Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!!!

Χάθηκα αλλά σας σκεφτόμουν συχνά.

Γιωτάκι μου να σας ζήσει η μπουμπού!!!Μεγάλη η χάρη της Αγίας Ειρήνης.Με το καλό να το πάρετε σπίτι σας!

Ηλιαχτίδα με το καλό!!!Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Κορίτσια μου γεννήσαμε!!!Το αστεράκι μου γεννήθηκε στις 13/5 με προγραμματισμένη καισαρική.Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και ομολογώ πως δεν τον χορταίνω.Εγώ είχα καλή ανάρρωση,πιο εύκολη απο την πρώτη καισαρική.

Υγεία κορίτσια μου,υγεία πάνω απ΄όλα.

Σας φιλώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Τι κάνετε?:D

Έμεις πολύ καλά! Κάναμε υπέρηχο εγκεφάλου κ βγήκε τέλειος!!!!!!! Είμαστε 1140 γρ!!!!

πιτσακι μου να σας ζήσει, να το χαίρεστε κ να το καμαρωνετε!

ηλιαχτίδα μου, στα ειπα κ διπλά! Εύχομαι τέλειομηνη εγκυμοσύνη κ ένα γερό μπεμπακι!!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές κ το ενδιαφέρον!!!!

Σήμερα ήρθε η μανούλα μου κ μου καθάρισε το σπίτι!!!

Σας φιλω!

Γειά σας κορίτσια!!!!

Χάθηκα αλλά σας σκεφτόμουν συχνά.

Γιωτάκι μου να σας ζήσει η μπουμπού!!!Μεγάλη η χάρη της Αγίας Ειρήνης.Με το καλό να το πάρετε σπίτι σας!

Ηλιαχτίδα με το καλό!!!Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Κορίτσια μου γεννήσαμε!!!Το αστεράκι μου γεννήθηκε στις 13/5 με προγραμματισμένη καισαρική.Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και ομολογώ πως δεν τον χορταίνω.Εγώ είχα καλή ανάρρωση,πιο εύκολη απο την πρώτη καισαρική.

Υγεία κορίτσια μου,υγεία πάνω απ΄όλα.

Σας φιλώ.

Να σας ζήσει το μωράκι, να είναι πάντα γερό και τυχερό!

Yotou μπράβο! Άντε γρήγορα στο σπίτι το μωράκι σας!

Κορίτσια έχω κάνει πολλά πράγματα αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Θα τα συγκεντρώσω όλα γιατί εχθές έκανα μεγάλο ξεκαθάρισμα επειδή στέλνω πράγματα στην Μυτιλήνη για τους πρόσφυγες.

Λεπτομέρειες ίσως το βράδυ αλλά αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που βοηθάω από την μία και που ξαλαφρώνω και ανανεώνομαι από την άλλη.

Φεύγω σε λίγο για να τα παραδώσω με το αυτοκίνητο και θα σας γράψω πιο μετά.

Λοιπόν.....Παρασκευή βράδυ..γύρισα πριν από 15' λεπτά από την δουλειά και βρίσκω όλο το σαλόνι/κουζίνα μαζεμένο και φαινομενικά καθαρό, αναδιοργάνωση στα έπιπλα, αναμμένα κεράκια και σουβλάκια.... έκπληξη!

Όλη η κούραση της εβδομάδας πήγε περίπατο και σε αντάλλαγμα....:tongue: αύριο θα μαζέψω όλα τα ρούχα που είναι στην μέση και θα καθαρίσω το υπόλοιπο σπίτι.

Θα γράψω αύριο για λεπτομέρειες...

Γιατί χανόμαστε βρε κορίτσια;;;;:(:(:(

Καληνύχτα.

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? οντως γιατί χανομαστε??? αφροδιτακι μου μπράβο στον σύζυγό! εμας τα νεα μας είναι καλά! προχωραμε κ ολα καλα! απο δουλειές την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε τα χάλια ο άντρας μου κ ήρθε η μαμά μου και καθαρισε. Αυτή την εβδομάδα, καθάρισα καλα τι μπανιο, κ σημερα εκανα σκουπισμα ξεσκονισμα. Κανω πολυ λιγα πραγματα κ τα απολύτως απαραίτητα, γιατί κ τα δρομολόγια στο ιασω εχουμε, κ τις αντλησεις ανα τριωρο κ την μεγαλη κορη που θέλει κ αυτη ασχολεια, παιχνίδια κτλ! καταλαβαινετε! ενας χαμος!!! δεν πειράζει υγεία να έχουμε, να βγούμε απο εκει μεσα κ ολα τα αλλα θα τα βρούμε! σας φιλω!

Μπράβο βρε Yotou! Σε πόσο καιρό θα πάρετε το μωράκι στο περίπου;

Εύχομαι το συντομότερο!

Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, τα χρόνια περνάνε σαν νερό και τα παιδιά μας μεγαλώνουν.....έτσι δεν πειράζει και να το ρίχνουμε έξω ;)

Μπράβο σου που αντλείς γάλα, τα συγχαρητήρια μου!

Φιλώ κοριτσάκια!

αφροδιτακι μου η άντληση κ τα επισκεπτηρια είναι το λιγότερο που μπορω να κάνω για την μπεμπιτσα μας! Κοντα στην πητ μου που ειναι 12 ιουλιου συν πλην μια εβδομάδα.. Τσακωσαμε κ 20 γρ!

Yotou και πάλι μπράβο! Είμαι φανατικά υπέρ του θηλασμού και δεν μπορώ να μην το αναγνωρίζω στους ανθρώπους που κάνουν τα παν για να μην λείψει μητρικό γάλα από το μωράκι τους!

Μπράβο στο μωράκι σας και μπράβο στην μαμά αλλά και σε όσους σε βοήθησαν.

Σε φιλώ!

Τελικά τα ρούχα πάλι δεν τα μάζεψα εχθές.....

Καθάρισα μπαλκόνια εμπρός και πίσω από χωματοβροχή και άπλωσα άλλα 2 πλυντήρια.

Ο σύζυγος τακτοποίησε και καθάρισε το panic room μας, πήγε σουπερ μάρκετ.

Γύρισε, τακτοποίησε τα ψώνια και έφυγα για λαική αγορά.

Φάγαμε φαγητό που μας έστειλε η μαμά μου την Παρασκευή (όλη σχεδόν την εβδομάδα μας έστελνε γιατί δούλευα ως αργά και είχα και τα γενέθλια μου!).

Καθάρισα καλά και τα 2 μπάνια, ξεστρώσαμε το παιδικό δωμάτιο και έκανα μίνι γενική στο δωμάτιο τους.

Καθάρισα καλά πάγκους κουζίνας και νεροχύτη.

Ο αγαπημένος μου ήθελε να καλέσουμε φίλους για τα γενέθλια μου και τελικά το κάναμε.....περάσαμε σούπερ, γέλια, αστεία, μουσικές και φαγητάκι στο μπαλκόνι υπό το φως των κεριών!

Σήμερα θα πάμε για φαγητό στον πεθερό μου έτσι τώρα θα βάψω μαλλί και θ' απλώσω τα ριχτάρια που τα έπλυνα όταν έφυγαν όλοι. Θα βάλω σκούπα, θα ρίξω και ένα σφουγγάρισμα και μετά φύγαμε!!!!

Συνέχεια το απόγευμα με τις δουλειές γιατί αύριο σκεφτόμαστε να κάνουμε μονοήμερη εκδρομή :D.

Διαφημίσεις

γεια στα ομορφα κοριτσια!!! για μωρακια γεννεθλια κτλ τα εχω πει πριβε με τα περισοτερα κοριτσια να μην τα ξαναλεω κ εδω.

Αφροδιτακι μπραβο για το ξεκαθαρισμα -δωσιμο κ εγω εκανα πριν 2 βδομαδες ενα μεγαλο ντου κ φορτωσα τιγκα ενα ι.χ το πηγα στην κοινοτητα που βοηθαω κ εχω αλλο ενα ιδιο φορτιο να τους παω. πολλααααα παιχνιδια, ρουχα, ποδηλατα, πατινια, καθισματακια ι.χ, κ ειδη σπιτιου, διπλη ανακουφιση οπως λες κ αδειαζεις κ γινονται ξανα χρησιμα σε οποιον τα εχει αναγκη!!

απο γενικη εχω τελειωσει επισης πριν 2 βδομαδες. εχουν μεινει κατι συρταρια κ το ντουλαπι του μπανιου κ του μπαλκονιου που θελουν τακτοποιηση κ καθαρισμα αλλα θα γινουν οταν εχω διαθεση.

γενικα με εχει πιασει μια διαθεση ανανεωσης αλλα επειδη η διαθεση μου εχει ακομα σκαμπανεβασματα δεν εχω εκτελεσει ιδεες ακομη.

εχθες πηγαμε μια ωραια μεγαλη βολτα με τον μικρο κ πολυ ευχαριστηθηκαμε!!!

Γειά σας κορίτσια...

Καλό μήνα!!!

Χανόμαστε ε;;;:(

Αφροδίτη μπράβο για την ανανέωση και το ξεκαθάρισμα.Και εγώ πρέπει να κάνω κάτι με τα άπειρα παιχνίδια...Αργότερα όμως γιατί τώρα δεν την παλεύω με τίποτα.

Γιώτα τι κάνετε;Μπράβο που αντλείς γάλα για το μικράκι!Είναι κουραστικό αλλα είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις.Και εγώ στην ίδια φάση με την άντληση είμαι.Βλέπεις μπήκαμε θερμοκοιτίδα για 3 μέρες μόνο αλλα του έδιναν κ ξένο και οτι δικό μου τους έστελνα,το έδιναν με μπιμπερό.Τον προσπάθησα να θηλάσουμε αλλα πιο πολύ χαζεύει παρά πίνει.Το έχει για πιπίλισμα και τεμπελιάζει.Έτσι τι να κάνω θήλαστρο και ανα 3ωρο άντληση.Τουλάχιστον να πίνει δικό μου για όσο έχω.

Κατα τα άλλα ήσυχα,ψάχνω να βρω τους ρυθμούς μου....Δεν μπορώ να κάνω πολλά,όχι όασα θέλω τουλάχιστον.Αισθάνομαι πολύ κουρασμένη και νυστάζω μονίμως....Να μην παραπονιέμαι όμως...

πιτσακι μου ναι στη ιδια φαση είμαστε! εγω το προσπαθω, παρολο που εχει μειωθει το γαλα για να προλαβω να την βαλω έστω κ λιγο, φαντάζομαι πιο πολύ για χαζεμα παρα για φαγητό.παρολο που λενε ότι οσο αντλεις τοσο περισσότερο βγαζεις, εμενα έχει μειωθεί στο μισο η παραγωγή. Τεσπα κανω οτι μπορω. Το μπεμπακι καλα είναι! Εσεις μπηκατε λίγο σε μια σειρα? μπιλλακι κ αφροδιτακι φιλάκια πολλα!

κορίτσια καλησπέρα κ καλό μήνα!

να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας και κουράγιο στις λεχώνες...τα λοιπά αυριο, ήθελα μόνο να σου πω Γιώτα ότι για αύξηση γάλακτος μπορείς να πάρεις συμπληρώματα όπως μαγιά μπύρας ή τριγωνέλα..κάνουν πολύ καλή δουλειά, αν σ ενδιαφέρει να σου πω αυριο λεπτομέρειες, πάντως σε κάθε περίπτωση απευθυνθείτε-ζητήστε βοήθεια από παιδίατρο-σύμβουλο θηλασμού, οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα για το θέμα θηλασμός, πιο πολύ κακό κάνουν παρά καλό

φιλιά πολλά κ καλή δύναμη!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

μυρτουλα μου κ χαπακια μαγιάς περνω κ τσάι θηλασμού πινω, το θέμα μου ειναι ότι δεν κάνω αντλήσεις το βράδυ, δηλ Τελευταία τις 11.30 κ η πρώτη στις 7.30. Στην αρχή έκανα 4 αντλήσεις το 24ωρο με περισσότερο γάλα κ τώρα κάνω 6! Αλλά για να ξυπνάω την νύχτα Δεν αντέχω να το κάνω, Τωρα κ σέρνομαι, φαντάσου αν δεν κοιμάμαι κιόλας! Ευτυχώς έχω προλάβει κ έχω κάνει αποθήκη, ένα συρτάρι καταψυξης.

Έχω διαβάσει τα απαντα της αγλαιας κ της πατσουρου,κ έχω μιλήσει κ στο ιασω με τις υπεύθυνες θηλασμού. Ίσως έχει να κάνει το άγχος κ η κούραση. Ευχαριστώ πολύ πάντως! Ελπίζω να μεινει εκει κ να μην μειωθεί κιαλλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...