Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν είμαι ξύπνια από τις 4 το πρωί και διαβάζω με μανία, γιατί πρέπει να έχω κάτι έτοιμο ως αύριο (αδύνατον αλλά θα το παλέψω).

Έχω μαζέψει δύο πλυντήρια, έχω απλώσει άλλα δύο.

Μαγείρεψα ένα αρακάκι έτσι στα γρήγορα.

Μάζεψα κουζίνα.

Ξεκουράστηκα μία ώρα το μεσημέρι. (δεν κοιμήθηκα γιατί λύσσαξε ο μικρούλης)

Ξανακάθομαι να διαβάσω με τρέλα επίσης και μου είναι αδύνατο να σκεφτώ το βραδινό. (κλασικά για το παιδί έχει φαγητό εμείς θα φάμε τη σαβούρα και είμαι και σε αυστηρή θεραπευτική δίαιτα υποτίθεται. Περίπατο όλα).

Πρέπει να μαζέψω τα στεγνά πια απλωμένα και να τακτοποιήσω τα χθεσινά σιδερωμένα που ετοίμασε το.... αυτόματο σύστημα. Να αδειάσω το πλυντήριο πιάτων και φυσικά να το ξαναγεμίσω και να πλύνω κάτι ταψιά. Δε μπορώωωωωω.

Ευτυχώς σήμερα ξηγήθηκε ο καλός μου και πήγανε το πρωί στο αλού και τώρα στις κούνιες αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Κανονικά θα έπρεπε να είμαι έτσι κάθε μα κάθε μέρα. Αλλά δε γίνεται λέμεεεεεε!

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή αναφέρθηκε το θέμα με τα χαλιά να ξαναθέσω την ερώτησή μου:

"Μία άλλη ερώτηση - θέμα. ΧΑΛΙΑ - μέχρι πρόσφατα τα έδινα όλα μικρά, μεγάλα, φλοκάτες σε εταιρεία κ μου τα έπλενε μου τα αποθήκευε κ μου τα έφερνε αφού την καλοπλήρωνα. Τώρα όμως πώς ή μάλλον με ΤΙΙΙΙΙ; Γι αυτό εν όψη αλλαγής ας προτείνουμε λύσεις οικονομικές κ εύκολες ε καθότι έγκυος."

Επειδή αναφέρθηκε το θέμα με τα χαλιά να ξαναθέσω την ερώτησή μου:

"Μία άλλη ερώτηση - θέμα. ΧΑΛΙΑ - μέχρι πρόσφατα τα έδινα όλα μικρά, μεγάλα, φλοκάτες σε εταιρεία κ μου τα έπλενε μου τα αποθήκευε κ μου τα έφερνε αφού την καλοπλήρωνα. Τώρα όμως πώς ή μάλλον με ΤΙΙΙΙΙ; Γι αυτό εν όψη αλλαγής ας προτείνουμε λύσεις οικονομικές κ εύκολες ε καθότι έγκυος."

Με το καλό το μωράκι σου, κοριτσάκι μου! :P

Να σου πω, τι κάνω εγώ με τα χαλιά μου.

Τα χαλιά μου είναι 3 μεγάλα γιατί το σαλόνι μου είναι αρκετά μεγάλο. Από εκεί που τα αγόρασα (2 διαφορετικά μαγαζιά) μου είχαν πει πως δεν πρέπει να τα δίνω για καθάρισμα κάθε χρόνο.

Ετσι λοιπόν την μία χρονιά δίνω τα 2 και την άλλη χρονιά δίνω το 1.

Φέτος θα δώσω τα 2 και θα κρατήσω το 1. Αυτό που θα κρατήσω ήδη ο άντρας μου {αφού του βάλαμε "καλή" σκούπα}, το δίπλωσε και το βάλαμε στη μακρόστενη του σακούλα. Χωρίς να το πλύνουμε. Όταν θα αποφασίσω πως ήρθε η ώρα να το στρώσουμε κάνουμε το εξής:

1) Το απλώνουμε στο μέσον του σαλονιού, από την ανάποδη πρώτα και αφού το περάσουμε καλά με την ηλεκτρική, το πλένουμε με καθαριστικό χαλιών.

2) Σε λεκανίτσα έχω ρίξει καθαριστικό χαλιών και έχω αγοράσει ένα βουρτσάκι, που το χρησιμοποιώ μόνο στα χαλιά. Ούτε μαλακό, ούτε σκληρό. Κάτι μέτριο προς μαλακό, φαντάσου.

3) Αφού το περάσουμε και το πλύνουμε καλά, το ξαναπερνάμε σκούπα και μετά το αφήνουμε να στεγνώσει. Επαναλαμβάνουμε {αφού στενγώσει} και από την άλλη πλευρά.

Εγώ ευτυχώς έχω το αβαντάζ πως έχω αποθήκη και τα βάζω εκεί χωρίς να τα βλέπω και να με εκνευρίζουν.

Γενικά όμως, έχω κάνει και τη ζωή μου πιο εύκολη, αφαιρώντας τα κρόσσια από τα χαλιά μου, καθώς με ταλαιπωρούσαν πολυ. Στη διάρκεια του χειμώνα, περνάω αρκετές φορές τα χαλιά μου με ξύδι που αναδυκνύει τα χρώματα, τα ζωντανεύει αλλά είναι και απολυμαντικό. Τα κρόσσια όμως, με την πάροδο των εβδομάδων, βρώμιζαν και αυτό με εκνεύριζε πολυ! Με ένα μικρό σχετικά κόστος, τα αφαίρεσα και τώρα... κανένα θέμα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

μια που λέτε για χαλιά, μου είχε πει μια κυρία στο καθαριστήριο που πήγαινα παλιά...

soflan που είναι για τα μάλλινα διαλυμένο σε νερό και με βέτεξ και περνάς το χαλί με αυτό. και το αφήνεις στο μπαλκόνι να στεγνώσει, το βέτεξ καλά στημένο εννοείται. το έχω δοκιμάσει και μια χαρά κάνει την δουλειά του, ειδικά σε χαλιά όπως της κρεβατοκάμαρας που δεν τα πατάμε ποτέ με παπούτσια, αν και ούτε τα υπόλοιπα πατάμε με παπούτσια.

kalamaraki - μπράβο οργάνωσες πού όμορφα τα ντουλάπια σου, καλή συνέχεια με το φαρμακείο, οι λύσεις που προτείνει η Ειρήνη με τα κουτιά θα σε διευκολύνει

Miamama - μαζί σου στο θέμα των χαλιών, ούτε εμείς πατάμε μέσα στο σπίτι με τα παπουτσια. Πάντα είχα αυτή την ιδιοτροπία και ευτυχώς ο σύζυγος συμφωνεί, ειδικά τώρα εμ το παιδί που σερνόμαστε όλη μέρα στα πατώματα δεν μπορώ να το διανοηθώ. Τώρα θα μου πείτε τι γίνεται σε περίπτωση που έρθουν επισκέψεις.. όλοι οι φίλοι και γνωστοί γνωρίζουν οτι θα βγάλουν τα παπα τους για να εισέλθουν, αφού φυσικά προσφέρουμε παντόφλες, κάλτσες ή ακόμα και σαγιονάρες (ότι επιθυμεί ο καθένας που τα έχουμε μόνο για τους ξένους και εννοείται ότι πλένονται μετά πο κάθε χρήση)... τώρα αν αναρωτιέσται ακόμα τι γίνεται με μαστόρους - πχ. υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κλπ. τους δίνω ποδονάρια (αυτά που φορούν οι χειρούργοι) και στα 13 χρόνια που εφαρμόζω το σύστημα δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα! Τα χαλιά μας λοιπόν είναι ολοκάθαρα - παλιά τα πήγαινα ανα 3 έτη για καθαρισμα, φέτος τα αλλάξαμε όλα οπότε είναι σε άριστη κατασταση... αυτό που θα κάνω ειναι ενα περασμα με ξυδάκι ;)

apricot, πολύ καλές ιδέες, περισσότερο μου άρεσαν τα κρεμασμενα μπουκάλια με τα φυτά, αν βαφτούν εξωτερικά με πράσινο χρωματάκι θα είνια ιδανικά για το μπαλκόνι μας!

Εύχομαι να έχετε όλες μια τέλεια εβδομάδα!

Ώχ..Στο θέμα χαλιά έχω κάνει πατάτα :|

Διαβάζω που γράφετε ότι στο σπίτι σας δεν πατάτε με τα παπούτσια στα χαλιά..Κορίτσια δυστυχώς αυτό δεν κατάφερα να το εφαρμόσω αυστηρά (γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα, σωστά; )

Πέρσι που μπουσούλαγε ο μικρός προσέχαμε, κι εγώ τα έδινα για πλύσιμο τακτικά και μέσα στο χειμώνα για φρεσκάρισμα. Φέτος με τον άντρα μου το είπαμε, το συμφωνήσαμε, για λίγο καιρό το εφαρμόσαμε και μετά...κανονικά και με το νόμο!! :( Μόνο στο δωμάτιο του μικρού δεν μπαίνουμε με παπούτσια και έχω στρώσει ένα χαλί απ' το ΙΚΕΑ που πλένεται στο πλυντήριο για να είναι πάντα καθαρά εκεί που παίζει.

Είναι και που κολλάω να πω σε ξένο να βγάλει τα παπούτσια του, είναι και που ο άντρας μου μπαίνει πολλές φορές μέσα στη μέρα φουριόζος να πάρει κάτι και ξαναφεύγει, τέλος πάντων, πατάμε! :oops:

Πάντως μου άρεσε πολύ η ιδέα της 4 U με τα ποδονάρια, πανέξυπνο, και δεν φέρνεις και τον άλλο σε δύσκολη θέση..Τίποτα, τίποτα, ορκίζομαι ενώπιόν σας από την επόμενη χρονιά να το εφαρμόσω! :D

g8Sbp2.png

Βρε συ καλαμαράκι αστραπή είσαι λέμε!

Επίσης η πεθερά μέσα μου προβληματίζεται με τα φάρμακα επάνω στο ψυγείο; Δεν έχει ζέστη εκεί;

χμ...:rolleyes: σα να έχεις άποψη κακιά πεθερά μου

Θα ρωτήσω τον χαζμπαντ κ αναλόγως θα πράξω :D

Καλαμαράκιον ΜΠΡΑΒΟ!!!!καιρό έχουμε να τα πούμε!!

είσαι άξια!!

γεια σας νοικοκυροκόριτσα!!

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/

Μερσί μερσί

Πολύ μου άρεσε το ποστ σου με την ιδέα να ντύσουμε κάτι με σκοινί ,σκεφτόμουν να ντύσω το μεταλλικό δοχείο που έχω για τις κουτάλες πηρουνες δίπλα από την κουζίνα, αλλά σιγουρα θα χρειαστώ την βοήθεια του χαζμπαντ με το πιστολάκι του:D

Πολύ ωραίες ιδέες!

kalamaraki - μπράβο οργάνωσες πού όμορφα τα ντουλάπια σου, καλή συνέχεια με το φαρμακείο, οι λύσεις που προτείνει η Ειρήνη με τα κουτιά θα σε διευκολύνει

Ευχαριστώ 4U , μάλλον θα κατήληξω ή στα ξύλινα κουτάκια (εχω μια λατρεία σε οτιδήποτε ξύλινο ή ψάθινο χε χε ) ή σε κανένα ψάθινο κουτί.

Ώχ..Στο θέμα χαλιά έχω κάνει πατάτα :|

Διαβάζω που γράφετε ότι στο σπίτι σας δεν πατάτε με τα παπούτσια στα χαλιά..Κορίτσια δυστυχώς αυτό δεν κατάφερα να το εφαρμόσω αυστηρά (γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα, σωστά; )

Πέρσι που μπουσούλαγε ο μικρός προσέχαμε, κι εγώ τα έδινα για πλύσιμο τακτικά και μέσα στο χειμώνα για φρεσκάρισμα. Φέτος με τον άντρα μου το είπαμε, το συμφωνήσαμε, για λίγο καιρό το εφαρμόσαμε και μετά...κανονικά και με το νόμο!! :( Μόνο στο δωμάτιο του μικρού δεν μπαίνουμε με παπούτσια και έχω στρώσει ένα χαλί απ' το ΙΚΕΑ που πλένεται στο πλυντήριο για να είναι πάντα καθαρά εκεί που παίζει.

Είναι και που κολλάω να πω σε ξένο να βγάλει τα παπούτσια του, είναι και που ο άντρας μου μπαίνει πολλές φορές μέσα στη μέρα φουριόζος να πάρει κάτι και ξαναφεύγει, τέλος πάντων, πατάμε! :oops:

Πάντως μου άρεσε πολύ η ιδέα της 4 U με τα ποδονάρια, πανέξυπνο, και δεν φέρνεις και τον άλλο σε δύσκολη θέση..Τίποτα, τίποτα, ορκίζομαι ενώπιόν σας από την επόμενη χρονιά να το εφαρμόσω! :D

Εγώ πάλι βρε κορίτσια εχω τρια μεγάλα 160χ230 σαλόνι κουζίνα κ μικρής εχω κ τρεις διαδρόμους στο υπνοδωμάτιο μας κ δυο ακόμη στα χωλ μας...ε με την καμία δεν κάθομαι να τα πλύνω....βαριέμαι! :oops:

Προτιμώ να δώσω 100-120ευρώ κ να μου τα πλύνουν κ να τα φυλάξουν καθώς αφού είμαστε στο ενοίκιο το πατάρι μας είναι κούτσικο κ χώρος δεν υπάρχει να τα αποθηκεύσω κ να τα πλύνω μόνη μου.

Και Μαριλού μου να προσθέσω στο θέμα παπούτσια στο σπίτι μέσα.

Εμεις δεν φοράμε παπούτσια μέσα στο σπίτι από τοτε που ήταν η μικρή κ μπουσουλούσε.Το εφαρμόσαμε τότε αυστηρά κ έμεινε γιατί ειδαμε πως το σπίτι μας μένει ποιο καθαρό έτσι κ ποιο ομορφο.

Τώρα όσον αφορά τους φίλους, οι 8 στους 10 φιλους μας (οι περισσότεροι έχουν παιδιά για αυτό) το εφαρμόζουν και σπίτι τους κ δεν χρειάζεται καν να τους το πω οταν ερχονται , τα βγάζουν μόνοι τους κ εγώ έχω αγοράσει 4 ζευγάρια παντόφλες από τα τζάμπο των 2ευρώ δυο των 40νουμερο κ δυο των 44νουμερο οπότε αν έρθουν δυο ζευγαρια για καφέ/επίσκεψη έχω να τους δώσω :D

Οσο για τους φίλους που δεν το κάνουν σπίτι τους ποτέ κανείς τους δεν μου ειπε κάτι , σεβάστηκαν αυτό όπως κ τον κανόνα πως σπίτι μας δεν καπνίζουμε, ασχετα αν εγώ ειμαι καπνίστρια. Εξάλλου φίλοι μου είναι δεν τους ντρέπομαι να τους το πω.

Εννοείτε πως σε πάρτυ τραπεζώματα κτλπ που θα οργανώσουμε δεν το εφαρμόζουμε εκεινη τη μέρα (φαντάσου χε χε :shock:)

Το μεγαλύτερο ζόρι πάντως το βρίσκω με τον πατέρα μου που κάθε μα κάθε φορά που έρχεται σπίτι μας μουρμουράει στην είσοδο οτι πρέπει να βγάλει τα παπούτσια του @#$%^ χε χε αλλά τον αγνοώ :rolleyes:

Αύριο ξαναγυρνάω σχολείο....μπρρρρ τα κεφάλια μέσα κ θα γυρίσω με κεφάλι καζάνι από τα μικρά:shock::rolleyes::eek:

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Διαφημίσεις

Ερώτηση: τα χρειάζεσαι όλα αυτά τα ταπεράκια. Δηλαδή, εννοώ, σου είναι χρήσιμα? Γιατί μπορεί να μην σου χρειάζονται τόσο.

Σκέψου το λίγο... σκέψου δηλαδή στο περίπου πόσα χρειάζεσαι εσύ και προτείνω να το "πιάσεις" από εκεί. Εγώ π.χ. δεν έχω τόσα καρυκεύματα και άρα δεν χρειάζομαι τόσο χώρο. Μήπως και εσύ το ίδιο και απλώς σου φαίνονται πολλά?

Επίσης,μήπως κάποια αντικείμενά σου έχουν "απλωθεί" και χρειάζονται αναδιοργάνωση ώστε να εξοικονομήσεις κανένα ντουλαπάκι ή συρταράκι? Οπως μας είχε γράψει μια φίλη με την τακτοποίηση που έκανε στις πυτζάμες {που σας είχα πρήξει} εξοικονόμησε ένα ολόκληρο συρτάρι! Και μια άλλη 2 με την τακτοποιηση των σεντονιών της. Για δες το λίγο και μου λες! :P

Γεια σου Ειρήνη!

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν είναι ότι έχω πολλά πράγματα, απλώς έχω λίγα και μικρά ντουλάπια.

Για να καταλάβεις για τροφοθήκη έχω 4 καλάθια (συρόμενα) στο ντουλάπι πλάτους 45 εκατοστών και 2 συρτάρια πλάτους 55 εκατοστών.

Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να κάνω ανακατάταξη και να γλυτώσω χώρο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Για να καταλάβεις, πάω s/m κάθε εβδομάδα και παίρνω μόνο τα απαραίτητα.

Συνήθως έχω μόνο 2 πακέτα μακαρόνια, 2 κουτιά χυμό ντομάτας, 1 πελτέ ντομάτας...

Σου τα λέω ενδεικτικά για να καταλάβεις τι ποσότητες αγοράζω.

Το μόνο που μου πιάνει χώρο και πρέπει να βρω τρόπο να το τακτοποιήσω είναι το πακέτο με τις φρυγανιές (αυτό με τις 4 συσκευασίες μέσα) και ένα μεγάάάάάάλο πακέτο χυλοπίτες, που μου φέρνει σε τακτά χρονικά διαστήματα μια φίλη από το χωριό.

Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα ποσοτήτων και τακτοποίησης (έχω προσπαθήσει να τα τακτοποιήσω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους).

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω μεγάλη απόσταση μεταξύ των καλαθιών και δεν μπορώ να βάλω ογκώδεις συσκευασίες.

Θα το ξαναπροσπαθήσω σε λίγο καιρό (που θα με αφήνει, ελπίζω, ο μικρός) και θα το ξανασυζητησουμε και τότε.

Φιλιά, καλό βράδυ!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Αχ το θέμα με τα χαλιά και τα παπούτσια είναι μεγάλος πόνος. Και γω απεχθάνομαι τα παπούτσια πάνω στα χαλιά μου. Στους γονείς - πεθερικά το χω επιβάλλει, οι περισσότεροι φίλοι το κάνουν από μόνοι τους, όσοι δεν το κάνουν έχω καταλήξει να τους αποφεύγω.... Οι μάστορες είναι ο μεγάλος μου καημός, γιατί όταν έρχονται αναγκάζομαι να σηκώνω το χαλί από το οποίο θα περάσουν για να μην το πατήσουν και μετά όταν φύγουν σφουγγαρίζω...Αυτό με τα ποδονάρια τέλεια ιδέα, να υποθέσω ότι τα πουλάνε σε φαρμακεία?

Και να ρωτήσω, Ειρήνη μου όταν πας σε πελάτισσα να κάνεις νύχια προσφέρεσαι να βγάλεις τα παπούτσια σου?Θα σε πείραζε να στο πουν?Γιατί εγω που εχω μια κοπέλα που έρχεται σπίτι σε ιδιαίτερες περιπτώσεις για νύχια και είναι κ καλή, επειδή δεν βγάζει τα παπούτσια της και ντρέπομαι να της το πω, το σκέφτομαι κάθε φορά να την καλέσω...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημέρααααα....γυρίσαμε Αθήνα εχτές.....το σκ μας πρίν έρθουμε Αθήνα ήταν αφιερωμένο σε χαλάρωση και παιχνίδι....όλο το σάββατο και την Κυριακή είχαμε πάει σε μια εκδήλωση σε παιδική κατασκήνωση και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε....τα παιδιά ξεσάλωσαν, όλη την ημέρα παιχνίδι, μόνο για φαγητό σταμάταγαν, εμείς οι μεγάλοι ποτά, φαγητά, χορό....απίστευτα ήταν....και ο καιρός τέλειος!!!!!

Σήμερα που λείπουν όλοι έχω πολλές δουλειές, ήδη έχω βάλει δεύτερο πλυντήριο και θέλω να σκουπίσω στρώματα με ηλεκτρική και να κάνω πολλάααα...

θα τα πούμε μετά!!

Καλώς ήρθες και το λάτρεψα αυτό το site. Ηδη πήρα πολλές ιδέες και το έχω κρατήσει στους σελιδοδείκτες μου. ;)

777885dugw57gt25.gif

........εγώ έχω αγοράσει 4 ζευγάρια παντόφλες από τα τζάμπο των 2ευρώ δυο των 40νουμερο κ δυο των 44νουμερο οπότε αν έρθουν δυο ζευγαρια για καφέ/επίσκεψη έχω να τους δώσω :D

Υπέροχη ιδέα! Εύγε!;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...