Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από εμένα!

Σήμερα γύρισα αρκετά νωρίς (δηλαδή κανονικά στο ωράριο μου) και πρόλαβα να φάω και να πάω την μεγάλη Αγγλικά. Θα πάω να την πάρω σε 1 ώρα με τα πόδια για να πούμε τα δικά μας στον δρόμο :):):).

Τώρα χαλαρώνω με καφεδάκι στο μπαλκόνι, μου αρέσει πολύ που έχει δροσιά.

Το πρωί μαγείρεψα γιουβαρλάκια πριν το σχολείο και μάζεψα τον νεροχύτη. Πέταξα τα σκουπίδια από παντού, έστρωσα κρεβάτια και έφυγα για δουλειά.Αυτές μόνο οι δουλειές για σήμερα, συνέχεια το βράδυ με σίδερο, πλυντήριο πιάτων και τυροπιτάκια για το αυριανό κολατσιό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορίτσια , απο οτι καταλαβατε μόλις ταισα την μπουμπου! Αχ πολυ χαιρομαι που μαζευομαστε! Αρετουλα μου η μπουμπου έχει φτάσει τα 5 κιλα πλέον κ εχει κατι μπουτια κ κατι μαγουλα για φαγωμα! Ολο την δαγκωνω!!! Ναι θα κανουμε μερικές εξορμήσεις με τον αντρουλη γιατι περασαμε παρα πολλα κ θελουμε να ξεσκασουμε λιγο. Επομενη εξοδος προγραμματιζεται για 10/10 που έχουμε επέτειο γάμου.

Μυρτουλα μου οτι δεν σε σκοτώνει σε κανει πιο δυνατο, κ αφού γυρισαμε κ οι δυο σπιτι, δεν μετραει τιποτα αλλο! ανέκαθεν ετσι ημουν, δυνατη κ αισιοδοξη, βέβαια υπάρχουν στιγμες που κ εγω λυγιζω οπως οταν πηγαμε να σαραντησουμε την μπεμπα που πλανταξα στο κλαμα, αλλα έτσι ξεθυμενω κ συνεχιζω δυνατά! :P

Μπραβο για την αποδραση! Πήγαμε κ εμεις για μπάνιο το σαββατο ολοι μαζι!

Ραφτακι κ εγω εχω πολυ σιδερο, απλωμένα, πλυμμενα, απλυτα, κ μωρουδιακά που θέλουν πλυσιμο! Καλα μας κουραγια. Για τα υπολοιπα που λες σε νιώθω απόλυτα!

Μαριαννα μου σε ευχαριστω παρά πολύ! Τα δύσκολα περασαν κ τωρα ολα καλα! :P πολυ χάρηκα που ξαναεγραψες!

Λοιπον κοριτσια τα φωτα σας. Εχουμε βγαλει την βραδυνη πάνα εδω κ ενα μηνα περιπου κ συνεχιζει να κατουριέται. Την σηκωνω το βραδυ αλλσ δεν την προλαβαινω παντα. Μπορει κ στις 2 να παω κ να είναι κατουρημενη! Σαν να κοιμαται βαρια, σαν να μην εχει αισθηση, εντωμεταξύ κ που κατουριέται δεν ξυπνάει, συνεχιζει τον υπνο της! Τι να κάνω? ??

Κατα τα αλλά ξεκινησαμε τακτοποιηση κ εκκαθάριση ντουλαπων για να δουμε τι ραφια χρειαζόμαστε

Αυτα προς το παρον, παω να κοιμηθω λιγακι! Σας φιλω ολες

Γιώτα μου εγώ σε ανάλογες περιπτώσεις (είχε ένα διάστημα αρκετά μετά την αφαιρεση της πάνας που κατουριόταν στον ύπνο της), απλά την έβαζα για τσίσα κοιμόμενη πριν κοιμηθώ εγώ και ήταν στεγνή το πρωί. Αν κοιμάται 10, βάλτη στις 12 να κάνει. Έτσι και η κύστη της θα έχει ήδη γεμίσει και δεν θα ξαναβραχεί μέχρι το πρωι αφού στο μεταξύ δεν θα πιει υγρά αφού θα κοιμάται.

Καλημέρα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημέρα!

μοίρασα τα παιδιά σε νηπιαγωγείο και παιδικό (ω ναι μεγαλώσαμε κ πάμε και οι δυο σχολείο!!) και αφού έκανα κ μια σκουπίτσα στο σπίτι ήρθα κ γω στη δουλειά.

Γιώτα μου εγω θα της έβαζα πάνα το βράδυ για οσο χρειαστεί- μέσα στα φυσιολογικά όρια πάντα πχ μέχρι 5 χρονών. Ετσι έκανα κ στην κόρη μου έβαζα μέχρι να ναι τελείς στεγνή τα πρωινά, το κοψε μόνη της γύρω στα 4μιση...η ομοιοπαθητικός μας λεει να μην πιέζουμε ποτέ τα παιδιά για πάνα κλπ, μόνα τους....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε??

Εγω νιωθω απιστευτη κουραση,αρκετο αγχος και τρομερη νυστα.Το σπιτακι μου ειναι εντελως μπαχαλο και εγω τραγουδαω αυτο:https://www.youtube.com/watch?v=oQprNJL8aVI...

Παρ'ολ'αυτα προσπαθω να ξεκλεβω στιγμες χαλαρωσης και ξεκουρασης γιατι αλλιως δεν βγαινει....

Νιωθω ασχημα γιατι δεν τον εστειλα τον μεγαλο σχολειο,γιατι ολη νυχτα εβρεχε και το πρωι αλλα τωρα εχει βγαλει ηλιο,τσαμπα το κρατησα το παιδι στο σπιτι..Εν τω μεταξυ πηγα εχθες να τον παρω και να βρεχει τρελα,και ακουστε σκηνικο:το μωρο στο καροτσι με το ναιλον,τον Κωνσταντινο διπλα μου με ομπρελα να περπαταει σαν κοτα,και εγω διπλα να κραταω το καροτσι οποτε χερακι για ομπρελα γιοκ...και ετσι εγω εκανα το παπι.....

Σκεφτομαι για σχολικο αλλα απο την αλλη δεν θελω να χασω την επαφη που εχω με τις δασκαλες...

Αυταααα!!!!

Διαφημίσεις

Αρετη μου πολυ χαρηκα που διαβασα νεα σου!!!!

Γιωτα μου μηπως να την ξυπνουσες νωριτερα απ'οτι την ξυπνας?ισως και η αλλαγη με τον ερχομο της μπεμπας στη ζωη της να την δυσκολευει λιγο,τετοιες μεγαλες αλλαγες τα επηρεαζουν.Θα σου προτεινα να την ξυπναγες νωριτερα κι αν συνεχισει ετσι να το αφηνεις για λιγο αργοτερα?

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις, μαλλον νωριτερα θα την ξυπναω στο 2ωρο οπως ειπε η ραβτ γιατι πισωγυρισματα δεν θελω να κανω.

βουλα μου ταλαιπωρηθηκες ε? δεν οδηγας? γιατι εισαι τοσο κουρασμενη, εκανες δουλιτσες η απο τα παιδια δεν κοιμηθηκες?

μυρτουλα στεγνη ηταν η πανα της οταν την βγαλαμε. για 15 μερες στην αρχη δεν βρεχοταν, την προλαβαινα οταν την σηκωνα γυρω στις 3. αργοτερα γυρω στις 4 με μετα αρχισε να κατουργιεται σε ασχετες ωρες.

σημερα εκανα λιγες δουλιτσες:

1. εστρωσα κρεβατια
  2. μαζεψα απλωμενα
  3. απλωσα
  4. εβαλα ενα πλυντηριο με βρεφικα
  5. σιδερωσα λιγα ρουχαλακια της μπεμπας
  6. μαγειρεψα γιγαντες
  7. εκοψα σαλατες
  8. εφτιαξα ψωμι
  9. ταισα κ αλλαξα την μικρη ηδη 2 φορες
  10. ετοιμασα την μεγαλη ντυσιμο-γαλα-δεκατιανο
  11. τωρα θα καθαρισω λιγο το μπανιο θα αποστηρωσω μπιμπερο κ τελος.

φιλακια

Εδω ειμαι και εγω!!καλησπερα!!

Γιωτακι και εγω θα σου ελεγα οτι σου ειπε η Ραβ..μπορει να κοιμαται βαρια και να μην το καταλαβαινει ή να εχει ζοριστει απο κατι..θα το κοψει μην ανησυχεις..μπραβο η μπουμπουκα...δαγκωσε και απο μενα ενα μπουτακι...

Βουλα μου και εγω σημερα που ειχα αδεια και ουσιαστικα ημουν πιο χαλαρη,τωρα νιωθω απιστευτα κουρασμενη...

Σημερα λοιπον ειχα αδεια καθως ειχαμε ενημερωση στο σχολειο της μεγαλης.το πρωι σηκωθηκα ετοιμασα τα παιδια και το πρωινο τους,εφυγε ο αντρας μου μαζι με την μικρη και εγω πηγα την μεγαλη στο σχολειο.γυρνωντας περασα απο την λαικη,πηρα και

ψαρακια, γυρισα σπιτι,απλωσα ενα πλυντηριο, καθαρισα τα ψαρια, σαπουνισα τους παγκους και το νεροχυτη της κουζινας,επλυνα το μπανιο και πηγα να παρω καποια ρουχαλακια για τα παιδια και παπουτσακια για τη μικρη.γυρισα σπιτι και εφυγα για το σχολειο.τελειωσαμε πηρα το κοριτσακι μου και εφυγα κατευθειαν να παρω και την μικρη..επιστρεψαμε σπιτι εψησα τα ψαρακια και πατατουλες,εκανα μπανιο τα παιδια,φαγαμε μαζεψα την κουζινα,επλυνα τα ταψια,καθαρισα τον φουρνοκαι εβαλα την μικρη για υπνο..εφτιαξα καφεδακι και η μεγαλη ξεκινησε να κανει τις εργασιες της..Αχ νυσταζω τοσο πολυ....καλο απογευμα να εχουμε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κορίτσια καλησπέρα.

Χρειάζομαι γνώμες και συμβουλές για παιδοδοντίατρο και ορθοδοντικό.

Οποιαδήποτε εμπειρία ευπρόσδεκτη......καήκαμε από παιδοδοντίατρο στον Κορυδαλλό :cry::cry::cry::cry: . Το φυσάω και δεν κρυώνει... με τίποτα.

Η μεγάλη θα χρειαστεί σιδεράκια μάλλον μέχρι τα Χριστούγεννα και είμαι στο ψάξιμο....

Διαφημίσεις

ενταξει.... καποιος μου κανει πλακα.....

περιμενα μεχρι τις 1 για να την σηκωσω, αφου κοιμαται 11, κατουρημενη, στις 3 κατουρημενη, στις 5 ταισα την μικρη, στις 8 κατουρημενη...... δηλαδη δεν εχω κοιμηθει καθολου.

εχτες απο τις 9 μεχρι τις 11 ειχε πιει 6 ποτηρια νερο, κ ας φωναζα να μην πιει αλλο. τα νευρα μου!!!

ενταξει.... καποιος μου κανει πλακα.....

περιμενα μεχρι τις 1 για να την σηκωσω, αφου κοιμαται 11, κατουρημενη, στις 3 κατουρημενη, στις 5 ταισα την μικρη, στις 8 κατουρημενη...... δηλαδη δεν εχω κοιμηθει καθολου.

εχτες απο τις 9 μεχρι τις 11 ειχε πιει 6 ποτηρια νερο, κ ας φωναζα να μην πιει αλλο. τα νευρα μου!!!

Γιώτα μου πίνει γενικά πολύ νερό?υπερβολικό?αν ναι δεν το λες στην παιδίατρο?εχεις κοιτάξει ποτέ το ζάχαρό της?

καλημέρα!είμαι λίγο πτώμα - έτυχαν μερικά έκτακτα -και δεν προβλέπεται να ξεκουραστώ πριν από αυριο το μεσημέρι...τεσπα, σκάω κ κολυμπάω..

η ζουζού μου γιορτάζει σήμερα, πήρε πρωι πρωι τα δώρα της, της ετοίμασα και καπ κεικς με γλάσσο να κεράσει στο νηπιαγωγείο κ καμάρωνε!!

φιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ναι μυρτουλα εχουμε κοιταξει ζαχαρο, καθε χρονο κανουμε εξετασεις, ειναι οκ. το ειχα υποψιν μου για το πολυ νερο, μου το ειχε πει κ η παιδιατρος. να χαιρεσαι το παιδακι σου κ καλο κουραγιο για τα εκτακτα!

ραβτακι δεν θελω να κανω πισωγυρισμα, ποσο θα κρατησει αυτο, ενα μηνα ακομα? 2? θα ξεμπερδεψουμε.

εκτος των αλλων αδειαθετησα κιολας, εχω πολυ ροη κ πονους..... αυριο πρεπει να καθαρισω το σπιτι, αυριο το απογευμα περιμενω την αδελφη μου κ τον γαμπρο μου. σημερα δεν ειχα κουραγιο για τιποτα. εκανα τα απολυτως απαραιτητα. το απογευμα θα παμε για ενα δωρο που εχουμε παρτυ το σαββατο κ παπουτσια της μεγαλης. σερνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...