Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μαρία εγω προσωπικά τα βγάζω πέρα - οσο μπορώ πάντα - γιατί εχω μικρό ωράριο στη δουλειά και είναι κ δίπλα στο σπίτι, δεν χάνω χρόνο δηλ σε πηγαινέλα αλλά και γιατί εχω απλοποιήσει πολλά πράγματα και σε μερικά κάνω πως δεν βλέπω και συμβιβάζομαι και λίγο δεν γίνεται αλλιώς πχ εχω αποφασίσει πως ΔΕΝ είναι ανάγκη να αερίζω τα στρωσίδια του ύπνου κάθε μέρα και πως ΔΕΝ μπορώ να πλένω τα παπλώματα κάθε μήνα όπως έκανα παλιότερα και το σφουγγάρισμα μπορώ μόνο μια φορά την εβδομάδα κ αρκετά τέτοια....επίσης θεωρώ ότι με βοηθούν τα εξής τρία: 1. παίρνω τάπερ από μαμά πεθερά 2-3 φορές την εβδομάδα -μεγάλη βοήθεια και χωρίς να τις εχεις μες στο σπίτι - 2. εχω στεγνωτήριο όπως προείπα και το χρησιμοποιώ φουλ - προτιμώ να πληρώνω τη δεη παρά τον ψυχίατρο:tongue::tongue: - ομοίως για το πλυντήριο πιάτων και 3. παιρνω γυναίκα μια φορά το μήνα οπότε δεν κάνω εγω ποτέ πχ τζάμια και βεράντες, αρκεί το μια φορά το μήνα που τα κάνει αυτή...α κ επίσης σημαντικό βοηθάει ο σύζυγος - απαραίτητο όταν εργάζεσαι...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

τρεχάτες μέρες κάτι η νέα δουλειά(η πλήρης αποδόμηση μιας εικόνας που είχα για τον δήμο αλλά τεσπά)κάτι οι ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και χάθηκα πάλι.

Η δουλειά πάει καλά αν και όπως είπα είχα άλλη εικόνα για τον δήμο και μου αποδομήθηκε εντελώς αλλά στην φάση που είναι η χώρα δεν έπρεπε να περιμένω κάτι άλλο.Εχουμε μπει σε πρόγραμμα και το μόνο που δεν μπορώ να συνηθίσω είναι το φαγητό που πρέπει να φτιάχνω από την προηγούμενη αλλά θα το φτιάξω και αυτό.

Δεν έχουμε στολίσει ακόμα το άλλο ΣΚ μιας και παραδοσιακά στολίζουμε του Αγίου Νικολάου και γράφουμε και τα γράμματα του Αγίου εκείνη την ημέρα.Αλλά έχω ξεκινήσει να φτιάχνω γούρια και άλλα πραγματάκια για το παζάρι του σχολείου.

Z-MARIA μην στεναχωριέσαι απλά βάλε ένα πρόγραμμα για τις δουλειές.Φυσικά και όταν δουλέυεις δεν μπορεις να ξεσκονίζεις και να σκουπίζεις καθημερινά αλλά μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να πεις ότι την Δευτέρα πχ θα ξεσκονίσω και θα σκουπίσω,την Τρίτη θα βάλω πλυντήρια και την Τετάρτη θα σιδερώσω κοτ.Εγω έτσι κάνω και τώρα που δουλεύω άλλα και πριν που δεν δούλευα και πάντα βέβαια με βοηθούσε και ο σύζυγος διαφορετικά δεν βγαίνει.Το πρόγραμμα βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είσαι ξεκούραστη στο τέλος της μέρας αλλά τουλάχιστον θα είσαι πιο ήρεμη.Επίσης φρόντισε στο τέλος της μέρας να είναι τα πράγματα στην θέση τους γιατί ακόμα και αν είναι σκονισμένα ή ασκούπιστα και μόνο που θα τα βλέπεις τακτοποιημένα θα σε ηρεμεί.

Εσείς στολίσατε;

Επιστροφή στα παλιά μας....μιας και βγήκα λίγο από τον λήθαργο...

1) Πρωινό για όλους και μαγείρεμα

2) Δίπλωμα ρούχων από βραδινό στεγνωτήριο

3) Πλύσιμο κουρτίνες και άπλωμα

Ακολούθησε καφές με αγαπημένο Billaki!

4) Φάγαμε, έβαλα άπλυτα στο πλυντήριο πιάτων και είδαμε όλοι μαζί ταινία.

5) Καθάρισμα τα τζάμια μέσα-έξω, ξεσκόνισμα κουρτινόξυλα και φώτα και κρέμασμα καθαρών κουρτινών.

6) Κατέβασα κουρτίνα κουζίνας ( θα την πλύνω το βράδυ ) και καθάρισμα παραθύρου.

7) Μαγείρεψα ρύζι για αύριο (με το κοτόπουλο που έμεινε από σήμερα) και γεμιστά για μεθαύριο (αύριο έχω βαρύ πρόγραμμα μετά την δουλειά με τα κορίτσια).

8 ) Καθάρισα και τα 2 μπάνια

9) Σφουγγάρισα.

Δουλειές εχθές, σκούπα και συμμάζεμα όσων ήταν στην μέση έκανε ο άντρας μου.

Τελειώσαμε και την επανάληψη των μαθημάτων και βλέπουμε TOY STORY πριν πάμε για ύπνο.

Καληνύχτα

z-maria, σε καταλαβαίνω...έχω κι εγώ αρρυθμίες, είναι από την πίεση και την κούραση...

Θα κάνεις ότι μπορείς και όποτε μπορείς, δίνοντας προτεραιότητα στα βασικά πράγματα πρώτα απ΄όλα.

Εγώ αν προλαβαίνω μόνο να μαγειρέψω και να διπλώσω π.χ. ρούχα, ε τότε κάνω μόνο αυτό...Μερικές μέρες δεν κάνω καμία δουλειά!

Το προηγούμενο Σ/Κ φύγαμε και δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ....γιατί ήθελα να φύγω εκτός πόλης και να ξεκουραστώ και τις 2 μέρες. Αυτό το Σ/Κ έκανα περισσότερα πράγματα γιατί ήμουν περισσότερο ανανεωμένη. Το άλλο Σ/Κ θέλω να στολίσω για Χριστούγεννα και μέσα στην εβδομάδα θα προσπαθήσω να ψιλοκάνω δουλίτσες για να ασχοληθώ μόνο με τον στολισμό. Μπορεί όμως και να συμβούν διάφορα στην δουλειά μου και να γυρίσω αργά στο σπίτι 2-3 μέρες, ε τότε αυτό θα πάει όσα έχω στο μυαλό μου να κάνω πίσω γιατί απλά δεν θα έχω την δύναμη να τα κάνω.

Μην κάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς και μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλες μαμάδες, εργαζόμενες ή μη εργαζόμενες. Κράτησε το αυτό που σου λέω, είναι σημαντικό.

Διαφημίσεις

Επιστροφή στα παλιά μας....μιας και βγήκα λίγο από τον λήθαργο...

1) Πρωινό για όλους και μαγείρεμα

2) Δίπλωμα ρούχων από βραδινό στεγνωτήριο

3) Πλύσιμο κουρτίνες και άπλωμα

Ακολούθησε καφές με αγαπημένο Billaki!

4) Φάγαμε, έβαλα άπλυτα στο πλυντήριο πιάτων και είδαμε όλοι μαζί ταινία.

5) Καθάρισμα τα τζάμια μέσα-έξω, ξεσκόνισμα κουρτινόξυλα και φώτα και κρέμασμα καθαρών κουρτινών.

6) Κατέβασα κουρτίνα κουζίνας ( θα την πλύνω το βράδυ ) και καθάρισμα παραθύρου.

7) Μαγείρεψα ρύζι για αύριο (με το κοτόπουλο που έμεινε από σήμερα) και γεμιστά για μεθαύριο (αύριο έχω βαρύ πρόγραμμα μετά την δουλειά με τα κορίτσια).

8 ) Καθάρισα και τα 2 μπάνια

9) Σφουγγάρισα.

Δουλειές εχθές, σκούπα και συμμάζεμα όσων ήταν στην μέση έκανε ο άντρας μου.

Τελειώσαμε και την επανάληψη των μαθημάτων και βλέπουμε TOY STORY πριν πάμε για ύπνο.

Καληνύχτα

Μια χαρα φορτσατη σε βρισκω μετα τον καφε( να το ξανακανουμε!!! Ο μικροα με ρωτησε ηδη ποτε θα ξαναδουμε την κορη σου:wink:)

αντε βαζω κ εγω λιστουλα

Πριν τον καφε ειχα βαλει καλη σκουπα κ σφουγγαρισμα (κ ξεσκονισμα το σαλονι) κ σκουπισμα τα μπαλκονια,αφου ειχαμε στολισει Σαββατο βραδυ

Μετα τον καφε εμεις συνεχισαμε για σουβλακια,μετα μια "σταση" απ την μαμα:-( κ μετα σπιτι

εβαλα ενα στεγνωτηριο με λευκα που ειχα αφησει να πλενεται,

σκουπισα κ σφουγγαρισα την σκαλα,

εβαλα πρεσα, κ εβαλα τα ρουχα στις ντουλαπες, για λιιιγο αδειασε η λεκανη με τα ασιδερωτα....:-)

Εβαλα τα πιατα απ το πλυντηριο στην θεση τους,

Διπλωσα τα ρουχα απ το στεγνωτηριο κ εβαλα τα περισοτερα στις ντουλαπες,κ λιγα στην μονιμη λεκανη με τα ασιδερωτα που ποτε δεν αδειαζει:mad:

Ξεσκονισα τα υπνοδωματια

Εκανα ενα γρηγορο περασμα το μπανιο,

Εβαλα μπιφτεκια με ρυζι κμπροκολο να γινονται

Ηρθε η κουμπαρα μου με την βαφτιστηρα κ τον γιο γης να παιξουν με τον δικο μου.

Εφυγαν φαγαμε μπανιαριστηκαμε ετοιμασαμε κ τα αυριανα φαγητομπωλακια μας τους εβαλα για υπνο κ παω κ εγω σε λιγο.

Μου αρεσουν οι παλιες συνηθειες με τια λιστες!!!!

Καληνυχτα κοριτσια!!!!

Μια χαρα φορτσατη σε βρισκω μετα τον καφε( να το ξανακανουμε!!! Ο μικροα με ρωτησε ηδη ποτε θα ξαναδουμε την κορη σου:wink:)

αντε βαζω κ εγω λιστουλα

Πριν τον καφε ειχα βαλει καλη σκουπα κ σφουγγαρισμα (κ ξεσκονισμα το σαλονι) κ σκουπισμα τα μπαλκονια,αφου ειχαμε στολισει Σαββατο βραδυ

Μετα τον καφε εμεις συνεχισαμε για σουβλακια,μετα μια "σταση" απ την μαμα:-( κ μετα σπιτι

εβαλα ενα στεγνωτηριο με λευκα που ειχα αφησει να πλενεται,

σκουπισα κ σφουγγαρισα την σκαλα,

εβαλα πρεσα, κ εβαλα τα ρουχα στις ντουλαπες, για λιιιγο αδειασε η λεκανη με τα ασιδερωτα....:-)

Εβαλα τα πιατα απ το πλυντηριο στην θεση τους,

Διπλωσα τα ρουχα απ το στεγνωτηριο κ εβαλα τα περισοτερα στις ντουλαπες,κ λιγα στην μονιμη λεκανη με τα ασιδερωτα που ποτε δεν αδειαζει:mad:

Ξεσκονισα τα υπνοδωματια

Εκανα ενα γρηγορο περασμα το μπανιο,

Εβαλα μπιφτεκια με ρυζι κμπροκολο να γινονται

Ηρθε η κουμπαρα μου με την βαφτιστηρα κ τον γιο γης να παιξουν με τον δικο μου.

Εφυγαν φαγαμε μπανιαριστηκαμε ετοιμασαμε κ τα αυριανα φαγητομπωλακια μας τους εβαλα για υπνο κ παω κ εγω σε λιγο.

Μου αρεσουν οι παλιες συνηθειες με τια λιστες!!!!

Καληνυχτα κοριτσια!!!!

Ε ναι, χαλάρωση για 2 ωρίτσες και μετά βουρ....Θα το ξανακάνουμε σύντομα οπωσδήποτε!

Καλή εβδομάδα σε όλες μας και καλή δύναμη!!!

Kαλημερα κοριτσιααα!!!

Πότε πεσμενες, πότε ανανεωμενες, ετσι ειναι τα πραγματα! Κουραγιο και παλι κουραγιο, και καλη διαθεση! :cool:

Εγω συμπασχω σχεδον σε ολα τα παραπανω, εκτος απο τη δουλεια που δεν εχω, και βγαζω το καπελο σε οσες εχουν ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!

Τις τελευταιες μερες ομως εχω φορτσαρει, γιατι ξαφνικα μετα απο εναμιση χρονο που ειχαμε ηρεμησει, ξανακολλησαμε ψυλλους :mad::mad::evil::evil: Σημερα στρωνω επιτελους και τα χαλιά. γιατι επιασε κρυο (και πολυ αργησα, ποτέ δεν εχω ξαναστρωσει τοοοσο αργα!!!!)

Εκανα και μια πολυ καλη γενικη στο μπανιο που το ειχε αναγκη, και εκτος απο τα κλασικα λεκανη-νιπτηρα-μπανιερα-πιγκαλ-σφουγγαρισμα, σαπουνισα και τον καδο, τον καθρεφτη, τα ραφακια, τα πλακακια, τον καθρεφτη, την πορτα, δεν αφησα και τιποτα χαχαχα! Τα παιδια μπαιναν μεσα μετα και μου λεγαν "ωωω μαμα, ειναι τοσο λαμπερα" :mrgreen::mrgreen:

Σημερα τους υποσχεθηκα να φτιαξουμε και αντιστροφη μετρηση χριστουγεννων, λογω ψυλλων δεν προλαβα νωριτερα, αλλα το περιμενουν πως και πως γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα κανουμε κατι τετοιο! (Καλο μηνα κιολας ! :D )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέρα κορίτσια! Μας ταλαιπώρησε μια γαστρεντερίτιδα χθες, εμένα και τη μικρή, αλλά σήμερα είμαστε καλά. Το καλό της όλης υπόθεσης, σήμερα κάθισα δεύτερη μέρα σπίτι και δεν πήγα στη δουλειά (πάρτυ!! :mrgreen:)

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Καλημέρα κορίτσια! Μας ταλαιπώρησε μια γαστρεντερίτιδα χθες, εμένα και τη μικρή, αλλά σήμερα είμαστε καλά. Το καλό της όλης υπόθεσης, σήμερα κάθισα δεύτερη μέρα σπίτι και δεν πήγα στη δουλειά (πάρτυ!! :mrgreen:)

Περαστικά, εύχομαι να είναι ήδη καλύτερα.

Διαφημίσεις

καλημέρα!να αναφέρω στις εξαφανισμένες νοικοκυρές ότι τέλειωσα με τι μίνι (πολύ μίνι όμως:tongue: !!) χριστουγεννιάτικη γενική μου.. δηλαδή γενική δεν την λες, έκανα απλώς κάποιες δουλίτσες που δεν τις κάνω σε εβδομαδιαία βάση..πχ καθάρισα εσωτερικές πόρτες κ κάσες, ξεσκόνισα καλά όλα τα σημεία και τα ψηλά πάνω από ντουλάπες - ντουλάπια, έπλυνα κ ξαναέστρωσα όλα τα υφάσματα της σαλοκουζίνας, έπλυνα όλες τις παπλωματοθήκες μας, καθάρισα τα ντουλάπια της κουζίνας εσωτερικά και το ψυγείο

αυτά κ πολλά είναι για το χρόνο και τις υποχρεώσεις μου κ του χρόνου!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Χρόνια Πολλά!!!!Χρόνια Ευτυχισμένα!!!!

Μπήκα να ευχηθώ!

Πως τα περνάτε?Εμείς όμορφα,με πολύ παιχνίδι,πολλές βολτούλες,όμορφες στιγμές,πολύ φαγάκι αλλά και πολλές πολλές...ιώσεις...

Φιλιά Πολλά σε όλες!!!

Υ.Σ:Για ελάτε όλες γρήγορα να γεμίσουμε την σελίδα μας με ευχές!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

πωπω τι ερημιες ειναι αυτες ? ειμαι η 1η που γραφω για το 2016 !!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΤΥΧΗ Κ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε ολα τα αρρωστουλικα παιδακια κ οχι μονο.... μας εχουν τσακισει οι ιωσεις καλη μας αναρρωση.

φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...