Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

μυρτουλα μου κ χαπακια μαγιάς περνω κ τσάι θηλασμού πινω, το θέμα μου ειναι ότι δεν κάνω αντλήσεις το βράδυ, δηλ Τελευταία τις 11.30 κ η πρώτη στις 7.30. Στην αρχή έκανα 4 αντλήσεις το 24ωρο με περισσότερο γάλα κ τώρα κάνω 6! Αλλά για να ξυπνάω την νύχτα Δεν αντέχω να το κάνω, Τωρα κ σέρνομαι, φαντάσου αν δεν κοιμάμαι κιόλας! Ευτυχώς έχω προλάβει κ έχω κάνει αποθήκη, ένα συρτάρι καταψυξης.

Έχω διαβάσει τα απαντα της αγλαιας κ της πατσουρου,κ έχω μιλήσει κ στο ιασω με τις υπεύθυνες θηλασμού. Ίσως έχει να κάνει το άγχος κ η κούραση. Ευχαριστώ πολύ πάντως! Ελπίζω να μεινει εκει κ να μην μειωθεί κιαλλο!

Γιώτα μου αφού είσαι τόσο ενημερωμένη οκ, απλά να ξέρεις ότι πρέπει σίγουρα να κάνεις μια άντληση μεταξύ 12 και 6 το βράδυ, είναι πάρα πολύ σημαντικό

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα μου αφού είσαι τόσο ενημερωμένη οκ, απλά να ξέρεις ότι πρέπει σίγουρα να κάνεις μια άντληση μεταξύ 12 και 6 το βράδυ, είναι πάρα πολύ σημαντικό

αχ, το ξέρω....αυτό ουσιαστικά ειναι το "λάθος " μου, οπως ειπα κ πριν. Αλλα απλα δεν μπορω....:oops::oops::oops:

Γιώτα, δεν κάνεις κανένα λάθος. Μόνο οι τύψεις σου έλειπαν τώρα! Όλα είναι καλά, μια χαρά κορίτσαρος θα γίνει! Βρες τρόπο ανάμεσα στα πήγαινε - έλα και στη μεγάλη σου, να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γιώτα, δεν κάνεις κανένα λάθος. Μόνο οι τύψεις σου έλειπαν τώρα! Όλα είναι καλά, μια χαρά κορίτσαρος θα γίνει! Βρες τρόπο ανάμεσα στα πήγαινε - έλα και στη μεγάλη σου, να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου!

ραβτακι γι'αυτό το εβαλα μεσα σε εισαγωγικά, λάθος κατά τα λεγομενα των ειδικών. Εγω κάνω ότι μπορω, οτι δεν μπορω δεν το κανω....

ε ναι αφου δεν μπορείς δεν το κάνεις...αν όμως το πάρεις απόφαση και ξυπνάς μια φορά πχ στις 4 θα δεις μεγάλη διαφορά...αν βρεις το κουράγιο κάντο θα αξίζει την ταλαιπωρία

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Αφροδιτακι μπραβο για το ξεκαθαρισμα -δωσιμο κ εγω εκανα πριν 2 βδομαδες ενα μεγαλο ντου κ φορτωσα τιγκα ενα ι.χ το πηγα στην κοινοτητα που βοηθαω κ εχω αλλο ενα ιδιο φορτιο να τους παω. πολλααααα παιχνιδια, ρουχα, ποδηλατα, πατινια, καθισματακια ι.χ, κ ειδη σπιτιου, διπλη ανακουφιση οπως λες κ αδειαζεις κ γινονται ξανα χρησιμα σε οποιον τα εχει αναγκη!!

απο γενικη εχω τελειωσει επισης πριν 2 βδομαδες. εχουν μεινει κατι συρταρια κ το ντουλαπι του μπανιου κ του μπαλκονιου που θελουν τακτοποιηση κ καθαρισμα αλλα θα γινουν οταν εχω διαθεση.

γενικα με εχει πιασει μια διαθεση ανανεωσης αλλα επειδη η διαθεση μου εχει ακομα σκαμπανεβασματα δεν εχω εκτελεσει ιδεες ακομη.

εχθες πηγαμε μια ωραια μεγαλη βολτα με τον μικρο κ πολυ ευχαριστηθηκαμε!!!

Ζήλεψα κι εγώ λοιπόν από την βόλτα σας και εχθές περάσαμε όλη σχεδόν την ημέρα στα νότια προάστεια, παραλίες, καφέδες, κούνιες και τα σχετικά.

Πες μου για την κοινότητα που βοηθάς σε παρακαλώ!

πάντως σε κάθε περίπτωση απευθυνθείτε-ζητήστε βοήθεια από παιδίατρο-σύμβουλο θηλασμού, οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα για το θέμα θηλασμός, πιο πολύ κακό κάνουν παρά καλό

Συμφωνώ κι εγώ!

αχ, το ξέρω....αυτό ουσιαστικά ειναι το "λάθος " μου, οπως ειπα κ πριν. Αλλα απλα δεν μπορω....:oops::oops::oops:

Yotou μην αισθάνεσαι άσχημα, κάνε αυτό που μπορείς.....Είναι θέμα συνήθειας, δοκίμασε το και μπορεί να τα καταφέρεις ;)!

Να πω κάτι επιπλέον μιας και τα χω πιο πρόσφατα; Είναι αποδεδειγμένο πως οι γυναίκες όλα ΟΛΑ όμως τα δύσκολα τα ξεχνάμε πολύ γρήγορα. Αλλιώς δεν θα γεννούσαμε 2α και 3α παιδιά ή δεν θα ξανα-θηλάζαμε αν δεν τα είχαμε καταφέρει ή ταλαιπωρηθεί την προηγούμενη φορά. Καλέ τι λέω; Ούτε αποτρίχωση δεν θα ξανακάναμε!

Άρα, αυτό που θέλω να πω έχει 2 πλευρές. Όσες λέμε στην εκάστοτε Γιώτα "Ας λες πως δεν μπορείς να μειώσεις κι άλλο τον ελάχιστο ύπνο σου, μπορεί και να τα καταφέρεις", ΣΙΓΟΥΡΑ έχουμε πει και εμείς το "δεν αντέχω άλλο" και αντέξαμε (κατά το δυνατόν της καθεμιάς) και το ΞΕΧΑΣΑΜΕ(γι αυτό προτείνουμε σε άλλη γυναίκα να το προσπαθήσει)!

Και η άλλη πλευρά, είναι της Γιώτας. Σε νιώθω πολύ (πρόσφατα ήμουν εκεί) και δε με ένοιαζε η κούραση, το άγχος, η αγωνία αλλά η ΑΥΠΝΙΑ!

Ότι και να αποφασίσεις, είσαι εξαιρετική μάνα που σύντομα θα ξεχάσεις τις δυσκολίες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Να πω κάτι επιπλέον μιας και τα χω πιο πρόσφατα; Είναι αποδεδειγμένο πως οι γυναίκες όλα ΟΛΑ όμως τα δύσκολα τα ξεχνάμε πολύ γρήγορα. Αλλιώς δεν θα γεννούσαμε 2α και 3α παιδιά ή δεν θα ξανα-θηλάζαμε αν δεν τα είχαμε καταφέρει ή ταλαιπωρηθεί την προηγούμενη φορά. Καλέ τι λέω; Ούτε αποτρίχωση δεν θα ξανακάναμε!

Άρα, αυτό που θέλω να πω έχει 2 πλευρές. Όσες λέμε στην εκάστοτε Γιώτα "Ας λες πως δεν μπορείς να μειώσεις κι άλλο τον ελάχιστο ύπνο σου, μπορεί και να τα καταφέρεις", ΣΙΓΟΥΡΑ έχουμε πει και εμείς το "δεν αντέχω άλλο" και αντέξαμε (κατά το δυνατόν της καθεμιάς) και το ΞΕΧΑΣΑΜΕ(γι αυτό προτείνουμε σε άλλη γυναίκα να το προσπαθήσει)!

Και η άλλη πλευρά, είναι της Γιώτας. Σε νιώθω πολύ (πρόσφατα ήμουν εκεί) και δε με ένοιαζε η κούραση, το άγχος, η αγωνία αλλά η ΑΥΠΝΙΑ!

Ότι και να αποφασίσεις, είσαι εξαιρετική μάνα που σύντομα θα ξεχάσεις τις δυσκολίες!

εννοείται πως είναι εξαιρετική, δεν είμαστε εδω για να πούμε αυτό ή κάτι άλλο...χείρα βοηθείας και συμπαράστασης κ κουράγιο θέλουμε να προσφέρουμε, όπως ήθελα κ γω όταν ήμουν λεχώνα και εκ πρώτης δεν είχα κανέναν να μου πει μια κουβέντα, να με κατευθύνει, να μου πει την εμπειρία του, να μου πει κάτι απ τη γνώση του...για καλό πρότεινα πράγματα κ επέμεινα, εννοείται όποιος θέλει ακουει..

Αλλά φυσικά δεν εχω ξεχάσει ούτε τον πόνο, ούτε την κούραση, ούτε το ξενύχτι, ούτε την προσπάθεια, ούτε το δεν αντέχω άλλο...εννοείται όμως πάλι τα ίδια θα κανα...αυτά

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Δεν νομίζω πως εννοεί η ravt πως έχουμε ξεχάσει την κούραση, τα ξενύχτια, τους πόνους κτλ. και μιλάμε εκ του ασφαλούς. Θεωρώ πως εννοεί ότι η θέληση της απόκτησης ενός ακόμη παιδιού μας κάνει να ξεχνάμε όσα τραβήξαμε στο παρελθόν εγκυμοσύνη, εμετούς, γέννα, ξενύχτια κτλ δηλαδή σαν να μην τα έχουμε περάσει......διαφορετικά δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να τα ξαναπεράσουμε ξανά και ξανά (κάτι βέβαια που δεν ισχύει φυσικά για όλες τις γυναίκες).

Οι συμβουλές γράφτηκαν μόνο και μόνο για να βοηθήσουν την Yotou να έχει μεγαλύτερη παραγωγή γάλακτος και να θηλάσει κανονικά το παιδάκι της με το καλό και για όσο καιρό μπορεί μιας και εξέφρασε αυτή την επιθυμία.Ακόμη και αυτό που κάνει τόσο καιρό είναι κουραστικό, χρειάζεται δύναμη και κουράγιο και πάλι μπράβο της!

Καλό απόγευμα και φιλιά στα πατουσάκια των μωρών σας! Μμμμμμ μωρουδίλα!!!

Διαφημίσεις

εννοείται βρε φιλεναδες οτι θελετε νσ βοηθησετς, γιαυτο κ το συζητάμε! η καθε μια λέει την γνωμη της. Ουτε πιεση ενιωσα ουτε τύψεις εχω ουτε ασχημα νιωθω. Παντως εγω όταν βγουμε από το ιασω΄θελω να κανω ενα μεγαλο delete! αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω!φιλάκια πολλά σε ολες

Σχολάω!!!

Πάω στα παιδάκια μου, τους υποσχέθηκα σουτζουκάκια με πιλάφι για αύριο και δεν με παίρνει ν' αργήσω κι άλλο.... :?:?:?:?

Σας είπα πως εχθές έως τις 12.00 το βράδυ ασχολήθηκα με τα ρούχα μας, αποθήκευσα τα πάντα, έπλυνα και την τελευταία χειμωνιάτικη κουβέρτα και ξεχώρισα κι άλλα ρούχα;

Που είσαι μάνα, να με ακούσεις;;;

Λοιπόν έβγαλα εκτός ντουλαπών τα ρούχα που έχω να βάλω πάνω από 2 χρόνια (εξαίρεση τα αγαπημένα μου τζην που ελπίζω να τα ξαναβάλω κάποια στιγμή:tongue::tongue::tongue: και κάποια λίγα που έχουν συναισθηματική αξία και δεν τα αποχωρίζομαι) και την Παρασκευή θα τα στείλω στους πρόσφυγες της Μυτιλήνης.

Φιλιά πολλά!

πιτσακι μου ναι στη ιδια φαση είμαστε! εγω το προσπαθω, παρολο που εχει μειωθει το γαλα για να προλαβω να την βαλω έστω κ λιγο, φαντάζομαι πιο πολύ για χαζεμα παρα για φαγητό.παρολο που λενε ότι οσο αντλεις τοσο περισσότερο βγαζεις, εμενα έχει μειωθεί στο μισο η παραγωγή. Τεσπα κανω οτι μπορω. Το μπεμπακι καλα είναι! Εσεις μπηκατε λίγο σε μια σειρα? μπιλλακι κ αφροδιτακι φιλάκια πολλα!

μηπος φτεει το θυλαστο που εχεις?....νοικιασε δυπλο μεντελα απο αυτα που εχουν στο νοσοκομειο......αν θελεις στηλε μου πμ το τηλ σου να σου πω περησοτερα...(με το συμπαθιο κιολας αλλα εχω σχεδον 5 ετη εμπηρεια και εκπαιδευση απο τη πατσουρου....ειναι πελατησα μου:eek:) θα πανε ολλα τελεια

....να την χαιρεσται και με το καλο να ερθει στο σπιτι η μπεμπουλα:-P

Αλο αλο και τρις αλο.....χαθηκα πολη καιρο τωρα,αλλα δεν προλαβενω να γραψω.....σας διαβαζω συχνα και μαθενω τα νεα σας....αλλα ειναι αργα το βραδυ (καλη ωρα:rolleyes:) και βαριεμαι να γραψω:oops:

Απο δουλεια μιας και ειναι η εποχη τρεχουμε....γαμοβαφτησια μποληκα:P

στο σπιτι εχω κανει καποιες αφαιρετηκες να πω ανακαταταξεις και ειμαι ποιο

χαλαρη και καθαρη;)

ΑΦΡΟΔΗΤΑΚΙ μου απο ρουχα δεν εχω πολλα γιατι εστηλα καπου,αλλα θα μαζεψω μεχρι το σεπτεμβρη νεα παρτηδα και θα σου στηλω, εχω ειδη μαζεψει

καποια δικα μου,θα σου ετημασω τζαμποσακουλα;)

τι αλλο βρε κοριτσια...αυτα σε γενηκες γραμμες....το τριημερο πηγαμε αρμενιστη και καθαρησα το τροχοσπιτο...παει κι αυτο...η θαλασσα ηταν υπεροχη

αλλα δεν μπηκα μπρρρρρρ, ο μικρος χριστο δεν καταλαβε 2 μερες μπανιο εκανε:shock:

επιφυλασομαι και υποσχομαι να μπενω ποιο συχνα :oops:

Γιωτακι αν θες παρε με τηλ να σου πω οτι θελεις περι θυλασμου....

φιλακια

Etoile πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω!

Να δίνεις ρούχα όπου βρίσκεις να έχουν ανάγκη, μην ανησυχείς βρε......

Εγώ έκανα ξεκαθάρισμα και σε κατσαρολικά, πιατικά κτλ γιατί έστειλα στην Μυτιλήνη που φτιάχνουν κουζίνες/παραπήγματα για τους Σύριους πρόσφυγες.

Πολύ πολύ χάρηκα! Καλή δύναμη στην δουλειά και φιλιά στο παιδί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...