Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα,

είμαι στην δουλειά και ξεκινώ το 2ο ημίχρονο μου....Η ζωή μου μια απελπισία, δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω και τρέχω για όλα κάνοντας τα μισά...

Το σπίτι δεν με νοιάζει πως είναι, έχω φτάσει στο σημείο να μην με ενοχλεί η ακαταστασία, σαν να μην την βλέπω. Μόνο τα απαραίτητα και αυτά όχι πάντα, δηλαδή αν γυρίσω σπίτι το βράδυ την άλλη μέρα θα φάνε σουβλάκι, δεν μπορώ να μαγειρέψω. Αν γυρίσω σχετικά νωρίς (πριν τις 7.00-8.00), τότε θα φάνε σπιτικό φαγητό.

Ο σύζυγος μου ακόμη άνεργος, εχθές έλαβε αρνητική απάντηση από μια δουλειά που υπήρχε στο προσκήνιο από τον Μάρτιο, αλλά τον απέρριψαν δυστυχώς :cry:.

Αισθάνομαι μεγάλο βάρος και με πιάνει απελπισία, αλλά στο σπίτι κάνω τον καραγκιόζη.

Επίσης σήμερα είδα τα αποτελέσματα του ΟΑΕΔ για τις παιδικές κατασκηνώσεις (θέλει η μεγάλη η κόρη μου να πάει εδώ και χρόνια) και δεν την δέχονται λόγω εισοδήματος (είχαμε 146,00) παραπάνω....:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδίτη μου υπομονή. Δε ξέρω τι άλλο να πω. Καταλαβαίνω, σου έχουν πέσει τα βάρη όλης της οικογένειας, συν η κακή ψυχολογία του συζύγου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Για τα έπιπλα, πήρα από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων με εργαλεία κ.λπ ένα γυαλόχαρτο που είναι σα σφουγγάρι στην όψη. Με δυο πλευρές γυαλόχαρτου δηλαδή. Ευτυχώς πήρα αυτό, ήταν πιο βολικό στη χρήση. Ειδικά σε σημεία που η υγρασία είχε εισχωρήση, χρειαζόταν το τρίψιμο για να λειάνει. Έπειτα τα έβαψα με βερνίκι ξύλου. Έχει διάφορες αποχρώσεις, εγώ πήρα καρυδιά ως η πιο κοντινή στα έπιπλά μας. Ρολάκι να πάρεις, μακράν πιο εύκολο απ ότι με πινέλο. Αν έχεις λεπτομέρειες, πάρε και ένα πινελάκι για αυτές. Εγώ δεν έκανα διάλυση, το χρησιμοποίησα ως είχε. Επίσης επειδή βοήθησε η θερμοκρασία αλλά και ο αέρας, πέρασα 3-4 χέρια το τραπέζι αλλά όχι σε διαφορετικές ημέρες, την ίδια. Στέγνωνε γρήγορα δηλαδή.

Τώρα είπαμε θα πάρω καλύμματα ναυλον να τα σκεπάζω τον χειμώνα για να αντέχουν αξιοπρεπώς 2 χρόνια.

Καλή επιτυχία εύχομαι.

Εγώ σήμερα ήθελα να τελειώσω εξωτερικά, με τα μπαλκόνια τουλάχιστον, αλλά έχουμε τέτοια μουντάδα και συννεφιά που δεν με εμπνέει καθόλου να βγω έξω για δουλειά. Τουλάχιστον μη πιάσει βροχή πριν στεγνώσουν τα τελευταία 2 χαλιά μου...

Καλό μήνα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μπορείς να το βγάλεις μια φωτογραφία το γυαλόχαρτο; Το τραπέζι μας έχει γίνει χάλια στο μπαλκόνι, έξω τόσα χρόνια χωρίς κάλυμμα. Έβαψες και τις καρέκλες;

Ευχαριστώ ravt για όλα!:P

Καλό μήνα!

Όλα τα έβαψα, ήταν όλα σε άσχημη κατάσταση αλλά το τραπέζι παραήταν.

Ετσι είναι το γυαλόχαρτο

http://www.dimou-mastoremata.gr/wp-content/uploads/2013/02/GetAttachment-6.jpg

Χθες καθάρισα τα πλακάκια στα μπάνια και άφησα για ώρες μια πετσετούλα τυλιγμένη στις μπαταρίες των μπάνιων και στην επιφάνεια της πορσελάνης των νεροχυτών, μουσκεμένη με λευκό ξίδι ώστε να αφαιρεθούν οι λεκέδες που αφήνουν τα άλατα. 1η φορά το έκανα και πραγματικά δεν περίμενα να βγουν. Κι όμως! Σαν καινούργια! Σειρά έχει ο νεροχύτης της κουζίνας απόψε το βράδυ!

Επίσης σήμερα ελπίζω να καταφέρω να καθαρίσω έστω 2 μπαλκόνια με τα μπατζούρια, τις σίτες και τα τζάμια τους!

Χθες έφτιαξα γεμιστά και μοσχομύρισε το σπίτι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Καλημέρα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλησπέρα κ από μένα!

Γιώτα με το καλό η βάφτισή σας!ωραίο το θέμα σας!

Αφροδίτη σκέψου τις διακοπές να παίρνεις δύναμη..

Ειρήνη πολύ ωραίο το μπαλκονάκι σου!Θέλω και γω να ανανεώσω το μπροστινό μπαλκόνι μας, να το ομορφύνω, να βάλω καμιά τσαχπινιά αλλά δεν εχω σκεφτεί τίποτα ακόμα...θα παω τζάμπο μήπως βρω καμιά ιδέα...τραπέζι, καρέκλες πάντως είναι σε καλή κατάσταση οπότε αυτό το αφήνω, θα κοιτάξω για τίποτα διακοσμητικά ή κάτι για τα κάγκελα

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

τί ωραία που κάνετε αλλαγές στο σπιτάκι σας, και εμένα μου αρέσουν πολύ αλλά προς ώρας το μόνο που θα συντηρηθεί είναι το σαλονάκι του τραπεζιού που το περνάμε με λάδι τικ και γίνεται σαν καινούργιο γιατί από μέσα Αυγούστου θα ξεκινήσουμε βαψίματα στα υπνοδωμάτια και αλλάγες εκεί.

Εμείς αυτήν την εβδομάδα είμαστε στο τρέξιμο μιας και τα παιδιά είχαν την Τρίτη τις γυμναστικές επιδείξεις τους, εχτές ο μεγάλος είχαν την γιορτή της ΣΤ που κάνανε αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο και ήταν υπέροχο αν και είμασταν λίγο πολύ όλοι μαγκωμένοι μιας και αυτό το αφιέρωμα έκανε και η έκτη τότε που "έφυγε" το κοριτσάκι πάνω στην σκηνή και όλοι είχαμε το μυαλό μας εκεί αλλά όλα ευτυχώς κύλησαν πολύ ωραία.Την Κυριακή είναι και η γιορτή του συλλόγου και έτσι κλείνουμε και αυτήν την σχολική χρονιά.

Επίσης δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει αλλά σε λίγες μέρες παντρεύεται η αδερφή μου και είμαστε και εκεί στο τρέξιμο με τις ετοιμασίες,ρούχα,σπίτι ένας πανικός.Μικρή γενική θα κάνω όπως κάθε εβδομάδα αύριο μιας και σήμερα ήταν ημέρα λαικής και τα παιδιά δεν είχαν σχολείο μιας και ψηφίζουν οι δάσκαλοι μας και έτσι μετά την λαική πήγαμε σε ένα γηπεδάκι κοντά στο σπίτι και εκεί μαζί με άλλους φίλους έπαιξαν μπουγέλα,τί ωραία θυμήθηκα τα μαθητικά μου χρόνια και πόσο τα ζήλεψα.......Το φαγητό ίσα που πρόλαβα και το έφτιαξα μακαρόνια με κιμά σήμερα.Αυτά τα ολίγα από μένα ραντεβού αύριοοοοοο.

Αγαπημένες μου καλησπέρα.

Είχα μία απίστευτα ζόρικη εβδομάδα... το φιογκάκι έγραφε συνέχεια διαγωνίσματα {αύριο τελειώνει... :? } και αυτό έπρεπε να συνδυαστεί με τρελή δουλειά, την οποία έπρεπε να σταματώ στη 1 το αργότερο, ώστε να ετοιμασω κάτι για φαγητό, να πάρω το παιδί από το σχολείο, να το διαβάσω και να ξαναφύγω για δουλειά, γυρίζοντας συνήθως στις 11 παρά το βράδυ...

Ευτυχώς τελείωσε και όπου να ναι, τελειώνει και το σχολείο!!! Δεν βλέπω την ώρα! :tongue:

Μέσα σε όλα όμως, όπως όλες μας άλλωστε, προσπαθώ για το καλύτερο. Μερικές μικρές, "διορθωτικές κινήσεις", για να ανεβαίνουν τα κέφια μας.

Ετσι, σε ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλειά, είχα μιλήσει με μία φίλη που θα πήγαινε στο jumbo. Αποφεύγω να ψωνίζω από τα συγκεκριμένα καταστήματα αλλά πήγα, για να χαλαρώσω για λίγο με την φίλη μου.

Με ελάχιστα, λοιπόν, χρήματα, έκανα ακόμα 2 διορθωτικές αλλαγές.

1) Στη συγκεκριμένη φάση, δεν μπορώ να διαθέσω χρήματα, για το μπάνιο μου.

Με 1 ευρώ όμως, αγόρασα νέο ποτηράκι, για να τοποθετούμε τις οδοντόβουρτσες / οδοντόκρεμές μας.

Το παλιο

easy1_zpsa0jyrc8m.jpg

Το νέο

easy_zpsloapuczh.jpg

2) Με 3? επίσης, αγόρασα ένα σετ για καφέ / ζάχαρη, που χρειαζόμουν, καθώς τα παλιά μας, είχαν λασκάρει τα εσωτερικά λάστιχα στα καπάκια και χρειαζόντουσαν αλλαγή.

Ήδη στολίζουν την κουζίνα μου

easy2_zps9ywr8g3s.jpg

Μικρές αλλαγές, αγαπημένες μου και πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο.

Σας φιλώ γλυκά, όλες :-D

777885dugw57gt25.gif

-Μάζεψα απ τα μπαλκόνια και πήγα στον κάδο κάθε είδους σκουπίδι. Από χαρτοκιβώτια και άδειες γλάστρες μέχρι σπασμένες απλώστρες.

-Αγόρασα μια καινούργια απλώστρα, απ αυτές που μπαίνουν στα κάγκελα ώστε να την πηγαίνω όπου θέλω και να τη βάζω απ την έξω μεριά ωφελούμενη πλήρως αέρα και ήλιο.

Ειρήνη έχεις απόλυτο δίκιο για τις μικρές διορθωτικές κινήσεις. Πάνω απ όλα διορθώνουν την ψυχολογία μας!

Ravτάκι μου, εύγε για τις δουλειές που έκανες.. πολλές και ζόρικες αλλά καταλαβαίνεις... αυτά που έγραψες, περί αδειάσματος και πετάματος κάθε πράγματος που έπρεπε να "φύγει" από το μπαλκόνι σου... απλώς τα λάτρεψα! Μπράβο σου!!!

Υ.Γ. Ακριβώς αυτό! Μας ανεβάζουν λιγάκι τα κέφια! :wink:

Σοφία κι εγώ μαζί σου, σαν να γράφεις για 'μένα ένα πράγμα. Σύλλογος (τρομάρα μου), δουλειά με το τσουβάλι και ένα σπίτι σε μια μέτρια κατάσταση.

Εννοείται πως του χρόνου αποχωρώ αλλά το άφησα το στίγμα μου, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για τους μαθητές μας. Ελπίζω ο νέος σύλλογος να κάνει τα διπλάσια για τα παιδιά μας και να υπάρχει πρόοδος γενικά!

Αστέρι μου!!!!!!! :-P:razz:

Καλησπέρα,

είμαι στην δουλειά και ξεκινώ το 2ο ημίχρονο μου....Η ζωή μου μια απελπισία, δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω και τρέχω για όλα κάνοντας τα μισά...

Το σπίτι δεν με νοιάζει πως είναι, έχω φτάσει στο σημείο να μην με ενοχλεί η ακαταστασία, σαν να μην την βλέπω. Μόνο τα απαραίτητα και αυτά όχι πάντα, δηλαδή αν γυρίσω σπίτι το βράδυ την άλλη μέρα θα φάνε σουβλάκι, δεν μπορώ να μαγειρέψω. Αν γυρίσω σχετικά νωρίς (πριν τις 7.00-8.00), τότε θα φάνε σπιτικό φαγητό.

Ο σύζυγος μου ακόμη άνεργος, εχθές έλαβε αρνητική απάντηση από μια δουλειά που υπήρχε στο προσκήνιο από τον Μάρτιο, αλλά τον απέρριψαν δυστυχώς :cry:.

Αισθάνομαι μεγάλο βάρος και με πιάνει απελπισία, αλλά στο σπίτι κάνω τον καραγκιόζη.

Επίσης σήμερα είδα τα αποτελέσματα του ΟΑΕΔ για τις παιδικές κατασκηνώσεις (θέλει η μεγάλη η κόρη μου να πάει εδώ και χρόνια) και δεν την δέχονται λόγω εισοδήματος (είχαμε 146,00) παραπάνω....:cry::cry::cry:

Ξέχνα εντελώς το σπίτι. Κάνε μόνο, οτιδήποτε στη δίνει πολύ στα νεύρα και άσε τα λοιπά. Περίπατοι, μπαλκονάκι και οτιδήποτε σας βοηθάεi. Ζόρικη περίοδος... ζόρικη ματάκια μου... κάνεις πολλά. Σκέψου οτι κάνεις οτι μπορείς και σε παρακαλώ, μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου...

Ειρήνη πολύ ωραίο το μπαλκονάκι σου!Θέλω και γω να ανανεώσω το μπροστινό μπαλκόνι μας, να το ομορφύνω, να βάλω καμιά τσαχπινιά αλλά δεν εχω σκεφτεί τίποτα ακόμα...θα παω τζάμπο μήπως βρω καμιά ιδέα...τραπέζι, καρέκλες πάντως είναι σε καλή κατάσταση οπότε αυτό το αφήνω, θα κοιτάξω για τίποτα διακοσμητικά ή κάτι για τα κάγκελα

Για κάνε μια βόλτα.. Τι στυλ θα ήθελες?

Παντως με 2-3 πραγματάκια, μπορείς να κάνεις θαύματα, μάτια μου:

Μια γλαστρούλα, ένα κηροπήγιο, ένα διακοσμητικό...

mirto1_zpsw5wyo0ia.jpg

...ίσως μερικά πρωτότυπα γλαστράκια...

mirto_zps3emgeldo.jpg

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ειρήνη, υπέροχες και σουπερ οικονομικές διορθωτικές κινήσεις που φτιάχνουν το κέφι ασυναίσθητα!

Εγώ τις προηγούμενες ημέρες τελείωσα τα εξωτερικά πλυσίματα. Όλα τα μπαλκόνια, όλα τα μπατζούρια, όλες οι σίτες (το τι σκόνη πιάνουν και δεν τους φαίνεται!) και όλα τα τζάμια του σπιτιού καθαρίστηκαν.

Καθάρισα και την αυλή, την εξωτερική σκάλα, τα κάγκελα και γενικά όλους τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Προηγουμένως είχα ολοκληρώσει και με τα μπάνια.

Χθες, έπλυνα τα μπουφάν μας και ήδη στέγνωσαν και τακτοποιήθηκαν στις ντουλάπες. Έπλυνα επίσης τα μαξιλάρια για τις καρέκλες του μπαλκονιού και το πρωί τα τοποθέτησα.

Πήγα και μια βόλτα στην αποθήκη, βρήκα 2-3 πραγματάκια και έφτιαξα μια όμορφη σύνθεση για το τραπέζι του μπαλκονιού. Ανέξοδα έφτιαξα κάτι που δεν έχω ξαναφτιάξει επειδή είχα απλά μια ιδέα!

2rhponl.jpg

Το Σάββατο πήγαμε μια βόλτα στο χωριό και τώρα έχω πλήρη γνώση τι καθάρισμα με περιμένει με την άφιξή μας...

Χθες έφτιαξα και ένα απ τα αγαπημένα μου φαγητά, μουσακά, και τον καταευχαριστήθηκα!

Σήμερα έχω ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μπάνια και ΣΙΔΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Καλημέρα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημέρα!

Ειρήνη και ravt πολύ πολύ όμορφες οι ιδέες σας για μπλκόνια!Ravt πολύ όμορφη η σύνθεση!

και γω έκανα μερικά πραγματάκια....έβαλα πάνω στο τραπέζι του μπαλκονιού ξύλινη πιατέλα με κοχύλια μέσα και ένα λευκό φανάρι μεγαλούτσικο και κρέμασα διάσπαρτα στα κάγκελα μικρά τσίγκινα κουβαδάκια με κερί σιτρονέλα μέσα να ανάβω για τα κουνούπια ώστε να είναι και χρήσιμα. Μένει τώρα να πάρω κάτι τύπου http://www.e-jumbo.gr/proionta-2/kalokairina/diakosmisi-kalokairini/kochylia/kochylia-kremasta/plegma64x32-6seir-chrom-kochyl-7seires-169844_169844/ και http://www.e-jumbo.gr/proionta-2/kalokairina/diakosmisi-kalokairini/kochylia/kochylia-kremasta/oneirop-str14-5-7seir-chrom-kochyl45cm-169842_169842/ να κρεμάσω κάπου και τέλος:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

τί ζέστη είναι αυτή;Ουφ.Την Παρασκευή έκανα μινι γενικό μηνός,δηλαδή άλλαξα πετσετάκια,τραπεζομάντηλα,έκανα μπαλκόνια,τζάμια,μπάνια,πλυντήρια,σίδερο,ξεσκόνισμα,σκούπισμα,σφουγγάρισμα και καλοκαιρινές διακοσμήσεις πλέον.

Από την Παρασκευή είχαμε πήγαινε έλα με φίλους των παιδιών άλλα για εργασία και άλλα για παιχνίδι και μέσα σε όλα αυτά χάλασε και το ασανσέρ και έτσι είμαστε τρίτη μέρα σήμερα με πάνω κάτω από τις σκάλες και με την ζέστη αυτό δεν παλεύεται με τίποτα.

Εχτές τα παιδιά που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του συλλόγου γονέων είχαν την τελετή λήξης των μαθημάτων.Δυστυχώς η δασκάλα των παραδοσιακών χορών δεν θα είναι και του χρόνου μαζί μας μιας και σταματάει οπότε καθώς καταλαβαίνετε η συγκίνηση ήταν μεγάλη και για αυτήν και για τα παιδιά που ουσιαστικά τα έβαλε στο πνεύμα των παραδοσιακών χορών από την πρώτη δημοτικού και τα έφτασε μέχρι την έκτη αλλά και των γονιών.Επίσης δόθηκαν και αναμνηστικά στα παιδιά της έκτης.Πόσο περίεργο να βλέπεις τα παιδιά που σαν χτες ερχόντουσαν στην πρώτη να τελειώνουν τώρα το δημοτικό να γίνονται αντράκια και γυναίκες.Καλή πρόοδο να έχουν και πάνω από όλα υγεία.

Σήμερα από δουλειές τίποτα γιατί το πρωί πήγα και με τα τρία παιδιά να πάρω βεβαιώσεις γιατρού για να τα γράψω σε summer camp τουλάχιστον μέχρι να γίνει ο γάμος της αδερφής μου και να φύγουμε μετά σε διακοπές.Έτσι για φαγητό έχουμε από εχτές και μια σαλατούλα είναι ότι πρέπει.Πλυντήριο θα πάω να βάλω αν και δεν έχω πολύ όρεξη.Νιώθω πολύ πεσμένη και κουρασμένη μάλλον πρέπει να φύγω για διακοπές διαρκείας.

Οπώς σας είπα από τον Αυγουστο θα έχουμε αλλαγές στα υπνοδωμάτια και έχω βάλει τον μεγάλο που πλέον θα έχει δικό του δωμάτιο να μου βρει πώς θέλει να γίνει.Για να δούμε τί σκέφτεται το μυαλουδάκι του;

Αγαπημένες μου,

Σήμερα ήταν μία υπέροχη μέρα, χωρίς δουλειά, οπότε την εκμεταλλεύτηκα δεόντως! Έκανα πολλές δουλειές στο σπίτι, μιας που αύριο είναι μία ημέρα, με πολύ δουλειά, το ένα ραντεβού μετά το άλλο, επιστροφή για φαγητο και φιογκάκι, διάβασμα και ξανα δουλίτσα.

Έχω λοιπόν πολύ όρεξη και κέφια, για αλλαγές, τακτοποιήσεις και οργανώσεις. Έχω ξεκινήσει να κάνω τρελή αναδιοργάνωση στο αποθηκάκι μας, χαρίζοντας, ξεσκαρτάροντας και τακτοποιώντας.. θα μου πάρει πολύ χρόνο αλλά ήδη η προσπάθειά μου, αποφέρει καρπούς και στην εμφάνισή της αλλά και στη διάθεσή μου.

Αρχικά, αποφάσισα λοιπόν, να συνεχίσω τις μικρο-αγορές μου, που είναι τόσο τονωτικές για την ψυχολογία μας {εννοώ του άντρα μου, του φιογκακίου και τη δική μου}

Πήγα λοιπόν, στο ΙΚΕΑ, έκανα την βόλτα μου και ψώνισα 2 πραγματάκια αξίας συνολικά 2,90?! Μετά, δίπλα, στο μεγάλο σούπερ μάρκετ και αφού είχα χαλαρώσει, σπίτι μου για δουλίτσες, τακτοποιήσεις και οργάνωση.

Αγόρασα ένα μεγάλο πακέτο με.. καλαμάκια αλλά και αυτήν την όμορφη δράκαινα, που σκοπεύω να στολίσω στην κουζίνα μου {γι αυτό, θα σας γράψω ξεχωριστό ποστ, τις επόμενες ημέρες, για το «πριν» και το «μετά»}

easy1_zpsvtssvn6i.jpg

Τακτοποιώντας και οργανώνοντας την αποθήκη μου, αποφάσισα ότι είναι καιρός να αλλάξω το «καπέλο» του πορτατίφ που χρησιμοποιούμε, κάθε βράδυ, στο σαλόνι μας, με ένα που είχαμε αγοράσει {από το ΙΚΕΑ και αυτό}, πριν λίγο καιρό.

Επειδή τα γήινα χρώματα κυριαρχούν, διάλεξα ένα σκούρο καφέ, αντί του λευκού που είχαμε για χρόνια.

Ιδού:

DSCN1990_zpsccdvdl9z.jpg

Άφησα την ασημένια φούντα του, καθώς θεωρώ πως ταιριάζει με τις ασημένες κορνίζες αλλά και με τις λεπτομέρειες του πορτατίφ.

Τα μπαλκόνια, έχουν την τιμητική τους, λόγω καλοκαιριού, όπως έχετε καταλάβει. Έτσι, τελείωσα την μία γωνία του μπροστινού μπαλκονιού μας, με το συγκεκριμένο φυτό, το οποίο {να το «φτύσω»}, πετάει συνέχεια νέα φυλλαράκια και είμαι σίγουρη ότι θα με βγάλει ασπροπρόσωπη!

1) Του άλλαξα γλάστρα

2) Του έβαλα μεταλλική, μαύρη βάση {την είχα}

3) Του έβαλα μικρό, τετράγωνο και πολύ λεπτό «πιατάκι», ώστε να μπαίνει από κάτω και σχεδόν, να μην φαίνεται και ιδού:

easy_zpsuf6xumb6.jpg

Φύτεψα 2 νέες γλαστρούλες, η μία με ένα υπέροχο γεράνι και η άλλη με μαϊντανό, καθώς λατρεύω να έχω φρέσκα μυρωδικά και τώρα μένει μόνο να καθαρίσω λιγάκι τις γλαστρούλες, να πάρω βάσεις αλλά και να βρω τις θέσεις που θα μπουν.

Ιδού:

easy3_zpsxwbws3l6.jpg

Από την τακτοποίηση στην αποθηκούλα μου, ξεσκάρταρα τα παλιά παπούτσια του φιογκακίου, που έχω κρατήσει και τα ξεχώρισα. Κάποια χάρισα, κάποια κράτησα και κάποια θα προσπαθήσω να τα πουλήσω, σε χαμηλή φυσικά τιμή.

Ιδού, αφού φυσικά, τα έπλυνα όλα!

easy2_zpspxcpfkyk.jpg

Προχώρησα αρκετές δουλίτσες λοιπόν… είμαι ευχαριστημένη. Πριν λίγο σιδέρωσα, για πολύ ώρα και τώρα ετοιμάζω μία σπανακόπιτα για βραδυνό.

Σας φιλώ γλυκά, όλες και ελπίζω να ανέβουν και τα δικά σας κέφια και να εμπνευστείτε!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ειρήνη, υπέροχες και σουπερ οικονομικές διορθωτικές κινήσεις που φτιάχνουν το κέφι ασυναίσθητα!

Πήγα και μια βόλτα στην αποθήκη, βρήκα 2-3 πραγματάκια και έφτιαξα μια όμορφη σύνθεση για το τραπέζι του μπαλκονιού. Ανέξοδα έφτιαξα κάτι που δεν έχω ξαναφτιάξει επειδή είχα απλά μια ιδέα!

2rhponl.jpg

Σ ευχαριστώ πολύ, Rav μου.

Είναι όντως πολύ σημαντικό, να κάνουμε μικρο-αλλαγούλες, οι οποίες ανανεώνουν όχι μόνο το χώρο μας αλλά και τη διάθεσή μας! Και συνήθως, μας οδηγούν να κάνουμε ακόμα περισσότερα :-) .

Υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο!!!

Λάτρεψα τη σκέψη που είχες, λάτρεψα το πως το έφτιαξες και ταυτόχρονα έχεις και διακοσμητικό και πρασινάδα και ατμοσφαιρα! Λάτρεψα επίσης τα χρώματα που επέλεξες! Εύγε!

καλημέρα!

και γω έκανα μερικά πραγματάκια....έβαλα πάνω στο τραπέζι του μπαλκονιού ξύλινη πιατέλα με κοχύλια μέσα και ένα λευκό φανάρι μεγαλούτσικο και κρέμασα διάσπαρτα στα κάγκελα μικρά τσίγκινα κουβαδάκια με κερί σιτρονέλα μέσα να ανάβω για τα κουνούπια ώστε να είναι και χρήσιμα. Μένει τώρα να πάρω κάτι τύπου http://www.e-jumbo.gr/proionta-2/kalokairina/diakosmisi-kalokairini/kochylia/kochylia-kremasta/plegma64x32-6seir-chrom-kochyl-7seires-169844_169844/ και http://www.e-jumbo.gr/proionta-2/kalokairina/diakosmisi-kalokairini/kochylia/kochylia-kremasta/oneirop-str14-5-7seir-chrom-kochyl45cm-169842_169842/ να κρεμάσω κάπου και τέλος:D

Μπράβο Ερσάκι μου! Υπέροχα μου ακούγονται όσα έκανες! Ειδικά τα τσίγκινα κουβαδάκια!!!

Οπώς σας είπα από τον Αυγουστο θα έχουμε αλλαγές στα υπνοδωμάτια και έχω βάλει τον μεγάλο που πλέον θα έχει δικό του δωμάτιο να μου βρει πώς θέλει να γίνει.Για να δούμε τί σκέφτεται το μυαλουδάκι του;

Νάσια μου και εμείς θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο δωμάτιο του φιογκακίου. Θέλουμε να το πάμε από παιδικό σε προ-εφηβικό.

Ενημέρωνέ μας, για ιδέες!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

ημέρα απεργίας σήμερα και έτσι τα δύο από τα τρία μου μπουμπούκια μου έκαναν παρέα,το μικρότερο πήγε σχολείο κανονικά.Οπότε το πρωί:

• Σηκώθηκα
  • Εφτιαξα πρωινά
  • Εφτιαξα κολατσιό για το σχολείο του μικρού
  • Ξύπνησα τα μπουμπούκια μου
  • Πήγα σχολείο το μικρό
  • Γύρισα
  • Εστρωσα κρεβάτια
  • Εβαλα ένα πλυντήριο
  • Εφτιαξα φακούλες και τυροπιτάκια για το μεσημέρι
  • Φτιάξαμε με τα μεγάλα τα ντοσιέ με τα αναμνηστικά τους
  • Παίξαμε
  • Σκουπισα
  • Ξεσκονισα
  • Εκανα μπάνια
  • Πήγα πήρα το μικρό από το σχολειο
  • Φάγαμε
  • Επλυνα τα πιάτα
  • Εκανα το μεγάλο μπαλκόνι γιατί με τον αέρα το είχε κάνει χάλια
  • Και τώρα κάθομαι και σας διαβάζω

Τί ωραία που τελειώνει σιγά σιγά το σχολείο και μειώνονται τα μαθήματα που έχουν για διάβασμα γιατί πλέον ειδικά μετά το Πάσχα δεν στρώνονται με τίποτα.

Φυσικά Ειρήνη μου και θα τα μοιραστώ μαζί σας.Αφού βαφτεί θα παίξουμε περισσότερο με αφίσες που έχει δει ο μεγάλος και φυσικά είδη γραφικής ύλης για να τον εξυπηρετούν στο Γυμνάσιο.Εσείς τί χρώμα σκεφτόσαστε να το βάψετε;Εμένα έχει διαλέξει κίτρινο και γκρι οπότε και τα αξεσουάρ θα είναι σε χρώματα που να ταιριάζουν.Μεγαλώνουν Ειρήνη μου και θέλουν να το φτιάξουν όπως θέλουν αυτά οπότε οι παρεμβάσεις οι δικές μας θα είναι πολύ λίγες.

Καλημέρα!

Ευχαριστώ κορίτσια για την ενθάρρυνση!!

Μου αρέσουν πολύ όλες αυτές οι μικροαλλαγες και οι ανανεώσεις με μικρό κόστος. Πολύ όμορφα όλα :)

Την Δευτέρα που μας πέρασε κάναμε την ετήσια εκδήλωση χορού και καράτε φέτος για πρώτη φορά, σε θέατρο του Δήμου μας. Την επόμενη Δευτέρα έχουμε την γιορτή με τις αθλοπαιδιές του σχολείου μας. Το Σάββατο χορεύει η μεγάλη σε ρεσιτάλ μπαλέτου. Πολύ τρέξιμο αλλά μου αρέσει να βλέπω όλα τα παιδιά να ανταμοιβονται για τον κόπο τους.

Φυσικά δεν λείπουν τα ευτράπελα από τους γονείς που μας κάνουν πόλεμο στον σύλλογο, δεν πειράζει όμως....Εχθές μοιράστηκαν καλοκαιρινά δώρα σε όλα τα παιδιά του σχολείου και οργανώθηκε ένα μικρό φαγοπότι τις 2 τελευταίες ώρες για τα παιδιά των ΣΤ' τάξεων. Δεν ήμουν παρούσα αλλά έμαθα πως χαρήκαν όλα πολύ!!!

Δεν γράφω για οικιακά.....Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...