Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Εύχομαι να είστε όλες καλα και οι οικογένειες σας!

Απο αυριο εγώ θα αρχίσω γενική ούτως ώστε να τα έχω όλα έτοιμα για το Πάσχα και στην άδεια μου να χαρώ όσο γίνεται το παιδάκι μου και να κάνω τα καθημερινά και την καθαριότητα μου το Σάββατο. Αυτή τη φορά θα κάνω γενική ανα χώρο να δω πως θα παει. Εξοπλίσκηκα και με ότι χρειαζόμουν για κάτι μικροαλλαγες.

Θα σας γράφω καθε μέρα την προόδο μου

Εύχομαι να μαζευτούμε.. εμένα μου λείψατε όλες πολύ.

Καληνύχτα χ χ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και χρόνια μας πολλά!

Μανουλίτα και γω αυτό εχω στο μυαλό μου, οχι από Δευτέρα μεν αλλά να ξεκινήσω σε κανα δυο βδομάδες την Πασχαλιάτικη γενική ωστε να γίνουν σιγά σιγά ολα και να τα προλάβω χωρίς τρελή κούραση. Έτσι είχα κάνει κ πέρυσι και πέτυχε!Αχ ναι γράφε μας την πρόοδό σου να παίρνουμε ιδέες:D

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα στα κορίτσια και Χρόνια πολλά!

Πολύ χαίρομαι που υπάρχει ενδιαφέρον να ξυπνήσει το θεματάκι αυτό!

Για εμένα, αυτή η εποχή είναι συνήθως η εποχή της "ημι-γενικής" καθώς κοντεύουν τα γενέθλια της μεγάλης μου και πάντα τα κάνω στο σπίτι. Αντιθέτως δε, το Πάσχα πάντα λείπουμε ή το περνάμε μόνοι μας οπότε δε νιώθω την ανάγκη να ξετινάξω το σπίτι.

Επιπροσθέτως, εδώ η άνοιξη είναι μια περίεργη υπόθεση επομένως αφού δεν ξεστρώνω η "γενική" μετατίθεται συνήθως για τον Ιούνιο!

Λόγω του μικρού που από κοιλιάς φαινόταν τι υπερκινητικό ον θα ήταν, όλα τα παραπάνω μπαίνουν σε αναμονή. Δηλαδή φέτος για 1η φορά θα κάνουμε πάρτυ σε παιδότοπο ώστε να μη πιεστώ με την καθαριότητα.

Εξακολουθώ να πιστεύω δε πως η "γενική" χώρο-χώρο είναι πιο βολική ειδικά για μαμάδες που εργάζονται. Είχα αναρτήσει και ένα σχετικό θέμα στο blog μου.

Στα δικά μου, το σπίτι διατηρείται σε καλή κατάσταση, είναι τακτοποιημένο και καθαρό με καλό καθάρισμα 1 φορά την εβδομάδα. Βέβαια τα ημερήσια είναι άπειρα οπότε είμαι σε μόνιμη φασίνα/λάντζα...

Αυτές τις ημέρες ετοιμάζουμε παιδική χαρά στον κήπο μας ώστε να τη χαρούν τα παιδιά τις καλές ημέρες. Είχαμε έναν κουμπαρά που ήταν κοινός και ότι μικρο-ποσά μαζεύανε κατέληγε εκεί. Μέσα σε έναν χρόνο και κάτι, τα καταφέραμε! Αν έχετε στο μυαλό σας ένα project, αξίζει να το κάνετε! Εμείς μόνοι μας δε θα μπορούσαμε να τη φτιάξουμε. Με τα 5 και 10 ευρώ παπούδων και θείων κάθε τόσο "για μια σοκολάτα", θα γίνει εύκολα πραγματικότητα! Σκεφτείτε το!

Σας έχω και ένα tip καθαριότητας. Κάθε φορά που πλένετε τον δίσκο απ το σουρωτήρι των πιάτων στην κουζίνα, ρίξτε λίγο λευκό ξίδι. Βοηθάει στο να μη σχηματίζονται σύντομα άλατα απ τα περισσεύουμενα νερά που πέφτουν μέσα.

Αυτά για σήμερα από εμένα, εύχομαι να μαζευτούμε και να τα λέμε καθημερινά. Να ξαναθυμηθούμε πως είμαστε κινητήριος δύναμη η μια για την άλλη όσον αφορά το easy living μας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Μυρτούλα μου εγώ το εκμεταλλεύτηκα που ήταν τριημερο και εβαλα και μια μερα αδεια για να εχω τεσσερις σύνολο να τελειώσω χωρις πίεση. Είναι καλα και σε 2 εβδομάδες να ξεκινήσεις.

Ραβτ εγω απο περσι σε παιδότοπο τα έκανα και ειπα παντα εκει γιατι γλυτώνω το καθάρισε ετοιμασε ξανακαθάρισε κλπ αλλα φέτος λόγω οικονομικών μαλλον δεν θα κανουμε κάτι.. και τα περιμένει το παιδάκι μου αλλα τι να κάνουμε. Μακάρι να χουμε υγεια να τα κανουμε του χρόνου. Παιδική χαρά ε.. τι ωραία! Εμεις δεν έχουμε αυλή..

Αχ και μένα μου αρέσει που πήραμε μπρος :)

Εχω να πω ότι γενικη ανα δωμάτιο τελικά είναι πιο καλή και δεν γινεται μπαχαλο όλο το σπίτι. Αν και πριν ξεκινησω περιφερόμουνα μες το σπιτι και δεν ηξερα απο που να αρχίσω.

Λοιπόν..

Ξυπνήσαμε το πρωι και αμέσως έβαλα 2 πλυντηρια την κουβέρτα μας και το πάπλωμα μας

Μέχρι να τελειώσουν να τα απλώσω τακτοποίησα 3 ντουλαπια τις κουζίνας που το χρειαζόντουσαν και ψιλοτακτοποίησα όλα τα υπόλοιπα καθότι την κουζίνα μου την είχα κάνει τον Σεπτέμβριο όλη. Επλυνα ένα σετ πλαστικά πιάτα που πηρα απο το γνωστο καταστημα μου άρεσαν για καθημερινη χρηση τα σκούπισα και εκανα χωρο να τα βαλω σε ενα ντουλαπι. Επλυνα και κατι μαντηλιες κουζίνας που είχα παρει απο το ίδιο κατάστημα και τις απλωσα να στεγνώσου να τις τακτοποιησω αυριο στο ένα συρτάρι που τακτοποίησα

Μετα πηγα στο παιδικό. Εβαψα 2-3 σημεια που χρειάζονταν, επλυνα τα παράθυρα και τα αλουμίνια με νερό με ξύδι και λίγο υγρό πιάτων και μετα τα καθάρισα με το ειδικό υγρό. Καθάρισα τα κουρτινοξυλα και τα ρολά και μετα επλυνα και απλωσα τις κουρτίνες. Έπλυνα και εστρωσα τα σκεπάσματα, τακτόποίησα τις ντουλάπες (τις είχα φτιάξει τέλη Οκτωβρίου) και τίναξα το χαλί που μετα το σφουγγαρισα με μαλακτικο ρούχων. Τακτοποίησα και οργάνωσα τα παιχνίδια ξεσκόνισα τα πάντα με μαλακτικό ρούχων και σφουγγάρισα καλα. Ευτυχώς που τα λούτρινα τα χα κάνει τον Σεπτέμβριο. Δεντα κάνω μαζί με το δωμάτιο γιατι δεν θα τελείωνα με τπτ. Εχω να ρώτησω κάτι.. γιατι τα παιδιά μας έχουν τόοόόόσα παιχνίδια? Τα ρολά στα παράθυρα του παιδικού πρέπει να τα αλλάξουμε γιατι δεντα βλέπω να αντέχουν για πολύ..

Διαφημίσεις

Ξέχασα να γράψω ότι ξεαραχνιασα το παιδικό και καθάρισα το φωτιστικό, τα καδρα και έπλυνα και πέρασα με αντισηπτικό τον καλαθο των απλύτων του παιδιού και τον κάλαθο των σκουπιδιων, βίδωσα καλα τα χερούλια της συρταριέρας και καθάρισα μπρίζες και ντουλάπια εξωτερικά.

Ο άντρας μου εν τω μεταξύ πρόσεχε το παιδι και μετα πηγαν και παιδοτοπο και έφαγαν κατι εκει. Εγώ έκανα τονοσαλάτα και απλωσα ακομα ένα πλυντηριο που είχα βαλει με τα σεντόνια μας και τα ριχτάρια να ναι έτοιμα αυριο.

Μετα μπηκα στο υπνοδωμάτιο μας και έκανα την ίδια διαδικασια στα παράθυρα κουρτινόξυλα και ρολά, ξεαραχνιασα, τακτοποίησα τις ντουλάπες γιατι και αυτές είχαν φτιαχτεί, τις καθάρισα εξωτερικά, καθάρισα τα καδρα, σηκώσα και σφουγγάρισα κατω απο το κρεβάτι πέρασα το στρώμα με την ηλεκτρικη, μετακίνησα τα παντα και σφουγγάρισα απο πίσω, εβγαλα απο όλα κα επιπλα τα συρταρια και τα καθάρισα και τακτοποίησα, σήκωσα τα γυαλια απο τα έπιπλα και ξεσκόνισα και τα ξαναέβαλα, καθάρισα το κλιματιστικό, τον καθρέφτη, έπλυνα τα διακοσμητικα τα στέγνωσα και τα ξαναέβαλα, καθάρισα τις μπριζες, έβαψα 2-3 σημεία, κρέμασα τις κουρτίνες, έστρωσα το κρεβατι, πέρασα με αντισηπτικό το παρκοκρέβατο και το έστρωσα, επλυνα τον κάλαθο για τα απλυτα ρούχα μας και τον πέρασα με αντισηπτικό και σφουγγάρισα πολύ καλα..

Ηρθε ο άντρας μου κάναμε το παιδι μπανιο καναμε και μεις πηγαμε εκκλησία μετα πηραμε ένα δωράκι από το ανθοπωλείο και πηγαμε στον αδελφο μου που γιόρταζε και φάγαμε και περάσαμε τέλεια.

Η αληθεια πονάνε όλα μου τα κόκκαλα αλλα μόνο που ξαπλώνω σε ένα πεντακάθαρό μοσχοβοληστό δωμάτιο νιώθω υπέροχα. Αύριο θα κάνω σαλονοτραπεζαρία.. καληνύχτα και θα σας ενημερώσω χ χ ν

Καλημέρα! Φρεσκαδουρες και καθαριότητες, ωραία πράγματα......

Δεν έχω χρόνο, μπήκα να διαβάσω πρώτη φορά μετά από 2μηνες σχεδόν.

Το σπίτι έτσι κι έτσι, με βοηθάει πολύ η μαμά μου τελευταία λόγω ειδικών καταστάσεων που περνάμε σαν οικογένεια. Δεν το ζητάω ή θέλω αλλά το κάνει όταν λείπω και δεν παίρνει από λόγια. Μανούλες, πόσα πράγματα κάνουν....

Θα πάρω μια κοπέλα για τα χοντρά χοντρά, γεμίσαμε και σκόνη πάλι εκεί που είχα μπαλκόνια και μπαλκονόπορτες καθαρές...

Σας χαιρετώ και σας φιλώ όλες.

Μπράβο Μανουλίτα! Σίφουνας!

Αφροδιτάκι μου, όλα να πάνε κατ ευχήν εύχομαι! Τα φιλιά μου!

Εγώ σήμερα έχω την εβδομαδιαία καθαριότητα +σιδέρωμα ένα βουνό και έχω κατά νου μια έξτρα δουλειά. Αν την φέρω εις πέρας θα σας ενημερώσω!

Καλό Σαββατοκύριακο!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

βρε μανουλιτα ποσα εκανες!!!! ποση ωρα σε πηρε να τα κανεις ολα αυτα βρε? εγω πλεον με τα ταισματα των παιδιων που τα κανω παντα εγω μονη μου, την προετοιμασια των φαγητων κ την απασχολιση των παιδιων δεν προλαβαινω κ πολλα.... πασαλιματα κανω στο σπιτι ισα ισα να φαινεται καθαρο για να μην εκνευριζομαι. (ποια γενικη???? αγνωστη λεξη....) εδω εχω διακοψει διπλωματικες σχεσεις με το ξεσκονισμα, κανω μονο τα πανω πανω κ οτι χρησιμοποιουμε...σιδερο βουνο....απλυτα αρκετα....τζαμια πατζουρια ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ..... αχ ποτε θα ξαναβρω εκεινη την χαμενη μου ενεργεια.....

σας φιλω

υγ. αυτο που ειπες ραβτακι για την κινητηριο δυναμη και η εμπνευση ειναι μαλλον αυτο που μου λειπει κ εχω χασει την ενεργεια μου + το οικονομικο που με χαλαει παρα πολυ.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Φρεσκαδουρες και καθαριότητες, ωραία πράγματα......

Δεν έχω χρόνο, μπήκα να διαβάσω πρώτη φορά μετά από 2μηνες σχεδόν.

Το σπίτι έτσι κι έτσι, με βοηθάει πολύ η μαμά μου τελευταία λόγω ειδικών καταστάσεων που περνάμε σαν οικογένεια. Δεν το ζητάω ή θέλω αλλά το κάνει όταν λείπω και δεν παίρνει από λόγια. Μανούλες, πόσα πράγματα κάνουν....

Θα πάρω μια κοπέλα για τα χοντρά χοντρά, γεμίσαμε και σκόνη πάλι εκεί που είχα μπαλκόνια και μπαλκονόπορτες καθαρές...

Σας χαιρετώ και σας φιλώ όλες.

αφροδιτακι μου ελπιζω να ειναι προσωρινες οι ειδικες καταστασεις κ να περασουν γρηγορα κ να επανερθετε στην καθημερινοτητα σας!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου χ χ

Αφροδιτακι μου εύχομαι να περάσουν όλα και να έχετε ότι επιθυμείτε!

Ραβτάκι αναγκαστικά είμαι σίφουνας γιατι αν επιστρεψω στη δουλειά θα μείνουν όλα.Κατάφερες αυτό που ήθελες να κάνεις?

Γιωτα μου τα χθεσινα ξεκίνησα 9 και τελειωσα 5 που αρχίσαμε τα μπανια. Λογικό είναι με δυο παιδιά να τα χεις αφήσει. Εγώ κάνω αυτα αλλα με βοηθεια με το παιδι και το φαγητό.

Συνεχίζω με μια παυση που είχα για ενα μικρό σουπερ.

Θα σας γράψω απόψε την προόδο μου αν και σημερα το πηγα πιο χαλαρα το θεμα χαχα

Λοιπόν.

Σημερα ξύπνησα και αφού φάγαμε πρωινό μάζεψα τα πλυντήρια που στέγνωσαν τα δίπλωσα και περιμένουν σιδέρωμα. Τινάξαμε δυο χαλιά, έβαψα κάτι σημεία στους τοίχους, πέρασα τις σκόνες με ένα βρεγμένο πανί, καθάρισα εσωτερικά το έπιπλο της τηλεόρασης, τον μπουφέ που έχουμε για τις φωτογραφίες μας, έκανα όλο τον μπουφέ για τα σερβίτσια και πέρασα ένα ένα με καθαρο πανι ότι υπήρχε μέσα και τα τακτοποίησα, ξεσκόνισα τα παντα στην βιτρίνα και την βιτρίνα, καθάρισα πολύ καλά τον αποσμητήρα και του αλλαξα το φίλτρο του, έτριψα καλά φούρνο μάτια και ψηστιέρα και έλαμψαν, ξεσκόνισα 2 ψηλά σημεία και το ράδιο με τα ηχεία του και άλλαξα κάλυμμα στην σιδερώστρα την οποία πέρασα με βρεγμένο πανι. Ηθελα να κανω ακόμα 2-3 πραγματάκια αλλα επειδη το πηρα χαλαρα δεν πρόλαβα. Αύριο έχει να πεσει πολλή δουλεια..

Καληνύχτα χ χ

Καλημέρα στα κορίτσια! Γιωτάκι μου καλό, δεν είσαι η μόνη. Για τον χαρακτήρα μου, το να καθαρίζω μια φορά την εβδομάδα ενώ έχω μωρό παιδί που τα βάζει όλα στο στόμα, είναι τρομερό. Κι όμως αυτό κάνω γιατί πολύ απλά δεν γίνεται αλλιώς...

Εννοείται πως συνήθως καθαρίζω όταν είναι ο μπαμπάς στο σπίτι. Τον κάτω όροφο δε, όταν τα παίρνει και φεύγουν! Για το οικονομικό δεν έχω κάτι να πω. Οι περισσότεροι τα ίδια βιώνουμε.

Χθες λοιπόν...

Ξυπνήσαμε αργούτσικα. Έβαλα ένα πλυντήριο με τα ρούχα της μεγάλης, έβγαλα τα σκεπάσματα να αεριστούν, αέρισα τα δωμάτια και ήπια καφέ.

Έβαλα μια φασολάδα να βράζει, έφτιαξα και τάισα φρουτόκρεμα τον μικρό και μετά έπλυνα σκεύη, άδειασα τα καθαρά απ το πλυντήριο πιάτων, έβαλα μέσα κάποια βρώμικα, καθάρισα πάγκο και νεροχύτη.

Όσο έκανα τα παραπάνω, η μεγάλη μάζευε το δωμάτιό της έτσι είχε τελειώσει όταν ανέβηκα να καθαρίσω τον πάνω όροφο.

Τακτοποίησα κάποια πλυμένα ρούχα, ξεσκόνισα όλα τα έπιπλα και πέρασα τα παιδικά έπιπλα με μωρομάντηλο (παίζει να το χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΟΥ!).

Καθάρισα το μπάνιο και άφησα τη χλωρίνη σε μπανιέρα και λεκάνη να κάνει τη δουλειά της.

Μάζεψα τα σκουπίδια από μπάνιο και παιδικό δωμάτιο και εκεί που ετοιμαζόμουν να βάλω σκούπα βλέπω υγρασία στο δωμάτιο του μικρού. Δεν είναι μούχλα, είναι όμως υγρασία. Τράβηξα την αλλαξιέρα, τον καναπέ κρεβάτι, τα χαλιά και αφού καθάρισα τις σκόνες στο πάτωμα και τα σοβατεπί, προσπάθησα με σφουγγάρι και άσπρο σίφουνα να καθαρίζω λίγο την πολλή βρωμιά. Άφησα για 1-1.5 ώρα τον καναπέ μακριά και τα παράθυρα ανοιχτά να στεγνώσει και να αναπνεύσει.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι εγκλωβισμένη υγρασία απ το εσωτερικό επομένως θα περιμένουμε το καλοκαίρι να βάψουμε τον τοίχο. Μισώ που σπίτια και αυτοκίνητα όσο μεγαλώνουν βγάζουν προβλήματα!

Τα παράτησα και κατέβηκα να βράσω λίγα λαχανικά για να φάει ο μικρός μαζί με τη φασολάδα, έβαλα να φάνε μπαμπάς και κόρη, άλεσα και τάισα τον μικρό, έφαγα και μάζεψα για 2η φορά την κουζίνα. Έπλυνα, έβαλα στο πλυντήριο και το έβαλα να πλύνει, καθάρισα νεροχύτη, πάγκο και εστίες.

Μάζεψα τα παιχνίδια που ήταν διάσπαρτα στον κάτω όροφο, τίναξα και έστρωσα τα ριχτάρια, τακτοποίησα χαρτιά και αποδείξεις που ήταν εκτός φακέλων, ξεσκόνισα όλα τα έπιπλα και πέρασα με μωρομάντηλο το τραπεζάκι του σαλονιού που παίζει ο μικρός.

Έβαλα τα ρούχα που πλύθηκαν στο στεγνωτήριο, έστρωσα τα κρεβάτια όλων, έβαλα στη θέση τους τα έπιπλα στο 2ο παιδικό και έβαλα σκούπα σε όλο τον πάνω όροφο.

Ξέπλυνα τις χλωρίνες απ το μπάνιο και έβαλα καθαρές πετσέτες.

Σκούπισα την εσωτερική σκάλα κατεβάζοντας ταυτόχρονα κάτω τη σκούπα και ανεβάζοντας την παρκετέζα. Επειδή ο μικρός περνάει όλη τη μέρα στο πάτωμα, σέρνει πράγματα σε αυτό και μετά τα βάζει στο στόμα, δεν χρησιμοποιώ απορρυπαντικό για σφουγγάρισμα αλλά παρκετέζα μικροινών την οποία βρέχω με ζεστο νερό και λευκό ξίδι και σφουγγαρίζω. Έκανα τον πάνω όροφο με τελευταίο το μπάνιο φυσικά, την έπλυνα και έκανα με σκέτο νερό τη σκάλα (δεν κάνει το ξίδι στο μάρμαρο).

Τάισα το γιαουρτάκι στον μικρό, τον ετοίμασε ο μπαμπάς τους και τα πήρε να πάνε βόλτα.

Μάζεψα τα σκουπίδια απ το κάτω μπάνιο και την κουζίνα και μαζί με τα υπόλοιπα που είχαν μαζευτεί στο μπαλκόνι τα πήγα στον κάδο.

Καθάρισα το κάτω μπάνιο, ξαναμάζεψα κάποια παιχνίδια που ξανα-βγήκαν απ το κουτί, άλλαξα θέση στην τραπεζαρία (δουλειά για 2 άντρες αλλά τέλος πάντων!), σκούπισα και σφουγγάρισα με νερό και ξίδι. Έπλυνα πάλι το πανί της παρκετέζας και το άφησα να στεγνώσει.

Έπλυνα κάτι παιχνιδάκια που εμφανίστηκαν κάτω απ τον καναπέ κατά το σκούπισμα, έφτιαξα καφέ και ανέβηκα να σιδερώσω το βουνό!

Χώρισα τα ρούχα ως συνήθως. Σεντόνια και παπλωματοθήκες δικά μας, μαξιλαροθήκες μας, σεντόνια και παπλωματοθήκες μεγάλης, μαξιλαροθήκες μεγάλης, σεντόνια και μαξιλαροθήκες μικρού και τέλος με σειρά απ το μεγάλο προς το μικρό, δικά μας ρούχα-της μεγάλης- του μικρού. Με βολεύει να τα κάνω κατά είδος-μέγεθος για να τα στοιβάζω έτσι.

Αφού τελείωσα, έβγαλα τα ρούχα απ το στεγνωτήριο, τα δίπλωσα και τα άφησα στη λεκάνη. Ετοίμασα ένα πλυντήριο για το πρωί, άλλαξα ρούχα, έκλεισα τα μπατζούρια, ετοίμασα τα ρούχα του μικρού για να τον κάνω μπάνιο, μάζεψα τη σιδερώστρα και αφού επέστρεψαν τα παιδιά, κατέβηκα, έφτιαξα γάλατα, πήρα τον μικρό για μπάνιο και ύπνο και η μεγάλη διάβασε παραμύθι με τον μπαμπά.

Σήμερα έχω μόνο πλυντήρια- στεγνωτήρια- τακτοποίηση ρούχων και μαγείρεμα. Πονάει όλο μου το κορμί!

Καλή Κυριακή να έχετε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια, εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά και να βρει γρήγορα ο άντρας μου μια δουλειά, γιατί είναι ακόμη άνεργος....

Σήμερα βροχή, μέρα για ταινίες,καφε και επιτραπέζια.

Γύρισε ο μπαμπάς μας εχθές, έλειπε ένα μήνα και τα πράγματα θα μπουν ξανά σε ένα ρυθμό. :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...