Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλέ τώρα τα είδα!!:D:D:D

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Ο σκύλος έστω να βγαινει το πρωί κ το βράδυ ας κοιμάται μέσα..Τι να σας πω,οτι πάνω απο τις κατσαρόλες κ πάνω στα μάτια της κουζίνας έχει άσπρες τρίχες;Αφού όποτε ανακατεύω το φαγητό λέω τώρα θα μπει μία μέσα :shock:

YOTOU αν θες να απαλλαγείς απο ιώσεις κλπ πάρε χυμό αλόη κ πίνετε ένα σφ ηνάκι κάθε μέρα,θα με θυμηθείς!

thanks θα το δοκιμάσω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!

Η συμβουλή από μένα είναι να κάνεις μια δουλειά κάθε μέρα πχ τη μια ξεσκόνισμα, την άλλη μπάνια, την τρίτη σκούπα-σφουγγάρισμα και την άλλη άλλαγμα πετσέτες-σεντόνια. εννοείται πλυντήρια καθημερινά κ πάγκους και νεροχύτη...εμένα δουλευει αυτό, δεν κουράζομαι πολύ και εχω μια σειρά. Εννοείται προτείνω κ γω στεγνωτήριο - εχω, μ εχει σώσει - και φαγητό μαγείρεμα για 2 μέρες όχι κάθε μέρα...και εννοείται ο σκύλος εξω, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα καθαριότητας μέσα. Αν τον πηγαίνεις βόλτα πρωι-βράδυ και εχει ένα σπιτάκι κ καλές συνθήκες έξω μια χαρά τη βγάζει

Γιώτα περαστικά σας, αμαν καλοκαιριάτικα βρε παιδί μου, φαντάζομαι ταλαιπωρία..

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μην με βρίσετε αλλά στεγνωτήριο έχω :lol::lol::lol:

ΑΛΛΑ:

1)Μόνο πετσέτες-σεντόνια βγαίνουν καλά,τα άλλα θέλουν το σιδέρωμα

2)δεν αποστειρώνει μου είπε ο παιδίατρος

3)Δεν γίνεται να το χρησιμοποιώ συνέχεια λόγω ρεύματος,το χειμώνα πιοπ πολύ όταν βρέχει.

Κάνω ό,τι μπορώ κάθε μέρα απλά έχουμε τόσα πολλά πράγματα που είναι διαρκώς μες τη μέση!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Αγαπημένες μου καλημέρα!:P

Δυστυχώς, έγινε κάποια εμπλοκή με το password μου και εδώ και 2 εβδομάδες, δεν μπορούσα να συνδεθώ! :(

Μόλις ολοκλήρωσα τη διαδικασία αλλαγής, με τη βοήθεια της διαχείρησης του parentscafe!

Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι! :P

777885dugw57gt25.gif

Αγαπημένες μου,

Λείψαμε από Πέμπτη μέχρι Κυριακή βράδυ. Κατεβήκαμε στο χωριό μου, στο σπίτι της θείας {οι «παλιές», την ξέρετε}. Το χρειαζόμασταν όλοι πολύ και περάσαμε όνειρο.. θάλασσα, ξεκούραση, ήλιος και βόλτες… δεν θέλαμε να γυρίσουμε.

Επιστροφή όμως στην μεγαλούπολή μας, με βαριά καρδιά αλλά με διάφορες τακτοποιήσεις που πρέπει και θέλω να γίνουν.

Από χθες λοιπόν πλυντήρια, σκούπα, σφουγγάρισμα, μπαλκόνια, ξεσκόνισμα, αλλαγές σεντονιών και άλλα, τα οποία με βοήθησαν να τακτοποιηθώ αρχικά, για να νιώθω ήρεμη καθώς από σήμερα κι όλας δουλεύω. Οπότε, πρέπει να γίνουν όλα με σειρά, να μην αγχωθώ και να είμαι ήρεμη. Μεγάλο ζητούμενο για μένα, με ξέρετε.

Πριν μερικές μέρες λοιπόν, είχα πάει στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος, δίπλα από το ΙΚΕΑ. Αγόρασα αυτό το «πιατάκι», για την γλάστρα μου με τον μαϊντανό, που όλο και μεγαλώνει. Είναι το ίδιο χρώμα με την γλάστρα μου αλλά το σημαντικό είναι ότι στην κάτω πλευρά έχει ροδάκια. Ροδάκια που δεν φαίνονται! Οπότε και μπορώ να καθαρίζω το μπαλκόνι μου με νερό και να μεταφέρω την γλάστρα μου πανεύκολα αλλά και τα ροδάκια δεν φαίνονται. 3 σε 1! Ετοιμη κι αυτή η γλαστρούλα μου!

easy_zpsekdotpp8.jpg

easy1_zpspqwnygaf.jpg

Θυμάστε εκείνη τη δράκαινα, που είχα αγοράσει? Ήρθε λοιπόν η ώρα της, ώστε να βρει τη θέση της:

easy1_zpsvtssvn6i.jpg

Πάνω στον πάγκο της κουζίνας μου, είχα εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, τη συγκεκριμένη μπισκοτιέρα. Την λατρεύω αλλά ήρθε η ώρα για μία αλλαγή.

easy2_zpseuwatccx.jpg

Μπήκε λοιπόν στο ντουλάπι, για άλλη χρήση, και αφού είχα στην αποθήκη μου αυτή την γλαστρούλα αγορασμένη, παλιά, από το ΙΚΕΑ, αποφάσισα να τη χρησιμοποιήσω και… βουαλά:

easy3_zpsgcmjzyvb.jpg

easy4_zpsn3rzempq.jpg

Εδώ και το υπόλοιπο κομμάτι του πάγκου, στο οποίο έβαλα το σετ καφέ-ζάχαρη που είχα αγοράσει και το «έδεσα» με τα παλιά μου διακοσμητικά.

easy6_zpsrhyio4fy.jpg

Ελπίζω να σας αρέσουν, οι μικρές, αλλαγές μου και να σας εμπνεύσουν, να κάνετε και σεις πραγματάκια, που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε πιο ομορφα και πιο ήρεμα.

Σας φιλώ, για την ώρα, και ετοιμάζω μήνυμα, με κάποια σχόλιά μου, από μερικά μηνύματά σας.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια κι απο εμένα!

Ειρήνη ακολουθούσα και το μπλογκ σου αλλά βλέπω δεν πολυασχολείσαι πια ε?Κρίμα γιατι ήταν ωραία ιδέα!

Κορίτσια μπήκα εδώ για να σας ρωτήσω..ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? Νιώθω πολύ χάλια γιατί το σπίτι μου είναι ΠΟΛΥ ακατάστατο.'Εχω δύο κοριτσάκια,ένα νήπιο κι ένα μωρό 14 μηνών,τα μεγαλώνω μόνη αλλά έχω δει κι άλλες και τα σπίτια τους δεν είναι έτσι.Πλέον ντρέπομαι να φέρω και κόσμο!

Πάντα ονειρευόμουν οτι όταν με το καλό ανοίξω σπίτι,θα το φροντιζω,θα το σιγυρίζω,θα βάζω και τα κοφτά μου :mrgreen::mrgreen: να γουστάρω..αλλά δεν τα καταφέρνω ούτε στο ελάχιστο.Είμαι κακή νοικοκυρά!Και όσο το βλέπω έτσι,απελπίζομαι,δεν ξέρω απο πού να αρχίσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

* Το σίδερο????Με το τσουβάλι. (Δεν βάζω συχνά γιατι δεν με αφηνουν τα παιδιά και έχω κ θέμα με τον ύπνο τους κοιμουνται ΜΟΝΟ αν κοιμάμαι,άλλο κι αυτό)

*Τα πιάτα πάντα στοίβες,κι έχω και πλυντήριο πιάτων :shock:

*Το μπάνιο μονίμως χάλια,η μεγάλη πετάει τα χαρτιά παντού,νερά,πατάει στα νερά κ βλέπεις μετα κάτι μαύρα σ:shock:το πάτωμα..

*Κακη κατανομή και αποθήκευση στις ντουλάπες,με αποτέλεσμα να υπάρχουν ρούχα κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ,ακόμα κ ρούχα που δεν χρειαζονται

*Δεν έχω αποθηκευτικούς χώρους στο σπίτι κι έχω κι ένα σωρό πράγματα με το ρακοσυλλέκτη τον άντρα μου,μικρά σκ&%$λάκια παντού,που τα βλέπω και συγχύζομαι και....

*μου έφερε και σκύλο ο οποίος "μένει" στην κουζίνα κι έτσι βλέπεις τρίχες παντού.

Αυτή η κατασταση μου ρίχνει την ψυχολογία.Είμαι κ κλεισμένη μέσα..απο πού να αρχίσω????Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Κορίτσι καλησπέρα ;)

Διάβασα τα μηνύματά σου και ευχαρίστως να σου πω τις σκέψεις μου. Κράτα όσες θέλεις και δες αν υπάρχουν κάποιες που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αρχικά, να ξέρεις, ότι δεν είναι όλα για όλες. Εγώ μπορεί να είμαι καλή νοικοκυρά αλλά να είμαι κακή φίλη. Μπορεί εσύ να μην είσαι καλή νοικοκυρά αλλά να είσαι εξαιρετική μανούλα. Μία σκέψη λοιπόν, που βοηθάει εμένα πολύ, είναι η παραδοχή μου, ότι δεν είμαστε όλοι για όλα. Σε κάποια είμαστε καλοί, σε άλλα μέτριοι, σε άλλα απλώς δεν το χουμε.

Προσπάθησε λοιπόν, να βρεις κάποια σημεία που σε βοηθούν ώστε να μην πέφτει η ψυχολογία σου, όπως γράφεις. Αυτό, είναι το σοβαρότερο, για μένα.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς, κατά τη γνώμη μου, για να έχεις το σπίτι όπως το φαντάζεσαι, αφού τα μικρά σου, είναι ακόμα πολύ-πολύ μικράκια. Όταν ο δικός μου, ήταν εκεί γύρω στα δικά σου, το σπίτι είχε μονίμως παιχνίδια σε διάφορα σημεία, κουζινικά μου {αφού τα λάτρευε} και όλα όσα χρειάζονται τα μικρά μας, σ αυτές τις ηλικίες.

Για όσα γράφεις λοιπόν, 2 πράγματα είναι για μένα, «τα κλειδιά», ώστε να το ξεκινήσεις. Ο σκύλος και τα πράγματα / ρούχα παντού.

Πρέπει να λύσεις άμεσα το θέμα του σκύλου. Ένα σπιτάκι / κρεβατάκι, όπως σου πρότεινε η Γιωτούλα μας σε εξωτερικό χώρο, έστω για αρχή. Έστω για τις περισσότερες ώρες τις μέρας. Οι τρίχες του στην κουζίνα, μου έφεραν ανατριχίλα.

Το άλλο κομμάτι είναι ο ζόρικος συνδυασμός μη αποθηκευτικών χώρων με τα πολλά ρούχα και τα πράματα που μαζεύει ο σύζυγος.

Ξεκίνα, χωρίς καθυστέρηση. Βάλε ένα στόχο και προσπάθησε να τον τηρείς. Έναν εφικτό στόχο, όπως 1 συρτάρι ανά εβδομάδα. Που και θα σε κάνει να νιώσεις ανάλαφρα και όμορφα αλλά και θα τον τηρείς!

Συζήτα με τον σύζυγό σου, εξήγησέ του την κατάσταση και πως αποφάσισες να ζείτε πιο ανάλαφρα, ήρεμα και χαρούμενα. Και πως για να γίνει αυτό, θα πρεπει να ελαφρώσετε τους χώρους σας, από τα περιττά.

Αν αρνηθεί, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Στα πρώτα ντου που θα κάνεις, πέτα μονη σου χωρίς έλεος. Τα εντελώς άχρηστα, όπως χαρτάκια, μπρελόκ, πολύ παλιούς λογαριασμούς, μικρο-διακοσμητικά και άλλα τέτοια, που προσωπικά με φτάνουν στην τρέλα. Και κατέβασε αμέσως στον κάδο, τα σκουπίδια. Μην τα κρατήσεις να τα τσεκάρεις. Η πρώτη σου εκτίμηση γι αυτά τα πράγματα, είναι η σωστή. Δεν τα χρειάζεστε! Και μετά στα ρούχα. Αποκλειεται να τα χρειάζεστε όλα, να είναι σε άριστη κατάσταση, να σας «κάνουν» κτλ. Αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι, που θα συζητήσουμε ξεχωριστά

Ξεκίνα και εδώ είμαστε όλες!

Σε σχέση με το blog μου, η γνωστή ιστορία.. κλειδώθηκα έξω από το email μου και πλέον δεν μπορώ να μπω, ώστε να ποστάρω.. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει εδώ, κάθε βοήθεια δεκτή!

Σε φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Ωωωωωω σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που μου απάντησες!!!:D:D

Αρχικά πήρα μία καταπληκτική πρέσα,και ήδη το σιδέρωμα παέι καλύτερα.

Αύριο θα πάω για το σπίτι του σκύλου.

Πες μου κάτι,θεωρείς καλύτερα να αρχίσω απο τα ρούχα ή τα μικροαντικείμενα (που συνωστίζονται στο γραφείο????)

Σε ευχαριστώ!!

y5yep3.png

Πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια......

....πόσο δίκιο έχεις! Συνέχεια το σκέφτομαι....

Δεν θυμαμαι αν σας ειχα πει εγραψα το κοριτσακι μου στο νηπιο κ ειναι ενθουσιασμενη!

Αχ Γιωτούλα μου... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πόσο μεγάλωσαν τα παιδάκια μας και πόσα και πόσα δεν έχουμε περάσει παρέα, όλα αυτά τα χρόνια ε?!

Σας είπα πως δειλά δειλά ξεκίνησα να κάνω περισσότερες δουλειές;;; :tongue::tongue:

Με βοήθησε το ότι την Τρίτη γύρισα από την δουλειά και βρήκα ένα σπίτι περιποιημένο, σκουπισμένο, ξεσκονισμένο και λίγο τακτοποιημένο από σύζυγο και κόρες. Πήρα λίγο τα πάνω μου και το βελτίωσα περισσότερο την Τετάρτη που είχα και άδεια.

Μέχρι και παιχνίδια για χάρισμα στο νηπιαγωγείο μου ξεχώρισαν!

Μπράβο Αφροδιτούλα μου! Μπράβο! Μπράβο και στον άντρα σου, μπράβο και στις κούκλες σου!

Ωωωωωω σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που μου απάντησες!!!:D:D

Αρχικά πήρα μία καταπληκτική πρέσα,και ήδη το σιδέρωμα παέι καλύτερα.

Αύριο θα πάω για το σπίτι του σκύλου.

Πες μου κάτι,θεωρείς καλύτερα να αρχίσω απο τα ρούχα ή τα μικροαντικείμενα (που συνωστίζονται στο γραφείο????)

Σε ευχαριστώ!!

Όπως πάντα λέω, όταν ζυγίζω τα πράγματα, μεταξύ καθαρό και τακτοποιημένο, η δική μου ζυγαριά πάντα γέρνει προς το τακτοποιημένο. Οπότε θα διάλεγα αυτά που φαίνονται αρχικά.

Μεγάλο ντου σε όσα συνωστίζονται, όπως μου λες, στο γραφείο {άρα θα τα έβλεπα και θα μου έδιναν στα νεύρα} και θα ξεκινούσα από 1) όσα είναι για πέταμα {χαρτάκια, παλιοί λογαριασμοί, ενημερωτικά κτλ} 2) οσα είναι άχρηστα. Χωρίς έλεος! ;)

Το "χωρίς έλεος" που σου γράφω, μπορεί να βοηθήσει και λιγάκι προς την πλευρά του άντρα σου, ώστε να δει έναν ανανεωμένο χώρο, που "αναπνέει" καλύτερα, ώστε να τον παροτρύνει, έστω και σε έναν μικρό βαθμό. Σίγουρα όμως θα βοηθήσει εσένα, θα σε χαλαρώσει και θα σου δώσει ορεξη για περισσότερα ! :P

Σας φιλω όλες!

777885dugw57gt25.gif

Αγαπημένες μου,

Σήμερα είχα μία πολύ "τρεχάτη" μέρα, λόγω διαφορων εξωτερικών δουλειών, που έπρεπε να γίνουν.

Ετσι λοιπόν πήγα:

- Ράφτη

- Να πληρώσω τηλεφωνία / ίντερνετ

- Μανάβη

- Σε κατάστημα καλλυντικών για αγορά υλικών για τη δουλειά μου

- Αποθήκη χαρτικών για χαρτί υγείας

- Φούρνο

Επέστρεψα σπίτι, έβαλα πεντανόστιμο κιμαδάκο να γίνεται, ένα πλυντήριο με λευκά, επλυνα διάφορα πιατικά που "βγήκαν" στο μεταξύ, ετοίμασα σαντουϊτσάκι για να φάει το μεγάλο αγόρι μου, στη δουλειά του, σιδέρωσα καμιά ωρίτσα, έκανα μάσκα μαλλιών και μετά από μισή ώρα λούστηκα και μερικές ακόμα μικρο-δουλίτσες.

Μόλις έκατσα λιγάκι να σας "μιλήσω" και το απόγευμα δουλίτσα και προπόνηση.

Αποφάσισα, επειδή το krav maga που κάνω, "έκλεισε" για Ιούλιο και Αυγουστο, να μην χάσω και τον Ιούλιο και μείνω 2 μήνες αγύμναστη, να ξεκινήσω kick-boxing. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω :tongue: .

Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι ήρεμη μέρα!

777885dugw57gt25.gif

καλέ!!!:shock::shock::shock: πώς τα προλαβαίνεις!!!Δεν το πιστεύω οτι γυμνάζεσαι κι όλας!!Μπράβο η Παναγιά μαζί σου!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

εμείς εδώ να ζεσταινόμαστε ελπίζω όμως σύντομα να κάνουμε κανένα μπανάκι στην θάλασσα.Τελειώσαμε και με τον γάμο της αδερφής μου.Τελικά με πρόγραμμα όλα γίνονται ακόμα και όταν ο χρόνος πιέζει.Φωτό από αυτά που έφτιαξα για την αδερφή μου μπορείτε να δείτε και εδώ: http://natapakomyxri.blogspot.gr/2016/06/blog-post_29.html

Από δουλειές με τον αέρα που έχει μόνο συντήρηση και τίποτα άλλο.Οπότε καθημερινά σκούπισμα,ξεσκόνισμα,σφουγγάρισμα κτλ.Σήμερα κατάφερα μετά από πολλές επισκέψεις στο ΙΚΑ να ανανεώσω το βιβλιάριο μου μιας και μέχρι πρότινος τα ένσημα από το πεντάμηνο δεν φαινόντουσαν με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ανανεώσω γιατί ούτε άνεργη ήμουν αλλά και σαν εργαζόμενη τα ένσημά μου δεν φαινόντουσαν.Επιτέλους φάνηκαν μέχρι του Φλεβάρη και έτσι κατάφερα να ανανεώσω για ένα χρόνο και ησύχασα.Αλλά να φανταστείτε τί εντύπωση έχουν οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ για τις υπηρεσίες που προσφέρει που όταν την προτελευταία φορά έφτασα μέχρι την προϊσταμένη και της λέω ότι από την στιγμή που έχω πληρωμένα τα ένσημά μου θα έπρεπε να με ασφαλίσουν μην μου τύχει και τίποτα και πάω αδιάβαστη γυρνάει και μου λέει γιατί έχεις την εντύπωση ότι αν έχεις ασφάλιση θα πας διαβασμένη. Φανταστείτε που φτάσαμε.Τέλοσπάντων.

myfavouritelullaby πιστεύω οτι αν βάλεις ένα πρόγραμμα στις δουλειές σου και το τηρείς καθώς και να ξεφορτωθείς ότι είναι περιττό τότε μόνο θα μπορέσεις να ηρεμήσεις.Τώρα για τον σκύλο και εγώ είμαι της λογικής ότι αφού στον έφερε τότε θα πρέπει αναγκαστικά τις περισσότερες ώρες να τις περνάει στο μπαλκόνι.

yotou εμείς που είχαμε θέμα παλιότερα με ιώσεις σωθήκαμε με το singulair.Το πήρε ο μεσαίος που είχε θέμα για ένα χρόνο σε μορφή σκονάκι και εκ τοτε κοπήκανε όλα μαχαίρι ακόμα και αν αρπάξει κανένα κρυολόγημα το περνάει πολύ ελαφριά και για μια με δύο μέρες.Και φυσικά το καλοκαίρι πολύ μπάνιο στην θάλασσα με αρκετές βουτιές ώστε να καθαρίσει το ιγμόριο.Συζήτησε το με τον παιδιάτρο σου.

Ειρήνη μου Γύθειο τέλεια έβλεπα τις φωτο που ανέβαζες δίπλα και σε ζήλευα είχαμε περάσει τέλεια και μακάρι να μπορούσαμε να ξαναπάμ

Πάντα αναρωτιόμουν πώς λειτουργούν οι μανιακές με την καθαριότητα/αυτές που μπαίνεις σπίτι τους και γυαλίζουν ακόμα και οι μπρίζες/εκείνες που δεν κουράζονται καθαρίζοντας και προτιμούν να καθαρίσουν απο το να κάνουν οτιδήποτε άλλο (μια τέτοια είναι και η γιαγιά μου,81 κι ακόμα με τη σκούπα κοιμάται).

Αυτές τις μέρες σαν να κατάλαβα!!'Ηταν να μην αρχίσω.:mrgreen::mrgreen:

Κατάλαβα οτι το κυρίως πρόβλημά μου είναι τα πολλά πράγματα.'Αρχισα απο τις ντουλάπες κι έβγαλα 3 μεγάλες κούτες μόνο απο κει συν μια τσάντα παππούτσια )Ρούχα των παιδιών μικρά,δικά μας που δεν φοριούνται πια κλπ)

Σιδέρωσα όλα τα ρούχα και άδειασα το υ/δ απο αυτά.'Αλλος αέρας στο σπίτι!!Τώρα σειρά έχει το γραφείο (το γραφείο μας για εσένα Ειρήνη είναι ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες) :shock::shock::shock:

Η πλάκα είναι οτι όσο καθαρίζω τόσο θέλω κι άλλο,όπως όταν κάνεις δίαιτα και χάνεις και μετά γουστάρεις και λες ας χάσω ένα ακόμα καλά το πάω :-D:-D:-D

Επίσης,να πω οτι αμελούσα να τακτοποιήσω απο τύψεις που δεν έπαιζα αρκετά με τα παιδιά.Απο τη μέρα που ξεκίνησε η γενική έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά κ είναι κι αυτά πιο ευδιάθετα!!Κουφό???!!

y5yep3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

τί κάνετε;Εμείς μετά από μια εξπρές απόδραση στο χωριό το ΣΚ πάλι εδώ στις επάλξεις αλλά για λίγο ακόμα.

Σήμερα εν τω μεταξύ με πήρε και ο ύπνος το πρωί και έτσι σηκώθηκα στις 10 το ίδιο και τα μικρά οπότε μετά τρεχάτε ποδαράκια μου για να μαζευτούμε.Οπότε από το πρωί έκανα:

• Πρωινά
  • Πλύσιμο στα πρωινά πιάτα
  • Στρώσιμο τα κρεβάτια
  • Σκούπισμα
  • Ξεσκόνισμα
  • Σφουγγάρισμα
  • Πότισμα τα λουλούδια
  • Καθάρισμα τα μπαλκόνια
  • Μπάνια
  • Έβαλα 2 πλυντήρια
  • Εφτιαξα φασολάδα
  • Απλωσα τα πλυντήρια
  • Σιδέρωσα 2 πλυντήρια από την Κυριακή
  • Εβαλα τα σιδερωμένα στην θέση τους
  • Βάλαμε να φάμε
  • Μάζεψα τα πιάτα
  • Εβαλα πλυντήριο πιάτων
  • Εβγαλα τα πιάτα από το πλυντήριο πιάτων

και συνεχίζουμε ακάθετοι

φαντάσου να μην είχε ζέστη τί θα γινόταν.

Μπράβο σου myfavouritelullaby για το ξεκίνημα και σιγά σιγά θα δεις ότι δεν θα θέλεις τόσο πολύ χρόνο για να τακτοποιήσεις το σπιτάκι σου και σίγουρα θα νιώθεις και εσύ και η οικογένειά σου καλύτερα.Τα υπόλοιπα κορίτσια διακοπεύουν;Όπου και να είσαστε κορίτσια να περνάτε καλά και να κάνετε πολλά πολλά μπάνια.

Hello!

Αποφάσισα κάτι!!! Θα μελετήσω με τον σύζυγο δουλειές που μπορούν να κάνουν κάθε εβδομάδα τα κορίτσια για να τις βάλω σε ένα μικρό πρόγραμμα γιατί δεν λειτουργεί καλά έτσι.

Έχω στο μυαλό μου απλά πράγματα, όχι βαριές δουλειές αλλά θέλω να το παρουσιάσω ωραία όχι σαν αγγαρεία.

Επίσης αποφάσισα να βάλω ένα μικρό πρόγραμμα και για τους ενήλικες του σπιτιού γιατί κορίτσια χάνομαι στην κυριολεξία και όσες με ξέρετε, γνωρίζετε πως εργάζομαι πολλές ώρες και χρειάζομαι βοήθεια.

Ωραία είναι να σε βοηθούν που και που αλλά πιστεύω πως είναι ακόμη πιο ωραία να συμμετέχουν όλοι κάθε εβδομάδα, έστω και σε κάτι μικρό. Νομίζω θα με βοηθήσει...

Τι λέτε;

Έχω κάνει κάποια πράγματα αλλά μεταξύ δουλειάς και εξόδων του Σ/Κ δεν προλαβαίνω να τα γράψω....Πάντως δεν έχω αφήσει ξανά το σπίτι, προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ.

Καλημέρα! :P:p

Όσο πλησιάζει ο καιρός της άδειας τόσο ανεβαίνει η διάθεση μου (αν και 3 εβδομάδες ακόμη είναι πολύ).

Θα βάλουμε εμπρός στο σπίτι την δημιουργία παιδικού δωματίου στον χώρο όπου τώρα έχουμε το γραφείο μας, μουσικά όργανα, αφίσες κλπ..... Από την μία χαίρομαι για την κόρη μου από την άλλη τι θα τα κάνουμε τόσα πράγματα;;; :confused::confused:

Αυτό το Σ/Κ θα ξεκινήσουμε ξεκαθάρισμα, προς το παρόν ψάχνουμε για έπιπλα και χρώματα. Σκέφτομαι να της το βάψω με ένα ελαφρύ γκρι και πινελιές λιλά που της αρέσει πολύ.

Μαγειρικά σήμερα τρώμε γεμιστά από εχθές και το βράδυ έφτιαξα μια σαλάτα ψυγείου με κριθαράκι, ντοματίνια και μοτσαρέλα. Πήρα και σήμερα για να φάω στην δουλειά.

Συνταγή εδώ: http://thelarsonlingo.blogspot.gr/search?updated-max=2016-07-07T00:00:00-07:00&max-results=3&start=3&by-date=false

Ψιτ....δεν έχω πλύνει ακόμη χαλιά....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...