Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Σήμερα πήγα στον οαεδ και έφτιαξα την κάρτα μου. Βγήκε καινούργια προκυρηξη και αιτήσεις θα μπορούν να γίνονται από τις 15 και μετά για οποία κοπέλα ενδιαφέρεται. Σήμερα αφού έστρωσα τα κρεβάτια, έπλυνα κάτι λίγα πρωινά πιατικα,εβαλα φακές και ψωμάκι να γίνονται, μάζεψα τις χειμωνιάτικες κουρτίνες και είναι έτοιμες να μπουν στην ντουλάπα. Τα χάλια μου είναι έτοιμα να αποθηκευτούν και του σαλονιού να πάνε αύριο σε ταπητοκαθαριστηριο. Αύριο θα έρθουν να μου πλύνουν το σαλόνι γιατί δεν άντεχα να το κάνω και αυτό. Έκανα μπαλκόνια και τζάμια και έχω βάλει ήδη δυο πλυντήρια με ρούχα και το πρώτο ήδη έχει απλωθεί. Έφτιαξα τυροπιτακι και λουκανικοπιτακια. Θέλω να πάω οπωσδήποτε ένα μικρό σούπερ. Θα προσπαθήσω να κάνω το ένα μπάνιο το απόγευμα μπας και τελειώσω αυτήν την εβδομάδα.

Αυτά από μένα τα λέμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσια κάποιος μου κανει πλακα η με έχουν γλωσσοφαει..... Παλι αρρωστη η μεγάλη πυρετο 39 εμετους κ ολα τα ωραια... Παλι τα τσιμπραγκαλα της μπεμπας στην πεθερα παλι απομόνωση.... Δεν αντεχω αλλο που στο καλο κολλαει???

Ασχετο να δωσω συγχαρητήρια στα κοριτσια που δεν εχουν πλυντήριο πιατων κ πλένουν με τα χερια, εχει χαλασει το πλυντηριο μου κ τα εχω δει ολα! Αντε να δω ποτε θα το φτιάξουμε...

Σας φιλω

Αχ βρε Γιώτα, πολύ ταλαιπωρήθηκες φέτος με τις ιώσεις, άντε να περάσει να τελειώνεις..περαστικά σας

εγω σήμερα εκτός από τις δουλειές της εβδομάδας έκανα έξτρα για τη μίνι γενική μου όλο το το κάτω μπάνιο: είδη υγιεινής - τα οποία γίνονται κάθε εβδομάδα βέβαια - όλα τα πλακάκια πάνω κάτω, το παράθυρο του μπάνιου, το καλοριφέρ, καλαθάκι...και έβγαλα και τίναξα και άφησα να αεριστούν οι μαξιλάρες δαπέδου συν όλα τα πατάκια στο πλυντήριο...αυτά κ πολλά είναι, πήγα και στη δουλειά, έχω και να μαγειρέψω το απόγευμα... η συνέχεια την Παρασκευή

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Περαστικά στην μικρή yotou..... Καλομαθαμε με το πλυντήριο πιάτων..... Όταν χάλασε είχα φρίκαρε κι εγώ χαχαχα.

Εγώ τα ίδια, δεν έχω κάτι να γράψω για δουλειές σπιτιού.

Εχθές είχε τα γενέθλια της η κόρη μου, έκλεισε τα 10!!!!!! Ετοιμάζεται για το πάρτι το Σάββατο κι εγώ φυσάω και ξεφυσάω. Της μαγείρεψα το απόγευμα κεμπάπ, πατάτες τηγανητές, πίτες και τζατζίκι που είναι ένα απο τα αγαπημένα της φαγητα. Έσβησε και κεράκια για το καλό έτσι μεταξύ μας.

Αύριο πάει πρώτη φορά η μικρή μου εκδρομή μακρινή ( όχι ημερήσια) , έως τώρα πήγαιναν μόνο σε θέατρο και μουσεία. Έχω αγχωθει λίγο....

Το μπαζαρ τελείωσε, ξεπατώθηκα εκεί τελείως. Καλά πήγαμε μας έμειναν καμιά 25αρια λαμπάδες που θα δωρίσουμε στο χαμόγελο του παιδιού.

Φιλιά!

Αφροδίτη να χαίρεσαι το κορίτσι σου, γερό κ δυνατό να είναι!

γενικής συνέχεια: σήμερα εκτός από τα της εβδομάδας που έπρεπε να γίνουν έκανα για τη γενική τα αλουμίνια γύρω γύρω από τα παράθυρα στο κάτω επίπεδο και τα κουρτινόξυλα και κατέβασα και την κουρτίνα του σαλονιού και την έβαλα για πλύσιμο - είχα πει ότι θα κάνω κουρτίνες το καλοκαίρι αλλά αυτη είχε πολύ σκόνη οπότε έπρεπε - και καθάρισα καλά ένα αποθηκευτικό έπιπλο στο μπάνιο, αυτό κ αν είχε σκόνη....όλα αυτά, μετά πήγα κ στη δουλειά "ξεκούραστη":???:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!! Νομιζω για φετος ειναι η πρωτη φορα που μπαινω--ντροπηηηηη!!! :oops:

Σας θυμηθηκα τωρα που αρχιζουν τα δυσκολα με τις γενικες χι χι χι !!! :tongue:

Ψιλο διαβασα στα γρηγορα καποια νεα σας, εγω τρεχω τρεχω τρεχω !!!

Φιλια πολλαααα!!!

εντιτ: αφροδιτακι και ραβτακι να χαιρεστε τα κοριτσια σας!!!!!!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλημέρα!καλή εβδομάδα!

Η γενική μου έλαβε τέλος με τα εξής:κατέβασα τελικά όλες τις κουρτίνες, εκτός ένα ριντό, έπλυνα και ξανακρέμασα και πέρασα όλα τα αλουμίνια γύρω γύρω στις μπαλκονόπορτες συν καθάρισα καλά τα κουρτινόξυλα -πολλή σκόνη εκει! Επίσης έπλυνα όλες τις παπλωματοθήκες και έκανα και τα βδομαδιάτικα ξεσκόνισμα, μπάνια, σκούπα, σφουγγάρισμα, άλλαγμα σεντόνια και μάζεψα όλα τα χειμερινά, κατέβασα όλα τα καλοκαίρινα των παιδιών, τα δικά μου λίγα μόνο γι αυτές τις μέρες, μάζεψα και ανέβασα μπότες - μποτάκια...ουφ ενα σωρό δουλειές, ξεπατώθηκα και έπειται και συνέχεια με τα καλοκαιρινά ρούχα..

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

και εγώ επισήμως αναφέρω ότι γενική για το Πάσχα τέλος.Το σπιτάκι μου μοσχομυρίζει, είναι πιο φωτεινό μιας και οι χονδρες κουρτίνες αλλάχτηκαν με καλοκαιρινές και ανάλαφρες.Το σαλονάκι μου καθαρίστηκε,απολυμάνθηκε και τώρα είναι τέλειο.Το μόνο που μου έχει μείνει είναι να ολοκληρωθούν οι κατασκευές για τα Πασχαλιάτικα δώρα των νονών και των δασκάλων καθώς και μπιμπλίκια που θα μπουν πάνω στις λαμπάδες των παιδιών αλλά και της βαφτιστήρας μου.Την Πέμπτη θα κάνω και τα κουλουράκια και την Παρασκευή τα τσουρέκια και έτοιμη πλέον θα υποδεχτώ την Μεγάλη Εβδομάδα.

Σήμερα από το πρωί ξύπνησα τα μικρά που όσο πλησιάζει ο καιρός για να τελειώσουν το σχολείο σηκώνονται και πιο δύσκολα,έφτιαξα πρωινά και κολατσιό για το σχολείο,άπλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα ένα με λευκά,έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα τα βραδυνά πιατάκια και πήγαμε στο σχολείο.Αφού γύρισα έστρωσα τα ριχτάρια στον καναπέ και τώρα θα κάνω ένα σκουπισμα,ξεσκόνισμα,σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι.Σήμερα τρώμε στην μαμά μου οπότε δεν έχει μαγείρεμα.Ετσι θα περιμένω να γυρίσουν τα μικρά από το σχολείο και να ξεκινήσουμε τα διαβάσματα(αχ άντε να τελειώσουν τα σχολεία γιατί έλεος).

Γεια σας!!! Λίγο κρύο σήμερα, σαν να καλομαθαμε με τις ζέστες εεε;

Η πρόοδος μας στο σπίτι είναι πώς καθαρίσαμε καλά πατώματα, ο αγαπημένος μου έκανε σήμερα απολύμανση μέσα (μπάνιο και κάτω από ντουλάπια κουζίνας) και έξω παντού σε σκάλες, βεράντες και αποχέτευση.

Έπλυνα και αποθήκευσα μάλλινα μόνο, παπλώματα και βαριές κουβέρτες.

Αυτά....

Το παρτι μας είχε επιτυχία!!! Κουράστηκα πολύ γιατί δεν κοιμόντουσαν στην ώρα τους και αγχωθηκα συν ότι ξύπνησαν την Κυριακή από τις 6.30 το πρωί.... Πάντως περάσανε πολύ ωραία και η κόρη μου το καταχαρηκε! Οι φίλες της μου έλεγαν : αχ τι ωραία που είναι όλα και είσαστε τέλεια μαμά, μακάρι να το έκανε η μαμά μου και τέτοια :P.

Σας φιλώ!

Κοριτσια καλημερα! Τι κανετε? Θέλω τα φωτα σας! Η ψιλη κουρτίνα του σαλονιού οισω απο τον καναπε εχει μαυρα στιγματα αρκετα σε ολο το στρίφωμα μαλλον απο υγρασία. Πως φεύγει αυτο? Την έπλυνα στο πλυντήριο κ τωρα την εχω βάλει να μουλιάζει με ταιντ κ την τριβω αλλα δεν βλέπω να γινετε τίποτα. Τι λετε να κανω?

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα! Τι κανετε? Θέλω τα φωτα σας! Η ψιλη κουρτίνα του σαλονιού οισω απο τον καναπε εχει μαυρα στιγματα αρκετα σε ολο το στρίφωμα μαλλον απο υγρασία. Πως φεύγει αυτο? Την έπλυνα στο πλυντήριο κ τωρα την εχω βάλει να μουλιάζει με ταιντ κ την τριβω αλλα δεν βλέπω να γινετε τίποτα. Τι λετε να κανω?

Αγάπη μου θα φύγει σίγουρα στο καθαριστήριο, θα την κάνουν καινούργια.

Μπορείς να δοκιμάσεις κι ένα μείγμα 1/2 φλυτζάνι καθαρό οινόπνευμα, 1 κουτάλι υγρό απορρυπαντικό για ρούχα και 3φλυτζανια νερό. Τα ανακατεύεις σε ψεκαστηρι, αφήνεις για λίγο και πλένεις στο πλυντήριο.

Καλή τύχη.

Αγάπη μου θα φύγει σίγουρα στο καθαριστήριο, θα την κάνουν καινούργια.

Μπορείς να δοκιμάσεις κι ένα μείγμα 1/2 φλυτζάνι καθαρό οινόπνευμα, 1 κουτάλι υγρό απορρυπαντικό για ρούχα και 3φλυτζανια νερό. Τα ανακατεύεις σε ψεκαστηρι, αφήνεις για λίγο και πλένεις στο πλυντήριο.

Καλή τύχη.

Ευχαριστώ αφροδιτακι μου! Τα πολλά εφυγαν, εχουν μεινει λιγα κ πολύ ανοιχτοχρωμα ισα που τα βλέπεις. Θα το κανω αυτο με το οινόπνευμα κ θα σου πω!

Ευχαριστώ αφροδιτακι μου! Τα πολλά εφυγαν, εχουν μεινει λιγα κ πολύ ανοιχτοχρωμα ισα που τα βλέπεις. Θα το κανω αυτο με το οινόπνευμα κ θα σου πω!

Σου το έγραψα λίγο βιαστικά γιατί ήμουν στην δουλειά και δεν είχα χρόνο. Λοιπόν κουνάς το μπουκάλι να αναμειχθούν καλά και ψεκάζεις πάνω στα στίγματα, το αφήνεις λίγο και πλένεις όσο το δυνατόν στην πιο μεγάλη θερμοκρασία που επιτρέπεται, ανάλογα με το ύφασμα....Για να δούμε.:lol:

Κορίτσια αν και Παρασκευή μου φαίνεται σαν Πέμπτη γιατί αύριο δουλεύω.....

Βραδιά delivery σήμερα και τρώμε πίτσες και σουβλάκια, φυσικά έχουμε παρέα φίλη της μικρής μου γιατί πηγαινοερχόμαστε εναλλάξ :).

Για αύριο έχω προγραμματίσει να πάω το πρωί λαική αγορά, να μαγειρέψω κοτόπουλο με ρυζάκι και για όταν επιστρέψω....δεν ξέρω....θα ήθελα κάποιον να μου κάνει μασάζ.

Τα κορίτσια μου λάμπουν από χαρά που έκλεισε το σχολείο και ανυπομονούν για τις διακοπές τους. Εγώ την Μ. Εβδομάδα θα συμπάσχω γιατί θα είναι εβδομάδα των παθών και για εμένα λόγω δουλειάς αλλά θα είμαι μόνη μου χωρίς παιδιά και έτσι δεν θα έχω άγχος για μαγειρέματα κλπ. Θα επιστρέψουν όλοι την Μ. Παρασκευή που σταματάω και την δουλειά.

Φυσικά το σπίτι μου δεν θα είναι έτοιμο, μοσχομυριστό και φρέσκο για το Πάσχα γιατί απλά δεν προλαβαίνω αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι βρώμικο :).

Φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...