Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τα νέα μου είναι έτσι κι έτσι....

Πριν από 2 εβδομάδες που ξεκίνησα να κάνω δουλειές μετά τις διακοπές, πλακώθηκα πολύ και ένα απόγευμα ξαφνικά έπαθα μίνι λουμπάγκο. Αυτό πριν γυρίσω στην δουλειά, όταν ξεκίνησα πήγα νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσα ούτε καν να οδηγήσω και με ενέσεις συνήλθα.

Τώρα είμαι μια χαρά και δουλειές με το μαλακό.

Έχω αγχωθεί ξαφνικά τις τελευταίες μέρες για το σχολείο, έκανα αίτηση για άδεια αυτή την εβδομάδα και σήμερα έμαθα πως έγινε δεκτή. Θέλω να είμαι μαζί με τα κορίτσια μου την πρώτη τους εβδομάδα. Η μικρή θα πάει πρώτη και με πιάνει ρίγος....

Καλή σχολική χρονιά για όλα τα παιδάκια!

Επίσης η mamavasia διοργάνωσε πάλι ένα πάρτυ ανταλλαγής (swap party) την Κυριακή που μας έρχεται.....Έχω πάει και πέρασα πολύ ωραία, επίσης είναι σούπερ ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα στα παιδικά πράγματα και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Παραθέτω σχετικό link.

http://happyswap.blogspot.gr/2015/09/kids-stuff-swap-13-2015-1200-1800.html

Φιλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας!

καλη σχολικη χρονια σε ολα τα καμαρια μας!!!

μου αρεσει πολυ που ψυχρανε ο καιρος κι ετσι θα προσαρμοστουμε πιο ευκολα στις απαιτησεις του σχολειου!

Η κορη μου ξεκινησε ηδη το taekwondo απο την προηγουμενη βδομαδα!

Σημερα πηγα στον Αγιασμο τον μικρο μου που ειναι μεγαλα νηπια....Ηταν 2 χρονια στον ιδιο τον παιδικο και σημερα κλαψουριζε.....Μου ελεγε συνεχεια να φυγουμε και ειχε κολλησει επανω μου!Καταστεναχωρεθηκα!

Επισης θα ηθελα να εχει την δασκαλα που ειχε η κορη μου προπερσι αλλά μου ειπαν οτι θα γινει κληρωση για τον χωρισμο των τμηματων την αλλη βδομαδα οταν βγουν τα εσπα και φυγουν πολλα προνηπια!ανοργανωσια!

Πολλες λεπτομερειες μας ειπαν για τα σκευη φαγητου, πως θα γραψουμε το ονομα, που θα γραψουμε το ονομα , τις πετσετες ,το μαξιλαρι , την αλλαξια σε κουτι παπουτσιου κτλ.....

ψαχνω καρεκλα γραφειου πορτοκαλι ή λαχανι για να ταιριαζει με την κουκετα μας!και η συρταριερα-γραφειο(πλεον) εχει καμηλοπαρδαλη πορτοκαλι κ λαχανι!

Θα παμε να παρουμε τα σχολικα αυριο και θα χαρουν τα παιδια!για τον μικρο δεν μας ειπαν γραφικη υλη αλλά ψιλοφανταζομαι τι' θα ζητησουν για να μην παραπονεθει οτι δεν παιρνουμε γιαυτον!!

φιλια σε ολες τις μανουλες!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλησπέρα κορίτσια,

καλή σχολική χρονιά να έχουν όλα τα παιδάκια,Υγεία και Καλή προοδο και φυσικά απεριόριστη υπομονή οι γονείς.Και εμείς σήμερα πήγαμε στον Αγιασμό και αφού τελειώσε τα μικρά πήγαν στις κούνιες και ο μεγάλος σε κάτι γήπεδα κοντά στο σχολείο με τους συμμαθητές του.Μετά γυρίσαμε σπίτι μάζεψα ότι ρούχο κυκλοφορούσε πεταμένο εδώ και εκεί και έκανα ένα swiffer,σκουπισμα και σφουγγάρισμα,πέρασα τα μπάνια και άπλωσα ένα νυκτερινό πλυντήριο καθώς και έβαλα να πλυθεί η τσάντα που πέρνει ο άντρας μου στην δουλειά του.Το τί σίδερο έχω δεν λέγεται και θα πρέπει να τελειώσει σήμερα το βράδυ.Από φαγητό φασολάδα.

Αύριο λέμε μήπως πάμε στο Τατόι που έχει την επίδειξη με τα αεροπλάνα να δούν τα μικρά και την Κυριακή θα πάμε να δούμε καραγκιόζη που παίζει στην δημοτική βιβλιοθήκη και μετά στον νονό του μεγάλου.

Αφροδιτάκι μου τί να κάνω αν δεν συμμάζευα το χάος δεν θα μπορούσα να συγκεντρωθώ πουθενά και φέτος έχω πολύυ διάβασμα με τα μικρά.

Δήμητρα για την καρέκλα αν δεν βρίσκεις το συγκεκριμένο χρώμα μπορείς να βρεις μια οικονομική σε ότι χρώμα θες και να την βάψεις μετά με ένα σπρέυ.Τώρα για την γραφική του μικρού καλό είναι να περιμένεις την λίστα γιατί η κάθε μια ζητάει ότι της κατεβάσει η γκλάβα της και έτσι μπορεί να πέσεις σε διπλά έξοδα μπορείς όμως να του πάρεις κάτι τυπικό έτσι για το καλό που λέμε.

γεια σας κοριτσακια κ απο μενα!

καλη σχολικη χρονια να εχετε! παντα με πιανει μια νοσταλγια οταν ξεκινανε τα σχολεια!

σημερα ξεπατωθηκα:

1. ξεκινησα φτιαχνοντας καφεδες κ ταιζοντας τα μικρα, αλλαγη πανας κ μπανιο η μικρη, ντυσιμο η μεγαλη.
  2. συμμαζεψα ολα τα εκτος θεσης
  3. εστρωσα κρεβατια κ αλλαξα σεντονια
  4. σκουπισα
  5. σφουγγαρισα
  6. καθαρισα το μπανιο κ αλλαξα πετσετες κ πατακι
  7. απλωσα ενα πλυντηριο
  8. εβαλα κ ενα δευτερο με καλτσες
  9. καθαρισα τον διαδρομο της εισοδου μας
  10. καθαρισα την κεντρικη εξωπορτα ηταν χαλια! (βλεπετε μονο εμεις μπαινουμε απο εκει, ολοι οι αλλοι μπαινουν απο το την καμιναδα τους σαν τον αγιο βασιλη!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:)
  11. καθαρισα το μπαλκονι
  12. εκανα τα τζαμια στην κουζινα, τραπεζαρια κ κρεβατοκαμαρας
  13. εκανα μπανιο κ αλλαξα ρουχα για να μπορω να πιασω το μωρο, ειχα γινει χαλια!
  14. ταισα, αλλαξα κτλ κτλ
  15. εφτιαξα κολοκυθοκεφτεδες, κεφτεδακια κ πατατες τηγανιτες για μεσημερι
  16. αποστηρωσα μπιμπερο κ εβρασα νερο για το γαλα
  17. επλυνα αυτα που βγηκαν απο το μαγειρεμα
  18. εστρωσα τραπεζι, φαγαμε
  19. μαζεψα, ετοιμασα την μεγαλη για υπνο, τουαλετα, δοντια παραμυθι κ ταυτοχρονα ταιζα (παλι!) την μικρη.

κοιμηθηκαν επιτελους κ παω να ξεραθω κ εγω!

σας φιλω!

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα αφού σηκωθήκαμε κάπως αργά μπορώ να πω,φάγαμε πρωινό και αφού ποτίσαμε τα λουλούδια μας φύγαμε για το Τατόι για το athens flying show κάτσαμε μέχρι τις 2 και αν και έκανε αρκετές φορές κοιλιά όταν πετούσαν αεροπλάνα ήταν πάρα πολύ ωραία.Την διαφορά βέβαια την έκανε η πολεμική μας αεροπορία που και μόνο που πετούσε σε έκανε να ανατριχιάζεις ο ήχος των αεροπλάνων.Γυρίσαμε,φάγαμε,έπλυνα τα πιάτα,και έβαλα σίδερο γιατί εχτές το βράδυ με έπιασε μια υπνηλία που δεν άντεχα να κάνω τίποτα άλλο.Ετσι τελειώσα 3 πλυντήρια χθεσινά και 2 σημερινά που στέγνωναν και τα σιδέρωνα.Τα έβαλα στην θέση τους και τώρα σας διαβάζω.Κανονικά το σπίτι θέλει ένα σφουγγάρισμα αλλά θα το κάνω αύριο μιας και θα μας επισκεφτεί ο νονός του μεγάλου και έτσι θα γίνει μια και καλή.

Αύριο σειρά έχει ο καραγκιόζης και έτσι τελειώνουμε με τα καλοκαιρινά και μπαίνουμε σε μουντ φθινοπωρινο και σχολικό μιας και ουσιαστικά την Δευτέρα ξεκινάμε.

Τα λέμε φιλιά

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε?

εχτες ειχε γενεθλια το κοριτσακι μου, εγινε 4 χρονων!

το σκ πηγαμε σαλαμινα στην μαμα μου, μας κρατησαν τα παιδια κ το βραδυ βγηκαμε για ποτακι με τον αντρα μου μετα απο 4 χρονια! τρομερη ανανεωση!!! βεβαια μετα σερνομουν κ ακομα να συνελθω, αλλα χαλαλι!

την κυριακη το πρωι γυρισαμε κ μαζευτηκαμε μερικοι φιλοι μας με τα παιδια τους, σε ενα καφε-εστιατοριο στο παρκο τριτση κ κοψαμε τουρτα για τα γενεθλια της, απο την μια επεφτε καθημερινη κ απο την αλλη δεν επιτρεπονται παιδια στο σπιτι λογω του μωρου. ηταν πολυ ωραια κ ευχαριστηθηκαμε ολοι.

απο δουλειες τα καθημερινα, μιας που ειχα καθαρισει την παρασκευη.

βουλα μου πολυχρονη κ ευτυχισμενη για εχτες! να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!

σας φιλω

mama konstantinou πολύχρονη και καλόχρονη!

Yotou να χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!! Καλά κάνατε και βγήκατε, τα έχουμε ξαναπεί....το χρειαζόμαστε όλα τα ζευγάρια!

Δεν προλαβαίνω να γράψω νέα γιατί έχω πάθει σχολικό ντελίριο αλλά τα μαζεύω για μια και καλή!

Φιλιά!

mama konstantinou πολύχρονη και καλόχρονη!

Yotou να χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!! Καλά κάνατε και βγήκατε, τα έχουμε ξαναπεί....το χρειαζόμαστε όλα τα ζευγάρια!

Δεν προλαβαίνω να γράψω νέα γιατί έχω πάθει σχολικό ντελίριο αλλά τα μαζεύω για μια και καλή!

Φιλιά!

ευχαριστω αφροδιτακι μου! να σαι καλα! μωρε το χρειαζομαστε, αλλα επειδη ειναι μακρια οι γονεις μου πρεπει να ξενιτευομαστε οικογενειακως! αλλα φετος θα το καθιερωσω..... γιατι τα πεθερικα δεν!!!!

καλο κουραγιο με το σχολικο ντελιριο!!!!

καλημερα σε ολες!!!

Σας ελειψα? Πειτε αληθεια, με θυμαται καμια? :tongue:

Λοιπον, δεν θυμαμαι καθολου απο ποτε εχω να σας γραψω, μαλλον απο την αλλαγη της χρονιας, καπου εκει στις γιορτες.. :roll: Σας σκεφτομαι ομως, και ειδικα τωρα που χειμωνιαζει ξανα ελπιζω να βρισκω χρονο να μπαινω κανα πρωινο που θα ειναι ο μεγαλος στο σχολειο..

Καταρχας να ευχηθω σε ολες οσες αποκτησατε νεα μπεμπακια, να ειναι παντα γερα και να τα χαιρεστε! :D Οσες δεν εχετε γεννησει ακομα, με το καλο! Γιωτακι διαβασα στα πεταχτα και την ιστορια σας (γιατι απο οσα εγραφες καταλαβα οτι εγινε κατι σοβαρο) οποτε σε σενα ευχομαι ξεχωριστα να ειναι παντα υγιης στη ζωη της η μικρη σου μαχητρια!

Εμένα το σπιτι μου κοριτσια το ξερετε οτι παντα ηταν καπως αχταρμας :lol::lol: και ετσι συνεχιζει να ειναι!! χαχαχα!!

Η αληθεια ειναι πως τελευταια εχω πολλη δουλεια γιατι πλεκω μπομπονιερες για μια βαφτιση και κοντευω να τελειωσω, απλως στενευουν τα περιθωρια χρονου μου και εχω παρει φωτια!

Αρα το σπιτι ερχεται σε δευτερη και τριτη μοιρα, μιας και αρχισανε και τα σχολεια και φετος εχω και γω πρωτακι! :D Η μικρη μου κλασικα μαζι μου κολλημενη και αυτοκολλητη μιας και ακομα θηλαζουμε.. :cool: απο του χρονου που θα παει και κεινη προνηπια αναγκαστικα θα με αποχωριστει, τελευταιος της χειμωνας σπιτι ..

Εχω φυσικα και τους παππουδες (ζωη να χουν!) , που 2 φορες την εβδομαδα τους εχω εννοια γιατι κανεις αλλος εκτος απο μενα δεν παει να βοηθησει, αλλα δεν παω πια καθε μερα οπως παλια γιατι δεν γινεται, δεν προλαβαινω.

Μακαρι να με ξαναβαλετε σε καποιο υποτυπωδες εστω προγραμμα με το σπιτι και τις παλιοδουλειες, γιατι ενα θα σας πω: ολο το καλοκαιρι τα χειμωνιατικα εμειναν στο πατωμα στην κραβατοκαμαρα μου μεσα στις σακουλες αποθηκευσης :oops: σε κανα μηνα που ολοι θα τα βγαλουν εγω θα τα εχω ηδη εξω και απλα θα ανοιξω τα φερμουαρ :rolleyes:

Λοιπον, φιλια πολλα και γλυκα σε ολες!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλησπέρα κορίτσια,

εμείς συνεχίζουμε το τρέξιμο μιας και τα ωράρια των παιδιών δεν συμπίπτουν και έτσι πάω και έρχομαι στο σχολείο.Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να μπούμε επιτέλους σε ένα πρόγραμμα.Από δουλειές τα βασικά ίσα ίσα να συντηρούμαστε.

Σήμερα μοιράσαμε και δωράκια καλωσορίσματος στα παιδάκια της πρώτης δημοτικού και έτσι ξεκινάμε και το τρέξιμο με τον σύλλογο γονέων του σχολειου για να δούμε πώς θα πάμε φέτος γιατί δεν σας το κρύβω είχα ψιλοαποφασίσει να παραιτηθώ αλλά είπα να δώσω μια ευκαιρία ακόμα.

Εκλογές την Κυριακή άντε να δούμε και με αυτό τί θα γίνει.Καλή ψήφο να έχουμε.

Μαριάννα μου χαίρομαι που ξαναρθες στην παρέα μας.Με το καλό να τελειώσεις την παραγγελία σου και εγώ έχω ένα και πλέον με πιέζει ο χρόνος.Α δεν σας είπα την Τρίτη το απόγευμα πήγα σε ένα σεμινάριο για μακραμέ.Τέλειο;Αδειάζει εντελώς το μυαλό σου τρομερή ψυχοθεραπεία.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.Φιλιάαααααααααααα

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Γιώτα μου να χαίρεσαι το κορίτσι σου!Σταυρούλα χρόνια πολλά κ καλά!

κ εμεις ξεκινήσαμε όλοι σχολεία, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νεα προγράμματα....φέτος σκέφτομαι να τις κάνω τις πολλές δουλειές ΣΚ κ καθημερινά τα βασικά, δεν βγαίνει αλλιώς, πρέπει να πιεστώ πολύ κ δεν το θέλω καθόλου...φιλιά!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Τι κανετε???

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!!!

Λοιπον,τα νεα μου:

Θυμαστε την προηγενη φορα μου μιλησαμε,που λεγαμε για τις ιωσεις???Ε,δεν ελεγα να μου πεσει ενα τσουβαλι λεφτα???την επομενη μερα πηγα να παρω τον Κωσταντινο απο το σχολειο και ειχε 39 πυρετο!!!!Οι δασκαλες δεν ειχαν παρει χαμπαρι...τεσπα...,υστερα κολλησε ο μπεμπης και υστερα εγω...και περασαν ολα εκτος απο ενα τρελο μπουκωμα,εχθες αρχισε να διαμαρτυρεται οτι ποναει το αυτι του,σημερα τον κρατησα σπιτι και εκανε και ενα 38αρι...Τελεια????

Νομιζω οτι με περιμενει δυσκολη χρονια φετος...ετσι γινεται παντα την πρωτη χρονια...και εμεις ξεκινησαμε πολυ δυναμικα...

Να σας κανω και μια σημερινη λιστα για να μπουμε στο θεμα μας:

-Εφτιαξα πρωινο στον μεγαλο

-εφταξα γαλα στον μικρο

-αλλαξα πανα και τους εβαλα ορο

-εφτιαξα πρωινο και για μενα

-μαζεψα τα πλυμμενα πιατικα

-επλυνα οτι ειχε βγει

-τακτοποιησα ολα τα ντουλαπια της κουζινας!!!!(γιουπι!!!ηθελα πολυ καιρο να το κανω...)

-εφτιαξα φρουτοκρεμα

-κοιμησα το μωρο

-μαγειρεψα για το μωρο

-μαγειρεψα για εμας

-εφτιαξα σαντουιτσακι για τον μεγαλο

-ταισα το μωρο και επλυνα ολα τα τζατζαλα

-το αλλαξα και επλυνα

-εβαλα θερμομετρα και στα δυο

τωρα κοιμουνται και τα δυο!!!Και εγω επιτελους εφτιαξα ενα καφεδακι και χαλαρωνω λιγο...το απογευμα πρεπει οπωσδηποτε να σκουπισω και να σφουγγαρισω γιατι γινεται....:oops:

Σας ελειψα? Πειτε αληθεια, με θυμαται καμια? :tongue:

Γλυκούλα μου, σιγά μην σε ξεχάσουμε. Μπράβο για τις μπομπονιέρες και μην στενοχωριέσαι για το σπίτι, θα βρεις την άκρη κάποια στιγμή.

Σήμερα μοιράσαμε και δωράκια καλωσορίσματος στα παιδάκια της πρώτης δημοτικού και έτσι ξεκινάμε και το τρέξιμο με τον σύλλογο γονέων του σχολειου για να δούμε πώς θα πάμε φέτος γιατί δεν σας το κρύβω είχα ψιλοαποφασίσει να παραιτηθώ αλλά είπα να δώσω μια ευκαιρία ακόμα.

Εμείς δεν έχουμε καν παραγγείλει τα δωράκια.....όσο για την παραίτηση ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση και αποφάσισα να κάνω υπομονή και να κάτσω 1 ακόμη χρόνο.....

καλησπέρα!

Γιώτα μου να χαίρεσαι το κορίτσι σου!Σταυρούλα χρόνια πολλά κ καλά!

κ εμεις ξεκινήσαμε όλοι σχολεία, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νεα προγράμματα....φέτος σκέφτομαι να τις κάνω τις πολλές δουλειές ΣΚ κ καθημερινά τα βασικά, δεν βγαίνει αλλιώς, πρέπει να πιεστώ πολύ κ δεν το θέλω καθόλου...φιλιά!!

Αυτό κάνω κι εγώ αλλά άμα μας κάτσει βόλτα δεν την χάνω με τίποτα και μετά με παίρνει η κάτω βόλτα με το σπίτι! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Τι κανετε???

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!!!

Λοιπον,τα νεα μου:

Θυμαστε την προηγενη φορα μου μιλησαμε,που λεγαμε για τις ιωσεις???Ε,δεν ελεγα να μου πεσει ενα τσουβαλι λεφτα???την επομενη μερα πηγα να παρω τον Κωσταντινο απο το σχολειο και ειχε 39 πυρετο!!!!Οι δασκαλες δεν ειχαν παρει χαμπαρι...τεσπα...,υστερα κολλησε ο μπεμπης και υστερα εγω...και περασαν ολα εκτος απο ενα τρελο μπουκωμα,εχθες αρχισε να διαμαρτυρεται οτι ποναει το αυτι του,σημερα τον κρατησα σπιτι και εκανε και ενα 38αρι...Τελεια????

Νομιζω οτι με περιμενει δυσκολη χρονια φετος...ετσι γινεται παντα την πρωτη χρονια...και εμεις ξεκινησαμε πολυ δυναμικα...

:(:(:(:(Περαστικά.......

Γεια σας, είμαι η Ελένη, μαμά διδύμων αγόρι κορίτσι 5 ετών. Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και μπορώ να πω ότι με ξεσηκώνετε να κάνω δουλειές. Όχι ότι δεν μου αρέσουν οι δουλειές και η οργάνωση του σπιτιού και του νοικοκυριού, αλλά λίγο η καθημερινότητα, λίγο η δουλεία, λίγο η βαρεμάρα, ξεφεύγω. Εσείς όμως με κάνετε και χαλαρώνω και μου ανοίγει η όρεξη για δουλειές. Δε σας ξέρω δεν έχουμε μιλήσει ποτέ αλλά σας νοιώθω σαν δικούς μου ανθρώπους. Μη σταματήσετε να γράφετε και να μας παρακινείτε, σας ευχαριστούμε πολύ!!! Σας εύχομαι να περνάτε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειες σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...