Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βρε κορίτσια, ποιές είναι οι Ισπανικές κουβέρτες???

Είναι αυτές οι πολύ μαλακές, βελουτέ κουβέρτες.

Αν θέλεις, να ψάξω να σου βάλω φωτο :)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια θα το πω μη με φάτε. Αυτό το ροκανίδι και τα τύπου αιθέρια έλαια του τζάμπο είναι τίγκα καρκινογόνα, μην τα χρησιμοποιείτε..

Να λες οτι ξέρεις και οτι νιωθεις!!! Ποιος θα σε φάει κοριτσάκι μου? Δεν έχουμε τέτοιες συμπεριφορές εδώ μέσα! ;)

777885dugw57gt25.gif

εννοείται μεταλλικά φίλτρα Ειρήνη μου.

θα πάω να πάρω απορρυπαντικό για λίπη!

μωρέ αν είχα σκάφη, όπως έχει η μανα μου στο χωριό, θα τα βούταγα μέσα σε ξύδι, ζεστό νερό κ σόδα, να σου πω αν θα γυάλιζαν, αλλά τώρα που να τα μουλιάσω; στη μπανιέρα;

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

Φίλη μου πήρες τηλέφωνο να το τσεκάρεις?

Γιατί και πέρσι τέτοια εποχή, είχε κυκλοφορήσει τέτοιο email, κινητοποιηθήκαμε να μαζέψουμε πράγματα και όταν τελεικά επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο μας είπαν πως δεν έχουν μωράκια....!

777885dugw57gt25.gif

εννοείται μεταλλικά φίλτρα Ειρήνη μου.

θα πάω να πάρω απορρυπαντικό για λίπη!

μωρέ αν είχα σκάφη, όπως έχει η μανα μου στο χωριό, θα τα βούταγα μέσα σε ξύδι, ζεστό νερό κ σόδα, να σου πω αν θα γυάλιζαν, αλλά τώρα που να τα μουλιάσω; στη μπανιέρα;

Ενα καλο απορρυπαντικό λιποκαθαριστής κάνει θαύματα αν το αφήσεις αρκετή ώρα.

Εχεις δικιο για το μουλιασμα. Το κανω (οχι ομως συχνά) και γω και επειδη είχα πρόβλημα με το που να τα μουλιάζω πήρα από το ΙΚΕΑ μία μακρόστενη πλαστική λεκανίτσα, σαν σκάφη, και τα βάζω εκεί. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως οι στρογγυλές λεκάνες είναι αβολες για μένα! ;)

Εκεί πλένω και τις σχάρες του φούρνου (δουλειά που μισώ! :( )

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Είναι αυτές οι πολύ μαλακές, βελουτέ κουβέρτες.

Αν θέλεις, να ψάξω να σου βάλω φωτο :)

Δεν χρειάζεται να βάλεις φωτογραφία Ειρηνούλα μου, κατάλαβα ποιές λες. Έχω κι εγώ μία τέτοια και δεν το ήξερα ότι ήταν ισπανική:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Εκεί πλένω και τις σχάρες του φούρνου (δουλειά που μισώ! :( )

Τι μου θύμισες τώρα....Πρέπει κι εγώ να τις πλύνω αλλά κάτι παθαίνω βρε παιδί μου και τις ξεχνάω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Τι μου θύμισες τώρα....Πρέπει κι εγώ να τις πλύνω αλλά κάτι παθαίνω βρε παιδί μου και τις ξεχνάω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλέ ναι.... και γω την έχω την επιλεκτική αμνησία!!! Μη νομίζεις... φοριέται πολύ στο σπίτι μου!!! :lol: :lol:

Κορίτσια.... ποια θα έρθει να μου κάνει τον... φούρνο???????????????? :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλέ ναι.... και γω την έχω την επιλεκτική αμνησία!!! Μη νομίζεις... φοριέται πολύ στο σπίτι μου!!! :lol: :lol:

Κορίτσια.... ποια θα έρθει να μου κάνει τον... φούρνο???????????????? :lol:

Να κάνουμε μία προσφορά από κοινού σε κάποια φίλη για να κάνει και τον δικό μου;);););););)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αυτες τις ισπανικες κουβερτες αμα τη βαλω στο πλυντηριο (7κιλο) θα αντεξει ή θα μας μεινει?Το λεω για το βαρος οταν ειναι μουσκεμενες.

Εχω μια υπερδιπλη που χρησιμοποιησα φετος και σκεφτομαι που να την πλυνω. Στροφες λιγες 'η καθολου?

q1kup2.pngza5op2.png

Το ξαναλέω

είναι παλιό αυτό. Διετίας νομίζω και έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. όμως τώρα υπάρχει αυτό http://parents.org.gr/news/a483

Κατι παρομοιο για Θεσσαλονικη εχετε υποψιν?

q1kup2.pngza5op2.png

Αυτες τις ισπανικες κουβερτες αμα τη βαλω στο πλυντηριο (7κιλο) θα αντεξει ή θα μας μεινει?Το λεω για το βαρος οταν ειναι μουσκεμενες.

Εχω μια υπερδιπλη που χρησιμοποιησα φετος και σκεφτομαι που να την πλυνω. Στροφες λιγες 'η καθολου?

Εμένα το πλυντήριο μου είναι 6κιλο και χωράει μέσα υπέρδιπλη (τσίμα-τσίμα). Και γω ανησυχούσα πολύ γι αυτό πάντα την βάζω στις μικρότερες στροφές για στέγνωμα. Μέχρι στιγμής... δεν έχω κανένα θέμα :)

777885dugw57gt25.gif

κική εγώ ( χωρίς να πάρω καμία στο λαιμό μου και με κυνηγάτε μετά ) πλένω τα πάντα όλα στο πλυντήριο, άσχετα με το τι λένε τα ταμπελάκια και προς το παρόν δεν έχω κλάψει.

Ναι τις κλασικές λέω..σε ελαφρύ πρόγραμμα ή στο πρόγραμμα που λέει πλύση στο χέρι και όχι πολλές στροφές στο στύψιμο...

Εγώ έχω έρωτα με τις συγκεκριμένες κουβέρτες...

Επίσης εάν δεν θέλεις να το ρισκάρεις μπορείς να τις στήλεις καθαριστήριο.

Όταν λέω τα πάντα όλα, ακόμη και καλά δερμάτινα παπούτσια στην αλλαγή της σεζόν, πριν τη αποθήκευση.Εννοείται μετά στο πλυντήριο σόδα και λίγη χλωρίνη πλυντηριου και πλύση στους 90 άδειο.

Λογικά θα έχω από εβδομάδα,

ευχαριστώ

όχι

Μπαίνουν κοριτσάκι μου!

Το κάνω χρόνια και δεν παθαίνουν τίποτα! Μοσχομυρίζουν με τα μαλακτικά μας και ο άντρας μου το λατρεύει! :)

Τέλεια κόρες θα το δοκιμάσω! Κι εγώ δεν πλένω ποτέ τπτ στο χέρι, κλασσική τεμπέλα:tongue:. Κι ενώ ο άντρας μου θέλει να τις σκεπαζόμαστε εγώ τις αποφεύγω για να μην τις πλένω.

Για πείτε λίγο, οι μικρότερες στροφές που έχω είναι 600 είναι οκ? Και θα ήταν καλό ένα πρόγραμμα για ευπαθή πχ? Πόσων βαθμών?

Χύμα τα βάζω.Καλά δερμάτινα, δικές μου γόβες π.χ.

Στο πλυντήριο μου έχει ένα πρόγραμμα που είναι για ρούχα που πλένονται στο χέρι εκεί τα βάζω.

Για πες τέκνον μου και για τα παπούτσια. Εμένα μου φεύγει το χέρι να καθαρίζω πολύ συχνά της δουλειάςς του άντρα μου, καθώς και τα καθημερινά μας.

Εσύ τα βάζεις μόνο στην αλλαγή της σεζόν? Σε τι πρόγραμμα?

Όσο για τη φίλη που ρώτησε για τις ισπανικές...δεν ξέρω να απαντήσω. Μόνο ως τέτοιες τις γνωρίζω, ισπανικές!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...