Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια και απο μενα!

Πως πανε τα πραγματα κοριτσια μου?

Χαιρομαι Νασια και Mybilly για τα ευχαριστα σχετικα με τις δουλειες σας!

Δημητρα ευχομαι τα καλυτερα οσον αφορα τον μπαμπα σου!

ravt και Bουλα ειδα τα μπλογκ σας, τι ομορφα! :) Μου αρεσαν πολυ οι ιδεες για παιχνιδια, τρελαινομαι για τετοια! Αυτο με το σουρωτηρι εγω τους το εκανα με ενα πακετο οδοντογλυφιδες που τις εριχναν μια μια απο τις τρυπουλες μεσα! Και αυτο με τα κομμενα καλαμακια το εχω κανει με ενα κομματι λεπτης κορδελας, σαν κορδονι δηλαδη, και με πολυχρωμα καλαμακια ειναι τελειο το αποτελεσμα! Θα δοκιμασουμε και τα δικα σου σιγουρα!!!

Η μανα μας εξαφανιστηκε και παλι?? :confused::cry::cry:

Εγω απο δουλειες που ελεγα, κατι εκανα, δηλαδη οχι εντελως μονη μου, εφερα και την μαμα μου εδω καμια δεκαρια μερες και συμμαζεψαμε καπως τα ασυμμαζευτα! Πλυθηκαν και τα τελευταια χαλιά αλλά δεν εχω στρωσει ακομη :oops: Τακτοποιησα τις ντουλαπες με τα χειμωνιατικα επιτελους, εβγαλα στην ακρη ρουχαλακια για δοσιμο, των παιδιων ιδιως, αλλα τα καλοκαιρινα ΑΚΟΜΑ δεν τα εβαλα στη θεση τους, που θα μου παει..... :rolleyes:

Ηρθε και μια γνωστη μας και μας βοηθησε με τα μπουρια της σομπας που ηθελαν οπωσδηποτε τιναγμα φετος, οποτε παει κι αυτο, τακτοποιησαμε και λιγακι την αποθηκη που ηταν χαος και εγινε χωρος να μπουν μεσα τα ξυλα, αλλα δυστυχως δεν εκατσα να κανουμε εκκαθαριση, αλλη φορα (μη με ρωτησετε ποια φορα :tongue: ).

Τωρα περιμενω να αξιωθει ο αντρουλης μου να φτιαξει το αλυσοπριονο ωστε να κοπουν τα ξυλα και να τα βαλουμε μεσα, ξερω τελευταια στιγμη ολα θα μου πειτε , αλλά εγω τα λεγα και τα ξαναλεγα, εκεινος δε μ' ακουει...:mad:

Κατα τα αλλα, οπως τα ξερετε πανω-κατω...

Καλη συνεχεια σε ολες! Φιλιά!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!

κορίτσια (Δήμητρα , Νάσια, Billy) μπράβο για τις δουλίτσες σας που είτε ξεκινάνε είτε τακτοποιούνται!

να ρωτήσω: θα κάνετε δουλειές, σαν γενική ας πούμε, για Χριστούγεννα?Εγω το σκέφτομαι να κάνω κάποιες μόνο επιπλέον από τις εβδομαδιαίες πχ ξεσκονίσματα πολλά κ καλά:tongue: και σε ψηλά μέρη, πλύσιμο τα διάφορα υφάσματα του σαλονιού και λίγο τα ντουλάπια της κουζίνας....μάλλον δεν εχω το χρόνο να κάνω παραπάνω σ αυτή τη φάση....φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κι από εμένα.

Αυτή την εβδομάδα είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση....συμβαίνουν διάφορα πράγματα οικογενειακά και εργασιακά που δεν μπορώ να διαχειριστώ.

Δεν συζητάω καν για δουλειές ούτε και θέλω να κάνω δουλειές, το σπίτι μου είναι βομβαρδισμένο....και δυστυχώς έφτασα στο σημείο να μην θέλω καν να διανοηθώ να βλέπω και τα Χριστουγεννιάτικα πράγματα στην μέση.

καλημέρα!

Αφροδίτη δεν μιλάς με κανέναν έμπιστο φίλο μήπως σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις και να τα δεις αλλιώς ή με λύσεις?σε μένα συνήθως πιάνει....περαστικά θέματα να ναι εύχομαι

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημέρα!

Αφροδίτη δεν μιλάς με κανέναν έμπιστο φίλο μήπως σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις και να τα δεις αλλιώς ή με λύσεις?σε μένα συνήθως πιάνει....περαστικά θέματα να ναι εύχομαι

Το ξέρω, το κάνω κι εγώ αλλά τώρα δεν θέλω να μπλέξω την κολλητή μου επειδή είναι και η ίδια σε πολύ ευαίσθητη φάση και πρέπει να ακούει μόνο χαρούμενα πράγματα!!!

Τις προάλλες έπιασα κουβέντα με μια άγνωστη στο μετρό, γυρνάγαμε βράδυ και οι 2 από την δουλειά και καταλήξαμε να κλαίμε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: και να λέμε τον πόνο μας.....

Ευχαριστώ γλυκιά μου!!! Έχω πιεστεί πολύ σωματικά και ψυχολογικά και έχω κλατάρει τελείως.

Σας φιλώ.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Μήνες και μήνες (τουλάχιστον) έχω να μπω στο site! Τα κορίτσια μου μεγάλωσαν, 4μιση και 2μιση χρονών, έχω μετακομίσει και πρόσφατα και δεν την παλεύω. Το πρωί δουλειά, το μεσημέρι κυνηγάω τις μικρές και οι κούτες, όσες δεν έχω ανοίξει ακόμα, τις κοιτάζω και με κοιτάνε. Όσο για τις καθημερινές δουλειές, μονίμως τις κυνηγάω και μονίμως δεν τις προλαβαίνω...

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Γεια σας κορίτσια!! Μήνες και μήνες (τουλάχιστον) έχω να μπω στο site! Τα κορίτσια μου μεγάλωσαν, 4μιση και 2μιση χρονών, έχω μετακομίσει και πρόσφατα και δεν την παλεύω. Το πρωί δουλειά, το μεσημέρι κυνηγάω τις μικρές και οι κούτες, όσες δεν έχω ανοίξει ακόμα, τις κοιτάζω και με κοιτάνε. Όσο για τις καθημερινές δουλειές, μονίμως τις κυνηγάω και μονίμως δεν τις προλαβαίνω...

Δεν είσαι η μόνη...θα το κάνεις όποτε μπορέσεις εσύ. Η πίεση και η έλλειψη χρόνου μόνο περισσότερο εκνευρισμό και άγχος θα σου φέρουν. Σου μιλάει μια μαμά που δουλεύει γύρω στις 50 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο.

Την Πέμπτη κάποια ψυχή μου έδωσε μια καλή συμβουλή!!!

Να μην σηκώνεις μεγαλύτερο φορτίο από αυτό που αντέχεις.....

φιλιά!

Δεν είσαι η μόνη...θα το κάνεις όποτε μπορέσεις εσύ. Η πίεση και η έλλειψη χρόνου μόνο περισσότερο εκνευρισμό και άγχος θα σου φέρουν. Σου μιλάει μια μαμά που δουλεύει γύρω στις 50 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο.

φιλιά!

και ομως το σηκωνουμε.......

κ εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου..... δεν προλαβαινω να κανω τιποτα, οι δουλειες με καβαλανε, τα ασιδερωτα οσο κ αν σιδερωσω η στοιβα δεν πεφτει,τα απλυτα φυσκα, τα τζαμια πατζουρια μπαλκονι χαλια κ παει λεγοντας. ειμαι μονιμως κουρασμενη....

παντως εχτες φτιαξαμε (αλλα δεν το τελειωσαμε) το ημερολογιο αντιστροφης μετρισης χριστουγεννων. ετσι για ξεκαρφωμα......

σας φιλω

καλησπέρα!

Γιώτα μου - και άλλα κορίτσια με μικρά παιδάκια- σας το χω ξαναπεί κ το ξαναλέω γιατί εμένα μ έσωσε....ΜΗΝ παιδεύεστε με το σίδερο...πάρτε στεγνωτήριο και στεγνώστε τα ρούχα σας στο κατάλληλο πρόγραμμα. Όταν βγουν τα ρούχα και αποστειρωμένα θα είναι - για τα μπεμπέ- και αν τα διπλώσεις αμέσως ΔΕΝ χρειάζονται σίδερο, κατευθείαν ντουλάπα...εμένα αυτό μ έσωσε απ το τρελοκομείο:tongue::tongue:δεν σιδερώνω παρά ελάχιστα δικά μου κ του συζύγου, ασε που γλιτώνεις το άπλωμα, μάζεμα

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ω ναι Μυρτούλα! Εγώ πήρα αναγκαστικά όταν ήρθαμε εδώ καθώς εδώ απλά ΔΕΝ στεγνώνουν τα ρούχα αλλά είναι τέτοια η ευκολία του που μετά πόνου και θλίψης δεν το χρησιμοποιώ το καλοκαίρι. Γλιτώνω άπειρο σίδερο! Χθες έβαλα 4 πλυντήρια. Απ τα 4 αυτά πλυντήρια, δεν έβαλα στο στεγνωτήριο κάλτσες, σουτιέν και 2 ρούχα των παιδιών. Αν εξαιρέσω δηλαδή τα σουτιέν και τις κάλτσες που δεν θέλουν σίδερο, σιδέρωσα ένα παντελονάκι, 1 φορεματάκι, 1 πόλο μπλουζάκι του συζύγου, 1 σελτεδάκι και 1 σετ σεντόνια με τις μαξιλαροθήκες τους που είναι τα μόνα που και βάζω στο στεγνωτήριο και τα σιδερώνω. Καλύτερα δεν γίνεται. Ήταν είναι και θα είναι η καλύτερη αγορά μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ω ναι Μυρτούλα! Εγώ πήρα αναγκαστικά όταν ήρθαμε εδώ καθώς εδώ απλά ΔΕΝ στεγνώνουν τα ρούχα αλλά είναι τέτοια η ευκολία του που μετά πόνου και θλίψης δεν το χρησιμοποιώ το καλοκαίρι. Γλιτώνω άπειρο σίδερο! Χθες έβαλα 4 πλυντήρια. Απ τα 4 αυτά πλυντήρια, δεν έβαλα στο στεγνωτήριο κάλτσες, σουτιέν και 2 ρούχα των παιδιών. Αν εξαιρέσω δηλαδή τα σουτιέν και τις κάλτσες που δεν θέλουν σίδερο, σιδέρωσα ένα παντελονάκι, 1 φορεματάκι, 1 πόλο μπλουζάκι του συζύγου, 1 σελτεδάκι και 1 σετ σεντόνια με τις μαξιλαροθήκες τους που είναι τα μόνα που και βάζω στο στεγνωτήριο και τα σιδερώνω. Καλύτερα δεν γίνεται. Ήταν είναι και θα είναι η καλύτερη αγορά μου!

ravt εγω δεν το αποχωρίζομαι ΟΥΤΕ το καλοκαίρι!!κ μένα η καλύτερη αγορά μακράν!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σήμερα το πρωί αποφασίσαμε να κάνουμε μια ομαδική προσπάθεια και έτσι καθαρίσαμε πολύ καλά το παιδικό δωμάτιο και το σαλόνι/κουζίνα. Με ψώνια, δραστηριότητες κτλ δεν καταφέραμε και δεν ήθελα καν να κατεβάσω τα Χριστουγεννιάτικα.

Η μικρή μου πήγε το απόγευμα και είναι ακόμη σε μια φίλη της όπου 6-7 κοριτσάκια στολίζουν μόνα τους το δέντρο......Γενναία αυτή η μαμά!

Η μεγάλη μου κάλεσε από εχθές τους φίλους της για βραδιά σινεμά στο σπίτι μας, βλέπουν την ταινία ''Τα μυαλά που κουβαλάς'' και την βλέπουμε κι εμείς μαζί τους :). Τους έφτιαξα ποπ κορν και hot dog.

Δεν το βλέπω να στολίζω το Σ/Κ γιατί δεν θέλω να ζοριστώ, αν δεν έχω ήδη τακτοποιήσει το σπίτι όπως θέλω εγώ...

Καλό Σαββατόβραδο!

κ εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου..... δεν προλαβαινω να κανω τιποτα, οι δουλειες με καβαλανε, τα ασιδερωτα οσο κ αν σιδερωσω η στοιβα δεν πεφτει,τα απλυτα φυσκα, τα τζαμια πατζουρια μπαλκονι χαλια κ παει λεγοντας. ειμαι μονιμως κουρασμενη....

Εγώ σε αυτή την κατάσταση βρίσκομαι μόνιμα....

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

φιλιά!

Όπως το λες. Άγχος. Αυτή η λέξη, και θα έλεγα προσδιορισμένη και με τη λέξη "καταπιεσμένο" περιγράφει την ψυχολογική μου κατάσταση εδώ και ενάμιση χρόνο, από τότε που έπιασα δουλειά έχοντας δυο μικρά παιδιά. Αφού να φανταστείς έχουν αρχίσει και ψυχοσωματικά συμπτώματα. Μια η καρδιά μου κάνει εκτακτες συστολές, ξέρεις, αυτό που ξαφνικά τη νιωθεις να χτυπάει ένα δυο χτύπους πιο δυνατά, μια νιώθω κάτι σα δύσπνοια στα ξαφνικά στα καλά των καθουμένων, σα να μην μπορώ να αναπνεύσω βαθιά σαν να μου λειπει αέρασ, κ.α. Αυτό με τη δύσπνοια το είχα ξαναπάθει τον πρώτο χρόνο του γάμου μου, που δεν είχα ακόμα παιδιά, πάλι δεν προλάβαινα να τα βγάλω περα με τις δουλειες στο σπίτι (καθότι από το πατρικό μου ήμουν μαλλον ελαφρώς καλομαθημένη :rolleyes:) και επειδή μου συνέβαινε πιο συχνά απ ό,τι συνήθως είχα αγχωθει μήπως είχα κάτι, και είχα πάει σε πνευμονολόγο και μου είπε ότι είναι από το άγχος και να μη δίνω σημασία (αφού με εξέτασε κτλ) και από τότε μου κόπηκε μαχαίρι μέχρι ένα δυο μήνες αφοτου έπιασα δουλειά έχοντας δυο μικρά παιδιά. Για την καρδιά έκανα τρίπλεξ και είναι εντάξει, οπότε όλα αυτά είναι από τη συνεχή ένταση να προλάβω τις δουλειές και τα παιδιά και όλα και από την αδυναμία να τα καταφέρω. Σκάω μέσα μου, γιατί μπορεί να έχω να σφουγγαρίσω το σπίτι ή να καθαρίσω την τουλέτα μια βδομάδα, ενω κατά τη γνώμη θα έπρεπε τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα, σκάω γιατί κάθε βράδυ με παίρνει ο ύπνος θηλάζοντας τη μικρή, η οποία δε λέει να αποθηλασει, και έχω αφήσει μια κουζίνα μπάχαλο την οποια μου την καθαρίζει η πεθερά μου το πρωί, και ντρέπομαι για αυτό, γιατί γίνεται συστηματικά, σκάω γιατί και ο άντρας μου , ο οποίος σπανίως σηκώνει το δαχτυλάκι του να με βοηθήσει με τις δουλειές, (και πάλι καλά που είναι η πεθερά μου δίπλα μου και βάζει ένα χεράκι, αλλά δε νιωθω καλά που σηκώνει εκείνη το βάρος και δε θέλω να σκέφτομαι τι θα σκεφτεται για μένα και δεν το λέει ) όλο με κατηγορεί για τσαπατσουλιά και έλλειψη οργάνωσησ (που αυτά τα δυο δεν τα στερούμαι, δεν μπορώ να το αρνηθώ, εννοω την τσαπατσουλιά και την έλλειψη οργάνωσης) αλλά αυτή είμαι με τα καλά και τα στραβά μου και ξέρω ότι πρέπει να τα διορθώσω αλλά δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Και ακόμα και όταν κάθομαι λίγο να κάνω κάτι ευχάριστο για μένα, γιατί έχω ένα χόμπυ τα τελευταία δύο χρόνια, το πλέξιμο με το βελονάκι, με το οποίο δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ, αλλά όσο μπορώ, ακόμα και τότε νιωθω ενοχές ότι έχω αφήσει κάποια δουλειά που πρέπει να κάνω και κάθομαι και πλέκω. Έχω ξεχάσει τι θα πει ηρεμία.... Εσεις πώς τα βγάζετε πέρα;

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...