Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα! (καλη κυβερνηση να πω???? μακαρι να σοβαρευτουν ολοι κ να σταματησουν τα φαγοποτια, μπας κ παρει μπροστα αυτη η ερημη ελλαδα...... τι να πω? ολοι αχρηστοι.....)

εμεις το σαββατο πηγαμε για μπανιο κ το απογευμα για καφεδακι με φιλους κ τα παιδια μας.

οποτε παρασκευη εκανα καθαριοτητα κ εχτες κουζινα, φουρνο κ συμμαζεματα.

σημερα φθινοπωριασε αποτομα.

τωρα το πρωι, εστρωσα κρεβατια, ταισα τα παιδια, εστρωσα τα ριχταρια, εβαλα ενα πλυντηριο (πρεπει να σιδερωσω οπωσδηποτε το απογευμα!), περασα μια το μπανιο κ εβαλα κοτοπουλο στον φουρνο να γινεται. αργοτερα θα φτιαξω ρυζι για να το συνοδευσω.

τωρα θα ξεκινησω λιγο δουλιτσα του μαγαζιου γιατι εχω μεινει πολυ πισω.

βουλα μου περαστηκα, ελπιζω να μην σας παει ετσι ολη την χρονια....

σας ευχαριστω για τις ευχες για το κοριτσακι μου!

μαριαννα μου χαρηκα που σε διαβασα! ευχαριστω για τις ευχες σου! τωρα ειμαστε μια χαρουλα!!!

ελενη καλως ηρθες! τωρα που χειμωνιαζει θα μαζευτουμε ολες σιγα σιγα! (ειρηνη ακουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς?????)

φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!Καλημερααααα!!!!!

Τι κανετε κοριτσια μου?????

Τι καιρος τρελος ειναι αυτος????Μ'αρεσειιιιιιιιι!!!!!!!!Εχω καθισει στην κρεβατοκαμαρα,εχω ανοιξει και την μπαλκονοπορτα και μυριζει το βρεγμενο χωμα!!!!Χαζολογαω και Χαλαρωνω!!!

Σημερα σηκωθηκα πρωι-πρωι...(απο τη μια μ'αρεσει γιατι εχω ολη την ημερα μπροστα μου,απο την αλλη νυσταζω...),εφτιαξα πρωινο γιατον μεγαλο και το χιλιοπαρακαλεσα να το φαει...,εφτιαξα γαλα και ταισα ,αλλαξα και εντυσα το μικρουλη,χιλιοπαρακαλεσα και κυνηγησα τον Κωνσταντινο να ντυθει-ετοιμαστει για το σχολειο,ετοιμαστηκα και εγω και φυγαμε.Αφου τον αφησα στον γυρισμο εκανα μια σταση στα μαγαζια και χαζολογησα,ειδα πολυ ωραια πραγματα αλλα πανακριβα...ή εμενα η στεπη μου μικρινε ή ακριβιναν κι αλλο τα πραγματα...ή και τα δυο....Γυρισα με τον μικρο μου,επλυνα τα πιατα και συμαζεψα την κουζινα(αφησα κατι λιγα...γκουχου-γκουχου...),μαζεψα τα απλωμενα ρουχα γιατι επιασε βροχη,κοιμησα τον μικρουλη,εφτιαξα και ενα τοστακι και καθομαι,σε λιγο θελω να τακτοποιησω οτι ειναι εκτος θεσης αλλα δεν ειναι πολλα και να μαγειρεψω χορτοσουπα,για εμας εχει μπιφτεκια με πατατες απο χθες,οποτε ειμαστε οκ!!

Γιωτακι και Αφροδιτη σας ευχαριστω για τις ευχες σας για τα περαστικα!!Τελικα δεν την γλυτωσε την ωτιτιδα και ειναι με αντιβιωση.

Ελενη καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Φιλια Πολλα σε ολες!!!

Καλημερα!!!Καλημερααααα!!!!!

Τι κανετε κοριτσια μου?????

Τι καιρος τρελος ειναι αυτος????Μ'αρεσειιιιιιιιι!!!!!!!!Εχω καθισει στην κρεβατοκαμαρα,εχω ανοιξει και την μπαλκονοπορτα και μυριζει το βρεγμενο χωμα!!!!Χαζολογαω και Χαλαρωνω!!!

Σημερα σηκωθηκα πρωι-πρωι...(απο τη μια μ'αρεσει γιατι εχω ολη την ημερα μπροστα μου,απο την αλλη νυσταζω...),εφτιαξα πρωινο γιατον μεγαλο και το χιλιοπαρακαλεσα να το φαει...,εφτιαξα γαλα και ταισα ,αλλαξα και εντυσα το μικρουλη,χιλιοπαρακαλεσα και κυνηγησα τον Κωνσταντινο να ντυθει-ετοιμαστει για το σχολειο,ετοιμαστηκα και εγω και φυγαμε.Αφου τον αφησα στον γυρισμο εκανα μια σταση στα μαγαζια και χαζολογησα,ειδα πολυ ωραια πραγματα αλλα πανακριβα...ή εμενα η στεπη μου μικρινε ή ακριβιναν κι αλλο τα πραγματα...ή και τα δυο....Γυρισα με τον μικρο μου,επλυνα τα πιατα και συμαζεψα την κουζινα(αφησα κατι λιγα...γκουχου-γκουχου...),μαζεψα τα απλωμενα ρουχα γιατι επιασε βροχη,κοιμησα τον μικρουλη,εφτιαξα και ενα τοστακι και καθομαι,σε λιγο θελω να τακτοποιησω οτι ειναι εκτος θεσης αλλα δεν ειναι πολλα και να μαγειρεψω χορτοσουπα,για εμας εχει μπιφτεκια με πατατες απο χθες,οποτε ειμαστε οκ!!

Γιωτακι και Αφροδιτη σας ευχαριστω για τις ευχες σας για τα περαστικα!!Τελικα δεν την γλυτωσε την ωτιτιδα και ειναι με αντιβιωση.

Ελενη καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Φιλια Πολλα σε ολες!!!

βουλα μου κ εμενα μου φανηκαν ακριβα τα ρουχα, την πεμπτη που πηγαμε βολτα στον πεζοδρομο του περιστεριου, αλλα τσακωσα μια φουστιτσα all season για βραδυ (μιας που θα ξεκινησουμε βραδινες εξορμισεις με τον αντρουλη!!!) 10 ευρω απο 30! χρειαζομαι απαραιτητα 1 τζην κ 1 ζευγαρι μποτακια.

αυτην την εβδομαδα θα φτιαξουμε κ τις ντουλαπες (χρειαζομαι ραφια σε μια ντουλαπα που ειναι για κρεμαστα ρουχα) κ ετσι θα φτιαξω τα ρουχα μου (που ειναι στριμωγμενα σε μια μονη ντουλαπα ολα χειμωνιατικα-καλοκαιρινα, αφου εκει που τα ειχα στο δωματιο της μεγαλης πλεον εχει τα ρουχα της.) κ θα δω τι μου λειπει, κ θα περνω ενα κομματι τον μηνα. γιατι για παραπανω δεν το βλεπω.....:|

Να σας ζησουν τα μωρακια σας και καλή αρχη σε ολα τα παιδακια για την καινουρια σχολικη χρονια.

Εμεις οπως και ο περισσοτερος κοσμος περασαμε ενα δυσκολο καλοκαιρι μιας και μετα τα γεγονοτα των τραπεζων,ειχαμε μια πολύ μεγαλη φωτια στην περιοχη ,χαθηκαν περιουσιες,ευτυχως λιγοστα σπίτια και βεβαια κινδυνεψαμε και εμεις,Τραγικες καταστασεις αλλα προσπαθουμε να δουμε τα επόμενα βματα και να προχωρησουμε μπροστα.Τον Αυγουστο προσπαθησαμε να ρουφηξουμε οσες περισσοτερες στιγμες χαλαρωσης μπορουσαμε ,ωστε να βγαλουμε το χειμωνα.Αυτα...

Και σας εχω και εγω νεα ,περιμενω και εγω μωρακι και ειμαι πολύ πολύ χαρούμενη γιάυτο! Ειμαι στον 5ο μηνα και προς το παρόν ολα βαινουν καλως...ελπίζω και στη συνεχεια...

Στο σπίτι εκανα ενα καλο μαζεμα επιστρεφοντας από τις διακοπες και τωρα μονο τα καθημερινα.Πρεπει να κανω σιγα σιγα τις κουρτινες και βεβαια αργοτερα τις ντουλάπες.Ορεξη εχω αλλα δεν αγχωνομαι και ετσι ολα γινονται με αργους ρυθμους.

Τα φιλια μου!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ζησουν τα μωρακια σας και καλή αρχη σε ολα τα παιδακια για την καινουρια σχολικη χρονια.

Εμεις οπως και ο περισσοτερος κοσμος περασαμε ενα δυσκολο καλοκαιρι μιας και μετα τα γεγονοτα των τραπεζων,ειχαμε μια πολύ μεγαλη φωτια στην περιοχη ,χαθηκαν περιουσιες,ευτυχως λιγοστα σπίτια και βεβαια κινδυνεψαμε και εμεις,Τραγικες καταστασεις αλλα προσπαθουμε να δουμε τα επόμενα βματα και να προχωρησουμε μπροστα.Τον Αυγουστο προσπαθησαμε να ρουφηξουμε οσες περισσοτερες στιγμες χαλαρωσης μπορουσαμε ,ωστε να βγαλουμε το χειμωνα.Αυτα...

Και σας εχω και εγω νεα ,περιμενω και εγω μωρακι και ειμαι πολύ πολύ χαρούμενη γιάυτο! Ειμαι στον 5ο μηνα και προς το παρόν ολα βαινουν καλως...ελπίζω και στη συνεχεια...

Στο σπίτι εκανα ενα καλο μαζεμα επιστρεφοντας από τις διακοπες και τωρα μονο τα καθημερινα.Πρεπει να κανω σιγα σιγα τις κουρτινες και βεβαια αργοτερα τις ντουλάπες.Ορεξη εχω αλλα δεν αγχωνομαι και ετσι ολα γινονται με αργους ρυθμους.

Τα φιλια μου!!!!

χρυσα μου!!!! τι υπεροχα νεα!!!!! καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης! με το καλο κ με εναν πονο!!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

σιγα σιγα με τις δουλειες, να μεινει κ τιποτα δεν πειραζει, προτεραιοτητα το νινακι σας!!! ξερουμε τι ειναι?

μπραβο χρυσα μου, χαρηκα πολυ πολυ!!!!!

Χρύσα πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!! Με το καλό εύχομαι να έρθει το μωράκι σας, να έχεις καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Ελένη καλώς μας βρήκες!

mama konstantinou δεν έχω καλύτερο από αυτόν τον καιρό, αρκεί να χουχουλιάζω και να πίνω το καφεδάκι μου στο σπίτι. Λατρεύω το φθινόπωρο και τις μυρωδιές του!

Για ακόμη μια φορά να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε όλους τους γονείς.

Τελείωσε η άδεια μου και μου λείπουν πολύ τα κορίτσια μου.....δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα.

Από δουλειές έκανα μόνο τα βασικά γιατί με το παραμικρό με πιάνει πάλι η μέση μου. Τακτοποίησα όλα τα ρούχα που είχα στην μέση, με την ευκαιρία του swap της mamavasias έκανα πάλι ένα μικρό ξεκαθάρισμα και αύριο θα πάμε στο νηπιαγωγείο όλα τα παιχνίδια του μπαλκονιού (σπιτάκι, κουζίνα, τσουλήθρα).

Η μικρούλα μου αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι με δόντι και σήμερα νομίζω πως βρήκα εκ νέου μια άλλη παιδοδοντίατρο, ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή και την Τετάρτη θα κάνουν μια πρώτη γνωριμία.

Δεν μπορώ να γράψω ανοιχτά αλλά η προηγούμενη γιατρός, είναι επιεικώς απαράδεκτη και λυπάμαι γιατί την εκτιμούσαμε και την είχε αγαπήσει και η μικρή.....:mad::mad::mad::mad:

Σήμερα τρώμε σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτα και φρέσκα μανιτάρια.

Επιστροφή στην δουλειά.......

Τα φιλια μου!!!!

Χρυσα μου ποσο πολυ χαιρομαι!!!!!Με το καλο!!!!Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και με το καλο να το παρεις στην αγκαλιτσα σου!!!!

Αχ!!!!Τι καλα!!!!Η μωρουδιλα συνεχιζει στο θεματακι μας!!!!

βουλα μου κ εμενα μου φανηκαν ακριβα τα ρουχα, την πεμπτη που πηγαμε βολτα στον πεζοδρομο του περιστεριου, αλλα τσακωσα μια φουστιτσα all season για βραδυ (μιας που θα ξεκινησουμε βραδινες εξορμισεις με τον αντρουλη!!!) 10 ευρω απο 30! χρειαζομαι απαραιτητα 1 τζην κ 1 ζευγαρι μποτακια.

αυτην την εβδομαδα θα φτιαξουμε κ τις ντουλαπες (χρειαζομαι ραφια σε μια ντουλαπα που ειναι για κρεμαστα ρουχα) κ ετσι θα φτιαξω τα ρουχα μου (που ειναι στριμωγμενα σε μια μονη ντουλαπα ολα χειμωνιατικα-καλοκαιρινα, αφου εκει που τα ειχα στο δωματιο της μεγαλης πλεον εχει τα ρουχα της.) κ θα δω τι μου λειπει, κ θα περνω ενα κομματι τον μηνα. γιατι για παραπανω δεν το βλεπω.....:|

Μεγεια η φουστιστα!!!Αυτες τις μερες εχω σκοπο να κατεβω και στο πεζοδρομο Περιστεριου,οχι τοσο για ψωνια(που δεν θα με χαλαγαν και αυτα...)οσο για να χαζεψω τις παιδικες μου γειτονιες!!!

Αστα και εγω χρειαζομαι αρκετα και ενα παλτο ή μπουφαν μακρυ ισως.Και χρειαζεται και ο αντρας μου αρκετα ρουχαλακια...ευτυχως τα παιδια ειναι κομπλε!!Και εγω το ιδιο σκεφτομουν,καθε μηνα και απο κατι;)

καλησπέρα!

Χρύσα υπέροχα νέα, με το καλό!!

Γιώτα σε χαίρομαι πολύ που μετά τις δυσκολίες που πέρασες βρήκες αμέσως το ρυθμό σου και την καθημερινότητά σου, μπράβο σου!

Αφροδίτη καλή δύναμη σε όλες μας

κορίτσια κ γω ετσι κάνω, κάθε 15νθήμερο - που πληρώνομαι- κρατάω ενα ποσό για μένα κ παίρνω ενα ρούχο συν ενα καλλυντικό ή κρέμα κλπ...αλλιώς δεν γίνεται...

εμεις εκμεταλλευτήκαμε το 4ήμερο που μας χάρισαν οι εκλογές κ κάναμε μίνι απόδραση για μπανάκι, τέλεια θάλασσα χωρίς κόσμο!από δουλειές όλα υπό έλεγχο, πρέπει όμως να πω σύντομα στη γυναίκα να ρθει για τζάμια-αυλές που δεν τα πιάνω σχεδόν ποτέ...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!εχω πολυ καιρο να γραψω και σας πεθυμησα...διαβασα και ευχαριστα νεα και πολυ χαρηκα..

Χρυσα μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα...μπραβο κοπελα μου με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες να κρατας να υγιεστατο μωρακι στην αγκαλιτσα σου...το αγορακι σου τι κανει?καλη σχολικη χρονια να εχει..

Γιωτα μου να τα εκατοστησει το μεγαλο σου κοριτσακι..μπραβο και για την μικρουλα διαβασα οτι εφτασε 4 κιλα..μεγεια την φουστιτσα και μπραβο που καθιερωσατε τις εξοδους με τον αντρα σου..ειναι απαραιτητο για την σχεση του ζευγαριου..

Βουλα μου ξεκινησε σχολειο ο μεγαλος σου ε?μπραβο καλη χρονια να εχει και περαστικα του..δυστυχως ξεκινησαν οι ιωσεις..

Αφροδιτακι μου καλη σχολικη χρονια να εχουν τα κοριτσια σου..

Ραβτακι να σας ζησει ο νεοφωτιστος μπομπιρακος και καλη σχολικη χρονα στο πρωτακι σου..

Τα δικα μου νεα ειναι οτι η μεγαλη μου ξεκινησε την πρωτη δημοτικου,η μικρη παιδικο σταθμο εγω δουλεια μετα με τα κοριτσια μου και με τις δουλειες του σπιτιου..το καλοκαιρι ο αντρας μου δυστυχως ειχε μονο μια βδομαδα αδεια οποτε και πηγαμε διακοπες και μετα πηγα στο χωριο μου με τα παιδια..επιστρεφοντας βαψαμε τα δωματια των κοριτσιων πηραμε τα επιπλα της μεγαλης γραφεια και τα σχετικα..αλλαξα και τις κουρτινες στο δωματιο της μικρης και μενει να παρω κουρτινες για την μεγαλη..προς το παρον εβαλα αυτες που ειχα..

Ελπιζω να μαζευτουμε σιγασιγα τωρα που αρχιζει και φθινοπωριαζει και ειναι εποχη για αλλαγες και ξεκαθαρισεις...

Ειρηνηηηηηηηη?

Σας φιλω ολες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλημερες απο τις βροχερες Σερρες!

Πολυ χαιρομαι που διαβαζω και παλι τα νεα σας!!

Χρυσα με το καλο!πολυ ευχαριστα νεα!

Μαριαννα, εσυ δεν πρεπει να παραπονιεσαι για τιποτα γιατι θυμαμαι οτι μενεις σε ενα υπεροχο και παραδεισενιο μερος!!!!!

Εγω ακομη δεν βρηκα πορτοκαλι ή λαχανι καρεκλα γραφειου εδω στις Σερρες οποτε θα δω και στην Σαλονικα.Δεν μπορω να μην παρω γιατι ειναι ηδη Β'δημοτικου και περσι δεν ειχε γραφειο και εξαλλου δεν πηρα ουτε γραφειο αλλά θα χρησιμοποιησουμε την ξυλινη συρταριερα.

Εχω παααααααααααρα πολλες δουλειες ξεκαθαρισματος ρουχων και παπουτσιων που πρεπει να γινουν! αχ....δινω σε διαφορα μερη και θελει χωρισμα.....πολλη διαδικασια....

Τους στελνω σε ολοημερα και σχολειο και νηπια και ακομη δεν εχω συνηθισει την ετοιμασια των 2 γευματων για τον καθενα.....καθε πρωι τρεχω!....που' θα παει? ευτυχως τους παει σχολειο ο συζυγος κι εγω τους μαζευω μονο!

Χαιρομαι αφανταστα που δουλευω παλι και ηδη στερναχωριεμαι για τον Γεναρη που θα σταματησω....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλησπέρα κορίτσια,

τί μου κάνετε;Πώς τα πήγαμε με το πρώτο πρωτοβρόχη μας;Εμείς ευτυχώς είμασταν στο σπίτι και καθόμασταν και κοιτάζαμε την βροχή χωρίς να αγχωνόμαστε αλλά βρε κορίτσια τί καταστροφές ήταν αυτές και κυρίως κρίμα στους ανθρώπους που "έφυγαν".Πάντως μια τέτοια μπόρα δεν ξέρω για τις περιοχές σας αλλά στην δική μας χρειαζόταν να καθαρίσει ο τόπος.Σήμερα μια καινούργια μέρα ξημέρωσε πιο καθαρή πιο όμορφη βέβαια λίγο συννεφιασμένη αλλά και πάλι ήταν όμορφη.

Τις προηγούμενες μέρες κάναμε τα κλασσικά εκτός από την Παρασκευή που το μικρούλη έκλεισε τα 6.Πάρτυ δεν κάναμε αλλά ευτυχώς είχαν έρθει μερικοί φίλοι των παιδιών και έτσι έπαιξαν και επ΄ευκαιρίας έσβησε και τα κεράκια πάνω στην καρυδόπιτα που είχα φτιάξει η οποία έγινε ανάρπαστη.

Το Σάββατο πήγαμε και πήραμε την γραφική ύλη του μεσαίου και το βραδάκι πήγαμε στην κουνιάδα μου και καθίσαμε μέχρι αργά το βραδάκι.Πολύ καιρό είχαμε να το κάνουμε αυτό βρε κορίτσια,να είμαστε με παρεούλα να τα πίνουμε να σαχλαμαρίζουμε και να περνάμε ωραία.Πόσο το χρειαζόμαστε;Βέβαια την άλλη μέρα δεν άνοιγε το μάτι αλλά ευτυχώς ήταν Κυριακή.Μια ακόμα Κυριακή που ασκήσαμε για μια ακόμα φορά (και ελπίζω τελευταία τουλάχιστον για φέτος γιατί έλεος) το εκλογικό μας δικαίωμα.Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση που βγήκε είναι για καλό ή για κακό αλλά ας ηρεμήσουν λίγο να δούμε τί θα γίνει με το χάλι μας τελοσπάντων.

Το βραδάκι ήρθε ο ανηψιός μου και κάθισε μέχρι την Δευτέρα.Τα μικρά ξετρελάθηκαν παιχνίδι όλη μέρα.Ευτυχώς που είχαμε διαβάσει από την Πέμπτη γιατί που μυαλό για διάβασμα.Το απόγευμα είχαμε την πρώτη λογοθεραπεία με τον βενιαμίν και όλα πήγα καλά.Από δουλειές καθώς καταλάβατε τα απολύτως απαραίτητα.Σήμερα από το πρωί εκτός από πρωινά,στρωσιμο κρεβατιων και μαγείρεμα επίσης τίποτα άλλο.Εν τω μεταξύ είναι και κάπως το στομάχι μου από εχτές και δεν έχω και πολύ όρεξη.

Χρύσα μου πολύ χάρηκα με την εγκυμοσύνη σου καλή λευτεριά να έχεις.

Αντε κορίτσια να μαζευόμαστε....

Τι ωραία είναι που ξαναδιάβασα αγαπημένες συν-φορουμίτισσες; Καλώς ήλθατε πίσω! Χρύσα μου πολύ χάρηκα με την εγκυμοσύνη σου! Τελειόμηνη & απολαυστική να ναι και με το καλό να έρθει το νέο μέλος της οικογένειάς σας!

Εγώ έχω προχωρήσει τις δουλειές μου κατά το δυνατόν μιας και με τον μικρό έχουμε πολλέεες αγκαλίτσες και πολλή γκρίνια επίσης και πλέον έχω αρχίσει να ηρεμώ γιατί η κατάσταση μέσα στο σπίτι με τοσα που έπρεπε να γίνουν με έπνιγε.

Βέβαια για να ακριβολογούμε, με τοοοοοσες φορές την ημέρα που πλένω σκεύη/μαγειρεύω/ τακτοποιώ, ΠΟΥ χρόνος για άλλες δουλειές;

Τα παιδικά είναι έτοιμα εδώ και 15 ημέρες περίπου, μαζί με το μπαλκόνι τους. Προχθές καθάρισα και τα τρία κάτω μπαλκόνια αλλά δεν έκανα μπατζούρια/τζάμια. Αυτά θα γίνουν μόλις στρώσω. Ομοίως και η κρεβατοκάμαρα με το δικό της μπαλκόνι.

Μου χάλασε και το τηλεσκοπικό κοντάρι και θα μας φάνε οι αράχνες μέχρι να βρω καινούργιο!

Εξακολουθώ να μαζεύω ρούχα/ βρεφικά είδη που δεν χρησιμοποιούμε πια και κάνω διαλογή που θα δώσω τι και τι θα κρατήσω για στενούς συγγενείς. ΤΙ πράγματα κρατάμε βρε κορίτσια;

Σήμερα απ το πρωι δεν έκανα τρομερά πράγματα, ετοίμασα τη μεγάλη για το σχολείο, τάισα/άλλαξα/ κοίμισα τον μικρό 2-3 φορές ήδη, πήγαμε ταχυδρομείο και σούπερ μάρκετ, μαγείρεψα φασολάκια, έφτιαξα το φαγητό του μικρού, φάγαμε, μάζεψα την κουζίνα, καθάρισα τον νεροχύτη, έπλυνα τα σκεύη του μικρού, έφτιαξα σταφιδοκεκάκια με την μεγάλη, ξανακαθάρισα την κουζίνα, έβαλα πλυντήριο πιάτων, μάζεψα σκουπίδια από παντού και αργότερα περιμένω κόσμο για καφεδάκι.

Πρέπει να χωρέσω και το σιδέρωμα σήμερα γιατί μαζεύτηκαν 5 πλυντήρια πάλι και δεν πάει άλλο.

Σας φιλώ! Να στε όλες καλά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...