Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα δεν είχε πολλές δουλειές η μέρα για το σπίτι.Σηκώθηκα,ξύπνησα τα μικρά,έφτιαξα γάλα,ετοίμασα κολατσιό για το σχολείο,έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα κάτι πρωινά πιάτα,πότισα τα λουλούδια,φύγαμε πήγαμε σχολείο,γύρισα,έφτιαξα καφεδάκι και έβαλα φαγητό(λαχανόρυζο για σήμερα),πήγα στο σχολείο για να δούμε έναν φωτογράφο για την ετήσια φωτογράφηση του σχολείου,περίμενα να σχολάσουν τα μικρά,γύρισαμε στο σπίτι,έγραψε τα μισά ο μικρός,πήγα πήρα τον μεγάλο από το σχολείο γιατί σχολούσε αργότερα,φάγαμε,έπλυνα τα πιάτα,τελειώσε ο μικρός τα διαβάσματα και ο μεγάλος τώρα μου έχει μείνει ο μεσαίος αλλά αυτός το απόγευμα.Εκανα μια ανάρτηση στο μπλογκ του σχολείου.

Μαριάννα μου πολύ χαίρομαι που τα βρήκες με το πλέξιμο.Είναι τρομερή ψυχοθεραπεία και αν έχεις και κύκλο αποφέρει και κάτι.Και εγώ τώρα προσπαθώ να τελειώσω μια κουβερτούλα αγκαλιάς και περιμένουν και δύο κασκολάκια με τα σκουφάκια τους.

Γιώτα μου με το μαλακό με το μωρό στο σπίτι και πάλι πάααααααααααααρα πολλά έκανες.Χαμήλωσε ρυθμούς γιατί στο τέλος θα εξοντωθείς.

Για τα κορίτσια της Αθήνας στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα από τις 23-25 γίνεται η έκθεση της Χειροτέχνικα στο εκθεσιακό του Περιστερίου οπότε όσες ασχολείστε με χειροτεχνίες μπορείτε να προσέλθετε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ έχω βαρύ πρόγραμμα και προσπαθώ ν' ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορώ.

Η κοπέλα που ήταν γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παραιτήθηκε πρίν από 10 περίπου μέρες και ανέλαβα την θέση της. Τους ξεκαθάρισα τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω αλλά και πάλι δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν. Θα κάνω λίγο υπομονή ακόμη και αν συνεχιστεί αυτό θα φύγω κι εγώ.

Στο σπίτι πολύ βασικά πράγματα τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν έχω καν μαζέψει τα πολύ καλοκαιρινά μόνο τα της θαλάσσης αποθήκευσα.

Το θέμα του δοντιού της κόρης μου τακτοποιήθηκε αλλά με μεγάλο ψυχικό κόστος για το παιδί. Βρήκαμε παιδοδοντίατρο που την ανέλαβε και της φέρθηκε όσο καλύτερα μπορούσε.

Στην δουλειά χαμός, έχουμε και 2 ημέρες/εβδομάδα 4ωρη ενημέρωση μετά το ωράριο μας φυσικά άρα γυρίζω σπίτι σχεδόν στις 10.00 μ.μ.

Το Σ/Κ απόλαυσα την οικογένεια μου και τώρα ετοιμαζόμαστε για μπανάκια και μια μικρή επανάληψη στα μαθήματα.

Σήμερα φάγαμε μοσχάρι γιουβέτσι και θα μαγειρέψω το βράδυ κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά αυγολέμονο για Δευτέρα-Τρίτη.

Φιλιά!

... ειμαι εδώ, τριγύρω.. ευχαριστώ οσες κόρες με αναφέρουν {πολύ!} και σκέφτομαι να επανέλθω. Κανονικά και πλήρως...

Ερώτηση:

Μήπως χρειάζεστε και συ λίγη μαγεία? Μήπως ν ανοίξουμε το Χριστουγεννιάτικο;;;;;

Η Μάνα

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα σε όλες!

Ειρηνάκι να επιστρέψεις όσο πιο σύντομα μπορείς!

Και βέβαια να το ανοίξεις!!! Εγώ το περιμένω πως και πως!

Αφροδιτούλα ωχ μπηκα και γω σύνδεσμό γονέων. Ελπίζω να μπορώ να ανταπεξέλθω. Αυριο έχουμε την 1η συνάντηση μας

Ραβτάκι τελείωσες το δωματιάκι του μπέμπη? Με το σχολείο καλύτερα? Συνήθισε η μικρή?

Νασια πόσα κάνεις βρε παιδι μου.

Γιωτάκι τα κανες και συ όλα.. να μην κουράζεσαι υπερβολικα βρε κορίτσι

Χρύσα υπέροχα νέα! Με το καλό το 2ο παιδάκι σας

Εγώ με τις δουλειές μια χαρα. Ρούχα χειμωνιάτικα δεν έπλυνα και σιδέρωσα ακόμα μόνο του παιδιού.

Καλή εβδόμaδα να έχουμε!

... ειμαι εδώ, τριγύρω.. ευχαριστώ οσες κόρες με αναφέρουν {πολύ!} και σκέφτομαι να επανέλθω. Κανονικά και πλήρως...

Ερώτηση:

Μήπως χρειάζεστε και συ λίγη μαγεία? Μήπως ν ανοίξουμε το Χριστουγεννιάτικο;;;;;

Η Μάνα

Καλώς την!!!! Αν μπορείς να το ανοίξεις και σήμερα θα ήταν ΣΟΥΠΕΡ!!!!!

Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Σε αγαπάμε πολύ!!!

Διαφημίσεις

Ειρήνη, το οχυρό κρατιέται όπως βλέπεις αλλά μας λείπει η έμπνευση. Αν και προσωπικά αισθάνομαι σαν εγκαταλελειμμένο τέκνο (και τεκνό εννοείται!), θα χαρώ πολύ να επιστρέψεις "κανονικά και πλήρως" για να "ξαναδούμε" και άλλα αγαπημένα μέλη που έχασαν το ενδιαφέρον τους!

Ελάτε να μαζέψουμε τα σπίτια μας για τον χειμώνα με χαρά και παρεούλα να μοιραζόμαστε τα θέματά μας!

Καλά για το χριστουγεννιάτικο ρωτάς; Ρωτάς;;;;;

Τα δικά μου αργότερα κορίτσια μου! Καλή μας εβδομάδα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αντε βρε ειρηνη μου! Επιτελους! Οπως βλεπεις το κραταμε οσο μπορουμε το θεματακι μας αλλα αν λειπει η μανα λειπει η έμπνευση! Welcome back λοιπον! ! !

Εμεις κοριτσια αστα να πανε εχω την μεγαλη με γαστρεντερίτιδα κ 39 πυρετο απο την Παρασκευή κ την κυριακη το βράδυ επεσε ο πυρετός. Η μπέμπα κ ο αντρας μου στην πεθερα μου, ειμαστε σε καραντινα, ευτυχώς δεν κολλησε γιατι θα τρεχαμε νοσοκομεια. Εχω σκασει κ για την μεγαλη μου που την έλιωσε ο πυρετός αλλα κ για το μωρο που δεν το βλεπω.... Πέμπτη η Παρασκευή θα ερθουν σπιτι αφου κανω γενικη απολύμανση! Πολυ ξενυχτι εχει πεσει κ απο δουλειες μονο αεριζω το σπιτι, στρωνω κρεβατια, περνάω το μπανιο, μαγειρευω κ κυνηγαω την κορη μου να φαει. Εχω απειρο σιδερο, θα κανω λιγο το απόγευμα.

Σας φιλω

Καλησπέρα κορίτσια,

ήθελα να ήξερα πότε θα σταματήσει αυτός ο πανικός που με κυνηγάει.Δεν προλαβαίνω ούτε να φτύσω που λέει ο λόγος.Εν τω μεταξύ ακόμα δεν έχει φτιάξει το πρόγραμμα του σχολείου με αποτέλεσμα να πηγαίνω δύο φορές κάθε μεσημέρι για να μαζεύω τα πιτσιρίκια και να τρέχω να προλάβω να κάνω και το σπίτι.Σήμερα αφού κάναμε τις συνηθισμένες πρωινές ετοιμασίες πήγαμε στο σχολείο,γύρισα και αφού ήπια καφεδάκι,έβαλα το φαγητό(κοκκινιστό μοσχαράκι με τηγανιτές πατατούλες),έστρωσα κρεβάτια,σκούπισα,ξεσκόνισα,έκανα μπάνια,σφουγγάρισα,σκούπισα μπαλκόνια,ετοίμασα κάτι ανακοινώσεις για τον σύλλογο και πήγα στο σχολείο που μας είχε ενημέρωση η δασκάλα του μεσαίου,γυρίσαμε κατά τις 1 έβαλα να τηγανίσω τις πατάτες,τον μεγάλο πήγε να τον πάρει ο άντρας μου που στο μεταξύ είχε επιστρέψει από την δουλειά.Μέχρι να γίνουν οι πατάτες έβαλα σίδερο γιατί είχα και δυο πλυντήρια ασιδέρωτα και ταυτόχρονα έβαλα τα μικρά να κάνουν τα γραψίματα για αύριο.Αφού ήρθε ο μεγάλος και έγιναν και οι πατάτες βάλαμε να φάμε,να μαζέψω το τραπέζι,να πλύνω τα πιάτα,να τακτοποιήσω τα σιδερωμένα,να ετοιμάσω το γραφείο για να κάνει αγγλικά ο μεσαίος και να κάτσω να πάρω μια ανάσα.Εν τω μεταξύ σήμερα πρέπει να τελειώσω και μια κουβερτούλα αγκαλιάς.

Α το ωραίο δεν σας το πα.Εχτές πήγα οφθαλμίατρο γιατί θέλω να αλλάξω γυαλιά και τί μου λέει ότι εδώ και 4 χρόνια κυκλοφορούσα με γυαλιά με βαθμούς μεγαλύτερους από αυτούς που έλεγε η προηγούμενη συνταγή και έλεγα και εγώ γιατί δεν βλέπω καθαρά αλλά που να πάει το μυαλό μου.Αυτά γίνονται όταν πας για γυαλιά και σου φτιάχνουν άλλα αντί άλλων και μετά πας στο ενδιάμεσο και σε ικατζή οφθαλμίατρο να σε ελέγξει και σε βρίσκει οκ.Τώρα όχι μόνο έχει κατέβει η μυωπία μου αλλά ελπίζω να φτιάξω και γυαλιά στον σωστό βαθμό.

Αυτά για την ώρα θα τα ξαναπούμεεεεεεεεεεε.

Νάσια μου δε ξέρω αν στο είπε ο οφθαλμίατρος, εκτός από το οτι δεδομένα μπορεί να έχει γίνει λάθος, η μυωπία όσο μεγαλώνουμε μειώνεται (δε μηδενίζει ποτέ φυσικά, μιλάω για αρκετούς βαθμούς) και εμφανίζεται η πρεσβυωπία.

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι!

Εγώ αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω, δεν μου αρκεί το 24 ωρο... Και πως να αρκεί όταν τρώω μια ώρα την ημέρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στον νεροχύτη και σχεδόν 2 ώρες ταίσματα Αν βάλω και 1 ώρα μαγείρεμα και 1 ώρα αλλάγματα και μπάνια των παιδιών μιλάμε για 5 ώρες που δεν φαίνονται πουθενά...

Προχθές πλημμυρίσαμε για 3η φορά μέσα σε 2 μήνες. Δε ξέρω τι συμβαίνει με τον καιρό, 5 χρόνια δεν είχαμε πρόβλημα και τώρα ξαφνικά μες το κατακαλόκαιρο τις 2 πρώτες φορές και προχθες μες τη νύχτα.

Ευτυχώς μιλάω για αποθήκες και γκαράζ αλλά η ζημιά γίνεται. Πάλι σήκωμα όλα τα πράγματα, πέταμα, επανατοποθέτηση όσο πιο ασφαλή γίνεται κ.ο.κ.

Κούραση τρελή και φυσικά τρελά έξοδα καθώς δεν αντέχουμε να ξανασυμβεί και προχωράμε άμεσα σε βελτιωτικά έργα...

Παράλληλα στρώνω το σπίτι γιατί ο καιρός έχει κρυώσει. Έτοιμα είναι μόνο τα παιδικά και το χωλ στον επάνω όροφο. Σήμερα έστρωσα της μεγάλης καθώς μόλις χθες παραλάβαμε το γραφείο και τη βιβλιοθήκη της.

Του μικρού έχω στρώσει μέρες τώρα καθώς καθόμαστε και μπουσουλάει- περπατάει εκεί και υπολείπονται οι κουρτίνες. Αγόρασα έτοιμες ραμένες στο θέμα μας (όχι αυτό που ήθελα αλλά όσο πιο κοντινό γινόταν) και πρέπει να τις μετρήσουμε ώστε να τις κοντύνει η πεθερά μου.

Ευελπιστώ σήμερα να τελειώσω με τον πάνω όροφο (μένει η κρεβατοκάμαρα) αν και δεν το βλέπω εφικτό.

Γιώτα περαστικά στη μικρή. Απ τη μια είσαι τυχερή που έχεις βοήθεια με το μωρό απ την άλλη εγώ προτιμώ ότι περνάμε να το περνάμε μαζί. Εγώ δηλαδή δεν θα έστελνα το μωρό στην πεθερά (ή τη μάνα μου). Ηρωίδα είσαι!

Σας αφήνω, πάω να δω πως τα πηγαίνει η μεγάλη με την τακτοποίηση των παιχνιδιών της (έλεος δηλαδή!)

YqE6p2.png

IqItp3.png

Νάσια μου δε ξέρω αν στο είπε ο οφθαλμίατρος, εκτός από το οτι δεδομένα μπορεί να έχει γίνει λάθος, η μυωπία όσο μεγαλώνουμε μειώνεται (δε μηδενίζει ποτέ φυσικά, μιλάω για αρκετούς βαθμούς) και εμφανίζεται η πρεσβυωπία.

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι!

Εγώ αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω, δεν μου αρκεί το 24 ωρο... Και πως να αρκεί όταν τρώω μια ώρα την ημέρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στον νεροχύτη και σχεδόν 2 ώρες ταίσματα Αν βάλω και 1 ώρα μαγείρεμα και 1 ώρα αλλάγματα και μπάνια των παιδιών μιλάμε για 5 ώρες που δεν φαίνονται πουθενά...

Προχθές πλημμυρίσαμε για 3η φορά μέσα σε 2 μήνες. Δε ξέρω τι συμβαίνει με τον καιρό, 5 χρόνια δεν είχαμε πρόβλημα και τώρα ξαφνικά μες το κατακαλόκαιρο τις 2 πρώτες φορές και προχθες μες τη νύχτα.

Ευτυχώς μιλάω για αποθήκες και γκαράζ αλλά η ζημιά γίνεται. Πάλι σήκωμα όλα τα πράγματα, πέταμα, επανατοποθέτηση όσο πιο ασφαλή γίνεται κ.ο.κ.

Κούραση τρελή και φυσικά τρελά έξοδα καθώς δεν αντέχουμε να ξανασυμβεί και προχωράμε άμεσα σε βελτιωτικά έργα...

Παράλληλα στρώνω το σπίτι γιατί ο καιρός έχει κρυώσει. Έτοιμα είναι μόνο τα παιδικά και το χωλ στον επάνω όροφο. Σήμερα έστρωσα της μεγάλης καθώς μόλις χθες παραλάβαμε το γραφείο και τη βιβλιοθήκη της.

Του μικρού έχω στρώσει μέρες τώρα καθώς καθόμαστε και μπουσουλάει- περπατάει εκεί και υπολείπονται οι κουρτίνες. Αγόρασα έτοιμες ραμένες στο θέμα μας (όχι αυτό που ήθελα αλλά όσο πιο κοντινό γινόταν) και πρέπει να τις μετρήσουμε ώστε να τις κοντύνει η πεθερά μου.

Ευελπιστώ σήμερα να τελειώσω με τον πάνω όροφο (μένει η κρεβατοκάμαρα) αν και δεν το βλέπω εφικτό.

Γιώτα περαστικά στη μικρή. Απ τη μια είσαι τυχερή που έχεις βοήθεια με το μωρό απ την άλλη εγώ προτιμώ ότι περνάμε να το περνάμε μαζί. Εγώ δηλαδή δεν θα έστελνα το μωρό στην πεθερά (ή τη μάνα μου). Ηρωίδα είσαι!

Σας αφήνω, πάω να δω πως τα πηγαίνει η μεγάλη με την τακτοποίηση των παιχνιδιών της (έλεος δηλαδή!)

Δεν ειχα επιλογη ραβτακι μου, εντολη της γιατρου. Η πεθερα μου ειναι διπλα μας κ βλεπω το μωρο απο το παραθυρο

Το μωρο ειναι με τον αντρα μου, δουλευει απο την πεθερα μου με το λαπτοπ αντι να κατεβει στο μαγαζι. Μονο του κ εγω δεν το εστελνα! Ευχαριστω για τα περαστικα!

Αυτές οι 5 ωρες που λες εμενα ειναι 7 ακομα.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Ραβτάκι το ξέρω αυτό μου το είπε άλλωστε και η οφθαλμίατρος απλά το αστείο-περίεργο-λάθος από το κατάστημα οπτικών αλλά και από τον ΙΚΑτζη ήταν ότι ενώ η τελευταία συνταγή πριν τον ΙΚΑτζη ήταν για 2 βαθμούς μυωπία οι μεν πρώτοι μου έφτιαξαν γυαλιά για 2,5 και ο ΙΚΑτζη ενώ είδε την τελευταια συνταγή μέτρησε υποτίθεται και τα γυαλιά και τα βρήκε οκ ενώ τώρα η γυναίκα μόλις τα έβαλε στο μηχάνημα βρήκε αμέσως την διαφορά και την πιστεύω γιατί μέτρησε και τα γυαλιά του γιου μου και τα βρήκε οκ.Τέσπα ούτως ή αλλως θα άλλαζα γυαλιά οπότε οκ.

Λοιπόν σήμερα:

• σηκωθήκα
  • πρωινή ετοιμασία
  • πήγαμε σχολείο
  • γύρισα και έφτιαξα καφέ
  • έστρωσα κρεβάτια
    • μάζεψα ότι δεν ήταν στην θέση του

[*]σκούπισα

[*]έβαλα ένα πλυντήριο

[*]έβαλα ψωμί να γίνεται

[*]έβαλα το φαγητό(φακούλες)

[*]άπλωσα το πλυντήριο και έβαλα ένα σύντομο

[*]άπλωσα το σύντομο

[*]πήγα σχολείο και πήρα τα μικρά

[*]πήγα τα μικρά στην μαμά μου γιατί σε λίγο έχουμε ενημέρωση με την δασκάλα του μεγάλου

[*]ευτυχώς το απόγευμα δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε εκτός από διάβασμα οπότε ξεκούραση

αυτά προς ώρας τα ξαναλέμε

Καλησπέρα κορίτσια! Με θυμάστε? Χρόνια και ζαμάνια! Σας παρακολουθώ που και που, ομολογώ πως μου λείπει το easy living αλλά όπως όλοι τρέχω κι εγώ και όλο αναβάλλω να γράψω εδώ!

Προσπαθώ να οργανωθώ στο σπίτι με δουλειά - παιδί και διάφορες δυσκολίες. Από βδομάδα φεύγει ο άντρας μου από τη δουλειά -γνωστή επιχείρηση με ηλεκτρονικά- βιβλία - παιχνίδια, δεν αντέχει άλλο την πίεση...

Μόνο να μην μας πάρει απο΄κάτω φοβάμαι, τα άλλα τα παλεύουμε, αν και είναι δύσκολα τα πράγματα...

Σας φιλώ γλυκά όλες και αναμένω κι εγώ για το Χριστουγεννιάτικο Ειρήνη!!!

sACYp2.png

Σας φιλώ γλυκά όλες και αναμένω κι εγώ για το Χριστουγεννιάτικο Ειρήνη!!!

Καλή τύχη με το θέμα της εργασίας!

Το Χριστουγεννιάτικο έχει ήδη ανοίξει και σε περιμένει!!!!:P:p:p:p:p:p:p

καλημέρα!

επιτέλους τέλειωσα με ντουλάπες και των παιδιών και τη δικιά μου αλλαγή σεζόν....πολλή δουλειά όμως.....τώρα μένει ν αλλάξω και τα δικά μου παπούτσια κ τέλος προς το παρόν...

σήμερα πριν φύγω για δουλειά, έβαλα μια σκούπα στο ένα επίπεδο, πλυντήριο και άλλαξα σεντόνια

τα υπόλοιπα αύριο το πρωι..

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...