Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στην παρέα!

Φουλ εβδομάδα με τα πάνω και τα κάτω της...

Το καλό είναι πως την Κυριακή κλείσαμε δωμάτιο για 1 εβδομάδα διακοπές στην Πρέβεζα τον Ιούλιο.

Την άλλη εβδομάδα κλείσαμε παιδότοπο για τα γενέθλια της μικρής μου, δεν προλαβαίνω να κάνω πάρτυ στο σπίτι λόγω έλλειψης χρόνου.

Σήμερα θα πάω με τον σύζυγο και φίλους σε πάρτυ 80's και θα χορέψουμε με τις ώρες.

Αγοράσαμε νέο πλυντήριο και στεγνωτήριο, τα οποία εγκαινίασα εχθές και σήμερα, είμαι ενθουσιασμένη!

Δεν αναφέρω τα ''κάτω'' γιατί τα αγνοώ!

Η συνέχεια το απόγευμα,

μου λείπει η παρέα μας :confused::confused::confused:.

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Πανικός εργασιών και σε εμας, όσο μας αφήνουν τα παιδιά δηλαδή. Αυτές τις μέρες τα χω και τα δυο αρρωστούλια, έχουμε μπει στις στερεές και γίνεται πόλεμος και προσπαθώ να βγάλω και τα χαλιά. Ναι, ακόμα! Ο καιρός δεν βοηθάει να πλυθούν όλα μαζί γι αυτό γίνονται σταδιακά. Χθες έδωσα τα 2 πιο βρώμικα σε καθαριστήριο, τα περισσότερα έχουν πλυθεί και στεγνωσει και μένουν 3!

Χθες αλλάξαμε θέση στο καθιστικό και είναι μια ευχάριστη καλοκαιρινη αλλαγη!

Ταυτόχρονα κανονίζουμε τα της βάπτισης, σχεδιάζουμε βάψιμο και αλλαγες σε 2 δωμάτια, τα παιδικα δηλαδή, διακοπές διαρκείας (με ότι αυτο συνεπάγεται) και έχουμε για έναν σωρό βαπτίσεις, γάμους, party- σχολικές γιορτές!

Να στε όλες καλά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα κοριτσια! πολλες εργασιες βλεπω!!!

εμεις σχεδον τελειωσε η κατασκευη του δωματιου, διαλεξαμε κ χρωματα για την βαφη της κατασκευης (ειναι υπεροχο, θα σας βαλω φωτο οταν τελειωσει!!!) το επομενο βημα ειναι το βαψιμο του δωματιου, καθαρισμα κ μεταφορα των πραγματων της "μεγαλης" μου κορης. (μεγαλη πια! κοψαμε κ την πιπιλα ευτυχως κ αναιμακτα!:D) στην συνεχεια θα παμε στο βρεφικο δωματιο, θα κανουμε καποιες αλλαγες κ θα βαφτει κ αυτο. θα ειναι ετοιμο να περιμενει την μικρη πριγκιπησα μας!

κατα τα αλλα παλι σερνομαι..... ξεκινισα κ βραδινη αντληση μια στις 4,00 γιατι τα ml εχουν παρει την κατιουσα.....

σας φιλω ολες!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια χ χ έχει περίπου ένα χρόνο να σας γράψω αλλά πάντα σας διάβαζα. Εύχομαι η παρέα να έχει να γράψει καιρό λόγω του χρόνου που περνά με τα παιδάκια της η κάθε μία και να κάνετε μπανάκια.. η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και εύχομαι η χώρα μας να είναι ενωμένη και δυνατή.

Εγώ χάθηκα για τι άλλο? Για λόγους υγείας.. είχαμε και ένα ξαφνικό θάνατο στην οικογένεια (πέθανε στο χειρουργείο ένας συγγενής ) και είχα παραμελήσει το σπιτάκι μου. Ετσι ειπα να το περιποιηθώ λίγο. Ψες καθάρισα το ψυγείο το έκανα λαμπίκο το οργάνωσα γιατι γινόταν χαμός και το πέρασα εσωτερικά με νερόξυδο. Θα επανέλθω με λίστα αργότερα για τα υπόλοιπα που θα κάνω σήμερα αφού σηκώθηκα στις 10 γιατι το είχα αναγκη. Και το παιδάκι μου έκλεισε 12ωρο και ακόμα κοιμαται το γλυκό μου.

Εύχομαι να είστε καλά πάντα και εύχομαι να μπείτε κάποια στιγμή να τα πούμε. Φιλιά χ χ

Και ευχαριστώ για τις υπέροχες ιδέες καθαριότητας και οργάνωσης που μου περάσατε!

Ένα ιδιαίτερο φιλάκι σε όλα τα βρεφάκια χ χ :)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι κοριτσάκια μου.. ελπίζω να αρχίσει η κίνηση εδώ μέσα γιατι σας πεθυμώ πολύ.

Λοιπόν εγώ το Σάββατο καθάριζα ένα ολόκληρο12ωρο.. και ακόμη έχει κάποια που δεν έκανα.. πχ φωτιστικά., κάποια παράθυρα, κάποια μικροβαψίματα. Θέλω επίσης να κάνω εσωκερικά την κουζίνα αλλά δεν το παίρνω απόφαση..

Έκανα πολύ καλα όλα τα έπιπλα στο μπαλκόνι και ο άντρας μου πότισε τα φυτά (σε κάποιες γλάστρες εύχομαι σύντομα να αλλάξω φυτά γιατι κάποια έχουν χαλάσει)

Καθάρισα την είσοδο του σπιτιού και πότισα κι εκεί και έπλυνα το χαλάκι εισόδου στην μπανιέρα με αφρόλουτρο

Έκανα όλο το παιδικό με μαλακτικό ρούχων στο βρεγμένο πανι

Τακτοποίησα εσωτερικά όλους τους αποθηκευτικούς χώρους

Καθάρισα καλά μπάνιο και τουαλέτα και το κεραμικό τους με υγρό σφουγγαρίσματος

Έκανα ντουλάπια και κουζίνα εξωτερικά

Έβαλα 2 πλυντήρια ρούχα τα απλωσα

Έπλυνα σκέπασμα και σεντόνια έστρωσα

Έκανα παράλληλα ψητό φάγαμε και έπλυνα πιάτα

Έφτιαξα ζελέ έπλυνα ότι βγηκε

Έκανα μπανιο το παιδί και έκανε και ο άντρας μου τους ετοίμασα να πάνε στο πάρκο για ποδηλασία

Και όταν έφυγαν ξεσκόνισα έπιπλα διακοσμητικά και σφουγγάρισα εις διπλούν

Χάζεψα λίγο στο κινητό μέχρι να στεγνώσει έκανα μπάνιο και ξάπλωσα επιτέλους.

Την Κυριακή πήγαμε Εκκλησία και μετά βολτίτσα και μετά στη μαμά μου και για ποδηλασία και περπάτημα το βραδάκι, σπίτι μπανάκι και έβαλα ακόμη ένα πλυντήριο και το απλωσα

Δευτέρα ήρθε η μαμά μου να ναι καλά και σιδερωσε και γω τα τακτοποίησα.

Προσπαθώ μέρα παρα μέρα να ξεσκονίζω και να σφουγγαρίζω για να είναι πάντα καθαρα και κάθε νύχτα τακτοποιώ πλένω πιάτα ξεσκονίζω το τραπεζακι στο σαλόνι καθαρίζω πάγκους και εστίες και το πρωι βγάζω τα σκουπίδια και μαγειρεύω.

Εύχομαι να είστε καλά! Φιλια χ χ

Κοριτσάκια, καλησπέρα.

Σήμερα γυρίσαμε από διακοπές, έπλυνα τα της θάλασσας, καθάρισα όλα τα μπαλκόνια εμπρός και πίσω, μαγείρεψα κάτι εύκολο και τώρα χαλαρώνω με τον αγαπημένο μου. Από αύριο πάλι δουλειά.....

μου λείπετε...

Γεια σας e-παρεάκι!

Χαθήκαμε (στη μετάφραση?), μας ρούφηξε η ηλεκτρική, πάθαμε λουμπάγκο από τη γενική, αυχενικό από το όφις...

Μας έφυγε η διάθεση;

Προσωπικά μου έχει φύγει η διάθεση να κάνω δουλειές:confused:, νιώθω ότι όλη τη χειμερινή σεζόν έκανα έναν αγώνα δρόμου, εγερτήριο,παιδικοί, δουλειά, σπίτι, απογευματινές δραστηριότητες, αγώνας ενάντια στην κούραση για να πάω γυμναστήριο, σπίτι, ταΐσματα, μπάνια, νάνι (καλά για αυτό το τελευταίο δεν χρειαζόταν καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, αρκεί να είχα ένα στρώμα σε απόσταση χιλιοστών από το κουρασμένο μου κορμί) και φτου και από την αρχή.

Με έχει ζορίσει πολύ το ότι δεν έχω χρόνο για μένα αποκλειστικά, αλλά και για το έτερον ήμισυ. Έχουμε πάνω από χρόνο να βγούμε μαζί, καθότι δεν έχουμε πού να αφήσουμε τα παιδιά-μη το εκλάβετε ως γκρίνια, πρόκειται για διαπίστωση.

Και τι εννοώ:Κάθε μέρα εμπεριέχει δραστηριότητες και ενέργειες που αφορούν εκείνα. Ένα παιδί (ή δύο ή τρία) νηπιακής ηλικίας δεν μπορεί να αντιληφθεί την ανάγκη του γονέα για προσωπικό χρόνο, ξεκούραση, γέμισμα μπαταριών...Θεωρεί-και καλά κάνει-ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι ακούραστοι, άτρωτοι, διαθέσιμοι 24h/7, παντός καιρού ένα πράγμα. Και όταν το βράδυ θα κοιμηθούν, αν δεν κοιμάμαι στο πάτωμα σε ένα από τα δωμάτιά τους, αναζητώ το κουράγιο να συρθώ μέχρι το κρεβάτι μου. Αχ, πόσο με ενοχλεί αυτό!πριν 1-2 χρόνια άντεχα περισσότερο. Επίσης είμαι ψυχολογικά κουρασμένη και με αγχώνει το ότι ο χρόνος κυλάει και εγώ κερδίζω άλλη μια ρυτίδα...(καλά το θέμα της ρυτίδας καθεαυτής λύνεται ποικιλοτρόπως, ο χρόνος όμως δεν σταματάει...)

Κόντρα λοιπόν σε αυτή τη ψυχολογική μούχλα, είπα να ασχοληθώ με κανένα παλιό χόμπυ, μιας και οι "εξωσχολικές" δραστηριότητες σταμάτησαν.

Έτσι ετοιμάζω ένα αποθηκευτικό κουτί από ένα συρτάρι της παλιάς μας κουζίνας και μια πετίτ ζαρντινιέρα από παλιά σανίδια. Επίσης ξαναέπιασα μια παλιά μου αγάπη, την κατασκευή μπιζού. Μη φανταστείτε πανακρίβου, το ενδιαφέρον που έχει για μένα όλο αυτό το πανηγύρι είναι η χρήση/ανακύκλωση υλικών ευτελούς αξίας και ποικιλοτρόπως με φαντασία, καθώς και το τεχνικό κομμάτι. Σκοινιά, κορδόνια, πούλιες, χάντρες, καπάκια, φελλός, σύρματα, κλειδιά είναι οι πρώτες ύλες μου.

Πάω βέβαια με πολύ αργούς ρυθμούς (αν συνεχίσω έτσι σε καμιά δεκαετία μπορεί και να έχω ολοκληρώσει 4-5 πρότζεκτ), αλλά τι να κάνουμε. Προς το παρόν με απασχολούν τεχνικά/κατασκευαστικά θέματα, τα οποία σημειώνω και βλέπουμε...Ελπίζω και...κάνουμε!!!

Στο σπίτι άλλαξα διακόσμηση και δειλά-δειλά έβγαλα 1-2 κρυστάλλινα διακοσμητικά που είχα αποσύρει-ελπίζω να μην καταλήξουν σκόνη και θρύψαλα και έκανα ένα σχετικά καλό καθάρισμα στο σαλόνι. άλλαξα κουρτίνες και πήρα ένα καινούριο σετ ριχτάρια που κάνουν πολύ καλή παρέα με τον καναπέ μου, καθότι ο τελευταίος είχε τις μαύρες του...ξέρετε, δαχτυλιές, παγωτό σοκολάτα, γάλα με ολίγο καοτόνικ, και λίγο ρυζάκι γεμιστών αποξηραμένο που εντόπισα σηκώνοντας τις μαξιλάρες για να πλύνσα τα καλύματα και να τον περάσω με την ηλεκτρική.Εννοείται ότι ο καναπές φοράει και αυτός την καλοκαιρινή του, εκρού φορεσιά. Θέλω να βγάλω και μερικά κοχυλάκια και αστερίες και το θαλασσινό σαλόνι ε πρε.

Τις πολιτικές εξελίξεις δεν θα τις σχολιάσω. Πάντως το φετινό καλοκαίρι-που δεν μοιάζει για κάλοκαίρι, μου φαίνεται περίεργο (middle-age crisis-βρε λες?)

Αφροδίτη καλώς ορίσατε από τις διακοπούλες. Έπεται και 2ος γύρος?Σάμερ ιζ στιλ...γιάνγκ.

Μάι μπίλλυ είμαι σίγουρη ότι κρατάς γερά

Γιοτού σε διαβάζω δίπλα

Μαμά-βάσια, Νάσια, ραβτ, μιρτούλα4, μαμά Κων/ου, γιοριμίχι, Ειρήνη, εγκυούλες και φρεσκομανούλες, και όσες ξέχασα, εμφανιστείτε!Θα ήθελα να μάθω νέα σας.

Να είστε όλες καλά.

γεια σας!:D

Ελιν πολύ καλά κάνεις με τα χόμπυ κ εγω ολο με κάτι νεο βρίσκω να ασχολούμαι για να ανανεώνομαι...Αφροδίτη welcome back from holiday!

εγω είμαι καλά, καλοκαίρι γαρ no job- βασικό για ξεκούραση!- τσαρκάρουμε, κάνουμε δουλίτσες..ό,τι μπορούμε...τα πολιτικά τα αφήνω κ γω, ελπίζω κ εύχομαι όλα καλά

νοικιάσαμε αρκετοί μαζί σπίτι θερινό και πήγαμε το καθαρίσαμε, το φτιάξαμε, το φροντίσαμε κ μας περιμένει για διακοπές

καλά να περνάμε όλες, φιλιά πολλά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα από μια εξαφανισμένη!

Τι κάνετε;

Εγώ δεν έχω να σας πω πολλά. Με έχει πιάσει η ζέστη και δεν έχω όρεξη για δουλειές. Θέλω να πάω για μπάνιο, αλλά δεν μπορώ μόνη μου με το μικρό, οπότε αποφάσισα να τον στείλω μέχρι τέλος του μήνα παιδικό, να έχει με κάτι να απασχολείται τα πρωινά.

Έτσι, προσπαθώ σιγά σιγά να συμμαζέψω το σπιτάκι μας και να το φέρω σε μια ισορροπία...

Έχω σοβαρό πρόβλημα με υγρασία στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει αρχικά να αδειάσει και στη συνέχεια να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι να την σώσουμε ή αν πρέπει να αλλαχτεί...

Επίσης, θέλω να κάνω ανακατατάξεις στην ντουλάπα του παιδικού, γιατί θα έρθει η μπουμπού μας σε 2 μήνες και δε θα έχω πού να βάλω τα ρούχα της...

Αυτά από εμένα. Πάω να τακτοποιήσω λίγο το παιδικό (είναι η μέρα του σήμερα) και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα...

Φιλιά σε όλες!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πήγαμε μια εβδομάδα Πρέβεζα οικογενειακώς, περάσαμε τέλεια με τα κορίτσια μας και ξεκουράστηκα.

Βέβαια γυρνώντας ο γολγοθάς της δουλειάς με περίμενε στην γωνία.....αλλά δεν θα το βάλω κάτω..

Δεν ξέρω elin αν θα καταφέρουμε να ξαναπάμε κάπου αλλά έχω ακόμη 2 εβδομάδες άδεια τον Άυγουστο.

Εχθές γύρισαν τα κορίτσια από τους παππούδες που έκατσαν για μια εβδομάδα, οπότε καθάρισα το σπίτι καλά καλά γιατί το είχα αμελήσει αρκετά όσο καιρό έλειπαν πριν και μετά τις διακοπές μας.

Χαίρομαι πολύ που σας ξαναείδα κορίτσια, μου λείπει η παρεούλα.

Elin τώρα δεν προλαβαίνω αλλά θα απαντήσω στην ανάρτηση σου σύντομα ;);)

Χέλοου.

Θέεελω επειγόοοντως διακοπέεες!

Έχω ρετάρει, πήξει, μπουχτίσει, κλπ...

Τα πιτσιρίκια στο σπίτι οργιάζουν

Ο σύζυγος το ίδιο

κ γω...βράζω στο ζουμί μου

Αφροδίτη, μπορεί να σου έλειψαν οι κόρες, αλλά τουλάχιστον χαλάρωσες-με την καλή έννοια-όσο έλειπαν σε παππουδογιαγιάδες. Βέβαια είναι και πιο μεγάλες οι δικές σου.

Τα δικά μου ένα απόγευμα πήγαν στη γιαγιά τους και δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω. Τελικά τα παράτησα όλα και πήγα σε μια αγαπημένη φίλη για φαγητό-μουχαχάαα (τρομακτικό μου ακούστηκε αυτό!)

Ηλιαχτίδα με το καλό το 2ο ζουζουνάκι!

Μια φίλη που είχε πρόβλημα με υγρασίες στη ντουλάπα-από αυτές που η πλάτη είναι ταυτόχρονα ο τοίχος-μπήκε στη διαδικασία να κάνει εξωτερική μόνωση και να ξαναβάψει, καθότι είχε κ σε άλλο σημείο του δωματίου πρόβλημα με υγρασία. βέβαια δεν ξέρω εσύ τι ντουλάπα έχεις, αλλά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, οι ντουλάπες με "πλάτη" δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Μια άλλη φίλη δοκίμασε τα σακουλάκια-αφυγραντήρες του τζάμπο στο πατάρι της και μου είπε ότι γέμισαν. Τεσπα, εύχομαι να λυθεί.

Σας χαιρετώ προς το παρόν.

Αφροδίτη, μπορεί να σου έλειψαν οι κόρες, αλλά τουλάχιστον χαλάρωσες-με την καλή έννοια-όσο έλειπαν σε παππουδογιαγιάδες. Βέβαια είναι και πιο μεγάλες οι δικές σου.

Τα δικά μου ένα απόγευμα πήγαν στη γιαγιά τους και δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω. Τελικά τα παράτησα όλα και πήγα σε μια αγαπημένη φίλη για φαγητό-μουχαχάαα (τρομακτικό μου ακούστηκε αυτό!)

.

Θα σου απαντήσω λακωνικά: ξεσκιστήκαμε να βγαίνουμε έξω σχεδόν κάθε μέρα....Μέχρι και ραντεβού βγήκαμε (δηλαδή δεν γύρισα σπίτι από την δουλειά και βρεθήκαμε για ποτό το βραδάκι).

Κι εγώ είχα μουχλιάσει πολλά χρόνια αλλά φέτος την Πρωτοχρονιά είπα πως για το 2015 θέλω να βγαίνω 1 φορά τον μήνα με τον σύζυγο. Έως τώρα τα έχουμε καταφέρει αλλά έχω βοήθεια από τους γονείς μου.

Δεν κάνω κατάχρηση της βοήθειας τους, μια φορά τον μήνα μόνο και όντως έχει μεγάλη σημασία η ηλικία τους πλέον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...