Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια! σημερα εχω βαλει τον αυτοματο πιλοτο κ τρεχω

1. ταισα αλλαξα την μικρη
  2. εφτιαξα καφεδες
  3. ταισα εντυσα την μεγαλη
  4. επλυνα κ αποστηρωσα μπιμπερο
  5. εστρωσα κρεβατια
  6. συμμαζεψα κατι λιγα γυρω γυρω
  7. καθαρισα κ μαγειρεψα φασολακια
  8. εφτιαξα ψωμι
  9. περασα λιγο το πατωμα με το σκουπακι
  10. καθαρισα παγκους κ εστιες
  11. εβαλα ενα πλυντηριο με πατακια μπανιου
  12. εκανα μπανιο κ ντυθηκα
  13. περασα μια το μπανιο
  14. πηγα φαρμακειο κ στην αποθηκη με τα χαρτικα
  15. ζυγισα κ εκανα μπανιο την μικρη
  16. τωρα θα την ταισω κ εβελπιστω να δουλεψω λιγο, αν κ εχω σιδερο που πρεπει να γινει, ρουχα των παιδιων.

αυτα τα ολιγα για σημερα. το προγραμμα το απογευμα εχει κουνιες με μια φιλεναδα της μεγαλης.

σας φιλω!

Καλημέρα σε όλες! Ξεπατώνομαι γενικά αυτές τις μέρες!

Αφού βάφτηκε, καθαρίστηκε εξονυχιστικά και τακτοποιήθηκε πλήρως το δωμάτιο της μεγάλης, σειρά χθες πήρε το δωμάτιο του μικρού. Και ενώ κανονικά ΘΑ περίμενε μόνο τις νέες κουρτίνες (στις οποίες στηρίχτηκε ΟΛΟ το κόνσεπτ του δωματίου) για να αποκτήσει ένοικο, σήμερα, μετά από 20 μέρες (ενώ θα χρειαζόντουσαν 10 για να ετοιμαστούν), ενημερώθηκα οτι δεν μπορεί να γίνει εισαγωγή! Ε φυσικά ρε φίλε δεν γίνονται εισαγωγές! ΠΟΥ ζεις; Γιατί δεν με ενημερώνεις ΠΡΙΝ παραγγείλω; Γιατί ΠΟΥΛΑΣ κάτι που δεν έχεις;

Δε σας λέω ψέματα, έχω νευριάσει τόσο που νόμιζα θα πάθω εγκεφαλικό... Κάναμε περιττά έξοδα βασιζόμενοι σε μια κουρτίνα.

Είναι κρίμα να γινόμαστε αποδέκτες αντι-επαγγελματισμού πάντως... Αυτό κρατώ και προχωρώ!

Χθες επίσης, καθώς το δωμάτιο του μικρού φιλοξενούσε το γραφείο μας, το βγάλαμε στο "χωλ". Για να στηθεί εκ νέου, καθάρισα τον χώρο και έστρωσα την 1η μοκέτα για φέτος ώστε να μη χρειαστεί σε τόσο σύντομο διάστημα να ξανα-ξεμοντάρουμε τον υπολογιστή για να στρώσω.

Έτσι απ τον πάνω όροφο μένει η κρεβατοκάμαρα και το μπαλκόνι της καθώς και το μπάνιο να καθαριστούν πολύ καλά.

Έχω μέλλον ακόμα όπως καταλάβατε!

Σήμερα έπλυνα τις κουρτίνες που έβγαλα απ το 2ο παιδικό (με σκοπό να αποθηκευτούν αλλά τελικά θα ξανακρεμαστούν...), έβαλα και άπλωσα ένα πλυντήριο με ρούχα του μικρού και τώρα πλένονται τα λούτρινα που ήταν της μεγάλης και ταιριάζουν (ταίριαζαν!) με το θέμα του δωματίου του μικρού!

Πάω τώρα να μαγειρέψω κάτι γρήγορο γιατί ο νεαρός σήμερα είναι τρομερά γκρινιάρης!

Υ.Γ. Ξέρω πως είμαστε αρκετές με πρωτάκια φέτος οπότε σας ενημερώνω πως άνοιξα αντίστοιχο θέμα για να λέμε εκεί τα της 1ης δημοτικού! Σας περιμένω!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=32310

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

τί κάνετε; Επιτέλους γενικός τέλος λίγο ακόμα και θα έπεφτα κάτω.Σήμερα επιτέλους πρώτη ημέρα που εκτός από τα βασικά δεν έχω κάτι άλλο να κάνω.Ετσι το πρωί σηκώθηκαμε,φάγαμε πρωινό,έπλυνα τα πιατικά,έστρωσα τα κρεβάτια,πέρασα ένα swiffer για διατήρηση,σκούπισα,σφουγγάρισα,προετοίμασα κάτι μικροκατασκευές που θα σας δείξω μόλις τελειώσουν.Εβαλα το χαλάκι της κουζίνας να πλένεται,άπλωσα τα μαξιλάρια του μπαλκονιού που τα είχα βάλει να πλυθούν το βράδυ και τώρα ψιλοχαζεύω στο ιντερνετ.

Μια μέρα έμεινε ακόμα και την Παρασκευή ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.Περισσότερο αγωνία έχω εγώ για το ποιές δασκάλες θα μας τύχουν παρά τα παιδιά για τα μαθήματα.Εσείς ετοιμαστήκατε;

Δήμητρα πολύ ωραία ιδέα το γραφειάκι για την κόρη σου.Ραβτάκι δυστυχώς κάτι τέτοια κάνουν και θέλουν να λέγονται και οι καλύτεροι.Πάντα πιστεύουν ότι θα φέρουν τον πελάτη εκεί που θέλουν αυτοί και όχι ο πελάτης αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι η πιθανότητα να χάσουν τον πελάτη είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που έχουν για να τον αλλάξουν γνώμη.Μην στεναχωριέσαι όμως σίγουρα θα τα φτιάξεις πολύ όμορφα ακόμα και τώρα που σου έτυχε αυτή η αναποδιά.Γιώτα υπομονή είπαμε μην χαλιέσαι για κανέναν.

Εχτές έφτιαξα και αυτά αντί για ταμπελάκι στην πόρτα του δωματίου των παιδιών πώς σας φαίνεται;

http://natapakomyxri.blogspot.gr/2015/09/blog-post_9.html

Μια μέρα έμεινε ακόμα και την Παρασκευή ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.Περισσότερο αγωνία έχω εγώ για το ποιές δασκάλες θα μας τύχουν παρά τα παιδιά για τα μαθήματα.Εσείς ετοιμαστήκατε;

Αχ Νασια μου...Αχ....ποσο σε καταλαβαινω...

Εμενα εχθες ο Κωνσταντινουλης μου ξεκινησε παιδικο πρωτη φορα.Εχει δυο δασκαλες η μια μου φαινεται λιγο καπως...Και ο μικρος δεν την συμπαθησε οσο την αλλη,οποτε μαλλον δεν ειναι τυχαιο το "καπως" που μου φανηκε...

Το αγχος μου ομωs...

Διαφημίσεις

Ravt δεν θα μπορουσες να βρεις σε καποιο αλλο μαγαζι τις κουρτινες με το θεμα που ειχες διαλεξει?Για να καταφερεις να το φτιαξεις οπως το ειχες φανταστει?

Ψάχνοντας για ταιριαστά ειδη, την πετυχα σε ενα eshop στο οποιο πηρα τηλεφωνο να ρωτησα φορτικα εαν ειναι ετοιμοπαραδοτη.Επειδη επεμεινα μου ειπε πως στη σελιδα του προμηθευτη την εχει εκτος συλλογης, αρα δεν θα ερθει ξανα!Του τα εσουρα κ αυτου φυσικα.Ακους εκει...Πουλανε πραγματα που ΔΕΝ εχουν! Δυστυχως λοιπον, κουρτινα γιοκ! Κανενα μαγαζι δεν εχει στοκ υφασματα.Ολοι παραγγελνουν αφου τους παραγγειλουμε εμεις!Αυτο προς γνωση κ συμμορφωση...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ψάχνοντας για ταιριαστά ειδη, την πετυχα σε ενα eshop στο οποιο πηρα τηλεφωνο να ρωτησα φορτικα εαν ειναι ετοιμοπαραδοτη.Επειδη επεμεινα μου ειπε πως στη σελιδα του προμηθευτη την εχει εκτος συλλογης, αρα δεν θα ερθει ξανα!Του τα εσουρα κ αυτου φυσικα.Ακους εκει...Πουλανε πραγματα που ΔΕΝ εχουν! Δυστυχως λοιπον, κουρτινα γιοκ! Κανενα μαγαζι δεν εχει στοκ υφασματα.Ολοι παραγγελνουν αφου τους παραγγειλουμε εμεις!Αυτο προς γνωση κ συμμορφωση...

Ελα βρε ravt,φανταζομαι ποσο θα εχεις στεναχωρηθει...Καλα κι αυτος ο χριστιανος πουλαει κατι που δεν εχει και δεν προκειται να ξαναφερει?????Τον εχεις πληρωσει??

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?

εγω σημερα εκτος κρεβατιων, μαγειρεμα , νεροχυτη κ λιγο το μπανιο δεν εκανα τιποτα αλλο. πηγα κ μεχρι τον οαεδ κ περασε η μερα ετσι...

εχτες ομως εκανα μια δουλεια που με στοιχωνε καιρο, αρχιοθετησα την απειρη χαρτουρα που κυκλοφορουσε μεσα στα συρταρια μας. εχουν μεινει μονο κατι χαρτια του παλιου μαγαζιου, αλλα ειναι ολα μεσα σε μια σακουλα κ ετσι θα τα κανω αλλη φορα. δεν ξερω νιωθω πολυ κουρασμενη σημερα.

νασια μου τι ωραια που τελειωσες!

καλη αρχη σε ολα τα παιδακια που ξεκιναν σχολειο κ ιδιαιτερα στον κωνσταντινο μας!

ραβτακι τι θεμα ειχες διαλλεξει? μηπως μπορεσεις κ βρεις κατι απο το νετ.

χαλασε κ το κινητο μου.....αλλα εξοδα απο εκει!

σας φιλω

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?

εγω σημερα εκτος κρεβατιων, μαγειρεμα , νεροχυτη κ λιγο το μπανιο δεν εκανα τιποτα αλλο. πηγα κ μεχρι τον οαεδ κ περασε η μερα ετσι...

εχτες ομως εκανα μια δουλεια που με στοιχωνε καιρο, αρχιοθετησα την απειρη χαρτουρα που κυκλοφορουσε μεσα στα συρταρια μας. εχουν μεινει μονο κατι χαρτια του παλιου μαγαζιου, αλλα ειναι ολα μεσα σε μια σακουλα κ ετσι θα τα κανω αλλη φορα. δεν ξερω νιωθω πολυ κουρασμενη σημερα.

νασια μου τι ωραια που τελειωσες!

καλη αρχη σε ολα τα παιδακια που ξεκιναν σχολειο κ ιδιαιτερα στον κωνσταντινο μας!

ραβτακι τι θεμα ειχες διαλλεξει? μηπως μπορεσεις κ βρεις κατι απο το νετ.

χαλασε κ το κινητο μου.....αλλα εξοδα απο εκει!

σας φιλω

Σ'ευχαριστω πολυ-πολυ κοριτσακι μου για τις ευχες σου!!!!

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω πολυ-πολυ κοριτσακι μου για τις ευχες σου!!!!

:D:D:D:D:D

κ η δικια μου ζηταει να παει σχολειο, αλλα δεν παιζει φετος μας το εχουν απαγορευσει, θα την ξεκινησω παλι μπαλετο τους μηνες που δεν υπαρχουν ιωσεις (με μια φιλη της μαζι) για να την ξεγελασω.

:D:D:D:D:D

κ η δικια μου ζηταει να παει σχολειο, αλλα δεν παιζει φετος μας το εχουν απαγορευσει, θα την ξεκινησω παλι μπαλετο τους μηνες που δεν υπαρχουν ιωσεις (με μια φιλη της μαζι) για να την ξεγελασω.

Nαι Γιωτακι μου εχεις δικιο....Ασε και εγω τις σκεφτομαι αυτες τις ρημαδες τις ιωσεις...

Μια χαρα θα ειναι το μπαλετο,αφου θα ειναι μαζι με φιλη της θα της αρεσει;)

Εμενα ο δικος μου περυσι μου ζηταγε επιμονα να παει αλλα λογo εγκυμοσυνης-γεννας δεν τον πηγα.

Φετος μου ελεγε:ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑΑΑΑΑΑ.....ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΕΕΕΕΣ....ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????????

Ελα βρε κορίτσια μην τις μελετάτε τις ιώσεις γιατί μόνο αυτό μας έλειπε τώρα.

Τώρα όσο αφορά τις δασκάλες και τα παιδιά να ξέρετε ότι τα παιδιά καταλαβαίνουν και νιώθουν περισσότερο από εμάς και αν κάτι δεν τους κάνει κλικ σε άνθρωπο τότε κάτι σημαίνει.Ας ελπίσουμε όμως ότι είναι η πρώτη επαφή με τις δασκάλες και χρειάζονται και αυτές τον χρόνο τους.Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τους μαθαίνουν πράγματα και μαθήματα αλλά και θέματα συμπεριφοράς.Μακάρι φέτος να σταθούμε πιο τυχεροί.

Γιώτα μου το έχω ψάξει ήδη στο ιντερνετ, δεν υπαρχει πουθενα αυτο το σχεδιο. Σεταρονται μόνο με μονοχρωμη. Μονοχρωμη εχω, ηθελα παιδική αλλα την πατησα ασχημα...

Κορίτσια, μηνες χωρίς ιώσεις ΔΕΝ υπάρχουν πλέον αλλα καταλαβαινω το σκεπτικό. Και η δικια μου μεχρι να κλεισει 3 μηνες ζωής ο μικρός δεν πήγε νηπιαγωγείο.

Καλη αρχη σε ολους μας κ καλή σχολική χρονιά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

ravt δυστυχώς την πάτησες αλλά που να το περίμενες..... κάτι θα βρεις, δεν σε φοβάμαι! Μην αφήσεις να σου χαλάσουν τον κόπο και την χαρά της δημιουργίας.

Νάσια, κάνεις δουλειές για όλες μας μαζί μου φαίνεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...