Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

συγνώμη που έχω χαθεί αν και σας διαβάζω ανελλιπώς αλλά δεν έχω διάθεση για τίποτα πλέον.Κάτι η ζέστη που όσο πάει γίνεται αφόρητη,κάτι η κλεισούρα μέσα στο σπίτι μιας και δεν μπορώ να βρώ δουλειά και δεν είναι τόσο η δουλειά αυτή καθεαυτή αλλά τα χρήματα που θα μας βοηθούσαν πάααααααρα πολύ,κάτι τα χρέη που τρέχουν και σιγά σιγά μας πνίγουν κάτι η όλη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας με έχουν κάνει να μην έχω κέφι για να γράψω γιατί μάλλον θα σας ψυχοπλακώσω.

Πάνω που τα είχαμε φέρει σε μια σειρά τα πράγματα ήρθε η αναμπομπούλα με το δημοψήφισμα και πήγα τόσο πολύ πίσω που δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να επανέλθουμε.Με τα μικρά ξεκινάμε λογοθεραπείες από Σεπτέμβρη και για τα τρία οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου,ο άντρας μου πήρε μετάθεση στην Σαλαμίνα οπότε επιπλέον έξοδα μεταφοράς,εμένα τα νεύρα μου κρόσσια και δυστυχώς τις περισσότερες φορές την πληρώνει η μάνα μου όχι ότι δεν φταίει απλά εκεί που κάποια πράγματα θα πέρναγαν στο βρόντο τώρα μου ανεβάζουν την πίεση και πολλές φορές ξεφεύγω.Προσπαθώ με διάφορες κατασκευές να ξεχνιέμαι αλλά δεν το καταφέρνω πάντα.Οι διακοπές που είχαμε κανονίσει λόγω των οικονομικών δυσχερειών και της αβεβαιότητας ακυρώθηκαν οπότε πήγαμε μια βδομάδα στο χωριό του άντρα μου(ευτυχώς που υπάρχει και αυτό) και τώρα πάλι εδώ.

Από δουλειές στο σπίτι κάνω τα συνηθισμένα άλλωστε με αυτή την ζέστη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πολλά αλλά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.Σήμερα από το πρωί έχω κάνει τα μπάνια,σκούπισα,σφουγγάρισα,ξεσκόνισα,λιβάνισα,έφτιαξα μπριζόλες τηγανιτές με πατάτες και μανιτάρια αλα κρεμ,έφτιαξα ένα γλυκό ψυγείου μιας και αύριο είναι τα γενέλθια του μεγάλου μου και είπαμε να έρθουν σήμερα ο νονός του και οι αδερφές του άντρα μου,τους γονείς μου και την αδερφή μου για να του ευχηθούμε, καθάρισα την κουζίνα,και αφού έκανα ένα μπανάκι γιατί είχα γίνει σούπα έβαλα ρόλει και έβαψα τα νυχάκια μου ένα θαλασσί χρωματάκι και τώρα κάθομαι.

Αφροδιτάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα και ας μην δουλεύω τώρα αλλά και πριν δύο χρόνια που δούλευα τα ίδια ίσχυαν δυστυχώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα οι εργοδότες ευνοούνται και θα καταλήξουμε όσοι δουλεύουν να δουλεύουν για ψυχία.Κάνε υπομονή γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απλά προσπάθησε να μην τα πέρνεις πολύ μέσα σου για να μην αρρωστήσεις.

Μου έχει λείψει η παρέα που είχαμε μέσα από το θεματάκι μας και ελπίζω ότι από Σεπτέμβρη θα ξαναμαζευτούμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να είσαι καλά Νάσια μου!Κι εγώ λέω πάλι καλά που πέρυσι έκανα χαρτιά για κοινωνικό τουρισμό και τον χρησιμοποιήσαμε φέτος τον Ιούλιο αλλιώς θα μας έτρωγε η Αθήνα.

Καλό κουράγιο και δύναμη σε όλους μας και μια δουλειά σύντομα για τους άνεργους εύχομαι....

Στα ευτράπελα της εργοδοσίας ξέχασα να γράψω στο πρωινό σεντόνι μου για την καθοδήγηση υπέρ του ΝΑΙ (συνήθως) ή του ΟΧΙ, απειλές αν βγει το ΟΧΙ για απολύσεις την επόμενη αμέσως ημέρα, ''συμβουλή'' για εμφάνιση των εργαζομένων στις συγκεντρώσεις υπέρ ΝΑΙ-selfie foto-ανάρτηση της selfie στο προφίλ της εταιρίας (το σήμα της νίκης θα ήταν ωραίο σε αυτή την φώτο) και τέλος απειλές πως αν βγει ΟΧΙ τότε για όσους βρεθούν υπό την ανάγκη εύρεσης εργασίας αμέσως μετά θα πουν ''τα καλύτερα'' ή όμως και ''τα χειρότερα''.Όπότε ξέρουν αυτοί τι να κάνουν....:?:-?:?:-?:?:-?

Φανταστείτε τι έχουμε να ζήσουμε στις μελλοντικές εκλογές που κοντοζυγώνουν μάλλον.... :confused::confused::confused::confused:

Φιλιά σε όλες.

Καλησπέρα κορίτσια,

συγνώμη που έχω χαθεί αν και σας διαβάζω ανελλιπώς αλλά δεν έχω διάθεση για τίποτα πλέον.Κάτι η ζέστη που όσο πάει γίνεται αφόρητη,κάτι η κλεισούρα μέσα στο σπίτι μιας και δεν μπορώ να βρώ δουλειά και δεν είναι τόσο η δουλειά αυτή καθεαυτή αλλά τα χρήματα που θα μας βοηθούσαν πάααααααρα πολύ,κάτι τα χρέη που τρέχουν και σιγά σιγά μας πνίγουν κάτι η όλη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας με έχουν κάνει να μην έχω κέφι για να γράψω γιατί μάλλον θα σας ψυχοπλακώσω.

Νάσια τι να πω...πολύς κόσμος είναι έτσι...Σαν να ήρθε μια δίνη και να ρούφηξε/ρουφάει τα πάντα. Πραγματικά μία τελματώδης ύφεση...

Πάνω που τα είχαμε φέρει σε μια σειρά τα πράγματα ήρθε η αναμπομπούλα με το δημοψήφισμα και πήγα τόσο πολύ πίσω που δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να επανέλθουμε.Με τα μικρά ξεκινάμε λογοθεραπείες από Σεπτέμβρη και για τα τρία οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου,ο άντρας μου πήρε μετάθεση στην Σαλαμίνα οπότε επιπλέον έξοδα μεταφοράς,εμένα τα νεύρα μου κρόσσια και δυστυχώς τις περισσότερες φορές την πληρώνει η μάνα μου όχι ότι δεν φταίει απλά εκεί που κάποια πράγματα θα πέρναγαν στο βρόντο τώρα μου ανεβάζουν την πίεση και πολλές φορές ξεφεύγω.Προσπαθώ με διάφορες κατασκευές να ξεχνιέμαι αλλά δεν το καταφέρνω πάντα.Οι διακοπές που είχαμε κανονίσει λόγω των οικονομικών δυσχερειών και της αβεβαιότητας ακυρώθηκαν οπότε πήγαμε μια βδομάδα στο χωριό του άντρα μου(ευτυχώς που υπάρχει και αυτό) και τώρα πάλι εδώ.

Πραγματικά τους τελευταίους μήνες πήγαμε τόσο πολύ πίσω... (δεν πολιτικολογώ, διαπιστώνω).

Για τις λογοθεραπείες τι να πω...Εύχομαι σύντομα να επιτευχθεί ο στόχος τους.

Όντως οι κατασκευές είναι μια διέξοδος.

Από δουλειές στο σπίτι κάνω τα συνηθισμένα άλλωστε με αυτή την ζέστη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πολλά αλλά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.Σήμερα από το πρωί έχω κάνει τα μπάνια,σκούπισα,σφουγγάρισα,ξεσκόνισα,λιβάνισα,έφτιαξα μπριζόλες τηγανιτές με πατάτες και μανιτάρια αλα κρεμ,έφτιαξα ένα γλυκό ψυγείου μιας και αύριο είναι τα γενέλθια του μεγάλου μου και είπαμε να έρθουν σήμερα ο νονός του και οι αδερφές του άντρα μου,τους γονείς μου και την αδερφή μου για να του ευχηθούμε, καθάρισα την κουζίνα,και αφού έκανα ένα μπανάκι γιατί είχα γίνει σούπα έβαλα ρόλει και έβαψα τα νυχάκια μου ένα θαλασσί χρωματάκι και τώρα κάθομαι.

Μπράβο για το σπιτάκι!

Καλά, έκανες απίστευτα πράγματα...Αχ, πόσο μου λείπει αυτή η πλευρά της καθημερινότητας.

Αφροδιτάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα και ας μην δουλεύω τώρα αλλά και πριν δύο χρόνια που δούλευα τα ίδια ίσχυαν δυστυχώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα οι εργοδότες ευνοούνται και θα καταλήξουμε όσοι δουλεύουν να δουλεύουν για ψυχία.Κάνε υπομονή γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα απλά προσπάθησε να μην τα πέρνεις πολύ μέσα σου για να μην αρρωστήσεις.

Μου έχει λείψει η παρέα που είχαμε μέσα από το θεματάκι μας και ελπίζω ότι από Σεπτέμβρη θα ξαναμαζευτούμε.

Κ μένα μου έχετε λείψει βρε!

Να είσαι καλά Νάσια μου!Κι εγώ λέω πάλι καλά που πέρυσι έκανα χαρτιά για κοινωνικό τουρισμό και τον χρησιμοποιήσαμε φέτος τον Ιούλιο αλλιώς θα μας έτρωγε η Αθήνα.

Καλό κουράγιο και δύναμη σε όλους μας και μια δουλειά σύντομα για τους άνεργους εύχομαι....

Στα ευτράπελα της εργοδοσίας ξέχασα να γράψω στο πρωινό σεντόνι μου για την καθοδήγηση υπέρ του ΝΑΙ (συνήθως) ή του ΟΧΙ, απειλές αν βγει το ΟΧΙ για απολύσεις την επόμενη αμέσως ημέρα, ''συμβουλή'' για εμφάνιση των εργαζομένων στις συγκεντρώσεις υπέρ ΝΑΙ-selfie foto-ανάρτηση της selfie στο προφίλ της εταιρίας (το σήμα της νίκης θα ήταν ωραίο σε αυτή την φώτο) και τέλος απειλές πως αν βγει ΟΧΙ τότε για όσους βρεθούν υπό την ανάγκη εύρεσης εργασίας αμέσως μετά θα πουν ''τα καλύτερα'' ή όμως και ''τα χειρότερα''.Όπότε ξέρουν αυτοί τι να κάνουν....:?:-?:?:-?:?:-?

Φανταστείτε τι έχουμε να ζήσουμε στις μελλοντικές εκλογές που κοντοζυγώνουν μάλλον.... :confused::confused::confused::confused:

Φιλιά σε όλες.

Τι να πει κανείς...

Καλησπέρα κορίτσια από την ζεστή, καυτή Αθήνα.

Εχω την αίσθηση ότι σήμερα η ζέστη είναι αφόρητη ακόμα και αν δεν προτίθεσαι να κάνεις κάτι.Από δουλειές μόνο ένα σκούπισμα και ξεσκόνισμα με το swiffer έκανα,άπλωσα ένα πλυντήριο και το μάζεψα τώρα πότε θα το σιδερώσω εξαρτάται από τις αντοχές μου το βράδυ μιας και σιδερώνω μετά τις 11 που έχει μειωμένο.Φαγητό σήμερα χειμωνιάτικο φασολάδα.Φάγαμε μάζεψα το τραπέζι και έπλυνα τα πιάτα και τώρα κάθομαι στον υπολογιστή με το αρκούδι στο φουλ.

Εσείς πώς την παλεύεται την ζέστη;

Θέλω να κάνω μια αλλαγή στα χρώματα των υπνοδωματίων και να μεταφέρω τον μεγάλο στο καθιστικό αλλά ο σύζυξ δεν είναι και πολύ πρόθυμος να βάψει αν και εγώ πιστεύω ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη βαψίματος ειδικά στο καθιστικό και στο παιδικό γιατί το χρώμα έχει αρχίσει και σκάει και φοβάμαι μην φύγει κανένας σοβάς αλλά καλά να πάθω αφού ήθελα να κάνω οικονομία πήγα πριν 3 χρόνια και πήρα χρώματα μεγάλου καταστήματος με είδη επισκευών και αυτό έσκασε από τον πρώτο χρόνο αλλά αυτό χειροτέρεψε τα επόμενα χρόνια και τώρα να τι έπαθα μιας και θα πρέπει να ξυστεί και να ασταρωθεί πριν το βάψιμο.Διπλή δουλειά δηλαδή.

Εσείς θα κάνετε αλλαγές; Θα μου πεις με αυτή την κατάσταση που επικρατεί;Το καταλαβαίνω αλλά κάπου πρέπει να απασχολήσω το μυαλό μου και να αλλάξει λίγο και η διάθεση που έχει πέσει στα πατώματα.

Διαφημίσεις

Ναι Νάσια θα έκανα αλλαγές και ειδικά αν είχε φουσκώσει ο τοίχος..... Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις μόνη σου πάντως αν δεν βλέπεις ανταπόκριση, εμείς μόνοι μας το βάψαμε το σπίτι πριν 4 χρόνια και θα το βάλουμε στο πρόγραμμα για του χρόνου πάλι.

Αλλάζει η διάθεση και η ψυχολογία μας με τις ανανεώσεις στο σπίτι ακόμη και με μικρά πράγματα, φαντάσου πόσο περισσότερο με πιο μεγάλα.

Φασολάδα κι εμείς την Τετάρτη, φαγητό που τρώμε όλο τον χρόνο ;).

Πολύ ζέστη, κλιματιστικό απο νωρίς το μεσημέρι ως νωρίς το πρωί.

Σήμερα κλείσαμε με φίλους μίνι διακοπούλες για 4 μέρες μαζί με τα παιδιά μας σε κοντινό προορισμό κοντά στο Ναύπλιο, ανυπομονώ πολύ και μου έφτιαξε την διάθεση!!! Βρήκαμε μια πολύ οικονομική προσφορά για όλους μας σε αντίστοιχο site και την κλείσαμε αμέσως!

Άλλη μια εβδομάδα έμεινε στην δουλειά, αλλά αναμένεται εφιαλτική...έχω να κάνω τόνους πράγματα.

Αύριο θα φύγουμε στο εξοχικό των γονιών μου για Σ/Κ για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του ανηψιού μου που έγινε ενός!

Αχ Αφροδιτάκι μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο την θέλω την αλλαγή.Ούτως ή άλλως μόνοι μας το βάφαμε το σπίτι εξαρχής αλλά φέτος για κάποιον λόγο είναι αρνητικός και μόνη μου δεν παίζει κάνω τα κοψίματα αλλά την μπατανόβουρτσα δεν την αντέχω οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να με βοηθήσει.Ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη που είναι ο συνήθης μήνας για επισκευές να έχει αλλάξει γνώμη αλλιώς θα προσπαθήσω να κάνω μικροαλλαγές στην διακόσμηση έτσι ώστε να προετοιμαστώ για την αλλαγή του παιδιού του χρόνου.Το ωραίο είναι ότι ο μικρός έχει διαλέξει το χρώμα και πώς θα κάνει την διαρρύθμιση στο δωμάτιο το βάψιμο μας κωλύει.Αντε πάντως να δροσίσει και να ξεκινήσω σιγά σιγά την προετοιμασία για τον χειμώνα(βιάζομαι εεεε αλλά έχω κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια).

Πολύ καλά θα κάνετε να φύγετε έστω και για 4 μέρες θα αλλάξει η διάθεσή σου,θα ξεκουραστείς και τα παιδιά θα ξεδώσουν.Όσο για την δουλειά κάνε υπομονή όσο κουραστικό και να ακούγεται αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.

Αχ Αφροδιτάκι μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο την θέλω την αλλαγή.Ούτως ή άλλως μόνοι μας το βάφαμε το σπίτι εξαρχής αλλά φέτος για κάποιον λόγο είναι αρνητικός και μόνη μου δεν παίζει κάνω τα κοψίματα αλλά την μπατανόβουρτσα δεν την αντέχω οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να με βοηθήσει.Ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη που είναι ο συνήθης μήνας για επισκευές να έχει αλλάξει γνώμη αλλιώς θα προσπαθήσω να κάνω μικροαλλαγές στην διακόσμηση έτσι ώστε να προετοιμαστώ για την αλλαγή του παιδιού του χρόνου.Το ωραίο είναι ότι ο μικρός έχει διαλέξει το χρώμα και πώς θα κάνει την διαρρύθμιση στο δωμάτιο το βάψιμο μας κωλύει.Αντε πάντως να δροσίσει και να ξεκινήσω σιγά σιγά την προετοιμασία για τον χειμώνα(βιάζομαι εεεε αλλά έχω κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια).

Πολύ καλά θα κάνετε να φύγετε έστω και για 4 μέρες θα αλλάξει η διάθεσή σου,θα ξεκουραστείς και τα παιδιά θα ξεδώσουν.Όσο για την δουλειά κάνε υπομονή όσο κουραστικό και να ακούγεται αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.

Νάσια τι γίνεται με τις γυναίκες και τα κοψίματα;;; Κι εγώ τα έκανα σε όλο το σπίτι :D:D.

Προσπαθήστε να τον πείσετε οικογενειακώς, θα συμμετέχει και το παιδί, μια χαρά θα είναι!

Κι εμένα με κουράζει το καλοκαίρι πολύ (αν δεν έχει δροσιά και αν δουλεύω μέσα στον καύσωνα) μου αρέσει μόνο σε φάση διακοπών και πάλι όχι με τρομερή ζέστη, όσο για την δουλειά...τώρα που δουλεύω μόνο εγώ στο σπίτι, σκάω και κολυμπάω....:|:neutral:

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις επιτελους εχουμε μπει σε μια σειρα, μην φανταστητε τρελλα πραγματα, αλλα καλυτερα απο την αρχη. το σπιτι αρχιζει κ παλι να μοιαζει με σπιτι, αλλα ντουλαπια, ντουλαπες κ συρταρια εκτος των κοριτσιων θελουν πληρη αναδιοργανωση. σιγα σιγα ομως. δεν εχω ξεκινησει καν! οι αντλησεις που εκανα ελαβαν τελος, γαλατακι γιοκ! πολυ κουραση ρε κοριτσια, στο τελος εβγαζα μονο σταγονες διαφανες. 3.5 μηνες καταφερα να βγαζω γαλα για την μπουμπου. το μικρο μας κοριτσακι ειναι πλεον 3200 κ σχετικα εχουμε προγραμμα, καθε τρεις ωρες την ημερα κ καθε 3-4 ωρες την νυχτα τρωμε. η μεγαλη μου κοπελιτσα καλα κ αυτη, προσπαθουμε με τον αντρα μου εναλαξ να την πηγαινουμε βολτες, μπανια κτλ για να μην βαρεθει.

εγω αρχιζω πια να μοιαζω με την παλια γιωτα, εφτιαξα φρυδια, νυχια κ το σαββατο παω κομμωτηριο για βαφη (η ριζα στα αυτια κυριολεκτικα!) κουρεμα κ χτενισμα. τα κιλα μου επανηλθαν στα προ εγκυμοσυνης, μονο λιγη κατακρατηση υγρων στα μπουτια εχω ακομα, αλλα θα φυγει κ αυτη.

βρηκαμε νονους για την μπουμπου μας, μια φιλη μου με τον αντρα της κ εχουμε χαρει πολυ, γιατι ειναι πολυ καλα παιδια κ οταν μας προτειναν αμεσως το κλεισαμε, η αληθεια ειναι οτι κ εγω αυτην σκεφτομουν για νονα κ ετσι ηρθε κ εδεσε.

διακοπες δεν εχει φετος αλλα καλυτερα να σας πω, θελω να κατσω σπιτι μου να οργανωθω κ να επανασυγκρωτηθω.

απο δουλειες μετα την γενικη, γινονται συντηριτικα κ κυκλικα, κ περιπου στις 15 μερες ερχετε η μαμα μου κ βοηθαει κυριως στο σιδερο που δεν προλαβαινω με τιποτα!

αυτα σε γενικες γραμμες ειναι τα νεα μας, σας διαβαζω οταν γραφετε, κ ελπιζω απο σεπτεμβριο να ξαναμαζευτουμε ολες μαζι! μου εχει λειψει πολυ η παρεουλα μας!

σας φιλω κοριτσια μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά γυρισα απο διακοπες ευτυχως φετος μας φιλοξενήσε η κουμπάρα μου και φυγαμε 10 μέρες , πέρασαμε πολύ ομορφα!!!

Τώρα πισω τρεχουν πολλές δουλειες αλλα σιγα σιγά δεν θα αγχωθώ φετος πολύ

:) 1ος στόχος για φέτος να μην αγχωθώ χαχα :) :)

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Γυρίσαμε σιγά σιγά.....καλά ήταν και φέτος, κάτι κάναμε :P:p! Και του χρόνου να είμαστε καλά όλοι και όλες και ν' απολάυσουμε διακοπούλες με τους αγαπημένους μας.

mirtoula θέλω εντυπώσεις γιατί ψήνομαι να το κάνουμε του χρόνου αυτό με την ενοικίαση σπιτιού.

Αν και γύρισα με μεγάλη διάθεση για δουλειές, έχω μείνει μόνο στα βασικά δηλαδή σφουγγάρισμα μέσα-έξω, λίγο μαγείρεμα και ατελείωτα πλυντήρια.... Την Δευτέρα ξεκινάω δουλειά και αφού ήρθα πιο κοντά με τα παιδιά μου θέλω να εξαντλήσω κάθε περιθώριο ελεύθερου χρόνου διασκεδάζοντας με τα κορίτσια μου :P:p:p:p.

Το μικρό μωρό μου θα πάει πρώτη και δεν το πιστεύω!!!!!

Εδώ και 2 μέρες τσεκάρουμε το στοκ μας σε γραφική ύλη σχολείου και φτιάχνουμε λίστες με πράγματα που μας λείπουν, με την συμμετοχή και της μικρής μου φέτους.

Εύχομαι να είστε όλες καλά, ανυπομονώ να μάθω νέα σας.

Καλησπέρα κορίτσια,

Αφροδιτάκι δηλαδή να πούμε καλό χειμώνα;Εγώ αρνούμαι να πιστέψω ότι το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του.Φέτος δεν το κατάλαβα καθόλου.Εμείς γυρίσαμε την Κυριακή μετά από ένα ΣΚ εξπρες στο χωριό για την βάφτιση της ανιψιάς μας και εχτές πήγαμε μονοήμερη στο Λευκαντί για μπανάκι και μετά για φαγητό όταν γυρίσαμε το απόγευμα έσβησε ο μεσαίος μου τα οκτώ του κεράκια και κάτσαμε μέχρι αργά με την αδερφή μου.Σήμερα βαριέμαι όσο τίποτα άλλο στο κόσμο.Δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα αν και το παλεύω.

Αφροδιτάκι και εμείς έχουμε κάνει ήδη την καταγραφή μας για γραφική ύλη αν και περιμένουμε και την λίστα από τις δασκάλες.Φέτος και το δικό μου στερνοπούλι πάει πρώτη οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου με έναν στην εκτη, έναν στην τρίτη και έναν στην πρώτη.Ευτυχώς ο πρώτος είναι στο auto οπότε μόνο έλεγχο κάνω και τα απέξω.Τα άλλα δύο να δούμε.

Περιμένω τον Σεπτέμβρη για να ξεκινήσω να κάνω ένα καλό καθάρισμα γιατί η σκόνη έχω την εντύπωση ότι βρίσκεται παντού όσο και να καθαρίζω αφού οι πόρτες είναι ανοικτές.Αντε να πάει και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του για να κάνουμε και καμία δουλειά.

Το Σάββατο που μας έρχεται είναι η παραμονή από τα εννιάμερα της Παναγίας και στην Σαλαμίνα έχουμε μεγάλο πανηγύρι στην Φανερωμένη οπότε όσες βρίσκεστε στο νησί αλλά και όσες θέλετε βολτούλα κοντινή με φαγάκι δίπλα στην θάλασσα επισκεφτείτε το νησί και την Παναγία, την ευλογία της να έχουμε.

Α αυτές είναι οι τελευταίες μου κατασκευές έτσι για να αλλάζει η διάθεση και η διακόσμηση του μπαλκονιού μας.

http://natapakomyxri.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html

πώς σας φαίνεται;

Υπέροχα αυτά που έφτιαξες Νάσια αλλά και τα προηγούμενα μου άρεσαν πάρα πολύ!! Πως να το κάνουμε, είναι αλλιώς όταν πιάνουν τα χέρια κάποιου!

Να χαίρεσαι τους εορτάζοντες και να σας ζήσει η νεοφώτιστη!

Νάσια εγώ γενικά δεν λέω Καλό Χειμώνα ούτε καν όταν μπει το φθινόπωρο, μετά τον Οκτώβριο......

Δεν είμαι οπαδός του καλοκαιριού γιατί δεν αντέχω την ζέστη και μου αρέσει μόνο όταν είμαι διακοπές με δροσερό αεράκι.....αλλιώς καλοκαίρι δουλεύοντας και λιώνοντας από την ζέστη, ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Λατρεύω το φθινόπωρο σαν εποχή και μετά την άνοιξη. Στο μυαλό μου το φθινόπωρο λειτουργεί κάπως σαν νέα χρονιά, καινούρια πράγματα και φυσικά λατρεύω τα χρώματα του.

Πήγαμε σήμερα το απόγευμα και ψωνίσαμε και καινούριες σχολικές τσάντες, κασετίνες και τσαντάκι φαγητού (μόνο για την μικρή το τελευταίο). Κι εγώ θα περιμένω την λίστα για τετράδια, φακέλους και είδη χειροτεχνίας, από τα υπόλοιπα έχουμε κι εμείς στοκ από πέρυσι.

Αύριο λέω να ξεκινήσω με κάποιες δουλίτσες, η σκόνη στα αλουμίνια φωνάζει από μακριά.......

Καλησπέρα!

Λοιπόν σηκώθηκα νωρίς και έκανα λίγες δουλίτσες σήμερα, αλλά δεν μπορώ με την ζέστη να κάνω όσα θέλω......

- Καθάρισα τα αλουμίνια μέσα έξω γύρω γύρω (μόνο αυτό με σκότωσε λόγω ζέστης).

- Μαγείρεψα μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο.

- Έφτιαξα ένα αποτυχημένο brownie που το πέταξα στα σκουπίδια :(:(:(:(.

- Καθάρισα πολύ καλά το μεγάλο μπάνιο και το WC.

Τώρα θα σιδερώσω για λίγη ώρα και το βραδάκι θα πάμε έξω για παγωτάκι με τα κορίτσια και φίλους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...