Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δεν είναι ότι έχω πολλά πράγματα, απλώς έχω λίγα και μικρά ντουλάπια.

Για να καταλάβεις για τροφοθήκη έχω 4 καλάθια (συρόμενα) στο ντουλάπι πλάτους 45 εκατοστών και 2 συρτάρια πλάτους 55 εκατοστών.

Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να κάνω ανακατάταξη και να γλυτώσω χώρο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Σε καταλαβαίνω και είναι πολύ εκνευριστικό να μην έχεις χώρους! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και να ρωτήσω, Ειρήνη μου όταν πας σε πελάτισσα να κάνεις νύχια προσφέρεσαι να βγάλεις τα παπούτσια σου?Θα σε πείραζε να στο πουν?Γιατί εγω που εχω μια κοπέλα που έρχεται σπίτι σε ιδιαίτερες περιπτώσεις για νύχια και είναι κ καλή, επειδή δεν βγάζει τα παπούτσια της και ντρέπομαι να της το πω, το σκέφτομαι κάθε φορά να την καλέσω...

Όταν δω ότι ειναι στρωμένα ΠΑΝΤΑ.

Όχι, δεν θα με πείραζε καθόλου, ίσα-ίσα θα με έκανε να αισθανθώ πιο άνετα. Αλλά νομίζω πως είναι ανάλογα στον χαρακτήρα του άλλου. Κάποιου θα μπορούσε να του κακοφανεί αν είναι λιγάκι περίεργος.

Ανεξάρτητα όμως, στο σπίτι σου κάνεις κουμάντο εσύ! Ετσι το βλεπω.

Και στο δικό μου σπίτι {το έχω ξαναπει καιρό άλλωστε} δεν μπαίνουμε με παπούτσια.

777885dugw57gt25.gif

Όχι, δεν θα με πείραζε καθόλου, ίσα-ίσα θα με έκανε να αισθανθώ πιο άνετα. Αλλά νομίζω πως είναι ανάλογα στον χαρακτήρα του άλλου. Κάποιου θα μπορούσε να του κακοφανεί αν είναι λιγάκι περίεργος.

Και στο δικό μου σπίτι {το έχω ξαναπει καιρό άλλωστε} δεν μπαίνουμε με παπούτσια.

Καλημέρα :D και θα συμφωνήσω απόλυτα!

Ευχαριστώ 4U , μάλλον θα κατήληξω ή στα ξύλινα κουτάκια (εχω μια λατρεία σε οτιδήποτε ξύλινο ή ψάθινο χε χε ) ή σε κανένα ψάθινο κουτί.

Τώρα όσον αφορά τους φίλους, οι 8 στους 10 φιλους μας (οι περισσότεροι έχουν παιδιά για αυτό) το εφαρμόζουν και σπίτι τους κ δεν χρειάζεται καν να τους το πω οταν ερχονται , τα βγάζουν μόνοι τους κ εγώ έχω αγοράσει 4 ζευγάρια παντόφλες από τα τζάμπο των 2ευρώ δυο των 40νουμερο κ δυο των 44νουμερο οπότε αν έρθουν δυο ζευγαρια για καφέ/επίσκεψη έχω να τους δώσω :D

Το μεγαλύτερο ζόρι πάντως το βρίσκω με τον πατέρα μου που κάθε μα κάθε φορά που έρχεται σπίτι μας μουρμουράει στην είσοδο οτι πρέπει να βγάλει τα παπούτσια του @#$%^ χε χε αλλά τον αγνοώ :rolleyes:

Αύριο ξαναγυρνάω σχολείο....μπρρρρ τα κεφάλια μέσα κ θα γυρίσω με κεφάλι καζάνι από τα μικρά:shock::rolleyes::eek:

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Αχ το θέμα με τα χαλιά και τα παπούτσια είναι μεγάλος πόνος. Και γω απεχθάνομαι τα παπούτσια πάνω στα χαλιά μου. Στους γονείς - πεθερικά το χω επιβάλλει, οι περισσότεροι φίλοι το κάνουν από μόνοι τους, όσοι δεν το κάνουν έχω καταλήξει να τους αποφεύγω.... Οι μάστορες είναι ο μεγάλος μου καημός, γιατί όταν έρχονται αναγκάζομαι να σηκώνω το χαλί από το οποίο θα περάσουν για να μην το πατήσουν και μετά όταν φύγουν σφουγγαρίζω...Αυτό με τα ποδονάρια τέλεια ιδέα, να υποθέσω ότι τα πουλάνε σε φαρμακεία?

Και να ρωτήσω, Ειρήνη μου όταν πας σε πελάτισσα να κάνεις νύχια προσφέρεσαι να βγάλεις τα παπούτσια σου?Θα σε πείραζε να στο πουν?Γιατί εγω που εχω μια κοπέλα που έρχεται σπίτι σε ιδιαίτερες περιπτώσεις για νύχια και είναι κ καλή, επειδή δεν βγάζει τα παπούτσια της και ντρέπομαι να της το πω, το σκέφτομαι κάθε φορά να την καλέσω...

Καλημέρα!!

Kalamaraki, και εγλω φαρμακείο σε ψάθινα έχω... τα γνωστα τετραγωνα λευκά απο το πασίγνωστο πολυαγαπημένο μου κατάστημα ;)

Έχω πάρει πείσης απο jumbo χειμωνιατικες παντοφλες, αλλά και σαγιονάρες για καλοκαίρι :). Εγώ έχω πάρει σε 38 γυναικείες και αντρικες 45

mirtoula, ναι τα αγοράζει ο συζυγος κάθε 2-3 χρόνια παει απο φαρμακείο στην Αθήνα. Πέρνουμε πολλά και δεν ξεμένουμε!

Κοριτσακι μου να μην ντρεπεσαι καθόλου, σκοπός είναι στο σπίτι μας να αισθανομαστε πανω απ' όλους εμείς καλά! Αν αναλογιστείς τι κουβαλάμε μέσα στο σπίτι μας απο το δρόμο δεν θα ξαναντραπείς ποτέ να ζητήσεις ευγενικά... αν σε αγχώνει μπορείς να τους το πεις απο το τηλ. ακόμα πριν έρθουν!!!

Όπως πολύ σωστά λέει και η Ειρήνη στο σπίτι μας κάνουμε εμείς κουμάντο... θα δεις που θα το χαίρεστε και πιο πολύ αφού θα μπορείτε να κυλιέστε και να παίζεται ασταμάτητα χωρίς να αισθάνεσαι αηδία!

Στα σπίτια φίλων εχουν δεν έχουν παιδιά βγάζω επίσης τα παπουτσια μου αλλά και του γιου μας αφού έχω πάρει καλτσούλες μαζί, ο μικρός μάλιστα φορά πάντα αυτές τις αντιολισθητικές, είμαι πάντα προετοιμασμένη διτό τι δεν το εφαρμόζουν όλοι και δεν έχω εξτρα παντοφλάκια...

Επίσης, σημαντικός παράγοντας για να εφαρμοστεί το σχέδιο παπουτσια ξουτ είναι να οργανώσετε το χώρο εισόδου... δλδ, πρέπει να υπάρχει χώρος για τα καθημερινά σας παπούτσια και αυτά που φοράτε πιο συχνά, ένα χώρο για παντόφλες επισκεπτων και ποδοναρια, αλλά και τις δικές σας, επίσης ιδανικό θα ήταν αν υπάρχει χώρος για ένα καθισμα για να βαζετε βγάζετε παπούτσια με ανεση.... είπαμε μην πα΄θουμε και λουμπάγκο :) και εννοείται κρεμάστρες για τα παλτά;)

Να σας περιγράψω το δικό μας επιλο, δικής μου εμπνευσης παρακαλώ και βγήκε παρα πολύ οικονομικό επίσης.... Η είσοδός μας ειναι διαδρομος φαρδύς... απο τη μια μερια έχουμε ενα τεράστιο καθρέφτη και απο την άλλη το έπιλπο εισόδου... ενα πανελ απο ξυλο-μελαμίνη βιδωμένο στον τοιχο (Μ120χ 180Υ) στο οποίο ψηλά βιδώσαμε κρεμαστράκια για μπουφάν, παλτά.... 30 περίπου εκ. απο το δάπεδο βιδώσαμε ενα ράφι και επανω έχω δερματινη κουτια μεγάλα με τσάντες μου στο ένα και στο άλλο κασκολ-σκουφιά κάτω απο ράφι 4 κουτιά με παπουτσια μας που χρησιμοποιούμε πιο συχνά. Δίπλα απο το επιλο βρηκαμε και αγοράσαμε ενα σκαμπό φαρδύ δλδ περιπου 60 εκ μήκος που απο κάτω είναι παπουτσοθήκη - το οπιο δεν φάινεται και εκεί έχω παντοφλες δικές μας και επισκεπτών!

(χίλια συγνώμη αν σας ζάλισα- τώρα κατάλαβα πόσα έγραψα :oops:)

Λοιπόν

1) Τρία πλυντήρια τα δύο απλωμένα

2)Σκούπισα τα τρία στρώματα των κρεβατιών μας με ηλεκτρική

3)Άλλαξα σεντόνια

4)Σκούπισα σπίτι

5)Χλωρίνη στο μπάνιο περιμένει

6)Συγύρισα παιδικό

7)Έπλυνα μπουφάν και παππούτσια παιδιών

Ούφ!

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σκουπίζετε τα στρώματα σας με την ηλεκτρική...εγώ έβαλα το βουρτσάκι το μικρό που έχει και τα πέρασα πολλές φορές....αν και είχα να τα κάνω λίγους μήνες, βγήκε άσπρη πούδρα.....Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας τι μπορεί να βγεί απο το στρώμα!

Επίσης να πω ότι παλιά αγόραζα την κλασική παχύρευστη χλωρίνη για το μπάνιο και μετά βρώμαγε όλο το σπίτι, τώρα αγοράζω το σπρέι κλινεξ 4 σε 1 και είναι πιο βολικό αφού ψεκάζεις και επίσης μυρίζει υπέροχα!

Γεια σας κόρες μου. Πως πανε τα κέφια?

Εγώ σήμερα δεν έκανα δουλίτσες... 2-3 πολύ χαλαρά και καθημερινά πραγματάκια όπως να στρώσω κρεβάτια και να συμμαζέψω...

Χθες, που ξέστρωσα και έβαλα σκούπα και σφουγγάρισα, με βοήθησε πολύ οπότε σήμερα με καφεδάκι χαλάρωσα, μίλησα με τις φίλες μου και ήμουν πολύ χαλαρή.

Έχω φτιάξει κυμά οπότε θα κάνω και μια σπαγγετίνι που το λατρεύουν τ' αγόρια μου!

Βγήκα και μια βολτίτσα και περπάτησα, με τέτοια υπέροχη μέρα, πήγα και από την εκκλησία μια βολτίτσα και έδωσα 3 σακούλες πράγματα!

Μία με παιχνίδια του φιόγκου που τα είχε ξεσκαρτάρει προχθές, μία με καλτσούλες του και φανελλάκια του και μία με φανελάκια και μπλούζες του άντρα μου... ηρέμισαν τα συρτάρια μου και πάλι! ;)

Σας γλυκοφιλω όλες!

777885dugw57gt25.gif

(χίλια συγνώμη αν σας ζάλισα- τώρα κατάλαβα πόσα έγραψα :oops:)

Δεν μας ζάλισες καθόλου, ίσα-ίσα απολαμβάνω αυτά που γράφεις και να γράφεις οτιδήποτε σε απασχολεί! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν

1) Τρία πλυντήρια τα δύο απλωμένα

2)Σκούπισα τα τρία στρώματα των κρεβατιών μας με ηλεκτρική

3)Άλλαξα σεντόνια

4)Σκούπισα σπίτι

5)Χλωρίνη στο μπάνιο περιμένει

6)Συγύρισα παιδικό

7)Έπλυνα μπουφάν και παππούτσια παιδιών

Ούφ!

Εύγε σιφουνάκι μου! :P

777885dugw57gt25.gif

καλημερουδια κοριτσια εμεις γυρισαμε την παρασκευη και για μεγαλη μου τυχη-ατυχια τι ανακαλυψα?Ο καλος μου ο αντρουλης οταν φευγαμε αφησαμε τα τζαμια ανοιχτα για να αεριζεται και καλα το σπιτι και βρηκα ενα σπιτικο μεσα στην σκονη και την γυρη.Τσαμπα η γεγνικη που ειχα κανει πριν φυγουμε οποτε φανταζεστε τι επαθα!!!Εγκεφαλικο....Σαββατοκυριακο εκτος απο δουλεια που ειχα στο γραφειο ολο το πρωι του Σαββατου εκανα τα εξης!!!!Εβγαλα τα 2 χαλια τα επλυνα, ξεσκονισα το σπιτι αλλαξα ολα τα σεντονια μπηκνα 4 πλυντηρια απλωθηκαν αυτα τα πλυντηρια επλυνα τα 2 παπλωματα του ταλιμπαν και το δικο μας απλωθηκαν και αυτα και συνολικα και τα 6 πλυντηρια μαζευτηκαν.Εβαλα τα κουκλια του ταλιμπαν και αυτα για πλυσιμο σκουπισα σφουγγαρισα ολο το σπιτι ( τι τα θελαμε τα 156τμ μου εφυγε η μεση) πλυντηριο πιατων γεμισε πλυθηκαν και αδειασε και επλυνα τους τοιχους στο δωματιο που ειναι το γραφειο του συζυξ(διακοσμητικο απλα το γεμισε με γραφειο και αλλα τσιτσιμπλικια και απλα καθαριζετε μπας και το χρειαστει αν δεν προλαβει να περασει απο το γραφειο) και στο δωματιο του ταλιμπαν.Βγηκαν τα επιπλα απο αυτα τα 2 δωματια μπαλκονι εκανα ενα ωραιοτατο παρκε στα πατωματα των 2 δωματιων πλυθηκαν κουρτινες και κρεμαστηκαν ξαναμπηκαν τα επιπλα μεσα.Στα 2 δωματια γενικη τελος!!!!!Επλυνα τα 2 μπαλκονια με απλο νερο δεν τα σφουγγαρισα γιατι δεν αντεχα αλλο. Σημερα μετα το γραφειο εχει σειρα το δωματιο μας και ελπιζω να μην ερθεις κανεις να ευχηθει γιατι γιορταζει ο συζυξ μιας και πρωι πρωι με βοηθησε και λυσαμε το κρεββατι μας και βρισκεται ηδη το κρεββατι και το στρωμα και λιαζονται στο μπαλκονι χεχεχε....

Λοιπον φαρμακα εγω τα εχω σε ενα μπαουλακι ξυλινο πανω απο ενα ψηλο ντουλαπι στο μπανιο μαζι με τα απορρυπαντικα του μπανιου....Ευτυχως για σεντονια πετσετες εχω ιματιοθηκη ξερω ξερω με ζηλευετε χεχεχε..Λοιπον σας αφηνω τωρα μπας και τελειωσω νωρισ απο το γραφειο και παω σπιτακι να μαγειρεψω και να κανω το δωματιο μας Φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Να κανω επισης μια ερωτηση-Στη βιβλιοθηκη που εχετε οταν κανετε γενικη ξεσκονιζετε ολα τα βιβλια????Εγω οχι γιατι η βιβλιοθηκη πιανει και τους 4 τοιχους του δωματιου ειναι τεραστια.Ε ειπα οταν φτιαχναμε το σπιτι αφου φτιαχνουμε που φτιαχνουμε δωματιο γραφειο να γινει σωστα.Η ηλιθια ηθελα ενα δωματιο και καλα γραφειο απο αυτα τα οποια ειναι ολα με βιβλιοθηκες γυρω τριγυρω εεε και αυτο εκανα στο σπιτι η χαζη ναι αυτη ειμαι εγω(σημειωση ειμαστε στο ενοικιο βεβαιως οταν το εκανα ειμασταν σε δικο μας σπιτι μετα πηγαμε στο ενοικιο και ειχαμε προβλημα με τα πραγματα μας αραγε γιατι???)Ναι μην με βρισετε ξερω ξερω βριζω μονη μου τον εαυτο μου

Καλώς ήρθες και το λάτρεψα αυτό το site. Ηδη πήρα πολλές ιδέες και το έχω κρατήσει στους σελιδοδείκτες μου. ;)

καλως σας βρηκα. δεν ειναι ωραιο? και εγω χθες το ειδα πρωτη φορα και ενθουσιαστηκα:D

u0wzp3.png gztsp3.png

γεια σας και αντίο σας!!

μπήκα βιαστική, μόνο για να ευχηθώ στη χρύσα μας περαστικά για τον μπαμπά της και να στέιλω θετικές σκέψεις και ενέργεια για την επέμβαση που νομίζω είναι σήμερα.

χρύσα μου ότι καλύτερο εύχομαι!!

ΚΟρίτσια υγεία πάνω από όλα και αισιοδοξία και όλα τα άλλα έπονται

φιλιααα

γεια σας κοριτσια και απο εμενα. χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας. ευχομαι σε ολες πανω απο ολα υγεια σωματικη και πνευματικη. ΧΡΥΣΑ μου ηθελα να ευχηθω καλη δυναμη και γρηγορα να ειναι ολα περαστικα. ΕΙΡΗΝΑΚΙ μου περασε καιρος και ειμαι σιγουρη ξεχαστηκε το θεμα αλλα οταν διαβασα για το μικρο σου και τα ραμματα ταραχτηκα πολυ. περαστικουλια πολλα. εμεις βρε κοριτσια προχθες ο μικρος πηδηξε απο το κρεβατακι του και τον πονουσε φτερνα δε το πατουσε. τεσπα να μην πολυλογω. νοσοκομειο, ακτινες δοξα τω θεο ολα καλα. αλλα βλεπω ο μικρος το πηρε κουσουρι και εκτοτε κουτσαινει!!!!!!!!!!!!! φοβαται! μαλλον να το πατησει. πως θα το ξεχασει δεν ξερω! μη μας μεινει κανα κουσουρι!@ ελεος. για τα υπολοιπα δε λεω γιατι θα πρεπει να ανοιξω νεο θεμα! αντιδρασεις για το μωρο και κ.λ.π. απλα κοριτσια οσες εχετε δυο δωστε καμια συμβουλη γιατι τα νευρα μου......................~ οσο για δουλειες καταφερα κατι εκανα με σιδερο αλλα μαζευτηκανε πολλα απλυτα γιατι υπηρχε μερες αυτη η σκονη και ο αερας και δεν ηθελα να βγαλω εξω ρουχα. κατα τ αλλα στο σπιτι ενας πανζουρλισμος! τα φιλια μου σε ολες και επισης χρονια πολλα στους εορταζοντες

Καλησπέρα κοριτσάκια και Χρόνια Πολλά!! Χάθηκα το ξέρω, μόλις χθές φύγανε τα συγγενολόγια μας :D Και όλο το πρωί χαζολόγαγα το φουμπου... Περάσαμε όμορφα με πολύ κόσμο... αλλά τώρα έχω ένα κάρο δουλειές... Πιο πολλές νομίζω και από τη γενική του Πάσχα! Φύγανε όλοι και έμεινε πίσω το χάος! αλλά χαλάλι! τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν, παίξανε με την ψυχή τους και εμείς βεβαίως βεβαίως!

Δε διάβασα ακόμη τις σελίδες που γράψατε, πάω σιγά σιγά γιατί απόψε έχω μελέτη!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...