Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα!

αφροδιτακι και μυρτουλα ευχαριστω, σκεφτηκα κ εγω το λευκο ξυδι, θα το δοκιμασω κ αυτο, προς το παρον την εχω βαλει να μουλιασει ξανα!

λοιπον εγω για το πασχα εκανα τα εξης λιγα:

1. κατεβασα ολες τις κουρτινες σαλονι-τραπζαρια-κουζινα, τις επλυνα-απλωσα-σιδερωσα κ τις μισες ξανακρεμασα.
  2. καθαρισα αλουμινια κ τοιχους γυρω απο τις μπαλκονοπορτες
  3. ξεσκονισα ολο το σπιτι εκτος του σαλονιου που ξεσκονισα μονο οτι στολισα
  4. στολισα πασχαλινα
  5. σκουπισα ολο το σπιτι
  6. αερισα κ εστρωσα κρεβατια
  7. μαζεψα τα πατακια, θα αφησω μονο τα χαλια γιατι η μικρη μπουσουλαει κ αν τα βγαλω θα σπασει κανα κεφαλακι!
  8. μαγειρεψα γιγαντες
  9. περασα το μπανιο κ αλλαξα πετσετες
  10. αλλαξα ριχταρια
  11. συμμαζεψα
  12. επλυνα 2 κουβερτες
  13. ενδιαμεσα βεβαια εκανα τα απειρα ταισματα-αλλαγματα-ντυσιματα κτλ

δεν εκανα πολλα πραγματα αλλα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα...

την μεγαλη εβδομαδα θα κανουμε με την μεγαλη μου κορη κουλουρακια κ την μ.πεμπτη θα βαψουμε τα αυγα μας.

αυριο θα παω στην βαπτηστηρα μου, σημερα περιμενω τον νονο της μεγαλης κ την τριτη την νονα της μικρης!

ΥΓ. περυσι εκανα πασχα στο ιασω....φετος στο σπιτακι μας ολη η οικογενεια μαζεμενη κ ΥΓΕΙΗΣ!!!!

καλο πασχα κοριτσακια με υγεια κ χαρα!

φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα έφτασε η μέρα που θα μαζέψω ρούχα, θα ξεχωρίσω ρουχαλάκια για δωρεά και ρουχαλάκια για την ανηψιά μου και γενικά θα γίνει του ''ρούχου'' στο σπίτι. Τα κορίτσια θα πάνε βόλτα με τον μπαμπά τους για να μείνω μόνη μου γιατί αν δεν το κάνω σήμερα δεν θα το κάνω την Μ. Εβδομάδα. Αύριο θα έρθει η μαμά μου λίγο να με βοηθήσει με το σπίτι γιατί θα μείνω μόνη μου για 5 μέρες, η υπόλοιπη οικογένεια φεύγει αύριο για το χωριό για 5 μέρες.

Θέλω όταν γυρίσουν να βρουν ένα σπίτι πιο φρέσκο να το πώ;

Φιλιά!

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

εγω τελικα το σαββατο το απογευμα τελειωσα κ το υπολοιπο ξεσκονισμα, μαζεψα απλωμενα κ επλυνα κ απλωσα τα ριχταρια.

την κυριακη εκανα λιγα καθημερινα μονο κ το μπαλκονι κ εχτες εκτος τα καθημερινα επλυνα 4 διαδρομους κ εκανα εκκαθαριση κ ενα μικρο καθαρισμα του ψυγειου. μαλλον σημερα θα κανω τα τζαμια μεσα εξω. παω με ρυθμους χελωνας αλλα πραγματικα τα καθημερινα ειναι τοσα πολλα που μου τρωνε ολη την μερα+ οτι κατεβαινω κ στο μαγαζι καποιες ωρες της ημερας (οπως ειμαι κ τωρα)

αυριο μαλλον θα φτιαξουμε τα πασχαλινα μας κουλουρακια κ την πεμπτη θα βαψουμε τα αυγα μας!

σας φιλω!

καλησπέρα!

Μια χαρά πολλά έκανες Γιώτα, πόσα να κάνεις με δυο μικρά παιδιά, το ένα βρεφάκι?αφού έκανες κ κουρτίνες μπράβο, εγω τις θεωρω βαριά δουλειά κ εγω που τις έκανα ένιωσα μεγάλο βάρος να φεύγει...

εμείς κάναμε λαζαράκια, βάψαμε κ αυγά γιατί ήθελα να φτιάξω τα καλάθια για τις νονές, μένει να φτιάξω κ κανένα γλυκό για το τραπέζι της Κυριακής τις επόμενες μέρες.

Καλό Πάσχα!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλησπέρα!

Μια χαρά πολλά έκανες Γιώτα, πόσα να κάνεις με δυο μικρά παιδιά, το ένα βρεφάκι?αφού έκανες κ κουρτίνες μπράβο, εγω τις θεωρω βαριά δουλειά κ εγω που τις έκανα ένιωσα μεγάλο βάρος να φεύγει...

εμείς κάναμε λαζαράκια, βάψαμε κ αυγά γιατί ήθελα να φτιάξω τα καλάθια για τις νονές, μένει να φτιάξω κ κανένα γλυκό για το τραπέζι της Κυριακής τις επόμενες μέρες.

Καλό Πάσχα!!

Κ του χρονου μυρτουλα μου! Ελα ντε ποσα να κανω πια??? Αλλα ειμαι αλλιως μαθημενη κ μου ερχεται καπως.... Κ η μικρη τωρα εχει κοψει τις πολλες ωρες υπνου κ με το μπουσουλιμα θελει να την κυνηγαμε! Τωρα παιζει στο χαλι ολο χαρα πριν 3 μερες κοιμοταν τετοια ωρα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια! χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη!!! ευχομαι υγεια κ χαρα στις οικογενειες μας! πως τα περασατε?

να ξεκινησω απο την μανα μας την εξαφανισμενη που γιορταζει σημερα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!!!

(δωσε το παρον!!!!:P)

εμεις καλα περασαμε , πηγαμε σαλαμινα στους δικους μου κ γενικα πολυ φαγητο αλλα για ξεκουραση δεν θα το ελεγα. μονο το μαζεψε πραγματα για να φυγουμε κ μετα το ξεπακεταρισμα οταν ηρθαμε αστα να πανε! για 2 μερες μετακομιση εκανα!!!!

γενικα αυτες τις μερες εχω κανει πολλα πραγματα εκτος των καθημερινων

1. μαζεψα ολα τα πραγματα αφου ηρθαμε
  2. εβαλα απειρα πλυντηρια
  3. επισεις απειρα για απλωμα
  4. απειρο σιδερο (δεν εχω ασιδερωτα πια, ουτε απλυτα!!!:lol: εχω βεβαια ενα στο πλυντηριο κ ενα που στεγνωνει)
  5. τακτοποιησα τις ντουλαπες των παιδιων
  6. μαζεψα ρουχα που δεν κανουν πια στην μπουμπου
  7. σκουπισα κ σφουγγαρισα σκαλες
  8. μαζεψε ο αντρας μου το μπαλκονι που ειχε γινει αποθηκη
  9. κ εγω το καθαρισα

σημερα εκανα τα εξης:

1. σηκωθηκα το πρωι ταισα την μικρη στις 7!
  2. εστρωσα το κρεβατι μας
  3. ετοιμαστηκα κ κατεβηκα στο μαγαζι
  4. ανεβηκα στις 10 που ξυπνησαν τα παιδια, τα εντυσα κ φαγανε
  5. ανοιξα το σπιτι σταδιακα να αεριστει κ εστρωσα τα υπολοιπα κρεβατια
  6. μαγειρεψα της μπουμπους κ δικο μας
  7. εφτιαξα ψωμι
  8. εβαλα ενα πλυντηριο
  9. περασα το μπανιο κ αλλαξα πετσετες
  10. τακτοποιησα πλυμενα πιατικα
  11. εστρωσα ριχταρια
  12. ταισα φρουτοκρεμα την μικρη
  13. ετοιμασα τα παιδια, η μπεμπα για υπνο κ η μεγαλη μαζι μου κατω στο μαγαζι.

αν προλαβω σημερα θελω να βαλω μια σκουπα στο σαλονι, η μπουμπου μπουσουλαει κ το πατωμα εχει μονιμως τριχες απο τα μαλλια μου κ φοβαμαι μην τις φαει.....

η μπουμπουκα μου πιαστηκε απο ενα επιπλο κ εκανε τα 3 της πρωτα βηματακια!!!!!:D

παντως μολις ανοιξει ο καιρος κ μπορω να εχω ανοιχτα πρεπει να καθαρισω πανω απο τα ντουλαπια της κουζινας κ πανω απο το συνθετο......μονο εγω λειπω απο κει πανω....:oops::oops::oops::oops::oops:

σας φιλω ολες κ ελπιζω να ξαναβρουμε την καθημερινοτητα μας στο θεματακι μας!!!!

Σου το έγραψα λίγο βιαστικά γιατί ήμουν στην δουλειά και δεν είχα χρόνο. Λοιπόν κουνάς το μπουκάλι να αναμειχθούν καλά και ψεκάζεις πάνω στα στίγματα, το αφήνεις λίγο και πλένεις όσο το δυνατόν στην πιο μεγάλη θερμοκρασία που επιτρέπεται, ανάλογα με το ύφασμα....Για να δούμε.:lol:

τελικα τα στιγματα εφυγαν με χλωρινη τοπικα με μπατονετα κ ΔΕΝ ξεβαψε η κουρτινα (εκρου ειναι κ παρεμεινε εκρου!!!)

καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά!

κ πολύχρονες οι εορτάζουσες!μαζί με τις Ρηνούλες γιορτάζει και το κοριτσάκι μου, έχουμε γενέθλια σήμερα, οπότε το απόγευμα πάρτυ!!

Γιώτα μπράβο για τα βηματάκια σας, άντε μεγάλωσε το κορίτσι σου!

αυτό με το μάζευε πριν φύγεις, άδειαζε όταν γυρίσεις είναι μεγάαααλη δουλειά....το κανα μια φορά και θα το ξανακάνω ακόμα μια, καλό μεν να φευγεις αλλά και μεγάλο μανίκι..να περνάμε καλά τουλάχιστον

φιλιάαα!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά!

κ πολύχρονες οι εορτάζουσες!μαζί με τις Ρηνούλες γιορτάζει και το κοριτσάκι μου, έχουμε γενέθλια σήμερα, οπότε το απόγευμα πάρτυ!!

Γιώτα μπράβο για τα βηματάκια σας, άντε μεγάλωσε το κορίτσι σου!

αυτό με το μάζευε πριν φύγεις, άδειαζε όταν γυρίσεις είναι μεγάαααλη δουλειά....το κανα μια φορά και θα το ξανακάνω ακόμα μια, καλό μεν να φευγεις αλλά και μεγάλο μανίκι..να περνάμε καλά τουλάχιστον

φιλιάαα!

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Πολύχρονη κ ευτυχισμένη! Καλά να πέρασετε στο παρτυ!

Διαφημίσεις

τελικα τα στιγματα εφυγαν με χλωρινη τοπικα με μπατονετα κ ΔΕΝ ξεβαψε η κουρτινα (εκρου ειναι κ παρεμεινε εκρου!!!)

Το έπαθα κι εγώ.... :roll:

Σε ενα σημείο στην μια άκρη της κουρτινας αλλά όχι μόνο κάτω υπήρχαν και στίγματα λίγο πιο πάνω. Δεν είχα καθαρό οινόπνευμα κι έκανα αυτό που μας έγραψε η mirtoula, εεε χωρίς τρίψιμο εξαφανίστηκαν τα πάντα σε λίγες ώρες.

Για όσες δεν το διάβασαν, πρότεινε λευκό ξύδι για λεκέδες μούχλας σε ρούχα , αξία ανεκτίμητη! ;)

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις επεσα για ύπνο..... Εντάξει ψόφισα σήμερα..... Τι λιστα να γραψω? Σχεδον όλα τα εκανα! Το σπίτι πεντακαθαρο κ συμμαζεμένο (σχετικά )

Φιλάκια κ καλο σκ!

Mirtoula να την χαίρεστε και να σας χαίρεται! Φιλιά και μόνο χρόνια καλά και ευτυχισμένα!

Ευχαριστώ πολύ Αφροδίτη μου!και συ να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!

back to school από σήμερα, τα κεφάλια μέσα, ευτυχώς δεν έμεινε πολύ ακόμα...Γυρίσαμε χθες από 3ημερο. άδειασα τσάντες, ενα σωρό πλυντήρια, τα κτοποίησα πράγματα, έβαλα σκούπα, σφουγγάρισμα..έκανα και κεράσματα να κεράσει το κορίτσι μου στα νήπια...μετά είπα φτάνει, enough is enough, εχει κ αύριο μέρα:cool::D:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...