Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα βρε κοριτσια! Τι κανετε? Χαθηκαμε τελείως...... :(

Εγω παλι δεν προλαβαινω τιποτα! Τρεχω συνεχως σαν τον βεγγο! Μεχρι το μεσημέρι στο μαγαζι με ενδιάμεσα ταισματα κ αλλαγματα. Κ απο το μεσημερι κ μετα σπιτι στο τρεξιμο.... Ο αντρας μου ερχεται 9-10 το βραδυ οποτε καταλαβαινετε ειμαι μονη μου σχεδον ολη μερα με τα παιδια. Η μεγαλη παει κανα δυωρο τριωρο στους παππουδες το πρωί κ ετσι είμαι λιγο πιι χαλαρη στο μαγαζι. Εσεις τι κανετε? Θα ηθελα πολυ να μαθω νεα σας. Κ για να έρθουμε κ λιγο στο θεμα μας εχτές εκανα γενικη στο μπανιο κ ενα ψιλοκαθαρισμα το υπόλοιπο σπιτι. Σημερα εχει βολτα το πρωι μετα στη μαμα μου για φαγητο κ μετα καφεδακι μόνοι με τον αντρα μου το μεσημερι.

Αυτη ειναι η καθημερινοτητα μας αλλα χαιρομαι που ειμαστε υγειης! Σας φιλω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΥΧΗ.

Όντως ερημιές. Μία ερώτηση για όσες γνωρίζουν, το parents.gr έχει κλείσει; Και επαναφέρω την ερώτηση που έκανα πιο πάνω. όταν λέτε ότι τα λέτε δίπλα τι εννοείται;

καλημέρα!

Βάσω μου όχι δεν έχει κλείσει το parents...με το "δίπλα" μάλλον εννοούν το facebook (αν δεν κάνω λάθος..)

Γιώτα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα..

εμείς καλά, στο τρέξιμο βεβαίως...δουλειά, σπίτι, παιδιά, καλά να μαστε να τα φέρνουμε βόλτα όλα...Από δουλειές είμαι σε καλό επίπεδο, τις κάνω κυκλικά όπως πάντα, κάνω και από κάτι κάθε μέρα και δεν μου πέφτουν όλα μαζί

φιλιά!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Χαθηκαμε τελειως...

Εμεις καλα ειμαστε,το παλευουμε δηλαδη...ο Κωνσταντινουλης ξεκινησε φετος πρωτη χρονια σχολειο κ ειναι συνεχεια αρρωστος,εχει ηδη νοσηλευτει 2 φορες...

Απο θεμα σπιτιου,η αληθεια ειναι οτι γινεται ενας μικρος χαμος προσπαθω να το εχω ψιλομαζεμενο,αλλα δεν προλαβαινω να κανω πολλα πργματα και να σας πω την αληθεια δεν τρελενομαι κι ολας...αρκει να εχω χρονο για να ασχολουμαι με τα παιδια..

Για να πουμε και του στραβου το δικιο,η παρεουλα μας ηταν μεγαλη κινητηριος δυναμη..

Λοιπον χρειαζομαι λιγη βοηθεια.Πριν καποια χρονια μου χαρισε η πεθερα μου εναν αρτοπαρασκευαστη,τον οποιο ομως δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε..προσπαθησα καποιες φορες αλλα δεν καταφερα να καταλαβω πως λειτουργει...

Τωρα ο χρονος ειναι ελαχιστος δεν προλαβαινω να κανω παρα τα βασικα,θα με βολευε πολυ αν τον χρησιμοποιουσα...

Μηπως καποια κοπελα μπορει να μου πει πως να τον δουλεψω???

Γιωτακι νομιζω εσυ χρησιμοποιεις?Μηπως μπορεις να με βοηθησεις?

Βούλα μου στον αρτοπαρασκευαστη βαζω 750γρ αλεύρι 500ml νερο 1φακελακι μαγια κ λιγο αλατι. Το βαζω στο προγραμμα για απλι ψωμι κ κανει περιπου 4 ωρες. Το ψωμι που βγαζει ειναι 1.5 κιλο. Ρυθμιζω το βαρος κ ποσο ψημενη θελω την κόρα του ψωμιού. Τωρα στον δικο σου δεν ξερω ποιο πρόγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησεις. Οδηγειες δεν εχεις? Αν δεν εχεις γραψε στο γκουγκλ την μαρκα του αρτοπαρασκευαστη κ οδηγειες χρησεως μηπως τις βρεις.

Νοσηλευτικε 2 φορες ο Κωνσταντίνος??? Πωπω περαστικά σας βρε παιδι μου!

Κ για να σας πω κ τα δικα μου σημερα εβαλα γκαζι αλλα πρόλαβα μονο το μισο σπίτι μειναν τα δωματια των κοριτσιών.

Οι υπόλοιπες τι κανετε? Η μανα μας χαμενη! Φιλακια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Βούλα μου στον αρτοπαρασκευαστη βαζω 750γρ αλεύρι 500ml νερο 1φακελακι μαγια κ λιγο αλατι. Το βαζω στο προγραμμα για απλι ψωμι κ κανει περιπου 4 ωρες. Το ψωμι που βγαζει ειναι 1.5 κιλο. Ρυθμιζω το βαρος κ ποσο ψημενη θελω την κόρα του ψωμιού. Τωρα στον δικο σου δεν ξερω ποιο πρόγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησεις. Οδηγειες δεν εχεις? Αν δεν εχεις γραψε στο γκουγκλ την μαρκα του αρτοπαρασκευαστη κ οδηγειες χρησεως μηπως τις βρεις.

Νοσηλευτικε 2 φορες ο Κωνσταντίνος??? Πωπω περαστικά σας βρε παιδι μου!

Κ για να σας πω κ τα δικα μου σημερα εβαλα γκαζι αλλα πρόλαβα μονο το μισο σπίτι μειναν τα δωματια των κοριτσιών.

Οι υπόλοιπες τι κανετε? Η μανα μας χαμενη! Φιλακια σε ολες!!!

Σ'ευχαριστω πολυ Γιωτακι μου!!!

Το ειχα κανει αυτο με την google αλλα δεν ειχα βγαλει ακρη,βαζω τα υλικα μεσα παταω το προγραμμα που θελω,κανει ενα θορυβο σαν να ξεκιναει να δουλεψει και μετα τιποτα,αλλα θα το ξαναδοκιμασω...

Αστα...εχουμε ταλαιπωρηθει λιγο φετος,μετραω τους μηνες αντιστροφα για να φυγει αυτος ο χειμωνας...σαν τους φανταρους και εγω :tongue:

Εσενα τι κανουν τα κοριτσια σου??Η μικρουλα σου??

Σ'ευχαριστω πολυ Γιωτακι μου!!!

Το ειχα κανει αυτο με την google αλλα δεν ειχα βγαλει ακρη,βαζω τα υλικα μεσα παταω το προγραμμα που θελω,κανει ενα θορυβο σαν να ξεκιναει να δουλεψει και μετα τιποτα,αλλα θα το ξαναδοκιμασω...

Αστα...εχουμε ταλαιπωρηθει λιγο φετος,μετραω τους μηνες αντιστροφα για να φυγει αυτος ο χειμωνας...σαν τους φανταρους και εγω :tongue:

Εσενα τι κανουν τα κοριτσια σου??Η μικρουλα σου??

Μηπως εχει χαλάσει? Παλιά ειχε πάρει δωρο ο αντρας μου στην μανα του εναν κ δεν τον χρησιμοποιησε κ αργοτερα μού τον εδωσε. Στην αρχη δούλεψε μερικες φορες αλλα μετα εκανε αυτό που λες. Μας είπε ο τεχνικός που τον πήγαμε ότι χαλασε από υγρασία στο πατάρι. Δεν αξιζε να τον φτιάξουμε κ πηρα αλλον

Γραφω σε δοσεις..... Λοιπόν τα κοριτσια μου ειναι μια χαρα, ειμαστε σε αποκλεισμό για να μην κόλλησει η μικρη κ γενικα τα παμε πολύ καλα! Σημερα έφερα τον πατερα μου το μεσημέρι που κοιμόταν τα παιδιά κ πήγαμε για καφεδάκι με τον άντρα μου. Αργότερα σιδερωσα κ δυο πλυντήρια. Τωρα η μια ήδη κοιμάται κ η αλλη ετοιμάζεται. Καλο βραδυ κοριτσάκια!

Καλημερα!!!!

Οι μισες τρεχουνε με τα νεα τους μωρακια κ οι αλλες μισες τα εχουμε φορτωσει στον κοκορα!!! Βρωμικο δεν το λες το σπιτι μου αλλα η παρσκινηση που ειχαμε απο εδω εκανε την διαφορα!

Πλεον ομως εχω χρονο να ασχοληθω με εμενα!!! Κ κανω τα στραβα ματια για το σπιτι. Φιλακια πολλα στο ερημο πια καφε μας!!!

Καλημερα! Σημερα ξυπνησαν κ τα δυο στις 7! Η μικρη εφαγε κ ξανακοιμηθηκε, η μεγαλη παλι οχι. Δεν συνηθιζει να ξυπνα τοσο νωρις κ θα εχουμε γκρινιες το μεσημέρι. Εγω παλι εφτιαξα καφε κ εβαλα το κρεας να γινει. Χοιρινό με σελινο σήμερα, το σελινο το εβρασα εχτές το βραδυ. Λοιπον εχτές σηκωθηκα στις 7 κ καθαρισα ολο το σπιτι, χωρις λεπτομέρειες όπως λέει το αγαπημενο μπιλλακι. Στην συνέχεια μετα τα ταισματα-αλλαγματα πηγα λαικη με την μεγαλη κ το απόγευμα πηρα κ τα δυο κ πηγαμε λιγο πιο κατω από το σπίτι που ηταν μαζεμενα παιδακια κ παιζαν. Μου θυμισε παλιες εποχες. Αληθεια εσας βγαινουν στον δρομο να παίξουν? Εγω την παω αλλα δεν την αφηνω μονη της εννοείται! Ο αντρας μου πήγε σούπερ κ μετα παραγγείλαμε πιτσες. Σημερα εχει θεατρο με την μεγαλη κ ο αντρας μου θα κατσει με την μικρη. Θα της δωσει φρουτοκρεμα κ ζητημα αν την εχει ταισει γαλα 4-5 φορες! Τωρα τι θα κάνουν θα δειξει!!! Φιλια πολλά κ καλη Κυριακή

Διαφημίσεις

Καλημερα! Σημερα ξυπνησαν κ τα δυο στις 7! Η μικρη εφαγε κ ξανακοιμηθηκε, η μεγαλη παλι οχι. Δεν συνηθιζει να ξυπνα τοσο νωρις κ θα εχουμε γκρινιες το μεσημέρι. Εγω παλι εφτιαξα καφε κ εβαλα το κρεας να γινει. Χοιρινό με σελινο σήμερα, το σελινο το εβρασα εχτές το βραδυ. Λοιπον εχτές σηκωθηκα στις 7 κ καθαρισα ολο το σπιτι, χωρις λεπτομέρειες όπως λέει το αγαπημενο μπιλλακι. Στην συνέχεια μετα τα ταισματα-αλλαγματα πηγα λαικη με την μεγαλη κ το απόγευμα πηρα κ τα δυο κ πηγαμε λιγο πιο κατω από το σπίτι που ηταν μαζεμενα παιδακια κ παιζαν. Μου θυμισε παλιες εποχες. Αληθεια εσας βγαινουν στον δρομο να παίξουν? Εγω την παω αλλα δεν την αφηνω μονη της εννοείται! Ο αντρας μου πήγε σούπερ κ μετα παραγγείλαμε πιτσες. Σημερα εχει θεατρο με την μεγαλη κ ο αντρας μου θα κατσει με την μικρη. Θα της δωσει φρουτοκρεμα κ ζητημα αν την εχει ταισει γαλα 4-5 φορες! Τωρα τι θα κάνουν θα δειξει!!! Φιλια πολλά κ καλη Κυριακή

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε???

Εμεις καλά,αν και ο Κωνσταντινούλης ειναι λιγο κρυωμενος,ευχομαι να το περασει ελαφρυα...για να δουμε...

Απο θεμα σπιτιου,γινεται...της κακομοιρας...με εχει πιασει και η μεση μου γιατι συνεχεια κανω κατι...σημερα λεω να κανω σιδερο γιατι εχουν μαζευτει τα ασυμαζευτα.....

Γιωτακι ποια παρασταση ειδες με την μικρη σου?Ηταν καλη?Μηπως παρουμε καμια ιδεα...Πηγα και εγω με τον μικρο το Σαββατο.

Φιλια Πολλα σε ολες!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα κοριτσια, τι κάνετε? Εμεις περναμε τις δυσκολοτερες μερες... Εχω κ τα δυο παιδια άρρωστα η μεγαλη με βρογχίτιδα κ η μικρη με βροχιολιτιδα. Υπια μορφη ευτυχως με αγωγη στο σπιτι κ παρακολούθηση για τυχον εισαγωγη στο νοσοκομειο. Μαλλον όμως την γλυτωσαμε, θα δειξει...... Εγω τρελο ξενυχτι εχω να κοιμηθω κανονικα απο την προηγουμενη τεταρτη, ασε το αγχος μού για το μωρο, εντάξει κ για την μεγαλη ανησυχω κ στεναχωριεμαι αλλσ ειναι 4.5χρ κ ολα αντιμετωπίζονται πιο εύκολα. Τεσπα, σας αφηνω κ ελπιζω να ανασυγκρωτιθουμε στο καφε μας γιατι θα μας φανε οι αραχνες στο τελος! Φιλια πολλα!

Γιώτα μου περαστικά σας, γρήγορα καλά εύχομαι, αχ είναι ο χειροτερος καιρός από άποψη ιώσεων, χαμός γίνεται..άντε κανένας μήνας ακόμα να αρχίσουν να τελειώνουν....

εμείς τσικνήσαμε το μεσημέρι εξω και το βράδυ θα πάμε σε κανένα εμπορικό με τα καρναβαλάκια μας να συνεχίσουμε... Αντε καλή τσικνοπέμπτη σε όλες!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γιώτα μου περαστικά σας, γρήγορα καλά εύχομαι, αχ είναι ο χειροτερος καιρός από άποψη ιώσεων, χαμός γίνεται..άντε κανένας μήνας ακόμα να αρχίσουν να τελειώνουν....

εμείς τσικνήσαμε το μεσημέρι εξω και το βράδυ θα πάμε σε κανένα εμπορικό με τα καρναβαλάκια μας να συνεχίσουμε... Αντε καλή τσικνοπέμπτη σε όλες!:D

ευχαριστω μυρτουλα μου! ουφ!!!!!!!!!!! ειμαστε καλυτερα. η μεγαλη τελειως καλα, η μικρη λιγος βηχας εχει μεινει, συνεχιζουμε τα εισπενομενα κ λεω σημερα να κοιμηθω στο κρεβατι μου πλεον....κοιμομουν στο καναπεδακι που εχω στο παιδικο διπλα στην κουνια της....στραβωσα τοσες μερες αλλα χαλαλι της.

το σπιτι μπαχαλο.......:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...