Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? Εγω μολις τελειωσα φασινα. Ναι βραδιάτικα..... Αφού συμμαζεψα, περασα ολο το σαλονι, τα παντα ομως κ την κουζινα με ντετολ, αερισα μαξιλαρια του καναπε κ αλλαξα ριχταρια κ σκουπισα. Αυριο θα σφουγγαρισω με χλωρίνη, θα κανω το μπανιο κ θα αλλαξω σεντονια. Το απογευματακι επιτελους θα ξαναμαζευτουμε στο σπιτι μας ολοι μαζι. Ελπιζω να εξολοθρευσα ολα τα μικρόβια! Με μασκα κ με προσοχη θα ταιζω την μπεμπα κ θα την αλλάζω κ θα παραμενει στο δωματιο της μεχρι την Κυριακή. Απο δευτερα πιστευω οτι θα γυρισουμε στους κανονικους μας ρυθμους. Το ασχημο ειναι οτι χανω την βάπτιση της νονας της μπεμπας βαπτιζει το αγορακι της κ θα παει μονο ο αντρας μου, ισως παρει κ την μεγαλη.δεν βαζω τα δυο παιδιά στο αμαξι. Ειναι μικρός κ κλειστος χωρος κ φοβαμαι μην εχει μεινει τίποτα στην μεγαλη κ μου κολλησει την μικρη. Οποτε εγω μενω πισω με την μπεμπα...

Αυτα προς το παρον, σας φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Αν και είμαι τελείως χάλια από κούραση, συνεχόμενους πονοκεφάλους και την μηνιαία αδιαθεσία.....σηκώθηκα πρωί πρωί και τους έψησα τυρόπιτα για κολατσιό.

Την είχα φτιάξει από εχθές εννοείται....με φύλλο της μαμάς μου (δεν ξέρω ακόμη ν' ανοίγω μόνη μου).

Είχα βάλει και ένα βραδινό πλυντήριο το οποίο βαρέθηκα ν' απλώσω και το έχωσα στο στεγνωτήριο το πρωί :rolleyes::rolleyes:. Άδειασα το πλυντήριο πιάτων, το μισογέμισα με τα ήδη άπλυτα και ετοίμασα τα ταπεράκια για το σχολείο και την δουλειά.

Επειδή μου φαίνεται πως έχει ψυχράνει αρκετά ο καιρός και στο σπίτι μας το ζούμε πολύ το πάτωμα....δεν αρκούν πλέον οι μαξιλάρες και τα μικρά χαλάκια των παιδιών και αύριο θέλω να στρώσω το παιδικό δωμάτιο.

Άρα θα ξεκινήσω μια μίνι γενική αύριο μόνο για το δωμάτιο τους για να είναι έτοιμο ως το απόγευμα.

Το χαλί τους είναι έτοιμο και καθαρό, θα το βγάλουμε από το πρωί έξω ν' αεριστεί.

Σήμερα δεν θα κάνω κάτι άλλο από δουλειές, έχω κανονίσει μαμαδοκαφέ το απόγευμα στο σπίτι μου και θα σερβίρω μπισκοτάκια και λίγο κέηκ που μου έχει μείνει από την Τετάρτη που το έψησα.

Σας φιλώ!

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? Εγω μολις τελειωσα φασινα. Ναι βραδιάτικα..... Αφού συμμαζεψα, περασα ολο το σαλονι, τα παντα ομως κ την κουζινα με ντετολ, αερισα μαξιλαρια του καναπε κ αλλαξα ριχταρια κ σκουπισα. Αυριο θα σφουγγαρισω με χλωρίνη, θα κανω το μπανιο κ θα αλλαξω σεντονια. Το απογευματακι επιτελους θα ξαναμαζευτουμε στο σπιτι μας ολοι μαζι. Ελπιζω να εξολοθρευσα ολα τα μικρόβια! Με μασκα κ με προσοχη θα ταιζω την μπεμπα κ θα την αλλάζω κ θα παραμενει στο δωματιο της μεχρι την Κυριακή. Απο δευτερα πιστευω οτι θα γυρισουμε στους κανονικους μας ρυθμους. Το ασχημο ειναι οτι χανω την βάπτιση της νονας της μπεμπας βαπτιζει το αγορακι της κ θα παει μονο ο αντρας μου, ισως παρει κ την μεγαλη.δεν βαζω τα δυο παιδιά στο αμαξι. Ειναι μικρός κ κλειστος χωρος κ φοβαμαι μην εχει μεινει τίποτα στην μεγαλη κ μου κολλησει την μικρη. Οποτε εγω μενω πισω με την μπεμπα...

Αυτα προς το παρον, σας φιλω!

Πάντως για να σου δώσω θάρρος, το μωρό εμένα γαστρεντερίτιδα δεν έχει κολλήσει ποτέ από την μεγάλη ενώ τις υπόλοιπες ιωσούλες τις κολλάει.Αλλά κι αυτό μετά το έτος,πιο πριν τίποτα.Και η μεγάλη πέρυσι το χειμώνα ήταν διαρκώς άρρωστη αφού ήταν η πρώτη χρονιά στον παιδικό!Ελπίζω να το ξεπεράσετε ανώδυνα!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Με θυμάστε? Χρόνια και ζαμάνια! Σας παρακολουθώ που και που, ομολογώ πως μου λείπει το easy living αλλά όπως όλοι τρέχω κι εγώ και όλο αναβάλλω να γράψω εδώ!

Προσπαθώ να οργανωθώ στο σπίτι με δουλειά - παιδί και διάφορες δυσκολίες. Από βδομάδα φεύγει ο άντρας μου από τη δουλειά -γνωστή επιχείρηση με ηλεκτρονικά- βιβλία - παιχνίδια, δεν αντέχει άλλο την πίεση...

Μόνο να μην μας πάρει απο΄κάτω φοβάμαι, τα άλλα τα παλεύουμε, αν και είναι δύσκολα τα πράγματα...

Σας φιλώ γλυκά όλες και αναμένω κι εγώ για το Χριστουγεννιάτικο Ειρήνη!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό!!! :P:p

Πες μας, πως περνάτε στην νέα σας πόλη?

Αντε βρε ειρηνη μου! Επιτελους! Οπως βλεπεις το κραταμε οσο μπορουμε το θεματακι μας αλλα αν λειπει η μανα λειπει η έμπνευση! Welcome back λοιπον! ! !

Εμεις κοριτσια αστα να πανε εχω την μεγαλη με γαστρεντερίτιδα κ 39 πυρετο απο την Παρασκευή κ την κυριακη το βράδυ επεσε ο πυρετός. Η μπέμπα κ ο αντρας μου στην πεθερα μου, ειμαστε σε καραντινα, ευτυχώς δεν κολλησε γιατι θα τρεχαμε νοσοκομεια. Εχω σκασει κ για την μεγαλη μου που την έλιωσε ο πυρετός αλλα κ για το μωρο που δεν το βλεπω.... Πέμπτη η Παρασκευή θα ερθουν σπιτι αφου κανω γενικη απολύμανση! Πολυ ξενυχτι εχει πεσει κ απο δουλειες μονο αεριζω το σπιτι, στρωνω κρεβατια, περνάω το μπανιο, μαγειρευω κ κυνηγαω την κορη μου να φαει. Εχω απειρο σιδερο, θα κανω λιγο το απόγευμα.

Σας φιλω

Γιωτούλα μου, πολυ-αγαπημένη!!!

Το κρατάς το θέμα ΨΗΛΑ και σ ευχαριστώ.. σε κρατώ στην καρδιά μου, νομίζω το νιώθεις αυτό!

Περαστικά! :(

Ειρήνη, το οχυρό κρατιέται όπως βλέπεις αλλά μας λείπει η έμπνευση. Αν και προσωπικά αισθάνομαι σαν εγκαταλελειμμένο τέκνο (και τεκνό εννοείται!), θα χαρώ πολύ να επιστρέψεις "κανονικά και πλήρως" για να "ξαναδούμε" και άλλα αγαπημένα μέλη που έχασαν το ενδιαφέρον τους!

Ελάτε να μαζέψουμε τα σπίτια μας για τον χειμώνα με χαρά και παρεούλα να μοιραζόμαστε τα θέματά μας!

Καλά για το χριστουγεννιάτικο ρωτάς; Ρωτάς;;;;;

Τα δικά μου αργότερα κορίτσια μου! Καλή μας εβδομάδα!

Καλό μου τεκνό, σ ευχαριστώ πολύ!

Ξέρω τι εννοείς, σχετικά με την έμπνευση... θα προσπαθήσω να συνδιάσω και τα 2 θέματα γιατί πραγματικά θα σας πορώσω εδώ.. αλλά για την ώρα κάθομαι περισσότερο στο χριστουγεννιάτικο γιατί περνάω ζόρικη περίοδο και το χω πολύ ανάγκη...

Καλησπέρα σε όλες!

Ειρηνάκι να επιστρέψεις όσο πιο σύντομα μπορείς!

Και βέβαια να το ανοίξεις!!! Εγώ το περιμένω πως και πως!!

Ευχαριστώ, πολύ!

Υ.Γ. ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!

777885dugw57gt25.gif

Χαιρεται κι απο μενα!

Δεν εχω κατι το ιδιαιτερο να σας γραψω απο νεα ή απο δουλειες.. συνεχιζω με τα καθημερινα μονο ωσπου να νιωσω το "κλικ " για κατι παραπανω...

... ειμαι εδώ, τριγύρω.. ευχαριστώ οσες κόρες με αναφέρουν {πολύ!} και σκέφτομαι να επανέλθω. Κανονικά και πλήρως...

Ερώτηση:

Μήπως χρειάζεστε και συ λίγη μαγεία? Μήπως ν ανοίξουμε το Χριστουγεννιάτικο;;;;;

Η Μάνα

Καλως την! :D Αυτο το "κανονικα και πληρως" χρειαστηκε να το διαβασω και 2η φορα για να σιγουρευτω οτι καταλαβα σωστα χαχαχα!! Μου εχουνε λειψει οι "παλιες" εποχες...

Παω μια βολτα κι απ το χριστουγεννιατικο που διαβασα οτι προλαβες και το ανοιξες τελικα...γιατι δεν σας κρυβω κοριτσια μου οτι απο μεσα μου τα σκεφτομαι πολυ τα χριστουγεννα τελευταια, σε ασχετες στιγμες, δεν ξερω γιατι!!!!!

Φιλιάάάά...!!!!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλησπερα!!!Τι κανετε??Πως τα περνατε???

Εμεις περασαμε κι ακομα ψιλοπερναμε...δυσκολη φαση...Ο Κωνσταντινουλης περασε μια τρελη ιωση,με πολυ ψηλο πυρετο,ο οποιος δεν επεφτε με τιποτα...διναμε πραγματικη μαχη καθε βραδυ για να τον κρατησουμε σε ενα επιτρεπτο επιπεδο...σκεφτειτε οτι καθε βραδυ ειχς 39.5 και ενα πρωι εφτασε 40.4 και τρεχα στο νοσοκομειο...ευτυχως ολα καλα,αν και του το γυρισε μετα σε διαρροιες...ευτυχως καθε μερα παει καλυτερα!Εχει να πατησει στο σχολειο,απο την παραπροηγουμενη Παρασκευη οπου και πριν ειχε παει για τρεις μερες και παλι ελειπε μια εβδομαδα λογω ιωσης...Ελεος...

Ο ανδρας μου απο την αλλη καποια ιωση αρπαξε απο τον μικρο και τον χτυπησε στα αυτια και επαθε αιφνιδια βαρυκοια:shock:Ναι!Ναι!καλα διαβασατε...ολοι γιατροι μας ελεγαν οτι θα του αφησει κουσουρι αλλα ευτυχως πανε ολα καλα και μαλλον θα το ξεπερασει...

Την προηγουμενη Κυριακη βαφτισαμε το μικρακι μας!!!Ηταν υπεροχα κοριτσια μου!!!Το ευχαριστηθηκα οσο δεν παει...

Το σπιτι τωρα ειναι στο μαυρο του το χαλι.....Λιγο ο Κωνσταντινος με την ιωση,λιγο που ετραεχα με τον ανδρα μου,λιγο με το μωρο που ειναι πολυ απαιτητικο σε αγκαλιτσες...εκανα με πολυ ζορι τα ακρως απαραιτητα...δηλαδη πιατα,μαγειρεμα,ταισματα,αλλαγματα....ειναι σαν να εχει πεσει βομβα...Κανω φιλοτιμες προσπαθειες ομως να το μαζεψω...

Πρεπει να στρωσω τα χαλια κι ολας γιατι εχει αρχισει να παγωνει κατω και ο μικρος μπουσουλαει...Φετος θα αλλαξω τροπο καθαρισματος γιατι δεν μου βγαινει με τιποτα,θα καθαριζω ενα δωματιο,θα το στρωνω κι υστερα θα προχωραω στο επομενο,γιατι αν περιμενω να καθαρισω ολο το σπιτι κι υστερα να στρωσω...θα φτασει η Ανοιξη...

Αυτα τα νεακια μου...

Φιλιαααα!!!!

Κοριτσια τις τελευταιες μερες ανεβασα μια αναρτηση στο blog σχετικα με την γωνια παραμυθιου που εχω φτιαξω στον μικρο μου.Σας τη βαζω να ριξετε μια ματια,μηπως ενδιαφερει καποια μανουλα:

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2015/10/blog-post_16.html

Διαφημίσεις

Καλημερα!Τι κανετε????

Επίτελους φθινοπώριασε και πολύ μου αρεσει.

Την εβδομαδα που μας πέρασε τελειωσα με τις ντουλάπες και τα ρουχα και τα παππουτσια,εκανα ενα καλό ξεσκαρταρισμα και εδωσα πολλα.

Τις προηγουμενες ημερες εκανα γενικο στο σπιτι και επλυνα και τις κουρτινες,αλλαξα ριχταρια και την διακοσμηση. Ετσι ειμαστε ετοιμοι για την αλλαγη της εποχης.

Κατά τ' άλλα συνεχιζω να κανω λιγες δουλειες καθημερινα ωστε να μην κουραζομαι.

Γιωτακι ,ολα καλά με τα πιτσιρικια?Ελπίζω να τελειωσατε πια με την ταλαιπωρια...

Evi55,πολύ χαρηκα που σε ξαναδιαβασα...Ευχομαι συντομα να τακτοποιηθει και ο αντρας σου.Μεχρι τότε καλή δυναμη!

Ειρηνη ,wellcome back!!!!Ολα οσα σε δυσκολευουν ευχομαι να τακτοποιηθουν οσο γινεται πιο ανωδυνα.Το καφε πάντως πιστευω πως θα σου δωσει πολλη θετική ενέργεια!

Κωνμαμα,η κατασκευη σου υπέροχη!!!!!Δεν εχω λογια!!Σιγουρα θα την ευχαριστηθείτε πολύ πολύ!

Νασια ,Αφροδιτακι ,καλή δυναμη με το τρεξιμο και την κουραση της καθημερινότητας!

Ραβτακι ,Μιρτουλα ,πολυ σας ζηλευω στο Βορρα ,που εχει ηδη ψυχρανει ο καιρός και στρωνετε.

Μαριαννα,πέρα από χρονο ,χρειαζεται και οργανωση με τις δουλειες του σπιτιου.Μολις σου ερθει η όρεξη θα τα καταφερεις μια χαρα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κ απο μενα!

τι κανετε? δεν ξερω για εσας αλλα εδω εριξε καρεκλες τωρα το πρωι! πολυ μου αρεσε!!!

εγω τρεχω κ δεν φτανω, λιγο το σπιτι, λιγο η δουλεια, λιγο τα παιδια ολη μερα κατι κανω κ δεν φτανει ο χρονος.... σιδερο παρα πολυ, κ απλυτα επισης... πως με καπελωσαν ετσι.... εκανα λιγα εχτες των παιδιων κ δεν εχω μαζεψει την πρεσα για να κανω οποτε προλαβαινω λιγα λιγα.

χρυσα μου ευτυχως η μικρη δεν κολλησε κ η μεγαλη ειναι καλα. απο την παρασκευη ξανασμιξαμε σαν οικογενεια. εκανες ολες αυτες τις δουλειες???? μπραβο!!! με το μαλακο ε? το μπεμπακι τι κανει? μεγαλωνει η ψυχουλα! τα εχω τοσο προσφατα ολα τα δικα μας στο μυαλο μου κ πολυ συγκινουμαι....!!! με το καλο! ο μικρος πως τα παει σχολειο?

βουλα μου περαστηκα κ σε σας! μεγαλη ταλαιπωρια.... ο μικρος την σκαπουλαρε η κολλησε κ αυτος? ωραια η σκηνη παραμυθιου!!! να σας ζησει κ ο νεοφωτιστος! με υγεια! να τον χαιρεστε!!! πως τον βγαλατε? τα της βαπτησης τα εφτιαξες κ αυτα εσυ οπως του κωνσταντινου? η με τα δυο παιδια που χρονος??? οπως κ να εχει φανταζομαι θα ηταν υπεροχα,το γουστο σου ειναι παρομοιο με το δικο μου!!!:P

μαριαννα μου φιλακια!!! καπου εκει βρισκεται η ορεξη κ θα σου ερθει! μην αγχωνεσαι!!!

μαμα ειρηνη το ξερω πως με εχεις στην καρδια σου, αμοιβαια τα αισθηματα!!! φανταζομαι καταλαβες οτι τρεχω κ δεν φτανω.... ακομα δεν τα καταφερα να σε παρω τηλεφωνο, οι ωρες που μπορω ειναι ακυρες.... κατι μεσημερια κ κατι μεταμεσονυκτιες ωρες.....:rolleyes:

σας φιλω ολες!!!

καλημέρα!

Βούλα να σας ζήσεις ο νεοφώτιστος, γερός και δυνατός!

Γιώτα περαστικά κ αγύριστα

κορίτσια κ γω στο τρέξιμο..πολύ όμως, δεν ξέρω πως γίνεται και δεν κάθομαι καθόλου..τεσπα, να μαστε καλά να τρέχουμε...

από δουλειές τη Δευτέρα είχα τη γυναίκα στο σπίτι κ τα κανε όλα, από τότε συντηρώ κάνοντας τα βασικά, εννοείται πλυντήριο ολιμερίς!!!

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Σας ευχαριστω πολυ-πολυ για τις ευχες σας για τον μικρουλη μου!!!Γιωτακι μου εφτιαξα εγω τις μπομπονιερες και βγηκαν πολυ ομορφες!!!

Το σπιτι εχω καταφερει και το εχω βαλει σε μια σειρα!!!Καλα μη φανταστειτε οτι ειναι ολα στην εντελεια αλλα τουλαχιστον μπορουμε να ζουμε ομορφα...Τα ρουχα ομως ειναι δραμα...των παιδιων ειναι οκ αλλα τα δικα μας...και εχω τρελο σιδερο..

Σημερα ανεβασα μια αναρτηση για δραστηριοτητες που μπορουμε να κανουμε με τα παιδια ωστε να τα κραταμε απασχολημενα μεσα στο σπιτι τωρα που χαλασε ο καιρος.Σας βαζω μηπως καποια μανουλα παρει καμια ιδεα

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2015/10/dimiourgikaapogeumata.html

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

mamakonstantinou να σας ζήσει το μωράκι και να είναι πάντα γερός!

Ήθελα να σου γράψω από μέρες πως μου άρεσε ΠΟΛΥ η γωνιά του παραμυθιού! Είναι κάτι τόσο μαγικό και θεωρώ πως τα παιδιά πάντα θα θυμούνται με γλύκα τέτοια σκηνικά από την παιδική τους ηλικία! Μπράβο!

Έχουμε κι εμείς σπιτάκι πάνινο τύπου cottage και περνάμε πολύ καιρό εκεί μέσα!!!;)

Μανουλίτα σχετικά με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, αν δέσετε σαν ομάδα και αν ο σκοπός σας είναι μόνο το καλό των παιδιών και του σχολείου μην φοβάσαι τίποτα, θέλει χρόνο και δουλίτσα αλλά είναι καλός ο σκοπός.

Αν όμως δεν ταιριάξετε και βγουν στην φορά όσοι το κάνουν για το θεαθήναι (αν υπάρχουν...που πάντα συνήθως υπάρχουν) τότε.....βράστα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...