Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αφροδίτη welcome back from holiday!

νοικιάσαμε αρκετοί μαζί σπίτι θερινό και πήγαμε το καθαρίσαμε, το φτιάξαμε, το φροντίσαμε κ μας περιμένει για διακοπές

καλά να περνάμε όλες, φιλιά πολλά!

Ευχαριστώ!!

Ενδιαφέρουσα η ιδέα σας για την ενοικίαση ομαδικώς! Περιμένουμε εντυπώσεις από την συμβίωση...Καλά να περάσετε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γενικη σπιτιού ελαβε τελος! μένουν καποιες λεπτομέρειες, αλλα θα γίνουν εν καιρώ. Φτιάξαμε 2 παιδικα δωματια απο βαψιμο μέχρι ντουλαπες, τα παντα, το κρεβάτι της μικρής είναι ένα σπιτάκι κ καταληγει με 4 ροδες αμαξας, ειναι φανταστικο! το εφτιαξε ο άντρας μου μονος του.τωρα λίγο χαλαρωση κ υπνο για να ειμαι ξεκουραστη αυριο, παραλαμβανουμε το μωρό μας αύριο! φιλάκια σε ολες!

Γεια σας e-παρεάκι!

Χαθήκαμε (στη μετάφραση?), μας ρούφηξε η ηλεκτρική, πάθαμε λουμπάγκο από τη γενική, αυχενικό από το όφις...

Μας έφυγε η διάθεση;

Προσωπικά μου έχει φύγει η διάθεση να κάνω δουλειές:confused:, νιώθω ότι όλη τη χειμερινή σεζόν έκανα έναν αγώνα δρόμου, εγερτήριο,παιδικοί, δουλειά, σπίτι, απογευματινές δραστηριότητες, αγώνας ενάντια στην κούραση για να πάω γυμναστήριο, σπίτι, ταΐσματα, μπάνια, νάνι (καλά για αυτό το τελευταίο δεν χρειαζόταν καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, αρκεί να είχα ένα στρώμα σε απόσταση χιλιοστών από το κουρασμένο μου κορμί) και φτου και από την αρχή.

Με έχει ζορίσει πολύ το ότι δεν έχω χρόνο για μένα αποκλειστικά, αλλά και για το έτερον ήμισυ. Έχουμε πάνω από χρόνο να βγούμε μαζί, καθότι δεν έχουμε πού να αφήσουμε τα παιδιά-μη το εκλάβετε ως γκρίνια, πρόκειται για διαπίστωση.

Και τι εννοώ:Κάθε μέρα εμπεριέχει δραστηριότητες και ενέργειες που αφορούν εκείνα. Ένα παιδί (ή δύο ή τρία) νηπιακής ηλικίας δεν μπορεί να αντιληφθεί την ανάγκη του γονέα για προσωπικό χρόνο, ξεκούραση, γέμισμα μπαταριών...Θεωρεί-και καλά κάνει-ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι ακούραστοι, άτρωτοι, διαθέσιμοι 24h/7, παντός καιρού ένα πράγμα. Και όταν το βράδυ θα κοιμηθούν, αν δεν κοιμάμαι στο πάτωμα σε ένα από τα δωμάτιά τους, αναζητώ το κουράγιο να συρθώ μέχρι το κρεβάτι μου. Αχ, πόσο με ενοχλεί αυτό!πριν 1-2 χρόνια άντεχα περισσότερο. Επίσης είμαι ψυχολογικά κουρασμένη και με αγχώνει το ότι ο χρόνος κυλάει και εγώ κερδίζω άλλη μια ρυτίδα...(καλά το θέμα της ρυτίδας καθεαυτής λύνεται ποικιλοτρόπως, ο χρόνος όμως δεν σταματάει...)

Elin ως εδώ είναι σαν να περιγράφεις την ζωή μου....

Κόντρα λοιπόν σε αυτή τη ψυχολογική μούχλα, είπα να ασχοληθώ με κανένα παλιό χόμπυ, μιας και οι "εξωσχολικές" δραστηριότητες σταμάτησαν.

Έτσι ετοιμάζω ένα αποθηκευτικό κουτί από ένα συρτάρι της παλιάς μας κουζίνας και μια πετίτ ζαρντινιέρα από παλιά σανίδια. Επίσης ξαναέπιασα μια παλιά μου αγάπη, την κατασκευή μπιζού. Μη φανταστείτε πανακρίβου, το ενδιαφέρον που έχει για μένα όλο αυτό το πανηγύρι είναι η χρήση/ανακύκλωση υλικών ευτελούς αξίας και ποικιλοτρόπως με φαντασία, καθώς και το τεχνικό κομμάτι. Σκοινιά, κορδόνια, πούλιες, χάντρες, καπάκια, φελλός, σύρματα, κλειδιά είναι οι πρώτες ύλες μου.

Πάω βέβαια με πολύ αργούς ρυθμούς (αν συνεχίσω έτσι σε καμιά δεκαετία μπορεί και να έχω ολοκληρώσει 4-5 πρότζεκτ), αλλά τι να κάνουμε. Προς το παρόν με απασχολούν τεχνικά/κατασκευαστικά θέματα, τα οποία σημειώνω και βλέπουμε...Ελπίζω και...κάνουμε!!!

Στο σπίτι άλλαξα διακόσμηση και δειλά-δειλά έβγαλα 1-2 κρυστάλλινα διακοσμητικά που είχα αποσύρει-ελπίζω να μην καταλήξουν σκόνη και θρύψαλα και έκανα ένα σχετικά καλό καθάρισμα στο σαλόνι. άλλαξα κουρτίνες και πήρα ένα καινούριο σετ ριχτάρια που κάνουν πολύ καλή παρέα με τον καναπέ μου, καθότι ο τελευταίος είχε τις μαύρες του...ξέρετε, δαχτυλιές, παγωτό σοκολάτα, γάλα με ολίγο καοτόνικ, και λίγο ρυζάκι γεμιστών αποξηραμένο που εντόπισα σηκώνοντας τις μαξιλάρες για να πλύνσα τα καλύματα και να τον περάσω με την ηλεκτρική.Εννοείται ότι ο καναπές φοράει και αυτός την καλοκαιρινή του, εκρού φορεσιά. Θέλω να βγάλω και μερικά κοχυλάκια και αστερίες και το θαλασσινό σαλόνι ε πρε.

Δεν έχω τέτοιου είδους χόμπυ αν και θα ήθελα αλλά τα χεράκια μου δεν πιάνουν...φέτος δεν σκέφτηκα καν :oops::oops: να διακοσμήσω με κοχύλια και πετρούλες....τώρα που το έγραψες μου ήρθε κεραμίδα....μόνο καλοκαιρινά ριχτάρια έστρωσα.

Τις πολιτικές εξελίξεις δεν θα τις σχολιάσω. Πάντως το φετινό καλοκαίρι-που δεν μοιάζει για κάλοκαίρι, μου φαίνεται περίεργο (middle-age crisis-βρε λες?)

Δεν σχολιάζω, δεν ασχολούμαι, ναι μπορείτε να με πείτε αναίσθητη, βαρέθηκα και κουράστηκα...

Μαμά-βάσια, Νάσια, ραβτ, μιρτούλα4, μαμά Κων/ου, γιοριμίχι, Ειρήνη, εγκυούλες και φρεσκομανούλες, και όσες ξέχασα, εμφανιστείτε!Θα ήθελα να μάθω νέα σας.

Κι εγώ θα ήθελα να μάθω νέα, μου λείπει το παρεάκι...

Να είστε όλες καλά.

Αυτά.....

Σήμερα πήγα για γρήγορο πεντικιούρ πρωί πρωί πριν την δουλειά και το βράδυ θα βάψω το μαλλιά μου.

Μην ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας κορίτσια!

γενικη σπιτιού ελαβε τελος! μένουν καποιες λεπτομέρειες, αλλα θα γίνουν εν καιρώ. Φτιάξαμε 2 παιδικα δωματια απο βαψιμο μέχρι ντουλαπες, τα παντα, το κρεβάτι της μικρής είναι ένα σπιτάκι κ καταληγει με 4 ροδες αμαξας, ειναι φανταστικο! το εφτιαξε ο άντρας μου μονος του.τωρα λίγο χαλαρωση κ υπνο για να ειμαι ξεκουραστη αυριο, παραλαμβανουμε το μωρό μας αύριο! φιλάκια σε ολες!

Καλημέρα!Με το καλό στο σπιτάκι σας!Και όταν εγκαινιάσετε το καινούριο σας δωμάτιο, θέλουμε φώτο!Ειδικά αυτό το κρεβάτι άμαξα με έχει ιντριγκάρει!

Αφροδίτη αυτό το...ραντεβουδάκι με το σύζυγο μου έκανε κλικ!Θα αρχίσω διαπραγματεύσεις με παππουδογιαγιάδες, μπας και καταφέρω να το υλοποιήσω.

Διαφημίσεις

Αφροδίτη αυτό το...ραντεβουδάκι με το σύζυγο μου έκανε κλικ!Θα αρχίσω διαπραγματεύσεις με παππουδογιαγιάδες, μπας και καταφέρω να το υλοποιήσω.

Do it!!!!

Βγαίνεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και θυμάσαι τα παλιά :tongue:.Εμείς το κάνουμε κάθε καλοκαίρι κατά την περίοδο που λείπουν τα κορίτσια, συναντιόμαστε κατευθείαν έξω όπως παλιά ;).

Τον Νοέμβριο πήγαμε 4 μέρες Κωνσταντινούπολη, μας λείψανε τα παιδιά δεν λέω....αλλά βρήκαμε χρόνο μεταξύ μας για να καλύψουμε το κενό της καθημερινής μας ζωής. Θεωρώ πως χρειάζεται σε κάθε ζευγάρι έστω και 1 Σ/Κ τον χρόνο αν υπάρχει η δυνατότητα.

Καλημέρα σε όλες!!!

ευχαριστώ κορίτσια μου! ολα καλα εμεις, απλα δεν εχω κοιμηθεί καθόλου το βραδυ απο το άγχος μου, η μπουμπου μια χαρά κοιμοταν, καθε 3 ωρες μαμ! ελιν εννοουσα το κρεβάτι της μεγάλης, αλλα απο συνήθεια την λεω μικρή. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας βαλω φωτο! φιλάκια σε ολες

Γιώτα μου με το καλό να υποδεχτείτε το κοριτσάκι σας!!φιλιά πολλά!

Αφροδίτη μου εμεις κ οι γονείς μου κ ο αδερφός μου το νοικιάσαμε το σπίτι για τη σεζόν-δεν το είχα γραψει καλά- και το μοιράσαμε από 15-20 μέρες, κάποιες λίγες μέρες θα μαστε κ μαζί. Είναι πολύ καλά, είναι καλή λύση!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!! Τι κάνετε???????????????? καιρό έχω να σας γράψω!! Μπήκα να σας πω ότι δεν σας έχω ξεχάσει....που και που σας διαβάζω.....συγχαρητήρια για τις εγκυούλες!

Εγώ είμαι στο χωριό για καλοκαίρι! Σας φιλώ και να περνάτε καλά!

Τμήμα Marketing (για να μην ξεχνιόμαστε)!!!!

και γκουρού του μωσαικού

Γειά σας κοριτσάκια χ χ

Αφροδιτούλα καλά κάνετε και βγαίνετε! Κάνει πολύ καλό στη σχέση σας

Γιωτού τι ωραία που ήρθε το μωράκι σας! Εύχομαι να ναι πάντα γερή και καλότυχη! Αχ θέλω φώτο απο τα δωματιάκια

Ηλιαχτίδα με το καλό το μωράκι σας!

Εμάς πλησιάζουν τα γενεθλιάκια μας. Σχόλασα πήγα σούπερ για κάποια πραγματάκια για τα γλυκά του παρτυ, τα τακτοποίσα, τακτοποίησα το σπίτι, επλυνα τα πιάτα μάζεψα σκουπίδια, έκανα μπανιο το παιδί, καθάρισα το μπάνιο και τώρα ξάπλα.

Πλησιάζει και η άδεια μου. Αχ άντε έχω γίνει κομμάτια..

Φιλάκια πολλά χ χ

Γειά σας κοριτσάκια!!! Τι κάνετε???????????????? καιρό έχω να σας γράψω!! Μπήκα να σας πω ότι δεν σας έχω ξεχάσει....που και που σας διαβάζω.....συγχαρητήρια για τις εγκυούλες!

Εγώ είμαι στο χωριό για καλοκαίρι! Σας φιλώ και να περνάτε καλά!

Τμήμα Marketing (για να μην ξεχνιόμαστε)!!!!

και γκουρού του μωσαικού

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελειώνοντας λοιπόν ακόμη μια επεισοδιακή και κουραστική εβδομάδα κατά την οποία δούλεψα 53 ώρες.......έχω να κάνω αυτό τον απολογισμό.

Στην μέση της εβδομάδας, μάθαμε πως έγινε τον Ιούλιο η δεύτερη μείωση στους μισθούς μας,μετά από τα 2 χρόνια της πρώτης, της τάξης του 30%......

Έγινε χωρίς καμία ανακοίνωση, απλά το έκαναν........μια πράξη που με εξοργίζει αλλά δεν θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση τελικά λόγω αυτών που βλέπω στην δουλειά.......

Ο ιδιωτικός τομέας έχει σφαγιαστεί εδώ και χρόνια και τώρα αποτελειώνουν και τα τελευταία κομμάτια του. Άρρωστοι άνθρωποι εξαναγκάζονται να εργάζονται παρόλο που έχουν αναρρωτική αληθινή άδεια (είτε με κατάγματα, είτε έγκυες με κολπικές αιμορραγίες, είτε με πνευμονία) όλα τα παραπάνω φετινά δικά μου παραδείγματα και ειλικρινά κλαίω για την έγκυο κοπέλα γιατί είναι πρόσφατο και δεν μπορώ να την βλέπω. Δεν δίνουν ρεπό, δεν δίνουν ένσημα, αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία ακόμη και σε οδηγούς που είναι στους δρόμους όλη μέρα, ψεύτικες άδειες άνευ αποδοχών, ψεύτικα μειωμένα ωράρια, δεν πληρώνονται για τις Κυριακές, ανεξόφλητες δεδουλευμένες αποδοχές 3,4 αλλά και 5 μηνών στην καλύτερη των περιπτώσεων, εργαζόμενοι εκτός του ωραρίου τους πάνε σε εκθέσεις ακόμη και εκτός Αθήνας το λιγότερο 12ωρο/ημέρα με ανταμοιβή ένα σουβλάκι το μεσημέρι και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο υπό την απειλή της απόλυσης αν απαιτήσει ανταμοιβή.....Και άλλα πιο τραγικά που δεν θέλω καν να τα γράψω......Ίσως άλλη φορά όταν με πιάσει πάλι το παράπονο.

Να σημειώσω πως υπάρχουν ακόμη πραγματικά ελάχιστα φωτεινά παραδείγματα εργοδοτών που παραμένουν κύριοι ακόμη και προσπαθούν όσο μπορούν να συνεχίσουν έτσι.

Φυσικά δεν περιμένω να μειωθούν και οι υποχρεώσεις/πελάτες που έχω.....έτσι θα συνεχίσω να δουλεύω σαν σκυλί για ψίχουλα πλέον γιατί η δουλειά που κάνουμε, το άγχος που περνάμε και οι ώρες που χάνουμε από την προσωπική μας ζωή δεν πληρώνονται με τίποτα.....:cry::cry:

Σχεδόν όλοι μου οι συνάδελφοι Πανελλαδικά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, τα πάντα αλλάζουν 2 και 3 φορές μέσα στον χρόνο και οι εργατοώρες αυξάνονται κάθε χρονιά....

Πολλοί από εμάς ξυπνάμε 2-3 το πρωί μέσα στον πανικό πως κάτι έχουμε ξεχάσει.....Εγώ το παθαίνω αυτό γύρω στις 5-6 φορές τον χρόνο όχι συνέχεια αλλά ακόμη και τόσο είναι τρομερά ψυχοφθόρο...Επίσης είναι πολλά τα κρούσματα συναδέλφων (ελευθ.επαγγελματιών συνήθως) που πεθαίνουν από καρδιακό επεισόδιο ή εγκεφαλικό τις περισσότερες φορές πάνω στο γραφείο τους....:(

Λοιπόν παρά τις αντιξοότητες, εχθές περάσαμε μια υπέροχη μέρα με φίλους στον Σχινιά, Μαραθώνα και Νέα Μάκρη. Θάλασσα, καφεδάκι, ταβερνάκι τα παιδιά ξεσάλωσαν όλη την ημέρα και το βράδυ ξεράθηκαν στο αυτοκίνητο.

Γυρίσαμε σπίτι λίγο πριν τα μεσάνυχτα και λείπαμε από τις 9.00 το πρωί....οπότε δουλειές γιοκ :mrgreen:.

Το βράδυ έβαλα πλυντήριο με τα της θάλασσας, τώρα πίνω το καφεδάκι μου και θα τ' απλώσω αργότερα. Δεν έχω όρεξη να κάνω Τ Ι Π Ο Τ Α.

Μ' έχει πιάσει μια παραίτηση από τις δουλειές του σπιτιού και πρέπει να πιέσω πολύ τον εαυτό για να κάνω έστω τα βασικά.....:mrgreen::mrgreen:.

Σας φιλώ όλες και να έχουμε την υγεία μας κορίτσια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...