Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ξεκινησω απο την μανα μας την εξαφανισμενη που γιορταζει σημερα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!!!

(δωσε το παρον!!!!:P)

Τσα!!!!!!!!:P:p:p

Δίνω το παρόν και Γιωτούλα μου σ ευχαριστώ ΤΟΣΟ που με αναφέρεις ακόμα και μου εύχεσαι!!!

Σκέφτομαι να επανέλθω. Πιο χαλαρά αλλά να επανέλθω:P.

Για την ώρα σας φιλώ όλες!

Υ.Γ. Πότε θα έρθουν τα χριστούγεννα???!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Τσα!!!!!!!!:P:p:p

Δίνω το παρόν και Γιωτούλα μου σ ευχαριστώ ΤΟΣΟ που με αναφέρεις ακόμα και μου εύχεσαι!!!

Σκέφτομαι να επανέλθω. Πιο χαλαρά αλλά να επανέλθω:P.

Για την ώρα σας φιλώ όλες!

Υ.Γ. Πότε θα έρθουν τα χριστούγεννα???!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σου ρε κοριτσακι μου! Μου ελλειψες!

Εμεις περναμε ασχημα... Απο την δευτερα άρρωστη η μεγάλη κ σημερα το μωρο... 39αρια......:-(:-(:-(

Για να δουμε πως θα βγει η νυχτα...

Καλο βραδυ

Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου καλησπέρα

Θέλω πολύ καιρό να επιστρέψω στο θέμα μας, μου λείπετε και μου λείπει και η ηρεμία που μου προσφέρει.

Θα είμαι εδώ γύρω και θα προσπαθώ να σας εμπνεω. Σίγουρα δεν θα είμαι όπως παλιά και όλα τα χρόνια που περάσαμε μαζί γιατί τώρα το φιογκάκι έχει μεγαλώσει και η ζωή του έχει αρκετές απαιτήσεις... εκτός αυτού λατρεύω να περνάω τον χρόνο μου μαζί του.

Ιδωμεν λοιπόν...

Σας ετοιμάζω νέες αναρτήσεις, που ελπίζω να σας εμπνεύσουν!

Η "μάνα" :P:p

777885dugw57gt25.gif

Καλως το το κορίτσι μας! Welcome back! Τωρα σε λιγο θα ξεφυτρωσουν ολες μια μια σαν τα σαλιγκάρια! :lol::lol::lol::lol::lol: εμ αφου το εχεις κ μας εμπνέεις!

Δημητρουλα τι κανετε? Πως ειναι ο μπαμπας?

Εγω ειμαι χαλια με κολλησαν οι μικρες. Τα παιδιά ευτυχως καλα! Το σπιτι παλι δεν βλεπεται..... Κλεισαμε την βαπτιση της μικρης 28 αυγουστου με θεμα την φραουλιτσα γιατι εχει κοκκινα μαγουλακια! Αλωνιζει ολο το σπίτι το κοριτσακι μου! Μεγαλωσε! Η μεγάλη εχει εξελιχθει σε μεγαλος ταλιμπαν.... Δεν ακουει τιποτα......

Σας φιλω!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου χ χ

Μιρτούλα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου χ χ

Γιωτού περαστικά κορίτσι μου. Ελπίζω τώρα που ανοιξε ο καιρός να μην σας βρουν αλλα.

Αφροδιτάκι απο το παρτακι σας έχω να μπω. Πρέπει να ταν όλα τέλεια.. μου αρέσουν τα πυτζάμα παρτυ

Χαίρομαι που είδα την ειρηνούλα, την yoromichi και την mumsofia..

Eγώ μετα την γενικη του Πάσχα τα διατηρώ. Ξαναέκανα μονο το σαββατο τα φωτιστικα και 2 μπαλκονοπορτες. Προσπαθώ πέρα απο την δουλεια (εχω βαρεθεί αφάνταστα τα ηλίθια ωράρια :( ) να περνάω χρόνο με το παιδάκι μου (πόσο μου λειπει..) γι αυτό χαθηκα.

Εμένα έκαναν σε ένα σημείο μούχλα τα ρολά στο παιδικό. Αληθεια ξίδι δεν δοκίμασα. Θα δω διαφορα μετα απο καιρό που το έπαθαν?

Σας φιλώ χ χ

Γιωτου ομόρφο το θεματάκι σου για την βάπτιση!!!

Πραγματικά κοριτσια εχω χαθει γιατι δεν προλαβαινω με τιποτα :)

Το προσπαθώ αλλα με την δουλεια και τα διαφορα δεν γινεται

Ειμαι και στο Σύλλογο Γονέων επομένως προσπαθω και εκει

Βέβαι γλυκουλα μου ότι θες για βοηθεια απο μας για την βάπτιση για εμπευσεις εδώ ειμαστε

Και εγώ χάρηκα που σας διαβάσα και εμενα μου έχετε λειψει και φυσικα μου εχει λειψει η Ειρήνουλα μου

:) Σας φιλώ

ΥΓ εβγαλα τα χαλια έπλυνα μισες κουρτινες και όπως καταλαβαίνεται ακομα...ειμαι στην αρχη χαχα

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια,

Παρασκευη σήμερα ημερά καθαριότητας οπότε έχουμε και λέμε.Σηκώθηκαμε το πρώι ετοιμαστήκαμε πήγαμε σχολείο,γύρισα,πήγα ταχυδρομείο,επέστρεψα, πότισα τα λουλούδια μου και στα δύο μπαλκόνια,ψέκασα κανα δύο γλάστρες με κάμπιες που εμφανίστηκαν στα φυλλαράκια τους,άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο και έβαλα άλλα τρια που αφού τελειώσαν τα άπλωσα,σκούπισα,ξεσκόνισα,έκανα μπάνια,σφουγγάρισα,έβαλα φασολάδα για μεσημεριανό,έφτιαξα μια σοκολατόπιτα γρήγορη μούρλια,έκανα τζάμια,μάζεψα τα στεγνά ρούχα,έπλυνα τα πιάτα,πήγα πήρα τα παιδιά από το σχολείο,φάγαμε,μάζεψα το τραπέζι,έβαλα πλυντήριο πιάτων και τώρα διαβάζουμε άντε να τελειώσει το σχολείο γιατί ο μικρός με έχει φέρει στα όρια μου με το διάβασμα.

Κατά τα άλλα τα ίδια ετοιμαζόμαστε για τις γυμναστικές επιδείξεις του σχολείου και την γιορτή λήξης του συλλόγου.Για τον μεγάλο μου φέτος είναι η τελευταία του μιας και του χρόνου γυμνάσιο πώς μεγάλωσε έτσι πώς πέρασαν τα χρόνια έγινε και αυτός αντράκι αχαχ.

Αγαπημένες μου καλήμερα!

Τρεχάτο το πρωινό μου, καθώς είχα δουλίτσα αλλά και εξωτερικές δουλειές.

Έτσι, είχα αποφασίσει να κάνω κάτι γρήγορο για φαγητό {τι έχουμε πει...;;; ΟΡΓΑΝΩΣΗ, για να μην αγχωνόμαστε}, πράγμα που μου έδωσε χρόνο ν ασχοληθώ με κάποιες μικρο-τακτοποιήσεις, που και χάρηκα γιατί τις "προχώρησα" αλλά και μου έφτιαξαν τα κέφια!

Χθες λοιπόν, έπλυνα και τακτοποίησα το "μπροστινό" μου μπαλκόνι. Το ήθελε.. και καθαριότητα αλλα και μερικές μικρο-αλλαγούλες, που πάντα μας αλλάζουν τη διάθεση! Αυτές εγώ λοιπόν τις ονομάζω "διορθωτικές" κινήσεις... και πολύ τις αναζητώ!

Πέταξα λοιπόν, ένα παλιό, μεγάλο, μεταλλικό κηροπήγιο που είχα και στη θέση του, έβαλα 1 ξύλινο που ήδη είχα και 2 μικρότερα, σε στυλ ποτηριού, που γράφουν επάνω ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ {δώρο από έναν γάμο που είχα πάει} και έχουν σχοίνινα χερούλια οπότε μου «ταίριαζαν» πολύ με το ξύλινο, μεγάλο, κηροπήγιο.

Το αποτέλεσμα:

trapezi_zpsg0fzlpdb.jpg

Απλό και το μόνο που κάνω, είναι όταν θέλουμε να καθίσουμε στο μπαλκόνι, τοποθετώ κεράκια μέσα. Χωρίς πολλές ταλαιπωρίες.

Μετά, έκανα μια μικρή αλλαγή, στο πίσω μπαλκόνι.. διορθωτική και αυτή γιατί είχα βαρεθεί το γνωστό, υφασμάτινο σακουλάκι για τα μανταλάκια.

Διάλεξα από την αποθήκη μου, ένα μικρό σε μέγεθος ψαθάκι και βουαλά:

trapezi1_zps7zmcrndp.jpg

Σταλίτσα αλλαγή αλλά μου έφτιαξε ακόμα κι αυτό το κέφι!

Για την ώρα σας φιλώ, θα επανέλθω με περισσότερα και ελπίζω να σας κινητοποιήσω!!!

Υ.Γ. Γιώτα μου, υπέροχο το θέμα της βάφτισης και σίγουρα θα βρεις εκπληκτικά πράγματα να κάνεις!!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα στην παρέα! Καλώς να αποχαιρετίσουμε τον Μάιο! Αυτές οι μέρες είναι πολύ κουραστικές! Πριν μια εβδομάδα ολοκλήρωσα βαπτιστικά και μπομπονιέρες για μια βάπτιση που είχα αναλάβει και αφού έφυγαν όλα αυτά απ τη μέση και ο καιρός έδειχνε να φτιάχνει, ξεκίνησα να ξεστρώνω το σπίτι.

Μέσα σε 3 ημέρες έχω κάνει:

-Έξυσα με γυαλόχαρτο και έβαψα τα έπιπλα του μπαλκονιού. Το είχαν πολλή ανάγκη, δεν βλεπόντουσαν. Κρίμα που δεν έβγαλα φωτογραφία το "πριν" για να δείτε και το "μετά"!

-Μάζεψα απ τα μπαλκόνια και πήγα στον κάδο κάθε είδους σκουπίδι. Από χαρτοκιβώτια και άδειες γλάστρες μέχρι σπασμένες απλώστρες.

-Αγόρασα μια καινούργια απλώστρα, απ αυτές που μπαίνουν στα κάγκελα ώστε να την πηγαίνω όπου θέλω και να τη βάζω απ την έξω μεριά ωφελούμενη πλήρως αέρα και ήλιο.

-Ανέβασα το πιεστικό πλυστικό απ την αποθήκη και καθάρισα πολύ καλά το 1 πάνω μπαλκόνι. Έβγαλε μαυρίλες υγρασίας απ τα μάρμαρα και τα πλακάκια και είδα και το χρώμα των αρμών ξανά! Επίσης έπλυνα μπατζούρια και σίτες στα δυο παιδικά που έχουν αυτό το μπαλκόνι κοινό.

-Σταδιακά μέσα σε αυτές τις 3 μέρες έβγαλα και έπλυνα 9 μοκέτες, φλοκάτες και χαλιά. Τα είδα όλα κοπέλες! Έχω μαζέψει και τα 2 μεγάλα σαλονιού και τραπεζαρίας και τώρα περιμένω να έρθουν να τα πάρουν απ το καθαριστήριο μαζί με το πάπλωμά μας που δεν πλένεται στο πλυντήριο. Τα χαλιά στεγνώνουν στο μεγάλο καθαρό μπαλκόνι και έπειτα θα μπουν σε σακούλες για αποθήκευση μέχρι το φθινόπωρο.

-Ξαράχνιασα, ξεσκόνισα, σκούπισα πολύ καλά τραβώντας έπιπλα, όλο το σπίτι. Τώρα περιμένω να έρθουν για τα χαλιά ώστε να σφουγγαρίσω και να χαλαρώσω κάπως.

-Έβγαλα και έπλυνα όλα τα χειμωνιάτικα σκεπάσματα. Λόγω καιρού, στέγνωσαν αμέσως και ήδη αποθηκεύτηκαν. Μένει να βγάλω όλα τα στρώματα για τίναγμα, πέρασμα με ατμοκαθαριστή και... ηλιοθεραπεία. Επίσης πρέπει να πλυθούν τα μαξιλάρια μας. Αυτή τη στιγμή πλένονται οι πάντες της κούνιας του μικρού.

-Έπλυνα όλα τα καινούργια καλοκαιρινά ρούχα των παιδιών ώστε να σιδερωθούν και να μπουν στις ντουλάπες προς χρήση. Μπουφάν και αμάνικα γιλέκα-μπουφάν των παιδιών, πλύθηκαν και αποθηκεύτηκαν. Εντός της ημέρας θα βάλω και τα δικά μας να πλυθούν.

-Αλλάξαμε θέση στα έπιπλα του σαλονιού και της τραπεζαρίας και πολύ μας αρέσει η νέα θέση! Το Φθινόπωρο που θα ξαναστρώσουμε, θα τα αλλάξουμε και πάλι.

Δουλειές που μένουν με στόχο να ολοκληρωθούν στο τέλος της εβδομάδας:

-Καθάρισμα με το πιεστικό και στα υπόλοιπα 4 μπαλκόνια, τα μπατζούρια και τις σίτες τους.

-Πλύσιμο την αυλή με το πιεστικό.

-Καθάρισμα όλα τα τζάμια του σπιτιού.

-Καλό καθάρισμα τα μπάνια ΚΑΙ τα πλακάκια τους.

-Καθάρισμα εσωτερικές πόρτες και ντουλάπια κουζίνας εξωτερικά.

-Καθάρισμα ντουλάπες εξωτερικά και τακτοποίηση μετά καθαρισμού της δικής μου που είναι δράμα!

-Καθάρισμα φίλτρα κλιματιστικών και ανεμιστήρων.

Κουρτίνες δεν κατεβάζω ποτέ καλοκαίρι καθώς με τις πόρτες ανοιχτές τώρα είναι που θα σκονιστούν. Τις πλένω πάντα το φθινόπωρο που στρώνω τα χαλιά.

Υπό συζήτηση είναι κάποιες εργασίες που πρέπει ή θα θέλαμε να γίνουν αλλά ελλείψει χρημάτων θα δούμε τι, πως και πότε θα κάνουμε.

Όπως καταλάβατε, αυτή τη φορά δεν ακολούθησα τη συνήθη διαδικασία, δηλαδή 1 χώρο τη φορά αλλά τα έκανα όπως όπως καθώς με τον μικρό δεν γινόταν διαφορετικά.

Ειρήνη έχεις απόλυτο δίκιο για τις μικρές διορθωτικές κινήσεις. Πάνω απ όλα διορθώνουν την ψυχολογία μας!

Καλά να περνάτε τώρα που επιτελους ήρθε το καλοκαιράκι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αφροδιτάκι απο το παρτακι σας έχω να μπω. Πρέπει να ταν όλα τέλεια.. μου αρέσουν τα πυτζάμα παρτυ

Ήταν,ήταν αλλά κορίτσια σε προεφηβεία .........:P:rolleyes:. Περάσανε τέλεια και τους έφτιαξα πολλά πράγματα. Σας είπα πως μου λέγανε ότι είμαι η καλύτερη μαμά που ξέρουν και πως είμαι πολύ δραστήρια;;:tongue: Καμάρωνε η κόρη μου!

Πραγματικά κοριτσια εχω χαθει γιατι δεν προλαβαινω με τιποτα :)

Το προσπαθώ αλλα με την δουλεια και τα διαφορα δεν γινεται

Ειμαι και στο Σύλλογο Γονέων επομένως προσπαθω και εκει

Σοφία κι εγώ μαζί σου, σαν να γράφεις για 'μένα ένα πράγμα. Σύλλογος (τρομάρα μου), δουλειά με το τσουβάλι και ένα σπίτι σε μια μέτρια κατάσταση.

Εννοείται πως του χρόνου αποχωρώ αλλά το άφησα το στίγμα μου, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για τους μαθητές μας. Ελπίζω ο νέος σύλλογος να κάνει τα διπλάσια για τα παιδιά μας και να υπάρχει πρόοδος γενικά!

Αγαπημένες μου καλήμερα!

Τρεχάτο το πρωινό μου, καθώς είχα δουλίτσα αλλά και εξωτερικές δουλειές.

Έτσι, είχα αποφασίσει να κάνω κάτι γρήγορο για φαγητό {τι έχουμε πει...;;; ΟΡΓΑΝΩΣΗ, για να μην αγχωνόμαστε}, πράγμα που μου έδωσε χρόνο ν ασχοληθώ με κάποιες μικρο-τακτοποιήσεις, που και χάρηκα γιατί τις "προχώρησα" αλλά και μου έφτιαξαν τα κέφια!

Ιδιαίτερα μαθήματα γιατί η οργάνωση όχι μόνο μας άφησε αλλά δεν την βλέπουμε πια ούτε με κυάλια....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Χάρηκα που επανήλθες!

-Έξυσα με γυαλόχαρτο και έβαψα τα έπιπλα του μπαλκονιού. Το είχαν πολλή ανάγκη, δεν βλεπόντουσαν. Κρίμα που δεν έβγαλα φωτογραφία το "πριν" για να δείτε και το "μετά"!

Θέλω να το κάνω κι εγώ στο τραπέζι του μπαλκονιού...Δώσε καμιά συμβουλή, σκέφτομαι να το κάνω στην άδεια μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...