Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι καλα που μαζευομαστε παλι ολες σιγα σιγα, ηταν να γινει η αρχη, ε?

Χρυσα τελεια νεα! Με το καλο! :D

Σταυρουλα ειστε καλυτερα?

Γιωτακι και εγω θα σου προτεινα καλυτερα "πισωγυρισμα" με βραδινη πανα μονο, παρα την ταλαιπωρια καθε βραδυ αλλαγμα, πλυσιμο, ρουχα, σεντονια κτλ. Αλλο να υπαρχει ενα ατυχημα μια στις τοσες και αλλο να συμβαινει καθε βραδυ. Εχεις αναγκη και εσυ απο ξεκουραση..

Εγω δεν εχω ιδιαιτερα νεα, ειδικα σε σχεση με το σπιτι..κανω πιο λιγα κι απο τα βασικα.....:roll::oops:

Απο Δευτερα-Τριτη που θα τελειωσω με τα πλεξιματα θα χρειαστω πολλη ενθαρρυνση και οργανωση και κεφι γιατι πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βαλω μια καποια ταξη στο χαος!

Φιλια σε ολες, θα ξαναπερασω συντομα ;)

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου ,ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας και για τη χαρα που μου δειχνετε!!!Πραγματικα με συγκινειτε!

Γιωτα κανε υπομονη μιας και εισαι αποφασισμενη ,αλλα αν κοιμαται βαρια ,να μην σεαπόγοητευσω ,δεν ξερεις ποτε θα στρωσει σε αυτο το θεμα.Φροντισε να της δινεις νεροαπό το μεσημερι ως το απόγευμα ,μηπως και δεν εχει την αναγκη να πινει τοσο πολύ μετα.Οπως και να χει ηρεμια...

Το σπίτι ειναι σε καλή κατασταση και τα μεσημερια που διαβαζει ο γιος φροντιζω να κανω το σιδερο ωστε να μην μου μαζευονται ,μιας και τωρα δεν μπορω να σιδερωνω με τις ωρες.Σημερα ειχα εξωτερικες δουλειες ,ετσι το πρωί συμμαζεψα τα πάντα ,εβαλα πλυντηριο και μολις γυρισα το απλωσα και εβαλα φαγητο.Φροντιζω να αφηνω καθαρο το νεροχυτη το βραδυ και μαζεμενο το σαλονι όποτε όλα δειχνουν καλύτερα ακομη και αν δεν εχω καθαρισει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα ξεπατώθηκα στις δουλειές και ακόμα δεν έχω τελειώσει.Το πρωί σηκωθήκαμε, έφτιαξα πρωινά και δεκατιανό για τα παιδιά και πήγαμε στο σχολείο,γύρισα,έβαλα γιουβαρλάκια να γίνονται,άπλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα μετά τις κουρτίνες δύο τμημάτων του σχολείου να πλένονται (ένεκα του συλλόγου τρομάρα μου),και ξεκίνησα,σκούπα ηλεκτρική,τζάμια,ξεσκόνισμα,σφουργγάρισμα σε όλο το σπίτι,ταυτόχρονα άπλωνα τις κουρτίνες,μπάνια,κουζίνα,πήγα πήρα τα παιδιά από το σχολείο,διαβάσαμε,σιδέρωσα τις κουρτίνες και έβαλα άλλα δύο πλυντήρια με ρούχα μας μιας και άλλαξα και σεντόνια οπότε το μαύρο το πλυντήριο θα γονατίσει σήμερα.Φάγαμε,έπλυνα τα πιάτα,σκούπισα το μεγάλο μπαλκόνι,σιδέρωσα το πρώτο από τα δύο πλυντήρια και τώρα περιμένω να απλώσω ένα ακόμα πλυντήριο με λευκά που έχω βάλει.Το απόγευμα λογοθεραπεία καλό βράδυ θα μαζευτούμε. Ήδη νιώθω κομμάτια αλλά επειδή έπλεκα μια κουβερτούλα είχα από την Δευτέρα να ασχοληθώ με το σπίτι για τα καλά γιατί τα πάνω πάνω τα έκανα.Αύριο έχουμε συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου γονέων και το απόγευμα αγγλικά οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου.

Γιώτα μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από να την ξυπνάς κάθε μια ώρα και να πάει στάνταρ πριν ξαπλώσει είναι σκότωμα αλλά ίσως έτσι ξεμπερδέψεις νωρίτερα.Το μεσημέρι σου κοιμάται γιατί αν δεν κοιμάται τότε πέφτει για ύπνο πιο κομμάτια και έτσι δεν καταλαβαίνει τί γίνεται,επίσης προσπάθησε να τις ελαττώσεις τα υγρά.

Αυτά για σήμερα δεν νομίζω να μπορέσω να ξαναμπώ σήμερα από αύριο τα ξαναλέμε.

καλησπερα κοριτσια!

εχτες λοιπον τα καταφεραμε! την σηκωσα 12.30 κ μετα στις 5. το βραδυ ηπιε μονο 1,5 ποτηρι νερο, κ επισης πηρα αδιαβροχο σεντονι (απο την μια κ απο την αλλη βαμβακερο) ετσι αν κατουρηθει θα βγαζω μονο το σεντονι κ θα κοιμαται στο κανονικο που ειναι στρωμενο απο κατω. ετσι γλυτωνω το στρωσιμο του κρεβατιου μες την νυχτα. δεν της πολυαρεσε που μπηκε το σεντονι γιατι ειναι λευκο κ δεν εχει σχεδια οπως τα δικα της, κ της ειπα οτι αν σταματησει να κατουργιεται θα ξανακοιμηθει στα ωραια της σεντονια. για να δουμε!!!! ευχαριστω παντως κοριτσια για ολες τις συμβουλες! νασια το μεσημερι κοιμαται, υπαρχουν φορες που βρεχεται κ το μεσημερι, αλλα τις τελευταιες μερες δεν βρεχεται.

σημερα ξεπατωθηκα εγω! νασια ακους (βρε παιδι μου πολλες δουλειες κ εσυ!!!) κ εχω απειρο σιδερο που θα γινει αυριο το πρωι.

σηκωθηκα το πρωι

1. ταισματα-αλλαγματα-ντυσιματα-καφεδες
  2. εστρωσα κρεβατια
  3. συμμαζεψα τα παντα
  4. μαζεψα απλωμενα
  5. ξεσκονισα παντου
  6. εκανα γυαλινες επιφανειες
  7. καθαρισα μπαλκονι
  8. εκανα τζαμια τραπεζαρια κουζινα σαλονι
  9. αποστηρωσα μπιμπερο
  10. επλυνα την χυτρα, μια κατσαρολα κ ενα τηγανι
  11. ξανα μανα ταισα αλλαξα επαιξα, κολατσιο για την μεγαλη κτλ κτλ κτλ
  12. πεταξα σκουπιδια απο παντου
  13. πηγα αλλαξα τα παπουτσια της μεγαλης που πηραμε εχτες γιατι τελικα της ηταν μεγαλα
  14. εκανα κατι τηλεφωνα κ κανονισα το μπαλετο, ξεκιναμε την δευτερα
  15. εβγαλα τα πατακια κ τα τιναξα
  16. σκουπισα παντου
  17. σφουγγαρισα παντου
  18. εβαλα στην μεγαλη να φαει
  19. εστρωσα τα πατακια
  20. την ετοιμασα για υπνο ειπαμε παραμυθι κ ταυτοχρονα ταισα κ την μικρη
  21. καθαρισα εξονυχιστικα το μπανιο, αλλαξα πετσετες κ πατακι

τωρα μου εχει μεινει να αδειασω το πλυντηριο πιατων κ να ισιωσω μαλλι. το απογευμα θα ερθει η αδελφη μου κ αυριο εχουμε παρτυ.

μαριαννα βαλε προγραμμα, γραψε τι θα κανεις καθε μερα κ ακολουθα το, γιατι αν λες οτι γινεται χαμος το πιο πιθανο ειναι να γυρνας απο δωματιο σε δωματιο, να κουραζεσαι κ να μην βλεπεις αποτελεσμα. οποτε οργανωσου

χρυσα με το μαλακο ε????:-D ξερουμε τι ειναι το μπεμπε? ο μικρος πως το εχει παρει?

φιλακια πολλα

ειρηνη μου που εισαι???? come back please!!!:-D:-D:-D:-D

ξεχασα να γραψω:

22. καθαρισα εξωτερικα τα ντουλαπια της κουζινας

23. καθαρισα τον εξωτερικο διαδρομο στην εισοδο του σπιτιου

24. ετοιμασα ενα πλυντηριο, να το βαλω αργοτερα

σιγουρα κ κατι αλλο ξεχναω.....!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!

Τι κανετε???

Βραδινη αποψε...μιας και κοιμουνται και οι τρεις αντρες του σπιτιου εχω παρει αγκαλια το λαπτοπ στο κρεβατι και χαζολογω;)

Εχω βαλει προγραμμα να ξεκινησω χοντρο γενικο στο σπιτι απο την Κυριακη,οποτε σημερα δεν εκανα πολλα-πολλα.

Σηκωθηκα το πρωι,εφτιαξα πρωινο για τον μεγαλο,τον επλυνα,εντυσα.εφτιαξα γαλα για τον μικρο,τον επλυνα,αλλαξα,εντυσα,ντυθηκα και εγω και φυγαμε για το σχολειο.Γυρισαμε,επλυνα τα πιατα,μαγειρεψα χορτοσουπα για τον μικρο,εχθες το βραδυ εφτιαξα γεμιστα και ετσι ειχα ετοιμο φαγακι για εμας,επισης εχθες εβγαλα τα χειμωνιατικα που ειχα απο τον μεγαλο για τον μικρο και τα επλυνα με το νυχτερινο,σημερα τα απλωσα.Κοιμησα το μικρο και εκανα ενα γρηγορο ντου και μαζεψα οτι ηταν εκτος θεσης,εφτιαξα καφεδακι και τοστ,πηρα το βιβλιο μου και διαβασα.Ξυπνησε ο μικρος του εκανα φρουτοκρεμα,τον ταισα,αλλαξα,επλυνα,ξαναεντυσα και φυγαμε πηγαμε και πηραμε τον μεγαλο,περασαμε απο την βιβλιοθηκη πηραμε 4 βιβλια και πηγαμε παιδικη χαρα,μετα απο καμια ωριτσα γυρισαμε,φαγαμε και πεσαμε ξεροι για υπνο και οι τρεις.Ξυπνησαμε και το απογευμα καναμε με τον αντρα μου καποια μερεμετια στο σπιτι.

Σημερα κοριτσια ο μικρος μου εβαλε για πρωτη φορα αθλητικο παπουτσακι!!!Την οργωσε την παιδικη χαρα!!!Αχ!!!ξεπεταγεται κι αυτος...ποσο γρηγορα μεγαλωνουν....

Αυτα τα νεα μας...

Σας φιλω ολες!!!

Καληνυχτα!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

τρεχάτη μέρα και η χθεσινή γιατί όπως σας είπα είχαμε συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου γονέων.Εγιναν πολλές προτάσεις αλλά θα πρέπει να έχουμε την έγκριση της διευθύντριας και μάλλον χλωμό το βλέπω.Να σκεφτείτε ότι δάσκαλοι που ήταν στο σχολείο μας εδώ και 10 -15 χρόνια και που έκαναν δουλειά και όχι αστεία έχουν ζητήσει να φύγουν λόγω της διεύθυντριας τους έχει φέρει όλους στα όρια τους δυστυχώς χάνουμε τους καλύτερους.

Μετά την συνάντηση πήγα να πάρω κάτι κλωστές που ήθελα και να πάρω τα παιδιά από το σχολείο.Γυρίσαμε,φάγαμε και αφού έπλυνα τα πιάτα άπλωσα ένα πλυντήριο που είχα βάλει από το πρωί.Το απόγευμα αφού μάζεψα τα απλωμένα πήγαμε σούπερ και γυρίσαμε καλό βραδάκι.Τακτοποιήσαμε τα ψώνια και κάναμε μπανάκια και νανάκια.Σήμερα σηκωθήκαμε, πήραμε πρωινά,έστρωσα κρεβάτια,σκούπισα,ξεσκόνισα, έκανα μπάνια και φύγαμε να πάμε να πάρουμε δώρο στην βαφτιστήρα μας για τα γενέθλια της και σήμερα το απόγευμα θα κάνει το πάρτυ της.Πέρασα μια από το κομμωτήριο και εκοψα τα μαλλάκια μου και μέσα στην βροχή γύρισα σπίτι.Απλωσα ένα νυκτερινό πλυντήριο,μαγειρέψαμε ψαράκι στο φούρνο και αφού φάγαμε έκαναν τα παιδιά τα μαθήματά τους και εγώ έπλυνα τα πιάτα μετά ύπνο τα παιδιά εγώ σιδέρωσα δύο πλυντήρια,έβαψα νυχάκια και το απογευματάκι θα πάμε στο πάρτυ.

Αυτά για σήμερα.Γεμάτη μέρα και σημερα ελπίζω αύριο να ξεκουραστώ λίγο.

Καλησπερα κοριτσια!!!!Τι κανετε????

Μαντεψτε:ποια ειδα????????????????????????

Ε????????????????

Ποια?????????????

Την μανα μας!!!!!!!!!!!!!

Αλλα δεν την προλαβα να της μιλησω:(:(:(

Αλλα που θα μου παει θα την ξαναπετυχω!!!χαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Προσπαθησα να την προλαβω αλλα ημουν με τα παιδια οποτε μεχρι να κουνηθω....

Ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!

Στο θεμα μας τωρα σαν καλες κορες που ειμαστε:

Εχω ξεκινησει γενικο στην κρεβατοκαμαρα μου,σημερα θα το ολοκληρωσω,επισης τακτοποιησα τα ρουχα του μπεμπακου,φθινοπωρινα-χειμωνιατικα.

Φιλια σε ολες!!!!

Καλό μήνα κ καλό φθινόπωρο σε όλη την παρέα!!!

Χρύσα,με το καλό το μωρό!!!!!

Yotou,πολύ χαίρομαι με τα νέα σας!!! Σε βρίσκω πολύ δυνατήη!! Μπράβο! Εγώ ακόμα δεν έχω βγει με τον συζηγο κ δεν μας βλέπω!!!

Εμείς είμαστε σε φαση αναδιοργάνωσης... Σκεφτόμαστε κ φη μετακόμιση ακόμα αλλά δεν έχουμε βρει αυτό που θέλουμε.(Αν έχετε υπίψη σας να πωλείται κάποιο σπίτι στους Αμπελοκήπους πείτε μου).

Θέλω τόσο πολύ να κάνω τόσα πράγματα... Να είναι ωραίο το σπίτι μου,να φτιάχνω λιχουδιές, υγιεινές κ μη, να πηγαίνουμε βόλτες αλλά να είμαι κ περιποιημένη. Συμπέρασμα:0 εις το πηλίκο... Τεσπα. Παίρνω ιδέες κ δύναμη από εσάς!!!

Πολλά φιλιά!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια,

τί μου κάνετε;Ωραία μέρα σήμερα ότι πρέπει για βολτούλα άσχετα αν εμείς δεν πήγαμε πουθενά.Γεμάτες μέρες οι προηγούμενες και με τελευταίο εχτές που κατέβασα τα χειμωνιάτικα για τα παιδιά κράτησα όμως και τρία σετάκια καλοκαιρινά μπας και δεν φτιάξει ο καιρός.Σημειώσαμε τις ελλείψεις μας και σιγά σιγά θα τις καλύψουμε και αυτές.Σήμερα αφού φάγαμε πρωινά,πήγαμε στον Αγιασμό των κατηχητικών και μετά γυρίσαμε σπίτι διαβάσαμε και το μεγάλο αγόρι μαγείρεψε ρολό κιμά με αυγά.Φάγαμε,πλύναμε τα πιάτα και τώρα έχω ένα τρελό σίδερο αλλά βαριέμαι πάααααααααααααααρα πολύ όμως πρέπει να γίνει για να μην έχω πολλά μέσα στην εβδομάδα.

Εσείς κατεβάσατε χειμωνιάτικα;

καλημέρα!

αχχχχ Νάσια αυτή τη δουλειά έκανα Σάββατο απόγευμα πόσες ωρες...κατέβασα τα χειμερινά των παιδιών κ έφτιαξα τις ντουλάπες τους...χαμός από ρούχα, δεν χωράνε πουθενά..καλά για τα δικά μου θέλω μια βδομάδα, ακόμα δεν τα πιασα, το ΣΚ λέω, βοήθειά μου....

σήμερα το πρωι - αφού πήγα τα παιδιά στα σχολεία τους κ πριν φύγω για τη δουλειά!!- έκανα σφουγγάρισμα σ όλο το σπίτι, το ΣΚ είχα κάνει όλα τ άλλα, πλυντήρια εννοείται ατελείωτα, οπότε για σήμερα αύριο τουλάχιστον θα μαι χαλαρή από δουλειές...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα σηκωθήκαμε,φάγανε πρωινά,ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στο σχολείο.Γύρισα,πήγα πήρα κλωστές,γύρισα,έφτιαξα καφεδάκι και ξεκίνησα,έστρωσα κρεβάτια,έβαλα σκούπα,έκανα μπάνια,ξεσκόνισα και άλλαξα πετσετάκια στα υπνοδωμάτια και το καθιστικό,άπλωσα ένα πλυντήριο,σφουγγάρισα,έπλυνα κάτι πιάτα,έβαλα κοκκινιστό κοτόπουλο να γίνεται,σκούπισα τα μπαλκόνια,έκοψα τις πατάτες,πήγα πήρα τα παιδιά από το σχολείο,τηγάνισα τις πατάτες και αφού φάγαμε,μάζεψα τραπέζι και έπλυνα τα πιάτα.Μάζεψα το πλυντήριο που είχα απλώσει και τώρα περιμένει να σιδερωθεί αλλά μάλλον αύριο το κόβω.Σήμερα έχουμε λογοθεραπεία με τον μικρό, ευτυχώς διαβάσματα κάναμε από το ΣΚ οπότε σήμερα μόνο επανάληψη έχουμε.

Μυρτούλα και εγώ τα δικά μας δεν τα πείραξα καθόλου μάλλον το ΣΚ που μας έρχεται.Πόσα ρούχα βρε παιδί μου και εγώ μάζεψα μια σακούλα του ΙΚΕΑ για δώσιμο και μια μικρή που ήταν για πέταμα και αυτά μόνο από τα παιδιά.

γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε?

εγω σημερα εκανα αρκετες δουλιτσες βασικες που ειχαν γινει βουνο!

Αφου πηγαμε σχολειο το πρωι, ψωνισα , γυρισα και μαζεψα οτι στεγνα ρουχα ειχα απλωμενα, εβαλα 3 μισα πλυντηρια και ετοιμαζομαι να βαλω αλλο ενα 2ωρο για τα πολυ βρωμικα. Δεν σιδερωνω πλεον μετα απο τον πανικο του καλοκαιριου, μονο κανα εσωρουχο , και αν κατι μου φανει πολυ τσαλακωμενο το παταω εκεινη την ωρα που ειναι να το βαλουμε. Παρολα αυτα εχω κι αλλα απλυτα...γκουχου γκουχ...!

Ανοιξα να αερισω, ψιλοεστρωσα τα κρεβατια, μαζεψα κατι απλυτα που τριγυριζανε. Επιασα την κουζινα και αφου τακτοποιησα τα στεγνα πιατικα σαπουνισα πολυ καλα τα πλακακια και τον παγκο, καθως και τοστιερα, εσπρεσιερα. Επλυνα ολα τα πιατικα που ειχε ο νεροχυτης μου , μαζι και ενα μεγαλο ταψι του φουρνου που το ειχα να μουλιασει, και εβαλα ρεβυθακια στη χυτρα ,που τα ειχα φουσκωσει αποβραδις. Γυρω στις 12 νυσταξε και η μικρη μου γιατι ειχε σηκωθει μαζι μας απο το πρωι, οποτε την κοιμισα, ασχοληθηκα με τα πλυντηρια , εφτιαξα και εναν ρημαδοκαφε που δεν ειχα πιει απο το πρωι, και πηγα να παρω τον μεγαλο μου απο το σχολειο.

Φαγαμε αλλα δεν διαβασαμε ακομα, γιατι χαζολογουσα κοιταζοντας ιδεες στο ιντερνετ για τις επομενες δημιουργιες μου (Νασια ξερεις ποσο χαιρομαι που εσυ με "εσπρωξες" στο πλεξιμο, ε? ;) )

Περιμενω τον αντρουλη μου να σχολασει, και για μετα εχω ταξει στα παιδια πως θα κανουμε μαζι "παρτυ γενεθλιων" στο παιδικο, με τουρτα απο τουβλακια και μουσικη υποκρουση τα Ζουζουνια χαχαχα! ( οχι, κανεις μας δεν γιορταζει! )

Θα επιστρεψω ξανα συντομα, εχω πολυυυ πραμα ακομα για τον επομενο καιρο! Αλλα δυσκολα με πιανει η προκοπη, οποτε θα τα πιανω ενα ενα!

Φιλιά!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

κορίτσια καλησπέρα! πολλες δουλειες, εχω ψοφισει!!!

σας γραφω μονο τα σημερινα γιατι αλλιως θα χρειαστω ολοκληρη σελιδα για να γραφω!!

σηκωθήκαμε

1. ταισματα αλλάγματα ντυσίματα καφεδες κτλ
  2. εστρωσα κρεβατια
  3. περασα το μπανιο
  4. επλυνα την χυτρα
  5. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων κ το εβαλα να πλενει
  6. εκοψα κιμα
  7. τακτοποιησα σε μεριδες κρεατα που ψωνισα εχτες
  8. εκοψα τυρι σε φετες του τοστ
  9. εφτιαξα ψωμι
  10. καθαρισα την μηχανή του κιμα κ του τυριου
  11. επλυνα μπιμπερο κ τα πρωινα μας
  12. περασα παγκους κ εστιες
  13. καθαρισα την ψωμιερα
  14. μαγειρεψα της μικρης πατατες φουρνου με κοτοπουλο, εβαλα πιπεριές στον φουρνο για να συνοδευσω την φασολαδα μας από εχτες (οι πατατες πηραν σχημα λουλουδιού κ καρδιας, τα εφτιαξε η κορη μου μπας κ φαει πατατες φουρνου που δεν της αρεσουν κ το κολπο πετυχε!)
  15. ξυπνησε η μικρη, ταισμα, αλλαγμα, παιχνιδι ,υπνο
  16. ετοιμασα φρουτα της μεγαλης
  17. απλωσα ένα πλυντηριο
  18. καθαρισα κ τακτοποιησα το ψυγειο
  19. επλυνα τα φρουτα κ τα λαχανικα που πηρα εχτες
  20. εβαλα της μεγαλης να φαει
  21. επλυνα ότι πιατικα βγηκαν
  22. τωρα παω να την βαλω για υπνο κ αργα το βραδυ εχουμε παιδιατρο της μπουμπούς.

τις ντουλαπες τις παγωσα λιγο, εχω να τακτοποιησω καλοκαιρινα κ τις πιζαμες μου κ τα εσώρουχα μου, αλλα σιγα σιγα, γιατι δεν προλαβαίνω!

σας φιλω κορίτσια μου!!!!

αχ μου λειπετε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...