Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ σήμερα σηκώθηκα (πάλι) νωρίς, για να ταϊσω το μικρό.

Μετά:

1) Έστρωσα τα κρεβάτια

2) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα ρούχα του μωρού

3) Έκανα τα πάνω πάνω στο μπάνιο (ευτυχώς είναι καθαρό, αφού το είχα κάνει γενική την Κυριακή)

Τώρα θα έκανα ένα καφεδάκι και χαλαρώνω για λίγο.

Σημείωση: Τελικά είναι πολύύύύ ωραίο να έχεις μαζέψει το νεροχύτη σου από το βράδυ και όταν πας το πρωί στην κουζίνα, να μπορείς να κάνεις ότι θες και να μην αγχώνεσαι με το χάος. Το έχω εφαρμόσει εδώ και δύο εβδομάδες (μόλις κοιμηθεί ο μικρός το πρώτο πράγμα που κάνω είναι ο νεροχύτης) και το πρωί είμαι πάντα πιο ήρεμη.

Επίσης (περίπου εδώ και μία εβδομάδα) μαγειρεύω από το βράδυ.

Κερδίζω χρόνο με το μικρό και έχουν ηρεμήσει τα νεύρα μου.

Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν μεσα στα νεύρα και παρακαλούσα να κοιμηθεί για να κάνω καμιά δουλειά και ποτέ δεν προλάβαινα.

Τώρα είμαι πιο ξεκούραστη, έχω όρεξη να παίξω με το παιδί και δεν αγχώνομαι για τις δουλειές. Ξέρω ότι πολλές από αυτές μπορούν να γίνουν και αφού κοιμηθεί το μωράκι μου.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα, και χρονια πολλα

επιστροφη απο το χωριο :)

λοιπον ειχαμε πρωινο ξυπνημα και

1)θηλασα

2) απλωσα νυχτερινο πλυσιμο με σκουρα

3) και τωρα θελω να αρχισω μαζεματα γιατι γιορταζω σημερα :)

Καλημέρα αγαπημένες μου!

Μουντίλα σήμερα! Ελπίζω να ειστε όμως καλά και σε κέφια!

Εγώ, ήδη έχω κάνει αρκετά πραγματάκια.

Πήγα το φιογκάκι σχολείο και μετά Τράπεζες και εξωτερικές δουλίτσες.

Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

Έστρωσα κρεβάτια... ;)

Θέλω να κάνω αρκετά πραγματάκια σήμερα και να σας ανεβάσω και διάφορες "συμβουλές" και φωτογραφίες. Ελπίζω να προλάβω.

Σας γλυκοφιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Να κανω επισης μια ερωτηση-Στη βιβλιοθηκη που εχετε οταν κανετε γενικη ξεσκονιζετε ολα τα βιβλια????

Ούτε γι αστείο! Και σκέψου πως εγώ δεν έχω βιβλιοθήκη σαν τη δική σου.

Ξεσκονίζω τους "ελεύθερους" χώρους και μία στο τόσο {κατά τα κέφια μου} βγάζω τα βιβλία και τα ξεσκονίζω στο μπαλκόνι...

Φιλιά!

777885dugw57gt25.gif

ΕΙΡΗΝΑΚΙ μου περασε καιρος και ειμαι σιγουρη ξεχαστηκε το θεμα αλλα οταν διαβασα για το μικρο σου και τα ραμματα ταραχτηκα πολυ. περαστικουλια πολλα. εμεις βρε κοριτσια προχθες ο μικρος πηδηξε απο το κρεβατακι του και τον πονουσε φτερνα δε το πατουσε. τεσπα να μην πολυλογω. νοσοκομειο, ακτινες δοξα τω θεο ολα καλα. αλλα βλεπω ο μικρος το πηρε κουσουρι και εκτοτε κουτσαινει!!!!!!!!!!!!! φοβαται! μαλλον να το πατησει. πως θα το ξεχασει δεν ξερω! μη μας μεινει κανα κουσουρι!@ ελεος.

Ευχαριστώ που μας σκέφτεσαι βρε κοριτσάκι μου. Σε νιώθω... ταράζεσαι... ειδικά τα νοσοκομεία δεν τα θέλει κανείς και ειδικά όταν πρόκεται για τα παιδάκια μας!!! :? Περαστικά σας. Το πατάει τώρα?

για τα υπολοιπα δε λεω γιατι θα πρεπει να ανοιξω νεο θεμα! αντιδρασεις για το μωρο και κ.λ.π. απλα κοριτσια οσες εχετε δυο δωστε καμια συμβουλη γιατι τα νευρα μου......................~ οσο για δουλειες καταφερα κατι εκανα με σιδερο αλλα μαζευτηκανε πολλα απλυτα γιατι υπηρχε μερες αυτη η σκονη και ο αερας και δεν ηθελα να βγαλω εξω ρουχα. κατα τ αλλα στο σπιτι ενας πανζουρλισμος! τα φιλια μου σε ολες και επισης χρονια πολλα στους εορταζοντες

Γράψε ότι θέλεις, μην προβληματίζεσαι. Σε νιώθω αν και έχω μόνο το 1 φιογκάκι... υπάρχουν στιγμές που λές "δεν αντέχω άλλο, θα σκάσω"... όλες το νιώθουμε... Ούτως ή άλλως η δουλειά της μανούλας είναι η πιο δύσκολη αλλά είναι και η... ΚΑΛΥΤΕΡΗ! :P:p:p:p Καλά κουράγια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια και Χρόνια Πολλά!! Χάθηκα το ξέρω, μόλις χθές φύγανε τα συγγενολόγια μας :D Και όλο το πρωί χαζολόγαγα το φουμπου... Περάσαμε όμορφα με πολύ κόσμο... αλλά τώρα έχω ένα κάρο δουλειές... Πιο πολλές νομίζω και από τη γενική του Πάσχα! Φύγανε όλοι και έμεινε πίσω το χάος! αλλά χαλάλι! τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν, παίξανε με την ψυχή τους και εμείς βεβαίως βεβαίως!

Δε διάβασα ακόμη τις σελίδες που γράψατε, πάω σιγά σιγά γιατί απόψε έχω μελέτη!:tongue:

Ελπίζω να μελέτησες καλά γιατί θα σε εξετάσω! Το ξέρεςι!!! :tongue:

Σιγά-σιγά και όλα θα γίνουν!

777885dugw57gt25.gif

Σημείωση: Τελικά είναι πολύύύύ ωραίο να έχεις μαζέψει το νεροχύτη σου από το βράδυ και όταν πας το πρωί στην κουζίνα, να μπορείς να κάνεις ότι θες και να μην αγχώνεσαι με το χάος. Το έχω εφαρμόσει εδώ και δύο εβδομάδες (μόλις κοιμηθεί ο μικρός το πρώτο πράγμα που κάνω είναι ο νεροχύτης) και το πρωί είμαι πάντα πιο ήρεμη.

Επίσης (περίπου εδώ και μία εβδομάδα) μαγειρεύω από το βράδυ.

Κερδίζω χρόνο με το μικρό και έχουν ηρεμήσει τα νεύρα μου.

Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν μεσα στα νεύρα και παρακαλούσα να κοιμηθεί για να κάνω καμιά δουλειά και ποτέ δεν προλάβαινα.

Τώρα είμαι πιο ξεκούραστη, έχω όρεξη να παίξω με το παιδί και δεν αγχώνομαι για τις δουλειές. Ξέρω ότι πολλές από αυτές μπορούν να γίνουν και αφού κοιμηθεί το μωράκι μου.

Όπως τα λες! Χαίρομαι πολύ που αρχίζεις και βρίσκεις πράγματα που σε διευκολύνουν και σε κάνουν να νιώθεις πιο ήρεμη και άρα πιο ξεκούραστη. Γιατί τα νεύρα μας καταρακώνουν και σωματικά... Οτι θέλεις και εμείς εδώ είμαστε!

Ευγε κορη! :P

777885dugw57gt25.gif

καλημερα, και χρονια πολλα

επιστροφη απο το χωριο :)

λοιπον ειχαμε πρωινο ξυπνημα και

1)θηλασα

2) απλωσα νυχτερινο πλυσιμο με σκουρα

Ελισάβετ???

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Έκανα ένα ΝΤΟΥ στο δωμάτιο του φιόγκου... ξεγυρισμένο! :tongue:

Πέταξα σπασμένα και μικρο-παίχνιδα (μισή σακούλα και εκτός από του Σαββατου που κάναμε το ίδιο πράγμα και δώσαμε και παιχνίδια) πάλι φίσκα είναι! :?)!

Σκούπισα καλά, τακτοποίησα και έκανα ένα καλό σφουγγάρισμα!

Ουφ... ξαλάφρωσα!

777885dugw57gt25.gif

Πολλή καλημέρα σας κι από μένα κορίτσια! Έχω σηκωθεί απ΄τις 6, έχω κάνει σχεδόν όλες τις δουλείες του σπιτιού και τώρα...νυστάζω! :( Ουφ πώς θα την παλέψω που έχουμε να βγούμε και το βράδυ; Κάνω επίθεση στα μάλλινα και στα μπουφάν από το πρωί, αλλά βλέπω έτσι μουντό τον καιρό και μου τη σπάει! Άσχετο, έβαλα τις UGG στο πληντύριο...κι ο Θεός βοηθός! :rolleyes:

Χρύσα όλα οκ με τον μπαμπά σου; Τα καλύτερα σου εύχομαι :)

Sailor moon, χρόνια σου πολλά! Πάρε κι ένα άσμα λόγω της ημέρας!

:D

g8Sbp2.png

Με μικρά, απλά πραγματάκια, κρατήστε το σπίτι σας μαζεμένο, τακτοποιημένο και κυρίως... ΕΣΑΣ ΗΡΕΜΕΣ!:P:p

Σας έχω πει για το ψάθινο καλαθάκι που έχω κάτω από τον πάγκο της κουζίνας μου και βάζω τα "διάφορα" που χρειαζόμαστε και δεν θέλω να κυκλοφορούν.

Αυτό λοιπόν, μία στο τόσο, το τακτοποιώ γιατί εκεί βάζουμε οτιδήποτε καθημερινό χρειαζόμαστε άμεσα (όπως τα γυαλιά τηλεόρασης του άντρα μου, το κασετόφωνο του αυτοκινήτου, τα χαρτάκια σημειώσεων του σούπερ μάρκετ κλπ.) ή οτιδήποτε ρίχνω μέχρι να πάει στη θέση του (όπως λογαριασμοί μέχρι να μπουν στο κλασεράκι τους κλπ).

Πριν:

1-1.jpg

Μετά

2-5.jpg

Ακομη κι αυτή η τακτοποίηση με βοηθάει να μένω στα κέφια μου και να μην εκνευρίζομαι! ;)

777885dugw57gt25.gif

απλα κοριτσια οσες εχετε δυο δωστε καμια συμβουλη γιατι τα νευρα μου......................~ οσο για δουλειες καταφερα κατι εκανα με σιδερο αλλα μαζευτηκανε πολλα απλυτα γιατι υπηρχε μερες αυτη η σκονη και ο αερας και δεν ηθελα να βγαλω εξω ρουχα. κατα τ αλλα στο σπιτι ενας πανζουρλισμος! τα φιλια μου σε ολες και επισης χρονια πολλα στους εορταζοντες

Μία είναι η συμβουλή: κοίτα τα παιδάκια σου και άσε τις δουλειές. Εκεί η στοίβα τα ασιδέρωτα, από την άλλη θα κοιτάς εσύ!!

Ζήτα βοήθεια, από όποιον μπορεί να σου τη δώσει. Ας κουραστεί και ο άντρας λίγο, δεν πειράζει. Να είσαι ήρεμη, το μωράκι σου σε χρειάζεται, το ίδιο και το μεγαλύτερο παιδακι σου!

Φιλάκια και υπομονή :):):)

χρόνια πολλά!!!!!! ότι επιθυμείς!!! γερή, δυνατή, τυχερή, αγαπημένη :)

φιλιά σε όλες

υγ. το μπαλκόνι μου είναι μέσα στην κίτρινη σκόνη

υγ2. τελικά όταν τα γράφεις (τις δουλειές εννοω) φαίνονται πολλές!!! και φαίνονται περισσότερα αυτά που έγιναν παρά αυτά που μένουν!!! το δοκίμασα και να:

1. καθάρισα νεροχύτη, 2. ψευτοκαθάρισα μπάνιο, 3. αέρισα, έστρωσα κρεββάτια, 4. συμμάζεψα ψυγείο, 5. μάζεψα ρούχα, 6, νέο πλυντήριο, το άφησα να πλένει, 7. συμμάζεψα ρούχα που ήταν από δω κι από εκεί, 8 συμμάζεψα παιχνίδια , 9. μάζεψα χοντρά πανωφόρια, τακοποίησα καλόγηρο κι έχω

1. να μαζέψω νέο πλυντήριο (θα το απλώσει η μαμά μου) και πιθανόν συμμαζέματα, αναλόγως του τι θα βρω όταν επιστρέψω από τη δουλεια.

καλοοοοοοο, και ειναι μόνο 11!

Πολλή καλημέρα σας κι από μένα κορίτσια! Έχω σηκωθεί απ΄τις 6, έχω κάνει σχεδόν όλες τις δουλείες του σπιτιού και τώρα...νυστάζω! :( Ουφ πώς θα την παλέψω που έχουμε να βγούμε και το βράδυ; Κάνω επίθεση στα μάλλινα και στα μπουφάν από το πρωί, αλλά βλέπω έτσι μουντό τον καιρό και μου τη σπάει! Άσχετο, έβαλα τις UGG στο πληντύριο...κι ο Θεός βοηθός!

Από τις 6 ε? Πω πω.... λογικο να νυσταζεις ηδη!

Προσπάθησε αν μπορέσεις τουλάχιστον να ξαπλώσεις νωρίς το βράδυ!

Τι έκανες??? :shock: Αυθεντικές ugg γιατρέ μου???!!!! :shock: Πες μου αποτελεσμαααααααααααααααααααα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...