Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

υγ. το μπαλκόνι μου είναι μέσα στην κίτρινη σκόνη

υγ2. τελικά όταν τα γράφεις (τις δουλειές εννοω) φαίνονται πολλές!!! και φαίνονται περισσότερα αυτά που έγιναν παρά αυτά που μένουν!!! το δοκίμασα και να:

1. καθάρισα νεροχύτη, 2. ψευτοκαθάρισα μπάνιο, 3. αέρισα, έστρωσα κρεββάτια, 4. συμμάζεψα ψυγείο, 5. μάζεψα ρούχα, 6, νέο πλυντήριο, το άφησα να πλένει, 7. συμμάζεψα ρούχα που ήταν από δω κι από εκεί, 8 συμμάζεψα παιχνίδια , 9. μάζεψα χοντρά πανωφόρια, τακοποίησα καλόγηρο κι έχω

1. να μαζέψω νέο πλυντήριο (θα το απλώσει η μαμά μου) και πιθανόν συμμαζέματα, αναλόγως του τι θα βρω όταν επιστρέψω από τη δουλεια.

καλοοοοοοο, και ειναι μόνο 11!

Φυσικά και φαίνονται περισσότερες!!!! Είναι μεγάλο και απλο "τρικ" αυτό όμως δουλεύει ΠΑΝΤΑ! Τίποτα δεν είναι τυχαίο από τις "ασκήσεις" που σας κάνω εδώ μέσα! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπράβο! Εκανες πολλά και σημαντικά!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα, και χρονια πολλα

επιστροφη απο το χωριο :)

λοιπον ειχαμε πρωινο ξυπνημα και

1)θηλασα

2) απλωσα νυχτερινο πλυσιμο με σκουρα

3) και τωρα θελω να αρχισω μαζεματα γιατι γιορταζω σημερα :)

xponia pola fili ti giorti einai simera;

Αχ.. νιώθω πολύ ανάλαφρη!

Έβαλα σε όλο το σπίτι σκούπα και σφουγγάρια! Το σπιτάκι μου είναι πολύ μαζεμένο!

Τακτοποίησα και τους λογαριασμούς που πληρώθηκαν στο μικρό μου κλασεράκι... όλα μια χαρά!

Τώρα την αράζω, θα μιλήσω λίγο με τις φίλες μου και μετά ένα "μικρό" σούπερ μάρκετ!

Μάκια-μάκια!

777885dugw57gt25.gif

signomi gia ta greekles ala kati ekana sto laptopaki:rolleyes: kalimera ti kanete koritsakia; ego perasa ena oreo savato me polu doylia sto komotirio;) ala meta mia teleia kuriaki me to kounoupidi kai ton kalo mou,pigame stin marina tis lalamarias se mia orea ektasi me gazon kai finikes kai pepkse o mikros trela meta perame kai idame filous kai sinstlites apo tin istioploia(o mikros hthele na kani mpanio sti thalassa:tongue:)kai meta gia fagito stin petheroula;) extes giortaze o kalos mou opote to proi ego ekana doulies ena fresh to spiti etimasa ena geuma ala j oliver gia to vradi kai merika glikakia:p kai simera ta aparetita kathimerina.....mpanio kouzina krevatia :rolleyes: hrtha komotirio :cool:auta gia tora..... tha sa do argotera;)

Να 'μαι πάλι, κάνω διαλειμματάκι.

Και θυμήθηκα να ρωτήσω για μαλλιά, μου είχατε δώσει το ελεύθερο θυμάμαι!

Λοιπόν, κοπέλα με το κομμωτήριο και το δύσκολο όνομα, εμένα τα μαλλάκια μου φριζάρουν, αλλά εάν βάλω κάτι ισιωτικό γίνονται πολύ πατικωμένα και χάνουν τον όγκο τους. υπάρχει λύση??

Εάν βρεις χρόνο, δώσε καμιά συμβουλή. Γιατί το μαλλί το easy το κάνει hard living πολύ εύκολα......!!!

Φιλάκια :)

ΥΓ. Ειρήνη ευχαριστώ!!!! θα το εφαρμόζω αυτό με τη λίστα όταν νιώθω ότι μένω πίσω στις δουλειές!!

Διαφημίσεις

Χαλαρή.. πήγα ένα σύντομο σούπερ μάρκετ, ανέβασα στο facebook μια απλή και ανέξοδη λύση για την περιποίηση των αγκώνων μας και σε λιγάκι πάω να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν, κοπέλα με το κομμωτήριο και το δύσκολο όνομα, εμένα τα μαλλάκια μου φριζάρουν, αλλά εάν βάλω κάτι ισιωτικό γίνονται πολύ πατικωμένα και χάνουν τον όγκο τους. υπάρχει λύση??

Εμένα πάλι απλώς... φριζάρουν!!! :?:mad::|

Εάν βρεις χρόνο, δώσε καμιά συμβουλή. Γιατί το μαλλί το easy το κάνει hard living πολύ εύκολα......!!!
Καλέ ναι!!!!!!!!!!!! Οπως το λες ακριβώς είναι γιαβρί μου!!!!!! :tongue::tongue:
ΥΓ. Ειρήνη ευχαριστώ!!!! θα το εφαρμόζω αυτό με τη λίστα όταν νιώθω ότι μένω πίσω στις δουλειές!!
Ναι, γιατί νομίζουμε πως κάνουμε λιγότερα ενώ στην πραγματικότητα κάνουμε πολύ περισσότερα! Και σκέψου πως δεν τα γράφουμε και όλα! Δεν γράφουμε πως βγάλαμε τα σκουπίδια ή πως αλλάξαμε πετσέτες κλπ... Γράφουμε τα πιο "χτυπητά", ας πούμε! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια!!! :P

Προσπαθώ τόοοοσες μέρες να μαζέψω χειμωνιάτικα και να βγάλω τα καλοκαιρινά.

Ατελείωτα είναι τα άτιμα!!! :mad:

Ηδη έχω γεμίσει και τρεις σακούλες με δικά μου ρούχα και των κοριτσιών που θα πάνε στην εκκλησία.

Πιστεύω σήμερα να τα ολοκληρώσω και να ηρεμήσω:cool:

Το ΣΚ ετοιμάζομαι και για το μάζεμα των χαλιών. Άκουσα ότι η θερμοκρασία θα φτάσει 29 βαθμούς ...οπότε ήρθε ο καιρός. Για δώστε καμία συμβουλή για πιο εύκολο πλύσιμο....:rolleyes:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Γειά σας κοριτσάκια...

Πως είστε σήμερα???

Εγώ έκανα το πρωί κάτι εξωτερικές δουλειές, γύρισα σπίτι και έφτιαξα τα ντουλάπια της κουζίνας μου....κάθε φορά που τα άνοιγα νευρίαζα, τα είχε ανακατέψει η μικρή, κάποια είχαν μπερδευτεί και τώρα είναι όλα συγυρισμένα!

Μετά μαγείρεψα και στον λίγο χρόνο μέχρι να πάρω τα παιδιά, έβαψα κάτι φαναράκια που μπαίνει το κεράκι μέσα, τα έκανα πορτοκαλί, είχαν χάσει το χρώμα τους στο χωριό και τα πήρα να τα στολίσω να τα ξαναπάω, για να βάζουμε το κερί μας και να νιώθουμε ωραία.....έχει και η μαμά μου κάτι φανάρια αλλά θα τις κάνω τις καλλιτεχνίες μου το καλοκαίρι χχαχαχαχαχχα.....αν κουβάλαγα και 5 φανάρια στην Αθήνα ποίος τον άκουγε τον συζυγάτο!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια sorry!!!:(

Είχα καιρό να μπω και δεν είδα ότι είχατε αναλύσει το θέμα:ΧΑΛΙΑ

Διάβασα τις συμβουλές σας και νοιώθω έτοιμη να μαζέψω τα δικά μου

Μάλλον δεν θα τα πλύνω αφού όπως κατάλαβα δεν χρειάζεται να το κάνουμε κάθε χρόνο. ;)

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Κορίτσια sorry!!!:(

Είχα καιρό να μπω και δεν είδα ότι είχατε αναλύσει το θέμα:ΧΑΛΙΑ

Διάβασα τις συμβουλές σας και νοιώθω έτοιμη να μαζέψω τα δικά μου

Μάλλον δεν θα τα πλύνω αφού όπως κατάλαβα δεν χρειάζεται να το κάνουμε κάθε χρόνο. ;)

Το φαντάστηκα ότι θα το δεις γι αυτό δεν απάντησα άμεσα.

Μονο να σου πω το εξής: κάθε χρόνο τα πλένουμε τα χαλιά. Στους "χαλάδες" δεν τα δίνουμε κάθε χρόνο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μία είναι η συμβουλή: κοίτα τα παιδάκια σου και άσε τις δουλειές. Εκεί η στοίβα τα ασιδέρωτα, από την άλλη θα κοιτάς εσύ!!

Ζήτα βοήθεια, από όποιον μπορεί να σου τη δώσει. Ας κουραστεί και ο άντρας λίγο, δεν πειράζει. Να είσαι ήρεμη, το μωράκι σου σε χρειάζεται, το ίδιο και το μεγαλύτερο παιδακι σου!

Φιλάκια και υπομονή :):):)

Και γω δυο παιδάκια -2 ετών και 50 ημερών - και νεύρα πολλάαααα!Αν κάνω ότι δεν τα βλέπω, δημιουργείται χάος και είναι χειρότερα, αν φωνάξω μαμά- πεθερά μετά μου μπαστακώνονται εδω και έχω περισσότερα νεύρα, ο σύζυγος βοηθάει αλλά δουλεύει κιόλας οπότε πόσα να κάνει, φωνάζω γυναίκα αλλά πρέπει να μαζευτούμε σε ένα δωμάτιο όσο θα καθαρίζει, αερίζει κλπ κ δεν μ αρέσει, οπότε τι κάνουμε βρε παιδιά?? Προσπαθώ να κάνω τα βασικά να μην δημιουργείται χάος μόνο. Τι άλλο να κάνω η δόλια??Και η συμβουλή στην κοπέλα που ρωτούσε: στεγνωτήριο. Το χω ξαναπεί, με μωράκια απαραίτητο. Δεν σιδερώνεις πλέον, δεν απλώνεις, δεν μαζεύεις. Τέλειο.

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Από την Πέμπτη είχα να μπω στο cafe (ή Παρασκευή; :rolleyes:) .

Sailor_moon να χαίρεσαι τη γιορτή σου, χρόνια πολλά κι ό,τι επιθυμείς!

Etoiledunord να χαίρεσαι το σύζυγό σου, πάντα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι!

Εμείς αυτές τις ημέρες συνεχώς κάναμε επισκέψεις, και είχα αφήσει ένα σπίτι αχούρι που ποτέ δεν προλάβαινα να το μαζέψω. Εν τω μεταξύ έχουν μαζευτεί τόσες πολλές δουλειές (σιδερώματα, πλυντήρια, σκουπισματα, σφουγγαρίσματα κτλ ) που πρέπει να κάνω, συν το μαγείρεμα για τη μικρή και για μας και με έχει πιάσει ένας εκνευρισμός απο το πρωί, που όλο τρώω! :evil:

Είχα χάσει 1,5 κιλό πριν τις γιορτές και δε θέλω να ζυγιστώ γιατί είμαι σίγουρη ότι το ξαναπήρα!! :evil: :evil: :evil:

Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια, εδώ κι 11 μήνες δεν έτρωγα καθόλου γαλακτοκομικά, γιατί η μικρή που τη θηλάζω ακόμα είχε ένα θέμα με την πρωτείνη του γάλακτος (θέλω να πιστεύω ότι το ξεπέρασε τώρα, θα δείξει), και από το Πάσχα έχω αρχίσει να τρώω, και τι να σας πω έχω πέσει με τα μούτρα: παγωτό, ρυζόγαλο, κρεμούλες, ο,τι στερήθηκα τόσους μήνες.

Είμαι σίγουρη ότι έχω πάρει πάνω από 1,5 κιλό!!! :evil: :evil: :evil:

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...