Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ακόμα μια μέρα καθαρίσματος έφτασε στο τελος της..

Γεια σας κοριτσάκια μου

Λοιπον η σημερινή λίστα...

Ξυπνήσαμε φάγαμε πρωινό και ξεκίνησα.. καθάρισα το ψυγείο και το τακτοποίησα, το μετακίνησα και σφουγγαρισα απο πίσω, καθάρισα τον φούρνο μικροκυμμάτων, καθαρισα με ξύδι τα άλατα απο τον βραστήρα, ξεσκόνισα πάνω απο τα ντουλάπια της κουζίνας, τα καθάρισα εξωτερικά, καθάρισα το μίξερ που έχω στον πάγκο, καθάρισα ότι έχω στους πάγκους, έπλυνα το συρταράκι του πλυντηρίου ρούχων, καθάρισατη γυάλα με τα ψάρια και το καναρίνι μας, καθάρισα την μηχανη του καφέ, έπλυνα τα πιάτα και έτριψα τον νεροχύτη και τους παγκους, καθάρισα πίσω απο το πλυντήριο, πίσω απο την βιτρίνα

Καθάρισα στον διάδρομο τα κάδρα, όλη την συρταριερα παπουτσοθηκη βγάζοντας και τα συρτάρια, το εικονοστάσι, σηκωσα το γυαλί απο την παπουτσοθηκη το καθάρισα και το ξαναέβαλα, έβαψα παλι 2-3 σημεία.

Καθάρισα την μπαλκονόπορτα και το παράθυρο του σαλονιου, τα ρολά, έπλυνα και κρέμασα τις κουρτίνες, καθάρισα τους καναπέδες με την ηλεκτρικη τους μετακίνησα σφουγγάρισα απο κάτω, έβαλα καθαρά ριχτάρια, έβγαλα το μεγάλο χαλί το τίναξα και το άφησα να αεριστεί. Έβαψα 2-3 σημεία, έφερα το χαλί μέσα, σφουγγάρισα και τα τρία χαλια με μαλακτικό ρούχων (τα δυό τα τινάξαμε χθες) αφού πρώτα τα πέρασα με την ηλεκτρική, κατέβασα και καθάρισα ότι έχουμε στους τοιχους, καθάρισα το κλιματιστικό, μετακίνησα και καθάρισα απο πίσω τους 2 μπουφεδες, καθάρισα πολύ καλά τις καρέκλες της τραπεζαρίας, σήκωσα το γυαλί απο το τραπεζάκι, την τραπεζαρία και απο το έπιπλό της τιβι τα καθάρισα καλά και τα ξαναέβαλα, έπλυνα όλες τις προστατευτικές γωνίες και τις ξαναέβαλα, καθάρισα τα τρία φωτιστικά και αντικατεστησα τις καμένες λάμπες, καθάρισα τα κουμπιά, όλες τις πόρτες, το χαλάκι εισόδου και τις γλάστρες, σφουγγάρισα την είσοδο, έπλυνα στην βεράντα τα κάγκελα οργάνωσα την αποθηκούλα, καθάρισα το τραπέζι και τις καρέκλες, τις γλάστρες, τις έξτρα πλαστικές καρέκλες το σφουγγάρισα, καθάρισα πολύ καλά όλο το μπανιο και ότι υπάρχει σε αυτό, έπλυνα το πατάκι, άλλαξα την κουρτίνα μπάνιου που έγινε χάλια, έπλυνα κάλαθο και πιγκαλ, εβαλα καθαρές πετσέτες, ξεσκόνισα με μωρομάντηλο (ραβτ και γω παντου τα χρησιμοποιώ) το παιδικό, ξεσκόνισα όλο το σπίτι και σφουγγάρισα, και έπλυνα το πλυντήριο στους 95 με σόδα και ξύδι. Όλα αστράφτουν και πολύ χαίρομαι!

Και μόλις έπιασε βροχή.. έκανα μπανιο και θα βάλω να πλυθούν οτι βγηκε απο ξεσκονόπανα να τα απλώσω το πρωι και μένει το σιδέρωμα για αύριο.

Η αλήθεια είναι ότι το μπανιο και το μπαλκόνι τα χα προγραμματίσει γι αυριο αλλά πίεσα τνον εαυτό μου για να παρω χαλαρά το παιδι σχολείο και την υπόλοιπη μέρα μαζι γιατι 3 μερες στα πολύ γρηγορα το βλέπω. Το αξίζουμε και οι 2 να έχουμε την μέρα μας αυριό :)

Τα λέμε αύριο χ χ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου. Μπήκα να σχολιάσω γιατι χθες δεν πρόλαβα

Ραβτάκι όλα αυτά τα κανεις με τα 2 παιδιά μες το σπίτι και με τον άντρα σου μόνο για βοήθεια? Χίλια μπράβο.. εγώ δεν λειτουργώ αν είναι σπίτι.. και έχεις και βρέφος.

Αφροδιτάκι μου μου έλειψε που έγραφες για τις ταινιούλες που βλέπατε με τα κορίτσια σας. Εμεις δεν το χουμε με τις ταινίες ενώ μου αρέσουν του άντρα μου καθόλου.. Με το καλο να δεχτείτε τον άντρα σου!

Αυριο πίσω δουλεια εγω.. σημερα τρέχαμε παιδίατρο γιατι αρρώστησε το παιδί και μετα μείναμε σπίτι τα δυο μας..

Απο τα καθαρίσματα έχω να πω ότι έπρεπε στις γυναίκες να έδιναν κανένα επίδομα με όσα κάνουν! Απο αύριο όλα ξεσκόνισμα θα θέλουν παλι και σφουγγαρισματάκι.. συν τα καθημερινά. Αλλα απο όλο αυτο 3 μέρες έβγαλα το συμπέρασμα ότι αν δεν τα είχα ήδη κάπως τακτοποιημένα και την κουζίνα και το μπάνιο σε καλό επίπεδο θα θελα 7 ημέρες και όχι 3.. τελείωνα κάτι που άρχιζα νωρίς γιατι απλά ήθελε το φρεσκάρισμα του.

Εχω να ευχαριστήσω αυτό το θέμα γιατι με έμαθε πολλά! Να κάνω πιο καλό και βαθύ καθάρισμα, να γίνω ακόμη πιο οργανωμένη και 2-3 θετικά ότι έμαθα να βάζω βραδυνό πλυντήριο που δεν φαντάζεστε πόσο μου έλυσε τα χέρια, έμαθα να οργανώνω με κουτιά αποθήκευσης και έμαθα να καθαρίζω το πλυντήριο με σόδα και ξύδι! Πολλά έμαθα αλλα αυτά είναι τα κυριότερα.

Επίσης έκανα μια λίστα με κάποια πραγματάκια που πρέπει να γίνουν σιγα σιγά και ευελπιστώ να τα καταφέρω μες το 2016.

Σας φιλώ χ χ

Καλημερα κοριτσια! Εγω σηκωθηκα ταισα την μικρη, πινω λιγο καφεδακι κ τωρα που κοιμούνται κ τα δυο θα κανω μερικα πραγματα, πρωτα συμμαζεματα κ μετα βλέπουμε. Μανουλιτα περαστικά στο παιδακι σου!

Την κυριακη πήγαμε στην νονα της μικρης κ περασαμε πολύ ωραια, ειχαμε καιρο να δουμε φίλους μιας κ οι περισσότεροι έχουν παιδιά που πανε σχολειο.

Πάω να ξεκινησω, φιλακια

καλησπερα κ παλι!

σημερα προλαβα τα εξης:

1. συμμαζεψα το σαλονι κ ανοιξα να αεριστει
  2. σηκωθηκε η μεγαλη μου, την εντυσα κ της εδωσα το γαλα της
  3. συμμαζεψα το παιδικο, εβγαλα εξω το παπλωμα να αεριστει κ εστρωσα το κρεβατι
  4. εκανα το ιδιο κ στην κρεβατοκαμαρα
  5. επλυνα κατι λιγα πιατικα κ 2 κατσαρολες
  6. επλυνα παγκους κ εστιες
  7. περασα μια το μπανιο κ αλλαξα πετσετες
  8. μαγειρεψα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο, κουνουπιδι για τον αντρα μου που νηστευει κ το φαγητο της μπεμπας
  9. πεταξα τα σκουπιδια
  10. μαζεψα απλωμενα
  11. λουστηκα κ εφτιαξα τα μαλλια μου
  12. σηκωθηκε η μπεμπα, την εντυσα, της εφτιαξα φρουτοκρεμα κ την εβαλα στο παρκο
  13. ανοιξα το δωματιο της να αεριστει κ τα σκεπασματα κ συμμαζεψα λιγο
  14. εβαλα ενα πλυντηριο
  15. μετα αφου παιξαμε λιγο, την εβαλα για υπνο κ κατεβηκαμε με την μεγαλη λιγο στο μαγαζι που ηθελε ο αντρας μου να φυγει.
  16. ανεβηκαμε αργοτερα, τα ταισα, τα ετοιμασα κ τα εβαλα για υπνο
  17. εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε κ εμεις, μαζεψα κ τωρα κατεβηκα εγω στο μαγαζι κ θα αναλαβει ο αντρας μου τα παιδια, να κατσω εγω στο μαγαζι μπας κ ξελαμπικαρω λιγο.

απο οτι ειδατε καθαρισμα δεν εγινε, μονο συμμαζεματα. για να δουμε αυριο αν καταφερω κατι παραπανω.

σας φιλω

Καλησπέρα κορίτσια,

εδώ είμαι και εγώ.Πολύ χάρηκα που ξαναξεκίνησε το θεματάκι μας και η παρεούλα μας επαναδραστηριοποιήθηκε.

Εμένα αυτήν την εβδομάδα τελειώνει το πεντάμηνο μου (πότε πέρασε δεν το κατάλαβα) και έτσι θα έχω χρόνο να κάνω τον ανοιξιάτικο γενικό μου με πρόγραμμα και σχετικά ξεκούραστα.Εμένα το κάθε δωμάτιο βρε κορίτσια δεν με βόλεψε πιστεύω ότι κουράστηκα περισσότερο από το να κάνω μαζικά πράγματα πχ όλα τα κλιματιστικά μαζί,όλες τις πόρτες και τους τοίχους μαζί,φώτα όλα μαζί,ντουλάπες όλες μαζί κοκ.Αρχή έχουν τα μπαλκόνια και αμέσως μετά τα χαλιά γιατί ως γνωστόν η τρέλα μου δεν δέχεται να στολίζω πασχαλιάτικα και να έχω χαλιά κάτω.Θα ξεκινήσω από το δωμάτιο μας και σιγά σιγά θα τα τελειώσω όλα με τελευταία του σαλονιού που θα τα δώσω έξω πιστεύω μέχρι τις 15/4.Στόχος μου είναι να έχει τελειώσει ο γενικός μου μέχρι το τέλος της βουβής εβδομάδας με τελευταίες δουλειές τα κουλουράκια και τα τσουρέκια μου έτσι ώστε να ευχαριστηθώ την Μ.Εβδομάδα και το Πάσχα.Οπότε λίστα από μένα θα έχετε από Κυριακή και μετά.

Αυτό το ΠΣΚ ξεκινάει η ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ στην Αθήνα για τις χειροτέχνισσες της παρέας μας.

Σας αφήνω προσωρινώς και μακάρι να μην ξαναβαλτώσουμε βρε κορίτσια.

Φιλιά σε όλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Μανουλίτα έκανες πάαααρα πολλά, μπράβο, άντε τώρα να ευχαριστηθείς το καθαρό σπίτι!

Γιώτα μου εννοείται πως με δυο μικρά παιδιά πάνε περίπατο οι γενικές κ τα σχετικά, τόσα κάνεις μόνο για να τα ταίσεις/ντύσεις/μπανιάρεις/παίξεις τα παιδιά που είναι κ το πιο σημαντικό, πόσα να κάνει ένας άνθρωπος πια??ασε, φάγαμε τη μισή μας ζωη καθαρίζοντας κ προκοπή δεν βλέπουμε...τεσπα, όπως καταλαβαίνετε τα χω ψιλοπάρει με τις δουλειές κ τις καθαριότητες, ώρες ώρες αισθάνομαι μεγάλος δούλος:rolleyes:

εγω όπως πάντα, διατηρώ το κυκλικό πρόγραμμα και κάνω κάθε μέρα κ από κάτι. Τώρα πρέπει κ γω να φορτσάρω να κάνω ψιλογενική, περισσότερο μερικά που δεν τα κάνω ποτέ...και μένα δεν με βολευει δωμάτιο δωμάτιο, προτιμώ όπως εσυ Νάσια να κάνω πχ σήμερα όλες τις πόρτες, αύριο όλες τις κουρτίνες κλπ...όπως βολεύεται η καθεμιά...

καλό βράδυ!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα, εγώ πάλι πλέον κάνω ότι μπορώ και αυτό είναι......

Δεν σκέφτομαι καν πλέον την λέξη γενική κλπ κλπ

Αν καταφέρω οικονομικά να πάρω μια κοπέλα που με βοηθάει που και που καλώς αλλιώς βράστε τα.

Πλέον δουλεύουμε και κάποια Σάββατα, δεν σας το έχω πει...... Ναι είναι οι μνημονιακες αλλαγές του τύπου "" έτσι έχει η κατάσταση αλλιώς φεύγεις "" με πιο κομψό όμως τρόπο.

Φιλιά, μόλις έσβησα τις φακές και ξυπνώ τα κορίτσια.

Καλησπέρα κορίτσια μου

Νασια μου πέρασαν κιόλας οι 5 μηνες ε?

Αφροδίτη μου φυσικά και αν δεν μπορείς δεν θα κανεις γενική.. δεν θα πεθανουμε κιόλας.

Μιρτούλα μου και γω πριν κανένα μήνα που σκεφτόμουν ότι πρέπει να τα κάνω τα χα παρει..

Γιωτού και τα συμμαζέματα δουλειές είναι!

Εγώ προσπαθώ να μην τα αφήσω παλι να μαζευτουν. Τα διατηρώ για να μην κανω πολλα το σαββατο να είμαι χαλαρή..

Χθες έφτιαξα νηστίσιμα τσουρέκια που καμία σχέση δεν έχουν με τσουρέκια χαχα είναι καλα όμως τρώγονται.

Πριν λίγο μπήκα σπίτι.. πάω να τακτοποιησώ λιγάκι. Καλη ξεκούραση σε όλες χ χ

Καλησπέρα κορίτσια.

Εβδομάδα ίωσης για μένα αλλά είμαι πολύ καλύτερα από σήμερα.

Στο σχολείο μας οργανωσαμε ενα πασχαλινό παζάρι σαν σύλλογος γονέων και κηδεμονων, το οποίο αρχισε σήμερα αλλά όλη η δουλειά του έχει ξεκινήσει εδώ και 2 μήνες. Πήγα κατευθείαν μετά την δουλειά στο σχολείο μας και γύρισα σπίτι πριν από μία ώρα... Πτώμα.-

Αύριο θα πάω εγώ για 3 ώρες και μετά θα ασχοληθώ με το σπίτι.....Το πρωί πριν φύγω θα τους μαγειρέψω κοτόπουλο ταιλανδεζικο και όταν γυρίσω θα φτιάξω noodles.

Μετά ψώνια και μετά δεν ξέρω.... Το χάος;;

Φιλιά!

καλησπέρα!Ξεκίνησα και γω χαλαρά τη μίνι γενική που εχω σκοπό να κάνω εν όψη Πάσχα, θα την κάνω σταδικά για να μην κουραστώ-εκνευριστώ - χάσω βόλτες, ψυχραιμία κλπ...οπότε έκανα τα εξής: καθάρισα καλά ντουλάπια κουζίνας εξω, από μέσα τις πόρτες χωρίς να βγάλω πράγματα κλπ και από πάνω ψηλά, ξεσκόνισα καλά ντουλάπες και ραφιέρα μπάνιου από πάνω, πόρτες όλες μέσα έξω και τη εξωτερική συν τις κάσες -τρελή σκόνη εχει εκει...- και πλακάκια κουζίνας. Ενα τιπ που το εφάρμοσα τα Χριστούγεννα και το βρήκα σωτήριο τώρα οπότε το επανέλαβα: από πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας και στις ντουλάπες ξεσκόνισα καλά τα Χριστούγεννα και άπλωσα χαρτιά, οπότε τώρα απλώς άλλαξα χαρτιά και τέλος, διατηρούνται καθαρά, δεν κολλάει η σκόνη...η συνέχεια από βδομάδα, φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου.

Αφροδιτούλα περαστικά!

Μυρτούλα καλό κόλπο αυτο με τις κόλλες. Θα θέλει απλα ένα περασματάκι.

Εγώ αυτό το σ/κ έκανα πολλά πέρα απο τις δουλειες

Ετρεξα να παρω δωράκι που είχαμε παρτυ πηγαμε στο παρτυ, είχαμε μια κηδεία.. :? Ενα μνημόσυνο, ένα φεστιβαλ, 2 επισκέψεις που έπρεπε να γίνουν, παιχνιδότοπο, βόλτες.. απ όλα είχαμε.. ευελπιστώ σε μια ησυχη εβδομάδα στη δουλειά και ένα επόμενο σ/κ που θέλω μόνο να καθαρίσω το σπίτι και να ξαπλώνω να διαβάζω κανένα βιβλίο.

Λοιπόν το Σάββατο ξυπνήσαμε, πήγε ο άντρας μου το παιδί βολτα και ξεκίνησα

Ξεσκόνισα το μπαλκόνι, το σφουγγάρισα, καθάρισα το καναρίνι και τα ψαράκια, έπλυνα πιaτα, έβαλα 2 πλυντήρια τα άπλωσα, ξεσκόνισα το παιδικό, έτριψα την τουαλέτα και πέρασα στο μπάνιο, το ξεσκόνισα, μετα ξεσκόνισα όλο το σπίτι και σφουγγάρισα

Αυτά όλα σε πολύ λίγο χρόνο καθότι τα διατηρούσα. Μετα έφερα πανω την κούτα με τα πασχαλινά, άπλωσα στην τραπεζαρία το άσπρο μου τραπεζομάντηλο και τα στολισα. Πρώτη φορά στόλισα την τραπεζαρία και μου άρεσε και το χάρηκε και το παιδι.

Χθες το απόγευμα και σημερα μέχρι τις 5 το απόγευμα κάναμε τα πιο πάνω παρτυ, κηδείες κλπ και επιστρέψαμε τακτοποίησα ότι είχαμε μαζί μας έπαιξα με το παιδί και σιδέρωσα 3 πλυντήρια.. πονάνε τα πόδια μου. Μέσα σε όλα εννοείται είχα ταισματα ντυσίματα και όλα τα σχετικά καθημερινά..

Καληνύχτα και εύχομαι μια ηρεμη εβδομάδα..

Καλημέρα κορίτσια

Παρολο που εκανα αρκετά πραγματα στο σπίτι παλι πισω θα με παει η μεγαλη μου παλι άρρωστη μαλλον γαστρεντερίτιδα με εμετους κ πυρετο

Η μπεμπα κ ο αντρας μου στην πεθερα διπλα μπας κ την γλυτωσουμε αυτη την φορά. Μουτζωμενη ειμαι ρε παιδι μου....

Ελπιζω για μια καλυτερη εβδομαδα.

. Φιλια

Μυρτούλα καλό κόλπο αυτο με τις κόλλες. Θα θέλει απλα ένα περασματάκι.

ναι ναι Μανουλίτα ακριβώς όπως το λες, θέλει απλά ενα περασματάκι, δεν "ποτίζει" σκόνη και βρωμιά που τρίβεις κ δεν βγαίνει;)

Σήμερα πριν έρθω στη δουλειά ξεσκόνισα καλά τα πάντα στον πάνω όροφο, ό,τι υπήρχε.καλή μας εβδομάδα!

Γιώτα μου περαστικά, άντε τελευταίος μήνας με ιώσεις, μετά θα στρώσουν τα πράγματα

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κι από εμένα.

Ασχολούμαι πολύ με το παζάρι στο σχολείο και αμέλησα κάποια πραγματάκια.... Χιχιχι.

Το ΣΚ μαγείρεμα, ξεσκόνισμα, σκούπα, πλυντήρια (θα αναφέρω ξανά πόσο αγαπώ!!! το στεγνωτήριο) και μετά βόλτες, πάρτι και διάβασμα για το σχολείο.

Πήγαμε να δούμε την Ζωουπολη όλοι μαζί, περάσαμε τέλεια, είχε πολύ γέλιο!

Αυτή την εβδομάδα έχουμε άλλες 2 μέρες παζάρι (μην με ρωτήσετε πώς τα προλαβαίνω, ευτυχώς που γύρισε ο άντρας μου αλλιώς.....).

Φιλιά!

Την επόμενη εβδομάδα η κόρη μου γίνεται 10!!!!!! Μας ανακοίνωσε πώς δεν θέλει πάρτι με όλους τους φίλους της αλλά πιτζάμα πάρτι με τις κολλητές της. Σήμερα το απόγευμα θα φτιάξουμε τα προσκλητήρια και θα οργανώσουμε τί θα κάνουν, θα φάνε κλπ.

Δεν το πιστεύω πως το μωρό μου γίνεται 10.....Σήμερα το πρωί κάτσαμε αγκαλιά για 5 λεπτά μέχρι να ξυπνήσει και μου φάνηκε σαν χθες όταν την φέραμε σπίτι μας νεογέννητη.

Αυτά.... Φιλιά και καλημέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...