Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω πολύ καιρό να μπω ,αλλα που και που σας παρακολουθω...

Γιωτακι να σου ζησει η Μπέμπα σου ,να ειναι γερη και όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!!!!!Περασατε και περνατε φανταζομαι περιπετεια αλλα ευχομαι συντομα να την αφήσετε πίσω σας και να μεινουν μονο οι ευχαριστες αναμνησεις.

Ελπίζω όλες να περνατε καλά...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα.

Δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά το βράδυ γι' αυτό γράφω νωρίς Σαββατιάτικα...

Μου λείπει πολύ το παρεάκι μας....

Επειδή η εβδομάδα ήταν δύσκολη για μένα ψυχολογικά και σωματικά, σήμερα θα πάρω τις κόρες μου και θα πάμε βόλτα στο κέντρο και μετά για καφέ στο Θησείο. Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, το σπίτι είναι χάλια αλλά δεν έχω διάθεση να ακουμπήσω τίποτα...

Διαφημίσεις

Γυρισαμε κι από την βολτίτσα μας! Περάσαμε σούπερ με τις κόρες μου.

Στα ZARA έχουν φέρει καταπληκτικά παιδικά ρούχα και παπούτσια, ψωνίσαμε για την βάφτιση της αδερφής μου καινούρια δερμάτινα πέδιλα. Τους πήρα και 2 μπλουζάκια και τζην μπουφάν. Φοβερή κολεξιόν φέτος!

Θα φάμε λίγα γεμιστά που έμειναν από εχθές και θα τηγανίσω πατάτες και αυγά για συμπλήρωμα.

Έβαλα ήδη ένα πλυντήριο, μάζεψα νεροχύτη που τον άφησα εχθές το βράδυ καθώς πτώμα...., ετοίμασα πλυντήριο πιάτων και τώρα χλωρινιάζω νεροχύτη και σφουγγάρια/βετέξ σε λεκανάκι.

Σήμερα θέλω οπωσδήποτε να τελειώσω με τα ρούχα γιατί τα άφησα όλη την εβδομάδα μέσα στην μέση.

Σφουγγάρισα μόνο το πίσω μπαλκόνι και αερίζω κουβέρτες και ριχτάρια στον ήλιο.Τα υπόλοιπα το απόγευμα...

φιλιά

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με αναζητούσατε! Οριστε η περιπέτεια μας!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=2469278#post2469278

Σας φιλω!

Γιώτα μου, σε σκεφτόμουν εδώ και μέρες.

Μπήκα να διαβάσω νέα σου και έπεσα πάνω σε αυτό...

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας και να την πάρετε γρήγορα στο σπιτάκι σας!

Υπομονή και όλα θα περάσουν.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Αν και έχω πολύ καιρό να μπω σας σκέφτομαι όλες και αραιά και που μπαίνω και σας διαβάζω στα πεταχτά...

Σας έχω κι εγώ ευχάριστα νέα.

Είμαι κι εγώ έγκυος... εχθές μπήκα στην 22η εβδομάδα.

Την άλλη Δευτέρα θα πάω για τη Β' επιπέδου.

Προς το παρόν η εγκυμοσύνη μου πάει πολύ καλά. Μόνο το στομάχι μου δεν έχει συνέλθει καθόλου.

Άλλοτε έχω αναγούλες, άλλοτε καούρες, άλλοτε και τα δύο μαζί. Με έχει τσακίσει.

Αν δεν είχα αυτό, δε θα καταλάβαινα ότι είμαι έγκυος.

Τώρα έχω αρχίσει και βαραίνω λιγάκι και με τη ζέστη γίνονται χειρότερα τα πράγματα, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Μπορώ και ασχολούμαι πολύ με το παιδάκι μου και στο σπιτάκι μου επικρατεί μια νορμάλ κατάσταση (όσο νορμάλ μπορεί να είναι με ένα παιδί 3,5 χρονών)

Έχω βγάλει τα χαλιά, εκτός από το παιδικό, που θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα και προσπαθώ να κάνω διάφορες "βαριές" δουλειές, όπως τζάμια - παντζούρια, ντουλάπια, κλπ...

Επίσης πολεμάω λίγο με το σίδερο και τα πλυντήρια.

Για όσες δε θυμούνται, το πλυντήριο είναι στην ταράτσα και πρέπει να μου πηγαινοφέρνει ο άντρας μου τα ρούχα.

Αυτά προς το παρόν... ελπίζω να τα καταφέρω να μπω πάλι σύντομα

Φιλιά σε όλες!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα στην εξαφανισμένη παρέα! Ο καιρός ακόμα αναποφάσιστος οπότε η ανοιξιάτικες δουλειές έχουν πάρει παράταση. Τα χαλιά παραμένουν στρωμένα, τα μπαλκόνια είναι γεμάτα γύρη (και όσο τα πλένεις τόσο αυτά γεμίζουν και πάλι απ την αρχή) και το μόνο που κάνω αυτό το διάστημα είναι τα καθημερινά / εβδομαδιαία. Έχω πλύνει και τακτοποιήσει τα καινούργια καλοκαιρινά των παιδιών (τουλάχιστον έχω την τύχη να έχω μεγάλες ντουλάπες και δεν ανεβοκατεβάζω καλοκαιρινά/χειμερινά απλά τους αλλάζω θέση, από το πίσω μέρος τα φέρνω μπροστά) και πρέπει κάποια στιγμή να κάνω ένα πρόγραμμα εργασιών που πρέπει να γίνουν έως τον Σεπτέμβρη.

Κοριτσάκια εγκυούλες καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη χωρίς δυσκολίες εύχομαι! Φέτος το easy living είχε τρελό baby boom!

Γιώτα μου πως τα πηγαίνει η κουκλίτσα;

Όσες ετοιμάζεστε για βάπτιση όπως εγώ, διαβάστε στον όποιο ελεύθερο χρόνο σας το αφιέρωμά μου στη βάπτιση.

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/1.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/2.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/3.html

http://womanfulltimejob.blogspot.gr/2015/05/4.html

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και να είστε όλες καλά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...