Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στα κορίτσια! Αφροδίτη μου, 10; Πω πω να τα χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου! Και η δικιά μου αυτή την εβδομάδα κλείνει τα 7!

Ανυπομονώ να μου ζητήσει και εμένα τέτοιο party! Η αλήθεια είναι πως το σκεφτόμουν για φέτος (αν της το πρότεινα θα το ήθελε) αλλά λόγω του μικρού δεν θα μπορώ να έχω την ευθύνη και άλλων παιδιών οπότε το ανέβαλα για αργότερα!

Την είδαμε και εμείς τη Ζωούπολη και ήταν εξαιρετική αλλά το δικό μου το χαϊβάνι φοβήθηκε στις σκηνές με τα φυλακισμένα άγρια ζώα. Τι τα θέλανε και αυτοί τα κόκκινα μάτια; χεχε!

Γιώτα, βάστα γερά! Και δεν πάει και σχολείο ακόμα, πως στο καλό κολλάει τόσο συχνά; Πάτε παιδότοπους; Κουράγιο και περαστικά!

Στα του σπιτιού, κουρέψαμε το γκαζον (ο σύζυγος, σιγά μη το αναλάβω ΚΑΙ αυτό εγώ), ήρθαν και μας έβαλαν τις κούνιες και σιγά σιγά θα συνεφέρω τον χώρο με κλαδέματα, καθαρίσματα, λουλουδάκια κλπ

Χθες έπλυνα τα 3 απ τα 5 μπαλκόνια και την εξωτερική σκάλα. Σειρά σήμερα έχουν το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας. Το άλλο θα περιμένει να φτιαχτεί το μπατζούρι για να ανοίξει πρώτα. Πολλές ζημιές και αναποδιές έχουμε φέτος...

Τώρα έβγαλα να αεριστούν τα σκεπάσματα των φιλοξενούμενων ζευγαριών γιατί περιμένω τους γονείς μου να έρθουν και ελπίζω αύριο να καταφέρω να βάψω τα μαλλιά μου (1η φορά μόνη μου, ο Θεός μαζί μου!) ώστε στην αναμονή να τακτοποιήσω τα ντουλάπια του μπάνιου γιατί σύντομα θα βγάλουν χέρια να με μουντζώσουν!

Στον άπλετο ελεύθερό μου χρόνο, ασχολούμαι και με μια βάπτιση που έχω αναλάβει ενώ έχω και τα γενέθλια της μεγάλης αυτή την εβδομάδα!

Καλημέρα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Τι ωραία!!!! Πολλά ανοιξιατικα μωρά!

Πες μας τι θα κάνεις στο πάρτι να ανταλλάξουμε ιδέες. Εγώ έχω πολλά να σας πω για πιτζάμα πάρτι γιατί το κάναμε και πέρυσι.

Ευχαριστώ για τις ευχές, υγεία σε όλους μας και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.

Ravt όταν φτιάξεις τον κήπο βάλε φώτος!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Αφροδιτάκι και Ραβτακι χρόνια πολλά για τα μικρά σας να είναι πάντα γερά και να έχουν καλή προοδο.

Εμένα δυστυχώς πέρασε το πεντάμηνο και πέρασε πολύ γρήγορα πότε μπήκα πότε τελείωσα ούτε που το κατάλαβα.Ελπίζω να βγει κάτι άλλο ή κάτι πιο μόνιμο.

Στα δικά μας τώρα.Το Σάββατο έκανα γενική στα μπαλκόνια και ευτυχώς τα τελειώσα και τα δύο και τώρα λάμπουν.Εκτός των μπαλκονιών πέρασα μια και όλο το σπίτι από ξεσκόνισμα,σκούπισμα και σφουγγάρισμα και σήκωσα τους διαδρόμους τους δικούς μας τους οποίους και έπλυνα την Κυριακή.Εχτές έκανα την βιτρίνα με τα ποτήρια και σιδέρωσα τέσσερα πλυντήρια που είχαν πλυθεί το ΣΚ.Σήμερα αφού τελειώσαμε τα πρωινά και πήγα τα παιδιά στο σχολείο,πέρασα από ένα καθαριστήριο της γειτονιάς που κάνει και καθαρισμούς σαλονιών να ρωτήσω πόσο θέλει για το σαλόνι μου και μου ήρθε κάπως (για δύο διθέσιους μου ζήτησε 80? συν το φπα πολλά δεν είναι βρε κορίτσια; ).Μετά πέρασα από το σούπερ και φαρμακείο και αφού μπήκα στο σπίτι έστρωσα τα κρεβάτια,άνοιξα τις μπαλκονόπορτες,ξεσκόνισα,σκούπισα και σφουγγάρισα και έκανα και τα μπάνια.Πήγα να βάλω φαγητό και εκεί που ετοίμαζα την ζύμη για κεφτεδάκια πάω να ρίξω το αυγό και ήταν χαλασμένο μου χάλασε όλη την ζύμη και εννοείται την πέταξα.Οπότε σήμερα έχει μακαρόνια με άσπρη σάλτσα.Επλυνα τους διαδρόμους από το παιδικό οπότε μου έχει μείνει τους καθιστικού και της κουζίνας μιας και των σαλονιών θα τα στείλω έξω.Το σώμα μου πονάει σε κάθε του κίνηση αλλά χαίρομαι που τακτοποιείται το σπιτάκι μου και πλέον ξελαφρώνει μπαίνοντας και αυτό σε ανοιξιάτικο μουντ.

Αυτά από μένα προς ώρας.Χαίρομαι που μαθαίνω ξανά νέα σας και που ξαναζωντανεύει το θεματάκι μας.

Φιλιάααα

Φέτος Αφροδίτη μου ενώ έχω πολλές ιδέες και διάθεση, δεν έχω καθόλου μα καθόλου χρόνο. Και αφού επελέχθει μικρό παρτάκι σε παιδότοπο γλιτώνω τις διάφορες κατασκευές που είχα κατά νου για διακόσμηση και παιχνίδια. Το θέμα μας θα είναι frozen και απλά προς έμπνευση σε κάποια μαμά που τυχόν το βρει μπροστά της σκεφτόμουν να φτιάξω με χαρτόνι τον όλαφ (τον χιονάνθρωπο) και αρκετά καροτάκια. Το παιχνίδι αυτό παίζεται με κλειστά τα μάτια. Νικητής είναι το παιδάκι που έχοντας τα μάτια κλειστά θα τοποθετήσει τη μύτη - καρότο στο πιο κοντινό απ το σωστό σημείο πάνω στον χιονάνθρωπο.

39c0f2913df29174e531a580bbad68d4.jpg

Η άλλη κατασκευή που θα έκανα ήταν ένα χαρτονένιο photo booth frozen στο οποίο θα φωτογραφίζονταν τα παιδιά ένα ένα, θα τυπωνόταν η φωτογραφία επι τόπου και θα έμπαινε σε χειροποίητες κορνίζες που θα είχα φτιάξει και θα αποτελούσε το δωράκι για το κάθε παιδί.

d345a665c1be54c705d0ad69065043fe.jpg

Όπως είπα όμως, αυτά δεν θα γίνουν φέτος. Αγόρασα χρωμοσελίδες frozen για τα κορίτσια και cars για τα αγόρια, μαζί με ένα πακετάκι μαρκαδόρους για το κάθε παιδί και από μια σελίδα αυτοκόλλητα frozen για το κάθε κοριτσάκι και τα έβαλα σε craft τσαντάκια ανά οικογένεια. Θα συμπληρώσω από ένα μπισκότο χιονονιφάδα που θα φτιάξω εγώ εννοείται και σκοπεύω να καταφέρω να φτιάξω "κλείσιμο" στο τσαντάκι από γαλάζιο μανταλάκι ξύλινο πάνω στο οποίο θα κολλήσω χιονονιφάδα από χαρτί.

Τις προσκλήσεις φέτος της έγραψε η μικρή. Το θεώρησα χαριτωμένο καθώς πηγαίνει Α' δημοτικού και είναι ένα ορόσημο το να τα γράφει μόνη της. Την φωτογράφισα και την έστειλα στους καλεσμένους μας ενώ πρωτότυπες πήραν οι κοντινοί. Παππούδες, θείος και η κολλητή της απ το σχολείο.

Μιλάω για απλό χαρτί λευκό στο οποίο έγραψα εγώ "Πρόσκληση σε frozen party!" με ξυλομπογιές μωβ και γαλάζια, κολλήσαμε ένα αυτοκόλλητο frozen και η μικρή έγραψε το κειμενάκι.

Για τούρτα, σκοπεύω να παλέψω να αντιγράψω αυτή

22d993ff02dbd79eeacb4452bbf3bbcb.jpg

Αφροδίτη, ιδανικό pyjama party!

13ceeb8a61115555cb2855f09621d1d8.jpg

Τις αγαπώ αυτές τις εικόνες! Καλή επιτυχία εύχομαι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Α καλά ravt !!!!! Έγραψες πάλι :)!

Τέλειες οι ιδέες σου για frozen!! Καλή επιτυχία στην τούρτα..... Θα σας βάλω την δική μου περσινή για να γελάσετε στην κυριολεξία.

Καλά οι φώτος που έβαλες για πιτζάμα πάρτι είναι τέλειες, δεν έχουμε τόσο χώρο ούτε και σκηνές βέβαια αλλά θα σου στείλω φώτος με τις σκηνές που έχουμε εμείς για να μου πεις την γνώμη σου. Πέρυσι είχαν κοιμηθεί ανά δύο στην κουκέτα, φέτος η κόρη μου θέλει στρωματσάδα στο σαλόνι.

Ευχαριστώ!!!!

Νασια ευχαριστώ πολύ!!!

Σκεφτόμουν κάτι τέτοιο εγώ αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...

260c2d552da56049b6d4bc3a9507e8d2.jpg

Μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω, τύπου τσαντηρι....θα τους αρέσει νομίζω.

0f54516ab54cad46f57b2a81b5cce17d.jpg

Το μόνο που έχουμε κρατήσει ακόμη από παιχνίδια τύπου σκηνές-σπιτακια, είναι ένα υφασματινο σπιτάκι που ανοίγει και στην μέση και χωρίζεται σε δύο κομμάτια, κάπως έτσι:

https://www.google.gr/imgres?imgurl=http://cdn.imaginarium.es/photo/76046/folding-fabric-play-house_76046_3.jpg&imgrefurl=http://www.imaginarium.ae/baby-dolls-and-babybebe-358.htm&h=500&w=500&tbnid=PLbZoXJ9xOtSgM:&docid=pCynPKWi-MpfeM&hl=en-US&ei=AhoEV-WMKcPgO8jGvMgP&tbm=isch&client=ms-unknown&ved=0ahUKEwjllY2vpfjLAhVD8A4KHUgjD_k4ZBAzCBgoFTAV

Δεν χωράνε πάνω από 2 παιδιά μέσα αλλά σκέφτομαι να το στολίσω με φωτάκια και να το χρησιμοποιησουν κάπως...

Καλησπέρα κορίτσια,

τί όμορφες ιδέες είναι αυτές για πιτζάμα πάρτυ πραγματικά ζηλεύω αλλά φοβάμαι να τους κάνω κάτι αντίστοιχο,ίσως γιατί και σαν παιδί δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο οπότε δεν ξέρω πώς θα είναι.

Στα δικά μας το πρωί τα κλασικά,πρωινά,σχολείο,στρώσιμο κρεβατιών,άπλωμα ενός πλυντηρίου,μάζεμα των διαδρόμων του δωματίου μα-τύλιγμα και σε σακούλα για την αποθήκη,από φαγητό σήμερα έχει φακούλες με λουκανικοπιτάκια και τυροπιτάκια.Ο γενικος καλά προχωράει και σήμερα σειρά είχαν οι πορτες,οι ντουλάπες και οι τοίχοι αν και τον Σεπτέμβρη θα βαφτούν ο κόσμος να χαλάσει γιατί πλέον δεν μπορώ να διορθώσω και πολλά πολλά και με πιάνουν τα νευρα μου αλλά και γιατί τον Σεπτέμβρη θα έχουμε αλλαγές στα δωμάτια λόγω του μεγάλου που θέλει πλέον τον δικό του χώρο και έτσι καιρός για ανανέωση.

Τί ωραίος καιρός βρε κορίτσια είναι αυτός καιρός για βόλτες και όχι για δουλειές αλλά κάνω τα στραβά μάτια και τελειώνω με το σπίτι ώστε ήρεμη μετά να κάνω τις βολτούλες μου ειδικά την εορταστική περίοδο που θέλω να κάνω ένα πλάνο με βόλτες με την οικογένεια μιας και θα είμαστε όλοι μαζί φέτος.

Αυτά προς ώρας τα λέμε......

αααα και για τούρτα φροζεν μπορείτε να δείτε και εδώ :

http://www.lamproukam.blogspot.gr/2014/12/frozen_17.html

καλησπέρα,

ας αναφέρω ότι η γενική μου σήμερα προχώρησε ως προς το ξεσκόνισμα. Ξεσκόνισα καλά όλα τα έπιπλά - αντικείμενα - καλοριφέρ - πίνακες/κορνίζες κλπ του κάτω ορόφου και μάζεψα όλα τα διακοσμητικά υφάσματα για πλύσιμο και επανατοποθέτηση...αυτά για σήμερα, η συνέχεια την Παρασκευή γιατί αύριο λόγω απεργίας θα χει βόλτα:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Νασια ούτε κι εγώ είχα πάει σαν παιδί σε πιτζάμα πάρτι αλλά τα παιδιά περνάνε τέλεια, λίγο με το ωράριο ύπνου πέρυσι είχαμε θέμα επειδή δεν ηρεμουσαν να κοιμηθούμε κι έβαλα λίγο φωνή....

Θα σας γράψω λεπτομέρειες για το τι θα κάνουν.

Διαφημίσεις

Καλημερα! Αφου αναρρωσαμε κ δεν κολλησε η μπεμπα παλι καλα! :D

Ραβτ δεν ξερω που στο καλο κολλαει δεν παμε παιδότοπους κ δεν συνανταμε κανεναν ολο αυτό το διαστημα. Κουνιες την παω που κ που κ οικογενειακες βολτες κάνουμε στο παρκο τριτση κ σε μεγαλα εμπορικα.

Ευχαριστώ κορίτσια για τα περαστηκα!

Λοιπόν εχτες εκτος απο τα καθημερινα εκανα τον φουρνο κ μαγειρεψα γεμιστά.

Σημερα ηδη εχω ανοιξει το σπιτι κ πινω καφε. Θα ξεκινησω σιδερο για καμια ωριτσα κ βλεπουμε. Καλημερα σε ολες!

Ας γραψω την προοδο μου!

Σιδερωσα αφησα μονο σεντονια κ πετσέτες

Μαζεψα πρεσα κ τα υπόλοιπα ασιδέρωτα στην ντουλαπα

Αλλαξα σεντόνια

Ξεσκονισα τα υπνοδωμάτια

Εβγαλα τα πατακια εξω

Εβαλα ενα πλυντήριο με πατάκια μπανιου

Τα άπλωσα

Εβαλα ακομα ενα πλυντήριο

Σηκωσα την μπεμπα κ της εδωσα το αυγο

Ετοιμασα την μεγαλη κ πηγε στην γιαγια διπλα

Σκουπισα ολο το σπιτι

Έφτιαξα φρουτοκρεμα κ ταισα την μικρη

Ξεσκονισα σαλονι κ τραπεζαρια τα πανω πανω

Αλλαξα διακοσμιση στην τραπεζαρια

Έβαλα την μικρη για υπνο

Εκανα γενικη στο μπανιο: μπανιερα νιπρηρα λεκάνη πλακακια ταβανι τα ποτηρακια οδοντοβουρτων κ ντισπενσερ αλλαξα πετσέτες καθαρισα καλαθακι σκουπιδιων κ πιγκαλ κ σφουγγαρισα

Τιναξα τα πατακια κ τα ξαναεστρωσα

Μαζεψα παιχνιδια απο το σαλονι

Τιναξα κ Έστρωσα τα ριχταρια

Αυτα προς το παρον ξεκιναω ταισματα κ βλεπουμε τι αλλο θα κανω. Σας φιλω

καλησπέρα!και μένα ήταν η σειρά της γενικής του πάνω μπάνιου σήμερα!είδη υγιεινής -τα οποία γίνονται συνέχεια βέβαια - όλα τα πλακάκια, τα ψηλά με σφουγγαρίστρα, τα χαμηλά με βετεξάκι, το έπιπλο του μπάνιου και σφουγγάρισμα όλο τον όροφο. Αυτά πρωι πρωι γιατί μετά τα άφησα για να βολτάρουμε εννοείται:D. Καλή συνέχεια του ΣΚ!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

εμένα ο γενικός οδεύει προς το τέλος του.Την Παρασκευή έκανα την κουζίνα και για κακή μου τύχη έπαθα κάτι σαν αλλεργία από το απορρυπαντικό.Πρήστηκαν χέρια και πόδια και μέχρι και σήμερα ακόμα δεν έχουν ξεπρηστεί εντελώς τα χέρια μου.Αυτά παθαίνεις κανείς όταν κάνει δουλειές χωρίς γάντια.Το Σάββατο και την Κυριακή πλύναμε και τα τελευταία χαλιά και την Δευτέρα καθάρισα φούρνο,φούρνο μικροκυμάτων,πλυντηριο πιάτων και ψυγείο και ξεκίνησα να πλένω τις κουρτίνες.Σήμερα ήδη έχω κρεμάσει τις τρεις από τις έξι και πλένω τις χειμωνιάτικες για να τις αποθηκεύσω.Οπότε τώρα μου έχει μείνει να κάνω τα μπάνια και ένα καλό ξεσκονισμα και στόλισμα με τα πασχαλιάτικά μου.Αύριο θα πάω να κάνω ξανά εγγραφη στον ΟΑΕΔ και φτου και από την αρχή.Ο καιρός είναι μούρλια σήμερα και σιγά σιγά θα πρέπει να κατεβάσω και κανένα καλοκαιρινό και για μας και για τα παιδιά.Την άλλη βδομάδα θα πάω για τα πασχαλινά δώρα της βαφτιστήρας μου και θα φτιάξω τα κουλουράκια μου και τα τσουρεκάκια μου και βουρ για το Πάσχα.Στις δασκάλες μας φέτος δεν ξέρω τί να φτιάξω, εσείς αν τους κάνετε κάποιο δωράκι τί θα τους δώσετε;

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Χάθηκα λιγάκι αλλά έμπλεξα με τη δουλειά..

Αχ πυτζάμα πάρτυ.. μου αρέσουν.. Αφροδίτη θα περάσουν τέλεια τα κορίτσια σου!!!

Ραβτ τέλειες οι ιδέες σου! Αλήθεια μπορεις να φτιάξεις τέτοια τούρτα? Μπράβο!

Νάσια και γω ανυπομονώ να φτιάξω τα κουλουράκια και τα τσουρέκια.. ούτε εγω βάζω γάντια..

Γιωτάκι εύχομαι μακρυά σας η παλιογαστρεντερίτιδα.

Μυρτούλα μου έκανες και συ πολλά.

Εγώ όπως είπαμε απλα τα συντηρώ και προσπαθώ όλα να τα έχω οργανωμένα..

Μου αρέσει που επέστρεψε το θεματάκι :)

Τα φιλιά μου χ χ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...