Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! εχτες κλεισαμε τα βαπτιστικα μας!!! παρα πολυ ωραια! σαν νυφουλα θα ειναι το κοριτσι μας! τα καναμε ολα σετακι φραουλιτσα!!!

κοριτσια δεν ξερω τιποτα απο συλλογους γονεων, αλλα σκεφτομαι οτι αν δεν εχω χρονο να ασχοληθω πραγματικα με τα προβληματα του σχολειο η να ασχοληθω να κανω πραγματα για τα παιδια δεν θα εβαζα υποψηφιοτητα. οσο για το οτι οι γονεις δεν ειναι με τιποτα ευχαριστημενοι, το πιστευω... αν δεν μπορεις να προσφερεις, δεν χρειαζεται να απαιτεις... κοντος ψαλμος αλληλουια... του χρονου παμε πρωτη, θα εχω κ προσωπικη αποψη!

εχτες τελειωσα το πλυσιμο στα τελευταια παιδικα παπουτσια, τελειωσα το πακεταρισμα μωρουδιακων κ εκανα ενα καλο συμμαζεμα κ ενα καλο καθαρισμα το μπανιο. τα καλοκαιρινα μου απλα τα μετεφερα στην ντουλαπα που χρησιμοποιω κ ειναι ανω κατω... σημερα λεω να τα φτιαξω αν προλαβω....

σας φιλω!

Κατ' αρχήν με το καλό η βάφτιση του παιδιού! :) :)

Σχετικά με τους Συλλόγους, όταν πάει με το καλό το παιδί σχολείο θα δεις συμπεριφορές γονιών που δεν θα τις πιστεύεις.

Εγώ δεν έχω χρόνο ούτε για να δω τα παιδιά μου κάποιες φορές. Το ότι έβαλα υποψηφιότητα έγινε επειδή δεν υπήρχε ο απαραίτητος αριθμός υποψηφίων και ο Σύλλογος θα διαλυόταν. Ξεκαθάρισα την θέση μου και τις δυνατότητες που έχω από την αρχή και τους είπα πως το ξεκατίνιασμα δεν θα το δεχτώ και αν έχουν πρόβλημα αποχωρώ.

Έχω χαρίσει ώρες από την ζωή μου για τις οποίες δεν μετανιώνω γιατί ότι έκανα το έκανα για τα παιδιά του σχολείου. Εκεί είναι η ουσία, αν κάποιον τον απασχολεί η αυτοπροβολή και το παιδί του μόνο, τότε να μας λείπει.....Και δυστυχώς οι περισσότεροι γονείς είναι έτσι.

Σε όλους τους γονείς αρέσουν οι δραστηριότητες των παιδιών, οι γιορτές, τα δώρα στα παιδιά αλλά λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πως κάποιοι άνθρωποι κρύβονται από πίσω απ' όλα αυτά και δουλεύουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.

Επίσης πολλοί είναι αυτοί που έχουν άποψη για τα πάντα, κριτικάρουν τα πάντα αλλά δεν βάζουν ούτε το δαχτυλάκι τους και ούτε ξέρουν τι κάνει κάποιος στον Σύλλογο.

Αρκετοί είναι και οι γονείς που χωρίς να είναι μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, βοηθούν συνέχεια με όποιο τρόπο μπορούν και φυσικά χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει όλα αυτά τα πράγματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας είπα πως δειλά δειλά ξεκίνησα να κάνω περισσότερες δουλειές;;; :tongue::tongue::tongue:

Με βοήθησε το ότι την Τρίτη γύρισα από την δουλειά και βρήκα ένα σπίτι περιποιημένο, σκουπισμένο, ξεσκονισμένο και λίγο τακτοποιημένο από σύζυγο και κόρες. Πήρα λίγο τα πάνω μου και το βελτίωσα περισσότερο την Τετάρτη που είχα και άδεια.

Μέχρι και παιχνίδια για χάρισμα στο νηπιαγωγείο μου ξεχώρισαν!

Αύριο φεύγουμε για 3μερο και θέλω να το αφήσω καθαρό και περιποιημένο για την Δευτέρα, μην γυρίσω και με πιάσει απελπισία.

(Έχω 6 πλυντήρια ρούχα για σίδερο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:), προς το παρόν τα αγνοώ και σιδερώνω 2-3 ρούχα που χρειάζομαι κάθε μέρα....

καλησπέρα!

Γιώτα μου με το καλό η βάφτισή σας!Πρώτη θα πάει η μεγάλη σου?Πώς νόμιζα ότι ήταν μικρότερη...κ μεις πρώτη θα πάμε

τώρα που τελειώσαμε με τα σχολεία θέλω να ξεκουραστούμε και φυσικά να κάνω κ αρκετά πραγματάκια στο σπίτι τώρα που θα χω παραπάνω χρόνο και οχι με την ψυχή στο στόμα...να δω με τι θα ξεκινήσω

Κορίτσια ενα είναι σίγουρο, η κοινωνία μας όντως δεν βαδίζει σωστά, ήταν που ήταν με την κρίση κλπ απέγινε, βλέπεις περίεργες συμπεριφορές, το φιλότιμο το ψάχνεις με το φανάρι...τεσπα, να μαστε καλά

Αφροδίτη καλά να περάσετε!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλησπέρα!

Γιώτα μου με το καλό η βάφτισή σας!Πρώτη θα πάει η μεγάλη σου?Πώς νόμιζα ότι ήταν μικρότερη...κ μεις πρώτη θα πάμε

τώρα που τελειώσαμε με τα σχολεία θέλω να ξεκουραστούμε και φυσικά να κάνω κ αρκετά πραγματάκια στο σπίτι τώρα που θα χω παραπάνω χρόνο και οχι με την ψυχή στο στόμα...να δω με τι θα ξεκινήσω

Κορίτσια ενα είναι σίγουρο, η κοινωνία μας όντως δεν βαδίζει σωστά, ήταν που ήταν με την κρίση κλπ απέγινε, βλέπεις περίεργες συμπεριφορές, το φιλότιμο το ψάχνεις με το φανάρι...τεσπα, να μαστε καλά

Αφροδίτη καλά να περάσετε!

Νήπιο θα πάει φέτος καλά θυμασαι, εννουσα την επόμενη χρονιά θα πάει πρωτη

Για τα υπόλοιπα θα απαντησω αυριο γιατί είμαι δεν ειμαι ξύπνια, μάλλον κοιμάμαι κ απο την κούραση δεν το εχω καταλαβει κ γραφω απο κεκτημένη ταχύτητα.....

Καληνύχτα!

Κατ' αρχήν με το καλό η βάφτιση του παιδιού! :) :)

Σχετικά με τους Συλλόγους, όταν πάει με το καλό το παιδί σχολείο θα δεις συμπεριφορές γονιών που δεν θα τις πιστεύεις.

Εγώ δεν έχω χρόνο ούτε για να δω τα παιδιά μου κάποιες φορές. Το ότι έβαλα υποψηφιότητα έγινε επειδή δεν υπήρχε ο απαραίτητος αριθμός υποψηφίων και ο Σύλλογος θα διαλυόταν. Ξεκαθάρισα την θέση μου και τις δυνατότητες που έχω από την αρχή και τους είπα πως το ξεκατίνιασμα δεν θα το δεχτώ και αν έχουν πρόβλημα αποχωρώ.

Έχω χαρίσει ώρες από την ζωή μου για τις οποίες δεν μετανιώνω γιατί ότι έκανα το έκανα για τα παιδιά του σχολείου. Εκεί είναι η ουσία, αν κάποιον τον απασχολεί η αυτοπροβολή και το παιδί του μόνο, τότε να μας λείπει.....Και δυστυχώς οι περισσότεροι γονείς είναι έτσι.

Σε όλους τους γονείς αρέσουν οι δραστηριότητες των παιδιών, οι γιορτές, τα δώρα στα παιδιά αλλά λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πως κάποιοι άνθρωποι κρύβονται από πίσω απ' όλα αυτά και δουλεύουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ.

Επίσης πολλοί είναι αυτοί που έχουν άποψη για τα πάντα, κριτικάρουν τα πάντα αλλά δεν βάζουν ούτε το δαχτυλάκι τους και ούτε ξέρουν τι κάνει κάποιος στον Σύλλογο.

Αρκετοί είναι και οι γονείς που χωρίς να είναι μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, βοηθούν συνέχεια με όποιο τρόπο μπορούν και φυσικά χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει όλα αυτά τα πράγματα.

ναι τα πιστευω αυτα που λες, δυστυχως ετσι ειμαστε σαν λαος γιαυτο φτασαμε εδω που εχουμε φτασει.... εγω θα προτιμουσα να βοηθαω οποτε μπορω κ να ας μην ειμαι στο συλλογο ετσι οπως λες παρα να ειμαι κ να ειμαι μονο στα χαρτια κ να μην κουναω το δακτυλακι μου... η αδελφη μου ειναι προεδρος στο σχολειο τους κ εχει πολυ τρεξιμο. βεβαια πρεπει να εχεις κ μια σχετικη βοηθεια στο σπιτι τουλαχιστον με τα παιδια, να κατσει καποιος μαζι τους κ να εισαι ησυχη. πραγμα που σε εμας δεν παιζει με τιποτα....

Διαφημίσεις

καλημερα!!! καταρχην ευχαριστω για τις ευχες τις βαπτισης!

να σας πω κ τι εκανα σημερα:

• σηκωθηκα στις 7 κ ταισα την μικρη, την αλλαξα κ ξανακοιμηθηκε
  • σηκωθηκα εφτιαξα καφεδες κ τους ηπιαμε στο καθαρο πλεον μπαλκονι μας μαζι με τον αντρουλη
  • εφυγε ο αντρας μου για δουλεια κ εγω εφτιαξα γεμιστα
  • σηκωθηκε η μεγαλη, γαλα, ντυσιμο, πλυσιμο
  • σηκωθηκε η μικρη, ντυσιμο, πλυσιμο
  • αλλαξα σεντονια παντου
  • εβγαλα 3 πατακια της κουζινας εξω κ τα τιναξα
  • σκουπισα παντου
  • ξαναεστρωσα τα πατακια
  • μαγειρεψα της μικρης
  • ταισα φρουτοκρεμα
  • εβαλα ενα πλυντηριο της μικρης
  • ξεσκονισα τα γυρω γυρω
  • περασα μια το μπανιο
  • εντωμεταξυ σε ολο αυτο το διαστημα κυνηγαγα την μικρη παντου!!!! η μεγαλη πηγε για 1 ωρα στην πεθερα μου διπλα
  • ξανα αλλαξα την μικρη κ την εβαλα για υπνο
  • συμμαζεψα το σαλονι
  • τιναξα κ εστρωσα τα ριχταρια
  • στις 12,30 κατεβηκα στο μαγαζι κ πηγε ο αντρας μου με την μεγαλη σουπερ μαρκετ.

το απογευμα λεμε να παμε για μπανιο, εχει πολυ ζεστη σημερα!!!

καλο σκ να εχουμε! φιλακια!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια κι απο εμένα!

Ειρήνη ακολουθούσα και το μπλογκ σου αλλά βλέπω δεν πολυασχολείσαι πια ε?Κρίμα γιατι ήταν ωραία ιδέα!

Κορίτσια μπήκα εδώ για να σας ρωτήσω..ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? Νιώθω πολύ χάλια γιατί το σπίτι μου είναι ΠΟΛΥ ακατάστατο.'Εχω δύο κοριτσάκια,ένα νήπιο κι ένα μωρό 14 μηνών,τα μεγαλώνω μόνη αλλά έχω δει κι άλλες και τα σπίτια τους δεν είναι έτσι.Πλέον ντρέπομαι να φέρω και κόσμο!

Πάντα ονειρευόμουν οτι όταν με το καλό ανοίξω σπίτι,θα το φροντιζω,θα το σιγυρίζω,θα βάζω και τα κοφτά μου :mrgreen::mrgreen: να γουστάρω..αλλά δεν τα καταφέρνω ούτε στο ελάχιστο.Είμαι κακή νοικοκυρά!Και όσο το βλέπω έτσι,απελπίζομαι,δεν ξέρω απο πού να αρχίσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

* Το σίδερο????Με το τσουβάλι. (Δεν βάζω συχνά γιατι δεν με αφηνουν τα παιδιά και έχω κ θέμα με τον ύπνο τους κοιμουνται ΜΟΝΟ αν κοιμάμαι,άλλο κι αυτό)

*Τα πιάτα πάντα στοίβες,κι έχω και πλυντήριο πιάτων :shock:

*Το μπάνιο μονίμως χάλια,η μεγάλη πετάει τα χαρτιά παντού,νερά,πατάει στα νερά κ βλέπεις μετα κάτι μαύρα σ:shock:το πάτωμα..

*Κακη κατανομή και αποθήκευση στις ντουλάπες,με αποτέλεσμα να υπάρχουν ρούχα κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ,ακόμα κ ρούχα που δεν χρειαζονται

*Δεν έχω αποθηκευτικούς χώρους στο σπίτι κι έχω κι ένα σωρό πράγματα με το ρακοσυλλέκτη τον άντρα μου,μικρά σκ&%$λάκια παντού,που τα βλέπω και συγχύζομαι και....

*μου έφερε και σκύλο ο οποίος "μένει" στην κουζίνα κι έτσι βλέπεις τρίχες παντού.

Αυτή η κατασταση μου ρίχνει την ψυχολογία.Είμαι κ κλεισμένη μέσα..απο πού να αρχίσω????Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

μα κανένας...............???:shock::oops::oops::oops::oops::cry::cry::cry::cry:

Εγω κοριτσακι αλλα ειμαι λιωμα, ειχα πάλι τα παιδια αρρωστα! Παντως σε πολλα συμπασχω.... Τα δικα μου το ενα ειναι πεντε παρα κ το αλλο 14 μηνών. Θα σου γραψω με την πρώτη ευκαιρία. Φιλια σε ολες!

Γεια σας κορίτσια κι απο εμένα!

Ειρήνη ακολουθούσα και το μπλογκ σου αλλά βλέπω δεν πολυασχολείσαι πια ε?Κρίμα γιατι ήταν ωραία ιδέα!

Κορίτσια μπήκα εδώ για να σας ρωτήσω..ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? Νιώθω πολύ χάλια γιατί το σπίτι μου είναι ΠΟΛΥ ακατάστατο.'Εχω δύο κοριτσάκια,ένα νήπιο κι ένα μωρό 14 μηνών,τα μεγαλώνω μόνη αλλά έχω δει κι άλλες και τα σπίτια τους δεν είναι έτσι.Πλέον ντρέπομαι να φέρω και κόσμο!

Πάντα ονειρευόμουν οτι όταν με το καλό ανοίξω σπίτι,θα το φροντιζω,θα το σιγυρίζω,θα βάζω και τα κοφτά μου :mrgreen::mrgreen: να γουστάρω..αλλά δεν τα καταφέρνω ούτε στο ελάχιστο.Είμαι κακή νοικοκυρά!Και όσο το βλέπω έτσι,απελπίζομαι,δεν ξέρω απο πού να αρχίσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

* Το σίδερο????Με το τσουβάλι. (Δεν βάζω συχνά γιατι δεν με αφηνουν τα παιδιά και έχω κ θέμα με τον ύπνο τους κοιμουνται ΜΟΝΟ αν κοιμάμαι,άλλο κι αυτό)

κ εγω παντα εχω πολυ σιδερο κ τα σιδερωνω ολα. προσπαθω για 1 φορα την εβδ. μερικες φιλες διπλωνουν κ βαζουν απευθειας αυτα που δεν σιδερωνουν στην θεση τους, πχ πετσετες σεντονια καθημερινα ρουχα. αν κ δεν το εχω κανει ακομα, ισως στο μελλον χρειαστει.

*Τα πιάτα πάντα στοίβες,κι έχω και πλυντήριο πιάτων :shock:

αντι να τα βαζεις στον νεροχυτη βαζε τα κατευθειαν στο πλυντηριο πιατων. ετσι κανω εγω, βαζω τα παντα μεσα εκτος απο μεγαλες κατσαρολες κ ταψια. ο νεροχυτης μου ειναι σχεδον παντα αδειος.

*Το μπάνιο μονίμως χάλια,η μεγάλη πετάει τα χαρτιά παντού,νερά,πατάει στα νερά κ βλέπεις μετα κάτι μαύρα σ:shock:το πάτωμα..

κλειδωσε το μπανιο, οταν πρεπει να μπει μεσα, μπες μαζι της

*Κακη κατανομή και αποθήκευση στις ντουλάπες,με αποτέλεσμα να υπάρχουν ρούχα κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ,ακόμα κ ρούχα που δεν χρειαζονται

πετα πραγματα, δωσε . αυτο πρεπει να το κανω κ εγω.....

*Δεν έχω αποθηκευτικούς χώρους στο σπίτι κι έχω κι ένα σωρό πράγματα με το ρακοσυλλέκτη τον άντρα μου,μικρά σκ&%$λάκια παντού,που τα βλέπω και συγχύζομαι και....

αυτο σηκωνει συζητηση......πολυ γελασα με τον ρακοσυλλεκτη!!!!συμπασχω!!!!!!

*μου έφερε και σκύλο ο οποίος "μένει" στην κουζίνα κι έτσι βλέπεις τρίχες παντού.

αυτο δεν θα το δεχομουν.... βγαλε τον σκυλο εξω στο μπαλκονι.!!!!!

Αυτή η κατασταση μου ρίχνει την ψυχολογία.Είμαι κ κλεισμένη μέσα..απο πού να αρχίσω????Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

σε επομενο κενο μου θα σου πω τι πλανο εχω καθημερινα μπας κ σε βοηθησω!

Διαφημίσεις

Μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεις Υotou.....

Σκυλί στο μπαλκόνι όχι. Καλύτερα να μην έχει κανείς καθόλου σκύλο, παρά να ζει έτσι στο μπαλκόνι ή σε ταράτσα στον ήλιο.

Μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεις Υotou.....

Σκυλί στο μπαλκόνι όχι. Καλύτερα να μην έχει κανείς καθόλου σκύλο, παρά να ζει έτσι στο μπαλκόνι ή σε ταράτσα στον ήλιο.

Καλημέρα αφροδιτακι μου, σωστα καλύτερα να μην εχει σκυλο αυτό ειπα εξαρχης οτι δεν θα δεχομουν σκυλο στο σπιτι, αλλα τι θα τον κανει τωρα που της τον εφερε? Ας βαλουν ενα σπιτάκι στο μπαλκονι η καλυτερα σε αυλη αν υπαρχει, μπορουν να του φτιαξουν κ κατι για να κανει απαγγειο τον χειμωνα απο το κρυο κ το καλοκαιρι απο την ζεστη.

Εμεις παλι απο αρρωστια σε αρρώστια. Αφου συνηλθαν τα παιδια ολο το βραδυ ψηνοταν ο αντρας μου.... Μα ελεος λες κ μας εχουν μουτζωσει φετος.... Εγω παλι ντουρασελ μονο μια φορα εχω κολλησει φετος απο τις 12!

Καλημερα σε ολες!

καλέ τώρα τα είδα!!:D:D:D

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Ο σκύλος έστω να βγαινει το πρωί κ το βράδυ ας κοιμάται μέσα..Τι να σας πω,οτι πάνω απο τις κατσαρόλες κ πάνω στα μάτια της κουζίνας έχει άσπρες τρίχες;Αφού όποτε ανακατεύω το φαγητό λέω τώρα θα μπει μία μέσα :shock:

YOTOU αν θες να απαλλαγείς απο ιώσεις κλπ πάρε χυμό αλόη κ πίνετε ένα σφ ηνάκι κάθε μέρα,θα με θυμηθείς!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

:D οποτε μπορείς!!

προς το παρόν πήρα πρέσα μπας κ δω φως!

θα σωθείς με την πρεσσα! Αλλά κ πάλι θέλει τον χρόνο της, αυτό που σώζει στην κυριολεξία είναι το στεγνωτηριο αλλά δεν έχω πάρει κ ούτε προβλέπεται για διάφορους λόγους.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...