.234 φορές να τα μαζέψουν, από τη στιγμή που τα πατάω κάθε μέρα και ουρλιάzω ενίοτε σαν αναστενάρης επειδή κάποιο μπήκε στην πατούσα μου, θεωρώ ότι είναι σκουπίδι.

Πρέπει να ξεσαβουρδίσω και τα ντουλάπια της κουζίνας. Ο Αγαπούλης ξέφυγε από την επιτήρηση, καθότι η τελευταία ήτο πλημμελής και ξεκίνησε να μαζεύει ταπεράκια από συσκευασίες παγωτών και πλαστικά/χάρτινα ποτηράκια από φρέντο και καπουτσίνο-ένουμε μείνει ένα δίμηνο χωρίς καφετιέρα βλέπετε...

Τις προάλλες που δεν ήταν σπίτι έβαλα στη σκουπιδοσακούλα και 1-2 πραγματάκια που είχε "επισκευάσει" με το γούστο του, αλλά...%&*@# τα είδε και μου τα ξανακουβάλησε μέσα.Εγώ πάντως προσπάθησα!

Αφροδίτη και ο δικός μου χάμπι δεν στρώνει όταν βάφει, γιατί λέει θα είναι προσεκτικός. Μετά μάντεψε ποιος τρίβει στα τέσσερα το δάπεδο, αφού αυτος δε βλέπει τπτ λέει...Και όταν, μετά από πρόσκληση και επιτόπια αυτοψία του υποδείξω τα ίχνη "έλα καλέ, κανείς δεν το βλέπει!"

Όσο για χρωματικούς συνδυασμούς...έχουμε πάει να πάρουμε έπιπλο μπάνιου, ξέχασε να πάρει δείγμα από το πλακάκι, αλλά δεν πειράζει λέει, το χρώμα το θυμόμαστε!!!

Το κορυφαίο βέβαια ήταν όταν μου πέταξε αυτή την ατάκα ενώ πηγαίναμε να διαλέξουμε στόκο!!!

Την πρώτη φορά βγήκα από τα ρούχα μου, πλέον, μετά από τόσα χρόνια (όπου σε αυτό το θέμα η στάση του είναι σαν να μην πέρασε μια μέρ από όταν πρωτογνωριστήκαμε-απλά συνεχίζει με την ίδια ατάκα!!!) γελάω και του λέω γύρνα πίσω δεν αγοράζω τπτ, οπότε αναγκαστικά κάνει τον καουμπόυ και επιστρέφει για το δείγμα. Τι να πεις...

Ειρήνα δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να βάψεις, αν όμως το υλικό είναι μελαμίνη, είναι δύσκολο να "πιάσει το χρώμα" και να έχει διάρκεια. Θέλει πολύ καλό τρίψιμο η επιφάνεια για να "αγριέψει" και στη συνέχεια θέλει αστάρι νεφτιού. Η ριπολίνη νερού θα πιάσει πάνω σε αυτό (η λαδομπογιά ακόμη καλύτερα), αλλά πέφτεις κάτω από τη μυρωδιά. Εναλλακτικά θα μπορούσες να περάσεις μια λάκα νερού με πιστόλι, η να απευθυνθείς σε κάποιο λουστραδόρο-βγαίνει πιο οικονομικό από το να πάρεις καινούριο.

Πάντως, αν το έπιπλο είναι για καθημερινή χρήση (πχ μπράτσα πολυθρόνας), θα φύγει γρήγορα το χρώμα, οπότε καλύτερα καινούριο αν δεν το αντέχεις με τπτ.

Για τη μελαμίνη το έψαξα, διότι έχω έχω ένα μπουφέ νεοσέτ που θα ήθελα να του αλλάξω χρώμα και επειδή ακριβώς δεν είναι έπιπλο καθημερινής χρήσης (για μας τουλάχιστον), θα άντεχε τη μετατροπή.

Ένα κρεβάτι μασίφ ξύλο, που υποτίθεται ότι σαν υλικό είναι πιο εύκολο να κάνεις χρωματικές μετατροπές και το επεξεργάστηκα με αστάρι και ριπολίνη νερού, το χρώμα έχει "ξεφτίσει" στα σημεία που ακουμπάμε καθημερινά-λαδομπογιά δεν ήθελα να βάλω και λάκα δεν δοκίμασα γιατί θα γινόταν χαμός με το πιστόλι.

Αυτά, για την ώρα, αγωνιστικούς χαιρετισμούς στέλνω σε όλες τις μαμάδες εργαζόμενες εντός-εκτός (και επί τα αυτά) σπιτιού που εσχάτως γίναμε και ελαιοχρωματιστές (στο ένα χέρι η μπατανόβουρτσα, στο άλλο ο κουβάς με τη μπογιά!)

Εις υγείαν και περαστικά μας αυγουστιάτικα!

Elin γιατί δεν έβαλες λαδομπογιά στο κρεβάτι;

Εγώ έβαψα με ριπολινη που διαλύεται με νέφτι όχι νερό, έκανα γερό κεφάλι :tongue: από την μυρωδιά, αλλά αυτό μου συνεστησαν για καλύτερο αποτέλεσμα...

Επίσης οι σύζυγοι μας έχουν κοινά όπως κι εμείς οι δύο άλλωστε...;)

Τα χρώματα και τις πιτσιλιες τις καθάρισε αυτός αλλά εννοείται πως εγώ στα 4 καθάρισα άλλα τόσα που δεν είδε αλλά δεν θα φαινόντουσαν μωρέ.... LOL.

Αύριο πρωί φεύγουμε επιτέλους για διακοπές!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια hello!!!

Επιστροφή, ναι ναι τα κεφάλια μέσα αλλά τα πιο ωραία μπάνια έρχονται (μου αρέσει πολύ η θάλασσα τον Σεπτέμβριο).

Το δωμάτιο της μεγάλης έχει σχεδόν τελειώσει, λείπουν κάποιες πινελιές εδώ κι εκεί με είδη διακόσμησης. Θα τα κάνουμε σιγά σιγά.

Τώρα ασχολούμαι με το δωμάτιο της μικρής που θέλει κι αυτό το κατιτίς του μιας και θα κρατήσει τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα αλλά έχουμε κάνει πινελιές φρεσκάδας και λίγο ζωγραφική στους τοίχους και νέες κουρτίνες.

Στις διακοπές μας περάσαμε υπέροχα, να ήταν κι άλλο μόνο.....δεν μου έφτασε καθόλου, ούτε μήνας δεν μου φτάνει μάλλον...

Προσπαθώ να κόψω το κάπνισμα και το έχω ελαττώσει πολύ (αν και δεν κάπνιζα πολλά τσιγάρα ούτως ή άλλως) και επίσης άρχισα να προσέχω λίγο την διατροφή μου γιατί έχω 5 κιλά που δεν μπορώ να τα ξεφορτωθώ με τίποτα......

Φιλιά και περιμένω νέα σας! :P:p

Καλησπέρα στην εξαφανισμένη παρέα! Χθες επιστρέψαμε και εμείς από το χωριό. Όχι ότι έλειψαν καθόλου οι δουλειές αλλά όσο να ναι, όταν είσαι διακοπές παραβλέπεις κάποια πράγματα.

Από χθες το μεσημεράκι που επιστρέψαμε, έκανα τα εξής:

-Ξεφορτώσαμε το αυτοκίνητο.

-Τακτοποίησα τα πράγματα που ήθελαν ψυγείο.

-Ο σύζυγος τοποθέτησε στη σκάλα το κάγκελο που είχαμε πάρει μαζί μας στο χωριό με στόχο την ασφάλεια του μικρού στο μπαλκόνι.

-Ανέβασε την τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας που επίσης είχαμε πάρει μαζί, καθώς και τη μεγάλη βαριά βαλίτσα.

-Μάζεψα όλα τα άπλυτα στο μπάνιο, τα χώρισα και έβαλα το πρώτο πλυντήριο.

-Καθάρισα το επάνω μπάνιο

-Τακτοποίησα τα καλλυντικά που είχαμε πάρει μαζί στη θέση τους.

-Άδειασα τις βαλίτσες και τακτοποίησα ρούχα και παπούτσια στις ντουλάπες.

-Έβγαλα τα σεντόνια απ τα κρεβάτια

-Ξεσκόνισα όλο τον πάνω όροφο

-Τακτοποίησα ότι ήταν εκτός θέσης (ειδικά στο δωμάτιο της μεγάλης)

-Έπλυνα τα 2 επάνω μπαλκόνια

-Έβαλα το 1ο πλυντήριο στο στεγνωτήριο καθώς ετοιμαζόταν να βρέξει

-Έβαλα το υπόστρωμα της μικρής να πλυθεί

-Σκούπισα όλο τον επάνω όροφο και την εσωτερική σκάλα

-Σφουγγάρισα

-Άδειασα, δίπλωσα και άφησα να "ξεκουραστούν" τα ρούχα απ το στεγνωτήριο

-Έβγαλα το υπόστρωμα και το άπλωσα (και μετά το μάζεψα γιατί ξέσπασε τρελή καταιγίδα...)

-Έστρωσα τα κρεβάτια όλων

-Φρεσκάρισα τα "μωρά" των παιδιών

-Ετοίμασα ένα πλυντήριο για το πρωί

-Συμμάζεψα τον κάτω όροφο όπου γινόταν ο κακός χαμός από παιχνίδια

-Κατέβασα τις βαλίτσες στο υπόγειο

-Τακτοποίησα τις μαζεμένες αποδείξεις στον φάκελο ανά μήνα

-Άδειασα τη τσάντα του λάπτοπ απ τις ηλεκτρονικές συσκευές και τις έβαλα να φορτίσουν

-Καθάρισα το κάτω μπάνιο

-Ξεσκόνισα καλά

-Τίναξα και έστρωσα τα ριχτάρια (εν καιρώ θέλουν πλύσιμο, μαζί με τα πατάκια)

-Τίναξα τα πατάκια και τα άφησα να αεριστούν

-Πέρασα τον πάγκο της κουζίνας τακτοποιώντας ότι φέραμε απ το χωριό στα ντουλάπια (ριγανίτσα και μελάκι!)

-Σκούπισα τον κάτω όροφο

Στο μεταξύ κάλμαρε λίγο η βροχή και αποφασίσαμε να πάμε σουπερ μάρκετ καθώς ψυγείο και ντουλάπια ήταν άδεια.

-Αφού γίναμε μούσκεμα πηγαίνοντας και επιστρέφοντας απ το σουπερ μάρκετ (ναι, απ το ένα πάρκινγκ στο άλλο :-P ), τακτοποίησα τα ψώνια.

-Έπλυνα ότι είχα στο στραγκιστήρι (πέρασε ένας μήνας και μόνο η σκόνη αρκούσε) και ξανακαθάρισα τον πάγκο.

-Ετοίμασα πετσέτες και ρούχα για όλους

-Έκανα μπάνιο και μανικιούρ (αναγκαστικά γιατί τα νύχια ξέρετε πως έγιναν με τόσες δουλειές!)

-Έκανα μπάνιο τη μεγάλη

-Έφτιαξα γάλατα στα παιδιά

-Έκανα μπάνιο τον μικρό, τον τάισα και τον κοίμισα.

-Φάγαμε, μάζεψα την κουζίνα, είδαμε 1-2 επεισόδια από μια σειρά που παρακολουθούμε και ξεραθήκαμε!

Φυσικά, η χθεσινή ημέρα δεν ξεκίνησε το μεσημεράκι που επιστρέψαμε καθώς για να φύγουμε έπρεπε να πακετάρουμε, να φορτώσουμε, να καθαρίσουμε, να πετάξουμε, να τακτοποιήσουμε και να κλείσουμε εν τέλει το σπίτι!

Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάμε όλοι και δεν λογαριάζω την κούραση.

Γέμισα μπαταρίες ενόψει του δύσκολου χειμώνα, είδα αγαπημένες φάτσες και τα παιδιά χόρτασαν παππούδες και παρέες!

Σήμερα τα πλυντήρια, τα απλώματα, τα μαζέματα συνεχίζονται απ το πρωί.

Επιπλέον έπλυνα τα 2 κάτω μπαλκόνια μαζί με την είσοδο και την εξωτερική σκάλα

μαγείρεψα και καθάρισα την κουζίνα (τώρα φάγαμε οπότε πάω για 2η γύρα, μη πω 3η!), φάγαμε και τώρα παιδιών επιτρέποντως θα κάνω την 1η έρευνα αγοράς για παπούτσια και σχολικά ενόψει Σεπτεμβρίου.

Αν καταφέρω τον μικρό να καθίσει στο καθισματάκι του, θα σφουγγαρίσω κιόλας να τελειώνω!

Σιγά σιγά να μπαίνουμε σε mood φθινοπώρου, με αλλαγές, εργασίες, κατασκευές κ.λπ! Καλώς να επιστρέψετε τσούπρες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ψιτ κοπελιά ravt, με τρέλανες..... :tongue: Καλή επιστροφή, υπέροχα τα μέρη σας!!

Εγώ δεν έχω κάνει ούτε τα μισά και οι βαλίτσες μας ακόμη περιφέρονται, χαχαχα.

Όταν γύρισα, καθάρισα όλα τα μπαλκόνια και έπλυνα τα άπλυτα. Σκούπισμα, σφουγγάρισμα όλο το σπίτι, την σκάλα και την πυλωτή.

Στην συνέχεια πλυναμε 3 χαλιά που είχαν μείνει ακόμη άπλυτα και τα πατάκια μπάνιου και κουζίνας. Με την ζέστη, στέγνωσαν σε μια μέρα και τα αποθηκευσαμε αμέσως με λεβάντα.

Μετά έπλυνα όλα τα καλύμματα των στρωμάτων και όλα μας τα μαξιλάρια και τα καλύμματα τους, ενώ όσο αυτά στεγνωναν, έβγαλα τα στρώματα των παιδιών στον ήλιο. Το δικό μας στρώμα απλά το αναποδογύρισα.

Τα πλυμένα των διακοπών δεν τα έχω ακόμη σιδερώσει.... :tongue:

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου,

Επιστρέψαμε και εμείς από τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ήταν ένα όνειρο, ξεκούρασης, θάλασσας και ηρεμίας...

easy_zps2cpq4ipx.jpg

easy1_zpsrrqsqd9b.jpg

Γυρίσαμε και παράλληλα με τη δουλειά, που ξεκίνησε, προσπαθώ να βάλω σε μία τάξη το σπίτι μου.

Επειδή είναι πολλά, αλλά πολλά, αυτά που πρέπει και θέλω να γίνουν, το επόμενο {μεγάλο, η αλήθεια} διάστημα, αγόρασα ένα τετράδιο, στο οποίο ξεκίνησα να σημειώνω δουλειές, αγορές και πράγματα που πρέπει να γίνουν. Έτσι και θα είμαι ήρεμη πως τα θυμάμαι και θα διαγράφω την κάθε δουλίτσα που προχωρώ και θα νιώθω ικανοποίηση.

Ανασκουμπωθείτε γιατί έχουμε πολλά και υπέροχα να κάνουμε!

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Πω πω Ειρήνη τέλειες οι φωτογραφίες σου, ΟΝΕΙΡΟ!!

και μεις γυρίσαμε, φύγαμε και γυρίσαμε πολλές φορές φέτος και έκανα πολλές φορές το γέμισε-άδειασε-πλύνε σάκους και το σκούπισμα-σφουγγάρισμα-πλυντήρια της επιστροφής. Να μαστε καλά να μπορούμε να τα κάνουμε. και εμεις έχουμε να κάνουμε ενα σωρό...ήδη παραγγείλαμε γραφείο-εταζέρα για το δωμάτιο της μικρής -θα πάμε πρώτη γαρ!- οπότε ο μικρός θα πρέπει να μετακινηθεί με την προίκα του στο δικό του δωμάτιο το οποίο είναι ηδη γεμάτο με διάφορα οπότε φαντάζεστε τι δουλειά με περιμένει. Οπότε ξεκινάμε σιγά σιγά και καλή μας δύναμη!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα,

αισθάνομαι σαν να μην έκατσα καθόλου.....

2 εβδομάδες (εκ των οποίων η μία με βαψίματα και δουλειές σπιτιού) δεν μου έφτασαν καθόλου....

Έχω αρχίσει μεγάλο ξεσαβούρωμα στο σπίτι και έχω μαζέψει πολλά για χάρισμα στην αδερφή μου, δωρεά σε παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο και ΠΟΛΛΑ για πέταμα....Σας είπα πως δώρισα το Χριστουγεννιάτικο (ΤΕΡΑΣΤΙΟ) δέντρο μας στο νηπιαγωγείο, που είχαν ένα ερείπιο; Φέτος χρειαζόμαστε νέο δεντράκι, αυτή την φορά όχι τόσο μεγάλο!

Ειρήνη, Χριστουγεννιάτικο....ακούς;;;

Επίσης αγόρασα νέα κουτιά-καλάθια για οργάνωση ντουλαπών και ντουλαπιών, δεν έχω ακόμη σκεφτεί πως θα τα χρησιμοποιήσω όμως....:tongue::tongue:.

Η κόρη μου είναι ξετρελαμένη με το νέο της δωμάτιο και ανυπομονεί να γυρίσουν οι φίλες της για να περάσει ώρες μαζί τους εκεί.

Η μικρούλα ακόμη περιμένει να τελειώσουμε το δικό της.....:rolleyes::rolleyes:, ελπίζω να μην αρχίσει το σχολείο χωρίς να το έχουμε τελειώσει.

Για σήμερα μαγείρεψα αρακά αλλά έχω μεγαλεπήβολα σχέδια για αύριο! Φανουρόπιτα και μαρμελάδα σταφύλι (έχω πολύ από το χωριό, δεν θέλω να πάει χαμένο).

Φιλιά!

Καλημέρα,

αισθάνομαι σαν να μην έκατσα καθόλου.....

2 εβδομάδες (εκ των οποίων η μία με βαψίματα και δουλειές σπιτιού) δεν μου έφτασαν καθόλου....

Άστα... και μεις κάναμε 9 μέρες διακοπές, ξεκουράστηκα {εκεί} τρελά αλλά πραγματικά ρε κορίτσια μου.. τι να κάνουν λίγες μέρες, μπροστά σε άλλες 300, με τόσα που κάνουμε...? :(

Έχω αρχίσει μεγάλο ξεσαβούρωμα στο σπίτι και έχω μαζέψει πολλά για χάρισμα στην αδερφή μου, δωρεά σε παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο και ΠΟΛΛΑ για πέταμα....Σας είπα πως δώρισα το Χριστουγεννιάτικο (ΤΕΡΑΣΤΙΟ) δέντρο μας στο νηπιαγωγείο, που είχαν ένα ερείπιο; Φέτος χρειαζόμαστε νέο δεντράκι, αυτή την φορά όχι τόσο μεγάλο!

Ειρήνη, Χριστουγεννιάτικο....ακούς;;;

Χίλια μπράβο Αφροδιτάκο μου!!! Μπράβο και που ξεσκαρτάρεις πράγματα και που αδειάζεις το σπίτι σου αλλά και που χαρίζεις!!! ΜΠΡΑΒΟ!

Τώρα που μου το θύμησες... δείτε στο site του χαμόγελου του παιδιού. Ζητούν βοήθεια για τα σχολικά. Οποια μπορεί και θέλει, ας βοηθήσει, κόρες μου.

Ε... πότε λέτε να το ανοίξουμε????!!! :lol::lol::lol::lol: Το χριστουγεννιάτικο, καλέ! :mrgreen:

Επίσης αγόρασα νέα κουτιά-καλάθια για οργάνωση ντουλαπών και ντουλαπιών, δεν έχω ακόμη σκεφτεί πως θα τα χρησιμοποιήσω όμως....:tongue::tongue:.

Καλέ! Εδώ είμαστε για βοήθεια! :mrgreen:

Πω πω Ειρήνη τέλειες οι φωτογραφίες σου, ΟΝΕΙΡΟ!!

και μεις γυρίσαμε, φύγαμε και γυρίσαμε πολλές φορές φέτος και έκανα πολλές φορές το γέμισε-άδειασε-πλύνε σάκους και το σκούπισμα-σφουγγάρισμα-πλυντήρια της επιστροφής. Να μαστε καλά να μπορούμε να τα κάνουμε. και εμεις έχουμε να κάνουμε ενα σωρό...ήδη παραγγείλαμε γραφείο-εταζέρα για το δωμάτιο της μικρής -θα πάμε πρώτη γαρ!- οπότε ο μικρός θα πρέπει να μετακινηθεί με την προίκα του στο δικό του δωμάτιο το οποίο είναι ηδη γεμάτο με διάφορα οπότε φαντάζεστε τι δουλειά με περιμένει. Οπότε ξεκινάμε σιγά σιγά και καλή μας δύναμη!

Αχ Ερσάκι μου, φαντάζομαι.... σιγά-σιγά, μάτια μου. Εμπιστεύομαι απόλυτα το οργανωτικό σου πνεύμα.

Σιγά σιγά να μπαίνουμε σε mood φθινοπώρου, με αλλαγές, εργασίες, κατασκευές κ.λπ! Καλώς να επιστρέψετε τσούπρες!

Πόσο μ' αρέσει το mood σου, Ραβτάκι μου! :P

Κορίτσια hello!!!

Επιστροφή, ναι ναι τα κεφάλια μέσα αλλά τα πιο ωραία μπάνια έρχονται (μου αρέσει πολύ η θάλασσα τον Σεπτέμβριο).

Το δωμάτιο της μεγάλης έχει σχεδόν τελειώσει, λείπουν κάποιες πινελιές εδώ κι εκεί με είδη διακόσμησης. Θα τα κάνουμε σιγά σιγά.

Τώρα ασχολούμαι με το δωμάτιο της μικρής που θέλει κι αυτό το κατιτίς του μιας και θα κρατήσει τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα αλλά έχουμε κάνει πινελιές φρεσκάδας και λίγο ζωγραφική στους τοίχους και νέες κουρτίνες.

Στις διακοπές μας περάσαμε υπέροχα, να ήταν κι άλλο μόνο.....δεν μου έφτασε καθόλου, ούτε μήνας δεν μου φτάνει μάλλον...

Προσπαθώ να κόψω το κάπνισμα και το έχω ελαττώσει πολύ (αν και δεν κάπνιζα πολλά τσιγάρα ούτως ή άλλως) και επίσης άρχισα να προσέχω λίγο την διατροφή μου γιατί έχω 5 κιλά που δεν μπορώ να τα ξεφορτωθώ με τίποτα......

Φιλιά και περιμένω νέα σας! :P:p

Εμείς δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα σχετικά με το παιδικό δωμάτιο. Μόνο το γραφείο "στήσαμε"... έχουμε δουλειά ακόμα και καθόλου χρήματα.. μαζέψαμε για τον ρημαδο-ένφια, το κέρατό μου! :roll:

... να δούμε, τι θα καταφέρω να ψευτο-κάνω.

Χίλια μπράβο για το τσιγάρο! Τέτοια ν ακούω!

Ενημέρωνέ μας!

Υ.Γ. Αχ.. και γω θέλω κιλά... πολλά! Πρώτη μου φορά, τόσο... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...