Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλέ!!!:shock::shock::shock: πώς τα προλαβαίνεις!!!Δεν το πιστεύω οτι γυμνάζεσαι κι όλας!!Μπράβο η Παναγιά μαζί σου!

Σ ευχαριστώ πολύ, για την ευχή σου! :P

Η αλήθεια είναι, πως όλες κάνουμε πολλά. Μόνο σωστή οργάνωση του χρόνου χρειαζόμαστε, κορίτσι μου.

Καλησπέρα κορίτσια,

εμείς εδώ να ζεσταινόμαστε ελπίζω όμως σύντομα να κάνουμε κανένα μπανάκι στην θάλασσα.Τελειώσαμε και με τον γάμο της αδερφής μου.Τελικά με πρόγραμμα όλα γίνονται ακόμα και όταν ο χρόνος πιέζει.Φωτό από αυτά που έφτιαξα για την αδερφή μου μπορείτε να δείτε και εδώ: http://natapakomyxri.blogspot.gr/2016/06/blog-post_29.html

Από δουλειές με τον αέρα που έχει μόνο συντήρηση και τίποτα άλλο.Οπότε καθημερινά σκούπισμα,ξεσκόνισμα,σφουγγάρισμα κτλ.Σήμερα κατάφερα μετά από πολλές επισκέψεις στο ΙΚΑ να ανανεώσω το βιβλιάριο μου μιας και μέχρι πρότινος τα ένσημα από το πεντάμηνο δεν φαινόντουσαν με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ανανεώσω γιατί ούτε άνεργη ήμουν αλλά και σαν εργαζόμενη τα ένσημά μου δεν φαινόντουσαν.Επιτέλους φάνηκαν μέχρι του Φλεβάρη και έτσι κατάφερα να ανανεώσω για ένα χρόνο και ησύχασα.Αλλά να φανταστείτε τί εντύπωση έχουν οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ για τις υπηρεσίες που προσφέρει που όταν την προτελευταία φορά έφτασα μέχρι την προϊσταμένη και της λέω ότι από την στιγμή που έχω πληρωμένα τα ένσημά μου θα έπρεπε να με ασφαλίσουν μην μου τύχει και τίποτα και πάω αδιάβαστη γυρνάει και μου λέει γιατί έχεις την εντύπωση ότι αν έχεις ασφάλιση θα πας διαβασμένη. Φανταστείτε που φτάσαμε.Τέλοσπάντων.

myfavouritelullaby πιστεύω οτι αν βάλεις ένα πρόγραμμα στις δουλειές σου και το τηρείς καθώς και να ξεφορτωθείς ότι είναι περιττό τότε μόνο θα μπορέσεις να ηρεμήσεις.Τώρα για τον σκύλο και εγώ είμαι της λογικής ότι αφού στον έφερε τότε θα πρέπει αναγκαστικά τις περισσότερες ώρες να τις περνάει στο μπαλκόνι.

yotou εμείς που είχαμε θέμα παλιότερα με ιώσεις σωθήκαμε με το singulair.Το πήρε ο μεσαίος που είχε θέμα για ένα χρόνο σε μορφή σκονάκι και εκ τοτε κοπήκανε όλα μαχαίρι ακόμα και αν αρπάξει κανένα κρυολόγημα το περνάει πολύ ελαφριά και για μια με δύο μέρες.Και φυσικά το καλοκαίρι πολύ μπάνιο στην θάλασσα με αρκετές βουτιές ώστε να καθαρίσει το ιγμόριο.Συζήτησε το με τον παιδιάτρο σου.

Ειρήνη μου Γύθειο τέλεια έβλεπα τις φωτο που ανέβαζες δίπλα και σε ζήλευα είχαμε περάσει τέλεια και μακάρι να μπορούσαμε να ξαναπάμ

Νασιούλα μου, να σας ζήσουν! Γεροί και ευτυχισμένοι, σαν τα ψηλά βουνά!

Τα είχατε όλα υπέροχα! Μπράβο κορίτσι μου! Μπράβο σας!

Πάντα αναρωτιόμουν πώς λειτουργούν οι μανιακές με την καθαριότητα/αυτές που μπαίνεις σπίτι τους και γυαλίζουν ακόμα και οι μπρίζες/εκείνες που δεν κουράζονται καθαρίζοντας και προτιμούν να καθαρίσουν απο το να κάνουν οτιδήποτε άλλο (μια τέτοια είναι και η γιαγιά μου,81 κι ακόμα με τη σκούπα κοιμάται).

Αυτές τις μέρες σαν να κατάλαβα!!'Ηταν να μην αρχίσω.:mrgreen::mrgreen:

Κατάλαβα οτι το κυρίως πρόβλημά μου είναι τα πολλά πράγματα.'Αρχισα απο τις ντουλάπες κι έβγαλα 3 μεγάλες κούτες μόνο απο κει συν μια τσάντα παππούτσια )Ρούχα των παιδιών μικρά,δικά μας που δεν φοριούνται πια κλπ)

Σιδέρωσα όλα τα ρούχα και άδειασα το υ/δ απο αυτά.'Αλλος αέρας στο σπίτι!!Τώρα σειρά έχει το γραφείο (το γραφείο μας για εσένα Ειρήνη είναι ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες) :shock::shock::shock:

Η πλάκα είναι οτι όσο καθαρίζω τόσο θέλω κι άλλο,όπως όταν κάνεις δίαιτα και χάνεις και μετά γουστάρεις και λες ας χάσω ένα ακόμα καλά το πάω :-D:-D:-D

Επίσης,να πω οτι αμελούσα να τακτοποιήσω απο τύψεις που δεν έπαιζα αρκετά με τα παιδιά.Απο τη μέρα που ξεκίνησε η γενική έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά κ είναι κι αυτά πιο ευδιάθετα!!Κουφό???!!

Πόσο χαίρομαι που μπήκες στην πρίζα και προχωράς δουλίτσες! Θα νιώσεις τόσο όμορφα, τόσο ανάλαφρα, σε διαβεβαιώ! Οσο προχωράς και ξε-σκαρτάρεις πράγματα, θα νιώθεις υπέροχα και θα μας το γράφεις!

Δεν είναι καθόλου κουφό, αυτό που περιγράφεις. Είναι λες και σε ρουφήει μία δίνη, με τόσα που πρέπει να γίνουν και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις.. αποτέλεσμα, να κάνουμε ελάχιστα.

Οταν όμως οργανωθείς, βάλεις πρόγραμμα και σιγά-σιγά νιώθεις πως προσφέρεις μερικά περισσότερα πράγματα, τα οποια σε ικανοποιούν αλλά και σε βοηθούν να βλέπεις τον χώρο σου πιο "ήρεμο", τότε νιώθεις και εσύ υπέροχα!

Μπράβο σου και περιμένω κι άλλα να μου γράψεις!

Hello!

Αποφάσισα κάτι!!! Θα μελετήσω με τον σύζυγο δουλειές που μπορούν να κάνουν κάθε εβδομάδα τα κορίτσια για να τις βάλω σε ένα μικρό πρόγραμμα γιατί δεν λειτουργεί καλά έτσι.

Έχω στο μυαλό μου απλά πράγματα, όχι βαριές δουλειές αλλά θέλω να το παρουσιάσω ωραία όχι σαν αγγαρεία.

Επίσης αποφάσισα να βάλω ένα μικρό πρόγραμμα και για τους ενήλικες του σπιτιού γιατί κορίτσια χάνομαι στην κυριολεξία και όσες με ξέρετε, γνωρίζετε πως εργάζομαι πολλές ώρες και χρειάζομαι βοήθεια.

Ωραία είναι να σε βοηθούν που και που αλλά πιστεύω πως είναι ακόμη πιο ωραία να συμμετέχουν όλοι κάθε εβδομάδα, έστω και σε κάτι μικρό. Νομίζω θα με βοηθήσει...

Τι λέτε;

Έχω κάνει κάποια πράγματα αλλά μεταξύ δουλειάς και εξόδων του Σ/Κ δεν προλαβαίνω να τα γράψω....Πάντως δεν έχω αφήσει ξανά το σπίτι, προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ.

Λέω, πως θα κάνεις άριστα! Αριστα όμως! Μπράβο που το σκέφτηκες!

Και το φιογκάκι με βοηθάει. Ανάλογα τις ώρες δουλειάς μου {γιατί ξέρετε πως είναι τρελές}, του ζητάω κάτι να κάνει... να μαζέψει το δωμάτιό του {αυτό είναι δική του δουλειά αλλωστε}, να κάνει ξεκαθαρίσματα στα παιχνίδια του κ.α. Ανεξάρτηα όμως σφουγγαρίζει, ξεσκονίζει, πλένει πιάτα... τα πάντα κάνει. Άσε που που αρέσει πολύ και το κατα-διασκεδάζει. Πιστευω ότι οφείλω να μεγαλώσω ένα αυτάρκες ενήλικα, που να βασίζεται στον εαυτό του. Από την άλλη είναι μία μεγάλη βοήθεια για μένα!

Μπράβο! Προχώρα και ενημέρωσέ μας.

Καλημέρα! :P:p

Όσο πλησιάζει ο καιρός της άδειας τόσο ανεβαίνει η διάθεση μου (αν και 3 εβδομάδες ακόμη είναι πολύ).

Θα βάλουμε εμπρός στο σπίτι την δημιουργία παιδικού δωματίου στον χώρο όπου τώρα έχουμε το γραφείο μας, μουσικά όργανα, αφίσες κλπ..... Από την μία χαίρομαι για την κόρη μου από την άλλη τι θα τα κάνουμε τόσα πράγματα;;; :confused::confused:

Αυτό το Σ/Κ θα ξεκινήσουμε ξεκαθάρισμα, προς το παρόν ψάχνουμε για έπιπλα και χρώματα. Σκέφτομαι να της το βάψω με ένα ελαφρύ γκρι και πινελιές λιλά που της αρέσει πολύ.

Μαγειρικά σήμερα τρώμε γεμιστά από εχθές και το βράδυ έφτιαξα μια σαλάτα ψυγείου με κριθαράκι, ντοματίνια και μοτσαρέλα. Πήρα και σήμερα για να φάω στην δουλειά.

Συνταγή εδώ: http://thelarsonlingo.blogspot.gr/search?updated-max=2016-07-07T00:00:00-07:00&max-results=3&start=3&by-date=false

Ψιτ....δεν έχω πλύνει ακόμη χαλιά....:tongue::tongue::tongue:

Αχ.. και εμείς εκεί είμαστε.. προσπαθούμε, με μικρο-αλλαγές να του κάνουμε το δωμάτιό του πιο... πιο.. όχι τόσο παιδικό, ας πούμε αλλά μέχρι στιγμής χωρίς χρήματα...

Το περασμένο Σαββατο, που δούλευα σαν τρελή, τ αγόρια έστησαν το παλιό μας γραφείο {του άντρα μου και δικό μου, από όταν είχαμε το παιδικό σαν γραφείο μας ακόμα}.. είναι ένα γραφείο, που είχαμε πάρει από την Νεοσέτ αλλά όχι σε λευκό χρώμα, όπως είναι η λοιπή επίπλωση του φιογκακίου.. ίσως το βάψω.. ίσως όχι.. τα σκεφτόμαστε όλα ακόμα..

Θα σας ενημερώνω

Σας φιλώ, γλυκά, όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στα κορίτσια μας! Νάσια μου υπέροχα όλα τα του γάμου! Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Αφροδίτη μου καλά θα κάνεις, εγώ θεωρώ σημαντικό όλοι να συνεισφέρουν όταν εργάζεται η μαμά και εκτός σπιτιού. Εννοείται πως τα παιδιά πρωτίστως "χρεώνονται" το δωμάτιό τους. Την μεγάλη μου την έχω εδώ και χρόνια υπεύθυνη γι αυτό. Παιχνίδια εγώ τακτοποιώ σε κάθε "στρώσιμο" κι αυτό μαζί της. Πλέον ξέρει πως αν δεν έχει δωμάτιο τακτοποιημένο ΔΕΝ μπαίνω να καθαρίσω. Δεν έχω πια χρόνο να τακτοποιώ και παιχνίδια για να καθαρίσω. Επίσης, όταν τακτοποιεί παίρνει και το φτερό και ξεσκονίζει πριν ξαναστήσει τα παιχνίδια της.

Εγώ αυτό το διάστημα περνάω μεγάλη κούραση! Πηγαινοερχόμαστε στο χωριό έως να έρθουν και οι παππούδες μας και να παραμείνουμε για όλο τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει πως έπρεπε να καθαρίσω εκ βάθρων ένα σπίτι κλειστό για έναν χρόνο. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ήθελαν ξεσήκωμα! Ακόμα φυσικά δεν έχω τελειώσει καθώς τα σπίτια είναι δυο. Πρώτα λοιπόν καθάρισα το ένα ώστε να μένουμε αυτό το διάστημα και τώρα ξεκίνησα και το δεύτερο. Τα εξοχικά δυστυχώς θέλουν συντήρηση. Ζημιές, διορθώσεις φθορών, εργασίες, καθαριότητα. Απαιτούν χρόνο, χρήμα και κούραση!

Μέσα σε όλα, μούχλιασε και το καινούργιο μας στρώμα στο χωριό και αυτοσχεδίασα καθώς πουθενά δεν βρήκα τρόπο αντιμετώπισης. Μιλάω για μια μικρή εστία φυσικά. Αν ήταν όλη η επιφάνεια, θα είχε πεταχτεί. Ταμπονάρισα λοιπόν με μια πετσέτα ποτισμένη με λευκό ξίδι, έπειτα πέρασα σχολαστικά με ατμοκαθαριστή και άφησα να στεγνώσει εκτεθειμένο στον ηλιο και τη ζέστη. Κανονικά έπρεπε να καθίσει ώρες στον ήλιο αλλά το περιβάλλον δεν ενδείκνυται για έκθεση εκτός σπιτιού. Φαινομενικά καθάρισε.

Τώρα πρέπει να καταπολεμηθεί η υγρασία που είναι υπεύθυνη για αυτό!

Σας φιλώ, σας εύχομαι να περνάτε όμορφο καλοκαιράκι με υγεια και χαρές!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μέσα σε όλα, μούχλιασε και το καινούργιο μας στρώμα στο χωριό και αυτοσχεδίασα καθώς πουθενά δεν βρήκα τρόπο αντιμετώπισης. Μιλάω για μια μικρή εστία φυσικά. Αν ήταν όλη η επιφάνεια, θα είχε πεταχτεί. Ταμπονάρισα λοιπόν με μια πετσέτα ποτισμένη με λευκό ξίδι, έπειτα πέρασα σχολαστικά με ατμοκαθαριστή και άφησα να στεγνώσει εκτεθειμένο στον ηλιο και τη ζέστη. Κανονικά έπρεπε να καθίσει ώρες στον ήλιο αλλά το περιβάλλον δεν ενδείκνυται για έκθεση εκτός σπιτιού. Φαινομενικά καθάρισε.

Τώρα πρέπει να καταπολεμηθεί η υγρασία που είναι υπεύθυνη για αυτό!

Σας φιλώ, σας εύχομαι να περνάτε όμορφο καλοκαιράκι με υγεια και χαρές!

Χελόου!

Εμείς έχουμε στρώματα αέρα με ενσωματωμένη τρόμπα και αφυγραντήρα για το χειμώνα.

Θα επανέλθω, φιλούρες!

Ειρήνη θεωρώ πως το γραφείο από ΝΕΟΣΕΤ μπορείς να το βάψεις με ειδικό χρώμα για ξύλο. Θα στεγνώσει και γρήγορα τώρα με την ζέστη και θα είναι κι αυτό άσπρο.

Εμείς έχουμε κουκέτα από ΙΚΕΑ και θέλω να την κάνω 2 μονά κρεβάτια αλλά μόνο εγώ συμφωνώ με την ιδέα μου....

Θα γράψω περισσότερα το ΣΚ που θα έχω χρόνο αλλά ναι να κάνετε ότι μπορείτε και όσο ανέξοδο γίνεται, θα του αρέσει του παιδιού.

Ravt πόσο μου άρεσε αυτό για τις μαμάδες που εργάζονται και ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ....Ας μην ξεχνάμε πως τα οικιακά είναι ολόκληρο κεφάλαιο εργασίας που πολλοί δεν του δίνουν όση σημασία πρέπει, το θεωρούν εύκολο μήπως;;;

Για το στρώμα σας, θα πρότεινα να το τρίψεις και με σόδα μετά τον ήλιο. Τι έγινε, καθάρισε;

Φιλιά!

Καλησπερα κοριτσια,

εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο Σαλαμινα που πηγαμε για ενα τριημερο.Περασαμε πολυ ομορφα εχτες ειδικα η μπαντα του ναυτικου ειχε μια εκδηλωση αφιερωμενη στον Χατζηνασιο και διπλα στην θαλασσα ηταν υπεροχα.Αυριο ερχεται ο ξαδερφος μου απι Γερμανια εχω να τον δω απο τον Δεκεμβρη και περιμενω πως και πως.

Κοριτσια και εμενα κανουν μικροδουλιτσες τα μικρα πρεπει να μαθαινουν και για να ειναι ανεξαρτητοι μεγαλωνοντας αλλα και για να βοηθουν αργοτερα και στο σπιτι τους και τις οικογενειες τους.

Αφροδιτακι και εμεις το δωματιο του μεγαλου (πρωην καθιστικο)θα το βαψουμε γκρι με κιτρινο και εγω αναρωτιεμαι που θα πανε τα πραγματα που εχουμε ηδη αλλα ειδομεν.Εμεις θα ξεκινησουμε τα βαψιματα μετα τον δεκαπενταυγουστο.

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου, καλή σας μέρα!

Περνάω μέρες με πολύ δουλειά, που όμως πάντα φροντίζω να "στολίζω" με κάτι, ώστε να νιώθω ήρεμη και "γεμάτη". Έναν καφέ με μία φίλη, που παράλληλα θα παίζει το φιογκάκι, σινεμά, alou fun park, περίπατοι οι 3 μας με παγωτό στο χέρι και τόσα άλλα που μας χαρίζει απλόχερα το καλοκαιράκι.

Τις επόμενες μέρες, έχω τρελή, τρελή δουλειά, οπότε σήμερα έβαλα ένα πλυντήριο με τα ριχτάρια των καναπέδων μας, μαγείρεψα φακές, που είχα πολύ καιρό να μαγειρέψω και σιδέρωσα μερικά ρουχαλάκια.

Αυτές τις μέρες, έκανα και διάφορες μικρο-δουλίτσες που μ αρέσει πολύ να τις ολοκληρώνω:

1) Έκανα έναν μίνι-καθαρισμό, σε ολόκληρο τον πάγκο της κουζίνας. Εβγαλα τα πάντα από πάνω του, τον σαπούνισα και είναι πεντακάθαρος πια

easy2_zpsk4w2ygdc.jpg

2) Έπλυνα {το φιογκάκι δηλαδή γιατί του έκανε κέφι.. εγώ απλώς βοήθησα} τα βοηθητικά σκαμπό μας

easy1_zpss5bpjoys.jpg

3) Χθες πήγα λαική… λατρευω την λαϊκή και τα προϊόντα της! Με αφορμή λοιπόν, έκανα ένα ψευτο-καθάρισμα στο ψυγειο μου και τακτοποίησα τα υλικά.

easy_zpslsmposhn.jpg

Σας φιλώ όλες γλυκά και θα επανέλθω με πολλά και νεώτερα. Ελπίζω να περνάτε όμορφα και ξεκούραστα!

777885dugw57gt25.gif

Αγαπημένες μου, καλή σας μέρα!

Περνάω μέρες με πολύ δουλειά, που όμως πάντα φροντίζω να "στολίζω" με κάτι, ώστε να νιώθω ήρεμη και "γεμάτη". Έναν καφέ με μία φίλη, που παράλληλα θα παίζει το φιογκάκι, σινεμά, alou fun park, περίπατοι οι 3 μας με παγωτό στο χέρι και τόσα άλλα που μας χαρίζει απλόχερα το καλοκαιράκι.

Τις επόμενες μέρες, έχω τρελή, τρελή δουλειά, οπότε σήμερα έβαλα ένα πλυντήριο με τα ριχτάρια των καναπέδων μας, μαγείρεψα φακές, που είχα πολύ καιρό να μαγειρέψω και σιδέρωσα μερικά ρουχαλάκια.

Αυτές τις μέρες, έκανα και διάφορες μικρο-δουλίτσες που μ αρέσει πολύ να τις ολοκληρώνω:

1) Έκανα έναν μίνι-καθαρισμό, σε ολόκληρο τον πάγκο της κουζίνας. Εβγαλα τα πάντα από πάνω του, τον σαπούνισα και είναι πεντακάθαρος πια

easy2_zpsk4w2ygdc.jpg

2) Έπλυνα {το φιογκάκι δηλαδή γιατί του έκανε κέφι.. εγώ απλώς βοήθησα} τα βοηθητικά σκαμπό μας

easy1_zpss5bpjoys.jpg

3) Χθες πήγα λαική… λατρευω την λαϊκή και τα προϊόντα της! Με αφορμή λοιπόν, έκανα ένα ψευτο-καθάρισμα στο ψυγειο μου και τακτοποίησα τα υλικά.

easy_zpslsmposhn.jpg

Σας φιλώ όλες γλυκά και θα επανέλθω με πολλά και νεώτερα. Ελπίζω να περνάτε όμορφα και ξεκούραστα!

αχ ειρηνακι μου μπραβο!

εμεις μονο ομορφια κ ξεκουραση δεν εχουμε..... εμεις περναμε δυσκολα οικογενειακως με διαφορα αγχωτικα θεματα που τρεχουν κ που συμβαινουν.....αλλα τα εχουμε ρυθμισει κ αλλα ειναι στην αναμονη. πολυ δυσκολο καλοκαιρι, γιαυτο εχω χαθει κιολας. ευχομαι να πανε ολα καλα κ τελος αυγουστου, μετα την βαπτιση της μικρης μας να μπορεσουμε να παμε εστω κ 5 μερουλες καπου να ξεκουραστουμε, ψυχολογικα κυριως (γιατι ξεκουραστες διακοπες με 2 παιδια κ το ενα μωρο δεν παιζει) γιατι το εχουμε πολυ αναγκη κ εγω κ ο αντρας μου.

ευχομαι να περνατε ολες καλα!

Πρωινή καλημέρα σε όλες!

Ειρήνη κ γω λατρεύω τα προϊόντα της λαϊκής. Βέβαια, λόγω δουλειάς, δεν μπορώ σχεδόν ποτέ να πάω, όπως και δεν μπορώ να ζήσω άλλες στιγμές της καθημερινότητας (πχ να πάω σχολείο τα παιδιά μου, να τα πάρω σαν άνθρωπος, όλα με την ψυχή στο στόμα γμτ...)Αλήθεια, ψωνίζετε από βιολογικές λαϊκές?

Επίσης, έχω να αναφέρω ότι το σπίτι μου όλη μα όλη τη χρονιά έχει τον αμάζευτο. Ξεχώρισα μια κούτα παιχνίδια για δόσιμο, όπως επίσης και μερικά ρουχαλάκια. Αλλά βρε κορίτσια, δεν μπορώ εύκολα να πετάξω πράγματα, πρώτον γιατί πλέον δεν ψωνίζω (μου φαίνεται αδιανόητο να δώσω πχ 50-60 ευρώ για μια φούστα) και δεύτερον γιατί ειλικρινά φοβάμαι ότι θα έρθει μια μέρα που δεν θα έχω βρ@κί να βάλω, μετά συγχωρήσεως, έτσι όπως είναι η κατάσταση.

Γενικά φέτος νιώθω κούραση σε μεγάλο βαθμό. Κάθε πρωί φεύγω από το σπίτι και λέω θα κάνω αυτό κ αυτό κ αυτό κ στο τέλος της ημέρας, ούτε αυγό δεν μπορώ να βράσω...Αφού η μικρή μου μου ζητάει συνέχεια να φτιάξουμε γλυκά, κουλουράκια, τυρόπιτες κλπ-κλπ που κάναμε και 2 φορές μέσα στην εβδομάδα- περισσότερο για τη διαδικασία και τη διασκέδαση βέβαια-αλλά εγώ μέσα στην μαύρη μου την κούραση τι να της πω...

Κατά τα άλλα επισκευάζω μερικά παλιά επιπλάκια μιας θείας του άντρα μου, τα οποία δεν χρειάζεται (με πολύυυ αργούς ρυθμούς)

Καμια ιδέα για βόλτες στην πόλη με τα παιδιά καλοκαιριάτικα-κανένα μουσείο, ακρόπολη (έχουμε ήδη πάει βέβαια), συναυλίες?

Με την ελπίδα να παρακινηθώ να μαζεψω κ τπτ στο σπίτι, όπως επίσης και να αυξηθούν οι ώρες της ημέρας,

Ειλικρινά δική σας,

Ελίνα

Υ.Γ. Υγιαίνετε!

Καλησπέρα!

Elin και γω δεν πολυπετάω - δίνω πλέον, δεν ξέρω αν θα είμαι ξανά σε θέση να τα αγοράσω, που όπως το βλέπω δεν θα είμαι, οπότε κρατάω τη γκαρνταρόμπα, ό,τι δεν πολυφοράω ανεβάζω στη σοφίτα, ας κάθεται εκει, έρχονται δύσκολοι καιροί...

Γιώτα μου ευχομαι να ναι περαστικά οσα σας ταλαιπωρούν κ να περάσουν..

εμεις κάναμε μπανάκια αρκετά Χαλκιδική, κατεβήκαμε και Αθήνα για ενα γάμο οπότε κάτσαμε μερικές μέρες, κινηθήκαμε, πήγαμε Mall..αχ πώς τις αντέχετε αυτές τις αποστάσεις βρε κορίτσια:roll:..στο γυρισμό κάτσαμε κ Πήλιο μερικές μερούλες, αχ τέλεια φύση...και τώρα επιστροφή και πλυντήρια..χάλασε το πλυντήριο από το ζόρι του και παραγγείλαμε καινούργιο:?

καλή συνέχεια!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

αχ ειρηνακι μου μπραβο!

εμεις μονο ομορφια κ ξεκουραση δεν εχουμε..... εμεις περναμε δυσκολα οικογενειακως με διαφορα αγχωτικα θεματα που τρεχουν κ που συμβαινουν.....αλλα τα εχουμε ρυθμισει κ αλλα ειναι στην αναμονη. πολυ δυσκολο καλοκαιρι, γιαυτο εχω χαθει κιολας. ευχομαι να πανε ολα καλα κ τελος αυγουστου, μετα την βαπτιση της μικρης μας να μπορεσουμε να παμε εστω κ 5 μερουλες καπου να ξεκουραστουμε, ψυχολογικα κυριως (γιατι ξεκουραστες διακοπες με 2 παιδια κ το ενα μωρο δεν παιζει) γιατι το εχουμε πολυ αναγκη κ εγω κ ο αντρας μου.

Εύχομαι να ξεπεραστούν ολα γρήγορα. Τις καλύτερες διακοπές τις έχουμε κάνει με μωρό!!! Και όταν είχαμε μόνο την πρώτη αλλά και με την δεύτερη κόρη, μην πτοείσαι θα περάσετε τέλεια, αρκεί να έχεις την διάθεση.

Διαφημίσεις

Πρωινή καλημέρα σε όλες!

Ειρήνη κ γω λατρεύω τα προϊόντα της λαϊκής. Βέβαια, λόγω δουλειάς, δεν μπορώ σχεδόν ποτέ να πάω, όπως και δεν μπορώ να ζήσω άλλες στιγμές της καθημερινότητας (πχ να πάω σχολείο τα παιδιά μου, να τα πάρω σαν άνθρωπος, όλα με την ψυχή στο στόμα γμτ...)Αλήθεια, ψωνίζετε από βιολογικές λαϊκές?

Επίσης, έχω να αναφέρω ότι το σπίτι μου όλη μα όλη τη χρονιά έχει τον αμάζευτο. Ξεχώρισα μια κούτα παιχνίδια για δόσιμο, όπως επίσης και μερικά ρουχαλάκια. Αλλά βρε κορίτσια, δεν μπορώ εύκολα να πετάξω πράγματα, πρώτον γιατί πλέον δεν ψωνίζω (μου φαίνεται αδιανόητο να δώσω πχ 50-60 ευρώ για μια φούστα) και δεύτερον γιατί ειλικρινά φοβάμαι ότι θα έρθει μια μέρα που δεν θα έχω βρ@κί να βάλω, μετά συγχωρήσεως, έτσι όπως είναι η κατάσταση.

Γενικά φέτος νιώθω κούραση σε μεγάλο βαθμό. Κάθε πρωί φεύγω από το σπίτι και λέω θα κάνω αυτό κ αυτό κ αυτό κ στο τέλος της ημέρας, ούτε αυγό δεν μπορώ να βράσω...Αφού η μικρή μου μου ζητάει συνέχεια να φτιάξουμε γλυκά, κουλουράκια, τυρόπιτες κλπ-κλπ που κάναμε και 2 φορές μέσα στην εβδομάδα- περισσότερο για τη διαδικασία και τη διασκέδαση βέβαια-αλλά εγώ μέσα στην μαύρη μου την κούραση τι να της πω...

Κατά τα άλλα επισκευάζω μερικά παλιά επιπλάκια μιας θείας του άντρα μου, τα οποία δεν χρειάζεται (με πολύυυ αργούς ρυθμούς)

Καμια ιδέα για βόλτες στην πόλη με τα παιδιά καλοκαιριάτικα-κανένα μουσείο, ακρόπολη (έχουμε ήδη πάει βέβαια), συναυλίες?

Με την ελπίδα να παρακινηθώ να μαζεψω κ τπτ στο σπίτι, όπως επίσης και να αυξηθούν οι ώρες της ημέρας,

Ειλικρινά δική σας,

Ελίνα

Υ.Γ. Υγιαίνετε!

Του ιδίου elin..... Εδώ κι ένα μήνα θα..φτιάξω λουκουμάδες... Αμ δε .

Η μεγάλη φεύγει μεθαύριο για μια εβδομάδα κατασκήνωση (δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε για περισσοτερο καιρό) και την μέρα που την παίρνουμε φεύγουμε και για ολιγοήμερες διακοπές. That's it folks!

Ασχολούμαι με το δωμάτιο της, γκρι και λιλά το χρώμα (δική της επιλογή) , με λευκές κουρτίνες που διάλεξε εχθές μόνη της.

Της έχω εξηγήσει τι μας παίρνει οικονομικά και τι όχι και προσπαθώ να βρω DIY λύσεις. Ο χρόνος μου λείπει όμως.....

Εγώ αυτό το διάστημα περνάω μεγάλη κούραση! Πηγαινοερχόμαστε στο χωριό έως να έρθουν και οι παππούδες μας και να παραμείνουμε για όλο τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει πως έπρεπε να καθαρίσω εκ βάθρων ένα σπίτι κλειστό για έναν χρόνο. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ήθελαν ξεσήκωμα! Ακόμα φυσικά δεν έχω τελειώσει καθώς τα σπίτια είναι δυο. Πρώτα λοιπόν καθάρισα το ένα ώστε να μένουμε αυτό το διάστημα και τώρα ξεκίνησα και το δεύτερο. Τα εξοχικά δυστυχώς θέλουν συντήρηση. Ζημιές, διορθώσεις φθορών, εργασίες, καθαριότητα. Απαιτούν χρόνο, χρήμα και κούραση!

...αχ ταλαιπωρία βρε κορίτσι μου... και κούραση!

Ελπίζω να βρεις χρόνο να ηρεμίσεις και εσύ λιγάκι αλλά και να ξεκουραστείς!

Ειρήνη θεωρώ πως το γραφείο από ΝΕΟΣΕΤ μπορείς να το βάψεις με ειδικό χρώμα για ξύλο. Θα στεγνώσει και γρήγορα τώρα με την ζέστη και θα είναι κι αυτό άσπρο.

Εμείς έχουμε κουκέτα από ΙΚΕΑ και θέλω να την κάνω 2 μονά κρεβάτια αλλά μόνο εγώ συμφωνώ με την ιδέα μου....

Θα γράψω περισσότερα το ΣΚ που θα έχω χρόνο αλλά ναι να κάνετε ότι μπορείτε και όσο ανέξοδο γίνεται, θα του αρέσει του παιδιού.

Ναι παιδί μου!

Μόλις γυρίσουμε, με το καλό, από τις διακοπές μας {γιατί τώρα γίνεται ΧΑΜΟΣ από δουλειά}, θ ασχοληθώ με το δωμάτιο του φιογκακίου, να δω τι καλύτερο μπορώ να κάνω.

Εννοείται θα σας ενημερώνω!

Καλησπερα κοριτσια,

εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο Σαλαμινα που πηγαμε για ενα τριημερο.Περασαμε πολυ ομορφα εχτες ειδικα η μπαντα του ναυτικου ειχε μια εκδηλωση αφιερωμενη στον Χατζηνασιο και διπλα στην θαλασσα ηταν υπεροχα.Αυριο ερχεται ο ξαδερφος μου απι Γερμανια εχω να τον δω απο τον Δεκεμβρη και περιμενω πως και πως.

Κοριτσια και εμενα κανουν μικροδουλιτσες τα μικρα πρεπει να μαθαινουν και για να ειναι ανεξαρτητοι μεγαλωνοντας αλλα και για να βοηθουν αργοτερα και στο σπιτι τους και τις οικογενειες τους.

Αφροδιτακι και εμεις το δωματιο του μεγαλου (πρωην καθιστικο)θα το βαψουμε γκρι με κιτρινο και εγω αναρωτιεμαι που θα πανε τα πραγματα που εχουμε ηδη αλλα ειδομεν.Εμεις θα ξεκινησουμε τα βαψιματα μετα τον δεκαπενταυγουστο.

Αχ... βάψιμο! Εχεις να περάσεις "κουπί", Νασιούλα μου...

αχ ειρηνακι μου μπραβο!

Στεναχωρήθηκα και να ξέρεις.. σ έχω στο μυαλό μου....

Εύχομαι να βρείτε ηρεμία...

Αγαπητή μου Elin,

1) Σε σχέση σχέση με τα ρούχα, που γράφεις.

Οι δικές μου σκέψεις:

Δεν πετάω ρούχα... ακόμα και όταν γίνονται χάλια και "πρέπει" να πεταχτούν, τα κόβω σε κομμάτια και τα κρατώ για βοηθητικά-πανιά, όπως τα λέω. Έχω ένα συρτάρι, που τα κρατώ και με βοηθούν σε τόσες πολλές δουλειές.

Αλλά δίνω.. δίνω πολλά και σε διάφορο κόσμο.

Αγοράζω ελάχιστα ρούχα και πάντα φτηνά. Σε εκπτώσεις συνήθως και σχεδόν πάντα, όταν χρειάζομαι κάτι. Λόγω των οικονομικών μας φυσικά, όχι από θεωρεία! :tongue:

Δεν νιώθω οτι θα ξεμείνω ποτέ. Δεν ξέρω γιατί.. απλώς δεν το νιώθω. Έχω ρούχα για να ντυθώ και νιώθω πως ειναι υπερ-αρκετά.

2) Για τις βόλτες μας, προσπαθώ να έχουν μία μεγάλη γκάμα. Οχι μόνο μουσεία, όχι μόνο παιδική χαρά... τα πάντα και ανάλογα τη δουλειά και την κούραση, οργανώνομαι ώστε να κρατώ το φιογκάκι χαρούμενο. Και κομμάτια να είμαι, θα τον πάω να περπατήσουμε, να του πάρω παγωτό και να κάνουμε αγκαλιές στο δρόμο. Κι αυτό του αρκεί, όταν βλέπει ότι έχω πολύ δουλειά.

Μερικά από τα πράγματα που κάναμε {κάποια τα έχουμε ξανα-κάνει αλλά σας τα γράφω για έμπνευση}:

Alou Fun Park, σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Δευτέρα ή Τρίτη, με το what's up, παίρνουμε 1 βραχιολάκι δώρο. Τρώμε και ένα χοτ-ντογκ και περνάμε τέλεια.

Village, σινεμαδάκι.

Είδαμε ήδη 2 ακόμα έργα

Village, δίπλα, στα φουσκωτά.

Του άρεσε πολύ.. είχα καιρό να τον πάω σε φουσκωτά και το κατα-διασκέδασε

Πλάκα, περίπατο {λατρεύει το φιογκάκι}

Θησείο, περίπατο {επίσης}

Φεστιβάλ φαγητού, στο Γκάζι

Φάγαμε του σκασμού και κατα-διασκεδάσαμε

Βουλιαγμένη για σουβλάκια και περίπατο

Επισκεφτήκαμε το Μουσείο της Ακρόπολης

Για 3η φορά αλλά το λατρεύουμε.

Επισκεφτήκαμε το κέντρο πολιτισμού - Ιδρυμα Σταύρου Νιάρχου, στις Τζιτζιφιές

Περάσαμε όνειρο σ αυτό το στολίδι πολιτισμού και το φιογκάκι συμμετείχε σε διάφορα προγράμματα όπως "οι πράκτορες", κυνήγι θυσαυρού, παιχνίδια με το νερό κ.α. Πήγαμε 2 μέρες.

Καραγκιόζη.

Το φιογκάκι τσιρίζει από τα γέλια.. του αρέσει πολύ, όταν πάμε

εμεις κάναμε μπανάκια αρκετά Χαλκιδική, κατεβήκαμε και Αθήνα για ενα γάμο οπότε κάτσαμε μερικές μέρες, κινηθήκαμε, πήγαμε Mall..αχ πώς τις αντέχετε αυτές τις αποστάσεις βρε κορίτσια:roll:..στο γυρισμό κάτσαμε κ Πήλιο μερικές μερούλες, αχ τέλεια φύση...και τώρα επιστροφή και πλυντήρια..χάλασε το πλυντήριο από το ζόρι του και παραγγείλαμε καινούργιο:?

Ωχ.... αυτό το θέμα του πλυντηρίου, το φοβάμαι και γω....αν συμβεί... απλά την "κάτσαμε"... :?

Εσείς το παραλάβατε? Ολα εντάξει?

777885dugw57gt25.gif

Ωχ.... αυτό το θέμα του πλυντηρίου, το φοβάμαι και γω....αν συμβεί... απλά την "κάτσαμε"... :?

Εσείς το παραλάβατε? Ολα εντάξει?

Παραλάβαμε Ειρήνη μου όλα εντάξει. Και γω το φοβόμουν για πολύ καιρό, τελικά έγινε και ησυχάσαμε -και μεις και το πλυντήριο:tongue:-. Αυτή τη φορά πήραμε ενα οικονομικό 7κιλο και οσο αντέξει, είδαμε και το ακριβό που είχαμε...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

mirtoula με γεια το πλυντήριο, σιδερένιο :P:p;);).

Επισήμως σε άδεια, σήμερα ήταν η τελευταία μέρα στην δουλειά, επιστροφή σε 2 εβδομάδες.

Να ρωτήσω κάτι....:rolleyes::confused:

Οι δικοί σας σύζυγοι είναι κι αυτοί κάπως πως να το πω ευγενικά.....''αλλού'' ως προς πράγματα όπως βάψιμο, μερεμέτια κλπ...... Δηλαδή θα έβαφαν δωμάτιο χωρίς να καλύψουν έπιπλα; :confused::confused::confused:

Θα πήγαιναν να πάρουν χρώμα που τελείωσε χωρίς να πάρουν μαζί τους τον κωδικό και θα έπαιρναν την αμέσως επόμενη απόχρωση επειδή αυτή τους πήγαινε στο μάτι ως η σωστή;

Είμαι λίγο έξαλλη αλλά προσπαθώ να το ρίξω στην πλάκα για να μην γίνει πόλεμος στο σπίτι....

Η αποστολή νέο παιδικό δωμάτιο συνεχίζεται όπως καταλαβαίνετε και σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε μικροαλλαγές και στο ήδη παιδικό δωμάτιο που θα γίνει πλέον το παιδικό της μικρής για να μην αισθανθεί άσχημα ότι δεν κάναμε κάτι και γι' αυτή.

Αυτά....

Κορίτσια καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι σχετικά με πλυντήριο πιάτων; Όταν βγάζω τα πιατικά κτλ από το πλυντήριο, βλέπω κάποιες φορές, ειδικά μέσα σε φλυτζάνια και ποτήρια, κάτι κόκκους σαν υπολείμματα από το απορρυπαντικό, χρησιμοποιώ ταμπλέτες finish και πλένω στο πρόγραμμα της μιας ώρας. Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος αν αυτά καταποθούν; Αναγκάζομαι να ξαναξεβγάζω τα ποτήρια μόλις τελειώσει η πλύση και πριν τα βάλω στη θέση τους.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...