Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπέρα κ από μένα!

τι κάνετε?από ότι βλέπω αρχίσατε δουλίτσες...μπραβο!εμείς οχι ακόμα, το καθυστερώ όσο μπορώ...ούτε εγω λεω καλό χειμώνα ακόμα...

Αφροδίτη η ενοικίαση σπιτιού για σεζόν όπως κάναμε είναι πολύ καλή κ βολική κ βγάζει σίγουρα τα λεφτά της εφόσον επιτρέπει η εργασία σου διακοπές όλο το καλοκαίρι όπως εγω....εμεις φέτος ναι ευχαριστηθήκαμε διακοπές, ήρθαμε για πολλές μέρες κ πολλές φορές, ξεπερνάς αυτο το πάω διακοπές για 5,6,7 μέρες κ κάνεις πολλά μπάνια....επίσης όταν ο σύζυγος έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά έμεινα εγω με τα παιδιά κ τη μαμά μου, ή όταν λείπαμε πηγε ο αδερφός μου με την παρέα του ή οι γονείς μου με τη δική τους...με λίγα λόγια το εκμεταλλευτήκαμε όλο το καλοκαίρι κ θα το χουμε κ το Φθινόπωρο...τώρα για ανθρώπους σαν κ σένα που παίρνεις περιορισμένη άδεια δεν ξέρω αν συμφέρει, εκτός και αν πηγαίνετε κ όλα πχ τα ΣΚ του καλοκαιριού ή ακόμα καλύτερα αν το μοιραστείτε με άλλους οπότε μοιράζεσαι και τα έξοδα και δεν μένει αναξιοποίητο....αυτά..φιλιά πολλά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες mirtoula! Ναι σκεφτόμουν κάτι σαν ενοικίαση κοντά στην Αθήνα για να πηγαίνουμε και Σ/Κ αλλά έχεις δίκιο για την περιορισμένη καλοκαιρινή άδεια.Θα δούμε, ας βρει πρώτα και δουλειά ο άντρας μου και θα το συζητήσουμε και με φίλους για να μοιραστούμε το κόστος.

Σήμερα πήγαμε στο Μουσείο Μπενάκη (Ισλαμικής Τέχνης αυτήν την φορά) υπάρχουν πολλά παραρτήματα/κτίρια. Κάθε Πέμπτη όλα τα κτίρια του Μπενάκη είναι δωρεάν για το κοινό έως τον 03/2016 ;) και έχουν ωραίες συλλογές και εκθέσεις.

Αφού γυρίσαμε αποφάσισα να ασχοληθώ με κηπουρική...:tongue::tongue:.

Μεταφύτευσα ένα φυτό γιούκα που αργοπέθαινε σε μια μικρή γλάστρα και πέταξα πεθαμένα φυτά που αδίκως έλπιζα πως θα ζωντανέψουν.

Μετά καθάρισα όλη την πυλωτή, τα κάγκελα της, την εξωτερική πόρτα και την σκάλα. Η καθαρίστρια θα αρχίσει ξανά από Σεπτέμβριο και το χρειαζόταν ένα καλό καθάρισμα.

Έβαλα σούπερ σκούπα στο σπίτι και έριξα ένα πολύ καλό σφουγγάρισμα.

Το απόγευμα κάνουμε baby sitting στα ανήψια μου έτσι δεν μπορώ να κάνω κάτι, θα τους φτιάξω hot dog σε λίγο και ίσως σιδερώσω το βράδυ.

Φιλιά!

Καλημέρα!

Μαζευτήκαμε κ εμείς αυτό το ΣΚ. Ξεκίνησα ήδη να αδειάζω βαλίτσες κι να πλένω. Καθάρισα το ένα Υ/Δ και ώρα να πάιρνουν σειρά τα υπόλοιπα. Γενικώς τ σπίτι χρειάζεται ένα σουλούπωμα, καθότι, εχμ.... το αφήσαμε λίγο "κάπως" φεύγοντας.

Αφροδίτη, κ γω πρέπει να δω λίγο τον...κήπο μου. Μου ξεράθηκαν 1-2 φυτά, θα ήθελα να αγοράσω και μία πορτοκαλί βουκαμβίλια -έχω άλλες τρεις (άσπρη, φούξια και μία άγρια με μωβ λουλούδια)- τις λατρεύω, αλλά αφενός δεν είναι η εποχή τους, αφετέρου, αν μπορείς να το διανοηθείς σκέφτομαι αυτά τα 10-12 ευρώ που θα δώσω...:?Εκεί φτάσαμε...

Επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω παιχνίδια, γιατί και δεν είναι πλέον της ηλικίας τους και έχει γίνει συμφόρηση.

Αφήστε που ξανα-μανα-αποκτήσαμε μυρμήγκια. Είχαμε κάνει απεντόμωση στην πολυκατοικία και τις βεράντες, εξηφανίσθησαν, αλλά επανήλθαν...και είναι αυτά τα πολύ μικρά που πάνε γρήγορα, βζιιινν!!! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι για πρώτη φορά έχουμε και στο μπάνιο. Απ'ότι κατάλαβα, από εκεί περαστικά είναι και δυστυχώς, επειδή "άνοιξε" το παρκέ στο Υ/Δ, κάπου εκεί έχουν βρει καταφύγιο.Μάλλον θα πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα.

Οι διακοπούλες καλές ήταν, χαλαρώσαμε, γυρίσαμε πολύ, αλλάξαμε παραστάσεις, γελάσαμε, μελαγχολήσαμε και λίγο και το μόνο που μπορώ να πω είναι "να μας έχει ο Θεός γερούς, πάλι να ανταμώνουμε βρε, με χορούς κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελέυθερους σαν ποταμούς"

Back to reality!

Καλημέρα!

Αφροδίτη, κ γω πρέπει να δω λίγο τον...κήπο μου. Μου ξεράθηκαν 1-2 φυτά, θα ήθελα να αγοράσω και μία πορτοκαλί βουκαμβίλια -έχω άλλες τρεις (άσπρη, φούξια και μία άγρια με μωβ λουλούδια)- τις λατρεύω, αλλά αφενός δεν είναι η εποχή τους, αφετέρου, αν μπορείς να το διανοηθείς σκέφτομαι αυτά τα 10-12 ευρώ που θα δώσω...:?Εκεί φτάσαμε...

Επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω παιχνίδια, γιατί και δεν είναι πλέον της ηλικίας τους και έχει γίνει συμφόρηση.

Αφήστε που ξανα-μανα-αποκτήσαμε μυρμήγκια. Είχαμε κάνει απεντόμωση στην πολυκατοικία και τις βεράντες, εξηφανίσθησαν, αλλά επανήλθαν...και είναι αυτά τα πολύ μικρά που πάνε γρήγορα, βζιιινν!!! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι για πρώτη φορά έχουμε και στο μπάνιο. Απ'ότι κατάλαβα, από εκεί περαστικά είναι και δυστυχώς, επειδή "άνοιξε" το παρκέ στο Υ/Δ, κάπου εκεί έχουν βρει καταφύγιο.Μάλλον θα πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα.

Οι διακοπούλες καλές ήταν, χαλαρώσαμε, γυρίσαμε πολύ, αλλάξαμε παραστάσεις, γελάσαμε, μελαγχολήσαμε και λίγο και το μόνο που μπορώ να πω είναι "να μας έχει ο Θεός γερούς, πάλι να ανταμώνουμε βρε, με χορούς κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελέυθερους σαν ποταμούς"

Back to reality!

Και του χρόνου να είμαστε καλά Elinaki!

Επιστροφή στην πραγματικότητα δεν λες τίποτα...Πρώτη μέρα στην δουλειά...μπρρρρρρ

Να σου πω κάτι; Κι εγώ σκέφτομαι πλέον πριν ξοδέψω χρήματα.....Τον Μάιο αγοράσαμε από 1 γλαστράκι στην κάθε κόρη (10,00 έκαστον) και σε 1 μήνα τα λουλουδάκια πέθαναν......Τους είπα πως αν αγοράσουμε ξανά φυτά θα είναι πολύ ανθεκτικά γιατί τα ανθοφόρα δεν συμφέρουν (επειδή δεν έχουμε την ικανότητα να τα διατηρήσουμε).

Από την Πέμπτη το απόγευμα είμαι τέζα με την μέση μου, έσκυψα ατσούμπαλα και έμεινα εκεί.....:(

Πλακώθηκα στις δουλειές που είχαν μείνει πίσω και ιδού το αποτέλεσμα :(:(...οπότε με το μαλακό!

Φιλιά σε όλες!

Γεια σας καλες μου φιλες...Πολυ χαρηκα που μπηκα και σας βρηκα και σας διαβασα....

Ελπιζω να περασατε ολες πολυ ομορφα το καλοκαιρακι σας!

Σας γραφω πολυ λιγα νεα μου και αφηνω υποσχεση οτι θα τα ξαναπουμε!!!οκ?

1)Πολυ δυσκολα τα οικονομικα φετος..Ακυρωσαμε την κρατηση των διακοπων. Οι παλιες θυμαστε το επαγγελμα του συζυγου μου -οπως και την κουκετα που ειχε κανει ε?

2)Απο τις 13/8 εργαζομαι παλι με 5μηνο κοινωφελους εργασιας! Κατι πολυ ευχαριστο !!!!!!!!

3) Ο μπαμπας το ιδιο με φουλ πακετο χημειοθεραπειων.........

4) ξεκιναω στο εαπ μεταπτυχιακο !! Επισης πολυ ευχαριστο ! Μεγαλη επιθυμια πολλων χρονων!

5) Μου λειψατε πραγματικα.....................

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια! τι κανετε?

εμεις καταφεραμε κ πηγαμε (με τις ευλογιες της παιδιατρου) 5 μερουλες στο λουτρακι κ ετσι ξεφυγαμε λιγο. περασαμε πολυ ωραια κ το χαρηκαμε πολυ! η δε μπουμπου ολο μαμ κ νανι ηταν! η μεγαλη ξεσαλωσε!!!!

γυρισαμε κ ξεκινησα γενικη...... τα εκανα ολα εκτος απο τα τζαμια πατζουρια σαλονιου κ τραπεζαριας. ολα τα αλλα μες στο σπιτι λαμπουν!!! σιδερωσα κ 7 πλυντηρια, εχω κ ενα που στεγνωνει αλλα θα το αφησω για την αλλη εβδ!

το επομενο προτζεκτ ειναι οι ντουλαπες που πρεπει να φτιαχτουν ραφια κ να γινει μεγαλο ξεκαθαρισμα, οποτε περιμενω τον συζηγο.

τακτοποιησα σχεδον ολα τα ντουλαπια (κουζινας-μπανιου- φαρμακειο) πεταξα αρκετα πραγματα. μου μενουν της κρεβατοκαμαρας μας, που εχει αρκετη χαρτουρα να ξεκαθαρισω κ να φτιαξω κ τα κοσμηματα μου.

αυριο θα φαω ολη την μερα τακτοποιοντας τα σιδερωμενα!!!

ελιν μου επειδη ειχα κ εγω πριν 5 μερες μυρμιγκια, ριξε κοντα απο εκει που βγαινουν μια σειρα κανελα, αστην 5 μερουλες κ δεν θα τα ξαναδεις. μου το ειπε ο φουρναρης μου κ το εκανα κ εγω. για να σου πω την αληθεια δεν την εχω μαζεψει την κανελα ακομα για παν ενδεχομενο!

το απογευματακι θα παμε για μπανιο!

σας φιλω ολες κοριτσια μου! αντε να μαζευομαστε!!!

Γεια σας καλες μου φιλες...Πολυ χαρηκα που μπηκα και σας βρηκα και σας διαβασα....

Ελπιζω να περασατε ολες πολυ ομορφα το καλοκαιρακι σας!

Σας γραφω πολυ λιγα νεα μου και αφηνω υποσχεση οτι θα τα ξαναπουμε!!!οκ?

1)Πολυ δυσκολα τα οικονομικα φετος..Ακυρωσαμε την κρατηση των διακοπων. Οι παλιες θυμαστε το επαγγελμα του συζυγου μου -οπως και την κουκετα που ειχε κανει ε?

2)Απο τις 13/8 εργαζομαι παλι με 5μηνο κοινωφελους εργασιας! Κατι πολυ ευχαριστο !!!!!!!!

3) Ο μπαμπας το ιδιο με φουλ πακετο χημειοθεραπειων.........

4) ξεκιναω στο εαπ μεταπτυχιακο !! Επισης πολυ ευχαριστο ! Μεγαλη επιθυμια πολλων χρονων!

5) Μου λειψατε πραγματικα.....................

Μπράβο κοριτσάκι, καλή αρχή στο 5μηνο και καλό φθινόπωρο. Θα διακοπάρετε του χρόνου!

Εύχομαι όλα καλά να πάνε για τον μπαμπά σου.

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Τι κανετε????

Εμεις καλα ειμαστε!!!

Ο μικρος μου μεγαλωνει,σε λιγες μερες γινετε 8 μηνων και ομεγαλος μου καλα ειναι!!Το παιζει μεγαλος αδελφος...χαχα!!!

Πηγαμε διακοπουλες στο χωριουδακι μου!Περασαμε ομορφα!Ολη μερα βολτες μπανια,πολυ παιχνιδι στην αυλη και το βραδυ παιχνιδι στην πλατεια με τα αλλα παιδακια και απειρο κους-κουσακι για μας τους γονεις!Καλα ηταν!!!Ξεκουραστηκαμε!!!

Γυρισαμε και προσπασθω να φερω βολτα το σπιτακι μου που ειναι σαν το γιοφυρι της αρτας....ολιμερις το χτιζανε,το βραδυ γκρεμιζοτανε....

Ειναι μια εβδομαδα τωρα που εχω μεταφερει το μικρο στο παιδικο δωματιο,οποτε το αλλαξα,διαμορφωσα τα επιπλα και μοιαζει με καινουργιο...σημερα ολη μερα παλευα με την κρεβατοκαμαρα,μετεφερα το κρεβατι στην θεση του,το ειχα μετακινησει για να χωρεσει την κουνια.Μπηκε και αυτο σε μια σειρα!

Τωρα σειρα εχει το σαλονι αλλα παω με ρυθμους χελωνας μιας και ο μικρος μας εχει βγει αγκαλιτσας....

Αυτα τα νεα μας...Αντε να μαζευτει παλι η παρεουλα μας,γιατι κοντευω να αραχνιασω στο σπιτι...:tongue:

Φιλια πολλα σε ολες!!!

καλημερα!!!! τι κανετε? εμεις μια χαρα! η μικρη μεγαλωνει, εχει φτασει 4.500 κιλα κ 55 ποντους! η μεγαλη εχει γινει κοριτσακι πια! κοψαμε κ την βραδυνη πανα, βεβαια εχουμε ατυχηματα ακομα, αλλα θα το ξεπερασουμε κ αυτο!

το σπιτι ειναι στα καλυτερα του, καθαρο κ μαζεμενο, εχουν μεινει οι ντουλαπες οι δικες μας αλλα θα γινουν κ αυτες σιγα σιγα.

εχω ξεκινησει λιγο δουλεια απο το σπιτι, να βοηθησω λιγο τον αντρα μου γιατι μονος του δεν τα προλαβαινει ολα.

εχτες ειχα τραπεζι τους νονους της μπεμπας, περασαμε πολυ ωραια.

βουλα μου πολυ χαρηκα που σε διαβασα! μπραβο που περασατε τοσο ωραια!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε?

Διαφημίσεις

Οι διακοπές τελείωσαν, ο βενιαμίν βαπτίστηκε, οι βόλτες συνεχίζονται όσο ο καιρός είναι καλός και ξεκινάμε τις φθινοπωρινές (ενόψει φθινοπώρου, ανοίγματος σχολείων κ.λπ.) εργασίες!

Παραγγελία γραφείου- βιβλιοθήκης για τη μεγάλη που θα είναι και αυτή πρωτάκι φέτος (καλέ πολλές θα χουμε πρωτάκια! Πολύ χαίρομαι!), βάψιμο παιδικών δωματίων, αλλαγές στις ντουλάπες, αλλαγές σε κουρτίνες, φωτιστικά, διακόσμηση παιδικών με στόχο σε 1 μήνα το πολύ να ναι έτοιμα ώστε να υποδεχτούμε τον χειμώνα (εδώ μας συναντά νωρίς!)

Ακόμα το σπίτι δεν το χω συνεφέρει, απλά είναι καθαρό και κατά το δυνατόν τακτοποιημένο. Θα το πάω χώρο - χώρο όπως κάνω πάντα. Ειδικά φέτος με τον αγκαλίτσα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος!

Υπενθυμίζω πως η "γενική" μου γίνεται πριν το στρώσιμο των χαλιών, δηλαδή τέλος Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη!

Σας φιλώ και εύχομαι να ξαναμαζευτούμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα κοριτσια χ χ

Βλέπω επιστρέφετε σιγά σιγά. Εμείς φέτος δεν κάναμε διακοπές αλλά να χουμε υγεία κάποια στιγμή θα κάνουμε. Χαίρομαι που περάσατε ωραία!

Αχ με ξεσηκώνετε που κάνετε ανανεώσεις.. μακάρι να καταφέρουμε και μεις κάποιες φέτος.. έχουμε πολλά που πρέπει να κάνουμε αλλά..

Βάλτε φωτο να με ξεσηκώσετε.

Εγώ το μόνο καλό ότι καθάρισα ΤΑ ΠΑΝΤΑ και μένει μόνο να πάρω ρούχα στο παιδί γιατι μεγάλωσε και δεν έχει τπτ. Και πρέπει να πλύνω τα ρούχα μου και του συζύγου και να σιδερωθούν. Αυτό το βλέπω μέσα Σεπτεμβρίου.

Καλά να περνάτε!

καλημερα!!!! τι κανετε? εμεις καλα!

εκανα τις πρωινες καθημερινες δουλιτσες μου κ τωρα δουλευω απο το σπιτι. η μπουμπου κοιμαται κ η μεγαλη ειναι στην γιαγια της.

φιλακια σε ολες!

Καλησπέρα κορίτσια,

γυρίσαμε και εμείς και πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς ετοιμασίας για το σχολείο.Εχτές έκανα τα μπαλκόνια και τα αλουμίνια που είχαν να δουν το χεράκι μου από τον Ιούνιο.Απλωσα και μάζεψα 4 πλυντήρια και το βράδακι με το μειωμένο τα σιδέρωσα.Πήγαμε στο πανηγύρι μιας και γιορτάζει ο γείτονας μας ο Άγιος Μελέτιος.

Σήμερα έκανα κάτι δουλίτσες εκτός σπιτιού (λογαριασμοί κα),μάζεψα κρεβάτια,σκούπισα,ξεσκόνισα,σφουγγάρισα, έκανα μπάνια,άπλωσα ένα πλυντήριο ακόμα,έφτιαξα κοτόπουλο κοκκινιστό με πατατούλες και αφού φάγαμε μάζεψα το τραπέζι και έπλυνα τα πιάτα.Το απόγευμα θα κατέβουμε και πάλι στο πανηγύρι μιας και τα μικρά μου θα πάνε παπαδάκια στην περιφορά και θα κάνουμε και εμείς την βόλτα μας μετά.Το βράδυ με κόβω να σιδερώνω πάλι για να μην έχω ρούχα στην μέση.Αύριο θα ξεκινήσω γενική σε ένα ένα δωμάτιο για να μαζευτούμε επιτέλους.Άρα ξεκινάμε από την κρεβατοκάμαρα μας που θέλει και την λιγότερη δουλειά,σκέφτομαι να κάνω το στρώμα με τον ατμοκαθαριστή καλά θα κάνω;Δεν το έχω ξανακάνει και σκέφτομαι μήπως μουσκευτεί και δεν μπορούμε να ξαπλώσουμε το μεσημέρι.

Αυτά για τώρα θα τα ξαναπούμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...