Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

γεμάτη μέρα και η σημερινή.Σηκωθήκαμε το πρωί και αφού διαβάσαμε λίγο (εγώ το Βαρλίκι,που περιγράφει μια υπόθεση αγάπης στις αξέχαστες πατρίδες πολύ ωραίο και πολύ συγκινητικό,τα παιδιά έκαναν λίγες ασκήσεις γλώσσας και μαθηματικών που βρήκα στο διαδίκτυο για να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά),έπλυνα τα πρωινά,μάζεψα κρεβάτια και ξεκίνησα γενικό στην κρεβατοκάμαρά μου.Έκανα με λευκό πανί το ταβάνι,σκούπισα πίσω από όλα τα έπιπλα και έπλυνα με καλά στυμμένο πανί,αφού πρώτα το είχα βουτήξει σε νερό με πράσινο σαπούνι με άρωμα πορτοκάλι (μοσχομύρισε το δωμάτιο)τα έπιπλα.Σκούπισα με την ηλεκτρική το στρώμα μου,έπλυνα το φως και καθάρισα το κουρτινόξυλο.Εβαλα την κουρτίνα να μουλιάζει και το βράδυ με το νυκτερινό θα μπει στο πλυντήριο.Πέρασα τις εικόνες με ροδόνερο και καθάρισα και το aircondition.Αύριο θα κάνω την ντουλάπα,τους τοίχους και την πόρτα μας και θα κρεμάσω την κουρτίνα και θα περάσω ένα Overlay τα έπιπλα και θα στρώσω τα φθινοπωρινά μου.

Στο υπόλοιπο σπίτι έκανα ένα συμμάζεμα μόνο για να μην φαίνεται ανω κάτω και σιγά σιγά θα το ολοκληρώσω.Φαγητό σήμερα είχαμε φακούλες και τυροπιτάκια.Πριν λίγο τελειώσαμε και έπλυνα και τα μεσημεριανά και τώρα σας διαβάζω.

Ραβτάκι δεν το ρίσκαρα να κάνω τελικά το στρώμα με τον ατμοκαθαριστή γιατί το μεγάλο αγόρι δεν αντέχει χωρίς ύπνο το μεσημέρι αλλά θα το κάνω το Σάββατο μαζί με τον παιδιών και θα τα βάλω να λιαστούν.

Το σίδερο τελικά δεν το έκανα εχτές οπότε σήμερα το βράδυ δεν το γλιτώνω.Εσείς ξεκινήσατε ή μόνη μου καθαρίζω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και καλο φθινοπωρο να εχουμε!(δεν μπορω να πω χειμωνα μολις χτες γυρισαμε απο κορινθο).

Εκανα ενα πολυ μικρο συμμαζεμα και απο μεθαυριο ξεκιναω κι εγω καθε δωματιο ξεχωριστα.

Αυτο που με απασχολει ειναι πως κυριως θα βγαλω κατι σκισμενα αυτοκολλητα απο το δωματιο της μικρης και τι μπορω να κανω για να μην πιανει τοσο ευκολα σκονη το δωματιο μου.

Εχω και τν μικρη ολη μερα αγκαλια κ προσπαθω οτι κανω να το κανω γρηγορα.Ευτυχως εχουμε τον μπαμπα να βοηθαει!

Φετος λεω να ξεκινησω να ζυμωμω ψωμι γιατι κανουμε μεγαλη καταναλωση.Αυτα.

Εγώ δεν ξεκίνησα γενική καθώς με καθυστερεί ο μπογιατζής. Χθες έβγαλα τα αυτοκολλητα απ το δωμάτιο της μεγάλης, τις κουρτίνες καθώς τακτοποίησα ΞΑΝΑ τα παιχνίδια της. Τα ξεχώρισα και τα έβαλα στην ντουλάπα η οποία για αυτό τον λόγο απέκτησε πέρυσι ράφια αλλά εκείνη προτιμούσε να τα πετάει όλα μέσα! Έβγαλα τις κουρτίνες ώστε να βαφτεί το δωμάτιο, να καθαριστεί και να πλυθούν για να ξανακρεμαστούν.

Ομοίως στο μελλοντικό δωμάτιο του μικρού χθες ήρθε ο ηλεκτρολόγος και κρέμασε το καινούργιο φωτιστικό (που από καθαρή τύχη βρήκα ασορτί με την κουρτίνα που έχω παραγγείλει) και μου έβγαλε και μια πρίζα που χρειαζόμουν.

Όπως καταλαβαίνετε, σκούπισα ήθελα δεν ήθελα γιατί γέμισε σκόνη απ το τρυπάνι.

Τα σιχαίνομαι τα μερεμέτια, σας το χω πει;

Μόλις παρήγγειλα και αυτοκόλλητα για τα παιδικά δωμάτια και απομένουν τα χαλιά επίσης για τα παιδικά.

Το απόγευμα ευελπισθώ να καταφέρουμε να πάμε να σχεδιάσουμε και να παραγγείλουμε επιτέλους και τη σύνθεση γραφείου - βιβλιοθήκης της μεγάλης ώστε να τελειώνουμε με τα βαρβάτα έξοδα.

Άσπα, ότι και να κάνεις αυτή την εποχή, σκόνη θα έχεις. Μέχρι να κλείσουν τα παράθυρα λοιπόν, απλά κάνε ότι δε τη βλέπεις. Σωτήριο!

Αν έχεις γενικά πρόβλημα, αφού περνάς με ένα φτερό πχ, πέρνα με βρεγμένο πανί στο νερό του οποίου έχεις ρίξει λίγο μαλακτικό ρούχων. Αποδεδειγμένα καθυστερεί να πιάσει σκόνη.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

ημέρα λαικής σήμερα και το πρωί αφού σηκωθήκαμε,έφτιαξα πρωινά,έστρωσα τα κρεβάτια φύγαμε για λαική.Γύρισα τακτοποίησα τα ψώνια,έβαλα μοσχαράκι κοκκινιστό να γίνεται και σε λίγο θα βάλω και τις πατάτες να γίνονται.Ολοκλήρωσα τον γενικό στην κρεβατοκάμαρα μου,έβαλα την κουρτίνα μου,έπλυνα την ντουλάπα και την πόρτα μου,έκανα τα τζαμιλίκια και τον καθρέπτη μου.Ξεσκόνισα,έστρωσα τα φθινοπωρινά μου,και το μεσημέρι που θα κοιμούνται όλοι θα κάνω ένα σφουγγάρισμα.

Σήμερα έχει το απόγευμα σούπερ άντε να μαζευόμαστε λιγάκι.

Ραβτάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα τόσο για τα παιχνίδια που μονίμως τα μαζεύω και μονίμως είναι σκόρπια αλλα και με τα βαψίματα.

Aspa έχει δίκιο η Ραβ αν δεν κλείσουν οι πόρτες δεν γλιτώνεις από την σκόνη οπότε είμαστε καταδικασμένες να έχουμε για προέκταση του χεριού μας το ξεσκονόπανο.Εγώ σχεδόν καθημερινά τα περνάω με το swiffer και απαραιτήτως μία φορά την εβδομάδα τα κάνω με Overlay.

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε? δουλιτσες βλεπω!

εγω τα εχω κανει ολα μα ολα εκτος απο τα πατζουρια του σαλονιου κ της τραπεζαριας. ετσι κανω μονο συντηρηση. το χρειαζοταν το σπιτι, ειχε μεινει πολυ πισω λογω της καταστασης που περασαμε απο τον μαρτιο που αρχισα τα προβληματα μεχρι κ τελος ιουλιου που πηραμε την μπεμπα στο σπιτι. οταν στρωσουμε χαλια θα κανω παλι ενα ντου για να ειναι καθαρα.

με στεναχωρει ενα γεγονος που εχει γινει (εκτος του σπιτιου μου) αλλα εχει να κανει με κοντινα μας ατομα κ σημερα δεν αντεξα κ ανοιξα για τα καλα το στομα μου (σπανιο πραγμα για μενα, συνηθως κανω τον μ......κα κ δεν μιλαω) αλλα ρε κοριτσια καλη καλη αλλα αν με πατησουν γινομαι αλλος ανρθωπος....

το αποτελεσμα θα δειξει τους επομενους μηνες κ θα ολοκληρωθει με την βαπτηση της μπουμπους. (οχι δεν εχει να κανει με ονοματα κτλ) αλλα δεν θα αφησω κανεναν κ για τιποτα να μου χαλασουν την οικογενιακη μου γαληνη, κ την χαρα μου που το κοριτσακι μου τα καταφερε κ ειναι υγειες μαζι μας. θα χαρω την βαπτηση του παιδιου μου οπως χαρηκα κ την βαπτηση της μεγαλης μου! αντε μην τα ξαναπαρω τωρα γιατι αρχισα να φουντωνω!!!!

σας φιλω κοριτσια μου!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε???

Εγω τρεχω....τρεχω...τρεχω....

Το πρωι σηκωθηκαμε,εκανα πρωινο για τον Κωνσταντινο μου,ταισα το μωρουλη μου,εφτιαξα πρωινο για μενα,βοηθησα τον μεγαλο να ντυθει,εντυσα τον μικρο,ντυθηκα και εγω και φυγαμε για παιδικη χαρα.

Γυρισαμε, μαγειρεψα για τον μικρουλη μου,επλυνα πιατα,συμαζεψα ολο το σπιτι,οτι ηταν εκτος θεσης,εφτιαξα φρουτοκρεμα,ταισα,αλλαξα απειρες φορες και τους δυο.....

Κι αφου το σπιτι μεχρι το μεσημερι ηταν σε μια πολυυυυ καλη κατασταση,τωρα γινεται......χαμοοοοοςςςςς....αλλα δεν εχω κουραγιο,τα αφησα για αυριο...

Γιωτακι Μπραβο και παλι Μπραβο για το σπιτακι σου!!!Πως τα καταφερνεις?????Εγω νιωθω οτι τρεχω σαν τον Βεγγο...Εν τω μεταξυ ο μεγαλος με εχει τρελανει μεσα σε 5 λεπτα μπορει να πει 100 φορες την λεξη μαμα...Η δικια σου πως παει??Θα πατε παιδικο φετος?

Τωρα για το αλλο θεμα,θα σου πω (αν και δεν ξερω την κατασταση)οτι αυτος που σε στεναχωρησε ειναι εντελως απαραδεκτος...θα επρεπε να σας σεβαστει οικογενειακως μετα την μπορα που περασατε,αλλα και να ειναι χαρουμενος για την μπεμπουλα και οτι τον ενοχλησε να το παραβλεψει....δεν πειραζει κοριτσακι μου...εσυ να μην δινεις σημασια...να χαιρεσαι την καθημερηνοτητα σου με τα μπουμπουκακια σου και αστους αλλους να βουρλιζοντε....;)

Φιλακια!!!!

Αααααα!!!!Ξεχασα να σας πω!Την Δευτερα πηγαμε στο Αττικο παρκο!!!Ηταν πολυ ομορφα και ο Κωστης μου ηταν κατενθουσιασμενος!!!Κοιταγε καλα-καλα ολα τα ζωα...

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε???

Εγω τρεχω....τρεχω...τρεχω....

Το πρωι σηκωθηκαμε,εκανα πρωινο για τον Κωνσταντινο μου,ταισα το μωρουλη μου,εφτιαξα πρωινο για μενα,βοηθησα τον μεγαλο να ντυθει,εντυσα τον μικρο,ντυθηκα και εγω και φυγαμε για παιδικη χαρα.

Γυρισαμε, μαγειρεψα για τον μικρουλη μου,επλυνα πιατα,συμαζεψα ολο το σπιτι,οτι ηταν εκτος θεσης,εφτιαξα φρουτοκρεμα,ταισα,αλλαξα απειρες φορες και τους δυο.....

Κι αφου το σπιτι μεχρι το μεσημερι ηταν σε μια πολυυυυ καλη κατασταση,τωρα γινεται......χαμοοοοοςςςςς....αλλα δεν εχω κουραγιο,τα αφησα για αυριο...

Γιωτακι Μπραβο και παλι Μπραβο για το σπιτακι σου!!!Πως τα καταφερνεις?????Εγω νιωθω οτι τρεχω σαν τον Βεγγο...Εν τω μεταξυ ο μεγαλος με εχει τρελανει μεσα σε 5 λεπτα μπορει να πει 100 φορες την λεξη μαμα...Η δικια σου πως παει??Θα πατε παιδικο φετος?

Τωρα για το αλλο θεμα,θα σου πω (αν και δεν ξερω την κατασταση)οτι αυτος που σε στεναχωρησε ειναι εντελως απαραδεκτος...θα επρεπε να σας σεβαστει οικογενειακως μετα την μπορα που περασατε,αλλα και να ειναι χαρουμενος για την μπεμπουλα και οτι τον ενοχλησε να το παραβλεψει....δεν πειραζει κοριτσακι μου...εσυ να μην δινεις σημασια...να χαιρεσαι την καθημερηνοτητα σου με τα μπουμπουκακια σου και αστους αλλους να βουρλιζοντε....;)

Φιλακια!!!!

βουλα μου δεν θα παμε προνηπιο φετος που ηταν να παμε, αλλα μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε να παμε μια δραστηριοτητα σεπτεμβρη -οκτωβρη-νοεμβρη, να σταματησουμε δεκεμβρη-γεναρη-φλεβαρη ισως κ μαρτη κ να ξαναξεκινησουμε μετα.

κοιτα η μπουμπου ειναι ησυχη, ξυπναει στις 3-4 ωρες κ ασχολουμαι 1 ωρα μαζι της, αλλαγμα-φαγητο-παιχνιδι. η μεγαλη παει λιγες ωρες στην γιαγια της το πρωι η πηγαινοερχεται, παιζει κ μονη της, ε ασχολουμαι κ εγω λιγο αλλα συνηθως το απογευμα. ετσι κανω τις δουλειες μου το πρωι.

για το αλλο θεμα, χρονια κραταει αυτη η κολωνια που λεμε, αλλα επειδη δεν αφορουσε εμας, δεν μας αγγιζε, δεν εδινα σημασια. τωρα ομως που μπλεχτηκαμε χωρις να το καταλαβουμε, απο δικη τους υπαιτηοτητα, δεν κανω πισω! θα κανω αυτο που θελω, οπως το θελω, οταν το θελω κδεν θα δωσω λογαριασμο σε κανεναν!!! κ οπως ειπες αστους να βουρλιζονται!

αν ο ανθρωπος δεν ειναι κοινωνικα μορφωμενος (κ δεν εννοω να εχει βγαλει πανεπιστημιο, γιατι τυχαινει να εχουν σπουδασει) για μενα δεν μετραει μια! κ αυτο που δεν αντεχω σε εναν ανθρωπο ειναι η κουτοπονηρια, τα λογια πισω απο την πλατη κ το να ανακατευεις ολο τον κοσμο μαζι. κ αυτοι τα εχουν κανει ολα!!!!:mad:

ομως αυτο που μετραει ειναι οτι ειμαστε ολοι μαζι, οι τεσσερεις μας καλα κ υγειεις!!!!

καλημερα δεν ειπα!

καλημεραααααααααααααα!!!!! σας επρηξα πρωι πρωι!!! φιλακια!

καλησπέρα κ από μένα!

καλό Φθινόπωρο επίσημα πλέον!ελπίζω να κάνουμε κ άλλα μπανάκια αλλά σιγά σιγά επιστρέφουμε ο καθένας στη θέση του. Εγω επιστρέφω στο σχολείο και τα μικρά θα αρχίσουν σιγά σιγά....παει το καλοκαίρι, δεν πειράζει κάθε εποχή τα δικά της..

από δουλειές, εννοείται εχω βάλει πάρα πολλά πλυντήρια κ εχω τακτοποιήσει τα της θάλασσας, τις κλασικές δουλειές - ξεσκόνισμα, μπάνια, σκούπισμα, σφουγγάρισμα- τις κάνω συνέχεια κυκλικά, ε αυλές πού κ πού, σήμερα έκανα καθάρισμα/ξεσκαρτάρισμα των παιχνιδιών κατά τ άλλα ό,τι βλέπω κ ό,τι μπορώ!

Γιώτα εννοείται κάνεις τη δουλειά σου όπως τη θες εσυ που την ξέρεις κ ο κόσμος ας κάνει τις δικιές του, δεν βγάζεις άκρη με κανέναν, εγω τουλάχιστον αδυνατώ...

Δήμητρα μπράβο για το μεταπτυχιακό!

Ελιν εννοείται ότι το σκεφτόμαστε το 10ρικο - εγω τουλάχιστον - κ πού είμαστε ακόμα....τεσπα...

φιλιά πολλά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Τι κάνει η παρέα; Καλό σαββατοκύριακο εύχομαι!

Εμείς ολοκληρώσαμε τα βαψίματα και τα μερεμετάκια!

Χθες, καθάρισα το κοινό μπαλκόνι των παιδικών (πάτωμα, κάγκελα, απλώστρες, μανταλάκια) καθώς και μπατζούρια- σίτες- τζάμια στα παιδικά (4 "ζωή" να χουν!) και έπλυνα τις κουρτίνες της μεγάλης.

Σήμερα θα τα καθαρίσω καλά ώστε να μείνει μόνο η διακόσμησή τους από εβδομάδα!

Ετοίμασα μια ανάρτηση στο μπλόγκ μου όσον αφορά τη γενική καθαριότητα. Όχι τίποτα διαφορετικό απ όσα ξέρετε ή απ όσα έχουμε συζητήσει εδώ αλλά μιας και μας διαβάζουν και νέες νοικοκυρές, σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας!

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/09/blog-post_5.html

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

η γενική συνεχίζεται και αισίως είναι έτοιμα το παιδικό και το καθιστικό μόνο ένα καλό ξεσκόνισμα θέλουν και να μπούν τα πετσετάκια.Αύριο θα κάνω το σαλόνι και από Δευτέρα η κουζίνα και τα μπάνια και μετά είμαστε έτοιμοι για το σχολείο.

Πολύ ωραία η ανάρτησή σου Ραβτάκι και εγώ φέτος έκανα γενική δωμάτιο δωμάτιο γιατί συνήθως έκανα όλες τις πόρτες,όλα τα φώτα,όλες τις ντουλάπες αλλά από ένα κάθε μέρα .Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια πιστεύω ότι τώρα κουράστηκα περισσότερο.Ίσως να είναι και η ιδέα μου ίσως να φταίει η ζέστη ή ότι ήθελα να κάνω κάποιες εργασίες στο σπίτι και δεν προχώρησαν τέσπα τώρα κοντεύω στο τέλος οπότε υπομονή.

Σήμερα πήραμε και τις καινούριες τσάντες για το σχολείο και κασετίνες και κάτι λίγα σχολικά.Ελπίζω οι λίστες που θα έρθουν να μην είναι ιδιαίτερα φορτωμένες.Καλή σχολική χρονιά να έχουν όλα τα παιδάκια με υγεία και πολλές πολλές γνώσεις.

Γιωτάκι κάνε πώς δεν ακούς και κάνε το δικό σου και αν δεν τους αρέσει πρόβλημά τους.Ζήσε τις πιο όμορφες στιγμές σου και μην αφήνεις κανέναν και για κανένα λόγο να στις χαλάσουν.

Γειά σας κορίτσια,

βολτάρετε καλέ;Καλά κάνετε με αυτήν την ζέστη το σπίτι είναι ανυπόφορο.Εμείς σήμερα είπαμε να μην κάνουμε πολλές δουλίτσες.Το πρωί σηκωθήκαμε έστειλα τα μικρά στην εκκλησία με την μαμά μου και η αδερφή μου ήρθε και μου έβαψε το μαλλάκι μου που πολύ το χρειαζότανε.Μετά αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας έκανα το στρώμα μας και το έβγαλα στο μπαλκόνι να λιαστεί.Άπλωσα ένα πλυντήριο με σκούρα και έπλυνα τα μαξιλάρια μας.Μεταφυτέψαμε κάτι λουλουδάκια που το χρειάζοταν και αφού φάγαμε ωραιότατο ψαράκι με πιπεριές στο φούρνο από τα χεράκια του μεγάλου αγοριού έπλυνα τα πιάτα και φέραμε το στρώμα μέσα.Έστρωσα μυρωδάτα σεντονάκια και είμαστε έτοιμοι.Για το απόγευμα δεν προβλέπετε να κάνω κάτι άλλο από αύριο πάλι,μόνο το βράδυ θα σιδερώσω το πλυντήριο που άπλωσα το πρωί.

Από αύριο λένε θα δροσίσει άντε να δούμε....

Φιλιά

γεια σας καλες μου φιλες!!

αχ τι καλα που κανατε δευτερο μωρακι !!ξερετε ποιες λεω!!!

εγω ειχα αφησει την μικρη μου στους γονεις μου την προηγουμενη βδομαδα και ειχα παθει σοκ--δεν μιλιομουν...(ειχα να την αφησω απο προπερσι)

αλλά επρεπε λογω δουλειας και επειδη η πεθερα μου δεν ταχει κρατησει ποτε και εχει και τα 2 τα μεγαλα της κουνιαδας μου....

Χθες -Σαββατο πηγαμε για μπανακι σε Αμμολοφους Καβαλας! τελεια παραλια και τελειος καιρος και περασαμε καταπληκτικα! μαλλον το τελευταιο μπανιο!

Δεν πηγαμε Σαλονικα αυτο το ΠΣΚ γιατι εχουμε να μεινουμε σπιτι πσκ 3μηνες!

Πρεπει να παω τον μικρο στον Αγιασμο την Παρασκευη που ειναι μεγαλα νηπια και πρωτη φορα σε αυτο το σχολειο ,

--πηγαινε 2 χρονια σε ιδιωτικο παιδικο με εσπα-----

για να μην φρικαρει .....

Εχω ενα αγχος για το αν θα με αφησουν απο την δουλεια...Αλλά δεν γινεται κι αλλιως γιατι ο αντρας μου θα παει την μεγαλη που ειναι β'δημοτικου και ειναι τελειως αλλου.....

Βρηκαμε πολυ καλη λυση για το θεμα γραφειου της μικρης γιατι πρωτα απολα δεν υπαρχει χωρος στο δωματιο αλλα΄ ουτε και χρημα!

Η βρεφικη μεγαλη ξυλινη συρταριερα που εχω απεναντι απο τις κουκετες στο παιδικο ,ειχε απο πανω ενα ξυλινο ραφι που ξεδιπλωνοταν για να γινεται μεγαλη αλλαξιερα!

Τελικα ειναι το τελειο γραφειο!!!!

μας λειπει φελος για σημειωσεις, ραφακι απο πανω για βιβλια και μια ομορφη καρεκλα!!!!!!!!

Εχω μεγαλο προβλημα χωρου με τα παιχνιδια....τρελλη υπερβολη δεν μπορειτε να φανταστειτε...αυτο με παιδευει.....να πεταξω χωρις ναναι χαλασμενα καθολου? το παιδικο , το προχειρο ,η κρεβατοκαμαρα και μπαουλο πλαστικο στο πισω μπαλκονι....2βιβλιοθηκες γεματες παντου και απο πανω μεχρι το ταβανι.....ιουφι.....

Χαιρομαι αφανταστα που σας ξαναβρηκα!!!!!!!!!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

κοριτσακια καλημερα!

το σαββατο πηγαμε για μπανιο, κ το απογευμα το μονο που εκανα ηταν να μαζεψω κ να πλυνω τα του μπανιου κ να συμμαζεψω για να ειναι ετοιμα για καθαρισμα την επομενη. την κυριακη εκανα ενα ψιλοκαθαρισμα το σπιτι, δηλ ξεσκονισμα-σκουπισμα-σφουγγαρισμα, εβαλα κατι πλυντηρια (πρεπει να σιδερωσω....) επλυνα κατι παπουτσια, μαγειρεψα γαυρο με χορτα κ πατατες τηγανιτες, περασα κ μια το μπανιο, αλλαξα σεντονια κ τελος. χαλαρα μεχρι το μεσημερι τα ειχα τελειωσει.

κοριτσια το θεμα που εχει δημιουργηθει ειναι πολυδιαστατο κ μπλεκονται πολυ δυστυχως κ κοντινοι.... ΑΛΛΑ εχετε δικιο, ετσι το συζητησαμε κ με τον αντρα μου, να μην ασχοληθουμε κ να κανουμε αυτο που νομιζουμε εμεις καλυτερο!

δημητρα ο μπαμπας σου πως ειναι?

πολυ εξυπνο αυτο με την αλλαξερα! μπραβο!

καλημεραααααααααααααα!!!

υγ. σημερα δεν εχω κανει τιποτα! μονο τα παιδια ταισα κ αλλαξα κ ξεκινησα να δουλευω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...