Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Μαρακι μου ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου! την πατσουρου πελατισσα? ουαου! χιλια χρόνια θα ζήσει, εχτες ελεγα σε μια φίλη μου να κάνει μια αναζήτηση στο ίντερνετ για να διαβασει περι θηλασμου. Θηλαστρο εχω νοσοκομείακο, εχω νοικιασει απο το ιασω το ameda.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Yotou μου μην ανησυχείς......και μην φαντάζεσαι φοβερές τακτοποιήσεις......ότι να 'ναι ισχύει και για το σπίτι μου...

Σώζει την κατάσταση ο σύζυγος που είναι ακόμη άνεργος και κάνει κάποια πράγματα...

Καλημέρα στην παρέα.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πολύ σημαντική δουλειά που έκανα εχθές με την βοήθεια του συζύγου, την οποία είχα αμελήσει αρκετά...

Καθαρίσαμε το ψυγείο από πάνω έως κάτω, μέσα έξω.

Μέχρι τώρα απλά έβγαζα τα πράγματα και πέρναγα τα ράφια με πανί από μικροίνες και ξύδι όπου υπήρχε βρωμιά. Εχθές λοιπόν αποφάσισα να το καθαρίσουμε ξανά όπως πρέπει....

Θέλω οπωσδήποτε να καθαρίζω έτσι το ψυγείο τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο....είχα να το καθαρίσω έτσι 1,5 χρόνια τουλάχιστον :oops::oops::oops:.

Το αδειάσαμε, γέμισα την μπανιέρα με ζεστό νερό, λίγο σαπούνι και μαγειρική σόδα και μούλιασα τα ράφια κτλ.

Καθάρισα όλο το εσωτερικό με λευκό ξύδι και το εξωτερικό με το ειδικό λαδάκι (το εξωτερικό το κάνω μια φορά τον μήνα).

Έπλυνα τα ράφια και τα στεγνώσαμε με χαρτί κουζίνας και στην συνέχεια τα τοποθετήσαμε ξανά...H αλήθεια είναι πως σε αυτό το σημείο είχα αρχίσει να ιδρώνω και ν' αγκομαχώ :tongue::tongue:

Αγόρασα και τα εξής πανάκια τα οποία τοποθέτησα εχθές και θέλω να τα πλένω μια φορά τον μήνα.

http://www.amazon.com/Fridge-Coaster%C2%AE-Starter-Pack-Blue/dp/B00NGISI8E/ref=pd_sim_sbs_79_3?ie=UTF8&refRID=0Z21P9XMABPQ8YCSGZ8T

Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, σήμερα το πρωί ανοίγοντας το ψυγείο φεγγοβολούσε!!!! Αισθάνθηκα βαθιά ικανοποίηση επειδή πάνω απ' όλα είναι θέμα υγιεινής και μαζεύει πολλά μικρόβια.

Επίσης εχθές σχόλασα 5.10 μ.μ.! Πολύ πολύ πολύ σημαντικό γιατί βρήκα χρόνο μια καθημερινή να κάνω κάτι που με βασάνιζε και είχε μείνει πίσω...

φιλιά!

Σας βάζω ένα link με διάφορες ιδέες για DIY fridge coasters! Πολύ ωραίες ιδέες αλλά και οικονομικές ;);).

Για περισσότερες ιδέες μια βόλτα από το pinterest και θα βρείτε άπειρα πράγματα!

http://worldinsidepictures.com/10-simple-diy-fridge-mats/

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω μόνη μου.....:?

Πρώτον εχθές έκανα strep test και βγήκε θετικό άρα ξεκίνησα αντιβίωση.....γύρισα νωρίς από την δουλειά και κοιμήθηκα από τις 10.00 το βράδυ.

Δεύτερον σήμερα έγιναν τα εξής:

Άπλωσα ένα βραδινό πλυντήριο με πετσέτες, τραπεζομάντηλα.

Σφουγγάρισα όλα τα μπαλκόνια και καθάρισα τα κάγκελα.

Άλλαξα τα σεντόνια από όλα τα κρεβάτια, αέρισα τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια και τα ξαναέστρωσα.

Έβαλα πλυντήριο με παιδικά σεντόνια και ρούχα.

Έπλυνα όλους τους κάδους σκουπιδιών/ανακύκλωσης/μπάνιο και wc με χλωρίνη και τους άφησα στο μπαλκόνι να στεγνώσουν.

Θα τους στείλω σούπερ μάρκετ και θα σφουγγαρίσω και το σπίτι μέσα σε λίγο.

Για φαγητό θα φάμε κοτόσουπα και τυρόπιτα (έτοιμη όχι χειροποίητη).

Δεν έχω κουράγιο για κάτι άλλο.....

φιλιά...

δεν είσαι μονη σου αφροδιτακι.... Μου κανεις παρέα! περαστηκα σου, τι ακριβώς είναι το στρεπτ τεστ? Αχ πηγα πσλι στο κοριτσάκι μου, είναι πολυ ζωηρη μας λενε! εγω εκανα σήμερα, συμμαζεμα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα, μπανιο την μικρή, αλλαγη σεντονιων, πλυντήριο κ απλωμα κ αντλησεις φυσικά!

εδω κ εγω!Αφροδίτη μπράβο για το ψυγείο κ γω πρέπει αλλά δεν το βλέπω για σύντομα!γιατί παίρνεις αντιβίωση?

εμεις σήμερα ακολουθήσαμε το πρόγραμμα μιας ομάδας γονείς με μικρά παιδιά που ανεβαίνουν ενα μονοπάτι στο βουνό και μετά αράζουν σε ενα σημείο για παιχνίδι στη φύση με τα παιδιά....εξαιρετική εμπειρία, θα το ξανακάνουμε σίγουρα...από δουλειές ακολουθώ την κλασική σειρά, δυστυχώς δεν κάνω εξτρα προς το παρόν. Σκέφτομαι τώρα που θα κλείσουν σχολεία-παιδικοί και θα καθόμαστε σπίτι να αρχίσω να κάνω κάτι καινούργιο με τα μικρά...το μυαλό μου πήγε σε κολυμβητήριο...φοβάμαι όμως λίγο ειδικά για την κόρη μου για λοιμώξεις ειδικά στην ευαίσθητη περιοχή ή μύκητες κλπ...έχει καμιά σας εμπειρία-συμβουλές?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα! τι κανετε? εμεις ειμαστε πολυ χαρουμενοι!!! 1270 γρ η μπεμπουλα μας! αλλα 230 γρ για καγκουρω!!!:P:p:p:p

σημερα εχει γενθλια η μαριαννουλα μας!

πολυχρονη κοριτσακι μου με υγεια, χαρα κ αγαπη!!!!

σας φιλω ολες

Διαφημίσεις

Και η Μαριάννα μας και άλλες κυρίες πολλές από εδώ.......είχαν γενέθλια εχθές, ονόματα δεν λέμε....αλλά λέμε nicknames.....mama konstantinou & 4U...

Χρόνια πολλά και καλά σε όλες!

Εχθές το απόγευμα ήταν η γιορτή του δημοτικού, φανταστική γιορτή, η κόρη μου μια θεά! χόρεψε τέλεια!!!! και νίκησε και η τάξη της στους αγώνες ταχύτητας-κουίζ!!!

Σας φιλώ, πάω να τους ξυπνήσω σιγά σιγά.

Και η Μαριάννα μας και άλλες κυρίες πολλές από εδώ.......είχαν γενέθλια εχθές, ονόματα δεν λέμε....αλλά λέμε nicknames.....mama konstantinou & 4U...

Χρόνια πολλά και καλά σε όλες!

Εχθές το απόγευμα ήταν η γιορτή του δημοτικού, φανταστική γιορτή, η κόρη μου μια θεά! χόρεψε τέλεια!!!! και νίκησε και η τάξη της στους αγώνες ταχύτητας-κουίζ!!!

Σας φιλώ, πάω να τους ξυπνήσω σιγά σιγά.

Aφροδιτακι σ'ευχαριστουμε πολυ!!!

Και να χαιρεσαι τα κοριτσια σου!!!

κορίτσια μου καλησπερα! τι κάνετε? εμεις ειμαστε καλα κ προχωραμε σταθερά! κανουμε κ μερικά χαδακια στην μπουμπου, αγκαλιές κ φιλια με την μεγάλη. Διαβαζα το θεμα μας απο την αρχή, να παρω ιδεες κ ώθηση.... Ειμαστε σε κατάσταση φτιαξιματος δωμστιου της μεγάλης, το πρωην βρωμορουμ κ καταλαβαίνετε επικρατεί ενας πανικός ξεκαθαρισματος κ αποθηκευσης. Κατά τα άλλα σερνομαι....επισκεπτηρια, αντλησεις, την κορη μου κ τα βασικά στο σπιτι. Οταν τελειωσουν τα δωμάτια, θα κανω γενική στο σπίτι, πριν ερθει η μπουμπου. Το θεττικο σε ολη την κατάσταση είναι οτι δεν θα εχω πια βρωμορουμ!!! σας φιλω κορίτσια μου! μου λείπει η παρεουλα μας κ το θεματακι μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...