Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια,

Παρασκευή σήμερα και μετράμε δύο και σήμερα για να τελειώσει το σχολείο.Από την μια χαίρομαι που δεν θα έχουμε διαβάσματα αλλά από την άλλη πώς τα απασχολείς τουλάχιστον τα πρωινά που έχει ζέστη γιατί το απόγευμα όλο και κάποια βόλτα θα πάμε.Το πρωί όμως;Σκέφτηκα να τα γράψω σε ένα camp μέχρι τέλος Ιουνίου και θα είναι μόνο πρωινά και μετά βλέπουμε.

Σήμερα αφού σηκωθήκαμε,

έστρωσα τα κρεβάτια,

έφτιαξα πρωινά και κολατσιό για το σχολείο

πήγαμε σχολείο

γύρισα

έφτιαξα καφεδάκι

έβαλα να πλύνω το κουβερλί που στρώνω στο κρεβάτι

σκουπισα

ξεσκόνισα

εκανα μπάνια

σφουγγάρισα

καθάρισα την κουζίνα

πότισα τα λουλουδάκια μου

έκανα μπαλκόνια

άπλωσα το κουβερλί

και σε λίγο θα πάω να πάρω τα μικρά από το σχολείο

φάγητο σήμερα αυγουλάκια και λουκάνικα

άλλη μια μέρα δηλαδή με τα συνηθισμένα.

Ααα να σας δείξω τί έφτιαξα για τις δασκάλες των παιδιών.

http://natapakomyxri.blogspot.gr/2016/06/blog-post.html

πώς σας φαίνεται;Εσείς τί δωράκι θα κάνετε στην δασκάλα σας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Νάσια πολύ ωραία αυτά που έφτιαξες! Και του χρόνου!

Εγώ αγόρασα αυτό για την δασκάλα της μικρής σε χρώμα μέντας.

https://www.etsy.com/listing/237715547/white-leather-bracelet-gold-starfish?ref=shop_home_feat_1

Στον δάσκαλο της μεγάλης, μαζέψαμε χρήματα (13 μαμάδες) και του πήραμε μια δωροεπιταγή 60,00 ευρώ για τα καταστήματα Hondos Center. Πήραμε μια κάρτα όπου του έγραψα το πολύ ωραίο ποίημα του Κ.Παλαμά-Στον δάσκαλο...

Σμίλεψε πάλι, δάσκαλε , ψυχές!

Κι ότι σ' απόμεινε ακόμη στη ζωή σου,

Μην τ' αρνηθείς! Θυσίασέ το ως τη στερνή πνοή σου!

Χτισ' το παλάτι, δάσκαλε σοφέ!

Κι αν λίγη δύναμη μεσ' το κορμί σου μένει,

Μην κουρασθείς. Είν' η ψυχή σου ατσαλωμένη.

Θέμελα βάλε τώρα πιο βαθειά,

Ο πόλεμος να μη μπορεί να τα γκρεμίσει.

Σκάψε βαθειά. Τι κι' αν πολλοί σʼ έχουνε λησμονήσει;

Θα θυμηθούνε κάποτε κι αυτοί

Τα βάρη που κρατάς σαν Άτλαντας στην πλάτη,

Υπομονή! Χτίζε, σοφέ, της κοινωνίας το παλάτι!

Και προσθέσαμε και μια κούπα για καφέ που έχει πάνω ένα μουστάκι και γράφει Mr.Right.

Θα του τα δώσουμε όλα σήμερα το απόγευμα που έχουμε την σχολική γιορτή με αθλοπαιδιές κλπ.

Φιλιά!

καλησπέρα!

Νάσια πολύ πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες για τους δασκάλους!και το δικό σου δώρο Αφροδίτη πανέμορφο αλλά και η δωροεπιταγή σούπερ!εγω πήρα για τη δασκάλα του παιδικού ένα κολιέ σιελ θαλασσινό και για τη νηπιαγωγό της μεγάλης, παρόλο που πρότεινα κ γω να μαζέψουμε χρήματα για δωροεπιταγή δεν έγιναν κινήσεις, οπότε της πήρα μόνη μόνη μου ένα δωράκι, άρωμα. Και του χρόνου!

από δουλειές βγαίνουν ενα σωρό, γίνονται σε καθημερινή σχεδόν βάση...να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε....δυο ξύλινα έπιπλα μάλλον έχουν πάρει υγρασία ή - παρόλο που τα χω καθαρίσει πολλές φορές με μωρομάντηλα και ξύδι - έχουν μούχλα ή μυρίζουν μούχα??πάντως μυρίζουν κάπως...είναι και ανθυγιεινό, τι λέτε να τα κάνω να ξεμπερδεύω μ αυτό? με τι να τα καθαρίσω?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλησπέρα!

Νάσια πολύ πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες για τους δασκάλους!και το δικό σου δώρο Αφροδίτη πανέμορφο αλλά και η δωροεπιταγή σούπερ!εγω πήρα για τη δασκάλα του παιδικού ένα κολιέ σιελ θαλασσινό και για τη νηπιαγωγό της μεγάλης, παρόλο που πρότεινα κ γω να μαζέψουμε χρήματα για δωροεπιταγή δεν έγιναν κινήσεις, οπότε της πήρα μόνη μόνη μου ένα δωράκι, άρωμα. Και του χρόνου!

από δουλειές βγαίνουν ενα σωρό, γίνονται σε καθημερινή σχεδόν βάση...να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε....δυο ξύλινα έπιπλα μάλλον έχουν πάρει υγρασία ή - παρόλο που τα χω καθαρίσει πολλές φορές με μωρομάντηλα και ξύδι - έχουν μούχλα ή μυρίζουν μούχα??πάντως μυρίζουν κάπως...είναι και ανθυγιεινό, τι λέτε να τα κάνω να ξεμπερδεύω μ αυτό? με τι να τα καθαρίσω?

Πολύ ωραία, και του χρόνου mirtoula4! Κι εγώ πρότεινα για την δασκάλα της πρώτης να μαζέψουμε χρήματα αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση. Δεν πειράζει, θα έχει το βραχιολάκι μας!

Τα έπιπλα είναι μικρά, μπορείς να τα βγάλεις στον ήλιο για αρκετές ώρες;

Το λευκό ξύδι είναι πολύ καλό αλλά και διάλυμα με μαγειρική σόδα νομίζω θα κάνει θαύματα. Στο χωριό της μαμάς μου βάζουν γαρύφαλλα (μοσχοκάρφια) μέσα στα έπιπλα για να μην μυρίζουν. Έχει τρομερή υγρασία εκεί, φαντάσου το καλοκαίρι τα ρούχα που απλώνουν το βράδυ δεν στεγνώνουν με τίποτα.

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκα!!!

Χτες επιτέλους μαζεψα τα δωμάτια και τελειωσα με κουρτινες, κουβερτάκια παπλωματάκια σχεδον όλα στην θεση τους τώρα περιμένω με ανυπομονισια το ΣΚ για να φτιαξω βεράντα ,,,,εχω ακομα σκεπασμένα τα έπιπλα και θελω πως και πως να βάλω την κουνιτσα μου ( χαχα) πολύ τρέξιμο γενικος αλλα πιστεύω οτι αξιζει ο κοπος :)

Εδω γυρω ειμαι προσπαθώ να σας προλάβω να σας διαβάσω γιατι μου εχετε λειψει

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες! Νάσια υπέροχα τα δωράκια σου! Γεια στα χέρια σου! Εγώ στη δασκάλα μας για το καλοκαίρι αγόρασα έναν όμορφο κολιέ που πιστεύω πως θα ευχαριστηθεί! Της έκανε και η μαθήτριά της μια όμορφη ζωγραφιά με τις ευχές της και θα της το δώσουμε την Τετάρτη, ημέρα λήξης της χρονιάς! Μακάρι να την έχουμε και του χρόνου!

Στα του σπιτιού, το Σαββατοκύριακο μοίρασα το σπίτι και έκανα τον πάνω όροφο το Σάββατο και τον κάτω την Κυριακή. Φυσικά πλέον τα μπαλκόνια είναι στην εβδομαδιαία καθαριότητα. Φύτεψα και ένα γλαστράκι μαϊντανό και τώρα έχω όλα όσα χρησιμοποιώ συνέχεια, στις γλάστρες μου.

Το σπίτι είναι σε τάξη, μετά τη "γενική" υπάρχει ρυθμός και είμαι κι εγώ ήρεμη. Παράλληλα ετοιμάζω ρούχα για την 1η φάση των διακοπών μας (τα "καλά" της άνεργης) και δουλεύω 2-3 project που μου δίνουν ενέργεια! Έπλυνα και τα μαγιό μας που είναι 2 χρόνια στη ντουλάπα και ευελπισθώ και σε ημερήσιες αποδράσεις από το τέλος της εβδομάδας!

Μυρτούλα για τη μούχλα δεν ξέρω κορίτσι μου. Κι εγώ πάντως πρώτα θα τα έβγαζα για 2-3 μέρες να τα χτυπήσει ο ήλιος. Πραγματικά δεν ξέρω να σε βοηθήσω.

Αφροδίτη αυτό με τα μοσχοκάρφια δεν το είχα ακούσει ποτέ μου, θα πω του θείου μου να βάλει σε ένα εντοιχισμένο ντουλάπι στο χωριό που βρωμάει απ την υγρασία. Ποτέ δεν ξέρεις!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

τελευταία μέρα σχολείου σήμερα και τα βλεπες όλα τα παιδάκια με άλλη όρεξη πήγαιναν σχολείο.Χάζευα και την τάξη του μεγάλου μου και αναρωτιόμουν πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός σαν χθες ήταν που έμπαιναν δειλά δειλά στο σχολείο και όλο και έριχναν κλεφτές ματιές να δουν που είναι η μαμά και ο μπαμπάς και να τώρα που μεγάλα πλέον διαβαίνουν την πόρτα για να πάνε στις τάξεις και ούτε που ρίχνουν ένα βλέφαρο πίσω τους.Μεγάλωσαν και όμως εχθές ήταν που κρατούσαν σφιχτά σφιχτά το χέρι των γονιών τους και τώρα έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους για την δευτεροβάθμια.Πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια......

Εμείς από δουλειές όχι πολλά πράγματα.Από το Σάββατο έχουμε κούτες στο παιδικό για τα βιβλία τους και έκαναν ήδη ένα ξεκαθάρισμα μιας και μέχρι και σήμερα φέρνουν πράγματα που είχαν πάει στις τάξεις τους για την σχολική χρονιά.Ετσι ελπίζω σήμερα το απόγευμα να τελειώσουμε τις κούτες και να κατέβουν στην αποθήκη.Οπότε εκτός από σκούπισμα-σφουγγάρισμα και ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα δεν έκανα τίποτα άλλο.Εν τω μεταξύ έφτιαξα και τα πράγματα για το τραπέζι ευχών της αδερφής μου και έτσι περιμένουν και αυτά πάνω στο τραπέζι.Μια εβδομάδα έμεινε για τον γάμο και γίνεται χαμός και σε εμένα και στο πατρικό μου πράγματα παντού.Προσεχώς θα σας δείξω και φωτογραφίες.Ελπίζω μόνο να μας κάνει καλό καιρό και όχι βροχή ή καύσωνα γιατί ο γάμος θα γίνει σε ανοικτό χώρο και θα είναι κρίμα να τους το χαλάσει.

Αυτό για τα μοσχοκάρφια δεν το γνώριζα ούτε εγώ και στην Σαλαμίνα το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη όντως μυρίζει από την υγρασία άσχημα λέτε να το δοκιμάσω;Δεν νομίζω να μαζευτούν μαμούνια;

Αυτά για τώρα θα τα ξαναπούμε σύντομα ελπίζω.

Νάσια μου αν είναι ντουλάπι νεροχύτη, τσέκαρε πρώτα για τυχόν διαρροές και μετά ότι κάνεις. Μαμούνια δε πιστεύω να μαζευτούν, συνήθως οι τόσο έντονες μυρωδιές τα απωθούν.

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημέρα!:Dάντε μια μέρα ακόμα και τελειώνουμε επιτέλους.....

ναι κορίτσια καλή η ιδέα - ευχαριστώ! - θα τα βγάλω τα έπιπλά- είναι μικρά- στη βεράντα, θα τα ξαναπεράσω με διάλυμα νερό, ξίδι, tea tree oil -κάπου το διάβασα - και ίσως κ λίγη σόδα και θα τα αφήσω όλη μέρα να τα δει ο ήλιος μπας και τα γλιτώσω....είναι και θέμα υγείας η μούχλα

καλή συνέχεια!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κοριτσια μου, τι κανετε? Εμεις στο τρέξιμο γενικώς, πολλές εξωτερικες δουλειες κ εσωτερικες βεβαίως βεβαίως! Απο τα του σπιτιου ο άντρας μου επλυνε τα χάλια κ εγω εκσνα ενα καλο σκούπισμα κ σφουγγαρισμα κ τα ξαναεστρωσα για να μην χτυπησει η μικρη που βολταρει ορθια πιασμενη από τα επιπλα. Έπλυνα κ μαζεψα κουβερτες παπλωματα, επλυνα καλοκαιρινά μωρουδιακά κ αναμενουν σίδερο, εφτιαξα τα καλοκαιρινα ρουχα του αντρα μου, επλυνα παπούτσια χειμερινα για αποθηκευση κ καλοκαίρινα για να τα βαλουμε γιατί περισυ με την μπεμπα στην μενν ειχαν αποθηκευτει χωρις πλυσιμο. Ετοιμασα μωρουδιακα που δεν μας κάνουν πια για δωσιμο στην εκκλησία, κ γρνικως κανω οτι προλαβαινω....

Δεν θυμαμαι αν σας ειχα πει εγραψα το κοριτσακι μου στο νηπιο κ ειναι ενθουσιασμενη! Σημερα θα παμε κουνιες με μια φιλη της μεγαλης κ θα παρω κ το μωρο μαζι κ ο Θεός βοηθος!

Κοριτδια ευχαριστω για τις ευχες για την βάπτιση, σοφακι κάθε ιδεα ευπροσδεκτη!

Την πεμπτη θα παμε με την νονα να κλεισουμε τα βαπτιστικα! Θα σας ενημερωσω!

Καλό καλοκαίρι στα παιδακια που τελειωσαν το σχολειο κ στις μαμάδες που επιτελους σταματάνε το διάβασμα! Μυρτουλα καλη ξεκούραση, δεν θυμάμαι έχουμε αλλη δασκαλα?

Σας φιλω!

Διαφημίσεις

Τέρμα και το σχολείο!

Πολλές οι εμπειρίες φέτος και ανάμεικτα τα συναισθήματα.

Αυτό όμως που με θλίβει πολύ είναι πόση αναξιοπρέπεια υπάρχει (αναφέρομαι σε γονείς) και τεράστια υποκρισία..... Του χρόνου που θα γίνουν εκλογές και θα αποχωρήσω από τον Σύλλογο του σχολείου, θα μπορέσω να γράψω βιβλίο.

Η κοινωνία μας το ξέρουμε πως δεν βαδίζει σωστά αλλά κρατάω μια αισιοδοξία, μια ελπίδα, μια σπίθα ένα κάτι να δώσω στα παιδιά μου... Κάποιοι γονείς είναι μόνο τραγικοί και θλίβομαι όταν σκέφτομαι τι είδος ανθρώπων μεγαλώνουν.

Η σχολική γιορτή ήταν φοβερή, τα παιδιά το διασκέδασαν. Και στα δικά σας σχολεία γίνεται σφαγή με καμέρες και φωτογραφικές μηχανές, σαν να μην υπάρχουν άλλοι θεατές γύρω γύρω; Σαν να βρίσκονται σε ιδιωτική παράσταση και έλα μωρέ τί έγινε; Περνάω 100 φορές από μπροστά σου (το ξέρω πως έχεις κάμερα στο χέρι αλλά και τί έγινε), στέκομαι μπροστά σου, αν μπορώ θα πάω να στηθώ και δίπλα στο παιδί μου....Και τί έγινε αν χαλάσω την παράσταση;

Αυτά.....:twisted::twisted::twisted:

Αφροδίτη, την απάντησή μου στο τελευταίο σκέλος, την ξέρεις. Τσακώθηκα στη σχολική γιορτή και θα την είχα ξεμαλλιάσει αν δεν είχε ζητήσει συγνώμη... Όχι ότι διόρθωσε την συμπεριφορά της αλλά δεν ήθελα να χαλάσω τη γιορτή.

Πολλές φορές σοκάρομαι ακούγοντας ή βλέποντας συμπεριφορές γονέων μπροστά στα παιδιά τους. Δηλαδή εγώ (ο κάθε "εγώ") να υποφέρω απ την προσπάθεια να μεταφέρω τα σωστά μηνύματα στο παιδί μου και ο άλλος να αμολάει την κάθε αρλούμπα, να μην ασχολείται σοβαρά με την διαπαιδαγώγηση του παιδιού του (για το ίδιο το παιδί του πρώτα!) και να καταλήγουμε σε δυο κατηγορίες ενηλίκων. Στα δίποδα και τους ανθρώπους...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αφροδίτη, την απάντησή μου στο τελευταίο σκέλος, την ξέρεις. Τσακώθηκα στη σχολική γιορτή και θα την είχα ξεμαλλιάσει αν δεν είχε ζητήσει συγνώμη... Όχι ότι διόρθωσε την συμπεριφορά της αλλά δεν ήθελα να χαλάσω τη γιορτή.

Πολλές φορές σοκάρομαι ακούγοντας ή βλέποντας συμπεριφορές γονέων μπροστά στα παιδιά τους. Δηλαδή εγώ (ο κάθε "εγώ") να υποφέρω απ την προσπάθεια να μεταφέρω τα σωστά μηνύματα στο παιδί μου και ο άλλος να αμολάει την κάθε αρλούμπα, να μην ασχολείται σοβαρά με την διαπαιδαγώγηση του παιδιού του (για το ίδιο το παιδί του πρώτα!) και να καταλήγουμε σε δυο κατηγορίες ενηλίκων. Στα δίποδα και τους ανθρώπους...

Εσένα ακριβώς σκεφτόμουν....Αυτό το ''Αλλος παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη'' με στοίχειωσε φέτος....

Ας σας γράψω λίγο για τον Σύλλογο....

Μέσα σε 1 χρόνο, βάψαμε το σχολείο, έχουμε κάνει τα άπειρα δώρα σε όλα τα παιδιά του σχολείου, αγοράσαμε 2 προτζέκτορες και ένα διαδραστικό πίνακα, αγοράσαμε πόρτα ασφαλείας και σύστημα συναγερμού, έχουμε οργανώσει αρκετές παιδικές γιορτές εντός και εκτός σχολείου, φέτος ψήσαμε σουβλάκια για όλα τα παιδιά του σχολείου την Τσικνοπέμπτη, έχουμε ανοιχτό το σχολείο 3 φορές την εβδομάδα για δραστηριότητες εξωσχολικές και άλλα πολλά.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πόλεμο έχουμε φάει από τους ίδιους τους γονείς που ήταν στον προηγούμενο Σύλλογο.....:(:(:( και από άλλους γονείς. Δεν λείπει βέβαια και η συμπαράσταση, να το πω κι αυτό δεν είναι όλα μαύρα κι άραχνα....

Εγώ όταν θα αποχωρήσω και θα δω πως ο επόμενος Σύλλογος κάνει ωραία πράγματα που ωφελούν τα παιδιά θα χαρώ πάρα πολύ και θα βοηθήσω όσο μπορώ... Η κοινωνία μας είναι πολύ προβληματική...

Κι εγώ ravt αγωνιώ μερικές φορές για αυτά που προσπαθώ να μάθω στα παιδιά και για τα αντικρουόμενα πράγματα που ακούν και βλέπουν. Όλοι αγαπάμε τα παιδιά μας, όλες τα καμαρώνουμε αλλά όχι από κουκουβάγιες να γίνουμε γυπαετοί....

Καλημέρα κορίτσια,

καλό καλοκαίρι να έχουμε με τα παιδάκια μας να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους γιατί ο χειμώνας προβλέπεται πολύ δύσκολος.Πονεμένη ιστορία το θέμα σύλλογος γονέων παιδιά.Εγώ ήμουν τα τρία προηγούμενα χρόνια και έφτασα να παραιτηθώ τον Οκτώβριο γιατί πλέον δεν άντεχα άλλο.Οι γονείς δεν θα είναι με τίποτα ευχαριστημένοι ότι και να κάνεις πάντα θα θέλουν το κάτι παραπάνω χωρίς βέβαια αυτοί να κουνήσουν το χεράκι τους ούτε και να συνεισφέρουν οικονομικά.Φανταστείτε εμείς σε ένα σχολείο με 230 παιδιά φέτος συνδρομή μετα βίας μαζέψαμε από τους 40 οπότε δεν μπορούσαν να γίνουν και πολλά πράγματα.Αλλά και όταν είπαμε να κάνουμε κάτι ή είχαμε άρνηση από την διευθύντρια (8 στις 10 φορές ) ή δεν θα ενδιαφέρονταν οι γονείς (10 στις 10 φορές) ή ακόμα χειρότερα αδιαφορούσαν και τα ίδια μέλη του συλλόγου(8 τις 10 φορές).Από ένα 7μελες με τα βίας ασχολιόμασταν οι 3 άντε και μερικές φορές οι 4 αλλά τις περισσότερες φορές οι περισσότεροι έκαναν τον κινέζο.Βάρδιες κάναμε τα 3 ιδια άτομα κάθε σάββατο ειδικά τον τελευταίο χρόνο.Ετσι έφτασε ο κόμπος στο χτένι και παραιτήθηκα.Δεν μπορεί να τους λες ένα σωρό ιδέες και να προσφέρεσαι να κάνεις πράγματα και το μόνο που ζήταγα ήταν να μιλήσουν για έγκριση με την διευθύντρια και αυτοί να αδιαφορούν.Απορώ γιατί βάζουν υποψηφιότητα για τον Σύλλογο όταν δεν έχουν διάθεση και όρεξη να ασχοληθούν.

Τώρα αυτό με τις κάμερες παλιότερα βάζαμε με τον σύλλογο επαγγελματία και τράβαγε dvd και μετά το πουλάγαμε για να ενισχύσουμε τον σύλλογο αλλά και πάλι υπήρχε πρόβλημα με τις κάμερες των υπολοίπων.Αμα ο άλλος δεν καταλαβαίνει δεν υπάρχει λύση.

καλημερα κοριτσια! εχτες κλεισαμε τα βαπτιστικα μας!!! παρα πολυ ωραια! σαν νυφουλα θα ειναι το κοριτσι μας! τα καναμε ολα σετακι φραουλιτσα!!!

κοριτσια δεν ξερω τιποτα απο συλλογους γονεων, αλλα σκεφτομαι οτι αν δεν εχω χρονο να ασχοληθω πραγματικα με τα προβληματα του σχολειο η να ασχοληθω να κανω πραγματα για τα παιδια δεν θα εβαζα υποψηφιοτητα. οσο για το οτι οι γονεις δεν ειναι με τιποτα ευχαριστημενοι, το πιστευω... αν δεν μπορεις να προσφερεις, δεν χρειαζεται να απαιτεις... κοντος ψαλμος αλληλουια... του χρονου παμε πρωτη, θα εχω κ προσωπικη αποψη!

εχτες τελειωσα το πλυσιμο στα τελευταια παιδικα παπουτσια, τελειωσα το πακεταρισμα μωρουδιακων κ εκανα ενα καλο συμμαζεμα κ ενα καλο καθαρισμα το μπανιο. τα καλοκαιρινα μου απλα τα μετεφερα στην ντουλαπα που χρησιμοποιω κ ειναι ανω κατω... σημερα λεω να τα φτιαξω αν προλαβω....

σας φιλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...