Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα,

στρώσαμε το Σ/Κ μετά κόπων και βασάνων, μόνο το σαλόνι και τον διάδρομο.

Τα υπόλοιπα δωμάτια το άλλο Σ/Κ.

Εγώ από την Κυριακή άρχισα να έχω πονόλαιμο, εχθές ξύπνησα με λίγο μπούκωμα και γύρισα σπίτι από την δουλειά με μάτια και μύτη να τρέχουν σαν νερό.

Σήμερα πήγα σε γιατρό και πήρα μια αναρρωτική άδεια για λίγες μέρες, δουλειές γιοκ.

Θυμίζω πως την Κυριακή άλλαξε το ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ.

Σε ισχύ τέθηκε από την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Όπως ενημέρωσε η ΔΕΗ, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών οι μειωμένες χρεώσεις θα ισχύουν στα διαστήματα 15:00-17:00 και 02:00-08:00.

Για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών το τμηματικό ωράριο είναι 15:30-17:30 και 02:00-08:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα ΔΕΗ της περιοχής τους, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ, (http://www.dei.com.gr) και της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, (http://www.deddie.gr/).

Σας φιλώ!

Όσο πάμε και εξαφανιζόμαστε αντί να μαζευόμαστε...

Επί του θέματος, έχω από μέρες ολοκληρώσει την "γενική" (δεν έχω πλύνει όλες τις κουρτίνες) και έχω στρώσει το σπίτι καθώς εδώ έχουμε ήδη πολύ κρύο.

Το σημαντικό είναι ότι συνέφερα επιτέλους το σπίτι καθώς η κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει με στεναχωρούσε τρομερά και μένει ο εφιάλτης, το υπόγειο που μπορεί να πέρασε 3 πλημμύρες μέσα σε 2 μήνες και μπορεί να ασχοληθήκαμε με αυτό επί πολλές ώρες αλλά έγινε ακόμα πιο ακατάστατο καθώς μέλημά μας ήταν να σώσουμε ότι σώζεται και όχι να τακτοποιήσουμε.

Αναμένω το ΣΚ τους γονείς μου με δώρα φέροντες, ραφιέρες για το υπόγειο ώστε να μαζευτούν όλα επάνω και να πάψω να πετάω σε ανάλογες καταστροφές, να τα τακτοποιήσω ώστε να μείνουν αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε και να τα βρίσκω όταν τα θέλω.

Αυτή είναι μια δουλειά που αν όλα πάνε καλά θα γίνει την επόμενη εβδομάδα για να επωφεληθώ την παρουσία 3 ενηλίκων για 2 παιδιά!

Κάναμε και τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα και θέλουμε να ελπίζουμε σε ήρεμο χειμώνα αν και ο τρόμος και η στεναχώρια δεν θα φύγει εύκολα...

Οι καιρικές συνθήκες έχουν αλλάξει σε τρομακτικό σημείο.

Παράλληλα με τα του σπιτιού και τα των παιδιών, προσπαθώ πάντα να κάνω πράγματα επιπλέον για να ξεφεύγω με την όποια δημιουργικότητα μπορεί να έχω.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν τα παιδικά δωμάτια (για την ακρίβεια θα ολοκληρωθούν με την τοποθέτηση της αυτοκόλλητης παράστασης του μικρού σήμερα-αύριο), έφτιαξα πινακάκια για τις πόρτες τους που επί μήνες ήθελα να καταφέρω!

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/11/diy.html

καθώς επίσης και μια μολυβοθήκη για το γραφείο της μεγάλης μου

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/10/diy.html

Πως σας φαίνονται;

Καλημέρα σε όλες και εύχομαι να είστε καλά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

ravt καλή συνέχεια στο υπόγειο και καλό κουράγιο.

Είναι πανέμορφες οι κατασκευές σου!

Εγώ και σήμερα παραμένω σπίτι, αύριο θα πάω για δουλειά. Έβγαλα έρπη αργά εχθές το βράδυ και επειδή δεν έβαλα αμέσως φάρμακο έχει μεγαλώσει λιγάκι.

Σήμερα που είμαι κάπως καλύτερα λέω να μαζέψω λίγο τον χαμό στο σπίτι.....

Καλησπέρα κορίτσια,

πάνω που είπαμε να μαζευτούμε άντε πάλι χαθήκαμε και εγώ μαζί.Αλλά τί να κάνεις ο καιρός άλλαξε απότομα και έτσι η γενική έγινε νωρίτερα.Ευτυχώς είχα κάνει μια μίνι γενική τον Σεπτέμβρη και έτσι τα πράγματα ήταν πιο εύκολα τώρα και φυσικά πιο γρήγορα.Το σπίτι στρώθηκε και .......ο καιρός ζεστάθηκε τόσο που φαίνονται παράταιρα τα χαλιά αλλά λένε ότι από Κυριακή ξαναχαλάει οπότε ελπίζω σιγά σιγά να μπούμε σε κλίμα χειμώνα όχι ότι με χάλαγε η καλοκαιρία γιατί ούτε ηλιακό ανάβαμε ούτε θέρμανση ούτε τίποτα.

Θέρμανση είπα και ..... εσείς με τί θα ζεσταθείτε φέτος γιατί εμάς κεντρική θέρμανση δεν παίζει οπότε μάλλον με το τζάκι και με τον θερμοπομπό θα ζεσταθούμε φέτος χάλιαααααααααααααααααα.

Σας έχω νέα.Με πήραν στα πεντάμηνα και έτσι μετά από δύό χρόνια άνεργη επιτέλους έχω πάλι δουλειά δηλαδή από την Παρασκευή θα έχω (πρώτη μέρα στην δουλειά).Η αλήθεια είναι ότι λίγο στεναχωριέμαι γιατί δεν θα είμαι συνέχεια κοντά στα μικρά αλλά δεν γινόταν διαφορετικά τα οικονομικά χάλια οπότε ήταν αναγκαία η δουλειά όσο και να μην μου πολυαρέσει.Έπεσε και την καλύτερη εποχή έτσι θα κάνουμε και Χριστούγεννα αλλά και Πάσχα λίγο πιο άνετα ελπίζω τουλάχιστον γιατί με τα οικονομικά ποτέ δεν μπορεί να ξέρεις.

Αυτά για τώρα.Σας γλυκοφιλώ και ελπίζω να ξαναμπώ σύντομα να σας πώ τα νέα μου......

Διαφημίσεις

Πολύ καλά νέα Νάσια, μπράβο!!! (Που έχουμε φτάσει σαν χώρα;;;;:confused::confused::confused::mad::mad::mad::mad: :(:(:(:( ) Να δίνουμε συγχαρητήρια για 5μηνα προγράμματα που τα περιμένουν οι άνθρωποι πως και πως.....

Καλή αρχή αύριο και καλές γιορτές!

Καλημέρα κοριτσια, τι κανετε? Εγω εχω χασει την μπαλα.... Ειχα παλι την μεγάλη αρρωστη, τωρα ειναι καλα, αυτη την φορα δεν ξενητευτηκε το μωρο, εβαζα γαντια μασκα κ ρομπα για να μην το κολλησουμε. Το σπιτι ειναι στα χαλια του, το σιδερο στο ταβάνι κ τα νευρα μου κροσια.......

Ελπιζω να ανακαμψω γρηγορα....

Σας φιλω

Γεια σας κι από εμένα.

Δεν έχω να γράψω και πολλά για νοικοκυρέματα, Υοtou μια από τα ίδια με τα ασιδέρωτα και το χάλια σπίτι....

Αυτή την εβδομάδα είχα πολύ δουλειά και θα πάω και αύριο για κάποιες ώρες.....Αύριο το απόγευμα θέλω να πάω βολτίτσα με τα κορίτσια, δεν θέλω να κάνω δουλειές αλλά όλο και κάτι θα πρέπει να κάνω γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε ρούχα να βάλουμε...:tongue::tongue::tongue:

Το πρωί θα μαγειρέψω χυλοπίτες με κιμά, μετά την δουλειά θα πάμε όλοι μαζί σούπερ μάρκετ και μετά θα αυτοσχεδιάσω.

Την Κυριακή την φαντάζομαι ξαπλωμένη στον καναπέ με ταινιούλες και καφεδάκι....Το απόγευμα της Κυριακής έχουν και οι δυο κόρες μου από ένα πάρτι και ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να κάτσω μόνο να τις πάρω, οπότε θα εκμεταλλευτώ τον ελεύθερο χρόνο να πάω για καφέ με τον αγαπημένο μου τα δυο μας!

Γενικά η διάθεση μου είναι αρκετά πεσμένη, ανυπομονώ για τα Χριστούγεννα.

Καλό βράδυ.

καλησπέρα!

Νάσια καλή αρχή!

Γιώτα περαστικά στο κορίτσι σου

Αφροδίτη καλή ξεκούραση!

και γω έτρεχα όλη την εβδομάδα με διάφορα, νομίζω ότι ολοκλήρωσα αν κ επί τροχάδην την εβδομαδιαία μου καθαριότητα, τώρα όμως είμαστε για ΣΚ στη θάλασσα, εχει μια ηρεμία μοναδική!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

γεια σας μετα απο πολυ καιρο ,καλες μου φιλες!

εμεις ,για πρωτη φορα , ειμαστε στο πολυ τρεξιμο....

δουλευω 5μηνα και ειμαι ψιλοαυστηρα...ευτυχως μαθαμε σημερα οτι δικαιουμαστε αδειες.....ιουφι!

μαγειρευω απογευμα ,διαβαζω τα παιδια, σιδερωνω κτλ...

τα παιρνω απο το σχολειο 3.30.....

απογευμα 3 φορες παει η μικρη μου ταεκβοντο....

προσπαθω να διαβασω για μεταπτυχιακο καθε απογευμα.....

εχω να παραδοσω ερασιες στις1/12 και στις 8/12......δυσκολευομαι αρκετα...

και σαν να μην εφταναν αυτα, κυριακη φυγαμε αρον-αρον στις 7 απο θεσσαλονικη γιατι ο συζυγος επρεπε να παει να δουλεψει κυριακη-----το εμαθε Σαββατο απογευμα--- για ενα εργο που θα περνουσε ελεγχος,............

δεν ξερω πώς να καλμαρω λιγο....

τα ρουχα ξεχειλιζουν,

φαγητο κανω στις 11 μερικες φορες , και το πρωι ξυπναω με δυσκολια στις 6.30.............

υγ: o μπαμπας ξεκινησε παλι πιο βαριες χμθ......αυτο τα επισκιαζει ολα, καθε σκεψη .........

μου λειψατε....

φιλια

χαιρομαι που διαβαζω τα νεα σας...........

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

γεια σας μετα απο πολυ καιρο ,καλες μου φιλες!

εμεις ,για πρωτη φορα , ειμαστε στο πολυ τρεξιμο....

δουλευω 5μηνα και ειμαι ψιλοαυστηρα...ευτυχως μαθαμε σημερα οτι δικαιουμαστε αδειες.....ιουφι!

δεν ξερω πώς να καλμαρω λιγο....

τα ρουχα ξεχειλιζουν,

φαγητο κανω στις 11 μερικες φορες , και το πρωι ξυπναω με δυσκολια στις 6.30.............

υγ: o μπαμπας ξεκινησε παλι πιο βαριες χμθ......αυτο τα επισκιαζει ολα, καθε σκεψη .........

μου λειψατε....

φιλια

χαιρομαι που διαβαζω τα νεα σας...........

Σε καταλαβαίνω απόλυτα για την έλλειψη χρόνου, είναι πολύ δύσκολο το ξέρω!!!

Για τον μπαμπά σου εύχομαι μια ακόμη φορά περαστικά και να ξεπεράσει γρήγορα αυτή την περιπέτεια....Δεν έχω άλλα λόγια.

Φιλιά.

καλημερα σε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να πρωτοπω κ τι να πρωτογραψω!!!!!

διαβασα πολυ λιγα κ συγκινουμαι βρε γιατι εχει διπλασιαστει ο bebe πλυθησμος πολυ χαιρομαι για τα μπεμπακια σας κ ααααν καταλαβα καλα ειναι η Χρυσα μας εγκυος?? ΜΠΡΑΒΟ με το καλο θα τα πουμε πριβε διπλα εμεις ΧΡΥΣΑ,

Αν κ δεν μπαινω πια, να ξερετε οτι σας εχω ολες στον νου μου, ευτυχως με πολλα κοριτσακια τα λεμε κ τις βλεπω στο φεις.

Εμεις ειμαστε καλα συμβαινουν φυσικα διαφορα καλα κ οχι αλλα δεν πτοουμαστε η ζωη συνεχιζεται... κ κυλαει ομαλα. Εχω περισοτερο ελευθερο χρονο τωρα υπο την απειλη της παραιτησης μου, επιτελους μου αλλαξε το ωραριο κ δουλευω μονο πρωινα!!! ετσι αντι 22.30 που γυρνουσα σπιτι,τωρα ειμαι πισω στις 15.00!!!!! ονειρο ζω λεμε!

δεν ξερω αν θα μπαινω πιο συχνα αλλα θα το προσπαθησω να συντονιστω λιγο με τα νεα σας μου λειψατε βρεεεεεε!!!!!!!

φιλια σε ολες.

ειδικα στην yotou (που δεν την βλεπω διπλα) κ στα κοριτσακια της!!!

υγ yori μου τα ειπαμε κ διπλα αλλα θα σου πω οσο κ αν τωρα δεν μπορεις να το δεις ετσι οτι αυτο που ζειτε με τον μπαμπα ειναι ενα μαθημα ζωης. φροντισε να κρατησεις σφιχτα τις αναμνησεις κ οταν τελειωσει ολη αυτη η μπορα με καλη εξελιξη ευχομαι, κ οταν καταλαγιασει ο πονος ολης αυτης της δυσκολης διαδρομης,θα δεις ποσα θετικα θα σου αφησει δυναμη κ αισιοδοξια τιποτα δεν θα το βλεπεις ιδιο πια.

βροχερές καλημέρες σε όλες.

ιδανική μέρα για να μην πλύνεις ρούχα, να μην απλώσεις, να μην πλύνεις μπαλκόνι κλπ κλπ.

δουλειές εντός του σπιτιού μόνο.

κορίτσια τι εννοείται ότι τα λέτε δίπλα;που ακριβώς; στο fb;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...